Kirjoittaja Aihe: Pauli Vahteran blogi  (Luettu 160813 kertaa)

hattiwatti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 883
 • Liked: 5993
  • Profiili
Vs: Pauli Vahteran blogi
« Vastaus #660 : 11.12.2016, 17:44:08 »
No ei se kun somaleille annetaan ilmaiset rahat ja klaaninyhdistämistuet ja vauvakonelisät.

Mutta se on liikaa, kun niille kanavoidaan rahoja erilaisten somalienylistämisyhdistysten kautta, jossa nämä sitten saavat rahaa jauhamalla rakenteellisesta rasismista, jotta akateemisilla vasemmistolaisilla olisi gradu-materiaalia. Jälkiteollisen yhteiskunnan rakentamista.

Kaikki vain siksi, että ovat toiseustoteemi nro 1, koska surkeimmin menestyvänä vähemistönä rakenteellisen rasismin kovin uhri, ja hyvin menestyvillä mamuilla ei ole mahdollisuutta samaan. Nurinkurista. Ja sitten vielä kiintiöpaikat hyvien ihmisten puolueissa.

Tässä nimittäin kasvatetaan kokonainen ihmisryhmä aivan vääristyneeseen suuntaan, etteivät näe mitään vikaa tässä Vahteran touhussa. MV-lehden Saido Muhammed - jutut taas ovat hyvää vastaläääkettä.

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 286
 • Liked: 11915
 • Blues for Allah
  • Profiili
Vs: Pauli Vahteran blogi
« Vastaus #661 : 11.12.2016, 20:23:29 »
« Viimeksi muokattu: 11.12.2016, 20:25:12 kirjoittanut Faidros. »
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Huomautan, että meidän aseistaminen tähtää hyökkäyksen valmisteluun. Hornet varustelut muun muassa. Venäjä on valmistellut vain puolustautumista. -Terijoen Jukka-

hulaq

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 921
 • Liked: 1107
 • The sloganist
  • Profiili
Vs: Pauli Vahteran blogi
« Vastaus #662 : 21.03.2017, 14:35:36 »
Tänne voisi noita Paulin hyviä facebook pläjäyksiäkin laittaa, tässä yksi:

Lainaus
Pauli Vahtera Vantaalla
1 min ·
Maahanmuuttajat kokevat työn rangaistuksena

Suomalaiselle peruskoulun päättävälle 16-vuotiaalle sanotaan, että elämäsi on edessä, voit valita koulutuksen ja työuran, joka eniten kiinnostaa. Edessä on opiskelua, säästämistä, ahkerointia, jonka jälkeen voit saada paremman palkan ja kivemman työn, tai voit mennä heti pienipalkkaiseen työhön ja saada ammatin. Edessä voi olla työttömyyttä pitkiäkin kausia. Asuntovelkaa ja niukkuutta.
Entä jos suomalaiselle nuorelle olisi vielä yksi uravalintamahdollisuus: alkaa somaliksi. Somalina ei joutuisi koskaan tekemään työtä, yhteiskunta antaisi ilmaisen asunnon ja elannon. Jos haluaisi hankkia jotain, vaikka tauluteeveen, sosiaalitoimisto antaisi ostolapun, jolla voi käydä valitsemassa parhaan päältä.

Jopa suvaitsevaiset hyvät ihmiset kauhistelisivat, ettei noin voi elää. Elämäsi menisi pilalle, syrjäytyisit yhteiskunnasta, etkä voisi mennä ulkomaille Tallinnan risteilyä pitemmälle. Eläkkeesi jäisi pieneksi, joten elämäsi olisi niukkuutta hautaan asti.

Mutta kun Afganistanista, Irakista, Somaliasta tai Syyriasta tulee 16-vuotiaaksi itsensä esittävä nuori mies, koko koneisto palvelee häntä kuin maailman kahdeksatta ihmettä. Paremmin kuin Jeesusta palvottaisiin tämän päivän Suomessa. Kaikkiin hänen vaatimuksiinsa suostutaan, jos ei muuten niin sen jälkeen kun on otettu yhteiskuva presidentti Halosen kanssa. Samat palvelut saa, on sitten 26- tai 36-vuotias.

Suomessa keskustelu on jämähtänyt turvapaikan hakijoiden oikeuksien puolustamiseksi ja kritisoimiseksi. Mutta mitä sen jälkeen? Sen jälkeen tämä teatteri vasta maksaa – miljardeja euroja joka vuosi.

Teatterin vastenmielisimpiä osioita ovat kaikenlaiset verorahoilla järjestettävät leirit, risteilyt, sauvakävelyviikonloput ja pulkkamäet. Rahaa jaetaan mitä ihmeellisimpiin tarkoituksiin, suoraan ja mutkan (yhdistysten) kautta. Valtiolta, kunnista, pelirahoista, EU-rahoista. Suomalaisista on tullut maahanmuuttajien viihdyttäjiä.

Ihminen oppii parissa vuodessa elämään loisen elämää. Hän alkaa luulla olevansa jotain ihmeellistä ja parempaa. He eivät tulleet Suomeen töihin, vaan pakolaisiksi. He osaavat sanoa: ”just give me my money, in cash” (anna vain minulle kuuluvat rahani, käteisenä).
Muslimivaltioissa hän ei saisi mitään ilmaiseksi, täällä kaiken tarpeellisen. Hän voi jopa mennä lomalle kotimaahansa ja tulla takaisin. (Niinpä, lomalle mistä? Kenen rahoilla?)
Kun elää pari vuotta loisena, huomaa, että eihän minun tarvitse mitään tehdäkään. Olen vain somali ja voin elää ilman huolta huomisesta siihen asti kun Allah minut ottaa paratiisiin. Se on kuitenkin enemmän, mitä luku- ja kirjoitustaidoton, ammatti- ja kielitaidoton saisi hankittua itselleen Irakissa tai Somaliassa.

Suomessakin pitäisi tehdä samanlainen tutkimus kuin Tanskassa, jossa 8 vuoden rahan tuhlaamisen jälkeen huomattiin, että kaikki uhraukset on tehty turhaan. Ihmiset eivät työllisty, eivätkä työllistyisi, vaikka heihin uhrattaisiin kuinka paljon tukea ja rahaa tahansa.
Kävi ihan päinvastoin. Maahanmuuttajat kokivat työn rangaistuksena ja keksivät erilaisia temppuja, joilla välttää työnteon. He oppivat näyttelemään uhreja, ja viranomaiset kohtelivat heitä Tanskassa uhreina. Silloin peli on jo hävitty. Samanlaista peli on meillä Suomessa.
Asiaa ei pidä tutkia yksittäisten ihmisten kautta. Yksittäinen somali voi olla toisen tulkkina ja somalilasten päiväkotiavustajana, jotkut apuhoitajina sairaalassa. Jotkut voivat ajaa taksia tai olla siivoojana.

Mutta suurin osa ei tilastojen mukaan ole. Tätä ilmiötä pitää tarkastella kokonaisuuden kannalta. Ja kokonaisuus kertoo raadollisen todellisuuden. On vain yksi ratkaisu: rajat kiinni humanitääriseltä maahanmuutolta. Sen lisäksi tulee palauttaa suuri osa tänne tulleista kotiinsa (kesken turvapaikkaprosessin olevat sekä ainakin rikolliset ja pitkään työttömänä olleet).

https://www.facebook.com/pauli.vahteraristiinassa/posts/1400236493384386
Iudex illius ero

Alligaattori

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 86
 • Liked: 31
  • Profiili
Vs: Pauli Vahteran blogi
« Vastaus #663 : 21.03.2017, 14:54:45 »
Tänne voisi noita Paulin hyviä facebook pläjäyksiäkin laittaa, tässä yksi:

Lainaus
Pauli Vahtera Vantaalla
Suomalaiselle peruskoulun päättävälle 16-vuotiaalle sanotaan, että elämäsi on edessä, voit valita koulutuksen ja työuran, joka eniten kiinnostaa. Edessä on opiskelua, säästämistä, ahkerointia, jonka jälkeen voit saada paremman palkan ja kivemman työn, tai voit mennä heti pienipalkkaiseen työhön ja saada ammatin. Edessä voi olla työttömyyttä pitkiäkin kausia. Asuntovelkaa ja niukkuutta.
Entä jos suomalaiselle nuorelle olisi vielä yksi uravalintamahdollisuus: alkaa somaliksi. Somalina ei joutuisi koskaan tekemään työtä
Harmi kyllä, tämä on aivan väärä kohderyhmä. Näitä pitäisi kertoa niille joita aivopesty eikä tänne. Ei sillä etteikö sopisi tännekin.
Olen tarpeeksi vanha että ehdin ihan mekaanista kirjoituskonetta käyttäen töitä tekemään. Johan silloin sähköisiäkin oli, vaan eipä meidän firmassa sopineet sellaiset. Mistä kritisoin. Ehkä silti asiat toimisi paremmin jos niitä sähköisiä ei olisi vieläkään.
Silloin sellainen kuusitoistavuotias joka olisi valinnut heti työt, olisi töissä pysynyt pitkään ja ehtinyt talon maksaa ennen lamaa ja työttömyyttä. Oli palkat nuorillakin aikuisten tasoa kunhan töitä tekivät. Ja tekivät. Ei ollut mitään nykyisentapaisia palkattomia harjoitteluja joihin tarvii monta yhden hengen töihin.
Nykyisellään on lisäkoulutusta joka ei mitään lisäarvoa osaamiseen tuo, mutta paperit pitää olla töitä saadakseen.
En tätä sillä sano etteikö kunnollinen koulutus, jos sitä olisi tarjolla, olisi hyväksi. Nimenomaan pitäisi olla sellaista.

Vahtera ei ihan ajantasalla kuitenkaan ole kun kuvittelee että kuusitoistavuotias voisi valita työuran. Ehkä joku hyvin harva jonka vanhemmat ovat yrittäjiä alalla joka vielä kannattaa. Muuta osaa tekstistä en siis kritisoi, ainoastaan tuota.