Kirjoittaja Aihe: 2015-08-01 IL: Äärioikeiston mielenosoitus kärjistyi väkivaltaiseksi  (Luettu 408317 kertaa)

Source

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 491
 • Liked: 348
Eikö nyt edes yhtään SVL:n jäsentä löytyis hallituspuolueista?
"Nämä ihmiset, turvapaikanhakijat vain pömpsähtivät taivaasta."

Leijona78

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 146
 • Liked: 6031
 • Nuiva suomenruotsalainen. En ikniä typtoa.
Jyväskylän keissi, tai tapahtuma jossa potkaistiin tehokkaasti omaan maaliin riippumatta siitä kuka aloitti ja mistä syystä. Noiden on turha harrastaa tarra-aktivismia tulevaisuudessa sillä kuka hullu liittyisi porukkaan jonka ainoa näkyvä asia on se että liikkuvat kaduilla ja kaupoissa pieksemässä ihmisiä.
"Jokainen ihminen jolla on järkeä päässä on jollain tapaa maahanmuuttokriittinen. Eihän kukaan halua avata niitä rajoja kaikille missään tapauksessa" -Umayya Abu-Hanna

"Liberaalin demokratian olisi uskallettava vetää rajat omalle suvaitsevaisuudelleen" - Markku Jokisipilä

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 764
 • Liked: 11319
 • Oulu- Uleåborg
  • Esa Paloniemi- nude but not naked
Nuivat radikalisoituvat US- bloggarin mukaan. Saattaa olla vaikka oikeassa, vaikka Jukkakin niputtaa persut yhteen natsien kanssa.

Lainaus

Onko ilmassa nyt sitä että ns. nuivat alkavat radikalisoitua? Syitä sille voi etsiä ja se lienee pitkäaikaisen kehityskaaren tulos, mutta siinä on nähtävissä se tuttu rakenne. On aktiivinen porukka ja sitten iso liuta heidän fanittajiaan, jotka pitävät huolen että retoriikka pelaa. Yksi vanha ja koeteltu kikka on tietenkin heittää syytökset omasta pesästä pois jonnekin arkkivihollisten suuntaan. Mitä enemmän riehutaan, sen enemmän kaikki on vaan Vihreiden, Vasemmistoliiton tai SDP;n vikaa. Itsessä ei ole vikaa – tietenkään. Näihin selityksiin pitää suhatutua kuten natsi-propagandaan yleensäkin ja asettaa niiden käyttäjä epäilyttävään valoon.

Kun uusnatsit kokoontuu Eugen Schaumanin haudalle, jota tunnetusti pidetään poliittisena salamurhaajana, ei siinä välttämättä osoiteta kunnioitusta patriootille vaan suoran toiminnan miehelle. Toiveena että joku sais nytkin käydä pamauttamassa jonkun hengiltä.

Kun joku Immonen esittää taisteluhuudon – joka kehoituksena on tarkoitettu peittelemättä nuorisoväkivallan puolelle, ja kun sellaista sitten tapahtuu, alkaa iso möly kuinka se onkin vain vasemmiston vikaa.  Jos tässä nyt kohtapuoleen joku kuolee, niin kai sekin kuitataan vaan vasemmiston syyksi… ?

Radikaalien yksi etu on että he varmasti tuntevat että heillä on hommaan poliittinen lupalappu. Kansanedustaja Immosen taktiikka on ainakin näkyvää, hän kansankiihottaa minkä kerkee mutta julkisuudessa, se kansanedustajan rooli kraka kaulassa, hän esiintyy rauhannobel –ehdokkaana hurskas ilme kasvoillaan. Tietäen että Perusuomalaiset tarvitsevat poliittisesti Immonen-jugendia vaikka paikat kadulla vähän hajoaisikin. Vastaavasti sakilaiset tarvitsevat näitä perusuomalaisten nuoria kansanedustajia hankkiessaan hommalle yleistä hyväksyntää ja sosiaalista lupalappua.

Tämä on ihan ketjureaktio. Perussuomalaisen puolueen `oligarkki-siipi´ on toiminut radikaaliaineksen siivoamisessa välinpitämättömästi ja ilmeisen haluttomasti. Ovat vissiin enemmän kiinnostuneet edustusautojensa nahkaisista takapenkeistä? Reaktio on huomattu puolueen `Oikean Sektorin´ taholla joka on ottanut piirun verran enemmän oikealle ja sille on syntymässä aktiivisia soluja. Normaalisti Suomessa on perinteisesti ollut muutamakymmen aktiivista uusnatsia ja n. 500-1000 kannattajaa. Nyt olemme siirtymässä tasolle jossa aktiiveja tulee olemaan muutama sata ja kannattajia tuhatmäärin. Minä näen Jyväskylän hulinoinnin perusuomalaisena ilmiönä joka on onnistunut käynnistämään tälläisen domino-efektin jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.

http://jukkanieminen11.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199478-kun-nuivat-radikalisoituvat
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

https://esapaloniemi.webnode.fi/
Nude but not naked

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Juffe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 312
 • Liked: 3144
Asetetaanpas asia uuteen perspektiiviin. Nelisenkymmentä äärioikeistolaista, kenties natsihenkistä, siis osoitti mieltään, osa väkivaltaa käyttäen.
Tämä on noin puolet siitä muslimien määrästä, joka on lähtenyt Suomesta ISIS:in riveihin.Järjestön, joka oikeasti raiskaa, orjuuttaa ja toteuttaa kansanmurhaa.

Tämä näkökulma sopii tuoda esille, jos tätä tapausta yritetään käyttää monikultturismin vastustuksen tyrmäämiseen tai muuhun vastaavaan. Muistetaan vielä, että monikultturismin vastustajia on Suomessa aika paljon enemmän kuin muslimeja.

Tämä on kyllä vähän hassu tilanne. Siis sikäli, että kun näin tänään sen natsihenkisen porukan, niin tuli heti varautunut ja epämukava olo. Ei minulle muslimit aiheuta vastaavaa. Noh, kuka sitä ihmisen pelkoja rationaalisiksi menisi väittämään.
Ei tuossa ole mitään ristiriitaista. Natsihenkiseksi julistautuneesta porukasta tietää, että siinä on natsihenkistä porukkaa. Satunnaisesta muslimiryhmästä tiedä, onko siinä ensimmäistäkään ISIS-henkistä tyyppiä.

TheVanishedTerrorist

 • Vieras
Kukaan ei varmaan puolustele väkivaltaista tai perseilevää käytöstä.

Se mikä tässä vatuttaa, ainakin henk. koht., on totuudenmukaisen uutisoinnin puuttuminen. SVL on kohta persujen suunnannäyttäjä kun tuo tahti tuosta kiihtyy...

Valitettavasti suomalainen media ja sen agenda mokutuksen ym. suhteen on kaikkea muuta kuin faktapohjainen.

Perseilykin pitäisi uutisoida faktapohjaisesti.

Tämä tapaus tulee aina mieleen jossa Dan Koivulaakso kertoo kuinka äärioikeisto riehuu:
https://www.youtube.com/watch?v=okF9t9mOBKY

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 924
 • Liked: 38027
Jyväskylän keissi, tai tapahtuma jossa potkaistiin tehokkaasti omaan maaliin riippumatta siitä kuka aloitti ja mistä syystä. Noiden on turha harrastaa tarra-aktivismia tulevaisuudessa sillä kuka hullu liittyisi porukkaan jonka ainoa näkyvä asia on se että liikkuvat kaduilla ja kaupoissa pieksemässä ihmisiä.

Itsekin haluaisin, että SVL:n pidettäisiin reipas hajurako, koska he eivät todellakaan ole liikkeellä yhteisten intressien vaan oman painoarvonsa kasvattamisen nimissä. Sen puitteissa heille on vain hienoa, että heidän kanssaan kaveeraamaan päätyneet toimijat kärsivät imagotappioita. Heidän omaa mainettaan se ei heiluta.

Toisaalta on kuitenkin havaittava, että median harjoittama moralismi on asetettava myös kyseenalaiseksi. Sen puitteissahan homma menee karkeasti niin, että jos perussuomalainen on tilaisuudessa johon myös SVL:läinen saapuu, SVL-edustus on perussuomalaisen syytä. Median mielestä persujen pitäisi välittömästi väistää tällaisesta tilaisuudesta, mielellään vieläpä telepaattisesti ennakoiden. Käytännössä tällainen moralismi ajaisi tilanteen siihen, että SVL:n kaltaiset sekopääsakit voisivat vallata kaikki organisaatiot joissa demokratiaa ja sananvapautta kunnioittavat PS:läiset toimivat, yksinkertaisesti kävelemällä niihin sisään.

Hajuraon pitämisen ja sen ääriliikkeiden helpoksi reviiriksi muuttamisen välille on löydettävä tasapaino. Se voi kuitenkin olla vaikeaa kun suomalainen media joko typeryyttään tai aktiivisesta tahdosta haluaa ojentaa SVL:lle hopealautasella dominanssin maahanmuuttokriittisessä diskurssissa, viedäkseen sen hyväksymättömään marginaaliin, samalla syytellen koko tapahtumaketjusta nimenomaan perussuomalaisia. Pitää vaan toivoa, ettei SVL kasva elinvoimaisemmaksi organisaatioksi, koska suomalainen vasemmistomedia ei selkeästikään halua päästä siitä - liian hyödyllisenä välikätenä inhokkiensa mustamaalaamiseen - millään tapaa eroon.
« Viimeksi muokattu: 02.08.2015, 09:18:05 kirjoittanut foobar »
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

Mursu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 278
 • Liked: 2388

"Koska äärioikeisto pitää vihervasemmistona kaikkia muita paitsi perussuomalaisten nuivaa siipeä, koko Suomen poliittisen kentän tulee toimia yhdessä äärioikeistoa ja rasismia vastaan."

Vaikka sanavalinnoista voi olla erimieltä, on tässä juuri sama ajatus, jota aiemmin yritin tuoda esille. Ja ihan aito ongelma, jos sitä fiksua maahanmuuttokeskustelu halutaan joskus esille.

Kerro ihmeessä, mitä tarkoitat äärioikeistolla. Kokoomuksen oikeaa laitaa? Mitä tekemistä heillä on maahanmuuttokriittisten kanssa?

Kansallissosialistit eivät ole oikeistoa vaan vihervasemmistoa. He ajavat talouden tiukkaa säätelyä ja pitävät luonnonsuojelua kovin arvokkaana aatteena.

Kuinka monta kertaa tämä asia pitää toistaa, että se menee vihervasemmistolaisen kovaan kalloon?

Voit vaikka kuinka leikkiä omilla käsitteilläsi. Äärioikeistolle kuitenkin on vakiintunut merkitys. Vaikka äärioikeistolaisten liikkeiden ideaan usein on kuulunut talouden säätely, ei niiden ajatuksena ole samanlaista vallankumouksellista ajatusta kuin äärivasemmistolaisissa vaan taloudellista valtaa pitävät ovat saaneet pitää valtansa, kunhan eivät astu poliittisen vallan varpaille. Siksi esimerkiksi Saksassa 1930-luvun alussa perinteinen oikeisto oli valmiimpi liittotumaan natsien kuin vasemmiston kanssa.

Mikko pa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 816
 • Liked: 3848
  • Ei hyssyttelyä pedofiileille-Kaikki tiedot julkisiksi
en koko ketjua kahlannut lävitse, mutta huomasitteko että Takku.net ja varisverkosto näyttää olevan vieläkin alhaalla, syynä palveluksenestohyökkäys...olikos siellä Patriiootin puolella myöskin joku huoltokatkos?
« Viimeksi muokattu: 02.08.2015, 09:32:04 kirjoittanut Mikko pa »
Suomen sotilaallinen puolustaminen
Sotilaalliseen puolustukseen kuuluvat:
maa-alueen, vesialueen ja ilmatilan valvominen sekä alueellisen koskemattomuuden turvaaminen
kansan elinmahdollisuuksien, perusoikeuksien ja valtiojohdon toimintavapauden turvaaminen ja laillisen yhteiskuntajärjestyksen puolustaminen

Mrusu

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 336
 • Liked: 64
Kun muutama nasse marssii niin poliiseja on vähintään yhtä paljon mutta kun viherpunikit tai yön timot räyhäävät ei poliisia näy missään.
Öh...vai niin. Jotenkin hämärästi muistaisin, että aina "viherpunikkien" eli vaikkapa anarkistien mielenosoitusten yhteydessä on ollut poliiseja hyvikin näkyvästi turvaamassa järjestystä. Tietysti asiantuntijat Hommalta voisivat antaa ohjeita poliisille, mihin viherpunikkien ja yön timojen räyhätapahtumiin kannattaisi lähettää partioita, jotta kansalaiset kokisivat olonsa turvallisemmaksi. Tällaisesta avusta poliisi olisi varmaan kiitollinen.
Ei sen tarvitse akuutisti johtaa mihinkään, vaan toimia sotana apatiaa vastaan. Sitä apatiaa, jonka voi vaikkapa nähdä Suomen sisun keskiolut-turvotus-keskiviikkokerhossa.

vainukoira

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 004
 • Liked: 851
 • Totuus ei pelkää tutkintaa.
Täällä lisää tietoa.
https://www.nordfront.se/konfrontation-i-jyvaskyla.smr

Suomen sivut ovat vielä alhaalla.

jormaKoo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 174
 • Liked: 103
(http://s23.postimg.org/883h5mgfv/outi_alanko_kahiluoto.jpg)
https://twitter.com/outialanko/status/627472052937695232

Voiko noin harhainen henkilö toimia kansanedustajana?
Missä lehtien kauhistuminen?
Missä Taloustutkimuksen kysely Iltalehdelle?
Eikö mieluummin pitäisi vaatia Olli Immoselta vastuunkantoa? Eikö tämä ole samaa porukkaa, jonka kanssa Immonen poseeraa itse facebookiin laittamassa kuvassa?
Italian sisäministeri Roberto Maroni vetosi kollegoihinsa tänään Brysselissä sanoin "meitä ei voi jättää yksin, tämä on koko Euroopan ja koko maailman ongelma". Hän puhui jopa 1,5 miljoonan pakolaisen uhasta.
...
- Lukuja on kaikenlaisia, Thors kommentoi

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 924
 • Liked: 38027
Eikö mieluummin pitäisi vaatia Olli Immoselta vastuunkantoa? Eikö tämä ole samaa porukkaa, jonka kanssa Immonen poseeraa itse facebookiin laittamassa kuvassa?

Miten olisi jos vaadittaisiin vastuunkantoa niiltä, jotka ovat pahoinpitelyihin syyllistyneet tai niihin kehoittaneet?

Ai niin, silloin maailma olisi liian yksinkertainen. En kyllä itse tiedä miksi, mutta esimerkiksi vihreä kansanedustaja tietänee.
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

jormaKoo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 174
 • Liked: 103
Esitän teorian joka tietysti hompanssien toimesta teilataan mutta kaikki muut korvat hörölle. Ruotsalaisjohtoinen isäm maam puollustaja järjejstö ei ole nauttinut kunniaa toimenpiteillään kotomaassaan Immosollikohujen myötä. Nyt piti näyttää kuka on kuka ja se tietysti näytetään pahoinpitelemällä isossa sakissa väärinajattelijoita.
Onko sinulla nyt faktaa tai näyttöä että "isossa sakissa on pahoinpidelty väärinajattelijoita" vai onko sekin vain omia fantasioita siitä mitä mahdollisesti olisi voinut tapahtua ja kenenkä motivoimana?

Kyse on toki vihervasemmistolaisen median sekä poliisin julkilausumista. Uusnatsien twitter-tiliä en seuraa.
Laita nyt linkin ja lainauksen kanssa. Minä en ole tuollaisista isolla sakilla tehdyistä "väärinajattelijoiden" pahoinpitelyistä löytänyt yhtään artikkelia. Mitä twitter tilejä seuraat/et seuraa ei liity tähän eikä se kiinnostakaan.
Lasken toki pahoinpitelijöiksi kaikki jotka estivät poliisin puuttumista asiaan mutta silminnäkijän mukaan pahoinpitelijöitä oli ainakin kaksi. Toki tulkitset asiat kuten parhaiten näet.
En pyytänyt tulkintojasi tai fantasioita vaan lainaukset ja linkit mihin väitteesi perustelet. Sinun ei myöskään minun tulkintoja pidä nostaa esiin koska väitteidesi mukaisia artikkeleita tai julkilausumia ei ole tai en niitä löytänyt joissa kirjoitetaan "isolla sakilla tehdyistä väärinajattelijoiden pahoinpitelyistä". Eli ne lainaukset ja linkit, kiitos.

Onni "onnettumuudessa" on se että pahoinpitelyt tapahtui paikassa josta luultavasti saa myös videotallenteita. Onko (vähintään) kaksi vastaan yksi tappelu reilua. Sen jätän sinun arvioitavaksi.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015080120119200_uu.shtml

Ihan vaan sivusta kommentoin, että tappelu/pahoinpitely Sokoksessa on idioottimaista. Riippumatta siitä tapahtuiko se sitten 1 vs 1 tai 2 vs 1 menetelmin.
Italian sisäministeri Roberto Maroni vetosi kollegoihinsa tänään Brysselissä sanoin "meitä ei voi jättää yksin, tämä on koko Euroopan ja koko maailman ongelma". Hän puhui jopa 1,5 miljoonan pakolaisen uhasta.
...
- Lukuja on kaikenlaisia, Thors kommentoi

Asiantuntija

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 49
 • Liked: 13
Kukaan ei varmaan puolustele väkivaltaista tai perseilevää käytöstä.

Se mikä tässä vatuttaa, ainakin henk. koht., on totuudenmukaisen uutisoinnin puuttuminen.

Täällähän on toki ollut monenlaista spekulaatiota, mutta osaatko yhtään tarkentaa missä kohtaa ei ole uutisoitu totuudenmukaisesti? Onko jotain oleellista (josta sinulla on esimerkiksi tietoa) jäänyt sanomatta?

Source

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 491
 • Liked: 348
Voit vaikka kuinka leikkiä omilla käsitteilläsi. Äärioikeistolle kuitenkin on vakiintunut merkitys. Vaikka äärioikeistolaisten liikkeiden ideaan usein on kuulunut talouden säätely, ei niiden ajatuksena ole samanlaista vallankumouksellista ajatusta kuin äärivasemmistolaisissa vaan taloudellista valtaa pitävät ovat saaneet pitää valtansa, kunhan eivät astu poliittisen vallan varpaille. Siksi esimerkiksi Saksassa 1930-luvun alussa perinteinen oikeisto oli valmiimpi liittotumaan natsien kuin vasemmiston kanssa.

Äärioikeistolle ei ole ainakaan puhekielessä vakiitunutta merkitystä. Joidenkin mielestä Björn Wahlroos ja Elina Lepomäki ovat äärioikeistolaisia. Joidenkin mielestä taas juuri SVL:n jäsenet ja muut kansallissosialistit. Joidenkin mielestä sekä Wahlroos että kansallissosialistit. Joidenkin mielestä kaikki oikeistopuolueita kannattava, varsinkin jos on vielä maahanmuuttokriittinen.
"Nämä ihmiset, turvapaikanhakijat vain pömpsähtivät taivaasta."

jormaKoo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 174
 • Liked: 103
Kukaan ei varmaan puolustele väkivaltaista tai perseilevää käytöstä.

Se mikä tässä vatuttaa, ainakin henk. koht., on totuudenmukaisen uutisoinnin puuttuminen. SVL on kohta persujen suunnannäyttäjä kun tuo tahti tuosta kiihtyy...

Valitettavasti suomalainen media ja sen agenda mokutuksen ym. suhteen on kaikkea muuta kuin faktapohjainen.

Perseilykin pitäisi uutisoida faktapohjaisesti.

Tämä tapaus tulee aina mieleen jossa Dan Koivulaakso kertoo kuinka äärioikeisto riehuu:
https://www.youtube.com/watch?v=okF9t9mOBKY

SVL:n linkittäminen persuihin on valitettavasti ymmärrettävää eräästä kansanedustajasta johtuen. SVL kaveeraminen onkin mielestäni Immoselta paljon pahempi moka kuin kirjoitus, joka kohuksi asti nousi.

Kun paikalla on ollut paljon poliiseja, olisi poliisi kyllä puuttunut mielenosoittajiin kohdistuvaan väkivaltaan. Jos provosoinnin takia ruvetaan riehumaan, niin ei kannattaisi mielenosoituksiin mennä. Ei varmaan ole yllätys, että mielenosoittajia vastaan voidaan huudella provokatiivisesti.
Italian sisäministeri Roberto Maroni vetosi kollegoihinsa tänään Brysselissä sanoin "meitä ei voi jättää yksin, tämä on koko Euroopan ja koko maailman ongelma". Hän puhui jopa 1,5 miljoonan pakolaisen uhasta.
...
- Lukuja on kaikenlaisia, Thors kommentoi

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 17 791
 • Liked: 28378
SVL kaveeraminen onkin mielestäni Immoselta paljon pahempi moka kuin kirjoitus, joka kohuksi asti nousi.

Jos tarkoitat kaveeraamisella osumista samaan valokuvaan, niin voi voi.
Ollaan sitä varmaankin seisty myös samassa sateessa.

Jos noita hautoja olisikin kaksin kappalein, ja kuolinpäiviäkin pareittain, niin epämääräisille porukoille voitaisiin osoittaa oma hautansa ja vieläpä oma muistopäivä.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 924
 • Liked: 38027
Voit vaikka kuinka leikkiä omilla käsitteilläsi. Äärioikeistolle kuitenkin on vakiintunut merkitys. Vaikka äärioikeistolaisten liikkeiden ideaan usein on kuulunut talouden säätely, ei niiden ajatuksena ole samanlaista vallankumouksellista ajatusta kuin äärivasemmistolaisissa vaan taloudellista valtaa pitävät ovat saaneet pitää valtansa, kunhan eivät astu poliittisen vallan varpaille. Siksi esimerkiksi Saksassa 1930-luvun alussa perinteinen oikeisto oli valmiimpi liittotumaan natsien kuin vasemmiston kanssa.

Äärioikeistolle ei ole ainakaan puhekielessä vakiitunutta merkitystä. Joidenkin mielestä Björn Wahlroos ja Elina Lepomäki ovat äärioikeistolaisia. Joidenkin mielestä taas juuri SVL:n jäsenet ja muut kansallissosialistit. Joidenkin mielestä sekä Wahlroos että kansallissosialistit. Joidenkin mielestä kaikki oikeistopuolueita kannattava, varsinkin jos on vielä maahanmuuttokriittinen.

Itse koen, että äärioikeiston selkein merkitys on se, että termiä käyttävä on valmis antamaan sosialisteille suuria erioikeuksia sananvapauden ja päätöksenteon saralla. Kaikki muu onkin sitten epäselvempää. Äärioikeisto on neuvostomielisten voimien lanseeraama lokatermi, jonka pääasiallinen tarkoitus on vinouttaa demokraattisten prosessien toimintamahdollisuuksia. Siksi sille ei ollakaan koskaan saatu kovin tarkkaa määritelmää. Tavoitteen kannalta on tärkeää, että termiä voidaan käyttää silloin kun halutaan, ja voidaan olla myös käyttämättä kun tarvetta ilmenee...
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 764
 • Liked: 11319
 • Oulu- Uleåborg
  • Esa Paloniemi- nude but not naked
Täällä lisää tietoa.
https://www.nordfront.se/konfrontation-i-jyvaskyla.smr

Suomen sivut ovat vielä alhaalla.

Linkin mukaan Jyväskylässä on ollut ruotsalaisiakin natseja mukana.

Lainaus
Polisen försökte gripa samtliga men en mindre grupp beståendes av både finska och svenska aktivister lyckades bryta sig ut och ta sig från platsen.
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

https://esapaloniemi.webnode.fi/
Nude but not naked

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Source

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 491
 • Liked: 348
Mä puolustan edelleen sitä, että ihminen saa olla kuvassa kenen tahansa kanssa ja osallistua mihin tahansa tilaisuuteen, mutta tuomitaan vain tehdyistä rikoksista. Ei se ole rikos, että poseeraa SVL:n jäsenten kanssa. Se on rikos, että SVL:n jäsen pahoinpitelee verinaarmulle jonkun henkilön.
"Nämä ihmiset, turvapaikanhakijat vain pömpsähtivät taivaasta."

räsänen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 672
 • Liked: 11651
Täällä lisää tietoa.
https://www.nordfront.se/konfrontation-i-jyvaskyla.smr

Suomen sivut ovat vielä alhaalla.

Linkin mukaan Jyväskylässä on ollut ruotsalaisiakin natseja mukana.

Lainaus
Polisen försökte gripa samtliga men en mindre grupp beståendes av både finska och svenska aktivister lyckades bryta sig ut och ta sig från platsen.

Vai niin. Suomessa ja Ruotsissa on yhteensä 15 miljoonaa asukasta ja Supon mielestä heidän tulee kokoajan tarkkailla näiden 15 "unionilaisen" tekemisiä.

Olenkin ihmetellyt mitä tuo turhaakin turhempi Supo puuhailee kaiket virka-ajat. Nyt selvisi.

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 17 791
 • Liked: 28378
Mä puolustan edelleen sitä, että ihminen saa olla kuvassa kenen tahansa kanssa ja osallistua mihin tahansa tilaisuuteen, mutta tuomitaan vain tehdyistä rikoksista. Ei se ole rikos, että poseeraa SVL:n jäsenten kanssa. Se on rikos, että SVL:n jäsen pahoinpitelee verinaarmulle jonkun henkilön.

Sitäpaitsi jos aikoo olla joutumatta samaan kuvaan joidenkin tyyppien kanssa, niin joutuu pitämään vasemmistomallista natsirekisteriä jotta ei vahinkoa kävisi.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

jormaKoo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 174
 • Liked: 103
SVL kaveeraminen onkin mielestäni Immoselta paljon pahempi moka kuin kirjoitus, joka kohuksi asti nousi.

Jos tarkoitat kaveeraamisella osumista samaan valokuvaan, niin voi voi.
Ollaan sitä varmaankin seisty myös samassa sateessa.

Jos noita hautoja olisikin kaksin kappalein, ja kuolinpäiviäkin pareittain, niin epämääräisille porukoille voitaisiin osoittaa oma hautansa ja vieläpä oma muistopäivä.
Ymmärrän pointtisi, mutta ihmettelen miksi Immonen itse julkaisi sen kuvan ja jätti sen esille. En sitä, että sattui samaan kuvaan.
Italian sisäministeri Roberto Maroni vetosi kollegoihinsa tänään Brysselissä sanoin "meitä ei voi jättää yksin, tämä on koko Euroopan ja koko maailman ongelma". Hän puhui jopa 1,5 miljoonan pakolaisen uhasta.
...
- Lukuja on kaikenlaisia, Thors kommentoi

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 17 791
 • Liked: 28378

Ymmärrän pointtisi, mutta ihmettelen miksi Immonen itse julkaisi sen kuvan ja jätti sen esille. En sitä, että sattui samaan kuvaan.

Tuota pitäisi kysyä Immoselta itseltään, mutta puhtaasti oletan, ettei hän kuvaa julkaistessaan tuntenut henkilökohtaisesti kaikkia siinä esiintyviä, ja kun se sitten oli julkaistu, niin intternetistähän et mitään pois saa.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Source

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 491
 • Liked: 348
SVL kaveeraminen onkin mielestäni Immoselta paljon pahempi moka kuin kirjoitus, joka kohuksi asti nousi.

Jos tarkoitat kaveeraamisella osumista samaan valokuvaan, niin voi voi.
Ollaan sitä varmaankin seisty myös samassa sateessa.

Jos noita hautoja olisikin kaksin kappalein, ja kuolinpäiviäkin pareittain, niin epämääräisille porukoille voitaisiin osoittaa oma hautansa ja vieläpä oma muistopäivä.
Ymmärrän pointtisi, mutta ihmettelen miksi Immonen itse julkaisi sen kuvan ja jätti sen esille. En sitä, että sattui samaan kuvaan.
Varmaan Immosesta oli hienoa seistä Eugen Schaumannin haudalla ja hienoa, että ihmisiä osallistui tilaisuuteen, joten miksi ei olisi postannut kuvaa? Veikkaan, että osallistujien taustoilla ei ollut merkitystäkään, koska niitä ei kyselty. Tilaisuudessa ei tapahtunut mitään väkivaltaista tai rikosta, joten miksi tällainen poru?
"Nämä ihmiset, turvapaikanhakijat vain pömpsähtivät taivaasta."

JT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 534
 • Liked: 10377
 • Sameiden vesien sukeltaja
(http://s23.postimg.org/883h5mgfv/outi_alanko_kahiluoto.jpg)
https://twitter.com/outialanko/status/627472052937695232

Eikös SVL nimenomaisesti kiellä jäseniään äänestämästä persuja.
Kun hollitupalaiset päästää salin puolelle, ne eivät siitä hienostu, vaan muuttavat salin hollituvaksi.
-Kari Suomalainen

Ei ehkä ole liioiteltua sanoa, että turvapaikanhakijat ovat parasta, mitä Suomelle on tapahtunut sataan vuoteen.
- Mirja Niemitalo ("Hyvyyden aalto pyyhkäisi yli Suomen", Kaleva, 2.10.2015)

Saturoitunut

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 987
 • Liked: 2333
 • Ilmeisesti
Joka tapauksessa poliisi tutkii asiaa ja selvittää, mitä oikeasti tapahtui. Lopputulema ei muutu arvailulla miksikään. Media on jo osoittanut epäluotettavuutensa tässä keississä ja käy samalla omaa näytösoikeudenkäyntiään persuja vastaan.

junakohtaus

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 9 468
 • Liked: 4386
 • Harvemmin enää täällä
Lainaus käyttäjältä: KSML
Poliisi: Väkivaltainen mellakka suunniteltu – Joukolle huudettiin komentoja

Onko mahdollista että vasemmisto etukäteen ottanut selvää natsien komennoista ja huutanut näitä sitten väkijoukosta, jolloin natsit ovat olleet pakotettuja (ei tahallaan) hyökkäämään sivullisten kimppuun? Silloin kun itse suoritin varusmiespalvelusta Vekaranjärvellä, ei siellä paljon mietitty mistä se komento tulee, vaan jos joku karjui että taakse poistu niin silloin poistuttiin eikä jääty miettimään asiaa. Armeijan tarkoitus on valmentaa taistelija suorittamaan annettua käskyjä niitä kyseenalaistamatta.

Tämän takia Väinämöinen lähti ja tämän takia Homman vähäkin uskottavuus alkaa olla mennyttä.
Now you can jump, Pallero. Ota kääretorttua.

Gommi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 255
 • Liked: 681
 • Nuiva, vaeltava sielu
melko alhaista tuo vihreiden politiikka. Immosen taisteluhuuto realisoituu ja Soini on vastuussa Jyväskylän tapahtumista Internetin laajuudelta. Lisäksi edustusautojen nahkapenkit kiehtovat perussuomalaisia. Toivottavasti äänestäjät ovat tarpeeksi älykkäitä ymmärtääkseen nämä opportunistiset tekstit.

junakohtaus

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 9 468
 • Liked: 4386
 • Harvemmin enää täällä

SVL:n linkittäminen persuihin on valitettavasti ymmärrettävää eräästä kansanedustajasta johtuen. SVL kaveeraminen onkin mielestäni Immoselta paljon pahempi moka kuin kirjoitus, joka kohuksi asti nousi.


Jos Immonen ei olisi hengaillut nasujen kanssa sen verran paljon, siitä kirjoituksesta ei ylipäänsä olisi noussut möykkää vaan se olisi ohitettu.
Now you can jump, Pallero. Ota kääretorttua.

Tagit: