UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Maahanmuuton, vapaan liikkuvuuden ja monikulttuurin fyysinen hinta Suomessa  (Luettu 17882 kertaa)

nutsy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 248
 • Liked: 3318
 • ihminen
Nostan tämän taas tähän näkyville ja samalla kiitän nutsya huikeasta työstä. Nämä ovat korutonta kertomaa. Tässä meillä on ongelma. Ei suomalaisten väärinajattelussa.

Esim. 101 uutista tästä aiheesta vuonna 2018 joista ainakin 49 on seksuaalirikoksia. En osaa sanoa onko se paljon uutisia vai vähän uutisia, koska tekoja tapahtuu varmasti enemmän. Kertomaa siis olisi todennäköisesti enemmänkin, mutta se jätetään meille kertomatta. Tästäkin taltioinnista on varmasti myös jäänyt tehtyjä uutisia pois ja osa on pois jätetty kun tekijän taustasta ei ole täyttä varmuutta.

Uutisia muokataan myös toimituksen mielialan mukaan jälkikäteen, jo julkaistuista uutisista poistetaan tekijöiden taustat kertova osuus kuten tässä Homman ketjussa käy ilmi. 
https://hommaforum.org/index.php/topic,514.msg2790609.html#msg2790609 Kerrotaanko vai jätetäänkö kertomatta? Siinäpä toimittelijoilla mietittävää. Minun mielestäni suomalaisilla on oikeus tietää mitä maassamme tapahtuu.

Todellista tekojen ja uhrien määrää uutiset eivät meille kerro, yhden otsikon alle saattaa olle listattu useita erillisiä tekoja ja tekijöitä.

Parasta tietysti olisi että poliitikkomme huolehtisivat maamme asiat niin että teot joita näissä uutisissa esitellään ennaltaehkäistäisiin minimiiin oikealla lainsäädännöllä. Ainakin osan tapauksista olisi voinut ehkäistä pitämällä henkilöt jotka eivät pysty todistamaan oikeaa henkilöllisyyttään aidatulla alueella ja osan taas sillä että taparikolliset otettaisiin säilöön ja karkoitettaisiin herkemmin.

Todennäköisesti ainut rajoitus mihin näistäkin asioista keskustelu johtaa on se että kielletään kertomasta tekijöiden taustoja oikeuden julkisissa selosteissa ja rikoksista tiedottaessa.
"Jokainen yhteiskunta ja kulttuuri on tietynlaisten ihmisten tuottama ja ylläpitämä."
      \
        :)

kannibaalikani

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 186
 • Liked: 586
Loistavaa työtä! Siinäpä konkretiaa maahanmuuton tuomista iloisista ruokahetkistä.

chacha2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 235
 • Liked: 1260
Puoli vuotta sitten sisäministeriön kehittämispäällikkö  Tarja Mankkinen oli hyvin luottavainen vaikka
KRP oli aika huolestunut Ruotsinkaltaisista jengiytymismerkeistä Suomessa .
Silloin Tarja Mankkinen selitti meille että Suomessa osataan niiiiiiiin paljon paremmin:

Lainaus

Sisäministeriön kehittämispäällikkö Tarja Mankkinen ei usko jengirikollisuuden yhtä kovaan kasvuun kuin Ruotsissa. Keskusrikospoliisi arvioi MTV Uutisille eilen, että merkit jengiongelmien ympärillä ovat nyt Suomessa samat kuin Ruotsissa 10 vuotta sitten.

Mankkisen mukaan Suomessa ongelmiin on osattu puutua paremmin ja aiemmin.

– Henkilökohtaisesti ajattelen, että Ruotsissa yksi ongelma on se, että nämä vaikeat asiat on lakaistu maton alle. Niihin ei ole puututtu ja nyt ollaan tässä tilanteessa, Mankkinen arvioi.


– Me ollaan Suomessa otettu voimaakkasti ne esille ja meillä on ollut kykyä puhua niistä ja toimia niiden kanssa. On ymmärretty, että se on tärkeä osa tätä turvallisuustyötä ja tärkeä osa ongelmien ennaltaehkäisyä. Uskon, että tämä on meidän vahvuus ja erottaa meidät Ruotsista.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/estaako-tama-ruotsin-kaltaisen-jengirikollisuuden-rajun-kasvun-suomessa-ruotsissa-vaikeat-asiat-lakaistu-maton-alle/7033358


Tänään sitten onkin yhtäkkiä aivan toinen ääni kellossa sisäministeriössä.
Nyt sisäministeri Mylkkänen on todella huolestunut:
Lainaus
Jengirikollisuuden uhka on sisäministeriön vakavin kysymys seuraavan 10 vuoden aikana, sanoo Kai Mykkänen – ”Miten me vältämme Ruotsin kehityksen?
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7820ed26-0ebe-4df1-83a0-c2fe366ebd0d


Ruotsin tiellä ollaan siis. Ja kovaa vauhtia.

Joutaisi vaihtoon naiivit
sisäministeriössämme.
Edit ; Yksi linkki unohtui ja
muutama sana lisätty/ poistettu

« Viimeksi muokattu: 13.01.2019, 15:58:21 kirjoittanut chacha2 »
¨It is dangerous to be right in matters about which the established authorities are wrong.¨
Voltaire

"Condemnation without investigation is the height of ignorance"
Albert Einstein

Tagit: