HOMMAN KIRJASTO > Tilastot, tutkimukset, gallupit ja talousluvut

2009 Counterterrorism Calendar

(1/1)

reino:
Nyt olisi tarjolla USA:n kansallisen terrorismikeskuksen vuoden 2009 antiterrorismikalenteri.

http://www.nctc.gov./site/index.html

Tai kuten HS kertoo: Poliisille ja muille viranomaisille tarkoitettu kalenteri sisältää etsintäkuulutettujen terroristien esittelyjä ja kansainvälisen terrorismin tärkeitä päivämääriä. Lisäksi mukana on vinkkejä siitä, kuinka torjua erilaisia uhkia pernarutosta kotitekoisiin räjähteisiin.

Kalenteri on tarjolla verkossa ja printattavana 160-sivuisena versionakin. Se seuraa sekä gregoriaanista että islamilaista kalenteria ja siinä on merkittynä päiviä, joita terroristit saattavat pitää erityisen merkittävinä iskuja suunnitellessaan.

Kalenteri sisältää myös tieto-osuuden, joka esittelee aakkosjärjestyksessä niin radikalisoitumisen, säteilyonnettomuudet kuin muslimien pyhän kuukauden ramadaninkin.

Tärkeässä osassa kalenterissa ovat al-Qaida ja sen perustaja Osama bin Laden. Pöytäkalenteri sisältää muun muassa muunnellun kuvan, jossa esitellään miltä bin Laden "saattaisi näyttää, mikäli hänellä olisi yllään länsimaiset vaatteet ja hän olisi ajanut partansa ja hiuksensa".

(http://www.nctc.gov./site/images/profiles/pro_binladen2_mm.jpg)

Lemmy:
Yhdysvaltain terrorisminvastainen keskus on julkistanut perinteisen kalenterinsa vuodelle 2009. http://www.nctc.gov/site/index.html

Kalenteri on ladattavana myös PDF-muodossa

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta