HOMMAN UUTISHUONE > Vastaanottokeskukset

Helsingin vastaanottokeskukset

<< < (107/107)

l'uomo normale:

--- Lainaus ---MIKSI uutuuden karheat kerrostaloasunnot kehittyvässä kaupunginosassa päätettiin vuokrata vastaanottokeskukseksi?

– Maailma on hyvin erinäköinen kuin vuonna 2019, kun rakennuslupaa tontille alettiin hakemaan. En lähde asiaa kummemmin kommentoimaan kuin sanomalla, että meihin otti yhteyttä asiakas, jolla oli tarve ja meillä siihen tarpeiden mukaiset kiinteistöt, vastaa korttelia rakennuttavan Toivo Groupin toimitusjohtaja Markus Myllymäki.


[...]

Myllymäki kiertää kysymyksen siitä, onko heikentynyt markkinatilanne vaikuttanut päätökseen vuokrata kiinteistöt sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoavalle yritykselle. Hän näkee, että Luona toteuttaa asemakaavan mukaista käyttötarkoitusta, sillä sen on tarkoitus tarjota asutusta vastaanottokeskuksen asiakkaille.

[...]

Hänen mukaansa Toivo Groupin kiinteistöjen vuokrausasteet ovat hyvin korkealla.

Väite asemakaavan vastaisesta käyttötarkoituksesta sen sijaan oudoksuttaa häntä.

– En lähde kommentoimaan sen enempää tuota. Äkkiseltään kuulostaa, että aikamoisia asemakaavoituksen asiantuntijoita naapurustosta löytyy. Ajattelen, että on asuntopoliittisesti tärkeää, että erilaisessa elämän tilanteissa olevat ihmiset ja omaisuusluokat pystytään hajauttamaan samaan kortteliin.


--- Lainaus päättyy ---

Ylle linkatun jutun lopusta. Tulkintani boldaamastani: "Me kustaan teidän pikkuvarakkaitten naamalle ettekä voi sille mitään."

Emo:
^ Onneksi kiinteistöala ja rakennusala ovat vaikeuksissa, mokomatkin epäisänmaalliset mädättäjät!
Peukutan ja hihkun jokaiselle konkurssiuutiselle 👍🏻

Uuno Nuivanen:

--- Lainaus käyttäjältä: Emo - 26.09.2023, 14:39:30 ---^ Onneksi kiinteistöala ja rakennusala ovat vaikeuksissa, mokomatkin epäisänmaalliset mädättäjät!
Peukutan ja hihkun jokaiselle konkurssiuutiselle 👍🏻

--- Lainaus päättyy ---

Vaarana tietysti on että hädissään Kokoomus tilaa jostain jättivyöryn ilmaisasujia, jolle sidosryhmägrynderit saavat alkaa rakentaa asuntoja.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta