Kirjoittaja Aihe: 2015-11-03 Saksa: Merkel ylirasittunut - kansleri syöksee Saksan kaaokseen  (Luettu 577280 kertaa)

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 967
 • Liked: 10521
Varmaan Saksan tiedustelu on tähänkin asti vakoillut AfD:tä ja kaikkia muitakin puolueita. Sen sijaan tuo julkinen julistaminen "epäillyksi" puolueeksi on kaiku 1930-luvulta.

Jos Angela Merkel noudattaa Adolf Hitlerin viitoittamaa polkua, niin edessä on puolueen kansanedustajien erottaminen parlamentista ja puolueen kieltäminen. Ikävää, että Saksa ei oppinut läksyään 1945.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 743
 • Liked: 8656
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Heitän tämän viestin kotirauha-ketjusta tänne, ennen kuin homman hygieniapoliisi ilmiantaa viestin off-topicina ylläpidolle…

^^ Tein edellä kirjoitusvirheen ja kirjoitin “kotonatoimenpiteistä”, vaikka tarkoitin “koronatoimenpiteitä”. Aioin jo korjata sen, mutta onhan toimenpiteet nimenomaan “kotonatoimenpiteitä” -  rauhan kanssa tai ilman sitä.

Merkelillä on muuten ihan oma tulkintansa “kotirauhasta”: Kansleritar halusi sulkea ihmiset koteihinsa nauttimaan “rauhan ajasta” (Ruhezeit) pääsiäisen ajaksi. Merkelin tarkoituksena oli jatkaa pääsiäisen virallisia vapaapäiviä ja sulkea mm. ruokakaupat kokonaan. Ihmiset hikeentyivät perusteellisesti ja Merkel joutui perääntymään aikeistaan -pyysi kansalta jopa anteeksi aikomustaan, kun mielipidemittaukset osoittivat puolueen (CDU) ja Merkelin suosion  romahtaneen entisestään. Anteeksi pyytäminen osoittautui kuitenkin puhtaaksi sanahelinäksi, sillä jo parin päivän jälkeen “anteeksipyynnöstä” Merkel ilmoitti laittavansa taivaan ja helvetin liikekannalle („Werde Himmel und Hölle in Bewegung setzen…“), jotta saisi estettyä saksalaisia poistumasta maastaan… Saksassa halutaan sulkea ihmiset maansa rajojen sisälle koteihinsa (vieraat kielletty ja jos niin poliisi!) nauttimaan “kotirauhasta” tai paremminkin “kotiarestista” ihan kelpoon vanhaan DDR:n tyyliin.

Joko muuten Suomessa saadaan nauttia näin intensiivisestä “kotona oleskelusta ilman vaihtoehtoja”?
Ihmettelen vaan että mitä Merkel hyötyisi siitä että ihmisiä suljetaan koteihin ja niitä vituttaa?  Saksassa lienee pidettävän vaalit ajallaan ja jos sulkutilat ei kansalle maistu, se näkyy vaalituloksessa. Uskon kuitenkin vielä että Merkel puolueineen haluaa pärjätä vaaleissa. Sitähän se Merkelin perääntyminenkin viestitti. Jos vaaleja ei järjestetä niin ehkä sitten... Ja jos vaaleja ei ylipäätään järjestetä niin tämä koskee sitten myös Suomea, tuota Saksan uskollista apuria. Jos Merkelillä ja Marinilla olisi se totalitaristinen valta, ei niiden tarvitsisi pyytää pysymään ihmisiä kodeissaan.

Totalitarismissa ei ole oppositiota. Saksasta en tiedä, mutta Suomessa se oppositio vielä on. En näe että tilanne kovin pian on muuttumassa. Kuntavaalit vielä voidaan estää mutta eduskuntavaaleja ei.

edit: no just huomasin että eihän tämä kuulu edes ketjun aiheeseen.

Uskomattoman paljon – ottaen huomioon tämän 16 vuoden hallintokauden aikana aikaansaadun uskomattoman suuren vahingon - Merkelillä kuitenkin on vielä ihailijoita. Ihmisissä on paljon niitä, jotka haikailevat mahdollisimman kovien koronatoimenpiteiden perään. Vahvan johtajan kaipuuta ehkä. Ihmiset eivät kuitenkaan ajattele asiaa loppuun asti eli sitä, mihin toimenpiteet lopulta johtavat. Saksa joka tapauksessa loikkii suurin harppauksin kohti diktatuuria.

Hallituskumppani SPD:n poliitikko ja Mecklenburg-Vorpommernin ministeripresidentti Manuela Schwesig haluaa edistää „lomia ilman kontakteja“ omassa osavaltiossa.

„Mecklenburg-Vorpommerns Ministerpräsidentin Manuela Schwesig (SPD) will sich für „kontaktlosen Urlaub“ im eigenen Bundesland einsetzen.“

https://www.achgut.com/artikel/chronik_des_irrsinns_der_maerz


Vasemmistolaisessa mediassa on paljon syytä Merkelin ällistyttävälle suosiolle. Merkeliä ylistetään mediassa kommunistidiktatuurien tyyliin:

„Angela Merkel on ehdolla „Kultainen Bloggaaja“-nimityskisassa (26.4.2021), vaikkakaan „hänellä ei itse asiassa ole blogia“, kertoo Stuttgarter Nachrichten lehti lukijoilleen. Palkinto sarjassa „Paras bloggaaja ilman blogia“ on jo käsin kosketeltavissa. Sillä: „Vaikka Kansleritar on aktiivinen netissä vain videocastin kautta, vaikuttavat hänen äänensävynsä ja persoonansa julkiseen keskusteluun netissä“, kommentoi juryn jäsen Thomas Knüwer.“

Lainaus
Angela Merkel ist für die Verleihung der „Goldenen Blogger“ am 26. April nominiert, obwohl sie „im eigentlichen Sinne keinen Blog betreibt“, wie es in den Stuttgarter Nachrichten heißt. Ihr winkt eine Auszeichnung in der Kategorie „Beste BloggerIn ohne Blog“. Denn: „Obwohl die Kanzlerin nur durch ihren Videocast selbst im Netz aktiv ist, beeinflussten ihre Tonalität und ihre Persönlichkeit den öffentlichen Diskurs im Netz erheblich“, meint Jury-Mitglied Thomas Knüwer.

https://www.achgut.com/artikel/chronik_des_irrsinns_der_maerz

Koska Merkel on tähän asti ajanut täysin vasemmistolais-vihreää politiikkaa ja suosinut avoimesti oppositiossa istuvia Vihreitä, on vasemmistomedia ollut hyvin suosiollinen Madamelle. Nyt kuitenkin groteskien koronatoimenpiteiden ärsyttäessä saksalaisia aina vain enenevässä määrin, on vasemmistolehdistö huomannut vanhan johtajasuden alkaneen nilkuttaa ja niinpä lehdistö on alkanut kritisoida Merkeliä – ensimmäisen kerran monen monen hallitusvuoden jälkeen ja huolimatta lukuisista valtavista virheistä, joita tämä on itsevaltaiseen tyyliin tehnyt. Vasemmisto haluaa CDU:n ulos seuraavasta hallituksesta ja tähtäimessä on Vihreiden, sosiaalidemokraattien ja äärivasemmiston LINKE:n muodostama hallitus. Merkelin vasemmistokurssi on heikentänyt valtavasti Merkelin omaa puoluetta kristillisdemokraatteja (CDU). Ihmiset kysyvätkin, että miksi äänestää huonoa kopiota, kun voi antaa äänensä alkuperäiselle vihervasemmistolaiselle aatteelle.

Joko Merkel on tarkoituksella heikentänyt omaa puoluettaan tai sitten Merkelin vasemmistolinjaus on vain ollut äärettömän huono strategia...


« Viimeksi muokattu: 30.03.2021, 16:02:24 kirjoittanut Alabama »
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 743
 • Liked: 8656
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Laitan tämänkin viestin sivuun totuusministeriön edustajien virallisesta koronaketjusta tänne Saksaa käsittelevään keskusteluun.


Artikkelista „Perustuslakidenialistien kultti“

"Mikäköhän näistä lausahduksista tullaan kaikkein useimmin kuulemaan tulevaisuudessa koronatseilta, jotka tämänhetkisellä  johtajan perässä juoksemisellaan ovat tuhoamassa lasten terveyden ja traumatisoimassa kokonaista sukupolvea?

1.   Mutta emmehän voineet tietää!

2.   Kukaan ei ollut sanonut sitä meille!

3.   Kaikkihan niin tekivät, se ei toki voinut olla väärin.

4.   Miten yksittäinen ihminen olisi voinut vaikuttaa asiaan?

5.   Mitä olisi täytynyt tehdä eri tavalla?

6.   Tarkoitimme vain hyvää!

7.   Mehän jouduimme politiikan ja median manipuloitavaksi!

8.   Mutta tiedehän ei ollut yksimielinen!

9.   En ollut tosissani mukana, ihan vain näön vuoksi.

10.   Seurasin vain määräyksiä!


Vai lausuvatko nämä vain sydämellisen „Heil* Corona“-tervehdyksen…"

https://www.achgut.com/artikel/Der_kult_der_grundrechtsleugner


* saks. ‚paranna‘, ‚parannus‘, ‚pelastus‘


« Viimeksi muokattu: 31.03.2021, 08:24:08 kirjoittanut Alabama »
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 682
 • Liked: 10172
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.

11. Toisten ongelmat eivät ole minun ongemiani.
And madness and despair are a force.
Socially distancing.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 743
 • Liked: 8656
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Referoin sieltä täältä kohtia artikkelista
 
„Päivän luvut: Me testaamme itsemme kuoliaaksi, pelkäämme kuollaksemme“

https://www.achgut.com/artikel/wir_testen_uns_zu_tode_wir_fuerchten_uns_zu_tode


Koronatestausten lukumäärä on Saksassa noussut tee-se-itse-testausten johdosta räjähdysmäisesti. Hallituksen ilmoituksen mukaan voidaan arvioida n. 60 miljoonan itsetestaussetin per kuukausi päätyvän kansalaisten käsiin. Näin ollen on loogista, että suuri osa näistä positiivisista pikatestituloksista päätyy PCR-testin ”vahvistamana” myös hallituksen infektiosairauksien keskuksen (Robert Koch Institut, RKI) tietoon ja ne julistetaan viralliksi tartuntatapauksiksi. RKI vakuuttaa, että nouseva ”esiintyvyysluku” (Inzidenz) ei mitenkään liity kansalle jaettujen pikatestien valtavaan lukumäärään.  :roll:


Testausten määrän raju nousu vääjäämättä liittyy myös ”positiivisesti” PCR-testattujen lukumäärän kasvuun. Helmikuussa ”positiivisesti” PCR-testattuja oli RKI:n mukaan 6%, nyt osuus on noussut 11%:iin.


WHO:n virallisen ja oikeudellisesti vahvistetun ilmoituksen mukaisesti PCR-testit antavat positiivisen testituloksen, vaikka kysymyksessä olisi vain virusmateriaalia eli geneettisiä osia viruksesta – kysymyksessä ei siis tarvitse olla varsinainen ”tartunta”. Kahdesta oletetusta testin osoittamasta oletetusta tartunnasta on suurella todennäköisyydellä toinen niistä jopa väärä hälytys. (https://www.tagblatt.de/Nachrichten/Live-Blog-Tuebinger-DRK-2-von-3387-Schnelltests-waren-am-Wochenende-positiv-494617.html)


Uusista – vaarallisiksi julistetuista – virusmutanteista ja ns. ”kolmannesta aallosta” huolimatta, „pandemia“ tassuttelee vanhaan verkkaiseen tahtiinsa kansan keskuudessa.

 
Sairaalaan asti päätyneiden tapausten lukumäärä ei ole kuitenkaan valtavasta "tapausten" lukumäärän kasvusta huolimatta noussut. 18.000:sta saksalaisesta päätyy yksi henkilö per viikko sairaalaan. Tämä ei kuitenkaan vielä tarkoita sitä, että henkilö olisi kuolemansairas. Kaiken lisäksi tämä kyseinen henkilö on mitä korkeimmalla todennäköisyydellä vanha, ylipainoinen, kärsii jo jostakin ennalta olemassa olevasta sairaudesta ja hänellä on ns. ”kommunikaatioeste” (ei ymmärrä maan kieltä).

 
Kalenteriviikolla 13 sairaalatapausten määrä on jopa laskenut edellisen viikon 4.800 tapauksesta lähes kolmasosalla. Tämä seikka ei puhu ”kolmannen aallon” puolesta. Kaiken lisäksi tämä osoittaa vääräksi myös väitteen virusmutanttien vaarallisuudesta.


Se sama politiikka, joka on ylpeä ”lisäturvallisuudesta” (kovennetut toimenpiteet; Merkel haluaa nyt voimaan ”infektiolain”, joka kampeaisi ulos Saksan liittovaltiomuodon ja asettaa tilalle tiukan keskushallinnon) haluaa meidän uskovan pahaan ”kolmanteen aaltoon”. Saksan yli on kuitenkin vyörymässä valtava vallanhimosta, epäpätevyydestä ja tyhmänröyhkeydestä koostuva todella vaarallinen tsunamiaalto.Itse uskon - mikäli Merkel saa tahtonsa läpi -, että kansleritar jää syksyn vaalien jälkeen johtamaan kovin ottein uusimuotoista itsev... ääh... keskusvaltaista Saksan valtiota. Sopivien ehdokkaiden puutteesta tietenkin. Ja kansan edun (nykytrendin mukaisesti "terveys", enneswanhaan diktatuuriin siirtymistä perusteltiin mm.  "köyhyydellä") takia. Tietty!
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 743
 • Liked: 8656
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
^ ... ja tietysti Merkel jää valtaan, koska "infektiolaki" mahdollistaa myös syksyisten vaalien siirtämisen...

Hetkinen... vaalien siirtäminen ... tästä tuli nyt kaukaisesti joku muu S:llä alkava maa mieleen... :o
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 474
 • Liked: 33233
 • Ego sum Spartacus
En tiennytkään että hullut viherpunikit ovat noin lähellä kaapatakseen vallan Saksassa, eivätkö nuo saksalaiset koskaan opi.

Lainaus

Vihreät tähtää ensi kertaa Saksan johtoon, Annalena Baerbock ehdokas liittokansleriksi
Nelikymppinen juristi haluaa ilmastonsuojelun kaiken politiikan mittatikuksi. Vihreiden sopuisa kansleriehdokkaan valinta oli jyrkkä vastakohta kristillisdemokraattien riitelylle.

X

Ympäristö- ja rauhanliikkeestä 1980-luvulla alkunsa saanut Saksan vihreä puolue on ensimmäistä kertaa tavoittelemassa maan johtavan puolueen asemaa. Maanantaina vihreät nimesivät historiansa ensimmäisen liittokansleriehdokkaan. Hän on 40-vuotias puolueen puheenjohtaja ja kansainvälisen julkisoikeuden asiantuntija Annalena Baerbock.

X

Baerbock on tyrmännyt arvostelun kokemattomuudesta toteamalla, että kansanedustajuus, puoluejohtajuus ja kahden pienen lapsen äitinä olo ovat kyllä koulineet ihan tarpeeksi.

X

Valtaan päästessään vihreät haluavat Baerbockin mukaan aikaistaa hiilivoimasta luopumista vuoteen 2030 ja kieltää uusien polttomoottoriautojen myynnin samana vuonna.

Baerbockin mukaan ilmastonmuutos on tämän ajan suurin haaste.

– Haluan, että uuden hallituksen politiikassa ilmastonsuojelu on vertailukohtana kaikilla aloilla, Baerbock sanoi.

X

Vihreät ovat nousseet mielipidekyselyissä aivan CDU/CSU:n kantaan.

X

Nykyisellään vihreät ovat mukana hallituksessa jo yli puolessa Saksan osavaltioita.

Baerbock sai ensi kosketuksensa politiikkaan 1980-luvulla, kun vanhemmat ottivat hänet mukaansa ydinvoiman vastaisiin mielenosoituksiin.

X

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007929048.html

"Der Untergang" Ganzer Film
https://www.youtube.com/watch?v=D4q5caGrjVs

AcastusKolya

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 879
 • Liked: 1747
Miten ihmeessä niin moottoririippuvainen kansa voi äänestää vihreitä? Mikä sakuja vaivaa?
Pesunkestävä militaristivaskisti.

Lyyti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 005
 • Liked: 3793
^ Tämä tarkoittaa, että tarvitaan järjettömästi sähköä. Jos talous romahtaa siitä, 20-luku toistaa itseään. Ja sitten tulee iloinen 30-luku.
Vastuullista öyhötystä vuodesta 2017.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 392
 • Liked: 42621
 • VMP
DDR se siellä nostaa rumaa päätään.  :(
"Afroeurooppalaisen liikkuvuuden poetiikka ranskankielisessä afrikkalaisessa kirjallisuudessa."

Suomen Akatemia on tukenut Anna-Leena Toivasen akatemiatutkijan viisivuotista hanketta 438  874 eurolla.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 319
 • Liked: 15679
 • tökerö, tyhmä ja köyhä

Se on hyvä että NSDAP-SED-Vihreät nousevat valtaan Saksassa. Saadaan saatana hyvä pöhinää. Suomikin saisi pitkästä aikaa oikeaa "vastuunkantoa". Oikein kunnolla sisäistä devalvaatiota, työpalvelusta ja köyhiä järjestykseen

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 474
 • Liked: 33233
 • Ego sum Spartacus
Lainaus
X

Vihreät on noussut ensimmäistä kertaa historiassa Saksan suurimmaksi puolueeksi mielipidemittauksessa.

Forsa-tutkimuslaitoksen RTL:lle ja ntv-Trendbarometerille tekemässä mielipidemittauksesa vihreät sai 28 prosentin kannatuksen, mikä on viisi prosenttiyksikköä enemmän kuin edellisessä Forsan mittauksessa, kertoo Der Spiegel -lehti.

Toiseksi gallupissa tuli nykyinen liittokansleripuolue, keskustaoikeistolainen CDU/CSU-liittouma 21 prosentin kannatuksella. Sen kannatus putosi edellisestä mittauksesta peräti seitsemän prosenttiyksikköä.

Sosialidemokraattisen SPD:n kannatus putosi mittauksessa kaksi prosenttiyksikköä 13 prosenttiin. Liberaali FDP sai 12 prosentin kannatuksen, nationalistinen AfD 11 prosentin kannatuksen ja vasemmistopuolue Die Linke seitsemän prosentin kannatuksen.

X

https://www.verkkouutiset.fi/vihreat-loikkasi-ensi-kertaa-ykkoseksi-gallupissa-saksassa/#2a2ed954

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 579
 • Liked: 8974
Onkos tästä ollut juttua mediassa?

Germany's biggest postwar financial scandal | DW Documentary
Many say Wirecard is Germany's biggest postwar financial scandal. At any rate, the Wirecard crash cost thousands of investors millions of euros, while stock traders known as short sellers sensed the fraud and walked away with incredible profits.
https://www.youtube.com/watch?v=RbJKBWl7aqg
I haven't seen democrats this mad since Republicans freed their slaves.
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 474
 • Liked: 33233
 • Ego sum Spartacus
Kammottavaa jos nuo mielipuolet viherpunikit voittavat vaalit.

Lainaus
X

Support for Merkel’s Christian Democratic Union and the Bavaria-based CSU party decreased to 23% from 24% in a weekly poll by Kantar for Bild am Sonntag newspaper, a level not seen before in the poll’s history. The Greens declined 1 percentage point to 26%, still close to their biggest national support in about two years.

X

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-05-09/merkel-s-bloc-falls-to-all-time-low-in-german-succession-race

Urban Moving Systems

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 270
 • Liked: 647
Äärioikeiston uhka on kasvussa varoittavat saksalaisviranomaiset ja juutalaisjärjestöjen edustajat.
Lainaus
German officials, Jewish groups warn far-right extremism on the rise

Authorities in Germany said Tuesday that the number of far-right extremists in the country increased last year as neo-Nazis sought to join protests against pandemic-related restrictions.

German Interior Minister Horst Seehofer said authorities counted 33,300 far-right extremists in 2020, an increase of almost 4 percent from the previous year.
...

According to data published in an annual report by the Federal Office for the Protection of the Constitution, the domestic intelligence agency — known by its German acronym BfV — some 40% of far-right extremists in Germany are believed to support the use of violence for political ends.

BfV chief Thomas Haldenwang said the so-called “New Right” was to blame for much of the recent radicalization. He called its supporters “intellectual arsonists” and said his agency was closely watching the movement, parts of which have been linked to the far-right Alternative for Germany party.

“The New Right provides the ideological justification for the actions of violent far-right extremists,” Haldenwang told reporters in Berlin. “They preach from morning till evening that there is a big population replacement occurring in Germany and that this needs to be resisted.”

Josef Schuster, the head of Germany’s Central Council of Jews, said the latest BfV report showed “the shocking extent to which the threat to Jewish life in Germany has further grown.

Schuster urged security agencies and judicial authorities to act against antisemitism and extremism, while keeping a close eye on right-wing populists.
...

https://www.timesofisrael.com/german-officials-jewish-groups-warn-far-right-extremism-on-the-rise/

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 474
 • Liked: 33233
 • Ego sum Spartacus
Vihreät sotilaat perustivat järjestön BundeswehrGrün, haiskahtaa ikävästi 1930-luvun touhuilta.

Lainaus
X

"BundeswehrGrün" wants to promote the exchange between the party and the army.

BERLIN taz | According to information from the taz, soldiers with a green party membership found their own interest group: In the “BundeswehrGrün” association, green and green-friendly soldiers, other members of the Bundeswehr and reservists want to get together.

The group, based in Koblenz and with members from various cities, is currently working on its entry in the association register and on its website. One of the aims of the association is to promote mutual understanding through exchanges between members of the armed forces on the one hand and the party on the other.

X

https://taz.de/Annaeherung-von-Oeko-Partei-und-Militaer/!5777000/

Lainaus
X

Schutzstaffel (suom. suojajoukot) eli SS oli alun perin natsi-Saksan kansallissosialistisen puolueen puolisotilaallinen yksikkö, myöhemmin puolueen alainen sotilaallinen organisaatio. SS perustettiin Adolf Hitlerin henkivartiokaartiksi, mutta se laajeni myöhemmin huomattavasti.

X

https://fi.wikipedia.org/wiki/Schutzstaffel

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 474
 • Liked: 33233
 • Ego sum Spartacus
Lainaus
X

Angela Merkel's immigration policies are 'fatal' and Germany is 'declining politically and economically', the former head of the country's spy agency has warned.

Hans-Georg Maassen, who ran the Office for the Protection of the Constitution until 2018, slammed the Chancellor's border controls in a scathing interview.

The 58-year-old blasted Mrs Merkel's decision to let in around 1.2million migrants in 2015 while he was in office under her.

He claimed Germans 'cannot understand why ever more people are coming into this country even though they obviously have no right to asylum'.

X

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9752205/Former-head-Germanys-spy-agency-slams-Angela-Merkels-immigration-policies-fatal.html

Lainaus
X

Hans-Georg Maaßen (s. 24. marraskuuta 1962 Mönchengladbach, Saksan liittotasavalta[1]) oli Saksan kotimaantiedustelupalvelun BfV:n johtaja syyskuuhun 2018. Hänet siirrettiin uuteen tehtävään sen jälkeen kun hän oli vähätellyt tapahtumia Saksan Chemnitzin mellakoissa syyskuussa 2018. Hänet aiottiin alun perin siirtää sisäministeriön valtiosihteeriksi, mutta koska se oli aiempaa korkeampi virka, siitä nousseen hälyn vuoksi hänelle räätälöitiin erityisneuvonantajan virka.[2]

X

https://fi.wikipedia.org/wiki/Hans-Georg_Maa%C3%9Fen

Lainaus
X

Maaßen caused further controversy following the 2018 Chemnitz protests, during which it appeared an angry mob had "hunted" foreign-looking people. In an interview with Bild, Maaßen questioned whether there was any credible evidence for such "hunts", and stated that his security agency had in fact not seen any such evidence. Maaßen offered no reason for questioning the widely accepted narrative of what had happened in Chemnitz.[11]

Maaßen's statements, which seemed to undermine the credibility of the media and political institutions such as the one he represented, led to calls for his dismissal across the political spectrum (excluding the AfD).[11] After Maaßen had been asked to explain his behaviour to a parliamentary committee, the SPD called on Angela Merkel to dismiss Maaßen immediately.[12] This move could have escalated to a crisis within the Fourth Merkel cabinet since the responsible minister, Interior Minister Horst Seehofer, continued to back Maaßen over the row. In attempt to resolve the situation, on 18 September 2018 an agreement was reached to move Maaßen from his role as President of the Federal Office for the Protection of the Constitution to a role as state secretary in Seehofer's ministry. According to media reports this new position would have been on a higher pay grade.[13] However, this proposed solution caused further outrage among the German public and members of the SPD, who did not accept what would effectively be a promotion for Maaßen. A renegotiation within the government ended on 23 September 2018 with an announcement that Maaßen would now be an "advisor" in the interior ministry, and no longer be receiving a pay rise.[14]

X

https://en.wikipedia.org/wiki/Hans-Georg_Maa%C3%9Fen

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 541
 • Liked: 35805
Maassen on järjen ääni puhuessaan Saksan poliittisesta ja taloudellisesta alamäestä (kulttuurisesta puhumattakaan). Samaa linjaa seuraa hanhen askelin koko EU, kunnes joku kaunis päivä hajoaa omaan älyttömyyteensä.

Maassenin voidaan katsoa kritisoineen suoraan Merkeliä, joka asyyliulkomaalaisen Chemnitzissä tekemän kantasaksalaisen tapon johdosta koitti peittää harjoittamansa politiikan seurauksia kääntämällä totuttuun tapaan asetelman ylösalaisin väittämällä, että Chemnitzissä onkin tosiasiassa meneillään ulkomaalaisiin kohdistunut pogromi. Se oli tietysti täyttä bullshittiä, jonka Maassen Saksan tiedustelupalvelun johdossa kumosi. Tässä hän astui Merkelin varpaille niin pahasti, että sai kenkää tiedustelupalvelun johdosta. Tuossa keississä näkee hyvin, jotta kenen tahtiin koko EU tanssii DDR-ripaskaa.

Saksan mediassa oli äskettäin maininta, että Maassen pyrkisi Bundestagiin Merkelin oman CDU:n riveissä. Toivottavasti onnistuu.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Econ101

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 575
 • Liked: 1446
 • Lääninsomaliksi kelpaamaton
Juu, kyllä pyrkii mutta vaikea sanoa, kuinka hyvät mahkut läpipääsyyn. Saksan vaalisysteemihän on sekoitus listavaalia ja enemmistövaalia. Suoran paikan lunastaminen ei liene mahdotonta hänelle, lienee melko tunnettu ja kaiketi suosittukin.

Ohessa twiitti tältä päivältä, jossa hän kiittää vaalikampanjaansa saamastaan tuesta mm. liittovaltion keskusrikospoliisia (BKA) ja toteaa, että tekee parhaansa, ettei Saksasta tule sosialistista vaan pysyy vapaana demokratiana. 


Edit: vähän lisäilyä.
Edit2: Maassen poisti aiemman twiittinsä, lisäsin uuden. Ja tosiaan, hän on CDUn kandidaatti, joka taistelee suorasta paikasta liittopäiville Thüringenin vaalipiirissä 196. Vuoden 17 liittopäivävaaleissa CDU oli vaalipiirin ylivoimainen voittaja: ykkösäänissä ero seuraavaan oli noin 11 prosenttiyksikköä, kakkosäänissä noin 7 pros.yksikköä. 

https://de.wikipedia.org/wiki/Bundestagswahlkreis_Suhl_%E2%80%93_Schmalkalden-Meiningen_%E2%80%93_Hildburghausen_%E2%80%93_Sonneberg
« Viimeksi muokattu: 03.07.2021, 23:03:53 kirjoittanut Econ101 »
Koska Karl Fazer ja Stockmann, siksi myös irakit, afgaanit ja somalit. Suomi on aina ollut kansainvälinen.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 743
 • Liked: 8656
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Mainio pieni artikkeli sveitsiläiseltä Weltwoche Daily-sivustolta:

https://www.weltwoche-daily.ch/beitrag/auf-ein-wort-euer-ehren-merkel-bewirtet-richter-die-ueber-sie-urteilen-werden/

Liittovaltio Banaani: Angela Merkel kestitsee kanslerinvirastossa perustuslakituomareita, jotka pian kestityksen jälkeen antavat Merkeliä koskevan tuomionsa:

Oletetaan vaikka, että syytetty odottaa tuomion käsittelyä. Hänen päähänsä poukahtaa idea: hän kutsuu tuomarit illalliselle ja nauttii hauskasta illasta.

Ai eikö ole mahdollista? Toki on, mikäli oletetaan, että syytetyn nimi on Angela Merkel ja tuomarit ovat Liittovaltion perustuslakituomarien kollegio.

Tämän 2. senaatti käsittelee ensi viikolla AfD:n kansleria vastaan nostamaa syytettä. Perustuslakituomarien senaatti selvittää sitä, rikkoiko Merkel lakia, kun hän vaati „anteeksiantamattomattoman“ Thüringenin liittovaltion hallituksen johtajan vaalin „peruuttamista“.

Tämä oli jo itsessään demokraattinen rajatapaus, mutta kansleri pistää vieläkin paremmaksi: 30. kesäkuuta hän kutsui tuomiosta päättävät tuomarit illalliselle liittokanslerinvirastoon.

Ai huutaako joku nyt skandaalia? Miten niin. Tämä on ihan normaalia, meille vakuutellaan, hyvä perinne – vähän niinkuin „Dinner for One“.

Mutta kanslerihan valittaa oikeusvaltiota kohtaan tehdyistä hyökkäyksistä? Tottahan toki, mutta Unkarissa ja Puolassa. Saksassa päättää edelleen hän itse sen, miten äänestetään ja julistetaan tuomioita.

^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 541
 • Liked: 35805
Tämän 2. senaatti käsittelee ensi viikolla AfD:n kansleria vastaan nostamaa syytettä. Perustuslakituomarien senaatti selvittää sitä, rikkoiko Merkel lakia, kun hän vaati „anteeksiantamattomattoman“ Thüringenin liittovaltion hallituksen johtajan vaalin „peruuttamista“.

Taannoin oli Saksan mediassa juttua siitä, kun EU-elvytyshuijaus- ja vallananastuspaketin yhteydessä saksalaiset olivat tehneet valituksia Saksan perustuslakituomioistuimeen, koska katsoivat, että Merkelin yhdessä Macronin kanssa masinoima paketti oli laiton. Siinä yhteydessä osoittautui, että Saksan perustuslakituomioistuimen ylin tuomari on Merkelin hallinnon nimittämä puoluetoveri tämän omasta CDU-puolueesta.

Die Weltin vieraskirjoituksessa (14.5.2021) "Perustuslakituomioistuimesta on tullut poliittinen aktori", Kondrad Adenauer säätiön puheenjohtaja ja vuosina 2005-2017 Bundestagin puheenjohtajana toiminut Norbert Lammert (CDU) kirjoittaa näin:

"On kyse sitten ilmastolaeista, korona-toimenpiteistä tai eutanasia-avusta, niin kuvitelma siitä, että perustuslakituomioistuimen ylimpien tuomareiden päätökset perustuvat vain juridiikkaan, eikä niillä ole mitään tekemistä politiikan kanssa, on parhaimmillaankin vain hyvässä uskossa syntynyt väärinkäsitys."

Sama pätee monen muunkin tuomioistuinpäätöksen kohdalla (kts. esim. Suomen "viharikoksista" nostetut syytteet ja oikeudenkäynnit).

Elvytyshuijauspaketin yhteydessä Suomen hallituspiireistä vuorostaan ilmoitettiin, että velka- ja tulonsiirtounionin perustaminen on ihan luvallista sen kieltävistä EU-laeista ja -sopimuksista huolimatta, koska EU:n oma oikeudellinen toimisto oli niin todennut. Tämä oli hupaisaa. Monikohan meni lankaan?

Sama oikeusistuinten politisoituminen koskee myös Euroopan ihmisoikeustuomioistuinta ja Euroopan unionin tuomioistuinta, sekä sieltä tulevia tuomioita.

Tilannetta edelleen pahentaa se, että Euroopan "johtopunatähti" Merkel on ollut Saksan liittokanslerina jo 16 vuoden ajan. Putinin useista johtokausista oli kovasti parkua. Miksi, ei Merkelin kausista? Putin on sentään vielä täysissä järjissään, eikä yritä tahallisesti tuhota maataan.

Näinpä Saksassa onkin ollut jo puhetta kanslerikausien rajoittamisesta korkeintaan kahteen kauteen. 
« Viimeksi muokattu: 14.07.2021, 09:29:24 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 743
 • Liked: 8656
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Maassenin voidaan katsoa kritisoineen suoraan Merkeliä, joka asyyliulkomaalaisen Chemnitzissä tekemän kantasaksalaisen tapon johdosta koitti peittää harjoittamansa politiikan seurauksia kääntämällä totuttuun tapaan asetelman ylösalaisin väittämällä, että Chemnitzissä onkin tosiasiassa meneillään ulkomaalaisiin kohdistunut pogromi. Se oli tietysti täyttä bullshittiä, jonka Maassen Saksan tiedustelupalvelun johdossa kumosi. Tässä hän astui Merkelin varpaille niin pahasti, että sai kenkää tiedustelupalvelun johdosta. Tuossa keississä näkee hyvin, jotta kenen tahtiin koko EU tanssii DDR-ripaskaa.

Saksan mediassa oli äskettäin maininta, että Maassen pyrkisi Bundestagiin Merkelin oman CDU:n riveissä. Toivottavasti onnistuu.

Maaßenin bundestag-yritys on kuitenkin kestohyökkäyksen kohteena – niin median, muiden puolueiden kuin omienkin taholta.

Mediassa levitetään valeuutista siitä, että Maaßen vaatii yleisradion journalisteilta“asennetestiä“. Todellisuudessa Maaßen totesi: „On jo vuosien ajan tiedossa, että joillakin journalisteilla on ollut suhteita Antifaan ja mahdollisesti heillä on niitä vieläkin.“ Maaßenin lausahdus on varmaankin totta, mutta on kuitenkin taktinen virhe nostaa tällainen ympäripyöreä asia pöydälle ilman konkreettisia todisteita asiasta.

Maaßenin vastustus omassa puolueessa (Merkel-CDU) on erittäin voimakasta. Schleswig-holsteinin ministeripresidentti ja puoluetoveri Daniel Günter kehottaa äänestäjiä olemaan äänestämättä Maaßenia. Günter perustelee kehotustaan: Maaßen on „tiedottanut hallitustaan virheellisesti“. Ilmeisesti Günter tarkoittaa juuri Chemnitzin muka-ajojahtitapausta, jolle ei löydy minkäänlaisia todisteita, mutta joka Merkelin tiedottajan Steffen Seibertin väittämän jälkeen on muodostunut „viralliseksi totuudeksi“, jota ei saa asettaa kyseenalaiseksi. Media ja jopa oman puolueen johtaja Armin Laschet kertoo Maaßenin „provosoivan“, kun tämä väittää että Chemnitzissä ei ole tapahtunut ulkomaalaisiin kohdistuvia ajojahteja.
 
Asiasta voi lukea lisää täältä:
https://www.tichyseinblick.de/daili-es-sentials/maassens-bundestagskandidatur-chemnitzer-hetzjagd-legende-teil-ii/
 
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 743
 • Liked: 8656
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Juuri Saksan parlamenttivaalien alla Conservative Communication GmbH vetää Vihreiden puolueen vastaista kampanjaa olematta minkään virallisen puolueen puolella.

Vihreitä julisteita varustettuna Vihreiden puolueen logolla, auringonkukalla, on liimattu ympäri Saksaa:

•   Totalitaarinen
•   Sosialistinen
•   Kotiseutuvihamielinen
#Grüner Mist 2021


•   Massamaahanmuutto
•   Työttömyys
•   Ilmastososialismi
#Grüner Mist 2021


•   Sosialismi
•   Holhous
•   Kiellot
#Grüner Mist 2021
https://jungefreiheit.de/debatte/interview/2021/bendels-interview-gruener-mist/
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

Harpisti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^
 • ****
 • Viestejä: 107
 • Liked: 166
Ja saksan kielen hienouksia tuntemattomalle voi mainita että "Mist" tarkoittaa paskaa. Ryhmän nettisivut (saksaksi) https://gruener-mist.de/ .

JiM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 599
 • Liked: 1630
Aina välillä täytyy katsoa tämä video uudelleen ja miettiä.. että onko tämä kaikki ihan oikeasti totta?..

Lainaus
Video: Merkel moves Berlin to Russia

One would assume the German Chancellor would have no trouble locating her own country, and its main cities, on a map. But as it turned out, Angela Merkel had a spot of trouble finding Berlin, finally placing it... in Russia. The German leader was attending an open geography lesson at an International European school in Berlin.


Video: Merkel siirtää Berliinin Venäjälle

Voisi olettaa, että Saksan liittokanslerilla ei ole vaikeuksia löytää omaa maataan ja sen tärkeimpiä kaupunkeja kartalta. Mutta kuten kävi ilmi, Angela Merkelillä oli vaikeuksia löytää Berliiniä, ja lopulta hän sijoitti sen... Venäjälle. Saksan johtaja oli osallistumassa avoimelle maantiedon tunnille kansainvälisessä Eurooppa-koulussa Berliinissä.

https://www.youtube.com/watch?v=l2pO6PFYnL4

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 845
 • Liked: 12876
Vaikka en ole erityinen Merkel-fani, niin..

Olisikohan huumoria. Jopa poliitikot ja jopa Merkel voivat sitä joskus harrastaa. Saksaa puhuvana, minusta tuossa siitä on kyse.
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

JiM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 599
 • Liked: 1630
Ehkäpä sitten näen väärin.. omasta mielestäni kummankaan kehonliikkeet ja kasvonilmeet eivät viittaa huumoriin.. mutta jos näin todella on niin tässä vielä lisää Merkelin huumoria..

https://www.youtube.com/watch?v=UQB9A6YhSJg

Talvetar

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 345
 • Liked: 1028
Ehkäpä sitten näen väärin.. omasta mielestäni kummankaan kehonliikkeet ja kasvonilmeet eivät viittaa huumoriin.. mutta jos näin todella on niin tässä vielä lisää Merkelin huumoria..

https://www.youtube.com/watch?v=UQB9A6YhSJg

Merkelin terveydestähän (mm julkiset tärinäkohtaukset) on huhuttu jo vuosia.

Siksi en itsekään usko mihinkään vitsiin, olkoonkin että saksa virallisesti väittää merkelin olevan täysin terve...

Itse epäilen, että saksan liittokansleri joka sekoittaa saksan ja venäjän, saa tärinäkohtauksia ja ajaa maataan sekasortoon mm mamuvyöryillä kärsii kyllä jostakin sairaudesta.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 743
 • Liked: 8656
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin

Merkelin terveydestähän (mm julkiset tärinäkohtaukset) on huhuttu jo vuosia.

Siksi en itsekään usko mihinkään vitsiin, olkoonkin että saksa virallisesti väittää merkelin olevan täysin terve...

Itse epäilen, että saksan liittokansleri joka sekoittaa saksan ja venäjän, saa tärinäkohtauksia ja ajaa maataan sekasortoon mm mamuvyöryillä kärsii kyllä jostakin sairaudesta.

Merkel on jo sanonut vihreiden Annalena Baerbockin olevan hänen suosikkinsa seuraavaksi kansleriksi. Vasemmistolainen ideologia ja sukupuoli yhdistää.


Vihreiden kanslerikandidaatti Annalena Baerbock sanoi taannoin Merkelin tärinän johtuvan ilmastonmuutoksesta.

Merkel ilmoitti virusmutaatioiden (korona) johtuvan ilmastonmuutoksesta.

Merkelin logiikkaa menee jotenkin näin: Koska ilmastonmuutos, niin korona, joka mutatoituu siihen asti kunnes ilmastonmuutos saadaan ilmastotoimenpiteiden ansiosta kuriin. Korona on siis ilmastonmuutoksen oire. Tätä oiretta, joka on - mitä ilmeisimmin - tullut jäädäkseen, hoidetaan laittamalla kansa koronatoimenpide-talustusnuoran päähän. Kunnes ilmasto on saavuttanut viherkommunistien sille asettamat tavoitteet. Ja korona sekä ilmastossa esiintyvät muutokset saatu poistettua kansan kurittamisen avulla.


Annalenan vaalikamppailua häiritsee tällä hetkellä tämän itse aiheuttamat lukemattomat skandaalit: mm. uudessa kirjassaan A.C.A.B. (Annalena Charlotte Alma Baerbock / "All Cops Are Bastards") on kopsinut muiden tekstejä - muistaakseni kopioituja kohtia on tällä hetkellä löydetty jo yli 50. Huomattavia epäselvyyksiä ja paikkansapitämättömyyksiä on löytynyt niin kirjassa esiintyvien väitteiden, yliopistollisen arvosanan, jopa opiskellun alan ja kolmivuotisen stipendin (väitöskirja) perustelujen kohdalla. Myös väitöskirjan aloittamisen salliminen on kyseenalainen asia. Annalenan lopputyötäkään ei löydy mistään... Annalenan möläytykset ovat lisäksi legendaarisia...

^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 845
 • Liked: 12876
Ehkäpä sitten näen väärin.. omasta mielestäni kummankaan kehonliikkeet ja kasvonilmeet eivät viittaa huumoriin.. mutta jos näin todella on niin tässä vielä lisää Merkelin huumoria..

https://www.youtube.com/watch?v=UQB9A6YhSJg

Kyllä tuo kartalla leikkiminen on huumoria. Ja jopa vähän tulenarkaa Saksassa historiallisista syistä.  Osaatko saksaa.
« Viimeksi muokattu: 15.08.2021, 09:32:42 kirjoittanut P »
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991