Kirjoittaja Aihe: Euroopan finanssikriisit virkahenkilöiden ylisuuren määrän seuraus.  (Luettu 1203 kertaa)

siviilitarkkailija

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 17 170
  • Liked: 17595
  • covfefe
Ratkaisuja kierrellään kuin kissa kuumaa puuroa. Sensijaan että vähennetään virkahenkilöiden määrää, pohditaan vain sitä mistä saisi lainaa että voidaan maksaa virkakunnan palkat. Lopulta meillä on virkahenkilöitä jotka työntömitalla mittaavat possujen syöttökaukaloita. Mutta vähennyksen esteenä onkin laki. Kaikki virat on lakisääteisiä. Miten tämä voi muuten tulla ratkaistuksi kuin sodalla tai yhteiskuntaromahduksella? Miten mikään finanssipolitiikassa voi korjata kestämättömästä lainsääntöhulluudesta johtuvaa velkakriisiä? Joka ruokkii itse itseään?
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Markkanen

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 1 219
  • Liked: 698
  • Köyhältä puuttuu paljon, ahneella kaikki.
Maon punainen Kiina olisi kalpea kateudesta EU:lle. Mikään kommunistinen tai sosialistinen valtio ei pysty luomaan EU:n kaltaista virkamies- ja direktiivimyllyä mitä EU nyt on. Hitlerimäisen propagandan ansuosta EU pysyy pystyssä vaikka se on jo de facto kuollut. Silti kansat rakastavat direktiivejä ja veroja jotta pöhöttynyt virkamieskunta voisi lisääntyä entisestään kuin kanit heinäpellolla.

  Median propaganda on tehokasta. Jopa niin tehokasta, että valtaosa kansalaisista uskoo Kreikan toipumiseen ja "kaikki on hyvin taas." Aivot kun on narikassa niin kaikki tuntuu mahdolliselta. Olemmehan mekin lottovoittajien kansakuntaa. Sipilät ja Stubbit ovat nyt vakuuttavampia kuin koskaan. Kansa on kuin ajokoira isäntänsä jaloissa joka katsoo ylöspäin herraansa ihailevasti. Kansa tulee taas äänestämään smat pallinaamat eduskuntaan jotka ovat olleet nyhränneet siellä jo pitkään. Muutosta ei saa tapahtua. Muutos on vaihtoehto sodalle ja romahtamiselle. Muutoksella en tarkoita muutospuoluetta vaan äänestyskäyttäytymisen muutosta.

 Seuraavissa vaaleissa ei ole yhtään voittajaa. Kaikki menee vanhan ja "turvallisen" kaavan kautta. Samat parlamenttihanhet kaakattavat samoissa tuoleissa vaalien jälkeen. missä he ovat jo kaakattaneet vuosikymmenen ajan. Jos rahat meinaa politrukeilta loppumaan niin ainahan voi rahaa painaa lisää ja nostaa veroja.

Rotat jättävät laivan kun se alkaa uppoamaan hiljaa. Katainenhan näytti esimerkkiä. Ehkä kansankin olisi aika ajatella poismuuttoa? Itse muutan mitä todennäköisemmin pääsiäisen jälkeen ulkomaille töihin. Suomesta ei saa juurikaan töitä enää jollei kuulu halpatyövoimaan tai on valmis minkälaiseen vuokratyösopimukseen tahansa. "Lottovoittajat" kuitenkin mielummin odottavat sitä lottovoittoa eikä nosta takapuoltaan tutusta ja lämpimästä hanhenpesästä. Olisikohan aika unohtaa propaganda ja avata omat silmät ja korvat apposen auki?
Ellei Teillä itsellänne, herra, olisi ahneutta, ette saisi kansaa varastamaan vaikka varastamisen palkitsisitte.
- Kungfutse

Tagit: