Kirjoittaja Aihe: Espoo ottaa lisää turvapaikanhakijoita  (Luettu 107237 kertaa)

xor_rox

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 673
 • Liked: 9911
 • Päässänne on kontrolleja
Vs: Espoo ottaa lisää turvapaikanhakijoita
« Vastaus #180 : 05.06.2016, 00:15:46 »

Elämme tragikoomista aikaa länsimaissa. Onhan tämä todella naurettavaa ja surullista samaan aikaan.

Nimenomaan. Ja nimenomaan länsimaissa. Ei tämä epidemia esimerkiksi Aasiassa riehu.

Afrikan kirjeenvaihtaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 768
 • Liked: 5485
 • Radio Free Yerevan
Vs: Espoo ottaa lisää turvapaikanhakijoita
« Vastaus #181 : 06.06.2016, 18:55:32 »
Jalkapalloa pelattaessa tapahtuu usein yhteentörmäyksiä, jolloin tarvitaan lähihoitajan ensiaputaitoja.

Lainaus
Lähihoitaja/Asiakasohjaaja (vakituinen työsuhde)

Luona Oy operoi tällä hetkellä useita turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksia Uudellamaalla maahanmuuttoviraston toimeksiannosta. Etsimme nyt arabiankielen taitoisia

lähihoitajia asiakasohjaajiksi ohjaustiimiin

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Ohjaustiimissä tehtäviisi kuuluu vastaanottokeskuksen arjen pyörittäminen esim. ruokailut, neuvonta, viranomaisyhteistyö, asukkaiden aktivointi ja turvallisen ilmapiirin luominen. Lisäksi toimit terveydenhoitajan tukena terveydenhuollossa. Tehtävässä on sopimuspalkka. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta joskus tarve voi olla kolmivuorotyölle.

Edellytämme:

- lähihoitajan tutkintoa
- sujuvaa arabian ja suomen kielen taitoa
- kykyä työskennellä paineessa sekä kykyä sopeutua vaihteleviin tilanteisiin
- kykyä ymmärtää monikulttuurisuutta
- kokemusta perheiden kanssa työskentelystä

Asiakasohjaajaksi sopii oma-aloitteinen, paineensietokykyinen ja sosiaalinen henkilö, joka haluaa tukea hädässä olevia. Jätäthän hakemuksesi heti, sillä käynnistämme haastattelut jo hakuajalla!

[---]

Barona

Löytyyköhän arabiankielisiä hakijoita paastokuukauden alettua?
Hänen Majesteettinsa palveluksessa.

Afrikan kirjeenvaihtaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 768
 • Liked: 5485
 • Radio Free Yerevan
Espoossa olisi töitä myös muutamalle sosionomille. Vokki-Barona etsii kolmea ohjaajaa tukemaan ja aktivoimaan hädässä olevia ja haavoittuvia.

Lainaus
Sosiaaliohjaaja ohjaustiimiin

Luona Oy tuottaa kotiin tuotavia palveluja ja asumiseen liittyviä ratkaisuja kuten tuettua asumista, kriisimajoitusta, kotihoitoa, vastaanottokeskustoimintaa ja kotouttamista. Lisääntyneen asukasmäärän johdosta, etsimme nyt nopealla aikataululla

3 Sosiaaliohjaajaa ohjaustiimiin

vastaanottokeskukseen Espooseen kokopäiväiseen vakituiseen työsuhteeseen. Sosiaaliohjaajan toimenkuva on hyvin moninainen Luonassa. Vastuualueellesi kuuluu sosiaaliohjauksen avustavat tehtävät, kuten psykososiaalisen tuen antaminen asukkaille vastaanottokeskuksen arjessa. Toimit tiivisti yhteistyössä muiden sosiaaliohjaajien sekä ohjaustiimin kanssa. Toivomme sinulta kokemusta omaohjaajan tehtävistä ja tuen antamisesta erityisesti haavoittuneessa asemassa oleville. Ohjaustiimissä tehtäviisi kuuluu vastaanottokeskuksen arjen pyörittäminen esim. ruokailut, neuvonta, viranomaisyhteistyö, asukkaiden aktivointi ja turvallisen ilmapiirin luominen. Tehtävässä on sopimuspalkka.

Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta joskus tarve voi olla kolmivuorotyölle. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Edellytämme:
- aiempaa sosiaalialan koulutusta ja työkokemusta (sosionomi)
- kykyä työskennellä paineessa sekä kykyä sopeutua vaihteleviin tilanteisiin
- kykyä ymmärtää monikulttuurisuutta

Eduksi katsomme aikaisemman työskentelyn monikulttuurisessa työympäristössä, oman maahanmuuttotaustan tai vapaaehtoistyössä toimimisen.

Sosiaaliohjaajaksi sopii oma-aloitteinen, paineensietokykyinen ja sosiaalinen henkilö, joka haluaa auttaa hädässä olevia. Jätäthän hakemuksesi heti, sillä käynnistämme haastattelut jo hakuajalla! Huomioimme myös tänä keväänä valmistuvat opiskelijat.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monialaisen tehtäväkentän uudessa ja kehittyvässä ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä. Uudessa tehtävässäsi saat innostuneen ja sitoutuneen tiimin tuen – näitä ominaisuuksia odotamme myös sinulta! Työnantajana Luona on lojaali ja tärkein toimintaamme ohjaava arvo on ihmisarvo – olipa kyse asiakkaastamme tai työntekijästämme.

Mikäli kiinnostuit avoimesta tehtävästämme, jätäthän välittömästi hakemuksesi järjestelmäämme! Kerrothan hakemuksellasi myös milloin pystyisit aloittamaan ja palkkatoiveesi.

Kotimainen Luona Oy tuottaa kotiin tuotavia palveluja ja asumiseen liittyviä ratkaisuja kuten tuettua asumista, kriisimajoitusta, kotihoitoa, vastaanottokeskustoimintaa ja kotouttamista. Toimimme kotitalouksien, kaupunkien, kuntien ja valtion kumppanina. Tarjoamme kaikille Luona-polkuun sitoutuneille asiakkaillemme oman asunnon sekä yksilöllistä tukea asumiseen ja arkeen sekä työ- tai koulutuspaikan löytämiseen. Uskomme, että auttamalla ihmistä auttamaan itseään, autamme koko yhteiskuntaa. Luona Oy työllistää noin 300 henkilöä ja sen liikevaihto (2015) oli 16 miljoonaa euroa. Luona Oy on Barona Groupin tytäryhtiö.

Barona
Hänen Majesteettinsa palveluksessa.

Nyymi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 613
 • Liked: 1254
Vs: Espoo ottaa lisää turvapaikanhakijoita
« Vastaus #183 : 03.07.2016, 22:44:11 »
Nihtisillan turvapaikkahuijarit löysivät kauniaislaisten iloksi Gallträskin rannoille, pahimpaan aikaan kaikki laiturit notkuivat onkijoita, jotkut sankarit yrittivät kalastaa ilman vapaa heittämällä pelkkää siimaa.

Nyt pahin tungos on jostain syystä haihtunut, liekö kyse sattumasta tai sitten pahin innostus on laantunut.

Erikoisen ilmiönä raportoin havaitsemani ilmeisesti kaikkein hädänalaisimpien houkuttamat, mato-onginnan ilmeisen huonosti hallitsevat, ohikulkijoita toiveikkaasti vilkuilevat groteskin lihavat lähiövalaat.
Ennen muslimeja piti suojella betoniporsailta. Nyt betoniporsailla suojellaan muslimeilta.
Mitä eroa on Jammulla ja Muhammedilla? - Toinen on profeetta ja toinen on alue.
"Toisista kulttuureista tulevat tutustuvat prinsessoihimme. Tähän myös heillä on oikeus." - Rikoskomisario Jari Kiiskinen

MustaLeski

 • Vieras
Vs: Espoo ottaa lisää turvapaikanhakijoita
« Vastaus #184 : 23.08.2016, 21:55:28 »
Lainaus
Keskuksen sulkemisesta vuorokauden soppa Espoossa: Turvapaikanhakijat eivät suostuneet majoittumaan vastaanottokeskukseen

19 turvapaikanhakijaa vietti vuorokauden - ja samalla myös maanantain ja tiistain välisen yön - vastaanottokeskuksen pihamaalla Espoossa.

Kaikkiaan 35 turvapaikanhakijaa siirrettiin Helsingin Pitäjänmäeltä Espoon Otaniemessä sijaitsevaan vastaanottokeskukseen.

- Heistä 19 oli sitä mieltä, että vastaanottokeskuksen majoitusmahdollisuudet neljän hengen huoneissa - vaikka heillä on aiemmin ollut vastaavantyyppistä - eivät olleet sellaisia, mitä he olisivat halunneet, Luona Oy:n Otaniemen vastaanottokeskuksen johtaja Ami Engström sanoo Iltalehdelle.

Ulkona vietetty yö sujui Engströmin mukaan rauhallisesti.

- Välillä he kävivät vastaanottokeskuksen saniteettitiloissa, lisäksi heille keitettiin teetä ja totta kai heille on tarjottu aamiaiset, lounaat, päivälliset ja iltapalat.

Vuorokauden tapahtuma

Ulkona vietetty yö sai kuitenkin turvapaikanhakijat mietteliääksi tiistaiaamuna.

- Aamulla he miettivät, että joku toinen ratkaisu voisi olla parempi. He suorittivat pienen turneen takaisin edelliseen, jo suljettuun vastaanottoyksikköön sekä kävivät muun muassa Espoon toisessa vastaanottoyksikössä. Siirrot tapahtuvat Maahanmuuttoviraston ohjeistuksella ja heidän päätöksellään, joten heillä ei ollut vaihtoehtona muuta kuin palata takaisin Otaniemen keskukseen.

Erikoinen episodi vastaanottokeskuksen pihamaalla kesti kaikkiaan noin vuorokauden. Vastaanottokeskus sai uudet asukkaansa bussikuljetuksella maanantaina noin kello 15.30. Viimein tiistaina noin kello 17 viimeisetkin turvapaikanhakijat siirtyivät sisätiloihin.

- Kun Suomen suvi on niin hieno kuin se on, niin emme me voi ketään pakottaa. Eikä se kuulu meidän toimintamalliin vaan ihmisillä on ihan vapaa oikeus valita, miten he aikaansa viettävät. Jos he haluavat ulkona aikaansa viettää, se on mahdollista.

Myös poliisi kävi paikalla, mutta se totesi, että kaikki sujuu paikan päällä rauhallisesti.

Aiemmin Luonan työntekijät ovat kertoneet muun muassa Helsingin Sanomien ja Ylen haastatteluissa vastaanottokeskusten olojen olevan "kaoottinen" ja kuinka "siellä tehdään bisnestä ihmisoikeuksien kustannuksella".

Vastaanottokeskuksen johtajan mukaan alkuviikon kaltainen protesti on tapahtunut vain kerran.

- Olisiko tämä nyt toinen kerta, että useampi olisi esittänyt kädet ristissä, ettei tämä meille käy. Onneksi on ollut lämpöiset yöt eikä ole satanut. Jos olisi lumipyryä tai muuta, ei olisi ehkä niin kivaa, Engström pohtii.Java

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 390
 • Liked: 5810
Vs: Espoo ottaa lisää turvapaikanhakijoita
« Vastaus #185 : 23.08.2016, 21:59:55 »
No tottakai on tarjottu aamiaiset, lounaat, välipalat ja päivälliset :facepalm: ymmärtääkö noi idiootit, mitä ruokajonoissa värjöttelevät kantikset tästä tuumivat!!!
Älä usko mitään mitä kirjoitan!

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 138
 • Liked: 13915
Vs: Espoo ottaa lisää turvapaikanhakijoita
« Vastaus #186 : 23.08.2016, 22:16:11 »
Neljän hengen huoneet? Useat suomalaiset miehet viettävät vuoden 12 hengen tuvassa, jossa on hieman erilainen meininki kuin spärrätätien hyysäys. Vaikka joskus hieman "hajottaa", niin en ole nähnyt samanlaisia protesteja varusmiespalveluksessa.
Lohjan persut

Toni R Jyväskylästä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 884
 • Liked: 6917
 • Minä olen kaapumies!
Vs: Espoo ottaa lisää turvapaikanhakijoita
« Vastaus #187 : 23.08.2016, 22:24:00 »
Lainaus
lisäksi heille keitettiin teetä ja totta kai heille on tarjottu aamiaiset, lounaat, päivälliset ja iltapalat.

Vain neljä ilmaista ateriaa? Olivatko kenties syömälakossa?

Echidna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 774
 • Liked: 5144
Vs: Espoo ottaa lisää turvapaikanhakijoita
« Vastaus #188 : 23.08.2016, 23:32:59 »
Aterioiden välit olivat syömälakossa, värjöttelivät ulkona tupakilla.

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 135
 • Liked: 11262
 • Anyone?
Vs: Espoo ottaa lisää turvapaikanhakijoita
« Vastaus #189 : 23.08.2016, 23:38:23 »
Toivottavasti tulisi yöllä vettä kuin esterin pepusta.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 303
 • Liked: 12424
Lainaus
Keskuksen sulkemisesta vuorokauden soppa Espoossa: Turvapaikanhakijat eivät suostuneet majoittumaan vastaanottokeskukseen

Tiistai 23.8.2016 klo 21.23

19 turvapaikanhakijaa vietti vuorokauden - ja samalla myös maanantain ja tiistain välisen yön - vastaanottokeskuksen pihamaalla Espoossa.

    Syynä tyytymättömyyteen oli 35 turvapaikanhakijan siirto uuteen vastaanottokeskukseen.
    Turvapaikanhakijat siirrettiin Helsingin Pitäjänmäellä sijaitsevasta Kutomotien vastaanottokeskuksesta Espoon Otaniemen vastaanottokeskukseen.
    Kaikkiaan erikoinen episodi kesti vastaanottokeskuksen pihamaalla reilun vuorokauden.

Tiistaina kello 17.00 jälkeen lähes kaikki turvapaikanhakijat olivat jo siirtyneet vastaanottokeskuksen sisätiloihin.

Kaikkiaan 35 turvapaikanhakijaa siirrettiin Helsingin Pitäjänmäeltä Espoon Otaniemessä sijaitsevaan vastaanottokeskukseen.

- Heistä 19 oli sitä mieltä, että vastaanottokeskuksen majoitusmahdollisuudet neljän hengen huoneissa - vaikka heillä on aiemmin ollut vastaavantyyppistä - eivät olleet sellaisia, mitä he olisivat halunneet, Luona Oy:n Otaniemen vastaanottokeskuksen johtaja Ami Engström sanoo Iltalehdelle.
Iltalehden lukijan kuvasta paljastuu, kuinka turvapaikanhakijoiden tavarat olivat vastaanottokeskuksen pihassa maanantain ja tiistain välisen ajan.

Ulkona vietetty yö sujui Engströmin mukaan rauhallisesti.

- Välillä he kävivät vastaanottokeskuksen saniteettitiloissa, lisäksi heille keitettiin teetä ja totta kai heille on tarjottu aamiaiset, lounaat, päivälliset ja iltapalat.

Vuorokauden tapahtuma

Ulkona vietetty yö sai kuitenkin turvapaikanhakijat mietteliääksi tiistaiaamuna.

- Aamulla he miettivät, että joku toinen ratkaisu voisi olla parempi. He suorittivat pienen turneen takaisin edelliseen, jo suljettuun vastaanottoyksikköön sekä kävivät muun muassa Espoon toisessa vastaanottoyksikössä. Siirrot tapahtuvat Maahanmuuttoviraston ohjeistuksella ja heidän päätöksellään, joten heillä ei ollut vaihtoehtona muuta kuin palata takaisin Otaniemen keskukseen.

Erikoinen episodi vastaanottokeskuksen pihamaalla kesti kaikkiaan noin vuorokauden. Vastaanottokeskus sai uudet asukkaansa bussikuljetuksella maanantaina noin kello 15.30. Viimein tiistaina noin kello 17 viimeisetkin turvapaikanhakijat siirtyivät sisätiloihin.

- Kun Suomen suvi on niin hieno kuin se on, niin emme me voi ketään pakottaa. Eikä se kuulu meidän toimintamalliin vaan ihmisillä on ihan vapaa oikeus valita, miten he aikaansa viettävät. Jos he haluavat ulkona aikaansa viettää, se on mahdollista.

Myös poliisi kävi paikalla, mutta se totesi, että kaikki sujuu paikan päällä rauhallisesti.

Aiemmin Luonan työntekijät ovat kertoneet muun muassa Helsingin Sanomien ja Ylen haastatteluissa vastaanottokeskusten olojen olevan "kaoottinen" ja kuinka "siellä tehdään bisnestä ihmisoikeuksien kustannuksella".

Vastaanottokeskuksen johtajan mukaan alkuviikon kaltainen protesti on tapahtunut vain kerran.

- Olisiko tämä nyt toinen kerta, että useampi olisi esittänyt kädet ristissä, ettei tämä meille käy. Onneksi on ollut lämpöiset yöt eikä ole satanut. Jos olisi lumipyryä tai muuta, ei olisi ehkä niin kivaa, Engström pohtii.
SAMI KOSKI

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016082322214469_uu.shtml

Vastaanottokeskus-majoitus pitäisi AINA olla vähintään 4 äijää samassa huoneessa ja iso juliste seinällä kuinka vapaaehtoisen kotiinpaluun kautta saat lentoliput kotimaahasi nopeasti.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Kyklooppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 524
 • Liked: 6619
 • Musertunut Suomen kansalainen.
Mutta onneksi saivat teetä ja sapuskaa, on se kauheaa kun tuolleen joutuvat reagoimaan vääryyksiin.
Ihmisjäte.

Micke90

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 19 605
 • Liked: 14721
Onneksi edes teetä keitettiin herroille lohdutukseksi.  :'(

Marius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 811
 • Liked: 2480
 • Normaali erilainen.
Voi perkele, en muuta sano.
Yksi plus yksi on kolme, koska enemmistö sanoo niin.

Beenari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 890
 • Liked: 4100
 • Banned
eivät olleet sellaisia, mitä he olisivat halunneet

Haette turvaa, sitä teille tarjotaan ja kehtaatte sanoa ettei kelpaa. Menkää kotiinne takaisin.
"Hölmöä miettiä, mikä maan tai maapallon tila on sadan vuoden kuluttua. Meistä kumpikaan ei ole silloin enää elossa"
- Antti Rinne (SDP)

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 789
 • Liked: 5334
Jutun perusteella tilanne oli hoidettu ihan luontevasti.Saniteettitilat on tarjottava, koska vaihtoehto on ulosteet ulkosalla. Safkan aikataulutettu, keskitetty jakelu taas pitää porukan hallitulla alueella.
*** Lisää rahaa kotiuttamiseen! ***


Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 727
 • Liked: 11244
 • Oulu- Uleåborg
  • Esa Paloniemi- nude but not naked
eivät olleet sellaisia, mitä he olisivat halunneet

Haette turvaa, sitä teille tarjotaan ja kehtaatte sanoa ettei kelpaa. Menkää kotiinne takaisin.

Niinpä. Ellei kelpaa niin menköön kotiinsa.
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

https://esapaloniemi.webnode.fi/
Nude but not naked

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 606
 • Liked: 12248
 • old wave feminist
Helsingin diskopallojen lähistöllä oleva Pitäjänmäki versus joku kaukana kuusessa ihan miten vaan matun kannalta katsottuna Espoon Vokki.
Siinä varmaan se oikea ongelma.
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 927
 • Liked: 38026
Helsingin diskopallojen lähistöllä oleva Pitäjänmäki versus joku kaukana kuusessa ihan miten vaan matun kannalta katsottuna Espoon Vokki.
Siinä varmaan se oikea ongelma.

Otaniemen vastaanottokeskuksesta Kamppiin pääsee julkisilla noin 17 minuutissa. Se on kuitenkin tälle rikollisjengille liikaa.

Niin muuten. Sen jälkeen kun Otaniemen vokki perustettiin, alkoi kampuksella esiintyä seuraava paranormaali tunneloitumisilmiö: mm. teekkarikylän ja joidenkin muiden kampuksella tiheässä käytössä olevien saunojen tiloista alkoi toistuvasti siirtyä kännyköitä itsestään vastaanottokeskukseen jolla ei ole varsinaisesti minkäänlaista yhteyttä opiskelijoihin tai korkeakouluun, ja joka ei ole edes niiden välittömässä läheisyydessä. Tämän tunneloitumisilmiön pystyi toteamaan laajasti käytettyjen kännykänpaikannuspalveluiden avulla. Kun demarien rakastaman rikollisyhtiön tiloista sitten mentiin tiedustelemaan näitä oudosti sinne päätyneitä laitteita, ne vain löytyivät eikä niin turvapaikanhakijoiksi kutsuttujen rikollisten kuin vokkia pyörittävän yrityksenkään mielestä tilanteessa ole mitään omituista, rikoksista puhumattakaan...

Välillä tulee mieleen että äskettäin kohtuullisen näkyvästi uutisoitu (ilmeisesti jonkin helsinkiläisen narkin) murtosarja Teekkarikylässä oli ikäänkuin näppärästi sattunut sijaisuutinen poliittisesti epäkorrektille omaisuusrikosepidemialle jonka Otaniemen vokki perustettuaan aiheutti. No, tämä lafkahan on ainakin toistaiseksi niiden tänä vuonna lakkautettavien listalla, ja koko asia lakaistaneen siististi maton alle, koska olisi tosi rasistista tutkia tällaisia asioita.
« Viimeksi muokattu: 24.08.2016, 07:28:29 kirjoittanut foobar »
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

rooster

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 551
 • Liked: 2167
Kyllä huomaa kuinka ovat hädänalaisia. Tuossa olisi hyvä tapa selvittää tarve turvapaikalle kun tarjoaisi totutusta poikkeavaa ruokaa ja majoitus inttityylisesti siivousvuoroineen, ilman discorahaa ja poistumistakin pitäisi anoa, niin kaikille valittajille automaattinen hylsy.

Randy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 616
 • Liked: 1893
Vs: 2016-08-23 IL:Turvapaikanhakijat eivät vastaanottokeskuk
« Vastaus #201 : 24.08.2016, 07:47:26 »
Monelle opiskelijalle pääkaupunkiseudulla kelpaisi varmasti ilmaiseksi tuollainen neljän hengen kimppahuone väliaikaisesti lisättynä neljällä kokin valmistamalla aterialla päivässä ilman, että protestoisivat menemällä metsään hillumaan, koska Kalliosta ei kattohuoneistoa irronnut.

Blanc73

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 044
 • Liked: 19075
 • Geenivirhe paholainen, Oulun osasto
Lainaus
Syynä tyytymättömyyteen oli 35 turvapaikanhakijan siirto uuteen vastaanottokeskukseen.
    Turvapaikanhakijat siirrettiin Helsingin Pitäjänmäellä sijaitsevasta Kutomotien vastaanottokeskuksesta Espoon Otaniemen vastaanottokeskukseen.
    Kaikkiaan erikoinen episodi kesti vastaanottokeskuksen pihamaalla reilun vuorokauden.
Potkikaa nuo pakolaista esittävät turistit ulos maastamme. Röyhkeät pask**.  Näiden episodien jälkeen pitäisi jälleen muutaman kukkahatunkin silmät aueta?
"Somaleissa on korkeasti koulutettuja runsaasti mm. koneinsinöörejä, Soile Syrjäläinen on huomannut. Heidän todistuksensa on vain jäänyt Somaliaan, hän toteaa."

Erikoislääkäri ja terapeutti Pirkko Brusila: "Muslimeilla seksuaalisuuden käsite on kantasuomalaisia laajempi."

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 927
 • Liked: 38026
Vs: 2016-08-23 IL:Turvapaikanhakijat eivät vastaanottokeskuk
« Vastaus #203 : 24.08.2016, 08:30:54 »
Monelle opiskelijalle pääkaupunkiseudulla kelpaisi varmasti ilmaiseksi tuollainen neljän hengen kimppahuone väliaikaisesti lisättynä neljällä kokin valmistamalla aterialla päivässä ilman, että protestoisivat menemällä metsään hillumaan, koska Kalliosta ei kattohuoneistoa irronnut.

Vain kun korostetaan sanaa "väliaikaisesti" - ehkä viikoiksi tilapäismajoitukseen. (Ilmaisuus saattaisi tosin parantaa menekkiä.) Suomalaisille opiskelijoille jaetut huoneet eivät ole menneet kaupaksi enää pariin kymmeneen vuoteen, ainakaan Otaniemen Teekkarikylästä saamani käsityksen mukaan. Kiinalaiset ja muut pimeästi eteenpäin vuokraajat ja heidän asiakkaansa ovat toinen juttu, mutta ainakin Otaniemestä jaetut kahden hengen soluhuoneet hävisivät 90-luvun puolenvälin jälkeen.
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

onni4me

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 119
 • Liked: 1963
Luonto suojelee rakasta kotimaatamme. Odottakaamme vain marraskuun räntäsateita ja pimeitä lumisia ja jäisiä hankikuukausia. Josko silloin vieraat ymmärtäisivät, ettei täällä voi elää, kun joillekin täällä syntyneillekin mustan kelirikon kuukaudet ovat raskaita.

 :roll:
Perussuomalaiset on ihan ookoo tappaa koska he saattaisivat heiluttaa persettä - ja myydä sitä - ja sen takia valtion ei tule turvata heidän elämäänsä.
Asraa mukaillen tämä on ihan ookoo asia sanoa täällä modejen mielestä.

yks vaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 813
 • Liked: 1052
Tuli joskus vietettyä aikaa hätämajoitushuoneissa Otaniemessä kun ei kämppää irronnut. 15 tyyppiä samassa...
Kuka syrjisi minua?

Randy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 616
 • Liked: 1893
Vs: 2016-08-23 IL:Turvapaikanhakijat eivät vastaanottokeskuk
« Vastaus #206 : 24.08.2016, 10:47:40 »
Vain kun korostetaan sanaa "väliaikaisesti" - ehkä viikoiksi tilapäismajoitukseen. (Ilmaisuus saattaisi tosin parantaa menekkiä.) Suomalaisille opiskelijoille jaetut huoneet eivät ole menneet kaupaksi enää pariin kymmeneen vuoteen, ainakaan Otaniemen Teekkarikylästä saamani käsityksen mukaan. Kiinalaiset ja muut pimeästi eteenpäin vuokraajat ja heidän asiakkaansa ovat toinen juttu, mutta ainakin Otaniemestä jaetut kahden hengen soluhuoneet hävisivät 90-luvun puolenvälin jälkeen.

No ei kai noita diskomiehiä olla ikuisiksi ajoiksi noihin vokkeihin sulkemassa apeiden verhojen huoneisiin ja he tietävät tuon ihan varmasti itsekin? Väliaikaisesta majoituksesta tuossakin on siis kyse, mutta ovat oletettavasti tottuneet Irakissa niin paljon parempaan, että ei tuollaista vaatimatonta majoitusta edes pelasta pullantuoksuiset SPR:n tanttojen päivittäiset pepputanssit tai enkelipölyllä sivelty peti viikonloppuisin jonkin "vapaaehtoisen" tantan patjana.

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 428
 • Liked: 27322
Tuli joskus vietettyä aikaa hätämajoitushuoneissa Otaniemessä kun ei kämppää irronnut. 15 tyyppiä samassa...

Kaikille ei ilmeisesti sellaistakaan paikkaa ole aina riittänyt. Tällaisen käsityksen sain mm. nähtyäni jonkun nuoren naisen itkemässä asuntotoimistossa.

En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 428
 • Liked: 27322
Vs: 2016-08-23 IL:Turvapaikanhakijat eivät vastaanottokeskuk
« Vastaus #208 : 24.08.2016, 12:03:53 »
Vain kun korostetaan sanaa "väliaikaisesti" - ehkä viikoiksi tilapäismajoitukseen. (Ilmaisuus saattaisi tosin parantaa menekkiä.) Suomalaisille opiskelijoille jaetut huoneet eivät ole menneet kaupaksi enää pariin kymmeneen vuoteen, ainakaan Otaniemen Teekkarikylästä saamani käsityksen mukaan. Kiinalaiset ja muut pimeästi eteenpäin vuokraajat ja heidän asiakkaansa ovat toinen juttu, mutta ainakin Otaniemestä jaetut kahden hengen soluhuoneet hävisivät 90-luvun puolenvälin jälkeen.

Itse suhtaudun aika skeptisesti väitteeseen, etteivät jaetut huoneet olisi menneet kaupaksi pariinkymmeneen vuoteen. Muistan itse elävästi, että suunnilleen 20 vuotta sitten niitäkin asuntoja jonotettiin, eikä niitä silti riittänyt kaikille, joten on vaikea uskoa, että tilanne olisi hetkessä dramaattisesti muuttunut. Olikohan vielä niin, etteivät aloittelevat opiskelijat edes käytännössä pystyneet hakemaan suoraan yhden hengen huoneisiin. Eihän sellainen kahden hengen huone kovin mukava opiskeluiden kannalta ole, mutta on se silti parempi kuin joku hätämajoitus.

Mitä tulee turvapaikanhakijoihin, niin heille ei pitäisikään järjestää mitään kovin mukavia oloja, vaan nimenomaan jaetut huoneet jossain korvessa tai telttaleirillä, sijoittaminen suljettuihin laitoksiin, kuten Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk on suositellut ja esimerkiksi mitä Viro noudattaa. Tällainen pieni ankeus auttaa edes vähän vähentämään elintasopakolaisuuden houkuttelevuutta ja voi motivoida turvapaikkaan oikeasti oikeutettujakin aktivoitua parantamaan työnteolla elämäänsä.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 428
 • Liked: 27322
Tuli joskus vietettyä aikaa hätämajoitushuoneissa Otaniemessä kun ei kämppää irronnut. 15 tyyppiä samassa...

Onhan armeijassakin tuvissa yleensä suhteellisen runsaasti väkeä. Miksei sama kelpaa näiden valittajien majoittamiseen?
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/