UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Turku: Turvapaikanhakijat, pakolaiset ja vastaanottokeskukset  (Luettu 35582 kertaa)

Kari Kinnunen

 • Vieras
Turku: Turvapaikanhakijat, pakolaiset ja vastaanottokeskukset
« Vastaus #60 : 23.03.2018, 15:34:22 »
No täytyyhän lutuisten pikku palleroiden päästä tutustumaan maamme prinsessoihin. Tämähän taitaa olla oikein poliisin kanta, ellen väärin muista.

guest8096

 • Vieras
Turku: Turvapaikanhakijat, pakolaiset ja vastaanottokeskukset
« Vastaus #61 : 23.03.2018, 15:36:29 »
Eihän sitä ilman huumeita voisi monikulttuurisuuden hyötyihin uskoakaan.

Dick Ursby

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 470
 • Liked: 1524
 • Etnonationalisti
Turku: Turvapaikanhakijat, pakolaiset ja vastaanottokeskukset
« Vastaus #62 : 23.03.2018, 16:07:13 »
En oikein keksi muuallekaan postata ja tämä sopii teemaan. "Ystäväni" on monikulttuurisen helsinkiläisen peruskoulun opettaja. Oppilaita siis ykkösestä ysiin. Talossa on valmistava luokka täynnä ihanan väriseviä irakilaisia ja afgaaneja.

Nyt on niin että yksi geelipäistä on käsketty pitää sisällä välituntisin. Syy: ahdistelee ja käyttäytyy huonosti. Kiusaa ja itkettää kuudesluokkalaisia tyttöjä.

Kuudesluokkalaisia, Dude.

Irakin ja Afganistanin paskaporukalta en odota mitään hyvää, en nyt enkä tulevaisuudessa. On aivan rikollista viedä sinne ketään tutustumaan.
Olisit profiloinut etnisesti!

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 862
 • Liked: 5498
Sanna Paasikivi kirjoittaa naamakirjassa

Lainaus
Luulitteko, että aikuisten maa...muuttajamiesten vierailuttaminen suomalaisissa kouluissa on ohi? Luulitte väärin. Vain eduskuntavaalit ovat ohi, mutta lastemme esitteleminen tur....hakijoille tai kyseisin motiivein tur..paikan saaneille mieshenkilöille jatkuu suomalaisessa koulumaailmassa.

Hetki sitten saamani tiedon mukaan Turun keskustassa sijaitsevan lukion luokkaan on ilman ennakkotietoa tuotu 11 maa...muuttajamiestä "vierailulle". Oppilaille ja heidän vanhemmilleen tapahtunut tuli täytenä yllätyksenä. Sattumoisin kyseessä oleva koulu sijaitsee hiuksia nostattavasti melko lähellä Turun vuoden 2017 terrori-iskun paikkaa.

"Vierailijat" ovat olleet silmämääräisesti arvioituna n. 25-30-vuotiaita ja tyypilliseen tapaan tyylikkäästi ja kalliisti pukeutuneita. Miehet ovat "kotoutumassa" eräässä täkäläisessä ammattiopistossa, joka järjestää maa...muuttaajille kurssitusta.

Kukaan miehistä ei ole osannut suomea, ainoastaan "päivää" ja jonkin alatyylisen sanan.

Luokassa on ollut luonnollisesti alaikäisiä n. 16-17-vuotiaita oppilaita. Yksi tytöistä viestitti heti isälleen, mitä koulussa tapahtuu. Kyseinen isä on ystäväni ja hän pyysi minua kirjoittamaan tapahtuneesta.

Hyvät turkulaiset ja suomalaiset. Mitä aikuiset suomea taitamattomat, ar...imiehet tekevät jälleen kerran suomalaisten teinien seassa? Tutustuvat analfabeetikkoina suomalaiseen lukioon?? Joko teille vanhemmat riittää m...tugr...ming? Isät ja äidit, puuttukaa tähän vaaralliseen päiväkotien ja koulujen "suvaitsevaisuuskasvatukseen". Puolustukaa omianne. Ilman teidän puuttumistanne tämä lastemme uhraaminen mo....kulttuurisuuden alttarille ei lopu.
https://www.facebook.com/sanna.paasikivi.7/posts/2371314912931385
Koronan torjuntatoimet "tappavat" enemmän ihmisiä kuin itse virus.

Tagit: turku