Kirjoittaja Aihe: 2015-08-01 IL: Äärioikeiston mielenosoitus kärjistyi väkivaltaiseksi  (Luettu 391037 kertaa)

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 17 180
 • Liked: 26326

Mainitsemasi "valokuva netissä", jossa Immonen ja kumppanit nimien kera poseeraavat haudalla, ei kenties sinulle aiheuta olankohautusta suurempaa, mutta kyllä tämä suurelle yleisölle julkaistuna on vähintäänkin suuri mediatappio Perussuomalaisille. Turha asiaa on vähätellä.

Mediatappiota siitä kovasti koitetaan tehdä, mutta tosiasiaksi jää, ettei tuota valokuvaa enempää heillä ole.
Kaikki loppu johtaa hivenenkin raaputtamalla heidän omaan sylttytehtaaseensa.

Suomen uutisille olisi hommia.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 311
 • Liked: 23834
 • Death to the Russian invaders!
---
Lisäys: Homman sääntökokoelman 4. luvun 4. pykälä lienee relevantti. Ko. pykälän viimeinen virke lainattuna:
"Tällaista materiaalia saattaa olla muttei rajoitu totalitarismin ja ääri-ideologioiden ihailu, kannatus tai tukeminen. "

Tuo pudottaisi ainakin minut heti pois, koska useat minut tuntevat - ja useat hommalaiset - pitävät minua kommunistina, mitä en mitenkään välitä myöskään kieltää, sillä niin paljon sillä käsityksellä on, sanotaanko, aatehistoriallista perää. Ja ylipäätään, että joku pudotettaisiin pois sen vuoksi että hän vain kannattaa jotakin ideologiaa on kovin outo. Sikäli kuin keskustelufoorumeista on kysymys, niin kysymys on keskustelijan asiallisuudesta ja siihen perustuvien sääntöjen noudattamisesta
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

koli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 348
 • Liked: 12035
 • Impivaaran mylvivä härkä
(https://web.archive.org/web/20150421185133im_/http://www.patriootti.com/wp-content/uploads/2015/01/jkl_oikeudenkaynti2_1.jpg)

Tässä kuvassa vasemmalla tuo hakattu narkomaani. Näyttää kyllä niin viattomalta sivulliselta. :'(
Mörökölli

Kerttu Täti

 • Vieras
3. Perussuomalaisen puolueen jäsen julkaisee kommentin, jonka mukaan perussuomalaisten ja SVL:n tavoite on sama, keinot vain erit.

En ota muuhun kantaa, kuin tähän: jos joku puolueen jäsen kertoo omana mielipiteenään jotain, niin tämän käyttäminen perusteena koko puolueesta tehdylle väitteelle ei ole muuta kuin älyllistä epärehellisyyttä. Puolueiden osalta viestinnästä ei vastaa yksittäinen jäsen, ja henkilö, joka ei tätä ymmärrä, tai tahallisesti ymmärtää väärin, on kyvytön keskusteluun. Osoitat tällä listauksellasi, että sinun kanssasi ei kannata asioista keskustella, koska olet kyvytön ymmärtämään mistään yhtään mitään.

Älä viitsi laittaa näppikselleni tekstiä. Kyse oli väitteistä, että käynnissä on viattomiin perussuomalaisiin kohdistunut vastapuolen ajojahti. Listasin ne tapahtumat, joiden perusteella Perussuomalaisten ja SVL:n välille on perussuomalaisten itsensä toimesta julkisuudessa  syntynyt yhteys. En väittänyt missään kohtaa, että tämän erään perussuomalaisen esittämä väite olisi puoleen virallinen linja. Se ilmaisi perussuomalaisen  puolueen paikallistason toimijan käsityksen puoleen päämääristä. Kun puolue vaikenee tai hitaasti ottaa tulehtuneessa tilanteessa jäsentensä julkisuudessa esitettämiin ulostuloihin tai väitteisiin kantaa, nämä yksittäisten jäsenten teot ja lausmat jäävät mieliin.

Omien mokien selittely poliittisten vastustajien suorittamaksi ajojahdiksi on puhtaasti propagandistista politiikantekoa ja ollessaan foliohattuilulta vaikuttavaa antaa ulkopuolisille mokiakin naurettavamman kuvan poliittisen toiminnan pätevyydestä.

 
« Viimeksi muokattu: 02.08.2015, 23:21:55 kirjoittanut Kerttu Täti »

tutkimus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 602
 • Liked: 2870
Turkkila Facebookissa:

"Suomen vastarintaliike SVL kertoo tavoittelevansa kansallissosialismia. Liike on omilla toimillaan osoittanut hyväksyvänsä väkivallan käytön tavoitteidensa saavuttamiseksi.
Moni tapahtuneesta järkyttynyt on pyytänyt perussuomalaisilta selkeämpiä kannanottoja väkivaltaisuuksien johdosta. Puolueen viralliset edustajat antavat aikanaan omansa, minä annan tässä omani henkilökohtaisen kantani:
En halua olla missään tekemisissä SVL:n toiminnan kanssa. Enkä halua, että kukaan perussuomalaisissa koskee pitkällä tikullakaan kyseiseen porukkaan. Perussuomalaisten tulisi antaa välittömät lähtöpassit kaikille niille, jotka osoittavat tukeaan vastarintaliikkeelle tai ryhtyvät minkäänlaiseen yhteistoimintaan sen kanssa."


Jos olisin yhtään viitseliäämmällä tuuleella, lähettäisin niille 20€ tukirahaa ihan tuosta hyvästä. Turkkila tai kukaan muukaan ei määritä minkä järjestöjen tai järjestön jäsenten kanssa ihmiset saavat olla tai tehdä yhteistyötä.

Alkaa jo kuullostamaan hiukan vasemmistolaiselta tuo Turkkilan meno: "Olit samassa tapahtumassa natsin kanssa! Miten kehtaat?!? SANKTIOITA!"

Suomessa kuule saa olla kaveri tai tehdä (laillista) yhteistyötä kenen kanssa huvittaa.

Sitten yleiseltä tasolta esimerkkiin:

-Jos vaikka joku hardcore ultra-skini olisi persun kanssa itsenäisyyspäivänä laskemassa seppelettä jollekin sankarihaudalle, implikaatioista huolimatta itse tilanne on mun mielestä ihan OK.

-Jos persu on SVL demossa mukana, osallistui riehuntaan tai ei. Tämä tilanne on sitten hiukan eri.

Jos ei nää eroa näiden tilanteiden välillä on joko toimittaja tai ... noh, jääköön sanomatta.

Et taida oikein nyt ymmärtää. Jos SVL:n kanssa kaveeraa, kyseessä on täsmälleen samasta asiasta kuin jos kaveeraa Sotta-Sepin kanssa. Mikäli näin tekee, edustaa niin suurta idiotismiä, että ei pitäisi olla mitään asiaa poliittiseen puolueeseen nimeltä Perussuomalaiset.

Turkkila ei kiellä ketään toimimasta SVL:n kanssa jos huvittaa, vaan ilmoittaa haluavansa, että kukaan perussuomalainen ei heidän kanssaan kaveeraa. Tuskin haluaa muidenkaan näiden kanssa pyörivän.

En minäkään halua, että kukaan kaveeraa (+ symppaa, tukee tai osallistuu) SVL:n tai vaikkapa antifanttien kanssa. Tai ääri-islamistien tai rikollisjengien. Ei siitä mitään hyvää seuraa kenellekään. Porukka joka hyväksyy katuväkivallan ja muun vigilantismin toimintamuotona astuu sen rajan yli, jonka minä hyväksyn. Sama mitä ilmeisemmin pätee myös Turkkilaan.

Samaa mieltä kanssasi.

Kuitenkin Turkkilan lausunto oli huonosti harkittu ja huonosti muotoiltu ja Turkkila meni asiassa median pillin mukaan hyväksyen siten median suorittaman valehtelun, jonka yleistymisestä hän yhtenä persujen media-ihmisistä on vastuussa koska persut on ollut täysin passiivinen ja antanut valheiden muodostua yleiseksi totuudeksi.

Turkkila olisi voinut tehdä samansisältöisen lausunnon paremmin muotoiltuna ilman median muovaamaan kuvaan astumista ja helvetti persujen pitää saada persuista valehtelu kuriin perustamalla oikaisu osasto sillä miljoonien budjetilla pitää pystyä lähettämään oikaisuvaatimuksia jokaisesta toimittajien uutisissa kertomasta valheesta koska kun valheisiin ei puutu niin niistä tulee yleisiä totuuksia ja toimittajat rohkaistuvat valehtelemaan entistä enemmän seuraavassa kohussa joita tulee yhtä varmasti kuin aamu seuraa yötä.

Jos nykyisin joku nostaa persuissa palkkaa oikaisupyyntöjen tekemisestä mediaan niin hänen pitää saada potkut ja jos oikaisupyyntöjen tekijää ei ole erikseen palkattu/nimetty niin sellainen pitää heti hommata ja tehdä selvä strategia että jokaisesta valheen sisältäneestä uutisesta tehdään oikaisupyyntö.

Persut eivät voi jatkaa amatöörien puuhastelua jossa ainoan oikaisun, siitä valheesta joka on kerrottu useissa kymmenissä uutisissa että Immonen olisi mukamas lähettänyt viestinsä Breivikin iskujen vuosipäivänä ,on saanut aikaiseksi MV-lehti tekemällä uutisia satakunnan kansan valehtelusta kun sama valehtelu on toteutettu kymmenien medioiden toimesta ilman seuraamuksia koska persut ovat passiivisia.

Jokaista hommaan kirjoitettua kommenttia kohti kannattaa kirjoittaa 5 faktoja levittävää kommenttia muihin medioihin jos haluaa että maahanmuuttokriittisyys valtavirtaistuu.

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 311
 • Liked: 23834
 • Death to the Russian invaders!
(naps)
Ketään ei tarvitse pudottaa pois, mutta voin silti kokea ongelmaksi sen, että joku haluaa puolustella näiden uusnatsien väkivaltaista toimintaa. Tai vaikka ei puolustelisikaan, niin vähätellä, koska uhri nyt oli ennenkin ollut erimielisyyksissä näiden kanssa, ellei sitten uhri itse käynyt ensiksi tuossa tilanteessa vetämässä jotain SVL:n jäsentä päin näköä.

Eli minusta tuo on suurempi ongelma, kuin jokin imagotappio mitä voisi tulla. Vaikka toisaalta tuollaiset lausunnot itsessään ovat imagotappiota, mikäli joku haluaisi näitä tekstejä alkaa erikseen jakamaan ihmisille, jotka eivät tänne vaivaudu itse tulemaan.

Kehotan sinua keskustelemaan tuosta ongelmasta niiden kanssa, joiden katsot vähätelleen tuota tapausta. Itse en mielestäni ole sitä tehnyt.

Ja Homman imago on se mikä se on. Poliittisesti epäkorrekti. Enkä tiedä onko tuota imagoa tarpeellista mennä reivaamaan poliittisesti korrektiin suuntaan.
« Viimeksi muokattu: 03.08.2015, 08:46:13 kirjoittanut Deputy M »
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 17 180
 • Liked: 26326
Toivoisin toki, että mikäli antifa käy SVL:n kimppuun joskus myöhemmin, tilanne olisi kääntäen sama, eli uutisoitaisiin antifan väkivallasta.

Tätä juuri täällä toivotaan, mutta käytännössä uutisoidaan pelkästään SVL:n väkivallasta, vaikka antifa koko touhun aloittaisi.
Tzadissa kun antifa hyökkäsi SVL:n katupartion kimppuun, niin ketään ei saatu pidätettyä, ja heillä oli sentään metalliputkia aseina.
Ehkä poliisien tenavia ei ole SVL:n leivissä.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 121
 • Liked: 2766
En ymmärrä nillitystä poliittisesta väkivallasta. Jos joukko isänmaanystäviä ei olisi ryhtynyt aikoinaan poliittiseen väkivaltaan, kuuluisimme vieläkin Venäjään. Suomi itsenäistyi poliittisella väkivallalla.

Suomi itsenäistyi sillä, että Venäjällä oli hiukan sekasortoinen tilanne, ja keisarin kukistuttua ei tiedetty oikein varmaksi, että kuka sitä valtaa sitten periaatteessa Suomessa käytti. Suomen hallitus (senaatti) esitti kuitenkin sitten Suomen eduskunnalle itsenäisyysjulistuksen, jonka eduskunta hyväksyi 6.12.1917.

Näin Suomi itsenäistyi. Eikä siten, että lauma räkänokkia kävi kadulla pieksemässä yhden vastapuolen räkänokan.


Peruskoulu on varmasti jo jäänyt taakse, mutta historiaan voinet tutustua myös erinäisten tietokirjojen, Wikipedian ja kansalaisopiston kurssien myötä.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

tutkimus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 602
 • Liked: 2870
3. Perussuomalaisen puolueen jäsen julkaisee kommentin, jonka mukaan perussuomalaisten ja SVL:n tavoite on sama, keinot vain erit.

En ota muuhun kantaa, kuin tähän: jos joku puolueen jäsen kertoo omana mielipiteenään jotain, niin tämän käyttäminen perusteena koko puolueesta tehdylle väitteelle ei ole muuta kuin älyllistä epärehellisyyttä. Puolueiden osalta viestinnästä ei vastaa yksittäinen jäsen, ja henkilö, joka ei tätä ymmärrä, tai tahallisesti ymmärtää väärin, on kyvytön keskusteluun. Osoitat tällä listauksellasi, että sinun kanssasi ei kannata asioista keskustella, koska olet kyvytön ymmärtämään mistään yhtään mitään.

Wallinin huonosti muotoiltu ja virheellinen väittämä oli suuri moka.

Tämänlaistenkin mokien alkusyy on kuitenkin siinä että persuilla on puolueena luokattoman surkea median hallinta eli kun persut eivät tee automaattisesti ja keskitysti oikaisuja jokaisesta median kertomasta valheesta vaan antavat valehdella persuista ilman oikaisupyyntöjä niin media rohkaistuu suurelta osin vihervasemmistolaisten toimittajiensa ja persujen poliittisten vastustajien toimesta valehtelemaan entistä enemmän ja sitten turhautuneet rivijäsenet yrittävät korjata tilannettta omilla lausunnoillaan ilman tarpeeksi hyvää harkintaa siitä minkälaisen viestin ovat antamassa.

Persujen media strategia pitää pistää uusiksi ja oikaisupyynnöistä pitää tulla automaatio aina kun media valehtelee ja kertoo virheellisiä väittämiä.

Jokaista hommaan kirjoitettua kommenttia kohti kannattaa kirjoittaa 5 faktoja levittävää kommenttia muihin medioihin jos haluaa että maahanmuuttokriittisyys valtavirtaistuu.

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 311
 • Liked: 23834
 • Death to the Russian invaders!
(nips)
Kyse ei ole siitä saako jotain tehdä vai ei. Ainakin valtion taholta saa olla ystäviä kenen kanssa tahansa ja saa tehdä töitä kenen kanssa tahansa. Puolueet ovat sitten oma asia. Mikäli haluaa pitää maineen kunnossa, varsinkin kun muut epäilevät rasistiseksi puolueeksi, ei ehkä kannata vahvistaa tätä näkemystä kaveeraamalla mahdollisimman julkisesti natsien kanssa. Ja puolueella kannattaa irtisanoutua tästä selkeästi, varsinkin siinä vaiheessa kun nämä natsit näyttävät todellisen luonteensa julkisesti.

Puolueen jäsenilläkin on vapaan kansalaisen oikeudet. Se, että niiden oikeuksien käyttöä tarkkaillaan suuremmassa määrässä kuin tavallisen kansalaisen oikeuksia on tosiasia, mutta juuri siinä on sen järjellisen rajanvedon paikka.
« Viimeksi muokattu: 03.08.2015, 08:47:04 kirjoittanut Deputy M »
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

mattima5

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 760
 • Liked: 245
En ymmärrä nillitystä poliittisesta väkivallasta. Jos joukko isänmaanystäviä ei olisi ryhtynyt aikoinaan poliittiseen väkivaltaan, kuuluisimme vieläkin Venäjään. Suomi itsenäistyi poliittisella väkivallalla.

Suomi itsenäistyi sillä, että Venäjällä oli hiukan sekasortoinen tilanne, ja keisarin kukistuttua ei tiedetty oikein varmaksi, että kuka sitä valtaa sitten periaatteessa Suomessa käytti. Suomen hallitus (senaatti) esitti kuitenkin sitten Suomen eduskunnalle itsenäisyysjulistuksen, jonka eduskunta hyväksyi 6.12.1917.

Näin Suomi itsenäistyi. Eikä siten, että lauma räkänokkia kävi kadulla pieksemässä yhden vastapuolen räkänokan.


Peruskoulu on varmasti jo jäänyt taakse, mutta historiaan voinet tutustua myös erinäisten tietokirjojen, Wikipedian ja kansalaisopiston kurssien myötä.

Kahdeksan kuukautta Bobrikovin murhan jälkeen Lennart Hohenthal ampui prokuraattori Eliel Soisalon-Soinisen, myöntyväisyyspoliitikon, jota aktivistit pitivät venäläistämistoimenpiteiden tukijana. Myös Hohenthal oli suunnitellut Bobrikovin murhaamista, mutta Schaumanin ehdittyä ensin hän valitsi kohteekseen Soisalon-Soinisen. Schaumanin ja Hohenthalin esimerkki rohkaisi suomalaisia nuoria aktivisteja käyttämään väkivaltaa venäläisiä viranomaisia ja suomalaisia myöntyväisyyspoliitikkoja vastaan. Teot siis loivat entistä enemmän taistelumielialaa kunnes vuonna 1906 salamurhat sortotoimien vastaisina keinoina koettiin niin sanotusti epämuodikkaiksi. Kolmas ja viimeinen tunnettu aktivistimurha tapahtui erilaisissa oloissa vuonna 1922, kun Ernst Tandefelt ampui sisäasiainministeri Heikki Ritavuoren. Tandefelt mainitsikin esikuvikseen Schaumanin ja Hohenthalin.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Eugen_Schauman :roll:

Schaumanin merkitys historiassa jakaa kuitenkin mielipiteitä. Kesällä 2004, jolloin Bobrikovin murhasta oli kulunut sata vuotta, pääministeri Matti Vanhanen tuomitsi teon nimittäen Schaumania terroristiksi. Hänen mukaansa Bobrikovin murhan kaltaisia tapahtumia ei ole soveliasta juhlia terrorismin vastaisen sodan aikakautena.

No just lautakasa masa, Kepu onkin aina ollut Venäjään päin kallellaan.
ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 006
 • Liked: 23389
 • Persuhtava keskustelija

Persujen media strategiasta vastaavat ihmiset voivat katsoa peiliin.

Tämä on aivan olennainen asia, sitä ei voi painottaa liikaa. Perussuomalaisten on saatava parempi ote mediasta, on kyettävä hallitsemaan paremmin julkista kuvaa ja estämään roskalehdistön jatkuva mollaaminen, tai ensi alkuun kyettävä vastaamaan siihen niin tehokkaasti että ajan kanssa se loppuu.
On opittava kääntämään tällä hetkellä tulevat tappiot voitoiksi.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Totuus EPT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 043
 • Liked: 2829
 • Pernau
Minusta tämä jonkinsortin äärioikeiston vainoaminen alkaa saada liialliset mitat. Olen Oikean totuuden puolella, tuli se sitten oikealta ja vasemmalta (mutta kepulainen en ole).
Nykyiset äärivasemmiston ja muslimien väärin tekemiset ovat mediassa, niin kuin vassarien puolella vähäpätöisiä ja kovin arkisia juttuja, nehän ovat median lemmikkejä. Kun taas äärioikeiston harvat tekemiset todellisuudessa ovat pienen mittakaavan juttuja, jota vastapuoli suurentelee, tai provosoi niinkuin vasemmisto tapansa mukaan tekee.

Tässä jää kuitenkin taas epäselväksi oikea tapahtumien kulku, niin kuin vastapuolen aiheuttamissa jutuissakin on media ulostanut.

Tämä lisää epäuskoa kaikkeen mitä nykyinen media suoltaa.

Miksi tästäkin pitää Persuja syyttää? (Immosen kaveeraus Eugen S patsaalla) Isänmaallisuusko on näköjään äärioikeistoon viittaava syy, taidan sitten minäkin Isänmaallisena olla äärioikeistoon kuuluva, kumma kyllä ei kyllä yhtään herätä häpeää saatikka pelkoa tämän sanominen. Eikä ole mitenkään äärioikeistolainen olo, on vain Suomalainen olotila
Missä ******i siellä ongelma.

vellihousu

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 351
 • Liked: 110
(naps)
Minä en ainakaan komppaa natseja kuten ei 99% hommalaisistakaan vaan pidän heitä sekopää-hörhöinä joista pitää pysyä kaukana, ja olen Immostakin arvostellut arvostelukyvyttömyydestä kun päästää edes kaikille avoimessa muistotilaisuudessa muutaman heistä samaan kuvaan (25% Schauman-tilaisuuden osallistujista oli netissä kiertävän vasemmistolaisen analyysin perusteella SVL-hörhöjä ) , ja se että sinä niin väität on törkeää toimintaa sinulta.

Minä arvostelen sitä että persut ryömivät siihen laatikkoon median ohjaamina että jos persu ei ruoski itseään ja muita persuja niin silloin hän komppaa natseja, niinkuin olisi mukamas vain kaksi vaihtoehtoa, koska sen itseruoskinnan aloittaminen julkisuudessa juurikin vahvistaa sitä valheellista mielikuvaa että persut mukamas olisivat kompanneet natseja.

Persujen median hallinta on ollut luokatonta sillä Suomen Uutiset on ollut aneemisen surkea jatkuvasti ja persut ovat antaneet signaalin että persuista saa valehdella ilman seuraamuksia kun eivät valheisiin puutu.

Helvetin MV-lehti tekee oikaisupyyntöjä tehokkaammin kuin miljoonien budjetilla operoiva perussuomalaiset puolue ja persujen mediat.
Ainoa korjaus useissa kymmenissä uutisissa toistettuun valheeseen että Immonen kirjoitti facebook-viestinsä Breivikin iskun vuosipäivänä on tehty Satakunnan Kansassa koska MV-lehti teki uutisen nimenomaan satakunnan kansan valehtelusta ja vielä uuden uutisen sen toimittajan asenteesta.

Muiden medioiden valheita ei ole oikaistu ja ne ovat muuttuneet yleiseksi totuudeksi persujen surkean median hallinnan takia.

Jos annat koulukiusaajan kiusata niin koulukiusaaja kiusaa.

Toinen valhe johon ei ole puututtu on valheellinen väite että Immonen olisi poseerannut VAIN SVL-natsien kanssa ja tämä on toteutettu sillä että alkuperäisen YLE:n uutisen "muun muassa" on pudotettu pois ja siten kyseisestä Schauman muistotilaisuudesta on annettu kymmenissä uutisissa valheellinen kuva että Immonen olisi nimenomaan poseerannut SVL-natsien kanssa eikä totuutta että kyseessä oli avoimen muistotilaisuuden kaikkien osallistujien kuva jossa selvä vähemmistö oli SVL-natseja ole kerrottu.

Matias Turkkilan Packalenimaisen sekoilun tulos tulee olemaan että media sekoaa entistä enemmän juuri niinkuin tapahtui Packalenin sekoilun jälkeen ja itse varsinaiseen ongelmaan Matias Turkkila ei ole viitsinyt tarpeeksi selkeästi puuttua eli siihen että toimittajat valehtelevat toistuvasti ja persut eivät näitä valheita korjaa vaan antavat valheiden toistua toistumistaan kunnes niistä tulee yleinen totuus niin voimakkaasti että persujen vastustajat ja toimittajat rohkaistuvat jatkuvasti heittämään enemmän valheita ja vääristelyjä persuista.
Kun media ja vastustajat ovat huomanneet että persuista voi valehdella ilman seuraamuksia ja
osa persuista alkaa paineessa potkia omia maaleja niin valheet ja vääristelyt tulevat jatkumaan seuraavat 4 vuotta.

Persujen media strategiasta vastaavat ihmiset voivat katsoa peiliin.

Ymmärrän täysin kantasi ja olen tavallaan samaa mieltä. Meillä ei kuitenkaan näyttäisi olevan todisteita kaikkeen mainitsemaasi, eikä kanavaa jossa voitaisiin puolustautua oikeudenmukaisesti.

Tästä syystä kannattaa toimia tavalla, ettemme häviäisi totaalisesti tätä mediapeliä.

Jos on olemassa riski, että Persut tulevat jäämään kiinni natsien kanssa vehtaamisesta, kannattaa pesäero tehdä viimeistään nyt.

Turkkila on mielestäni tehnyt sen mikä oli välttämätöntä. Eihän Turkkilan lausunto sinällään mitään syyllisyyttä mihinkään myönnä.

Onko täällä moni sitä mieltä, että esim. Hirvisaaren natsileikit eduskunnassa olisi pitänyt antaa anteeksi?

Nämä Halla-ahoon liittyneet kohut sensijaan minäkin tuomitsen turhiksi, joihin Soinin ei olisi missään tapauksessa kuulunut puuttua.
Ja Ruohonen-Lerner olisi pitänyt harjata perusteellisesti ennen ensimmäistäkään antamaansa julkista lausuntoa.
Tuomitsen myös Packalenin ulostulon Immos casessa.

Hakkaraisen kohuista suurin osa oli aiheettomia, mutta ei mielestäni kansanedustajan pitäisi 2000 luvulla ketään neekeriksi nimitellä.


On täysin selvää, että media on läpimätä. Samalta vaikuttaa myös Persujen mediahallinta.
« Viimeksi muokattu: 03.08.2015, 08:50:17 kirjoittanut Deputy M »
"mielenosoitukset on kommareiden touhuja, kuten taistelut ja yhtenäiset kansat"

M.K

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 275
 • Liked: 1470
Minä en ainakaan komppaa natseja kuten ei 99% hommalaisistakaan vaan pidän heitä sekopää-hörhöinä joista pitää pysyä kaukana, ja olen Immostakin arvostellut arvostelukyvyttömyydestä kun päästää edes kaikille avoimessa muistotilaisuudessa muutaman heistä samaan kuvaan (25% Schauman-tilaisuuden osallistujista oli netissä kiertävän vasemmistolaisen analyysin perusteella SVL-hörhöjä ) , ja se että sinä niin väität on törkeää toimintaa sinulta.

Minä arvostelen sitä että persut ryömivät siihen laatikkoon median ohjaamina että jos persu ei ruoski itseään ja muita persuja niin silloin hän komppaa natseja, niinkuin olisi mukamas vain kaksi vaihtoehtoa, koska sen itseruoskinnan aloittaminen julkisuudessa juurikin vahvistaa sitä valheellista mielikuvaa että persut mukamas olisivat kompanneet natseja.

Persujen median hallinta on ollut luokatonta sillä Suomen Uutiset on ollut aneemisen surkea jatkuvasti ja persut ovat antaneet signaalin että persuista saa valehdella ilman seuraamuksia kun eivät valheisiin puutu.

Helvetin MV-lehti tekee oikaisupyyntöjä tehokkaammin kuin miljoonien budjetilla operoiva perussuomalaiset puolue ja persujen mediat.
Ainoa korjaus useissa kymmenissä uutisissa toistettuun valheeseen että Immonen kirjoitti facebook-viestinsä Breivikin iskun vuosipäivänä on tehty Satakunnan Kansassa koska MV-lehti teki uutisen nimenomaan satakunnan kansan valehtelusta ja vielä uuden uutisen sen toimittajan asenteesta.

Muiden medioiden valheita ei ole oikaistu ja ne ovat muuttuneet yleiseksi totuudeksi persujen surkean median hallinnan takia.

Jos annat koulukiusaajan kiusata niin koulukiusaaja kiusaa.

Toinen valhe johon ei ole puututtu on valheellinen väite että Immonen olisi poseerannut VAIN SVL-natsien kanssa ja tämä on toteutettu sillä että alkuperäisen YLE:n uutisen "muun muassa" on pudotettu pois ja siten kyseisestä Schauman muistotilaisuudesta on annettu kymmenissä uutisissa valheellinen kuva että Immonen olisi nimenomaan poseerannut SVL-natsien kanssa eikä totuutta että kyseessä oli avoimen muistotilaisuuden kaikkien osallistujien kuva jossa selvä vähemmistö oli SVL-natseja ole kerrottu.

Matias Turkkilan Packalenimaisen sekoilun tulos tulee olemaan että media sekoaa entistä enemmän juuri niinkuin tapahtui Packalenin sekoilun jälkeen ja itse varsinaiseen ongelmaan Matias Turkkila ei ole viitsinyt tarpeeksi selkeästi puuttua eli siihen että toimittajat valehtelevat toistuvasti ja persut eivät näitä valheita korjaa vaan antavat valheiden toistua toistumistaan kunnes niistä tulee yleinen totuus niin voimakkaasti että persujen vastustajat ja toimittajat rohkaistuvat jatkuvasti heittämään enemmän valheita ja vääristelyjä persuista.
Kun media ja vastustajat ovat huomanneet että persuista voi valehdella ilman seuraamuksia ja
osa persuista alkaa paineessa potkia omia maaleja niin valheet ja vääristelyt tulevat jatkumaan seuraavat 4 vuotta.

Persujen media strategiasta vastaavat ihmiset voivat katsoa peiliin.

Haluan tässä nyt kyllä puolustaa Turkkilaa ja Suomen Uutisia. On varmasti totta, että perussuomalaisten oma vastahyökkäysarsenaali (mistä nämä sotatermit oikein sikiää?) on puutteellinen. Mutta asioita pitää oikeasti katsoa hiukka laajemmalla näkökulmalla. Se, että joku mitätön Bryssel-julkaisu kertoilee satuja jostain tai jotkut yksittäiset lehdet levittävät väärää tietoa jostain päivämäärästä, ei tarkoita automaattisesti sitä, että Suomen Uutisten pitäisi hönkiä pää kolmantena jalkana oikomaan edellämainittuja juttuja. Mikään arvovaltainen puoluelehti ei lähde tuolle linjalle, vaikka kuinka haluasittekin. Aika pianhan oltaisiin tilanteessa, että jokaista virhettä ja väärää muotoilua korjattaisiin puoluelehden nettisivuilla ja yhtä nopeasti oltaisiin tilanteessa, jossa ei oikein mitään muuta enää tehtäisikään kuin oiotaan vaan väitteitä ja vääriä tietoja.

Lopuksi muistuttaisin, että aika helposti pienen piirin nettikeskustelussa syntyy harha käsiteltävissä olevan asian vakavuudesta, kun oikeasti siitä pöyristyy ja panikoi vain muutama ihminen.
« Viimeksi muokattu: 03.08.2015, 07:30:41 kirjoittanut kgb »

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 121
 • Liked: 2766
---
Lisäys: Homman sääntökokoelman 4. luvun 4. pykälä lienee relevantti. Ko. pykälän viimeinen virke lainattuna:
"Tällaista materiaalia saattaa olla muttei rajoitu totalitarismin ja ääri-ideologioiden ihailu, kannatus tai tukeminen. "

Tuo pudottaisi ainakin minut heti pois, koska useat minut tuntevat - ja useat hommalaiset - pitävät minua kommunistina, mitä en mitenkään välitä myöskään kieltää, sillä niin paljon sillä käsityksellä on, sanotaanko, aatehistoriallista perää.

Kommunismi on kyllä toteutumismuodoissaan ollut äärimmäisen surullista katsottavaa (DDR, Neuvostoliitto, Kiina, Vietnam, Pohjois-Korea yms.), mutta olettaen että et liputa ja hehkuta täällä Stalinia ja muita teurastajia, fiktiivisen ja utopistisen kivan sekä iki-ihanan kommunismin liputtamista ei voitane vielä pitää totalitarismin kannattamisena. Siis jos ihmisen luonne olisi ihan erilainen mitä se sattuu keskimäärin olemaan, kommunismi saattaisi teoriassa ehkä toimia, ainakin viikon tai pari.

Tästä syystä näkisin, että sinulla ei ole huolen häivää tämän sääntökohdan suhteen. Lisäksi Homman luonteen kannalta käytännössä vain ns. äärioikeistolaisen totalitarismin kannattamienn lienee ongelmallista. Selitys löytyy alta:

Ja ylipäätään, että joku pudotettaisiin pois sen vuoksi että hän vain kannattaa jotakin ideologiaa on kovin outo. Sikäli kuin keskustelufoorumeista on kysymys, niin kysymys on keskustelijan asiallisuudesta ja siihen perustuvien sääntöjen noudattamisesta

Outohan se ehkä hiukan onkin, mutta mielestäni tarkoitusperät olivat täysin ymmärrettävät. Mm. Sotta-Sepi sai foorumilta ikibännit ihan vain sillä, että kaverin henkilöhistoria tiedettiin, eikä maahanmuuttopolitiikan muuttamiseen tarkoitettua keskustelupalstaa haluttu torpedoida jonkin ylevän sananvapausnäkökulman takia sillä, että paikalle päästettäisiin kansallissosialistit leimaamaan porukka.

Vaikka nimi "Homma" ja monet sutkautukset (mm. "Mestari" jne.) ovat tältä Siitoimen ja kumppanien sekalaiselta seurakunnalta peräisin, ymmärrettiin että sen kaltainen toiminta ei johda mihinkään.

On ihan eri asia, että mediassa esitetään perusteettomia rinnastuksia natsien ja maahanmuuttokriitikoiden välille tai natsien ja hommalaisten välille kuin se, että jos näissä rinnastuksissa olisi perää. Mikäli foorumilla annettaisiin kansallissosialistien mellastaa mielin määrin, mediassa voitaisiin kerran viikossa nostaa esiin taas uusi kohupostaus Kädenojennus-säikeessä tai sitten vuosittain AH:n syntymäpäiväonnittelut -säikeessä.

Jälleen on täysin eri asia, jos foorumilla on kommunisteja, saatananpalvojia, kettutyttöjä, anarkisteja sekä ääri-islamisteja: ei heidän teksteillään voida pönkittää mitään "hommalaiset ovat natsi-rasisti-kaasuttajia" -imagoa.


Olisihan se jälleen ihanaa ja rikastuttavaa, jos kenenkään osallistumista ei tarvitsisi rajoittaa. Käytännössä kuitenkin on niin, että jos hollitupalaiset tulevat salonkiin, heistä ei tule salonkikelpoisia vaan salongista tulee hollitupa. Minkä jälkeen salongin alkuperäiset asiakkaat kaikkoavat. Tätä on käynyt jossain määrin myös Hommalla (mikä on sääli), vaikka ns. varsinaiset natsit ovatkin siis siirretty sivuun. Kaikki eivät jaksa katsella edes sitä mukahauskaa neekerijankkausta yms. öyhötystä, jota harvalukuiset mutta sitäkin tuottoisammat kirjoittelijat jaksavat tuottaa. Tasapainottelua tämä tietenkin vaatii.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 311
 • Liked: 23834
 • Death to the Russian invaders!
(nips)
Outohan se ehkä hiukan onkin, mutta mielestäni tarkoitusperät olivat täysin ymmärrettävät. Mm. Sotta-Sepi sai foorumilta ikibännit ihan vain sillä, että kaverin henkilöhistoria tiedettiin, eikä maahanmuuttopolitiikan muuttamiseen tarkoitettua keskustelupalstaa haluttu torpedoida jonkin ylevän sananvapausnäkökulman takia sillä, että paikalle päästettäisiin kansallissosialistit leimaamaan porukka.

Vaikka nimi "Homma" ja monet sutkautukset (mm. "Mestari" jne.) ovat tältä Siitoimen ja kumppanien sekalaiselta seurakunnalta peräisin, ymmärrettiin että sen kaltainen toiminta ei johda mihinkään.

On ihan eri asia, että mediassa esitetään perusteettomia rinnastuksia natsien ja maahanmuuttokriitikoiden välille tai natsien ja hommalaisten välille kuin se, että jos näissä rinnastuksissa olisi perää. Mikäli foorumilla annettaisiin kansallissosialistien mellastaa mielin määrin, mediassa voitaisiin kerran viikossa nostaa esiin taas uusi kohupostaus Kädenojennus-säikeessä tai sitten vuosittain AH:n syntymäpäiväonnittelut -säikeessä.

Jälleen on täysin eri asia, jos foorumilla on kommunisteja, saatananpalvojia, kettutyttöjä, anarkisteja sekä ääri-islamisteja: ei heidän teksteillään voida pönkittää mitään "hommalaiset ovat natsi-rasisti-kaasuttajia" -imagoa.


Olisihan se jälleen ihanaa ja rikastuttavaa, jos kenenkään osallistumista ei tarvitsisi rajoittaa. Käytännössä kuitenkin on niin, että jos hollitupalaiset tulevat salonkiin, heistä ei tule salonkikelpoisia vaan salongista tulee hollitupa. Minkä jälkeen salongin alkuperäiset asiakkaat kaikkoavat. Tätä on käynyt jossain määrin myös Hommalla (mikä on sääli), vaikka ns. varsinaiset natsit ovatkin siis siirretty sivuun. Kaikki eivät jaksa katsella edes sitä mukahauskaa neekerijankkausta yms. öyhötystä, jota harvalukuiset mutta sitäkin tuottoisammat kirjoittelijat jaksavat tuottaa. Tasapainottelua tämä tietenkin vaatii.

En tarkoittanut alkaamaan jankkaamaan kommunismin eri ilmenemismuodoista ja sen synneistä tuolla, että käytin itseäni esimerkkinä ehdottamasi sääntömuutoksen Hommalta poissulkevista jäsenistä. Enkä myöskään tuohon jankkaukseen tässä yhteydessä ala.

Mutta, selvä, haluat rajoittaa salonkikelvottomat "hollitupalaiset" pois tuolla sääntömuutoksella. Se tuli selväksi. Kuitenkaan ei mielestäni täällä ole tuollaista ääriliikkeiden kannatukseen liittyvää ongelmaa esiintynyt siinä muodossa, että se edellyttäisi sääntömuutoksia ja sen mukaisia poistoja. Ja edelleekin pelkkään ideologiseen taustaan perustuva kestustelufoorumin jäsenyyden rajaaminen on minusta outoa. Mutta tuon asian pidemmälle menevä arvostelu ei onneksi ole minun asiani.
« Viimeksi muokattu: 03.08.2015, 08:52:11 kirjoittanut Deputy M »
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

tutkimus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 602
 • Liked: 2870
Haluan tässä nyt kyllä puolustaa Turkkilaa ja Suomen Uutisia. On varmasti totta, että perussuomalaisten oma vastahyökkäysarsenaali (mistä nämä sotatermit oikein sikiää?) on puutteellinen. Mutta asioita pitää oikeasti katsoa hiukka laajemmalla näkökulmalla. Se, että joku mitätön Bryssel-julkaisu kertoilee satuja jostain tai jotkut yksittäiset lehdet levittävät väärää tietoa jostain päivämäärästä, ei tarkoita automaattisesti sitä, että Suomen Uutisten pitäisi hönkiä pää kolmantena jalkana oikomaan edellämainittuja juttuja. Mikään arvovaltainen puoluelehti ei lähde tuolle linjalle, vaikka kuinka haluasittekin. Aika pianhan oltaisiin tilanteessa, että jokaista virhettä ja väärää muotoilua korjattaisiin puoluelehden nettisivuilla ja yhtä nopeasti oltaisiin tilanteessa, jossa ei oikein mitään muuta enää tehtäisikään kuin oiotaan vaan väitteitä ja vääriä tietoja.

Lopuksi muistuttaisin, että aika helposti pienen piirin nettikeskustelussa syntyy harha käsiteltävissä olevan asian vakavuudesta, kun oikeasti siitä pöyristyy ja panikoi vain muutama ihminen.

Persuilla pitäisi olla Suomen uutisista erillinen oikaisu-sivusto joka listaa median valehtelut ja joka lähettää kyseisille medioille oikaisupyynnöt ja vaatii kyseisiä medioita julkistamaan oikaisun niinkuin JSN ohjeissaan määrittelee.

Jos persuilla olisi tämmmöinen oikaisu-osasto ja oikaisujen teko strategia niin Immosesta ei olisi valehdeltu monissa kymmenissä uutisissa että hän kirjoitti facebook-julistuksensa Breivikin iskujen vuosipäivänä eikä tämä valhe olisi muodostunut yleiseksi totuudeksi suomalaisten enemmistön mielissä koska valheen leviäminen olisi pysähtynyt oikaisujen myötä.

Persujen täydellisen passiivisuuden takia kyseistä valhetta toisteltiin päiväkausia eli se oli vielä torstainakin lehdessä eli yhteensä valhe on levinnyt kymmenissä medioissa ja useissa kymmenissä uutisissa yhteensä 6 päivän ajan mediassa ja valhe leviää nykyään noiden vanhojen uutisten pohjalta facebook-keskusteluissa ja blogeissa eikä media ole tehnyt oikaisuja lukkunottamatta Satakunnan Kansaa joka teki oikaisun MV-lehden uutisoinnin takia.

Persujen on lopetettava passiivisuus ja asenteen ja toiminnan on muututtava täysin median suhteen tai sitten media strategiasta vastuussa olevat pitää pistää vaihtoon.


Nyt joku roti näille lainauskaaoksille. Jättäkää vain ne osat johon tekstissänne viittaatte.
« Viimeksi muokattu: 03.08.2015, 07:28:57 kirjoittanut kgb »
Jokaista hommaan kirjoitettua kommenttia kohti kannattaa kirjoittaa 5 faktoja levittävää kommenttia muihin medioihin jos haluaa että maahanmuuttokriittisyys valtavirtaistuu.

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 121
 • Liked: 2766
En tarkoittanut alkaamaan jankkaamaan kommunismin eri ilmenemismuodoista ja sen synneistä tuolla, että käytin itseäni esimerkkinä ehdottamasi sääntömuutoksen Hommalta poissulkevista jäsenistä. Enkä myöskään tuohon jankkaukseen tässä yhteydessä ala.

Mutta, selvä, haluat rajoittaa salonkikelvottomat "hollitupalaiset" pois tuolla sääntömuutoksella. Se tuli selväksi. Kuitenkaan ei mielestäni täällä ole tuollaista ääriliikkeiden kannatukseen liittyvää ongelmaa esiintynyt siinä muodossa, että se edellyttäisi sääntömuutoksia ja sen mukaisia poistoja. Ja edelleekin pelkkään ideologiseen taustaan perustuva kestustelufoorumin jäsenyyden rajaaminen on minusta outoa. Mutta tuon asian pidemmälle menevä arvostelu ei onneksi ole minun asiani.

Väärin. En ole esittänyt mitään sääntömuutoksia. Vaan tuo sääntö on ollut tuossa muodossaan ainakin jo vuodesta 2009, luultavasti jo heti vuodesta 2008. Tuo on siis 4. luvun 4. pykälän loppukohta, jossa mainitaan tuo "totalitarismin ja ääri-ideologioiden ihailu, kannatus tai tukeminen."

Lisäksi (muistinvaraisesti) siitä on ollut selväkielisesti avattua keskustelua, jossa on puhuttu nimenomaisesti natseista ja esimerkiksi rasistiksi julistautumisesta.

Ja sen kummemmin ei ollut tarkoitus jankata yhtään mistään. Totesin vain, että voi kannattaa myös sellaista kommunismia, joka ei ole totalitarismia. Näinollen pelkkä kommunismin mahdollinen "ihailu, kannatus tai tukeminen" ei rajaisi sinua pois tältä foorumilta.

Ja vielä hollitupalaisista: kuten kirjoitin, asian kanssa tarvitaan tasapainoilua, ja siltikään kaikkea ei voida miellyttää. Sinä ja minä olemme mitä ilmeisemmin sitkeitä ja siedämme hyvin monennäköistä soutajaa. Mahdollisesti jopa toisiamme  ;). Kuitenkin on paljon niitä, jotka eivät kertakaikkiaan suvaitse vaikkapa natsin, kommunistin, islamistin tai vaikkapa kristityn läsnäoloa tahi sitä, että tämä vielä kehtaa olla eri mieltä asioista.

Kokonaisuudessaan laki Hommafoorumista (Codex Hommaforum) löytyy tuolta: http://hommaforum.org/index.php?topic=99.0
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 311
 • Liked: 23834
 • Death to the Russian invaders!
En tarkoittanut alkaamaan jankkaamaan kommunismin eri ilmenemismuodoista ja sen synneistä tuolla, että käytin itseäni esimerkkinä ehdottamasi sääntömuutoksen Hommalta poissulkevista jäsenistä. Enkä myöskään tuohon jankkaukseen tässä yhteydessä ala.

Mutta, selvä, haluat rajoittaa salonkikelvottomat "hollitupalaiset" pois tuolla sääntömuutoksella. Se tuli selväksi. Kuitenkaan ei mielestäni täällä ole tuollaista ääriliikkeiden kannatukseen liittyvää ongelmaa esiintynyt siinä muodossa, että se edellyttäisi sääntömuutoksia ja sen mukaisia poistoja. Ja edelleekin pelkkään ideologiseen taustaan perustuva kestustelufoorumin jäsenyyden rajaaminen on minusta outoa. Mutta tuon asian pidemmälle menevä arvostelu ei onneksi ole minun asiani.

Väärin. En ole esittänyt mitään sääntömuutoksia. Vaan tuo sääntö on ollut tuossa muodossaan ainakin jo vuodesta 2009, luultavasti jo heti vuodesta 2008. Tuo on siis 4. luvun 4. pykälän loppukohta, jossa mainitaan tuo "totalitarismin ja ääri-ideologioiden ihailu, kannatus tai tukeminen."

Lisäksi (muistinvaraisesti) siitä on ollut selväkielisesti avattua keskustelua, jossa on puhuttu nimenomaisesti natseista ja esimerkiksi rasistiksi julistautumisesta.

Ja sen kummemmin ei ollut tarkoitus jankata yhtään mistään. Totesin vain, että voi kannattaa myös sellaista kommunismia, joka ei ole totalitarismia. Näinollen pelkkä kommunismin mahdollinen "ihailu, kannatus tai tukeminen" ei rajaisi sinua pois tältä foorumilta.

Ja vielä hollitupalaisista: kuten kirjoitin, asian kanssa tarvitaan tasapainoilua, ja siltikään kaikkea ei voida miellyttää. Sinä ja minä olemme mitä ilmeisemmin sitkeitä ja siedämme hyvin monennäköistä soutajaa. Mahdollisesti jopa toisiamme  ;). Kuitenkin on paljon niitä, jotka eivät kertakaikkiaan suvaitse vaikkapa natsin, kommunistin, islamistin tai vaikkapa kristityn läsnäoloa tahi sitä, että tämä vielä kehtaa olla eri mieltä asioista.

Kokonaisuudessaan laki Hommafoorumista (Codex Hommaforum) löytyy tuolta: http://hommaforum.org/index.php?topic=99.0

Selvä, käsitin, että halusit tehdä jäseniä ideologisesti rajaavan lisäyksen sääntöihin, koska en arvannut, että tarkoitit tuolla sanalla "lisäys" omaan viestiisi tekemääsi muutosta. Varsinkin, kun lainaus säännöistä oli varsin epämääräinen.

---
Lisäys: Homman sääntökokoelman 4. luvun 4. pykälä lienee relevantti. Ko. pykälän viimeinen virke lainattuna:
"Tällaista materiaalia saattaa olla muttei rajoitu totalitarismin ja ääri-ideologioiden ihailu, kannatus tai tukeminen. "

("Lisäyksen" B oma)

No, sääntö siis rajaa pelkästään julkaistavaa materiaalia eikä, siis, rajaa jäsenten poliittisia kantoja, mikä on täysin OK minunkin mielestäni. 4. Luvun 4 § on siis kokonaisuudessaan seuraava:

Lainaus
4 § Loukkaava, pahennusta herättävä ja sopimaton materiaali
Pahennusta tai sopimattomia mielleyhtymiä herättävän sekä loukkaavan materiaalin julkaisu on kielletty forumin kaikissa osissa. Kaikki sellainen materiaali, joka saattaa antaa satunnaiselle vierailijalle oleellisesti väärän kuvan forumista on kielletty. Tällaista materiaalia saattaa olla muttei rajoitu totalitarismin ja ääri-ideologioiden ihailu, kannatus tai tukeminen. Kiellettyjä ovat  myös yksilöitä tai ryhmiä vastaan suunnatut törkeät ja halventavat loukkaussanat.

Forumia ei tule käyttää ääri-ideologioiden positiivisten puolten tai niiden alkuperäisen positiivisen luonteen esilletuontiin eikä mainittujen ideologioiden isien tahi implementoijien syntymäpäivien juhlintaan.

Pyydän anteeksi, erehdyin tarkoituksestasi. Mutta minäkin luulen, että voimme hyvinkin sietää toisiamme.
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

Huscarl

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 101
 • Liked: 2120
 • Waitu piggu go homu!
Mamuli raiskaa ja polttaa elävältä suomalaisen tytön:

*crickets*

Mamulit joukkotappelevat Oulussa, käsiaseella ammuskellaan:

*crickets*


Pari äärivasemmistolaista pirinistiä menee natsien miekkariin haastaamaan riitaa ja saavat selkäänsä:

Koko valtakunta hälytetään defcon 4:een, alkaa koko poliittisen kentän kattava joukkokauhistelu, pyöristyminen, pöyristyminen, tuomitseminen, irtisanoutuminen. Johtavat ministerit ottavat kantaa, Suomen matkailuturvallisuusluokitusta lasketaan ja kaikki pullasorsaklusterin jämätutkijat kaivetaan naftaliinista ammattihuolestumaan.

(http://www.seekwellness.com/images/ardell/gonna-die.jpg)Vittu tämä maa on sekaisin.

dothefake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 773
 • Liked: 22673
 • Imaaminoloinen kaktuslakkisetä. Rutinuiva.
Niin sekaisin, että tosiaan tekee pahaa. Onneksi metsässä vielä voi liikkua yksin ja kerätä ruokaa.
”Oma kansa ensin” -ajattelu on vahingollista.
-Tytti Tuppurainen

Perttu Ahonen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 524
 • Liked: 3556
 • Difficile est satiram non scribere.
Minä en usko, että tällä foorumilla olisi montaakaan ääri sitä/tätä.

Mikä sitten voisi olla yhdistävä tekijä hommalaisilla ja nasseilla?

Mahdollisesti joidenkin kohdalla emotionaalinen samaistuminen - kokemukseen perustuva tunne siitä miltä tuntuu. kun puolueellinen media ja vihervasemmisto hyökkää kaksinaismoralistisesti niitä vastaan, joita ne pitävät vastustajina.

No, tämä oli tämmöistä pähkäilyä tällä kertaa.

Mikä on perussuomalaisten heikoin lenkki? 

Se ei ole se, jota vastaan vastustajat hyökkäävät.  Heikoin lenkki on se, joka asettuu vastustajien puolelle omiaan vastaan.


KJ

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 641
 • Liked: 3762
Nimimerkki Huscarl tiivisti asian aika hyvin:
Lainaus
Pari äärivasemmistolaista pirinistiä menee natsien miekkariin haastaamaan riitaa ja saavat selkäänsä

Ja kyllä, tämä maa (tai ainakin sen media) on aika sekaisin.

E: ylimääräinen pilkku pois
« Viimeksi muokattu: 03.08.2015, 01:15:13 kirjoittanut KJ »
What would Gösta Sundqvist do?

koli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 348
 • Liked: 12035
 • Impivaaran mylvivä härkä
Huscarl tiivisti niin hyvin, että ei liketys riitä.

Paljon puhutaan siitä, että Suomessa olisi jotenkin erilainen poliittinen ilmapiiri kuin Ruotsissa. Kyllä tässä viikon aikana on nähty, että ei täällä nyt niin kaukana olla Ruotsin meiningistä. Media on täällä aivan yhtä mätä, mitä Ruotsissakin.
Mörökölli

ikki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 981
 • Liked: 321
voisi kirjoittaa jutun kokonaan uusiksi niin siinä ois edes hieman totuutta:

Äärivasemmisto kylvää kauhua. Äärivasemmisto pahoinpiteli rauhaa rakastavia aktivisteja tavaratalon ulkopuolella

Micke90

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 19 606
 • Liked: 14720

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 927
 • Liked: 38016
Suomen demokratia on kyllä heikossa hapessa, jos 40 pässinpäätä pystyy sitä horjuttamaan, niin kuin uutisissa sanottiin.

Tässä suhteessa SVL ja toimittajien enemmistö näyttää olevan hyvin tiukasti samassa veneessä: kun ensimmäinen näistä haluaa demokraattisen järjestelmän heiluvan olemattoman marginaaliporukan tahdosta, toinen syöksyy paikalle auttamaan asiassa koska näkee siinä oman intressinsä. Voimallistavampaa temppua SVL:n suhteen ei voi tehdä kuin siitä vuorokausia kohkaamisen ja kaikkien PS-kytkösten kritiikittömästi uutoisoinnin tapahtuman jälkeen. Suomalaiselle medialle se kuitenkin tuntuu olevan ihan jees, koska he kuvittelevat tällä estävänsä edustuksellisen demokratian toteutumista ja antavansa valtaa takaisin sosialisteille, joita ei vaaleissa riittämiin tuettu.

Kyllä tuokin on niin rikollisen pöljää toimintaa, että voi vain ihmetellä monessako toimituksessa tämän kohkauksen määrää on vakavissaan mietitty, ja monessako vain ihailtu omien poliittisten agendojen näennäisen toteuttamisen mahdollisuutta ja syöksytty niitä "toteuttamaan."
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

Masa76

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 227
 • Liked: 563
 • Tulkoot hurttina aroiltaan!
Viikonlopun satoa Jyväskylästä:

Lainaus
Rallialueella Keski-Suomessa kirjattiin 13 pahoinpitelyä. Näistä yksi, Jyväskylän keskusta-alueella tapahtunut, johti vakavaan aivovammaan.

Putkan pahnoilla yönsä vietti Keski-Suomessa torstain ja sunnuntain välillä yhteensä 50 henkilöä.

Eivät toimittajat ja/tai silminnäkijät ehdi jokaista kähinää päivystämään. Pitää priorisoida."Kane seemed fine... " - Ellen Ripley

James Hirvisaari

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 581
 • Liked: 2797
 • Mutistinen debiili. Katatoninen savantti.
  • Suora ja lahjomaton
Jos kansallissosialistit saavat Suomessa kannatusta ja pärjäävät vaaleissa, miksi sitä estämään? Onhan meillä useita epäisänmaallisia äärivasemmistolaisia kansanpettureita eduskunnassakin. He vaativat suureen ääneen äärioikeistolaisuuden kitkemistä. Mutta miltäpä kuulostaisi vaatimus kieltää kaikki vasemmistopuolueet?

Itse olisin toki mielissäni, jos kansallisen edun nimissä Tuomiojan ja Arhinmäen ja Anderssonin ja muiden kommareiden ja äärivasemmistolaisten toiminta kiellettäisiin.

Kannatan silti sitä, että annetaan kansan päättää, keitä on päättämässä. Laillista poliittista toimintaa ei saa estää. Oikeastaan olisi ihan hyväkin, jos meillä olisi myös aito natsipuolue. Siinähän kannatus mitattaisiin. Eikä tarvitsisi persuja vainota. Mutta jos Kansallisen Vastarinnan toiminta on riehumista, se ei ole laillista poliittista toimintaa - mikä pätee tietenkin myös vasemmistoanarkisteihin.

Ero on siinä, että kansallismielinen porukka ei hyväksy tukijoikseen riehujia, mutta vasemmisto hyväksyy.
"Riittää, että kansa on sitä mieltä; muita perusteluja ei tarvita."
http://hirvisaari.fi

Tagit: