Kirjoittaja Aihe: Nuiva boikottiketju  (Luettu 83797 kertaa)

sutki

  • Jäsen^^
  • **
  • Viestejä: 182
  • Liked: 412
Vs: Nuiva boikottiketju
« Vastaus #360 : 31.07.2022, 01:10:57 »
Ajoin tänään fillarilla Lappeenrannan Prisman ohi ja parkkiksella oli 5 kpl ryZZän busseja.
S-ryhmä halpuuttaa ja myy samalla tax freenä ryZZille. Käyn irtisanomassa EeKoon jäsenyyteni ensi viikolla.
Jotain rajaa.

Ja jos ei ollut oikea ketju, pyydän anteeksi.

@sutki Hienoa! Jokainen rys*än persettä rahan vuoksi nuoleva boikottiin vaan! Jos satutte näkemään kadulla venäläisiä turisteja, niin suosittelen myös reippaasti menemään puheille ja toivottamaan pikaista paluuta omaan Paskalääväänsä. Ihan sama jos sattuu kuulumaan siihen pieneen venäläisvähemmistöön, joka vastustaa ukrainalaisten raiskausta, kidutusta ja murhaamista. Jokaisella venäläisellä pitäisi tällä hetkellä olla parempaa tekemistä kuin tehdä turistimatkoja Suomeen. Voisivat olla vaikka auttamassa ukrainalaisia orpolapsia tai tappamassa Z:toja muukalaislegioonassa. Tässä pitää tosin olla satavarma, ettei kyseessä ole suomenvenäläinen, joka ei tähän soppaan ole sen enempää syyllinen kuin suomalainen pottunokkakaan.

Ja asian voi esittää ihan asiallisesti mainiten ryZZien tappiot ja samalla kysellen onko Moskovan ja Pietarin poikia jo rintamalla. Keskusteluyhteys on hyväksi,.
Pitkä kilpi autossa antaa osoittaa kuka on venäläinen.
Mielestäni on ok muistuttaa Putinin kansaa koska ME voisimme olla seuraavana .
« Viimeksi muokattu: 31.07.2022, 01:58:14 kirjoittanut sutki »

Jack

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 2 050
  • Liked: 2299
Vs: Nuiva boikottiketju
« Vastaus #361 : 17.09.2022, 13:30:06 »
Kun lehtijutuissa on kuvia koulujen oppilaista, etninen monimuotoisuus on yleensä näkyvissä. Oppilaiden joukossa on tummaihoisia ja huivipäisiä jopa enemmän kuin mikä on heidän osuutensa oppilaista yleensä.

Eilen Hesari teki poikkeuksen ja julkaisi kuvan kahdeksasta oppilaasta, jotka näyttävät kaikki suomalaisen kantaväestön edustajilta. Silhuettina esiintyvällä opettajalla sen sijaan on "afrokampaus", joten hänen voi kuvitella olevan perimältään afrikkalaistaustainen.

Leden juttu on otsikoitu "”Oppilas kiroilee, sylkee ja puree”

https://hs.mediadelivery.fi/img/1440/77034dfe78a80c15345524be7cae954d.jpg

Olisiko lehteä syytetty rasismista, jos kuvassa olisi tavalliseen tapaan ollut näkyvissä myös muita etnisyyksiä? Vai valkoihoiset oppilaatko ne vain häiriköivät mustaihoisille opettajille?