UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Ministeri Anne Berner (2015-2019)  (Luettu 28621 kertaa)

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 646
 • Liked: 21896
 • Quid est veritas?
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #60 : 02.01.2017, 12:57:11 »
Yllättyikö kukaan, että Berner tunnustaa olevansa pääomapiirien Hitman?

Ei sinänsä. Olin alusta asti varma, ettei Berner ole hallituksessa ainakaan suomalaisten etuja ajamassa.

Elättelen tässä sellaista pientä toivonkipinää, että edes persuista löytyisi vielä sen verran isänmaallisuutta, jotta näitä kaikkein hurjimpia bilderbergiläisten ja globalistien hankkeita vastustettaisiin.

Mutta en enää ylläty mistään.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori
Hyvää oppi tekee terroristillekin!
- Jari Taponen, ylikomisario

Kameleontti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 102
 • Liked: 1494
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #61 : 02.01.2017, 12:58:18 »
Klassinen kirja John Perkinsin "confessions of economic hitman" kuuluisi jokaisen kansallismielien peruslukemistoon. Eräs ulkomainen tuttuni käännätti sen omalla budjetillaan omalle kielelleen omakustanteena, koska on niin tärkeä aatteen kannalta. Berner on samaan duuniin rekrytty. Olennaista on vaan tietää kuka hänet rekrysi ja kenen suostumuksella.

Tässä Talousammattitappajan tunnustuksia - John Perkins,  suomenkielisin tekstein, 24min.

https://www.youtube.com/watch?v=p1E_vRkYF4w

Lainaus
Elättelen tässä sellaista pientä toivonkipinää, että edes persuista löytyisi vielä sen verran isänmaallisuutta, jotta näitä kaikkein hurjimpia bilderbergiläisten ja globalistien hankkeita vastustettaisiin.

Timppa taidettiin harjata ennen kuin Timppa alkoi harjata muita.

5min video ja kohta 3.00--> https://www.youtube.com/watch?v=YNNM6ys6NCw

Edit. Lisätääs vielä perään tämä:

Lainaus
Kun valtion väyläomaisuus laitetaan uuden yhtiön taseeseen, se voi ottaa sitä vastaan lainaa. Bernerin mukaan tämä toisi lisää rahaa ja pitkäjänteisempää suunnittelua liikenneinvestointeihin.

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005020027.html
« Viimeksi muokattu: 02.01.2017, 13:23:17 kirjoittanut Kameleontti »

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 777
 • Liked: 17357
 • Persuhtava keskustelija
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #62 : 02.01.2017, 13:18:17 »
– Pidän kahdenvälisiä sopimuksia luottamuksellisina ja pidin tästä kiinni tähän päivään. Samoin pidän luottamuksellisena tähän sopimukseen tehdyt muutokset ja niiden aikataulut, Berner kirjoittaa sähköpostivastauksessaan.

Politiikassahan noita kahdenvälisiä sopimuksia kutsutaan lehmänkaupoiksi, niistä yleensä lopulta pääsee oikeuden eteen toimittavaksi.

Poliitikoilla, ja maan johtajilla, on vain yksi taho jolle vastata, äänestäjät eli kansalaiset.

Berner puhuu siis aivan höpöjä.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

hattiwatti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 876
 • Liked: 6094
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #63 : 02.01.2017, 13:41:02 »
Eipä ihme:

Lainaus
IL: Luottamus Sipilän hallitukseen horjuu – yli puolet epäilee salaista agendaa

KOTIMAA JULKAISTU 02.01.2017 09:31

Iltalehden teettämän tutkimuksen mukaan arvostelu Juha Sipilän (kesk.) johtamaa hallitusta kohtaan on lisääntynyt kesän jälkeen.

Vain 39 prosenttia vastanneista toivoo hallituksen jatkavan kauden loppuun asti.

Lehden mukaan yli puolet (56 prosenttia) epäilee, että hallituksella on salainen agenda eli hallituksen päätarkoitus on muuttaa yhteiskunnan valtarakenteita eikä korjata Suomen taloutta.

Yhä useammat moittivat myös Sipilän yritysmäisestä johtamistapaa ja hallituksen maahanmuuttopolitiikkaa.

Iltalehden Taloustutkimuksella teettämässä kyselyssä yli puolet (55 prosenttia) on kuitenkin sitä mieltä, että hallitus on hoitanut Suomen ulko- ja turvallisuuspoliittista asemaa ainakin melko hyvin.

Taloustutkimus haastatteli 1 136 ihmistä internetpaneelissa joulukuun puolivälin jälkeen. Virhemarginaali on noin 2,5 prosenttiyksikköä suuntaansa.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/il-luottamus-sipilan-hallitukseen-horjuu-yli-puolet-epailee-salaista-agendaa/6248678

Jumalauta kun olisi joku protestipuolue, tai sitten persujen sisällä isänmaallinen siipi, koska tässä olisi kaikkien aikojen tilaisuus horjuttaa hallitusta jolle turbomokutus on vain osanen isompaa suunnitelmaa velkaannuttaa maa myytäväksi ulkomaisiin käsiin.

Lyhyen tähtäimen politiikassa; kaikkein tärkeintä on saada aihe vedettyä pöydälle PS puheenjohtajakilvassa, voitti kuka hyvänsä. Se on käytännössä ainoa areena jossa asian voisi saada politiikkaan siten, jotta asiasta palkkansa nostavat joutuisivat antamaan kantansa kansalle joka näkisi, että ovatko ilkeitä tai tyhmiä.

Toistaiseksihan persujen virallinen kanta kaikkein aikojen epäluotetuimman hallituksen mukanaolossahan on tälläistä, Soinin avustajan suulla lausuttua:

http://samulivirtanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/207460-hallitus-on-puolivuotias
(kirjoitettu pahimman matuvyöryn jälkeen)

Lainaus
Tänään tulee kuluneeksi tasan puoli vuotta siitä kun Juha Sipilän hallitus aloitti työnsä. Nopeasti on aika mennyt.

Hallituksen alkukausi on ollut haastava. Lähes joka viikolle on riittänyt oma kriisinsä. On ollut Kreikkaa, ennennäkemätön pakolaistulva, Talvivaaraa, Fennovoimaa, Venäjä-sanktioita, ETYJ-selkkauksia, yhteiskuntasopimuksen kaatumista, korvaavia toimia, lakkoja, mielenilmauksia ja sotea... noin niin kuin alkajaisiksi. Ja kaikki tämä äärimmäisen vaikeassa taloustilanteessa ja turvallisuuspoliittisesti kiperässä ajassa.

Meillä on kuitenkin maassa hallitus, joka kykenee tekemään päätöksiä. Keskusta, Perussuomalaiset ja kokoomus on toimiva yhdistelmä. Tulosta syntyy.

 Kun hallitusneuvottelujen aikaan puhuttiin, kuinka Smolnassa on vain yksi yhtenäinen hallituspuolue, moni vääräleuka irvaili ja mutisi, että kyllä se arkitodellisuus vielä tulee vastaan.

On se tullut. Monta kertaa. Tai paremmin sanottuna joka päivä. Mutta edelleen hallitus pelaa yhtenäisenä joukkueena. Joka päivä.

Iso kiitos tästä kuuluu pääministeri Juha Sipilälle.

 Juha Sipilä on epätyypillinen pääministeri. Hän asettaa maan edun oman etunsa edelle. Sipilän tavoite on kääntää Suomen suunta nousuun. Tavoitteen saavuttaminen vaatii paljon hankalia päätöksiä, jotka eivät ole kaikkien mieleen. Haukkuja tulee mutta karavaani kulkee. Sipilän hallituksessa tavoite on panna maa kuntoon, ei kasvattaa hallituspuolueiden gallupkannatusta.

 Sipilä on monessa yhteydessä osoittanut toimivansa omalla tyylillään. Sote-kriisin ratkettua hän lensi Helsingistä Ouluun ambulanssilennolle varustetulla koneella ja istui koko matkan vessanpöntön kannella. Ainoan oikean istumapaikan hän antoi vaimolleen.

Tempaus herätti mediassa irvailua. En käsitä, miksi. Sipilällä oli lippu reittilennolle, mutta sote-neuvottelujen takia hän ei ehtinyt koneeseen. Sipilä olisi voinut ilmoittaa Ouluun, ettei hän pääse tilaisuuksiin, joihin oli lupautunut.
 
Moni muu olisi tehnyt niin. Mutta ei Sipilä. Hän maksoi ambulanssilennon omasta pussistaan päästäkseen hoitamaan velvollisuutensa.

Sipilän kanssa on ilo tehdä töitä. Siinä on sellainen tekemisen meininki.Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 30 309
 • Liked: 23665
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi †Syyllinen†
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #64 : 02.01.2017, 13:55:07 »
Sveitsiläinen Leijonanluola A Berner kohottaa liikenais/mies -imagoaan tekemällä bisneksille pohjustuksia ministerinä. Poliitikon kasvoja hänellä ei ole mitä menettää. Sydänkin on setelinippu. Edustajan ja ministerin eläke-edut ovat merkityksettömiä roposia hänen omiin bisneksiinsä verrattuna. Ei hänen tosiaan kannata jäädä enää tekemänsä vahingon jälkeen näihin maisemiin. Sveitsissä on kauniit maisemat ja rahat ja hän itse turvassa.

Syytön hän silti on. Sipilän ansioksi menee kaikki.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Anne_Berner
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä

Vastaanotin

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 205
 • Liked: 449
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #65 : 02.01.2017, 14:00:17 »

Miten ihmeessä äänestäjien "kosiskelu" haittaa uutta yritystoimintaa tai kaavoitusta?
Millä tapaa Paska-Paula paskalakeineen on hyvä esimerkki?
Eihän poliitikon tarvitse kuin johdonmukaisesti tehdä järkeviä päätöksiä, jotka äänestäjänsä hyväksyy ja menestys on taattu.

En lähde tätä avaamaan anonyymina kirjoittaessani kovin syvällisesti, mutta tässä esimerkki:

Paikkakunnalle suunnitellaan uutta teollista toimintaa. Tämä vaatii joskus uuden kaavan tai kaavamuutoksen. Tietyt puolueet (jotka yleensä ovat sillä hetkellä oppositiossa sekä tietysti vihreät) alkavat vängätä kunnan päätöksenteossa vastaan. Kaavatyö joko hidastuu tai keskeytyy kokonaan.

Luuletko, että Paula Lehtomäki nautti kovin suurta kannatusta niiden joukossa, jota paskalaki koskee ja jotka joutuivat asentamaan hokkuspokkuspuhdistamon tontilleen?

Ei tästä tämän enempää, yritin vain tuoda jonkun muunkin näkökulman aiheeseen.

porrasaa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 702
 • Liked: 271
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #66 : 02.01.2017, 14:16:29 »
hallitusta jolle turbomokutus on vain osanen isompaa suunnitelmaa velkaannuttaa maa myytäväksi ulkomaisiin käsiin.
Ikävä kyllä tämä vaikuttaa selviölle. Ja taitaa ehtiä peruuntumatonta tuhoa tapahtumaan paljonkin.
Yllättyikö kukaan, että Berner tunnustaa olevansa pääomapiirien Hitman?

Rajuus yllätti. Kepun ministerivalintojen, Berner Rehn, myötä olin vakuuttunut hallituksen kelvottomuudesta. Ainoastaan hallitusrintaman murtumaton yhtenäisyys enää yllättää.
Minulle nämä nimet eivät niin mitään sanoneet. Bernerin into saada autot seurannan piiriin on omituista, mutta se tapahtuu kuitenkin itsestään ajavien autojen myötä. Tässä vain se että kaikki kehitys ei ole myönteistä ja tätä(kään) ei kannattaisi kiirehtiä. Hyvin voisi odottaa että järjestelmät ovat valmiina ja sitten kymmenen vuotta muiden jälkeen vasta siirtyä, varsinkin kun autokantakin on vanhaa ja hitaasti uudistuvaa. Jos autoilu tulee kalliimaksi, se raha on muualta pois. Jos halpenee, rahaa riittää muualle. Nyt ovat ryhtymässä jonkinlaiseksi kokeilumaaksi ja artisti maksaa.
Yksityistämiset eli kansan rahojen siirrot kavereilleen jo ennestään tulleet kalliiksi, enempi olisi tarvista kansallistaa kuin yksityistää.

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 26 490
 • Liked: 17923
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #67 : 02.01.2017, 14:24:19 »
Ennen lex zetaa (Zilliacus, Zyskowicz) ministeriksi pääsi vain syntyperäinen Suomen kansalainen. Olisi ehkä hyväksi, jos olisi säädetty joku parin vuoden aikaraja kansalaisuuden saamisesta ennenkin ministeriksi pääsee. Hommassa olisi silloin enemmän ryhtiä. Nythän vaikka joku muunmaalaisen Brysselln eurokraatti voi tänään saada Suomen kansalaisuuden ja huomenna ryhtyä vaikka valtiovarainministeriksi.

Alkaa muistuttaa liikaa urheilua ja ostovahvistuksia. Niissä on aina hintalappu.
+
Lex zetan valmistelussa tapahtui harmittava kirjoitusvirhe. Piti olla syntiperäinen eikä suinkaan syntyperäinen.
If you don't vote, you don't matter!

Impi Waara

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 382
 • Liked: 7901
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #68 : 02.01.2017, 15:19:03 »
Koko Berner-kuvio on niin moraalittomuuden syövyttämä, että vastaavaa ei ole ennen nähty  >:(
10.6.2017   Nyt voi olla läpeensä tyytyväinen. Homma hoidettu tyylillä!

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 30 309
 • Liked: 23665
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi †Syyllinen†
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #69 : 02.01.2017, 15:22:34 »
Koko Berner-kuvio on niin moraalittomuuden syövyttämä, että vastaavaa ei ole ennen nähty  >:(

Ei koskaan, ikinä, missään, aikaisemmin.
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä

koli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 261
 • Liked: 11932
 • Impivaaran mylvivä härkä
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #70 : 02.01.2017, 15:42:58 »
Koko Berner-kuvio on niin moraalittomuuden syövyttämä, että vastaavaa ei ole ennen nähty  >:(

Berner on läpinäkyvästi kansainvälisten suuryritysten asialla. Monilla muilla poliitikoilla tuo agenda on piilossa, mutta tulee kyllä esiin kun vähän tutkii.
Mörökölli

ApinA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 815
 • Liked: 247
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #71 : 02.01.2017, 17:01:38 »

Miten ihmeessä äänestäjien "kosiskelu" haittaa uutta yritystoimintaa tai kaavoitusta?
Millä tapaa Paska-Paula paskalakeineen on hyvä esimerkki?
Eihän poliitikon tarvitse kuin johdonmukaisesti tehdä järkeviä päätöksiä, jotka äänestäjänsä hyväksyy ja menestys on taattu.

En lähde tätä avaamaan anonyymina kirjoittaessani kovin syvällisesti, mutta tässä esimerkki:

Paikkakunnalle suunnitellaan uutta teollista toimintaa. Tämä vaatii joskus uuden kaavan tai kaavamuutoksen. Tietyt puolueet (jotka yleensä ovat sillä hetkellä oppositiossa sekä tietysti vihreät) alkavat vängätä kunnan päätöksenteossa vastaan. Kaavatyö joko hidastuu tai keskeytyy kokonaan.
Ymmärrän kyllä kaavamuutoksen mahdollisen muutostarpeen. En vain ymmärrä miten oppositiopuolueen vänkääminen vaikuttaa päätöksentekoon? Ovatko äänestäjät vain niin tyhmiä, etteivät ymmärrä omaa parastaan?


Luuletko, että Paula Lehtomäki nautti kovin suurta kannatusta niiden joukossa, jota paskalaki koskee ja jotka joutuivat asentamaan hokkuspokkuspuhdistamon tontilleen?

Ei tästä tämän enempää, yritin vain tuoda jonkun muunkin näkökulman aiheeseen.
Ansaitusti kaikki jotka olivat paskalakia ajamassa ovat saaneet paskaa niskaan. Se on loistava esimerkki siitä kun lakeja ajetaan väkisin läpi vain Vihreiden takia. Paskalakihan ei ollut missään mielessä järkevä tai hyödyllinen laki. Tässäkin asiassa järkevä faktoihin perustuva linja olisi ollut paras linja. Vai oletko sitä mieltä, että paskalaki oli tarpeellinen? Ja Jos oli, niin miksi?

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 702
 • Liked: 6691
 • *******
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #72 : 02.01.2017, 17:10:28 »
Berner on läpinäkyvästi kansainvälisten suuryritysten asialla. Monilla muilla poliitikoilla tuo agenda on piilossa, mutta tulee kyllä esiin kun vähän tutkii.

Periaatteessa Bernerin irvokkuus on hyvä asia suuryritysten agendan julkitulon kannalta.
Pahinta Suomessa on tämän köyhyyden lisäksi henkinen köyhyys. Meiltä puuttuu horisontti, mihin katsoa ja mitä tavoitella.

Vastaanotin

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 205
 • Liked: 449
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #73 : 02.01.2017, 17:23:00 »
ApinA:lle:

Kansalaiset vastustavat yleensä uusia teollisia hankkeita, joita ollaan ajamassa ko. kansalaisten naapurustoon, tai 10 km säteelle heistä. Joskus jonkun hankkeen tyrmäämiseksi on perustettu kansanliikkeitäkin. Kun sitten jokin puolue ottaa asian ns. omakseen, ollaan taas ääniä kalastelemassa. Poislukien vihreän aatteen puolue.

Paskalaki on/oli aivan älytön varsinkin keskustan ajamana. Keskusta oli varsin hiljaa siitä tosiasiasta, että maatalous kuormittaa Itämerta suurimmaksi osaksi.

Ajatellaanpas tilannetta, että maa olisi talousromahduksen partaalla ja tarvittaisiin todella isoja leikkauksia. Eikö tällöin tietyn ajan pituinen virkamieshallitus olisi kaikkein paras ratkaisu, jotta välttämättömimmät päätökset saataisiin tehtyä nopeasti?

Beenari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 807
 • Liked: 3778
 • Banned
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #74 : 02.01.2017, 18:06:50 »
Eikö tällöin tietyn ajan pituinen virkamieshallitus olisi kaikkein paras ratkaisu, jotta välttämättömimmät päätökset saataisiin tehtyä nopeasti?

Tämä on hyvä pointti. Mutta... se virkamieshallitus joutuu todennäköisesti myös elämään hallituskautensa jälkeisessä Suomessa ja kohtaamaan tekemiensä päätösten vaikutus joka päivä.

Sveitsiläinen Berner tuli Suomeen tekemään joitakin päätöksiä, joilla on mahdollisesti kauaskantosiakin vaikutuksia ja pääsee kätevästi pakenemaan takaisin kotimaahansa Sveitsiin karkuun.

"Hölmöä miettiä, mikä maan tai maapallon tila on sadan vuoden kuluttua. Meistä kumpikaan ei ole silloin enää elossa"
- Antti Rinne (SDP)

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 952
 • Liked: 1579
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #75 : 02.01.2017, 18:13:19 »

Sveitsiläinen Berner tuli Suomeen tekemään joitakin päätöksiä, joilla on mahdollisesti kauaskantosiakin vaikutuksia ja pääsee kätevästi pakenemaan takaisin kotimaahansa Sveitsiin karkuun.

Berner on toki syntyperäinen suomalainen, käynyt koulut täällä ja tehnyt työuransakin pääosin suomessa suomalaisen yrityksen toimitusjohtajana. Sveitsin kansalaisuus tuli siitä että suku on Sveitsiläistä ja kait se vanhempien "kotimaan" valinta oli joku suvun perinne.

Kameleontti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 102
 • Liked: 1494
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #76 : 02.01.2017, 18:38:03 »

Sveitsiläinen Berner tuli Suomeen tekemään joitakin päätöksiä, joilla on mahdollisesti kauaskantosiakin vaikutuksia ja pääsee kätevästi pakenemaan takaisin kotimaahansa Sveitsiin karkuun.

Berner on toki syntyperäinen suomalainen, käynyt koulut täällä ja tehnyt työuransakin pääosin suomessa suomalaisen yrityksen toimitusjohtajana. Sveitsin kansalaisuus tuli siitä että suku on Sveitsiläistä ja kait se vanhempien "kotimaan" valinta oli joku suvun perinne.

Toki näinkin mutta Suomen kansalaisuus ei kiinnostanut ennen luvattua ministerin pestiä. Vaikea kokea suomalaiseksi tyyppiä, joka ei ole edes kansalaisuutta halunnut aiemmin.

Beenari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 807
 • Liked: 3778
 • Banned
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #77 : 02.01.2017, 18:39:09 »

Berner on toki syntyperäinen suomalainen, käynyt koulut täällä ja tehnyt työuransakin pääosin suomessa suomalaisen yrityksen toimitusjohtajana. Sveitsin kansalaisuus tuli siitä että suku on Sveitsiläistä ja kait se vanhempien "kotimaan" valinta oli joku suvun perinne.

Suomen kansalainen 19.1.2015 alkaen.
"Hölmöä miettiä, mikä maan tai maapallon tila on sadan vuoden kuluttua. Meistä kumpikaan ei ole silloin enää elossa"
- Antti Rinne (SDP)

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 952
 • Liked: 1579
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #78 : 02.01.2017, 18:47:21 »

Berner on toki syntyperäinen suomalainen, käynyt koulut täällä ja tehnyt työuransakin pääosin suomessa suomalaisen yrityksen toimitusjohtajana. Sveitsin kansalaisuus tuli siitä että suku on Sveitsiläistä ja kait se vanhempien "kotimaan" valinta oli joku suvun perinne.

Suomen kansalainen 19.1.2015 alkaen.

Niin, mutta ei "Sveitsiläinen Berner tuli Suomeen tekemään joitakin päätöksiä" kuten sanoit, vaan on tosiaan ollut täällä aina, syntymästään lähtien ja uransa tosiaan pyörittänyt suomalaista yritystä suomessa.

Java

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 240
 • Liked: 5425
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #79 : 02.01.2017, 18:48:29 »
No todellakin on vain käymässä >:(
Älä usko mitään mitä kirjoitan!

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 184
 • Liked: 20323
 • Monikulttuurisuutta vastaan rokotettu
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #80 : 02.01.2017, 19:36:34 »
Elopkin oli Nokiassa vain käymässä. Tekeekö Berner Elopit eli ajaa Suomen tieverkon ulkomaisten yritysten käsiin.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

UgriProPatria

 • Vieras
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #81 : 02.01.2017, 21:24:36 »
Minähän sanoin jo kättelyssä että Berner on myyrä. Näkihän hänen ristiriitaisuutensa heti. Bernerkö suomalainen kepuli?  :D

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 210
 • Liked: 41403
 • Saatanalliset säkeet Tervetuloa!
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #82 : 02.01.2017, 22:08:34 »
En väitä että näin olisi, mutta allekirjoittaneelle Berner näyttäytyy kylmäkiskoisena akkana, jota ei tavallisen suomalaisen asiat voisi vähempää kiinnostaa. Suhmuroinnit oman etupiirinsä hyväksi näyttävät kuitenkin kiinnostavan enemmän kuin laki sallisi. Tästä kuvottava lastensairaalahanke oli oiva esimerkki.

Nämä Bernerit ja Sipilät ovat suomalaisten onnettomuus.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!

Micke90

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 19 629
 • Liked: 14688
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #83 : 02.01.2017, 22:10:56 »
Bernerkö suomalainen kepuli?  :D

Sveitsiläinen kepuli Suomen Kepussa.

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 30 309
 • Liked: 23665
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi †Syyllinen†
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #84 : 02.01.2017, 22:18:25 »
Bernerkö suomalainen kepuli?  :D

Sveitsiläinen kepuli Suomen Kepussa.

Sveitsin sitoutumaton suomalainen sitoutumaton kepuli sitomassa suomalaisia veronmaksajia kansallisen omaisuuden yhtiöittämiseen ja ikiaikaiseen orjuuteen.

En herää tästä painajaisesta. Kertokaa, että sänkyni alla ei ole määräaikaista tieliittymää ja Berneriä.
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 702
 • Liked: 6691
 • *******
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #85 : 19.02.2019, 21:28:25 »
Lainaus
Anne Berner jättää politiikan - siirtyy ruotsalaispankin hallitukseen
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/c3162eb9-1704-4cbf-bc33-07ddc4f8fddf
Ensimmäisen kauden kansanedustaja Berner ei siis aio pyrkiä eduskuntaan ensi kevään eduskuntavaaleissa.
Hän sai viime vaaleissa 9691 ääntä Uudenmaan vaalipiirissä.


Kyllä nämä tuholaiset saisivat mittauttaa kannatuksensa, eikä luikkia hillotolpille sitten kun nurkat on saatu kuseksittua piloille.
Pahinta Suomessa on tämän köyhyyden lisäksi henkinen köyhyys. Meiltä puuttuu horisontti, mihin katsoa ja mitä tavoitella.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 576
 • Liked: 17752
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #86 : 19.02.2019, 21:33:53 »
Tuon Iltalehden uutisen kommenttipalstaa kun katsoo niin ei voi todeta kuin että kommentaattoreilla on kova pyrkimys päästä Berneriä itseään syvemmälle, ei vain ole voimavaroja siihen.

Itse en jaksa tehdä Bernerin haukkumisesta itselleni hyvettä. Monet muut ilmeisesti luulevat jotenkin parantavansa maailmaa moisella käytöksellä. Logiikka on minulle tässä suhteessa epäselvä, mutta ehkäpä joku kertoo minulle sen miten nuo kommentit on luettavissa jalolla tapaa.
« Viimeksi muokattu: 19.02.2019, 21:35:25 kirjoittanut foobar »
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Tuomionenkeli

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 90
 • Liked: 381
 • 'Till things are brighter, I'm the Man In Black
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #87 : 19.02.2019, 21:48:08 »
Hyvästi.

Älä tule koskaan takaisin!
Be careful who you trust; Even the Devil was once an Angel.

Orjuus pois, taikka menköön henki.

dothefake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 197
 • Liked: 20258
 • Imaaminoloinen kaktuslakkisetä. Rutinuiva.
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #88 : 19.02.2019, 21:58:49 »
Toivottavasti luutaan on vaihdettu uudet tulpat!
Sanokaa Fazer, kun haluatte mamuja.
Suomi, kestitysleirien saaristo.
Olin siellä minäkin.

Viimeinen suomalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 867
 • Liked: 4665
 • "Yhdessä eteenpäin"
Ministeri Anne Berner (2015-2019)
« Vastaus #89 : 19.02.2019, 22:02:44 »
Tuhosi kaiken mihin koski ja nyt lähti sitten bonusvirkaan. Tämähän on oikein ilon ja onnen päivä! Älä tule ikinä takaisin.
« Viimeksi muokattu: 19.02.2019, 22:05:04 kirjoittanut Viimeinen suomalainen »
Viimeinen maastalähtijä sammuttaa valot.