Kirjoittaja Aihe: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)  (Luettu 139727 kertaa)

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 927
 • Liked: 38006
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #540 : 01.01.2022, 17:53:44 »
Tämä on juuri sitä infosotaa, jonka uhreina tavan suomalaiset ovat. Eihän sitä nyt agendamedia voi ääneen sanoa, että maan ainoa senaattoriksi edennyt somali on tällainen.

Toisaalta voi ajatella, että kansanedustaja edustaa kansaa. Onko tämän äänestäjissä yhtään kantaväestön edustajaa? Tämä hahmo on tuon ryhmän mielestä kyvykkäin ajaamaan heidän etujaan. Parempaa ei vaan löydy…

Tässä pähkinänkuoressa aika pitkälle se mikä omaa lähipiiriäni jaksaa ihmetyttää ja vituttaa.
Jos tässä on tosiaan somalipopulaatiomme keihään kärki(ja näinhän se todisteiden valossa näyttää olevan), niin ei pitäisi olla kenellekään ihme, että somaleita kaihdetaan ihan normikansankin keskuudessa.

En ole koko työurallani nähnyt yhtään somalia ns toimistotöissä, vaikka paljon onkin tullut kaikkea nähtyä. Muutama muu afrikkalainen on sentään tullut tavattua jossakin läppärin ääressä. Tämä ei toki tarkoita etteikö jossain firmassa somaleita olisi toimistohommissa. Ainakin Veikkauksen umpimädäntyneillä korruptiorahoilla on työllistetty Husu ja joku muu kylttyyrikonsultti johonkin toimistoon. Mutta ne eivät ole mitään todellisia työpaikkoja, koska 90% noista non profiteista on täysin turhia.

Muutaman naispuolisen somalin olen nähnyt sairaanhoitajana ja loput kohtaamani töitä tekevät somalit ovat olleet Lidlin kassa, bussi- ja taksikuski. Siinäpä se suurin piirtein on. Aika heikko saldo ja asiasta ollaan julkisessa keskustelussa täysin hiljaa. Tämä senaattori-Sulttaani voisi ottaa asian asiakaseen ja koettaa vähän ajaa valoa tämän oman klaaninsa päähän. Onhan tämä oikeasti aika järkyttävää.

Ja älykäs ihminen ei alkaisi ulista mistään olemattomasta rasismista, vaan sanoman pitäisi olla; opetelkaa kieli ja tavat, pukeutukaa kuin valtaväestö, käykää koulut ja menkää töihin prkle sentään. Siitä se elämä aukenee.

Jos Lynnin ja Vanhasen ekstra-/interpolaatiot kansallisuuksien keskiälykkyysosamäärästä pitävät paikkansa on Suomessa asuvien somalien joukossa korkeintaan pari aidosti esim. yliopistotutkijan tasolla (ja nyt tarkoitetaan ihan oikeaa tutkimusta) pärjäävää yksilöä. Tämä on melkoinen suoritus kun otetaan huomioon että monella ihan tavallisella helsinkiläisellä vastaavan tason henkilöitä on lähimmässäkin tuttavapiirissä enemmän kuin koko suomensomalipopulaatiosta löytyy yhteensä.

Oma käsitykseni on että suomalaisessa yliopistojärjestelmässä pyörii karkeasti ottaen yksi somalitaustainen henkilö jonka virka ei perustu puhtaasti hänen taustaansa. Se ei tuon ryhmän annin suhteen ole kovinkaan vakuuttava lukema.
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 423
 • Liked: 32542
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #541 : 01.01.2022, 18:29:03 »
Minusta tuo Suldaan Said Ahmed edustaa hyvin Somaliasta tulleita miehiä samoin kuin Saido Muhammed naisia. Media saisi kyllä enemmän kertoa heidän saavutuksistaan ja nostaa heidät esimerkiksi muille somaleille siitä kuinka kotoudutaan ja noustaan yhteiskunnan kantavaksi voimaksi.
« Viimeksi muokattu: 01.01.2022, 20:13:14 kirjoittanut Lahti-Saloranta »
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Charlie

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 644
 • Liked: 2224
 • terrorijärjestöt lakkautettava
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #542 : 18.02.2022, 00:39:38 »
Helsingin kaupunki jatkaa Palestiinan miehittämistä.


Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 430
 • Liked: 5241
 • Hamster supremacy
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #543 : 18.02.2022, 01:01:04 »
Mielenkiintoista, että puolet Helsingin valtuustosta on nykyisin anti-semitistisiä islamistineekerin johdolla. No mitäpä sitä odottaakaan neekereiltä ja matalan kognition valkoisilta. Tämä on vasta alkua kunhan hiekkikset alkaa myös äänestää kaikkea paskaa enenemissä määrin.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Kallan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 428
 • Liked: 4107
 • Panda nimeltä Kallan.
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #544 : 18.02.2022, 07:10:08 »
Mä nyt en pysy tämän vihervasemmiston logiikan perässä. Kysynkin seuraavaa:
1) Miten ihmeessä Helsingin kaupungille muka kuuluu Israelin valtion touhut?
2) Mistä lähtien valtiotason asiat olisivat kuuluneet yksittäisen kaupungin toimivaltaan?
3) Jos asia kuuluisikin Helsingille, millä resursseilla ja miten Helsinki muka meinaisi estää Israelin toimet - ja mikäli henkilöstöä lähetettäisiin, millä perusteella henkilöstö rekrytoitaisiin?
4) Onko mahdollisesti "puoluepoliittisesti sitoutumaton task force" (kiertotermi punavihreille ituhipeille) valmis ottamaan turpiinsa palestiinalaisilta ja mahdollisesti IDF:ltä epäsuoran toiminnan seurauksena ja kustantamaan sinkkiarkut, jos ituhipit palaakin sinkkiarkussa takaisin? Huom: tässä mahdollisuus että "vapautettavat" eivät suinkaan suhtaudu Ideologian mukaisesti ituhippeihin. (Olettaen, että punavihreät eivät tyydy lausuntojen antamiseen ja sormen heristelyyn jossain Kallion baarissa soijalaten juomisen ohessa.)
5) Onko Suldaan Said Ahmed nyt tietoinen, että hän ajaa kaksilla rattailla? Eli ollaan holokaustia vastaan yhtenä päivänä ja ollaan Israelin puolesta ja seuraavana päivänä sitten Israelia vastaan? Olisivat nyt edes rehellisiä.
6) Onko mahdollista että aloitetta tukevat henkilöt kustantaisivat nämä tukemiset omasta pussistaan, kun tämähän nyt ei kuulu kaupunginvaltuuston toimenkuvaan?

Ei näistä punavihreistä ota selvää, kaikkein vähiten matalan älykkyysosamäärän somalien aivoituksista.
Korona ei oo enää trendikästä joten sitä ei kukaan pelkää näön vuoksi enää eikä siitä kukaan siis hyvesignaloi. Massamedian uusi käsky: unohtakaa korona ja sen varjolla tehty valtaisa omaisuuden uusjako. / Putin ja Zelensky, lopettakaa nyt se nahistelu ja palatkaa päiväjärjestykseen.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 471
 • Liked: 14381
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #545 : 18.02.2022, 07:53:23 »
3) Jos asia kuuluisikin Helsingille, millä resursseilla ja miten Helsinki muka meinaisi estää Israelin toimet - ja mikäli henkilöstöä lähetettäisiin, millä perusteella henkilöstö rekrytoitaisiin?

Esityslistan kohta: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunginvaltuusto/Suomi/Paatostiedote/2022/Keha_2022-02-16_Kvsto_3_Pt/D174E30D-EE04-CFE4-AFB0-7EE2EDF00006/Valtuutettu_Suldaan_Said_Ahmedin_aloite_Israelin_m.html
Päätöstiedote: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunginvaltuusto/Suomi/Paatostiedote/2022/Keha_2022-02-16_Kvsto_3_Pt/index.html
edeltävä kaupunginhallituksen käsittely 8.1.2011
https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunginhallitus/Suomi/Paatoshistoria/2021/Keha_2021-11-08_Khs_42_Pk/E8172C4B-525D-C3F2-A4A3-7D290AB00009/V_24112021_Valtuutettu_Suldaan_Said_Ahmedin_aloite.html

Eli käytännössä olisi haluttu, että Helsingin kaupunki olisi laittanut boikottiin yritykset, jolla on toimintoja miehitetyillä alueilla.
Täytyy sanoa, että en oikeastaan ymmärrä mitä tarkoittaa äänestyksen voittaneen kannan sisältö :
Lainaus
Aloite palautetaan valmisteluun niin, että aloitteessa esitettyihin tai kaupunginhallituksen vastauksessaan esittämiin toimenpiteisiin ei ryhdytä. Sekä aloitteen alkuperäistä sisältöä että kaupunginhallituksen esitystä on pidettävä ulkopoliittisen kannan ottamisena ja siten toimenpiteenä, joka ei kuulu kunnan toimialaan
Kun jo kaupunginhallitus oli todennut että
Lainaus
Edellä todettuun viitaten kaupunginhallitus katsoo, ettei aloitteessa esitetyille toimenpiteille ole oikeudellisia edellytyksiä.
ja
Lainaus
Kaupunginvaltuusto katsoo aloitteen loppuun käsitellyksi.
Esittelijän täysin järkevä kanta oli, että on epäjohonmukaista nostaa eritysesti Israel tikun nokkaan
Lainaus
Olisi yhdenvertaisuuden kannalta ongelmallista ja muutenkin epäjohdonmukaista, mikäli kunta pidättäytyisi sopimuksista tarjoajien kanssa, joiden se katsoisi hyötyvän palestiinalaisalueiden miehityksestä ja samaan aikaan jatkaisi sopimustoimintaa muiden kumppaneiden kanssa, joiden osalta on esitetty, että ne hyötyvät jostakin toisesta laittomana pidetystä miehityksistä tai muusta kansainvälisen oikeuden vastaisesta toiminnasta.

Olisi lisäksi epäjohdonmukaista, mikäli kaikista mahdollisista vastaavista kansainvälisen oikeuden rikkomuksista tai muista kansainvälisen yhteisön tuomitsemista teoista ainoastaan valtion toteuttama laittomana pidetty miehitys katsottaisiin poissulkemisperusteeksi Helsingin kaupungin hankinnoissa.
Ja että se rajankäynti mihin puututaan, on ulkopolitiikkaa, joka ei kuulu kaupungintoimialaan
Lainaus
Kannanotot vieraiden valtioiden välisiin tai vieraiden valtioiden sisällä vallitseviin konflikteihin, ja niihin reagoiminen esimerkiksi taloudellisin pakottein, eivät edellä todetusti kuulu kunnan toimialaan, vaan osaksi valtion ulkopolitiikkaa.

Se ei ole esim. kaunpungin asia edes pohtia, pitäisikö eräskin Israelia selvästi läheisempi valtio pistää boikottiin naapurimaidensa alueiden miehittämisestä.

Nyt tämä ymmärtääkseni pyörähtää vielä kerran virkamieskunnan läpi (vaikkain noilla ohjeistuksilla, ei siihen paljon työaikaa pitäisi mennä) ja sitten tulee uudestaan kaupunginvaltuuston käsittelyyn. Eikö olisi vain voinut todeta, että esityksen mukaisesti asia on loppun käsitelty?

« Viimeksi muokattu: 18.02.2022, 09:47:34 kirjoittanut RP »
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 458
 • Liked: 12069
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #546 : 18.02.2022, 07:56:11 »
Suldaan Said Ahmed on putoamassa pois eduskunnasta huhtikuun 2023 vaalissa ja menettää rahakkaan kansanedustajan toimen. Se selittää hänelle "postitetun" hirttosilmukan viime syksynä sekä nyt antisemitistisen aloitteen Helsingin valtuustossa. Julkisuutta on saatava.

Lainaus
joulukuu 17, 2021 20:05

Vasem­mis­to­liiton kansan­edus­taja Suldaan Said Ahmed jätti taas laskuja maksa­matta, joutui kärä­jille – ulos­ot­to­mies kinte­reillä

Kansanedustaja Suldaan Said Ahmed on lokakuussa saanut Helsingin käräjäoikeudessa kaksi uutta velkomustuomiota. Tuomioistuimen kautta saataviaan joutuivat tällä kertaa perimään luottokorttiyhtiö American Express sekä Danske Bank, joille molemmille Said Ahmed velvoitettiin maksamaan velkapääomat korkoineen.

American Expressin velkomusasiassa oli kyse 962 euron maksukorttilaskusta, jota kansanedustaja Suldaan Said Ahmed (vas) ei viitsinyt hoitaa ajallaan.
https://www.suomenuutiset.fi/vasemmistoliiton-kansanedustaja-suldaan-said-ahmed-jatti-taas-laskuja-maksamatta-joutui-karajille-ulosottomies-kintereilla/

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 680
 • Liked: 4800
 • Musta punaisin merkein
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #547 : 18.02.2022, 08:09:48 »
Hyvä ettei vihreiden Harjanne lähtenyt tähän pelleilyyn mukaan. Ei kuitenkaan tohtinut äänestää vastaan, vaan veti tyhjää. Pojot myös demarien Ville Jalovaaralle.

Suldaanin aloite oli tietysti täysin naurettava. Noh toivotaan että jätkä ei enää pääsisi eduskuntaan.

Huvittaa, kun Hesari kehui häntä, kun Arhinmäen paikalle nousi.  :D
Let's Go Brandon!!

Pohjanmaalainen dieselsetä

Lapinlahden linnut. Rauhanadressi.
https://youtu.be/Pbb2bQ56sAo

Fiftari

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 8 895
 • Liked: 9785
 • "Hallitus koostuu ihmisistä joita ei hallita"
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #548 : 18.02.2022, 08:34:14 »
Mitä eroa on mielisairaalalla ja Suomen valtiolla? Mielisairaalassa johtoporras on yleensä ihan terve

Taikakaulin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 775
 • Liked: 5384
  • Luonnonperintösäätiö ostaa lahjoitusvaroin luonnonalueita ja rauhoittaa ne pysyvästi.
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #549 : 18.02.2022, 09:43:24 »
Siellähän on ruotsalaisten puolue myös vastaan ml. Eva Biaudet. :flowerhat:
Miksi Biaudet sortaa nyt vähemmistöä? Lisäksi tämähän on rasismia myös somalia kohtaan, koska tämä olisi tarvinnut kaiken tuen takseen, mutta Biaudetpa äänesti tätä ruskeaa vastaan.
Lahjoita suomalaisen kulttuurin säilymiseen - https://www.luonnonperintosaatio.fi

"Tarjoamme ainoana valtakunnallisena tahona suoran kanavan luonnonsuojeluun.
Kaikki lahjoitukset käytetään alueiden ostoon, suojeluprosessiin ja syntyneiden luonnonsuojelualueiden vaalimiseen."

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 430
 • Liked: 5241
 • Hamster supremacy
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #550 : 18.02.2022, 13:30:38 »

Suldaanin aloite oli tietysti täysin naurettava. Noh toivotaan että jätkä ei enää pääsisi eduskuntaan.

Huvittaa, kun Hesari kehui häntä, kun Arhinmäen paikalle nousi.  :D

Mitä enemmän somppuja saadaan eduskuntaan ja valtuustoihin sen parempi. Loputkin valkoiset tajuaa, että niistä on pakko hankkiutua eroon ja sen jälkeen lopullinen "tyhjennys" voidaan toteuttaa eli joko neekerit siirretään Somaliaan tai valkoiset Viroon.

Sompppuislamistin aloitteessa ei myöskään ollut somppuislamkontekstissa mitään naurettavaa.

Mitä somput haluaa?

A) Sossun

B) Islamin Suomeen

C) Tuhota Israelin

D) KFC:n

Somppujen ja hiekkisten EK ja valtuustoaloitteet tulee jatkossakin painottumaan tuolle akselille.
« Viimeksi muokattu: 18.02.2022, 13:32:32 kirjoittanut Hamsteri »
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 862
 • Liked: 5483
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #551 : 19.02.2022, 06:47:51 »
Mitä enemmän somppuja saadaan eduskuntaan ja valtuustoihin sen parempi
Hmm, tajusivatko esim. ranskalaiset ajoissa mitä tapahtuu, kun siirtomaalaisille avattiin rajat?

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 342
 • Liked: 46115
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #552 : 19.02.2022, 09:02:34 »
Onhan se loistavaa, että sulttaani näkee Helsingin niin vaikutusvaltaisena yksikkönä, että se voisi vaikuttaa toimillaan palestiinalaisalueiden haltuunottoon.

Olisiko jo aika antaa Helsingille itsenäisyys?

Kun katsoo kaupunginvaltuuston voimasuhteita, niin mitään tärkeää ei menetettäisi. Vuoden ajan sieltä saisi muuttaa manner-Suomeen ja sitten laitettaisiin rajat kiinni. Voitaisiin katsoa, kuinka uudesta Helsingistä tulisi uusi Hong Kong tai Singapore.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 240
 • Liked: 7011
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #553 : 19.02.2022, 11:19:29 »
Mitä enemmän somppuja saadaan eduskuntaan ja valtuustoihin sen parempi
Hmm, tajusivatko esim. ranskalaiset ajoissa mitä tapahtuu, kun siirtomaalaisille avattiin rajat?

Silloinen ajatushan oli että ne tulijat olivat "ranskalaisia", vaikkakin erinäköisiä kuin perusranskikset. Mutta kyllä se sitten valkeni, algerialaisten ja marokkolaisten suhteen aika pian. Mustista afrikkalaisista kaiketi senegalilaiset olivat ihan ok sakkia, muut sitten niin ja näin. Ranskaan onkin kotiutunut kaikenlaista ex-diktaattoria ja muuta luikuria runsain mitoin.

Make M

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 342
 • Liked: 4139
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #554 : 19.02.2022, 12:03:05 »
Suldaan:
Lainaus
Esitykseni lopettaa Israelin laittoman miehityksen tukeminen palautettiin Helsingin kaupunginvaltuustossa valmisteluun Kokoomuksen ja Perussuomalaisten äänillä.

Onko Helsinki tähän asti tukenut Israelin laitonta miehitystä ja jos on niin miten? Ei voi lopettaa jotain jos ei ole edes aloittanut sitä.

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 430
 • Liked: 5241
 • Hamster supremacy
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #555 : 19.02.2022, 15:55:20 »
Mitä enemmän somppuja saadaan eduskuntaan ja valtuustoihin sen parempi
Hmm, tajusivatko esim. ranskalaiset ajoissa mitä tapahtuu, kun siirtomaalaisille avattiin rajat?

Ei, tai niitä ei kiinnostanut tarpeeksi. Kannattaa valita äänestyksessä niitä somaleja, jotka ei puhu suomea ollenkaan. Jos suomea puhumattomia somaleja saadaan yli puolet niin se mahdollisesti tuhoaa PK-seudun valtuustot. Sen jälkeen korjaustoimenpiteet voidaan toteuttaa helpommin ja somput lähettää Somaliaan.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

F1nka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 038
 • Liked: 2738
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #556 : 19.02.2022, 18:29:22 »
...
Suurin osa näistä pärjää elämässään huonosti ja elää Kelan tuilla.
...

Suomalaisella mittapuulla somalit menestyvät toki huonosti. Somalimittapuulla Suomessa somali menestyy hyvin: paikalliset työmyyrät (vertaa bantut) huolehtivat siivouksesta, ruuasta ja infrastruktuurista. Suomalaiset vielä tämän päälle suurella huolellisuudella huolehtivat, että jokainen somalivauva syntyy elävänä ja kasvaa lisääntymisikään. Paikalliset työläiset huolehtivat hampaatkin takaisin suuhun.

Työn tekemisen arvostaminen on kulttuurisidonnainen ominaisuus.
« Viimeksi muokattu: 19.02.2022, 18:32:15 kirjoittanut F1nka »
Tottelematon tieto aktivismissa

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 470
 • Liked: 11589
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #557 : 19.02.2022, 23:09:13 »
Suldaan:
Lainaus
Esitykseni lopettaa Israelin laittoman miehityksen tukeminen palautettiin Helsingin kaupunginvaltuustossa valmisteluun Kokoomuksen ja Perussuomalaisten äänillä.

Onko Helsinki tähän asti tukenut Israelin laitonta miehitystä ja jos on niin miten? Ei voi lopettaa jotain jos ei ole edes aloittanut sitä.

Hämärästi muistan että joskus Helsingin joukkoliikenteessä oli yhtenä alihankkijana jokin ranskalainen iso kansainvälinen yhtiö, jolla oli myös jokin tytäryritys Israelissa, ja kyseinen tytäryritys pyöritti myös jotakin pikaraitiotietä, joka kulki palestiinalaisalueella oleviin Israelin siirtokuntiin, ja näinollen emoyritys sai rahaa siitä että oli mukana valloitussodassa, ja tästä joku Helsingissä valitti. Mutta tuostakin on kai pari vuosikymmentä, ja firma ei kai enää toimi Suomessa.

Uudempi juttu on se että Helsingin katupysäköintimaksujen hallinta kilpailutettiin ja urakka meni israelilaiselle firmalle (mielestäni muuten lievä kansallisen turvallisuuden riski, mutta se menee ohi aiheen), mutta ohjelmistoyrityksellä tuskin on toimistoa siirtokunnissa, paitsi jos joku työntekijä työskentelee kotoa käsin ja kotitoimisto lasketaan firman toimipisteeksi.

Lisäys: se ratikkafirma oli JCDeaux, nyt muistin sen nimen. Tytäryhtiö toimii yhä Suomessa, eli ilmeisesti Israelin-tytäryhtiö menetti raitiotien mainontasopimuksen, kun enää ei ole asiasta valitettu.

https://fi.wikipedia.org/wiki/JCDecaux
« Viimeksi muokattu: 20.02.2022, 16:43:48 kirjoittanut Outo olio »
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 642
 • Liked: 67119
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #558 : 03.05.2022, 18:30:13 »
Suldaan asettuu jo valmiiksi puolustuskannalle ja selittelee taksirälläystään "uhkailulla" :roll:

Hän myöntää väärinkäytökset ja sanoo maksavansa takaisin ne taksimatkat, jotka selvästi eivät liity kansanedustajan tehtävän hoitoon.

https://twitter.com/suldaansaid/status/1521501948750487552


https://twitter.com/suldaansaid/status/1521502242288852993


https://twitter.com/suldaansaid/status/1521502762202193921


https://twitter.com/suldaansaid/status/1521502956348129281


Lainaus
Minua haastateltiin iltapäivälehteen siitä, että minulla on kansanedustajista eniten taksimatkoja. Juttu julkaistaan kai pikapuoliin. Kyllä, olen käyttänyt paljon taksia.
Minuun on kohdistunut monenlaisia uhkauksia jo ennen kuin aloitin eduskuntatyön, ja myös sen aikana.

Eduskunnan turvaosasto on ohjeistanut minua välttämään julkisia liikennevälineitä minuun kohdistuvan monitahoisen uhkan vuoksi. Olen noudattanut heidän ohjettaan ja siksi minulle on kertynyt paljon taksimatkoja.

Olen kansanedustaja myös iltaisin ja viikonloppuisin, ja minuun kohdistuu uhka kaikkina kellonaikoina. Koska olen turvallisuusuhan vuoksi välttänyt julkisten liikenteiden käyttämistä, olen käyttänyt taksia myös joihinkin vapaa-ajan matkoihin.

Ymmärrän kyllä, että kansanedustajana taksin käyttöni herättää kysymyksiä. Otan nämä kysymykset erittäin vakavasti. Pyydän anteeksi teiltä minua tukeneilta ja tsempanneilta ihmisiltä, että olen pettänyt luottamuksenne tällä tavoin. Jatkossa toimin paremmin.

Olen päätynyt siihen, että korvaan eduskunnalle takaisin ne taksimatkat, jotka selvästi eivät liity kansanedustajan tehtäväni hoitoon. Istumme alas eduskunnan hallinnon kanssa ja käymme matkat läpi rivi riviltä. Jatkossa maksan vapaa-ajan taksimatkani itse.

Huomaan nyt myös toimineeni ohjeiden vastaisesti, kun maksoin taksikortilla äitini kotimatkan haastattelusta, joka meistä kahdesta tehtiin. Maksan toki tämänkin kulun takaisin eduskunnalle.
« Viimeksi muokattu: 03.05.2022, 18:38:11 kirjoittanut Alaric »
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 351
 • Liked: 2715
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #559 : 03.05.2022, 18:43:07 »
Sulttaani kannattaa NATO-jäsenyyttä. Taitaa olla ainoa kunnollinen aikaansaannos jos aikanaan painaa nappia sen puolesta. Olisiko Arhinmäki kannattanut jos olisi edelleen eduskunnassa?
Kissafani

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 889
 • Liked: 13284
 • junior koodari
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #560 : 03.05.2022, 19:21:32 »
Voisiko Suldaan hieman ..ihan vaikkapa - merkeillä alekkain laitella niitä monitahoisia uhkia joita häneen kohdistuu?,,en ainakaan itse ole kuullut yhtäkään uhkausta, joka olisi kohdistettu Suldaaniin..ps., minulla on "isot korvat".

Lainaus
Olen kansanedustaja myös iltaisin ja viikonloppuisin, ja minuun kohdistuu uhka kaikkina kellonaikoina. Koska olen turvallisuusuhan vuoksi välttänyt julkisten liikenteiden käyttämistä

Seli, seli... kai Sulttaani puhui hieman viistoon tässä uutisjutussa ..

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f847c67f-2c6f-411a-af18-a7dcc70513e7

Lainaus
Eduskunnan hallintojohtaja Pertti Rauhio vahvistaa, että eduskunta on ohjeistanut Said Ahmedia käyttämään liikkumiseensa taksia julkisen joukkoliikenteen sijasta.

Rauhion mukaan ohjeistuksen taustalla on viranomaisen tekemä turvallisuusselvitys.

Onko tämä ensimmäinen kerta urallasi, kun helsinkiläinen kansanedustaja ei voi käyttää julkista joukkoliikennettä Helsingissä?

– Itse asiassa on.

Maksanut myös siviilimenojaan
Said Ahmed käytti syyskuussa huomattavan paljon yhtä ja samaa taksia.


Syyskuussa matkoja kertyi 13 kappaletta, mikä on 59 prosenttia edustajan kaikista taksimatkoista.

Turvallisuusselvityksestä,,tekeekö sen viranomaiset (poliisi/supo/krp) vai eduskunnan hallintojohtajan politbyroo kansanedustajan pyynnöstä,,,,Rauhio vääntää jöötiä , koska minkäänlaista uhkaa edustaja Said Ahmediin ei ole ollut, varmaan ko. edustaja puolustelee samalla, samaan klaaniin kuuluvan taksiyrittäjän käyttämistä,,turvallisuudella.

« Viimeksi muokattu: 03.05.2022, 19:36:32 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 566
 • Liked: 28803
 • Apukeittiöpsykologi
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #561 : 03.05.2022, 19:28:56 »
Turvatonta liikkua iltaisin ja viikonloppuisin?

Veikkaan, että Suldaan saa liikkua aivan rauhassa Helsingin yössä. Sen sijaan kymmenet tuhannet vaaleaihoiset suomalaiset joutuvat pelkäämään iltaisin ja viikonloppuisin liikkumista Suldaanin kulttuurikavereiden vuoksi eikä näille kukaan maksa takseja.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Fiftari

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 8 895
 • Liked: 9785
 • "Hallitus koostuu ihmisistä joita ei hallita"
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #562 : 03.05.2022, 19:58:56 »
^^ Tuo turvallisuusuhka on toivottavasti poliisin tutkinnassa niin saadaan jossain vaiheessa ihan mustaa valkoisella tästä uhasta kun poliisi saa jossain vaiheessa tutkinnan päätökseen. Muutenhan kyseessä on taas vain kultamunan uhriutuminen ja selittely miksi saa erilliskohtelun
Mitä eroa on mielisairaalalla ja Suomen valtiolla? Mielisairaalassa johtoporras on yleensä ihan terve

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 304
 • Liked: 3843
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #563 : 03.05.2022, 20:08:00 »
Lainaus
Huomaan nyt myös toimineeni ohjeiden vastaisesti, kun maksoin taksikortilla äitini kotimatkan haastattelusta, joka meistä kahdesta tehtiin.

Vetäiset sulttaani vain saman uhrikortin esiin kuin omalla kohdallasikin. Kyllä kai sen pitäisi toimia äidin tapauksessa vähintään yhtä tehokkaasti :-\?
*** Patria o muerte! ***

Rasvari

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 339
 • Liked: 960
 • Entinen keskustelija, nykyinen Venäjän trolli.
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #564 : 03.05.2022, 20:49:29 »
Mitäpä jos Suldaan on hankkinut kaikki taksikyydit klaaniveljiltä ja hinnasto olisi ollut ns. kansanedustaja-premium?

Olisi mielenkiintoista tarkistaa kuiteista kuljettajat ja analysoida suosiiko Suldaan tiettyä etnistä ryhmää ja samalla syrjii kaikkia muita  :roll:

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 866
 • Liked: 18322
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #565 : 03.05.2022, 20:55:29 »
Voisiko Suldaan hieman ..ihan vaikkapa - merkeillä alekkain laitella niitä monitahoisia uhkia joita häneen kohdistuu?,,en ainakaan itse ole kuullut yhtäkään uhkausta, joka olisi kohdistettu Suldaaniin..ps., minulla on "isot korvat".

Vanhemmat hommalaiset muistavat että Suldaan itse kertoi joutuneensa rasistisen hyökkäyksen kohteeksi. Maaliskuu 2019 keskellä päivää uhkailtiin ja pahoinpideltiin lievästi. Metrossa matkalla Itäkeskus - Kontula. Kliimaksi tapahtui Kontulan asemalla. Satoja kanssamatkustajia.

Ainoa ongelma oli, että vaikka media tykitti päiväkausia ja poliisi etsi ja nuuhki, niin ei löytynyt yhtään julkista tai yksityistä  tallennetta tai silminnäkijää. Ei ollenkaan.

Tässä Bonnierin versio asiasta

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vasemmistoliiton-ehdokkaan-kimppuun-kaytiin-metroasemalla-poliisi-miehet-seurasivat-metroon-ja-solvaaminen-jatkui-koko-matkan-kontulaan-asti/7339318#gs.zd9v99

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 889
 • Liked: 13284
 • junior koodari
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #566 : 03.05.2022, 21:03:23 »
Mitäpä jos Suldaan on hankkinut kaikki taksikyydit klaaniveljiltä ja hinnasto olisi ollut ns. kansanedustaja-premium?

Lainaus
Olisi mielenkiintoista tarkistaa kuiteista kuljettajat ja analysoida suosiiko Suldaan tiettyä etnistä ryhmää ja samalla syrjii kaikkia muita
:roll:

Hieman viittasin kirjoituksessani mainitsemaasi pointtiin..
Lainaus
Rauhio vääntää jöötiä , koska minkäänlaista uhkaa edustaja Said Ahmediin ei ole ollut, varmaan ko. edustaja puolustelee samalla, samaan klaaniin kuuluvan taksiyrittäjän käyttämistä,,turvallisuudella.

Oon vanha ukko ja kohta eläkkeellä,,vihdoinkin..  aikaa väsätä väikkäriä,,ja ei virkamies statuksella kirjoitella vapaasti, tietty on asioita joita ei voi ikinä läyrytä julkisuuteen,,tämmöisten sulttaanien touhut on laitettava julkisuuteen, suuren "yleisön" arvioitavaksi.

Laitan samaan settiin lainauksen Jorma M. kirjoituksesta,,
Lainaus
Ainoa ongelma oli, että vaikka media tykitti päiväkausia ja poliisi etsi ja nuuhki, niin ei löytynyt yhtään julkista tai yksityistä  tallennetta tai silminnäkijää. Ei ollenkaan.

Muistan tapahtuman,,joka ainut vihikoira, poliisikoira sekä kaikki saatavissa olevat viranomaiset laitettiin etsimään polkupyörällä paennutta sulttaania uhkailutta miesoletettua,,kuten Jorma M. totesi, niin mitään asiaan liittyvää ei löytynyt miltään tallenteelta.
« Viimeksi muokattu: 03.05.2022, 21:17:24 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Nuivettunut Han-nenetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 779
 • Liked: 2353
 • Asyyl akbar!
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #567 : 03.05.2022, 22:12:18 »
Voisiko Suldaan hieman ..ihan vaikkapa - merkeillä alekkain laitella niitä monitahoisia uhkia joita häneen kohdistuu?,,en ainakaan itse ole kuullut yhtäkään uhkausta, joka olisi kohdistettu Suldaaniin..ps., minulla on "isot korvat".

Vanhemmat hommalaiset muistavat että Suldaan itse kertoi joutuneensa rasistisen hyökkäyksen kohteeksi. Maaliskuu 2019 keskellä päivää uhkailtiin ja pahoinpideltiin lievästi. Metrossa matkalla Itäkeskus - Kontula. Kliimaksi tapahtui Kontulan asemalla. Satoja kanssamatkustajia.

Ainoa ongelma oli, että vaikka media tykitti päiväkausia ja poliisi etsi ja nuuhki, niin ei löytynyt yhtään julkista tai yksityistä  tallennetta tai silminnäkijää. Ei ollenkaan.

Tässä Bonnierin versio asiasta

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vasemmistoliiton-ehdokkaan-kimppuun-kaytiin-metroasemalla-poliisi-miehet-seurasivat-metroon-ja-solvaaminen-jatkui-koko-matkan-kontulaan-asti/7339318#gs.zd9v99

Rasismiväitteistä ei tarvitsekaan löytyä mitään todisteita. Se on sitä paljon puhuttua piilorasismia, you know!
Toksinen soijamaskuliini

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 889
 • Liked: 13284
 • junior koodari
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #568 : 03.05.2022, 23:07:55 »
Koska eräs uutisessa mainittu ammattikunta on viittaus omaan,,niin edelleen ihmettelen seuraavaa
Lainaus
Ehdokas nousi metroon, ja miehet tulivat samaan metrovaunuun. Kaikki jäivät pois Kontulan asemalla. Solvaaminen jatkui koko metromatkan ajan aina Kontulan ostoskeskukselle asti.

Lue myös: Kansanedustajaehdokkaan kimppuun hyökättiin – kertoo yllätyshyökkäyksestä MTV:lle: "Haukkui pedofiiliksi ja huusi naaman edessä 'Haluutsä kuolla, haluutsä turpaan'"

Siellä kansanedustajaehdokas tapasi poliisipartion ja kertoi heille tapahtuneesta. Hän osoitti partiolle miehen, ja partio lähti miehen perään. Kun rikoksista epäilty havaitsi poliisin, hän lähti polkupyörällä karkuun. Partio etsi miestä lähialueelta, mutta hän jäi kateisiin.

ottia tuota,,laitan tietoa jota ei saisi,, tiedän mikä jahti oli,, sulttaanin väittämiin perustuen,, seitsemän partiota etsi "polkupyörällä" paikalta kadonnutta rasistia,,toimenpiteen myötä löytyi eräs autolla ajanut..jota epäiltiin moottorikäytöisen ajoneuvon ajamisesta alkoholin vaikutuksen alaisena,,ainoa tapaus joka johti seuraamuksiin, somalit ovat pro-tason paskanpuhujia.

polkupyörällä ajava rasisti ei pääse poliisia karkuun, koko sultaanin kertomus on pelkkää satua, ja sulttaanin omassa päässä olevaa fiktiota,,sanon minä: simppali..virkamies.
« Viimeksi muokattu: 03.05.2022, 23:21:34 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 470
 • Liked: 11589
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Suldaan Said Ahmedin ihmeellinen elämä (yhdistetty)
« Vastaus #569 : 03.05.2022, 23:15:01 »
Jos taksiajoja ei voi enää perustella uhalla niin ottaa vaan jatkossa sähkötaksin ja jos joku valittaa niin sanoo että osallistuu ilmastotalkoisiin, bussithan vielä kulkevat polttomoottorilla, ja toivotaan että kukaan ei huomauta metrosta, raitiovaunuista ja lähijunista. :flowerhat:
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?