Kirjoittaja Aihe: 2015-11-03 Saksa: Merkel ylirasittunut - kansleri syöksee Saksan kaaokseen  (Luettu 516404 kertaa)

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 540
 • Liked: 26600
[Kauppalehti:] Turvapaikanhakijoiden työllistäminen on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty. Liittovaltion työvoimaviraston (BA) tekemien alustavien arvioiden mukaan tähän mennessä vain joka kymmenennelle on löydetty työpaikka.

Tuskinpa vaan on löydetty työpaikkoja. Hetki sitten vielä noista asioista vastaavat Saksassa ilmoittivat, että vain noin 10%, ja taisi jäädä jopa sen alle, on valmiita välitettäväksi suoraan työmarkkinoille. Muita ei voi ottaa edes työvoimatoimistoihin välitettäväksi, koska alkeellisimmatkin valmiudet puuttuvat.

Saksan bkt kyllä nousee, vaikka yksikään näistä ei olisi töissä, koska kaikkien näiden elättäminen ja ylläpito maksaa ja nämä kustannukset kasvattavan kansantalouden tilinpidossa bkt:ta, vaikka tuo sakki ei tuottaisi tosiasiassa mitään. Otettu velkakin sopivasti käytettynä kasvattaa bkt:ta.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 526
 • Liked: 10554
Lainaus
Saksassa useat syyrialaiset turvapaikanhakijat ovat joutuneet sairaalahoitoon syötyään myrkyllisiä sieniä.

Uutistoimisto APTN:n mukaan myrkytystapaukset tapahtuivat vastaanottokeskuksessa OSnabruckin kaupungissa lähellä Hannoveria.

Turvapaikanhakijat söivät ilmeisesti kavalakärpässientä, joka on yksi maailman myrkyllisimmistä sienistä.
Lainaus
– Olemme huomanneet, että sienimyrkytykset ovat olleet kasvussa ja yleensä turvapaikanhakijat ovat niitä, jotka ovat saaneet myrkytyksen, Hannoverin sairaalaopiston sisätautien professori Michael P. Manns kertoo.

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/video-turvapaikanhakijat-soivat-myrkkysienia-saksassa-myrkytysten-maara-kasvussa/5324322


Eikös niitä raukkoja ruokita siellä ollenkaan vai mistä tällainen into syödä myrkkyseiniä?


Edit: Tuli jotenkin mieleen tää uutinen kiinalaisista uroista, jotka myyvät munuaisen saadakseen rahaa iPhoneen.

http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/kun-iphone-himo-menee-oikein-pahaksi-ottakaa-munuaiseni-3483379
« Viimeksi muokattu: 22.09.2015, 22:54:56 kirjoittanut törö »

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 540
 • Liked: 26600
Saksalaislehti raportoi Saksan tilanteesta ja Merkelistä ...

Lainaus
Merkel ylirasittunut: Kansleri syöksee Saksan kaaokseen

Angela Merkel lähettää entistä aavemaisempia viestejä maailmalle: Saksan täytyy pitää rajansa avoinna, että vältettäisiin sota Euroopassa. Näin hän lietsoo paniikkia ja pelkoa. Ajatus pakolaisten sullomisesta kollektiivisiin karkotusleireihin on mieletön.

Deutsche Wirtschafts Nachrichten 3.11.2015 juttu saksaksi 

(http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/wp-content/uploads/2015/11/DWN-Merkel-Flüchtlinge-Deutschland-Chaos-600x417.jpg)
Angela Merkeliltä yhä oudompia esityksiä: Joko kohta kellot soivat viimeisen kerran? (Foto: dpa)

Poliittiset tarkkailijat ovat kummissaan, mikä Angela Merkeliä vaivaa. Kansleri on "sekaisin" kirjoittaa Neue Zürcher Zeitung ja puhuu jopa "Merkelhämärästä" (Merkeldämmerung[1]).

Kanslerin viestit ovat tosiaan muuttuneet entistä hullummiksi: Aluksi hän avasi rajat kaikille. Kun vapaaehtoistyöntekijät olivat sitten jo palamassa loppuun hän viestitti heille: Me pystymme tähän! (Wir schaffen das!). Lopulta hän otti esiin "isäjumalan", joka oli tuonut hänen eteensä tämän ongelman. Nyt hän sanoo: Jos Saksa sulkee Itävallan vastaisen rajansa, niin uhkana ovat sotilaalliset yhteenotot Euroopassa.

Tämä lausunto on erityisen outo: Mikä on saanut kanslerin kylvämään saksalaisten keskuuteen pelkoa ja paniikkia? Saksan liittokanslerin antama julkinen lausunto sodasta Euroopassa on vastuutonta. Joko hän ei tiedä mistä hän puhuu - se olisi paha juttu.

Tai vielä pahempaa olisi, jos kanslerilla olisi todellisia tietoja sotilaallisesta vaarasta - mutta sitten hän ilmoittaa lausuntojensa säikäyttämille kansalaisille, että koska sota uhkaa, niin rajat täytyy pitää auki. Jokaisen normaalin ihmisen reaktio tällaiseen uhkalausuntoon olisi tietenkin, että hän haluaisi rajat suljettavan mitä pikemmin - jos sota todella uhkaa.

CDU:n konkreettiset poliittiset "ratkaisuehdotukset" ovat myös aavemaisia. "Transit-vyöhykkeitä" koskevassa paperissa todetaan:

"Näillä transit-vyöhykkeillä turvapaikanhakijat, jotka ovat tulleet turvallisista maista, joilla on maahantulokielto, uusintahakemus ja ne jotka eivät ole yhteistyövalmiita, tullaan käsittelemään nopeutetussa turvapaikkakäsittelyssä sisältäen oikeuskäsittelyn ja palautuksen. Menettelytavan suunnitellaan olevan tiukasti lentokenttäkäytäntöjen mukainen, mikä ei Saksan perustuslakioikeuden mukaan ole mikään pidätyskeskus (säilö).

Tämä ajatus on täysin mieletön. Sivuuttaen tässä tuollaisen karkotusleirin epäinhimillisyyden: Kuinka Merkel kuvittelee toteuttavansa tämän käytännössä? Kaikki, jotka tullaan lähettämään takaisin sullotaan leiriin - myös ne, jotka ovat tulleet Saksaan viikkoja matkaten Merkelin kutsua seuraten, sekä onnellisten pakolaisten kanssa otettujen selfie-kuvien kutsumana? Luuleeko Merkel tosiaan, että tuhannet ihmiset, jotka on virallisesti syösty toivottomuuteen, tulevat säyseästi istumaan leireissä ja sitten pää painettuna noudattamaan poliisin kohteliasta määräystä poistua maasta? Eikö pikemminkin ole odotettavissa, että ihmiset tulevat jatkossa karttamaan viranomaisia, koska heitä ei ymmärrettävästi tulla internoimaan? Eikö tämä ole kehotus kaikille ryhtyä oleskelemaan maassa laittomasti? 

Jo nyt "normaalien" leirien tilanne on äärimmäisen kriittinen - sillä leireissä esiintyy jatkuvasti väkivaltaa ja eri ryhmien väliset vihamielisyydet voivat milloin tahansa johtaa räjähdykseen. Viime päivien aikana on nähty useaan otteeseen, että pakolaisten hermostuneisuus on johtanut siihen, että he eivät pidä viranomaisia enää minään rajoitteina. Tuleeko Merkel lähettämään Bundeswehrin leireihin? Jo nyt poliisi haluaa väkivaltaisten yhteenottojen sattuessa armeijan paikalle, koska muuten tilanteen hallinta voidaan menettää.

Syynä tähän katastrofaalisen tilanteeseen on Merkelin pakolaisille ja maahantuloon halukkaille antama vastuuton "kutsu". Hän antoi heille internetin välityksellä miljoonat ihmiset tavoittaneen lupauksen - jota hän ei tietenkään kykene pitämään. Kanslerin lupaus antoi - tosin kuin saksalaisten enemmistölle - pakolaisille uskoa. He toivoivat onnistuvansa. Nyt he ovat loukussa - yhdessä loppuun palaneiden viranomaisten ja avustusorganisaatioiden kanssa. Merkel istuu yhä kanslerinhallinnon rakennuksessa, omassa maailmassaan. Tyytymättömyys kasvaa unionissa (CDU/CSU). Euroopassa aiemmat partnerit pudistelevat vain päitään. Kaikki vain ihmettelevät: Kuinka kauan vielä?
------

[1]  Jumalten tuho (Götterdämmerung) on Richard Wagnerin säveltämä ooppera. Oopperan saksankielinen nimi ”Götterdämmerung” tarkoittaa sanatarkasti käännettynä ”Jumalten hämärää”. Jumalten tuho on Nibelungin sormus -tetralogian viimeinen osa. Lähde: Wikipedia.

Lihavoinnit kuten alkuperäisessä jutussa.


Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 32 036
 • Liked: 26506
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Angela Hitlerin viimeiset päivät bunkkerissa.  :o

Tismalleen sama tuli mieleeni tuota lukiessa. Hompanssit ajattelevat jo kollektiivisesti.
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä

Tokugawa Ieyasu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 592
 • Liked: 863
 • Tokiolaistaustainen
Mitenkäs sitä anglosaksilaisittain sanotaankaan: "Great minds think alike".
"The strong manly ones in life are those who understand the meaning of word patience". - Tokugawa Ieyasu

Deputy M

 • Nyt on ruuti kuivaa
 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 4 227
 • Liked: 1946
 • Deputy M ratsasti kaupunkiin
Angela Hitlerin viimeiset päivät bunkkerissa.  :o

Tismalleen sama tuli mieleeni tuota lukiessa. Hompanssit ajattelevat jo kollektiivisesti.
Kyllä vaan. Perikadossa oli selvää, että joukkoja ei ollut, mutta hyökätä piti. Merkelillä ei ole sen enempää kannatusta, kuin mitään muutakaan, mutta iMamuja saa tulla pilvin pimein. Joskus se saksan kansa ärähtää ja nyt lienee se aika.
Me olemme kansa! - Nuiva ei naivi (Eino.P Keravalta) - On parempi näyttää syylliseltä, kuin kykenemättömältä.

Rändöm

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 281
 • Liked: 1811
Angela Hitlerin viimeiset päivät bunkkerissa.  :o

Hitler oli bunkkerissa suojassa ulkomaalaisilta vihollisilta, kun taas maanpetturi Merkelin vihollisia ovat ilmeisesti oma kansa - ja ilmisodan saksalaisia vastaan hän onkin jo kauan sitten julistanut. Ehkä näemme joku päivä pian tilanteen, jossa Merkel istuu bunkkerissa rukoillen iPakolaisten ratsuväen saapumista tätä pelastamaan kamalien maanmiestensä kynsistä.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 540
 • Liked: 26600
Uudempaa tarinaa Merkelin edesottamuksista ...

Lainaus
Merkel haluaa pakolaiskriisin hallintaan: Rajat pysyvät avoinna

Sosiaalidemokraatit ja CDU/CSU seuraavat edelleen Angela Merkeliä pakolaispolitiikassaan: Rajat pysyvät avoinna. Karkotettaville perustetaan leirejä. Lisäksi sovittiin byrokraattisista toimenpiteistä, joita ei voida kontrolloida.


Deutsche Wirtschafts Nachrichten  5.11.2015 juttu saksaksi 

CDU:n, CSU:n ja SPD:n turvapaikkahuippukokous paljasti, että hallituspuolueet aikovat seurata liittokansleri Angela Merkelin linjaa: Saksan rajat pysyvät edelleen avoinna. Maahan saapuvien pakolaisten määrästä ei ole enää aikoihin ollut kuitenkaan mitään tietoa. Nyt hallitus aikoo saada kriisin hallintaan teknokraattisilla toimenpiteillä - tai ainakin antaa vaikutelman siitä, että se näin tekee.

Sillä päätettyjen toimenpiteiden tarkoitus on ensisijaisesti rauhoittella kansalaisia. CSU-johtaja Horst Seehofer, joka vielä äskettäin vaati suunnanmuutosta, sanoi nyt, että "tällä politiikalla" olisi "suuri mahdollisuus voittaa puolelleen myös kansalaisten luottamus".

Lisäksi hallitus haluaa perustaa leirejä karkotettaville maahanmuuttajille. Leirejä kutsutaan nyt "rekisteröintikeskuksiksi", eikä enää "transit-vyöhykkeiksi". Ne ovat epäinhimillisiä ja turvallisuustekniikan kannalta käyttökelvottomia.

3-5 erityisessä vastaanottokeskuksessa tullaan antamaan turvallisista maista saapuville turvapaikanhakijoille nopeutettu käsittely monilla lentokentillä noudatettavan menettelyn mukaisesti. Kaksi näistä keskuksista tulisi Baijeriin. Liittovaltio perustaa lisäksi yhden keskuksen karkotusten helpottamiseksi, jolloin osavaltioiden ei tarvitse enää huolehtia tarvittavista papereista. Lisäksi karkotukset tulee jatkossa mahdollisimman nopeasti keskittää näihin uusiin vastaanottokeskuksiin, jotta kuntien taakkaa voitaisiin keventää.

Näiden leirien tarkoitus on uskotella kansalaisille, että ns. "elintasopakolaiset" karkotetaan nopeasti. Erottelua ei voida kuitenkaan toteuttaa käytännössä ja se on pohjimmiltaan laitonta, mutta tämä antaa kansalaisille kuitenkin vaikutelman, että noudatetaan tiukkoja sääntöjä. ...

Jutun loppuosassa kerrotaan, että leirien johdosta ilmeisesti monet matut ryhtyvät oleskelemaan maassa laittomasti. Leirit tulevat todennäköisesti lisäämään valtavasti väärennettyjen Irakin ja Syyrian passien kauppaa. Uhka leirille joutumisesta voi saada pakolaisia etsimään pimeitä töitä. Muutamia pikkujusteerauksia on myös tehty.

Angela Merkel sanoi kokouksen jälkeen, että keskustelujen henki oli, "että me myös pystymme tähän ja haluamme pystyä".

rapa-nuiv

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 978
 • Liked: 656
 • midget snot-totem
Kuin kaksi marjaa


(http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/wp-content/uploads/2015/11/DWN-Merkel-Flüchtlinge-Deutschland-Chaos-600x417.jpg)
(http://www.saak.nl/battlefield%20tour/2008%20berlin/fuhrerbunker/fuhrerbunker%20(15).jpg)

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/wp-content/uploads/2015/11/DWN-Merkel-Flüchtlinge-Deutschland-Chaos-600x417.jpg
http://www.saak.nl/battlefield%20tour/2008%20berlin/fuhrerbunker/fuhrerbunker%20(15).jpg
Tule kyytiin !

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 182
 • Liked: 17557
 • covfefe
Merkel toteuttaa eurostoliiton liittovaltiopolitiikkaa. Hänen johtoajatuksensa on korvata kansallisvaltiot eurostoliitolla. Ja jotta eurostoliitto saisi yliotteen, täytyy ensin kansallisvaltiot ajaa kaaokseen. Kaaoksesta ne kansallissosialistisen työväenpuolueen johtajatkin laskivat saavansa suurimman hyödyn.

Elämme kaaoksessa. Kaikkialla on kaaosta eri mittakaavoissa. Jossain enemmän, jossain vähemmän. Kaaos on eräällätavalla normitilanne. Mutta Merkel on laskenut ja laskee että eurostoliiton ylivoima ja hallinnollinen imperiumi ei voi syntyä, ennenkun valtiot euroopassa on ajettu kaaokseen.

Kuinka saamme kaaoksen? Kainsainvaelluksilla ja niitä seuraavilla sodilla. Varmasti syntyy sen mittaluokan kaaos että ihmiset voidaan alistaa luopumaan kansalaisoikeuksistaan ja ihmisarvostaan liittovaltiopyrkimyksen alaisuuteen.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

guest1783

 • Vieras
(http://i.imgur.com/IQC3Jt9.png)

Tuossa kuvassa Merkel näyttää semmoiselta, että aivan hyvin voisi uskoa kyseessä olevan early-onset Alzheimer’s -tapauksen.

Lainaus
"että me myös pystymme tähän ja haluamme pystyä"
Siis tuohan ei tarkoita niin yhtään mitään! Ja tuota samaa fraasia tämä Unmensch on toistanut toistamastaan päästyä.

Ehkä painajainen päättyy vasta, kun astuu esiin saksalaisten Eugen Schauman. Tai en tiedä, auttaisiko sekään enää.

Saturnalia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 643
 • Liked: 8528
Lainaus
mutta sitten hän ilmoittaa lausuntojensa säikäyttämille kansalaisille, että koska sota uhkaa, niin rajat täytyy pitää auki.

Tämä hänen kommentinsa - kaikessa järjettömyydessään - paljastaa jotain hänen logiikastaan.
Angela näkee siis, että Saksaa uhkaa sota. Siellä mistä pakolaiset ovat lähteneet on jo sota tai ollut sota, se ei siellä enää uhkaa.
En näe muuta vaihtoehtoa kuin että Angela tarkoittaa Saksaa. Kyllä, hän puhuu tuossa sodasta Euroopassa
Saksaa uhkaa sota? Miltä taholta? Saksassa on paljon Naton sotilaita ja ilmavoimia. Saksaa uhkaa sota?

Kuka hyökkää? En millään mielikuvituksella keksi muuta vaihtoehtoa kuin että Angela näkee että Venäjä hyökkää Saksaan.
En usko Venäjällä olevan tällaista aietta, mutta Angela vaikuttaa näkevän asian nyt näin.
Tämän Venäjän uhan hän sitten kytkee yhteen sen kanssa että rajat on pidettävä auki.

Että nuoria entisiä mulattisotilaita saapuu maahan mahdollisimman paljon. Kyllä, näin hän taitaa ajatella.
Tämä on huteraa päättelyä, mutta esittäkää parempaa noiden lausuntojen pohjalta.
Hän tuntee sulaa pakokauhua ja pelkää Venäjän hyökkäystä Saksaan. Vaikka maassa on jo Nato läsnä vahvasti.
Tätä pakokauhua hän lääkitsee nyt tuomalla maahan miljoonia kouluttamattomia, kielitaidottomia nuoria mulattimiehiä.
Ehkä häntä on jopa käsketty. Vaikea sanoa.
Kahelia. Kahelia.

Hyvät toimittajat. Tehkää työtänne ja menkää nyt ja kysykää Angelalta, että kuka hyökkää?
Vastaus avaisi meille oven tämän hulluuden logikkaan ja rouva Hitlerin päähän.
HS 30.11.1993
Ulkomaalaispoliittinen ohjelma pian hallitukselle: 10000 ulkomaalaisen kiintiö tervehdyttäisi suomalaisten geenejä. Pakolais ja siirtolaisasiain neuvottelukunta uskoo pakolaisten vahvistavan sisäsiittoisia suomalaisgeenejä. Neuvottelukunta pitää 10000 ulkomaalaisen vuosikiintiötä suositeltavana.

Uimakoulutettava

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 138
 • Liked: 4314
 • Kukkahattubingoava kristitty eli väärämielinen VHM
Vieköhän Merkelin Saksa vielä voiton jopa Svea-mammasta?

Merkeleellisen "Wir schaffen das!" mantran toistamisella liittokansleri ehkä onnistuu ummistamaan silmänsä väestönsiirtojen globaaleilta seurauksilta vielä silloinkin, kun kansa saa partalapsellisesta todellisuudesta tarpeekseen väsyen Suuren Johtajan ohjeistamaan kollektiiviseen itsepetokseen.

Tämä multikultille ominainen reagointitapa ja mahdollisesti lopputulos yhdistää liittokansleria Valtakunnankanslerin varjoon, jota Merkel paradoksaalisesti yrittää kaikin tavoin välttää - jopa kauhistuen koomisesti oman maansa lippua. Ao. video jäi jostain aiemmasta ketjusta mieleen:

https://www.youtube.com/watch?v=_Rcc7xgD2dM

Juha Sipilältä kysyisin, että voisiko Suomi Saksan mieliksi lahjoittaa kempeleellisen residenssejä niille, jotka osoittavat mieltään patjan alla olevaa hernettä vastaan?
"Taisi Merkel todeta tuossa keskustelussa lainaten edeltäjiään, että joka unohtaa EU-projektin, pitäisi käydä sotilaiden haudoilla sitä muistelemassa" :flowerhat:

Päälahjoittaja Sipilä

"Teko oli rikos ja siinä käytettiin väkivaltaa. Uhriksi otettua naista sormeiltiin vaatteiden alta. Ja siinä kaikki."

Dr. Kemppinen

Nuivake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 626
 • Liked: 10636
 • Arvo Pohja
Merkel odottaa lopullista voittoa ja vihollisensa täydellistä lyömistä, aivan minä hetkenä hyvänsä.
Lähetetty minun ATK laitteestani Taputapu.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 540
 • Liked: 26600
Merkel odottaa lopullista voittoa ja vihollisensa täydellistä lyömistä, aivan minä hetkenä hyvänsä.

Uudet "ihmeaseet" tulevat tekemään tämän.

Vasarahammer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 013
 • Liked: 2497
 • Ampuu puskasta
  • The hammer's gonna bring you down
Laitetaan tämä DDR-aikainen kuva tännekin.

(http://img.welt.de/img/henryk-m-broder/origs148096309/2321674594-w540/ONLINE-2-.jpg)
"The trouble with our liberal friends is not that they're ignorant; it's just that they know so much that isn't so." -Ronald Reagan

b_kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 809
 • Liked: 4007
Epäilinkin että Merkel on stressin alla taantunut DDR-aikaan.

Kyklooppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 529
 • Liked: 6607
 • Musertunut Suomen kansalainen.
Miusta Haloskassa on aika paljon samaa..
Ihmisjäte.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 286
 • Liked: 19599
 • Persuhtava keskustelija

Merkel pitää alistaa pakkohoitoon, ei EUlla ole varaa tällaiseen tilanteeseen jossa toisen keskeisen maan johtaja flippaa ja päästää koko EUn kaaokseen olemalla kykenemätön loogiseen ajatteluun.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

Rusinapulla

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 927
 • Liked: 1562
 • Vilttiketjun pullahalaaja
Nukkuva Stasi-agentti Merkel saa vihdoinkin aikaan sen missä Honecker epäonnistui. Länsi-Saksan tuho,.
"Teidän on pakko hyväksyä meidän ikivanhat perinteemme: lihakarjan teurastaminen islamilaiseen tapaan tai vaikka se, että naiset pitävät huivia. Tästä ei voi keskustella."
- H. Bahmanpour 16.9.2014 Helsingin Sanomat

Vasarahammer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 013
 • Liked: 2497
 • Ampuu puskasta
  • The hammer's gonna bring you down
En ole varma, onko kuvassa Merkel vai joku DDR-mannekiini. Joka tapauksessa iskulause "Das schaffen wir" on DDR-peräinen.
"The trouble with our liberal friends is not that they're ignorant; it's just that they know so much that isn't so." -Ronald Reagan

Rusinapulla

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 927
 • Liked: 1562
 • Vilttiketjun pullahalaaja

Miusta Haloskassa on aika paljon samaa..
Eiköhän punamuumikin koulutettu jossain DDR:n kesäleirillä. Siellähän ne demarit ja kommarit kestittiin ja aivot pestiin.
"Teidän on pakko hyväksyä meidän ikivanhat perinteemme: lihakarjan teurastaminen islamilaiseen tapaan tai vaikka se, että naiset pitävät huivia. Tästä ei voi keskustella."
- H. Bahmanpour 16.9.2014 Helsingin Sanomat

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 127
 • Liked: 49074
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Saksa on kuin Kepu tai Persut suomalaisessa puoluekentässä. Pettää aina, tai myy perseensä ja isosti!

Merkelistä ei DDR ole lähtenyt kulumallakaan. Liekö ollut ikinä edes tarkoitus?
« Viimeksi muokattu: 06.11.2015, 21:59:43 kirjoittanut Kim il-66 »
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Tietopete

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 174
 • Liked: 135
(http://i.imgur.com/IQC3Jt9.png)

Tuossa kuvassa Merkel näyttää semmoiselta, että aivan hyvin voisi uskoa kyseessä olevan early-onset Alzheimer’s -tapauksen.

Lainaus
"että me myös pystymme tähän ja haluamme pystyä"
Siis tuohan ei tarkoita niin yhtään mitään! Ja tuota samaa fraasia tämä Unmensch on toistanut toistamastaan päästyä.

Ehkä painajainen päättyy vasta, kun astuu esiin saksalaisten Eugen Schauman. Tai en tiedä, auttaisiko sekään enää.

Pahentaapi vaan. Yksittäisen kantiksen yksittäinen teko ei auta. Kanttisten tulee muuttaa asioden kulkua. Vaikeaa se tietysti on ja saattaa käydä "persut", mutta muuta keinoa ei ole.
Merkel on pimahtanut. Pidin pitkään järkevänä. Jotain on tapahtunut. Se jokin johti maailmanparannus intoon.

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 109
 • Liked: 8495
 • Punavihreäkriittinen
Lainaus
Angela Merkel lähettää entistä aavemaisempia viestejä maailmalle: Saksan täytyy pitää rajansa avoinna, että vältettäisiin sota Euroopassa.
Mitä, onko Obama uhannut tuoda demokratiaa Saksaan, mikäli väestönvaihtoa Obaman heimoveljille ei viedä loppuun. Sota muslimeita vastaan tuskin ainakaan Merkeliä pelottaa, sikäli kun maa täytetään muslimi-sotilailla.
Mika Salminen: 19.03.2020
"Emme totta puhuen ymmärrä WHO:n linjausta testaamisessa.
SUOMEN strategia tähtää epidemian pysäyttämisen sijaan sen hidastamiseen ja taudin jo sairastanut väestö alkaa toimia suojana mahdollisen uuden aallon iskiessä.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 783
 • Liked: 9104
Merkel ei ole hullu eikä varsinkaan tyhmä vaan hän on vain ja ainoastaan paha ja hänellä on missio tuhota sekä Saksa että Eurooppa siinä sivussa.

TheVanishedTerrorist

 • Vieras
Ooops..

Banderolli saksalaisella moottoritiellä: “Lapsenne rukoilevat Allahia tai kuolevat”

"Eure Kinder werden Allah beten oder sterben" Autobahn Sindelfingen

pic.twitter.com/0O7LzcwVWJ
http://www.focus.de/regional/duesseldorf/staatsschutz-ermittelt-allah-plakat-ueber-der-a46-eure-kinder-werden-allah-beten-oder-sterben_id_5064607.html

Wir schaffen das!

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 063
 • Liked: 7681
 • vihervasemmistolainen
  • Yövartija
Angela Hitlerin viimeiset päivät bunkkerissa.  :o

Tismalleen sama tuli mieleeni tuota lukiessa. Hompanssit ajattelevat jo kollektiivisesti.

Ihmetyttää, eivätkö saksalaiset päättäjät ja vaikuttajat itse näe maansa nykytilaa ilmiselväksi natsismin kuvajaiseksi? Eikö Merkel huomaa olevansa Hitlerin peilikuva uudessa puvussa? Eikö kukaan Saksassa uskalla haastaa, tai vaikka edes yrittää murhata uutta fuhreria, uutta väestönvaihtajaa, etnistä jalostajaa ja Euroopan tuhoajaa, ennen kuin on liian myöhäistä?  Pitääkö tosiaan taas mennä siihen, että on liian myöhäistä? On täysin sietämätöntä koko Euroopalle, ettei Merkelin massiivisiin ja systemaattisiin ihmisyyden vastaisiin rikoksiin puututa.

Jos lapinpolttajat eivät todellakaan tajua, mitä ovat tekemässä, niin jollain tavalla se on taottava näiden päähän. Paras tapa olisi käyttää natsikorttia nyky-Saksaa kohti niin paljon, että Saksaa mokutukseen ajanut natsikammo jäisi isomman ja todellisemman natsikammon alle. Siis Saksan poliittinen eliitti pitää saada tajuamaan, että vaihtaessaan Euroopan väestöä, junaillessaan miljoonia uusille lebensraumeille, jalostaessaan väestöjen etnistä rakennetta, ajaessaan ahtaalle alkuperäiskansoja, ja rakennellessaan Euroopan laajuista suurvaltaa, Saksa nimenomaan toimii kuten natsit.
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

Finis Finlandiae

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 100
 • Liked: 3113
 • KALIFAATTI TULEE, OLE VALMIS!
Jos Merkel ei olisi hullu, sanoisin, että hän on hullu.
Koska hän ilmiselvästi on hullu, tyydyn sanomaan, että hän on umpihullu.  :facepalm:
PolpoSTASI: "Jos tämä tori olisi tarkoitettu suomalaisille, täällä olisi suomalaisille tarkoitettuja penkkejä. Häivy!"

GER = paskan kemiallinen merkki
Pakkoruotsi = /c:stä!
YLE - powered by 3000+ mokuidioottia.