HOMMAN UUTISHUONE > Vastaanottokeskukset

VOK Kartta: vastaanottokeskukset Suomessa (vanha ketju)

<< < (2/15) > >>

guest12632:
Nämä rikastuskartat ovat hyviä, jos miettii asunnon tai kesämökin ostoa. Toisaalta jos mokukehitystä ei saada pysäytettyä, ei näillä ole väliä, koska uppoavassa laivassa ei tule lopulta olemaan yhtään kuivaa kohtaa jäljellä.

Mika:

--- Lainaus käyttäjältä: Oppipoika - 19.08.2015, 17:38:26 ---Nämä rikastuskartat ovat hyviä, jos miettii asunnon tai kesämökin ostoa. Toisaalta jos mokukehitystä ei saada pysäytettyä, ei näillä ole väliä, koska uppoavassa laivassa ei tule lopulta olemaan yhtään kuivaa kohtaa jäljellä.

--- Lainaus päättyy ---

No ei taatusti tule. VOKeille on vielä paljon mahdollisia niemiä, notkoja ja saarelmia.  Lyhyellä aikavälillä sellaisilla paikkakunnilla on syytä olla erityisen huolissaan, joilla on tyhjiä tai alhaisella käyttöasteella pyöriviä lomakyliä, kurssikeskuksia tms. majoitukseen sopivia tyhjiä kiinteistöjä.   

Afrikan kirjeenvaihtaja:

--- Lainaus käyttäjältä: Mika - 19.08.2015, 17:48:41 ---Lyhyellä aikavälillä sellaisilla paikkakunnilla on syytä olla erityisen huolissaan, joilla on tyhjiä tai alhaisella käyttöasteella pyöriviä lomakyliä, kurssikeskuksia tms. majoitukseen sopivia tyhjiä kiinteistöjä.
--- Lainaus päättyy ---

Niistä tehty kartta voisi olla hyödyllinen monelle. Sisäministeriöllä ja maahanmuuttoviranomaisilla sellainen varmaan jo onkin.

Sekasikiö:
Jotenkin toivon, että pieniä vastaanottokeskuksia tulee ympäri maata ja mahdollisimman nopeasti, jolloin mahdollisimman suuri osa kansalaisistamme saisi kokea miltä tuntuu, kun omassa naapurissa alkaa tapahtumaan. Toivon myös, että nuivistuminen tapahtuisi näin mahdollisimman nopeasti ja saataisiin suurin osa kansasta äänestämään nuivia, jolloin olisi poliittisia paukkuja tehdä muutoksia ennenkuin on liian myöhäistä.

Shemeikka:
Näyttävät VOKit olevan isommanpuoleisisa kaupungeissa tai lyhyehkön diskomatkan päässä. Lappi on sentään viel säästynyt, vaikka voisin kuvitella matkailun parista humamuillekin töitä löytyvän kun kerran venäläläisillekin. Vai pelkääkö Suomen hallitus kultamunien karkaavan Norjan työmarkkinoille?

PS. olisihan se jotain jos olisi somaleita tai arabeja poromiehinä tai kullankaivajina

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta