UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Britannian EU-kansanäänestys.  (Luettu 456825 kertaa)

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 046
 • Liked: 39115
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3300 : 17.10.2017, 23:12:36 »
Lainaus
Viharikokset lisääntyivät Britanniassa lähes kolmanneksella: selvä kasvu brexit-kampanjan aikana ja terrori-iskun jälkeen

VIHARIKOKSET lisääntyivät Englannissa ja Walesissa lähes kolmanneksella eli 29 prosentilla maaliskuussa 2017 päättyneen vertailuvuoden aikana. Poliisi rekisteröi viharikoksi vuoden aikana 80 393 kappaletta.

Luvut ilmenevät Britannian sisäministeriön tiistaina julkistamasta vuosiraportista.

RAPORTIN mukaan viharikoksissa oli selvä piikki Britannian EU-kansanäänestystä edeltävän kampanjan aikana ja äänestyksen jälkeen.
Helsingin Sanomat 16.10.2017

Paitsi että eivät lisääntyneet, Annamari Sipilä, tai ainakaan se ei ilmene kyseisestä raportista, joka käsittelee ainoastaan poliisin rekisteröimiä viharikosilmoituksia.

Britannian EU-kansanäänestyskampanjan aikaisen viharikosten lisääntymisen kohdalla raportissa viitataan "ksenofobisiin graffiteihin", ja tämän väitetyn lisääntymisen perustelu on raportin mukaan pelkkä "anecdotal evidence suggests", ei tieto tai tilasto. Mutta sehän riittää Hesari-journalismiin.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Skeptikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 344
 • Liked: 8568
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3301 : 20.11.2017, 11:35:28 »
Tämä voisi olla aivan järkeväkin vaihtoehto:

Brexit news: German leaders to DEMAND the EU keeps Britain in bloc
https://www.express.co.uk/news/politics/880517/brexit-latest-news-angela-merkel-germany-plot-leaders-demand-EU-keeps-UK-single-market

Lainaus
A group of German business leaders are due to issue a demand to the EU and Angela Merkel’s Government that they ask Britain to stay as members but allow it to opt out of free movement and have complete control over its borders.
...
Earlier this year Lib Dem former deputy prime minister Nick Clegg claimed that there may need to be a second referendum because he believed a new offer could come from the EU involving restricting freedom of movement from his discussions in  Europe.

Nevertheless, it is understood Herr Henkel expects resistance to the plan in the European Parliament and Commission because of their “ideological” belief in the four freedoms, including freedom of movement of people.

But it is understood that behind the united front some senior political leaders of member states are also in favour of making a new offer to Britain as they fear the impact of trade barriers and losing the UK contribution to the EU budget.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Skeptikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 344
 • Liked: 8568
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3302 : 28.11.2017, 11:29:05 »
Kun omaa poliittista asennetta yritetään väkisin tunkea osaksi tutkimusta ja vaaditaan toimia oman arvomaailman edistämiseksi ja toisten arvomaailman vastustamiseksi:

"Kollektiivinen narsismi" – Brexitin kyllä-äänillä yhteinen nimittäjä
https://yle.fi/uutiset/3-9950781

Lainaus
Kansainvälisen tutkimuksen mukaan Brexitin kannattajilla oli yleisesti se käsitys, että maahanmuuttajat ovat vaaraksi Britannialle. Seuraavaksi pyrittiin selvittämään, millaisilla ihmisillä tällainen näkemys on. Tutkijat löysivät kolme selvää ryhmää.

 • Auktoriteettiuskoiset pelkäävät tulokkaiden horjuttavan valtion perinteistä tilaa.
 • Sosiaalisesti dominoivat puolustavat oman ryhmänsä valtaa tulokkailta.
 • Kollektiivisesti narsististen mielestä ulkomailla ei ymmärretä Britannian suuruutta ja erityistä merkitystä.
...
– Meidän ja muiden tutkimukset Brexitistä, Trumpista tai Putinin ja Puolan äärikonservatiivisen hallituksen suosiosta osoittavat, että kollektiivinen narsismi enteilee aina ennakkoluuloja ja taipumusta tulkita muiden käytöstä jonkin kansallisen ryhmän provokaatioksi, Golec de Zavala sanoo.
...
Golec de Zavalan mukaan kollektiivinen narsisimi on joka tapauksessa huolestuttava ilmiö ja vaatii lisätutkimuksia.

– Meidän tulisi selvittää, miten tällaisesta tulee ryhmän normi, ja löytää keinoja sen leviämisen estämiseksi. Meidän pitäisi olla myös tarkempia siinä, ketä valitsemme johtajiksi, koska heillä on valtaa vakiinnuttaa tällaisia asenteita.

Tutkimus on vapaasti luettavissa Frontiers in Psychology (siirryt toiseen palveluun) -lehdestä.

Xenophobia strongly linked to Brexit, regardless of voter age, gender or education
https://www.eurekalert.org/pub_releases/2017-11/f-xsl111717.php

Lainaus
Nevertheless, Dr Golec de Zavala sees important value in the research for our political leaders. "Collective narcissism is not a good attitude to have," she says. "We should study how this becomes a group norm and find ways of preventing it from happening and spreading. We should vet our leaders more carefully in this respect because leaders have the power to make such attitudes normative in their groups."

Collective narcissism
https://en.wikipedia.org/wiki/Collective_narcissism

Lainaus
Collective narcissism (or group narcissism) is a type of narcissism where an individual has an inflated self-love of his or her own ingroup, where an "ingroup" is a group in which an individual is personally involved.[1] While the classic definition of narcissism focuses on the individual, collective narcissism asserts that one can have a similar excessively high opinion of a group, and that a group can function as a narcissistic entity.[1] Collective narcissism is related to ethnocentrism; however, ethnocentrism primarily focuses on self-centeredness at an ethnic or cultural level, while collective narcissism is extended to any type of ingroup, beyond just cultures and ethnicities.[1][2] Some theorists believe group-level narcissism to be an extension of individual narcissism, though others believe the two to be independent of each other.

Frontiers | The Relationship between the Brexit Vote and Individual Predictors of Prejudice: Collective Narcissism, Right Wing Authoritarianism, Social Dominance Orientation
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpsyg.2017.02023/full

Lainaus
The Leave campaign in the U.K., which advocated exiting the European Union, emphasized anxiety over immigration and the need to take control of the U.K.'s borders. Citizens who expressed concerns about immigration to the U.K. were more likely to vote to leave. Two correlational studies examined the previously unexplored question of whether the Brexit vote and support for the outcome of the E.U. referendum were linked to individual predictors of prejudice toward foreigners: British collective narcissism (a belief in national greatness), right wing authoritarianism, and social dominance orientation. The results converged to indicate that all three variables were independently related to the perceived threat of immigrants and, via this variable, to the Brexit vote and a support for the outcome of the E.U. referendum.
« Viimeksi muokattu: 28.11.2017, 13:28:40 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 500
 • Liked: 9707
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3303 : 28.11.2017, 22:12:57 »
Muistakaa minun kirjoittaneeni Hommalle (28.11.2017) että Brexitistä ei todellakaan hyvä heilu, jos Britannia suostuu maksamaan nyt julkisuuteen tulleen huhun mukaan 45-55 miljardia euroa EU:lle.

JOS Britannia suostuu tässä vaiheessa tuollaiseen summaan, se on vasta alkusoittoa sille, mitä EU tulee vaatimaan Britannialta jatkossa (lainsäädäntö, Pohjois-Irlannin raja jne).

Siitä seuraa se, että nykyinen pääministeri saa lähteä ja tilalle ei oikein ole ketään ei-globalistia konservatiiveista. Yksi takapenkkiläinen on James Rees-Mogg, mutta ei se sieltä takarivistä nouse pääministeriksi, joten siihen tulee joku EU federalisti globalisti TAI pahimmassa tapauksessa järjestetään ennen aikaiset vaalit, mikä on epätodennäköistä, mutta viimeistään 2020 valtaan nousee ämpärikommunisti James Corbyn ja sen jälkeen meillä on Venezuela Euroopassa.

Uutta kansanäänestystä ei järjestetä, koska jengi niin hermostunut EU:n vaatimuksiin, että äänestäisivät varmaan 90% eron puolesta.

AINOA toivonkipinä on se, että Britannia sanoo jossain vaiheessa, että EU on aivan kohtuuton ja lähtee ilman mitään "vapaakauppasopimuksia" tai rahan lahjoittamista EUSSR:sta.

Artikla 51 ei määrittele mitään "erorahaa". EU vaatii sitä vaan siksi, että ovat luvanneet, että eivät nosta muiden jäsenvaltioiden budjettimaksuja (vähään aikaan), vaan yrittävät lypsää Britannialta aikaa rahan muodossa.

Tilanne on todella paha. Meillä on kohta kommunistinen valtio Euroopassa, jos Britannia ei kävele ulos ilman mitään sopimuksia ja rahalahjoituksia. Ei hyvältä näytä.

Risto Ryti: "Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi."

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIfxc

Lady Deadpool

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 1 844
 • Liked: 2122
 • Wanda Wilson
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3304 : 04.12.2017, 10:38:10 »
Tony Blair yrittää perua Brexitin.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201712042200579054_ul.shtml (4.12.2017)

Lainaus
Ison-Britannian ex-pääministeri Tony Blair yrittää peruuttaa Brexitin

Entisen pääministerin mukaan kampanja ei ollut totuudenmukainen, kertoo Guardian.

Ison-Britannian entinen pääministeri Tony Blair vahvisti sunnuntaina BBC:n Radio 4:n haastattelussa yrittävänsä peruuttaa Brexitin. Asiasta kertoi Guardian.

Blairin mukaan äänestäjät ansaitsevat toisen kansanäänestyksen, koska NHS:n lupaus "350 miljoonaa puntaa viikossa" on paljastunut vääräksi.

BBC:n Radio 4:n haastattelussa ex-pääministeri Blair kertoi haluavansa äänestäjille uuden mahdollisuuden.

- Kun tosiasiat muuttuvat, ihmisillä on oikeus muuttaa mieltään, Blair sanoi.

Tony Blair on ollut Guardianin mukaan Brexitin voimakas vastustaja. Hän myönsi haastattelussa yrittävänsä peruuttaa Brexitin.

- Kyllä, juuri näin, Blair sanoi.

Blair torppasi haastattelussa väitteen kieltävänsä kansan tahdon Brexitistä.

- Kansan tahto ei ole muuttumaton. Ihmiset voivat muuttaa mielensä, jos olosuhteet muuttuvat, hän sanoi.
"Since you're only slightly less sexy than me, you're obviously in charge of this Motley Crew."

- Deadpool

"Inform and Destroy"

Micke90

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 17 966
 • Liked: 12349
 • Vihapuhetta Hommalla jo vuodesta 2012.
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3305 : 04.12.2017, 11:20:00 »
Lainaus
Kansan tahto ei ole muuttumaton. Ihmiset voivat muuttaa mielensä, jos olosuhteet muuttuvat, hän sanoi.

Mutta kansa Suomessa ei saa äänestää EU:sta uudestaan, vaikka EU on kokonaan on toisenlainen kuin se, johon Suomi liittyi 95.
:facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 430
 • Liked: 8237
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3306 : 05.12.2017, 01:07:30 »
Eivät näytä nimettömät huhut britannian alistumisesta Eurostoliiton maksajaksi osoittautuneet oikeiksi. Kukaan ei ole niistä puhunut enää päiviin. Kireissä tunnelmissa edetään ja pian pitäisi olla tuloksia yhteistyöstä valmiina tai ei enää kannata edes yrittää edetä yhteistyön tietä -- ja mikään merkki ei viittaa siihen, että mitään oltaisiin saatu aikaan --. Juncker ja May tosin tapasivat. Jos sitä halua juhlia hyvänä asiana, niin vähäiset on juhlimisen aiheet. Nyt kannattaa alkaa rakentaa tulevaisuutta kovan brexitin -- "hard brexit" -- varaan. Vasemmiston Guardianit ja Suomen sosialistinen lehdistö tietenkin yhä elättelevät toivoa Eurostoliiton muuttumisesta paratiisiksi, ja brittien paluusta siihen paratiisiin. Mitään merkkejä paratiisista ei vaan näy.

Minun nähdäkseni nimenomaan Eurostoliitossa pysymisen puolesta äänestäneet britit ovat muuttaneet kantaansa. Varsinkin Katalonian vähemmän tyylikkäästi menneen itsenäistymiskansanäänestyksen ja Eurostoliiton ylistävän asenteen äänestäjiä vastaan suunnatun poliisiväkivallan johdosta moni britti vertasi sitä Skotlannin itsenäistymisäänestykseen ja totesi britannian olevan demokratiassa valovuoden edellä Eurostoliiton entisiä fasistidiktatuureja, joissa fasistidiktatuurin perinteitä näytettiin noudattavan yhä vanhalla kaavalla. Oli se tietenkin ilo nähdä, miten Helsingin Sanomat ensin ylisti madridin uusnatsiemielenosoitusta, jossa natsitervehdyksiä oli kaikkialla, kunnes tajusivat, ettei kahdesta huonosta vaihtoehdosta kannata ylistää sitä vähemmän huonoa. Britanniassa eivät sosialistit vajoneet niin alas; britanniassa ei yksikään tiedotusväline edes yrittänyt ymmärtää Rajoyn toimia ja Eurostoliiton suhtautumista siihen.

Suomen sosialistinen lehdistö on näinä päivinä nostanut neuvottelujen tärkeimmäksi kysymykseksi kymmenien miljardien rahansiirron sijaan Pohjois-Irlannin tilanteen -- kuten jo aiemmin veikkailin --. Kun ei kiristysrahoja tullut, niistä puhuminen olisi huonoa propagandaa. Pohjois-Irlannin osalta Suomen sosialistinen lehdistö selittää brittien -- ja ainakin pohjois-irlantilaisten -- joutuvan isoihin ongelmiin, jos alueelle tulee Eurostoliiton raja. Sitä ei mainita sanallakaan, miten isoihin ongelmiin Irlanti joutuisi rajan vuoksi. Pohjois-Irlantiin lähes kaikki hyödykkeet tulevat jo nyt britanniasta. Myös Irlantiin suurin osa hyödykkeistä tulee britanniasta. Jos se loppuu, niin alkaa Irlannissa ongelmat. Eurostoliiton kannattaisi jo valmistautua Irlannin eurostoeroon. Irlannin toiseksi suurin kauppakumppani ei nimittäin myöskään ole eurostomaa vaan amerikan Yhdysvallat -- ja sielläkin on eurostovastainen hallinto --.

Irlannin ja britannian kaupan jakautumista voi tarkastella näistä tyylikkäistä kuvioista. Niistä näkee Irlannin tuonnista 25% tulevan britanniasta ja vastaavasti brittien tuonnista 3% Irlannista. Noin esimerkiksi.

https://atlas.media.mit.edu/en/profile/country/irl/
https://atlas.media.mit.edu/en/profile/country/gbr/
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

koojii

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 773
 • Liked: 1295
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3307 : 05.12.2017, 02:58:31 »


Irlannin ja britannian kaupan jakautumista voi tarkastella näistä tyylikkäistä kuvioista. Niistä näkee Irlannin tuonnista 25% tulevan britanniasta ja vastaavasti brittien tuonnista 3% Irlannista. Noin esimerkiksi.

https://atlas.media.mit.edu/en/profile/country/irl/
https://atlas.media.mit.edu/en/profile/country/gbr/

Irlannin tuonnin arvo kaikkiaan on vuodessa tuon sivun mukaan TOTAL: $75.2B.
Iso-Britannian tuonnin arvo taas $625B.

Mitä ihmettä noilla prosenteilla tahdot sanoa?

Jos ajatellaan taas EU-maiden ja UK:n välistä kauppaa, niin se nyt ei EU-maita kaada vaikka koko Iso-Britannia vajoaisi Atlantin pohjaan. Toki se osaan maista tekisi hyvinkin kipeää. Kaupan tyrehtyminen taas UK:n ja EU-maiden välillä on murskaavaa Iso-Britannialle.

Minun mielestä Iso-Britannia on ollut melkoinen loinen EU-maiden joukossa. Houkutellut maahan muun muassa ison osan EU-alueen finassisektrorista ties millä verohelpotuksilla ja muilla diileillä ja pistänyt Suomenkin maksamaan Iso-Britannian osuuksia EU-jäsenmaksuista. Nyt se sitten loppuu. Taitavat japanilaiset autotehtaatkin pian jättää Iso-Britannian.


Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 500
 • Liked: 9707
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3308 : 05.12.2017, 10:45:45 »
Eivät näytä nimettömät huhut britannian alistumisesta Eurostoliiton maksajaksi osoittautuneet oikeiksi. Kukaan ei ole niistä puhunut enää päiviin.

Tarkoitat varmaan Suomen mediaa. Kyllä tätä asiaa puidaan 24/7 Britannian mediassa luonnollisesti. Suomen mediaan ei tässä Brexit asiassa kannata luottaa lainkaan.

Kireissä tunnelmissa edetään ja pian pitäisi olla tuloksia yhteistyöstä valmiina tai ei enää kannata edes yrittää edetä yhteistyön tietä.

ITSE ASIASSA EILEN MEINASI KÄYDÄ TODELLA HUONOSTI, KUN MAY TAPASI JUNCKERIN

Vertaisin tilannetta jopa Hitlerin läheltä piti lento-onnettomuuteen, kun hän vieraili Mannerheimin syntymäpäivillä Imatralla, vaikkakin huhu Hitlerin koneen läheltä piti -tilaneesta on myöhemmin kumottu https://yle.fi/uutiset/3-6927749, Mene ja tiedä.

Järkytyin eilisistä Mayn ja Junckerin tapaamisesta seuranneista uutisista.

May antoi jo surullisen kuuluissassa Brexit puheessaan Florencessa ymmärtää, että EU on kaikinpuoli mahtava, ja Britannia on valmis vastaamaan velvoitteistaan ja tarjosi heti alkuun 20 miljardin euron erorahaa. Sittemmin summa on noussut jo 50 miljoonaan euroon, EU kansalaisilla paremmat oikeudet Britanniassa kuin briteillä jne.

Eilisen tapaamisen jälkeen kaikki palaset loksahtivat ainakin minulle kohdilleen, mitä EU ja UK federalistit Mayn johdolla oikeasti yrittävät tehdä.

May on ollut täysin myötämielinen kaikille Brysselin vaatimuksille ja oli eilen valmiina allekirjoittamaan sopimuksen, kunnes koko homman pysäytti Pohjois-Irlannin rautarouva Arlene Foster, joka on Demokraattisen Unionistipuolueen (DUP) puheenjohtaja.

MAY OLI LUOVUTTAMASSA POHJOIS-IRLANNIN KÄYTÄNNÖSSÄ EU:LLE

Eli May oli vetämässä nimeä sopimukseen, missä Pohjois-Irlanti olisi käytännössä yhä osa "EU SISÄMARKKINOITA". Jos joku ei vielä tiedä, niin "EU:n sisämarkkinnoilla" ei karrikoidusti sanottuna ole mitään tekemistä kaupankäynnin kanssa, vaan se on työkalu EU Liittovaltion toteuttamiseksi. EU Sisämarkkinat tarkoittaa puhtaasti LAINSÄÄDÄNTÖÄ, mitä toteutetaan Brysselistä EU Komission kautta ja sen tavoitteena on ajaa kaikki samat lait ja asetukset valmiiksi kaikkiin jäsenvaltioihin Liittovaltion perustamista varten.

Tilanne oli vielä siinä suhteessa raju, että Arlene Foster pääsi viime hetkellä pysäyttämään sopimuksen teon. Kielikuvallisesti voisi kuvata, että Maylla oli jo mustekynä kädessä, ja Juncker seisoi vieressä valmiina korkkaamaan shampanjapullon, kun Foster pilasi kaiken. Todennäköisesti Mayn strategia oli se, että hän olisi vain vetänyt nimen paperiin ja ilmoittanut Pohjois-Irlannille, että sopimus on jo allekirjoitettu eikä sitä voi muuttaa. Onneksi näin ei päässyt käymään.

Nimittäin jos May olisi ehtinyt allekirjoittamaan sopimuksen, ilman Fosterin väliintuloa, sen jälkeen United Kingdom ei olisi enää olemassa, vaan hajonnut ja sen jälkeen samaa olisi vaatinut Skotlannin SNP puolueen Nicola Sturgeon, Lontoon pormestari Sadiq Khan jne.

TÄHÄN FEDERALISTIT PYRKIVÄT TUOLLA POHJOIS-IRLANNIN TILANTEELLA: HAJOITA JA HALLITSE.

Kyllä kylmää vieläkin. Ja radiosta kuulin pätkän YLE uutisissa, missä asia esitettiin luonnollisesti täysin #FakeNews narratiivin mukaan. Tietysti.

Mutta tilanne ei ole vielä ohi. Mitä tästä seuraa? Voi olla että konservatiivien takapenkkiläiset saivat tarpeekseen ja May saa lähteä. DUP on vahvoilla, nimittäin May ja konservatiivit ovat vallassa vain ja ainoastaan DUP puolueen tuella. Tämä koko homma on hurjaa katseltavaa: Federalistit vastaan kansalaiset.

Faragen LBC radio-ohjelmasta saa aina hyvän kuvan kansan mielipiteistä. Suosittelen kuuntelemaan. Tässä eilinen ohjelma:

Nigel Farage Discusses the DUP Saving Brexit https://youtu.be/67fUSYPaZKA
Risto Ryti: "Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi."

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIfxc

Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 500
 • Liked: 9707
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3309 : 05.12.2017, 11:27:40 »

Kyllä tekee hyvää päivän propagandavideo BBC:ltä. Nyt on taas vahva fiilis, että EU on Neuvostoliitto vol 2.
Risto Ryti: "Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi."

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIfxc

Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 500
 • Liked: 9707
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3310 : 05.12.2017, 19:28:46 »
May on ollut täysin myötämielinen kaikille Brysselin vaatimuksille ja oli eilen valmiina allekirjoittamaan sopimuksen, kunnes koko homman pysäytti Pohjois-Irlannin rautarouva Arlene Foster, joka on Demokraattisen Unionistipuolueen (DUP) puheenjohtaja.


NO HUH HUH. Kyllä meni aivan viime hetkille, ettei Pohjois-Irlanti olisi jäänyt EU:hun. Uskomatonta mitä peliä federalisteilta. Todella härskiä.
« Viimeksi muokattu: 05.12.2017, 19:54:35 kirjoittanut Aksiooma »
Risto Ryti: "Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi."

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIfxc

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 803
 • Liked: 5798
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3311 : 05.12.2017, 19:42:28 »
Tilanne on vaikea. Historiankin valossa ajatus että Irlannin ja Pohjois-Irlannin välillä ei voisi kulkea vapaasti on täysin mahdoton. Irlanti ei kuulu Schengeniin pelkästään sen takia että Britannia ei siihen kuulu ja noiden kahden maan välillä on vapaa liikkuvuus. Toisaalta, Irlannin tasavalta ei ikimaailmassa EU:sta suostu eroamaan. Irlanti on noussut yhdestä EU:n köyhimmistä maista yhdeksi rikkaimmaksi ja sitä pidetään yleisesti EU:n ansiona.

jka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 275
 • Liked: 3727
 • Kuka vei meidän munat?
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3312 : 05.12.2017, 20:27:11 »
Tilanne on vaikea. Historiankin valossa ajatus että Irlannin ja Pohjois-Irlannin välillä ei voisi kulkea vapaasti on täysin mahdoton. Irlanti ei kuulu Schengeniin pelkästään sen takia että Britannia ei siihen kuulu ja noiden kahden maan välillä on vapaa liikkuvuus. Toisaalta, Irlannin tasavalta ei ikimaailmassa EU:sta suostu eroamaan. Irlanti on noussut yhdestä EU:n köyhimmistä maista yhdeksi rikkaimmaksi ja sitä pidetään yleisesti EU:n ansiona.

Johan vitsin murjaisit. Vai yleisesti EU:n ansiona?

Irlanti on noussut vain ja ainoastaan sen takia, että on antanut massiiviset veroedut jenkkien teknologiafirmoille jotka ovat siirtäneet toimintonsa sinne.  EU on nimenomaan torppaamassa näitä veroetuja joiden myötä Irlannin BKT tulee taas romahtamaan.

Irlannin asukkaat eivät ole juurikaan hyötyneet kasvusta ja siitä että BKT per nuppi onkin näennäisesti korkea. Se on puhtaasti laskennallista koska jenkkifirmat näyttää tuloksensa Irlannissa. Firmat ei kuitenkaan maksa latin latia veroa.

Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 500
 • Liked: 9707
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3313 : 06.12.2017, 11:03:10 »
NO HUH HUH. Kyllä meni aivan viime hetkille, ettei Pohjois-Irlanti olisi jäänyt EU:hun. Uskomatonta mitä peliä federalisteilta. Todella härskiä.


Olen yhä järkyttynyt. Miten May voi vieläkin olla Britannian pääministeri tämän tempun jälkeen? Uskomatonta.

Jos joku ei ole seurannut tilannetta, niin käytetään Suomea esimerkkinä, mikä nyt ei ihan sovi Pohjois-Irlannin tilanteeseen, mutta saa ajatuksesta kiinni:

Haaveillaan tilanteesta, että Suomessa olisi järjestetty EU-kansanäänestys ja kansa olisi puhunut ja ilmoittanut, että haluamme erota EU:sta. Sipilä neuvottelisi nyt sitten Brysselin marinoitujen byrokraattien kanssa Suomen EU-erosta.

Nyt sitten Sipilä olisi lentänyt viime maanantaina Brysseliin allekirjoittamaan sopimusta, missä Kehä III ulkopuolella oleva Suomi olisi eronnut EU:sta, mutta Kehä III:n sisäpuolella oleva osa pääkaupunkiseudusta olisi jäänyt EU:hun.

Luonnollisesti Sipilä ei olisi kertonut sopimuksen sisällöstä esimerkiksi Helsingin Kaupunginhallitukselle mitään etukäteen, vaan Helsingin edustajat olisivat saaneet sopimuksen vasta maanantaina.

Mrs. May oli siis allekirjoittamassa Junckerin kanssa sopimusta, mikä olisi jättänyt Pohjois-Irlannin EU:n lainsäädännön ja tuomioistuinten alle (lue: Sisämarkkinat).

Pohjois-Irlannin DUP puolue sai tietää sopimuksesta vasta samana päivänä, kun May oli allekirjoittamassa sopimusta, ja pääsivät vasta aivan viime hetkellä keskeyttämään sopimuksen tekemisen.
Risto Ryti: "Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi."

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIfxc

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 803
 • Liked: 5798
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3314 : 07.12.2017, 17:04:40 »
Maylle kävi hassusti sillä hänhän järjesti tarpeettomat vaalit jotka luuli voittavansa mutta oikeasti Toryt menettivät enemmistönsä ja jäivät riippuvaiseksi P-Irlannin DUP:sta. Se on ihme jos DUP suostuu jatkamaan yhteistyötä.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 494
 • Liked: 4043
 • köyhää valkoista paskasakkia
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3315 : 08.12.2017, 13:41:03 »


Theresa May teki Cuckold-sopparin EU:n kanssa. Kuivana kakkoseen ja tyhmän näköisenä.


http://www.dailymail.co.uk/news/article-5158633/May-arrives-Brussels-seal-Brexit-deal.html

Theresa May today defended making a slew of concessions to the EU as she finally struck a deal to unlock trade talks.
After a frantic night of negotiations, a bleary eyed PM and Jean-Claude Juncker confirmed the 'breakthrough' had been achieved at an early morning press conference.

Mrs May said the settlement was 'in the best interests of the whole country', while the DUP - which torpedoed an earlier version on Monday over fears about Irish border concessions - said it was now satisfied there was no threat to the integrity of the UK.
Despite fury at the prospect of an estimated £40billion divorce payment, Mrs May insisted it was 'fair to the British taxpayer' and would allow the government to pump more into key services like the NHS.

The pound rallied against the euro on the news, while in a boost for the PM leading Cabinet Brexiteer Michael Gove described it as a 'signficant personal and political victory'. Boris Johnson also voiced support, as senior Tory Eurosceptics criticised some elements but most appeared to be keeping their powder dry for battles to come.

Tempering the moment of triumph, European Council chief Donald Tusk immediately started making demands about the next phase of talks.

He said during a mooted two-year transition period Britain will have to keep making financial contributions and respect all EU laws, including new laws, even though it will have no say over how they are decided.
Downing Street is also braced for a backlash over the huge divorce bill and pledges to accept the power of European Courts for years to come.

In a scathing assessment, ex-Ukip leader Nigel Farage said: 'A deal in Brussels is good news for Mrs May as we can now move on to the next stage of humiliation.'

loput linkistä
Timo Soini: "Jos itsensä pettää, kuka jää jäljelle? // sitä saat mitä tilaat  // persut ei myy persettään // pidän loikkareita luusereina"

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 463
 • Liked: 3912
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3316 : 08.12.2017, 16:55:23 »
Eli rajat ovat jatkossakin auki, maksaa pitää entistäkin enemmän ja EU-lainsäädäntö sitoo Britanniaa jatkossakin. Melkoinen brexit. Tässä on järkeä vain, jos Mayn tavoitteena oli aikaansaada mahdollisimman hyvä diili EU:n kannalta. Tämä on jopa todennäköistä.

Neuvotteluissa oli EU-federalisti molemmilla puolin pöytää.
The stranger within my gate, he may be true or kind. 
  But he does not talk my talk: I cannot feel his mind.
I see the face and the eyes and the mouth,
  But not the soul behind.

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 430
 • Liked: 8237
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3317 : 08.12.2017, 20:23:14 »
Hyvin May minusta neuvottelut nyt hoiti. Eurostoliitto oli uhannut ja luvannut, ettei kauppasuhteista neuvotella ennenkuin muissa asioissa on edistytty tarpeeksi. Britit eivät halunneet muissa asioissa edistyä. Niissä ei siksi ole edistytty.

Sen jälkeen Juncker ja muut eurostojohtajat laittoivat kovan aikarajan edistymiselle. Se raja ylitettiin juuri nyt. Eurostoliiton on pakko julistaa suunnatonta läpimurtoa neuvotteluissa uskottavuutensa säilyttämiseksi, vaikka taaskaan ei mitään edistystä tapahtunut.

Tilanne on sama kuin Pariisin ilmastosopimuksessa pari vuotta sitten: Ensin ei saada sovittua yhtään mistään eli edes puheenvuoroista, ja viimeisenä päivä kaikki allekirjoittavat ennalta laaditun hätäratkaisusopimuksen, jossa on muutama täysin ympäripyöreä lause, miten kaikkien pitää osallistua yhteisen maapallomme hoitamiseen omalla tavallaan.

Mayn ja Junckerin sopimuksessa sovittiin Pohjois-Irlannin jatkossa sekä kuuluvan kiinteästi britanniaan että pitävän rajat auki Irlantiin. Tämä on mahdollista vain, jos britit eivät eroa Eurostoliitosta tai Irlantikin eroaa siitä brittien kanssa. Kumpikaan näistä ei tuntuisi olevan suunnitelmissa. Annettiin siis sisäisesti ristiriitainen julistus, jonka jokainen saa tulkita omaksi edukseen ja neuvottelut asiasta jatkuvat; samoin teki Pudgemont Kataloniassa julistamalla Katalonian itsenäiseksi, mutta ei sittenkään.

Rahasopu on vielä epäselvempi. BBC:n mukaan sopimukseen ei tule mitään summia. Sovitaan ainoastaan sovun syntyneen. Pääministeri May ei itse sanonut rahasta mitään. Hän laittoi tiedottajansa esittämään laskelmia ja suuntaa antavia arvioita kuluista. Arvio on sijoitettu sopivasti olemaan molempien kannalta sen verran huono, että harmittaa, muttei niin huono, että harmiaan viitsisi ääneen huutaa. Rahasummistakin neuvottelu siten jatkuu.

Ainoa, mistä nyt päästiin eteenpäin, oli siitä, että neuvottelut ovat edenneet siihen pisteeseen, että voidaan neuvotella muustakin kuin "eropaketista". Tämä on ollut brittien tavoite siitä lähtien kun Eurostoliitto päätti, ettei muusta neuvotella ennenkuin "eropaketti" on selvä -- tai myöhemmin esittynä siitä neuvotteluissa on tapahtunut tarpeeksi edistystä --. Eroartikla 52. asettama aikaraja eroprosessille pelaa brittien eduksi. Se tuli viimeistään nyt todistetuksi. Aikarajan lähestyessä Eurostoliitto joutuu tekemään jatkuvasti enemmän ja enemmän myönnytyksiä briteille.
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 494
 • Liked: 4043
 • köyhää valkoista paskasakkia
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3318 : 09.12.2017, 03:50:03 »

May myi maansa ja Britannia konttasi:

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005483767.html

Britannia joutui taipumaan EU:n edessä

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5158633/May-arrives-Brussels-seal-Brexit-deal.html

Brussels claimed Theresa May had opened the door to 'soft Brexit' tonight as her divorce deal was branded a £40billion 'humiliation'.
Timo Soini: "Jos itsensä pettää, kuka jää jäljelle? // sitä saat mitä tilaat  // persut ei myy persettään // pidän loikkareita luusereina"

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 302
 • Liked: 7202
  • Profiili
Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Vastaus #3319 : 13.12.2017, 18:29:08 »
Lainaus
Facebook has found just 97 cents (73p) were spent by Russian operatives on adverts in Britain during last year's Brexit vote.

Responding to an Electoral Commission investigation into Russian meddling in the EU Referendum, the social media giant said three adverts from the Kremlin-backed Internet Research Agency were seen just 200 times during the two months of the campaign.

In comparison, Russia spent $100,000 on Facebook adverts in the two years around the US election.

The adverts covered immigration, not the Brexit vote directly, and were only seen on four days, Facebook said. The figures appear to demonstrate that evidence of Russian interference on Facebook is much smaller than in the US.

http://www.telegraph.co.uk/technology/2017/12/13/facebook-russians-spent-just-73-pence-ads-brexit-campaign/