HOMMAN UUTISHUONE > Vastaanottokeskukset

Espoo ottaa lisää turvapaikanhakijoita

<< < (2/52) > >>

CaptainNuiva:

--- Lainaus käyttäjältä: koli - 12.09.2015, 02:35:24 ---
--- Lainaus ---Siemensin entistä pääkonttoria Espoossa tarjotaan pakolaisille


Saton toimitusjohtaja Erkka Valkila sanoo, että yhtiö omalta osaltaan haluaa kantaa yhteiskuntavastuuta. Valkila on ollut myös yhteydessä Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelään.--- Lainaus päättyy ---

--- Lainaus päättyy ---

Kas kun yhtäkkiä alkaa SATOa kiinnostamaan ihan yhteiskuntavastuu, tätä firmaa joka on perinyt tolkuttomia vuokria kymmeniä vuosia...Ihanko meinaa Erkka Valkila tosissaan että tämä selitys uppoaa suomalaisiin kuin Kim Jong jumalallinen syntyperä P-Korealaisiin?
Missä se yhteiskuntavastuu on ollut silloin kun ovat ajaneet asukkaita hankeen?

En toki kiellä etteivätkö tiedostavat huokailisi orgasimin kourissa Valkilan ilmoituksesta mutta jos nyt ajatellaan ihan sellaisia joilla on jalat maassa niin kuinka moni uskoo?
Eipä juuri kukaan.

Sinällään erinomainen esimerkki kuinka tyhminä suomalaisia pidetään kun on kyse tiedostavan tai bisnestä tekevän teorioista.

xor_rox:
Onnea Leppävaara!

Miniluv:
Onnea Leppävaara, entinen Siemens on kohta uusi Nokia!

Uuno Nuivanen:
Hitaimmatkin haistavat Suomen uuden menestystarinan, iTurvisbisneksen. Koska Valde maksaa! Eikä se ole keneltäkään pois, koska valtio saa vielä lainaa, vaikka luottoluokitus putoaakin tämän vuoden puolella, mikä sekin maksaa miljardin.

Mihin buumiin, ja millä eväillä menestysyrittäjä päänahjus Sipilä oikein osui?  ??? En itse palkkaisi mihinkään hommaan tuollaista ukkoa, mutta ruohonjuuritasolta kaikki näyttää toiselta, niin toiselta.

l'uomo normale:
Tätä seuraava Nokia lienee myrkky- ja ydinjätteen loppusijoituspaikkana toimiminen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta