Kirjoittaja Aihe: 2015-08-04 NYT: Sotatanner–raportti Malmön monikulttuurisesta helvetistä  (Luettu 170815 kertaa)

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 137
 • Liked: 39366
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Noista rasismin tutkijoista tulee mieleen aikanaan niin in ollut Leninin aivojen tutkimus. Kilpaa ylistettiin tutkimuksen kohdetta eikä kukaan uskaltanut kertoa totuutta, ne aivot oli pahoin kalkkiintuneet ja niiden haltia höperö. Leninin isä oletettavasti kuoli 53 vuotiaana tuohon tautiin, oli ilmeisesti kokolailla höperö. Nykyinen tutkimus on samaa tasoa, ei uskalleta kertoa totuutta vaan valehdellaan mitä härskimmin jotta apurahat juoksisi. Leninin aivotutkijoita ei totuuden kertomisest uhannut apurahojen menetys vaan leiri tai niskalaukaus. Se niskalaukaus oli armeliaampi.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 266
 • Liked: 133634
Lainaus
Emilia Palonen
Kiitos kommenteistanne @iltalehti_fi juttuun. On syrjivää rasismia väittää, että maahanmuuttajien tilanne Ruotsissa on heidän oma tai uskontonsa syy. Mutta jos näin teistä on, kertokaa tässä miksi olette sitä mieltä? Mikä teitä tässä ahdistaa niin, että jauhatte? Mukavaa päivää!

Tutkija Palonen ei esitä minkäänlaisia perusteluja, miksi olisi "syrjivää rasismia" väittää, että "maahanmuuttajien tilanne Ruotsissa on heidän oma tai uskontonsa syy". Palosen omat selitykset, että muslimimaahanmuuttajien väkivaltaisuudet johtuvat yhteiskunnasta tai esimerkiksi koronasta, eivät kestä lähempää tarkastelua.

Mutta tuo Palosen kommentti olikin näköjään pelkkä trollaus, jonka jälkeen Palonen vetäytyi keskustelusta.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 266
 • Liked: 133634
Lainaus
Koraanin julkiset häpäisyt toistavat samaa kaavaa, joka usuttaa ihmiset toistensa kimppuun, arvioi norjalaistutkija

ISLAMINVASTAISET mielenosoitukset ja vastamielenosoitukset johtivat rajuun mellakointiin, pidätyksiin ja poliisin vastaiseen väkivaltaan viime viikonloppuna Oslossa ja Malmössä.

Norjalaistutkijat uskovat, että kahakointi jatkuu syksyn mittaan. Islaminvastainen norjalaisryhmittymä Stopp islamiseringen av Norge eli Sian (vapaasti suomennettuna Loppu Norjan islamisaatiolle) järjestää seuraavan mielenosoituksensa Hamarissa parin viikon päästä.

[...]

”Paludanin tähti on nyt haalistunut, eikä hän enää pysty provosoimaan entiseen malliin kotimaassaan”, ääriliikkeiden tutkija Lars Gule Oslomet-yliopistosta sanoo puhelinhaastattelussa. Ruotsissa ja Norjassa Paludanilla on kuitenkin yhä suuri huomioarvo.

Paludanin poisjäännistä huolimatta Malmön yössä paloi renkaita ja särkyi lasia. Oslossa heiteltiin tuoleja, koristekasveja ja muuta pikkutavaraa.

Yhteenotoissa oli sama kaava: islaminvastaiset mielenosoittajat provosoivat vastamielenosoittajia häpäisemällä koraania, mikä sai nämä liikkeelle poliisin turvatoimia vastaan.

”Oslon ja Malmön mellakoilla on samat lähtökohdat. Islaminvastaiset liikkeet härnäävät suuriin vastamielenosoituksiin, jotka riistäytyvät käsistä ja muuttuvat väkivaltaisiksi”, Gule sanoo.

[...]

”Pieni porukka houkutteli Bergenissä, Trondheimissa ja nyt Oslossa satoja vastamielenosoittajia, jotka ovat varsin kirjavaa joukkoa. Niin kutsuttujen antirasistien on tärkeää esiintyä myös poliisin vihollisena”, Gule sanoo.

Kahakoissa on kolme rintamaa: mielenosoittajat, vastamielenosoittajat ja poliisit. Vastamielenosoittajat provosoituvat siitä, että poliisi suojaa mielenosoittajia.

”Tilanne ei ole yhtä paha kuin Yhdysvalloissa, mutta monet nuoret muslimimiehet ovat turhautuneita. Heidät pysäytetään muita useammin kadulla, heitä epäillään muita herkemmin pyörä- ja autovarkauksista”, Gule sanoo.

BERGENIN yliopiston vertailevan politiikan professori Lars Erik Berntzen katsoo, että nuoret muslimimiehet hakevat eräänlaista jengiuskottavuutta mellakoinnilla.

”Se on usein spontaania, ei-organisoitua. He pystyvät perustelemaan poliisin vastustamisen sillä, että virkavalta ei tee mitään, vaikka heidän uskontoaan loukataan”, Berntzen sanoo puhelinhaastattelussa.
Helsingin Sanomat 31.8.2020

Lainaus
Näin islamin tutkija kommentoi Ruotsin Malmön protesteja: "Tavallaan mellakoihin osallistuneet kävelivät ansaan"

[...]

MTV Uutiset Live tavoitti Uppsalan yliopiston islamilaisen teologian professorin Mohammad Fazlhashemin, jonka mukaan vielä perjantaina aamupäivällä uskottiin, että tilanne olisi rauhoittunut.

[...]

Fazlhashemin mukaan imaamit ja muut johtajat tiesivät, että provokaattorit halusivat aiheuttaa mellakoita.

Heidän aikomuksenaan oli osoittaa, että muslimit ovat väkivaltaisia ja etteivät he pysty osoittamaan mieltään sivistyneesti.

– He yrittivät osoittaa, etteivät muslimit kuulu tänne.

Fazlhashemi muistuttaa, että Malmössä asuu useita tuhansia muslimeja, joista noin 300 osallistui mellakoihin.

– Tavallaan mellakoihin osallistuneet kävelivät ansaan, joka heille oli viritetty.

[...]

Fazlhashemi sanoo, että islamiin kohdistetulla aggressioilla on pitkä historia.

Sillä miten muslimeja on käsitelty koulukirjoissa ja mediassa, on ollut iso vaikutus. Maailmalla on myös ollut useita konflikteja, joissa muslimit ovat olleet osallisina.

– Myös sillä on vaikutusta, että muslimeja käsitellään ryhmänä, joka toimii aina samalla tavalla. Joskus terroristijärjestöistä tehdään kokonaisen uskonnon edustajia.

Tällä on Fazlhashemin mukaan valtava vaikutus siihen, miten ihmiset suhtautuvat islaminuskoisiin ja ulkomaalaisiin.
MTV 31.8.2020

Oslon mellakoihin osallistui uutiskuvien lippujen ja banderollien perusteella muslimien lisäksi väkivaltaisista mielenosoituksista tuttua aktivistiporukkaa rumpuryhmineen. Huvittava yksityiskohta oli vastamielenosoittajien sateenkaarilippu, kun islamin häpäisystä mellakoimaan asti loukkaantuneiden fundamentalistimuslimien uskonkäsitykseen kuuluu myös homoseksuaalisuudesta rankaiseminen teloittamalla tai vähintään ruoskimalla.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Impivaaran tiikeri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 792
 • Liked: 6281
Atte Kalevan tweet tässä:-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 027
 • Liked: 13632
Suurkaupungit nyt ovat oma juttunsa mutta Malmö on Tampereen kokoinen kaupunki. Miettikääpä jos Tampereella olisi kolmasosa väestöstä MENA-porukkaa ja joissakin kaupunginosissa ei asuisi yhtään kantaväestöä ja tuollaista tilannetta pidettäisiin ihan luonnollisena kehityksenä.

no enpä tiedä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 151
 • Liked: 509
 • Tarkasti rajattua kertaluonteista öyhötystä
Belfastissa on vain pikkasen enemmän asukkaita ja vaikka siellä vähän rähinöitiin 70-80 luvulla, niin jengi kävi silti töissä. Delorean DMC autotehtaalla tappelevat osapuolet teki nätisti kimpassa töitä. Vapaa-ajalla oltiin sitten napit vastakkain. Työttömyys oli tuolloin 33% pinnassa. https://www.youtube.com/watch?v=mln2SymT73s&feature=youtu.be&t=319

Ruotsissa on nyt työttömiä (pienituloisia) 35,7% ja se porukka ei edes halua tehdä töitä. Piikkilanka saattaa mennä hyvin kaupaksi svenssoneilla lähivuosina?

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 006
 • Liked: 10625
Arvostan kyllä Atte Kalevan siviilirohkeutta ja halua kommentoida Ruotsin matumellakoita. Vaikka esim Hommalla jokainen ymmärtää asioiden todellisen tilan naapurimaassa, niin eipä juuri ole poliitikkoja PS+KD leirien ulkopuolella, jotka Kalevan kanssa samoja kommentteja uskaltavat tai haluavat sanoa; ehkä Rydman? Tämän sanomalla olet yleensä islamfoobikko, ahdasmielinen, impivaaralainen tai ihan vaan ”rasisti-persu”.

Mutta ihan ystävällisesti; mikä on Kalevan motiivi? Halu puhua totta, osallistua keskusteluun, varoittaa, saada palstatilaa vai kerätä ääniä? Ja miksi Kaleva on Kokoomuksessa? Puolueen nykyjohtohan ei tee mitään estääkseen tuollaista; jopa päinvastoin. Puoluetta lähellä oleville bisness-miehille, se on oikea bisness. Siedetäänkö Kalevaa vain, jotta hän tarjoaa puolueen arvopohjaa sisäistämättömille vaihtoehdon vai miksi?

Kommentteja? Tai tuleppa Atte itse keskustelemaan hyvässä hengessä!
Tähän olisi todellakin hyvä saada vastaus suoraan Atte Kalevalta. Sekoomus ei ole ollut isänmaalliselle puolue enään pitkään aikaan. Globalistien "koti".
I haven't seen democrats this mad since Republicans freed their slaves.
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 657
 • Liked: 12220
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Atte on vain yksi fake-nuiva kokoomusten pitkässä ketjussa. Sormi kyllä sitten hakeutuu oikealle napille kun ensivaalikaudella kokoomus on Samariini II hallituksen apupuolueena.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 846
 • Liked: 16660
Atte on vain yksi fake-nuiva kokoomusten pitkässä ketjussa. Sormi kyllä sitten hakeutuu oikealle napille kun ensivaalikaudella kokoomus on Samariini II hallituksen apupuolueena.

Erittäin hyvin tiivistetty. Jännä juttu, miten nimenomaan Kokoomuksen riveistä nämä fake-nuivat nostetaan aina über-toiveikkaina esiin, vaikka kaikki monet tietävät Kokoomuksen olevan aivan yhtä paha mokutuspuolue, kuin vihreät ja vassaritkin.

Ts. jos joku antifa-vihreä tai vasemmistoliittolainen lausuisi täsmälleen samoja kuin Kaleva nyt, niin kukaan ei korvaansa lotkauttaisi: kusetustahan se. Mutta kun samat löpinät kuullaan jonkun kokoomuslaisen suusta, ollaankin heti kohta jo spekuloimassa "Kokoomuksen uudesta suunnasta" ja ties mitä. Olisiko Kaleva uskottava nuiva vasemmistoliittolaisena tai vihreänä? Ei olisi. No miksi Kaleva silloin olisi uskottava nuiva kokoomuslaisenakaan? En ymmärrä. Koska kaikki luetellut esimerkkipuolueet mokuttavat täsmälleen yhtä paatoksellisella raivolla. Ja kun Kokoomuksen muutenkin tiedetään käyttäneen tätä samaa kaksien rattaiden taktiikkaa jo vuosikymmeniä. Johan se Pahvi-Saulikin kerkisi peruuttelemaan lausuntojaan, joita oltiin jo hehkuttelemassa EU-kriittisiksi.

Muistakaa.

2015 matutulvan aikaan nimenomaan kokoomuslainen sisäministeri piti rajat auki ja laukkupiccolot duunissa.
"Tulijoiden motiivienkin arvostelu on rasismia"-Kokoomus.
"Tarvitsemme 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa vuoteen 2020 mennessä"-Kokoomus. Huomatkaa: NYT on 2020. Millainen (vielä
 nykyistäkin pahempi
) ihmisjätteen kaatopaikka Hölmölästä olisi tullut, jos tänne olisi Kokoomuksen toiveiden mukaisesti dumpattu 1.8 MILJOONAA kehistä?

Kokoomuslaisten lausuntoja pitää aina peilata sitä ISOA kuvaa vasten, eikä yrittää poimia rusinoita pullasta (ja luulla, että se moku-proomu olisi mihinkään kääntynyt, tai edes kääntymässä).

edit: lisäys
« Viimeksi muokattu: 02.09.2020, 11:16:04 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 240
 • Liked: 25731
 • Blues for Allah
Kokoomuksessa Kaleva tulee olemaan aina vain tavallinen riviedustaja, samoin kuin Rydmankin. Luulisi nälän kasvavan tulevaisuudessa, mutta minkäs teet, uransa on jo kehitysvaiheen loppupisteessä.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 009
 • Liked: 23415
 • Persuhtava keskustelija
Kyllä Kokoomuksen sisällä on paljon aten ja rydmanin kaltaisesti ajattelevia, mutta ne ei jostain syystä ole siellä samalla lailla esillä kuin orpon sakki, joka vaan pääasiassa urpoilee ja kommentoi epä-älyllisyyksiä miellyttäessään puolueen vihreää siipeä.

Se on iso virhe.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 486
 • Liked: 10098
 • Hädänalainen rap-muusikko
En epäile sitä etteikö Kaleva olisi aidosti nuivahko henkilö - asiantuntemusta ainakin löytyy ja tuskinpa intoa riittäisi monella rintamalla samaa mantraa toitottaa jos täysin fuulaksi tietäisi.  :silakka:

Mutta kokoomus jos joku osaa useilla rattailla ratsastamisen taidon. Se mitä nappia painaa ratkaisee kuitenkin asiat eikä se mitä sanoja välimerkkien sekaan pudottelee pönttöpuheissaan saati somekommenteissaan. Ja se nappi mitä kokoomusedustajan sormella painetaan on aina juuri se mitä eturyhmät, tukimiehet ja taustajoukot milloinkin käskevät.

Eli paljon porua, vähän villoja. Älkää menkö halpaan, kansalaiset. Kokoomushallitusten aikana on mokutettu aivan seetanasti eniten ihan tilastollisestikin.  :facepalm:
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

"Ei ole mahdollista houkutella parhaita osaajia, jos samalla pyllistetään kaikille, jotka pökkäävät silmään katukuvassa." - Rosa Meriläinen 2023

"Mun mielestä valta on ihanaa!" - Eva Biaudet 2021

Psalmi 12:6-10

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 184
 • Liked: 50953
...
Fakta on tosiaan se, että Ruotsissa nämä nuoret muslimimiehet mellakoivat ja rikkovat paikkoja, ja fakta on myös se, että Ruotsi on tehnyt heidän kotouttamisensa ja integroimisensa eteen enemmän kuin mikään muu valtio maailmassa ja lopputulos on tämä.

Nämä tosiasiat eivät tutkijoiden selittelyillä ja keinotekoisilla syy-seuraussuhteilla sekä ymmärtämisellä enää muuksi muutu, ja mitä kauemmin viivytellään tosiasioiden myöntämisen kanssa, sen kamalampi on tulevaisuus.

Aiheesta on tehty riittävästi ”tutkimuksia” ja lopputulos on se, että mitä enemmän yhteiskunta kotouttaa eli jakaa ilmaista rahaa ja ilmaista elämää, sitä enemmän toimettomat syöttiläät riehuvat.

Kotouttaminen on lopetettava ja ihmisten omalle vastuulle on jätettävä kotoutuuko (= sopeutuu uuden asuinmaansa tavoille) vai palaako kotiinsa.
Tietystikään kaikkia halukkaita ei pidä edes päästää maahan kotoutumista testaamaan, ihmismassojen siirtely on järjetön nykyajan ideologia josta on tehtävä loppu.
Ilmastonmuutosuskovaisten pitää ensisijaisesti olla huolissaan ihmisten liikkumisesta ( lentoliikenteen päästöt, pohjoisen asukkaan suurempi hiilijalanjälki).

e:korj kaksi kirjvirhettä
« Viimeksi muokattu: 02.09.2020, 10:52:26 kirjoittanut Emo »

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 137
 • Liked: 39366
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Ruotsissa on toteutunut kirjaimellisesti sanonta
Kun hollituvasta päästettiin porukkaa salin puolelle niin ei ne ole siitä sivistyneet vaan muuttivat salin hollituvaksi.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 009
 • Liked: 23415
 • Persuhtava keskustelija
Kaikki kotouttamistoimet on täysin turhia, on täysin tulijoitten omalla vastuulla kotoutua ja kasvaa osaksi uutta kotimaataan.

Sitä pitää vaatia, ja jos ei ole halukkuutta, se tarkoittaa sitä että kotimatkalle vaan samantien, ei noita silittelemällä saada yhteiskuntakelpoisiksi.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

insinörtti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 012
 • Liked: 5119
Kaikki kotouttamistoimet on täysin turhia, on täysin tulijoitten omalla vastuulla kotoutua ja kasvaa osaksi uutta kotimaataan.

Sitä pitää vaatia, ja jos ei ole halukkuutta, se tarkoittaa sitä että kotimatkalle vaan samantien, ei noita silittelemällä saada yhteiskuntakelpoisiksi.

Kotouttamistoimet näyttävät olevan jopa haitallisia. Omien kokemusteni mukaan ylivoimaisesti parhaiten kotoutuvat sellaiset, joita ei kotouteta lainkaan. Tietenkin ystävät, koulukaverit, työtoverit, naapurit yms opettavat ja neuvovat vierasta tarvittaessa, mutta varsinainen kotouttamisteollisuus/business tuntuu olevan selvästi haitallista.

Osiris

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 272
 • Liked: 1181
Mutta ihan ystävällisesti; mikä on Kalevan motiivi? Halu puhua totta, osallistua keskusteluun, varoittaa, saada palstatilaa vai kerätä ääniä?

Hei hei hei, etkös muista, että motiivien epäily on aina rasistista? No leikki leikkinä.

Minä näen Kalevan ulostulon irrallisena puoluepolitiikasta, koska Kokoomuksen mokutushistorian tuntien vain irrallisena käsiteltynä siitä ylipäätään on edes vähäistä hyötyä. Joten;

Uskon, että Kalevan motiiivina on halu lopettaa näiden kommunistitutkijoiden sekä -toimittajien väsynyt, itseään vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen toistava kyky nähdä ilmeiset ongelmat aivan kaikkialla muualla, paitsi siinä itse ilmeisessä ongelmassa. Vai siis onko joku sitä mieltä, että Kalevalla ei voisi olla jihadismista ehkäpä hieman realistisempi kuva, kuin CV:nsä perusteella koko työuransa jossain yliopistossa viettäneen kommunistin väsyneet turinat?

Suomen voi vielä pelastaa ihan me suomalaiset itse ja meidän kykymme käydä rakentavaa keskustelua keskenämme. Tässä nyt pallo on oikeastaan meillä maahanmuuttokriitikoilla, koska se rakentavan keskustelun käyminen edellyttää sitä, että me annamme anteeksi sinisilmäisten, vähä-älyisten vihervasemmistolaisten vuosikymmeniä jatkuneen propagandan Monikulttuurisuuden(tm) rikkaudesta, välttämyydestä ja ihanuudesta.

Paljonhan se on pyydetty, sitä en kiellä.

Toinen vaihtoehto on sitten tilanteen jatkaminen ja kärjistyminen - tässä taas pallo on näillä vihervasemmistolaisilla tutkijoilla sekä toimittajilla. Ei muuta kun jatketaan keskustelua pinaattiletuista, järjestetään parit konserit ja raahataan joku politiikkaan ja ihmisten sekoiluun täysin syytön alpakka marraskuiselle torille. Sen tien päässä ovat lopulta väkivaltaisuudet ja - suomalaisen luonteen hyvin tuntien - vastaväkivalta, laukausten vaihdot, suru ja hammasten kiristely. Sinne ei kukaan siitä hommasta edes vähän tietävä tahdo koskaan mennä, joten ainakin itse omalta osaltani olen valmis keskustelemaan menneet anteeksi antaen. Unohtamaan en silti pysty. Siitä pitävät huolen turvapaikanhakijoiden toimesta maani naispuoliset raiskatut, potkitut ja hakatut miespuoliset ja eteenkin ne, jotka suoraan joutuivat antamaan henkensä Monikulttuurin(tm) rikkauden, välttämättömyyden ja ihanuuden takia. Montako heitäkin jo on? 20? 30?

Mutta Suomi ei ole vielä Ruotsi. Tämä asia voidaan vielä täysin hyvin ja jopa todennäköisesti rauhanomaisesti ratkaista meidän maassamme. Siitä pallo on lopulta sekä suvakeilla että rajakeilla. Tolkun ihmiset ovat jo aika päivää sitten alkaneet kääntymään rajakkien puoleen, joten hieman erikoisesti kyllä - sillä suurimmalla osaa väestöstä ei tässä pelissä ole tällä hetkellä roolia. Jokainen tolkun ihminenhän olisi jo täysi rajakki ilman tätä vuosikymmeniä jatkunutta propagandaa. Ja nyt propaganda rakoilee, siihen on iskettävä. Maahanmuuttokeskustelun "ääripäiden"(1 on siis löydettävä toisensa: suvakkien otettava suomeksi sanottuna pää pois perseestä ja meidän asioista vuosikymmenet perillä olleiden annettava se pään perseessä pitäminen anteeksi. Ei tässä lopulta sen ihmeellisemmästä ole kyse.

Väkivaltaisen tien kehityskulku loppuu lopulta vain sillä, että ongelmien todellinen syy myönnetään ääneen. Sitä kautta alkavat lopulta löytymään myös ratkaisut.

(1 En pidä hommalaisia tai maahanmuuttokriitikoita ylipäätään todellakaan ääripäänä, mutta suvaitsevaiset pitävät.
Jalkojemme alla on Pyhä Maa

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 691
 • Liked: 93279
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Mitä enemmän terroristien rahoitusta, sitä enemmän terrorismia. Just niinku Emo sanoi.
— Monikulttuuri = kulttuurien sota
— Maahanmuutto = niskalaukaus alkuperäisväestölle
— Velka maailmanhalaukseen = konkurssi
— Ei omaisuutta = systeemin orja
— Vihreä siirtymä = luontotuho
— Hiilineutraalisuus = hirttosilmukka
— Lähtökohtien tasa-arvo ≠ lopputulosten tasa-arvo
— Missä N, siellä R!

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 771
 • Liked: 8030

Aiheesta on tehty riittävästi ”tutkimuksia” ja lopputulos on se, että mitä enemmän yhteiskunta kotouttaa eli jakaa ilmaista rahaa ja ilmaista elämää, sitä enemmän toimettomat syöttiläät riehuvat.

Vaan oikeaa akateemista tutkimusta ei taida olla tehtynä, koska aihe lienee tabuna tutkimuskiellossa?

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 137
 • Liked: 39366
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Uskoisin että seuraavanlainen kotoutusohjelma olisi ollut paljon toimivampi
Heti kättelyssä olisi tehty selväksi että ollaan Ruotsissa ja täällä eletään maan tavalla
Perseilystä seuraa välitön karkoitus ja katsokaa jälkikasvunne perään, heidän perseilyn seurauksena lähtee koko perhe kotimatkalle. Opettelette maan kielen ja jos säällisessä ajassa ette sitä opi niin teidät viedään kotimaahanne
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 940
 • Liked: 19406
 • Kertaluonteinen ja ainutlaatuinen yksittäistapaus.

Aiheesta on tehty riittävästi ”tutkimuksia” ja lopputulos on se, että mitä enemmän yhteiskunta kotouttaa eli jakaa ilmaista rahaa ja ilmaista elämää, sitä enemmän toimettomat syöttiläät riehuvat.

Vaan oikeaa akateemista tutkimusta ei taida olla tehtynä, koska aihe lienee tabuna tutkimuskiellossa?

Ainakin ainoat oikeat tulokset on jo päätetty ennen kuin tutkimus edes alkaa.
Osa järjestäytynyttä koulutettua koneistoa.

Billy Hill

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 104
 • Liked: 4038
Jäiköhän Anter Yasan eilinen tempaus täysin pimentoon kun ei minkään sortin älähdyksiä ole twitterin ulkopuolella kuulunut? (leikki eilen tulitikkujen ja uskonnollisen kirjan kanssa Tiktokissa)

JP73

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 409
 • Liked: 1084
 • Nuivana syntynyt
Fakta on tosiaan se, että Ruotsissa nämä nuoret muslimimiehet mellakoivat ja rikkovat paikkoja, ja fakta on myös se, että Ruotsi on tehnyt heidän kotouttamisensa ja integroimisensa eteen enemmän kuin mikään muu valtio maailmassa ja lopputulos on tämä.

Nämä tosiasiat eivät tutkijoiden selittelyillä ja keinotekoisilla syy-seuraussuhteilla sekä ymmärtämisellä enää muuksi muutu, ja mitä kauemmin viivytellään tosiasioiden myöntämisen kanssa, sen kamalampi on tulevaisuus.

Ruotsissa poliisi ja puolustusvoimat pelkäävät Lähi-Idän miesten suuria kansanjoukkoja. Vieläkö on Ruotsin vankiloissa tilaa? Karkoituksia on tietysti mahdotonta tehdä, kun kansalaisuus on jo myönnetty. Toisaalta Ruotsin oikeuslaitos lienee läpimätä, jotta se pystyisi mitään radikaalia tekemäänkään.


Pullervo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 301
 • Liked: 23916
 • antikomintern
Malmö on hieno paikka, melkein kuin Somalia, Irak ja Afganistan yhteen ruutitynnyriin tungettuna.

Perjantainakin Malmössä tapahtuu, jos Ruotsin tuoreen arabipuolue Arabiska Partietin perustajaa on uskominen. Krar Al-hamede kertoo polttavansa ylihuomenna Malmössä Ruotsin ja Tanskan lakikirjat vastareaktiona koraanien polttamisille. Tilaisuus kuvataan ja arvatenkien jaetaan nettiin.

Jos pitäisi veikata, kuka tästä provosoituu eli käyttää tapausta keppihevosenaan ja lähtee mellakoimaan ja polttamaan omaisuutta, niin eiköhän se ole sama etnomamunuoriso, joka viime viikonloppunakin siellä riehui ja on vuosikaudet poltellut ajoneuvoja.

https://projektsanning.com/2020/09/02/arabiska-partiet-branner-danska-och-svenska-lagbocker-i-malmo-nu-pa-fredag/ (2.9.2020)
Lainaus käyttäjältä: ProjektSanning
The Arab Party is burning Danish and Swedish law books in Malmö this Friday

ProjektSanning can be the first media to reveal that Krar Al-hamede, founder of the Arab Party, will burn Danish and Swedish law books now on Friday 4 September in a currently unknown place in Malmö.

Krar Al-hamede: “On Friday when I arrive in Malmö I will burn the Swedish and Danish team books. The process will be recorded. ”

This is in response to the Koran burning that took place in Malmö last Friday.

(...)

Larva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 965
 • Liked: 7679
 • The Phosphorescent
^ Mahtaa noita muumittaa, kun svedujen reaktio lakikirjojen polttamiseen on luultavasti tyyliä "Poltitte pari kirjaa... entäs sitten?"

Odottavat varmaan vähintäänkin sisällissotaa, koska nuo ääliöt eivät tajua, että länkkäreille kirja on vain kirja. ;D
There are far worse things awaiting man than death.
Bram Stoker

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 940
 • Liked: 19406
 • Kertaluonteinen ja ainutlaatuinen yksittäistapaus.
Krar Al-hamede kertoo polttavansa ylihuomenna Malmössä Ruotsin ja Tanskan lakikirjat vastareaktiona koraanien polttamisille.

Luuleekohan jihadistit, että tuo jotakuta jotenkin liikuttaa? Polttaisi vaikka Aku Ankan taskukirjoja.  :P
Osa järjestäytynyttä koulutettua koneistoa.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 722
 • Liked: 52385
Krar Al-hamede kertoo polttavansa ylihuomenna Malmössä Ruotsin ja Tanskan lakikirjat vastareaktiona koraanien polttamisille.

Luuleekohan jihadistit, että tuo jotakuta jotenkin liikuttaa? Polttaisi vaikka Aku Ankan taskukirjoja.  :P

Kyllä etnopositiivit silti alkavat riehua. Mikä tahansa tekosyy käy, vaikka sitten pettymys ruotsalaisten flegmaattisuuteen.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 137
 • Liked: 39366
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Krar Al-hamede kertoo polttavansa ylihuomenna Malmössä Ruotsin ja Tanskan lakikirjat vastareaktiona koraanien polttamisille.
Ruotsin ja Tanskan valtion johdoilla olisi tuhannen taalan paikka toimia. Keräisivät kulahtaneita lakikirjoja ja veisivät ne herralle poltettavaksi. Tulisi ähly nolattua perusteellisesti.
« Viimeksi muokattu: 02.09.2020, 21:14:08 kirjoittanut Lahti-Saloranta »
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 829
 • Liked: 7738
 • Seksikäs kristallilumisuklaa
Krar Al-hamede kertoo polttavansa ylihuomenna Malmössä Ruotsin ja Tanskan lakikirjat vastareaktiona koraanien polttamisille.

Luuleekohan jihadistit, että tuo jotakuta jotenkin liikuttaa? Polttaisi vaikka Aku Ankan taskukirjoja.  :P

Astrid Lindgrenin kirjoja niiden tulisi polttaa. Siitä voisi joku haloo syntyäkin.
"Meillä on niin ihana hallitus mutta miehet vihaa.."

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 027
 • Liked: 13632
Eikös Ruotsilla vielä 80-luvulla ollut erittäin vahva ja uskottava armeija? Sittemmin ilmeisesti heidän on pitänyt valita että joko on vahva armeija tai otetaan maahan paljon neekereitä ja elätetään heidät. Molempia ei voi saada.

He ovat tuon suhteen valintansa tehneet.