HOMMAN UUTISHUONE > Vastaanottokeskukset

Kihniö: Perussuomalaisten esitys: Tulossa 150–200 paikan VOK?

(1/10) > >>

Bxh7+:

--- Lainaus ---Kihniön kunnanvaltuuston puheenjohtaja Petteri Wiinamäki (ps) tiedotti maanantaiaamuna, että kunta on ottanut yhteyttä Suomen Punaiseen ristiin ja Maahanmuuttovirastoon tarkoituksena kartoittaa, olisiko kunnassa sopivia tiloja pakolaisten vastaanottokeskuksen perustamiseksi.

Wiinamäki kertoo, että Kihniöstä löytyi sopivia tiloja vastaanottokeskuksen perustamiseksi muun muassa entisen kotiteollisuuskoulun tiloista ja tyhjillään olevista rivitaloista mahdollista hajasijoitusta varten. Ajatuksena olisi ,että kunta ostaisi käyttöönsä nykyisin Sastamalan koulutuskuntyhtymän hallussa olevan koulurakennuksen.

- Kihniöön olisi mahdollista perustaa 150–200-paikkainen yksikkö. Yksikkö työllistäisi sosiaali- ja muun alan tiimin, noin 20 henkilöä. Toiveemme olisivat lapsiperheet.

Idean koko asiasta esitti Wiinamäen mukaan perussuomalaisten valtuutettu Hannu Koivistoinen. Asia nousi esiin hallituksen iltakoulussa toissa viikolla. Wiinamäen mukaan koko perussuomalaisten ryhmä, kuten muutkin Kihniön valtuustoryhmät, on ehdotuksen takana.

Wiinamäki sanoo, että vastaanottokeskus antaisi piristysruiskeen kunnan taloudelliselle tilanteelle.
--- Lainaus päättyy ---
Loput linkin takaa:
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194996957693/artikkeli/perussuomalaisten+esitys+kihniossa+tulossa+150+200+paikan+vastaanottokeskus+.html


Iltalehdessä on tästä asiasta parikin artikkelia:

Kihniön äänikuningatar: "Eivät minun äänestäjäni mitään rasisteja ole"
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015090720310322_uu.shtml


--- Lainaus ---Suomen perussuomalaisin kunta Kihniö on pyytänyt perussuomalaisten aloitteesta selvitystä SPR:ltä ja Maahanmuuttovirastolta, voitaisiinko kuntaan perustaa vastaanottokeskus. Kevään eduskuntavaaleissa perussuomalaiset veivät kunnassa jopa 48 prosenttia äänistä, pääosin äänikuningatar Lea Mäkipään ansiosta. Hän sai vaalipiirin kaikista äänistä lähes 45 prosenttia.

Koko perussuomalaisten ryhmä on selvitysehdotuksen takana. Mäkipää ei pelkää, että hänen äänestäjänsä kaikkoavat päätöksen myötä.

--- Lainaus päättyy ---

Suomen perussuomalaisin kunta: Haluamme valikoida turvapaikanhakijat
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015090720310473_uu.shtml

--- Lainaus ---Wiinamäen mukaan vastaanottokeskuksen perustamisesta tullaan järjestämään myös kansanäänestys.

- Kun on näin isosta asiasta kyse, tarvitaan kansanäänestys. Jos asukkaat vastustavat, ei kunta voi kävellä kansalaisten ylitte sitten. Kunta jakaantuisi muuten niin rajusti.

Jos vastaanottokeskus päätetään perustetaan, se tulisi kuntaan noin loka-marraskuussa.
--- Lainaus päättyy ---

kirjoittelija:
Näin tehdään oma maali.

Uskomatonta kuinka tyhmiä osa persuista on.

Ovat varmaan kuulleet että valtio maksaa kustannukset ja että kunta voi tienata.

Nyt ne kokoomuslaiset ja keskustalaiset ja demarit joita ottaa päähän se että naapuriin lätkäistiin 300 äijänkörilään vastaanottokeskus jäävät siirtymättä persujen äänestäjiksi.

koli:
Perussuomalaiset on valekansallismielinen puolue.

kirjoittelija:
Lea Mäkipään mielestä sitten jokainen vastaanottokeskuksen vastustaja on rasisti.

 :facepalm: :facepalm: :facepalm:

kirjoittelija:
Kaikki haluavat niitä lapsiperheitä mutta koska 80% tulijoista suomeen on äijänköriläitä niin Kihniöönkin tulee äijänköriläitä.


Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta