Kirjoittaja Aihe: FB-ohjeet irakilaisille, Näin haet turvapaikkaa Suomesta  (Luettu 9178 kertaa)

ElinaElina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 549
 • Liked: 627
Alaa Zaid FB julkaisu, Näin kieroilet itsesi Suomeen, käännös: (lisätty väliotsikot)

IRAKILAINEN, NÄIN HAET TURVAPAIKKAA SUOMESTA:

Yksityiskohdat irakilaisten mahdollisuuksista hakea turvapaikkaa Suomesta, saapumisreitit ja tarvittavat toimenpiteet.

OLESKELULUPA JA AVUSTUKSET

Rauha teille. Joitakin asioita liittyen avustuksiin. On totta, että 15 päivän välein pakolainen saa 146€, tämä on siis naimattomalle. Aviomies ja aviovaimo saavat vähemmän kuin naimaton. Jos heillä on lapsia, myös lapsi saa tukea. Mutta liittyen oleskelulupatyyppeihin: Suomessa ei ole tällä hetkellä B-tyypin oleskelulupaa, vaan A-tyypin oleskelulupa ja on eroja siinä, minkälainen oleskelulupa henkilölle annetaan. Oleskelulupa A on vuodeksi, jolloin asut joko vastaanottokeskuksessa tai sen ulkopuolella. On myöskin neljän vuoden yleinen oleskelulupa, mutta se ei ole poliittinen. Sitten on vielä sen lisäksi poliittinen oleskelulupa A, minkä jälkeen voi hakea kansalaisuutta.

PAKOLAISEN PITÄÄ TULLA OIKEALTA SEUDULTA

Maakuntien välillä on eroja. Bagdadilaisen turvapaikanhakijan hakemus hyväksytään, jos hakijalla on aidot asiakirjat ja häntä uhataan tai hän on hengenvaarassa. On muitakin alueita: Diyala, Mosul, Kirkuk, Salah al-Din. Tämä kaikki on tapauskohtaista. Ja liittyen kurdeihin, jotka tulevat Kirkukista tai Dayalista tai mistä tahansa toisesta maakunnasta: Suomessa on aloitettu kielitestit kurdeille, koska suomalaiset ovat huomanneet, että suurin osa kurdeista tulee At Ta’mimin maakunnasta (eli nykyisestä Kirkukista).

Eli, niiden määrä, jotka tulevat Kirkukista, on suurempi kuin muualta tulevien, koska kaikki meidän kurdiveljemme hakevat turvapaikkaa väittäen olevansa Kirkukista. Tämä kielitestien toteutus on alkanut kuukausia sitten ja niiden, jotka sanovat olevansa Kirkukista, pitää läpäistä arabian ja turkmeenin kielen testi, eli heillä pitää olla tietoa näistä kielistä.

Hakijoista suurin osa on tullut paljastetuksi Kirkukilaisista dokumenteista huolimatta. Paljastumisen jälkeen annettiin kielteinen päätös ja turvapaikan hakija karkoitettiin ensimmäisen haastattelun jälkeen. Toisaalta, on myöskin veljiä Irakista, jotka saivat oleskeluluvan vuodeksi. Ja liittyen Bagdadin, Mosulin, Dayalin tai Salah al-Dinin maakuntiin (tai mikä tahansa maakunta): sieltä tulevat voivat hakea turvapaikkaa, mutta lopputulos riippuu heidän papereistaan, tarinasta ja sen uskottavuudesta.

SUOMELLA EI ONNEKSEMME OLE KOKEMUSTA PAKOLAISISTA

Pakeneminen Suomeen on uusi ilmiö eikä Suomella ole paljon kokemusta siitä, miten käsitellä pakolaisten papereita. Eli, se on maa, joka ottaa vastaan, mutta epäjärjestelmällisellä tavalla. Niiden, jotka haluavat tulla vastaanotetuksi Helsingissä tai muissa maakunnissa, täytyy huomioida, että haastattelua joutuu odottamaan keskimäärin 6-12 kk. Sen jälkeen, kun on päässyt haastatteluun, pitää odottaa vielä kaksi kuukautta tai enemmän ennen kuin vastaus hakemukseen tulee. Suomessa on paljon vastaanottokeskuksia, osa on pohjoisessa ja osa etelässä (Helsingissä). Ne eivät eroa toisistaan muuten kuin haastattelun suhteen. On väliaikaisia karkoituskeskuksia ja on vakituisia keskuksia. Ero niiden välillä on se, että haastattelun jälkeen sinut ohjataan karkoitustilanteessa vakituiseen keskukseen.

SORMENJÄLJET

Liittyen sormenjälkiin: kaikki tietävät EURODAC-järjestelmästä. On henkilöitä, joilta on otettu sormenjäljet alunperin Kreikassa, mutta siitä huolimatta heitä ei palautettu sinne. Tämä pätee ainoastaan Kreikan kohdalla, ei muiden maiden. Liittyen sormenjälkien muuttaamiseen: henkilö pystyy muuttaamaan sormenjälkensä, jos hän muuttaa ne tavalla, jota ei huomata.

Tiedoksenne: on paljon veljiä, joiden sormenjäljet eivät ole näkyneet Suomessa. Riippuu tuurista. Ja se kohujuttu siitä, että meidän kurdiveljemme saavat varmasti oleskeluluvan, on epätosi. Monien kurdien hakemukset on hylätty ja heidät on karkoitettu.

PALUURAHA

On monia, jotka valitsivat vapaaehtoisen paluun YK:n ohjelman mukaan rahan takia.

VIISUMIA EI SAA OLLA

Tilanteesta on tullut vaikea kurdeille, koska heidän pitää läpäistä kielikokeet. Siitä ei ole mitään ulospääsyä. Kokeen läpäisemiseksi pitää vastata oikein vähintään 60 prosenttiin kysymyksistä. Tilanteesi riippuu aidoista dokumenteista ja myös tarinastasi. Niiden, jotka haluavat hakea turvapaikkaa Suomesta, täytyy ottaa mukaan alkuperäiset dokumentit, kuten henkilöllisyystodistus ja Irakin passi sekä matkalippu, kunhan siinä ei ole eurooppalaista viisumia.

SUOMEN KUNNISTA LÖYTYY APUA

Liittyen heihin, jotka saavat kielteisen päätöksen ja karkoituksen Ruotsista: heitä neuvon olemaan tulematta (Suomeen), koska heidän sormenjälkensä näkyvät nopeasti, joten ei kannata vaivautua. Ja muistakaa, että onnella on oma roolinsa Suomessa, koska heillä on niin vähän kokemusta pakolaisten vastaanottamisessa. Samalla kerron ilosanoman kurdiveljilleni, Jumala heitä auttakoon, että on olemassa sopimus kunnan kanssa, suomalaisen valtuuston välityksellä. Heidän kauttaan voi tietää, miten turvapaikan hakija voi saada (kokeessa) riittävän arvosanan.

Suurin osa turvapaikan hakijoista ei ole Irakin kurdeja, veljiämme, vaan turkkilaisia, iranilaisia ja syyrialaisia.

ETSI POLIISILAITOS

Liittyen vastaanottopaikkoihin:
 Vastaanotto tapahtuu poliisiasemilla, joita löytyy kaikista suomalaisista kunnista. Kun saavut, voit ilmoittautua lähimmällä poliisiautolla, jos et tiedä, missä poliisiasema on. On myöskin monia poliisiasemia, jos haluat ilmoittautua Helsingissä, pääkaupungissa. Löydät poliisiasemat juna-asemalta tai kaupungin keskustasta, jos haluat antautua toisessa kaupungissa.

ÄLÄ TULE HELSINKIIN ENSIN

Neuvon sinua olemaan ilmoittautumatta Helsingissä, koska siellä on niin paljon ruuhkaa. On paljon muita kaupunkeja pohjoisessa, joissa on vastaanottokeskuksia ja vaikkei niissä niitä olisi, niin sinut ohjataan lähimpään kaupunkiin, jossa sellainen on. Niitä ovat pohjoisessa: Oulu, Kemi, Rovaniemi ym. Jos haluaisit muihin kaupunkeihin, joissa on nopea haastattelu, niin ne ovat nämä kaupungit: Kotka, Lahti, Imatra, Lappeenranta, Hamina, Kouvola tai mikä tahansa muu kaupunki riippuen suunnastasi. Helsingissä on myös kaksi vastaanottokeskusta, ja voit ottaa bussin mihin tahansa kaupunkiin. Myös Turku on kaunis kaupunki. Siellä on paljon irakilaisia ja sinne voi mennä halutessaan monta reittiä pitkin: Joko meren kautta (suositeltavaa jokaiselle, joka haluaa tulla Suomeen) tai sitten lentokentän kautta, mutta se aiheuttaa ongelmia.

MERITEITSE NÄIN

Meren kautta saapuminen
 tapahtuu seuraavasti: Ruotsista varaat laivalipun, jolla pääsee Helsinkiin tai Turkuun. Laivoja lähtee kahteen eri aikaan: Ensimmäinen lähtee aamuyhdeksältä ja se saapuu noin klo 21 illalla joko Helsinkiin tai Turkuun. Sitten myös klo 15 lähtee laiva, joka saapuu perille klo 9 aamulla. Voit liikkua laivassa vapaasti. Viking Lineltä on mahdollista hankkiä laiva-bussi yhdistelmälippu haluamaasi kaupunkiin. Jos haluaa varata laivalipun Ruotsista Suomeen, ei haittaa, vaikka paperit puuttuvat, sillä laivalla ei ole tarkistuksia. Suurin osa pakolaisista liikkuu täällä vapaasti, vaikka heillä ei olisi oleskelulupaa, koska joku muu varaa matkaliput heille, samaten myös Ruotsissa.

HÄVITÄ PAPERIT JA KÄNNYKKÄ

Kun saavut poliisiasemalle,
 laukkusi tutkitaan. Varokaa veljeni, ettette tee sitä virhettä, että teillä on laukussanne papereita, jotka kertovat jotain reitistänne. Teidän pitää myös ottaa alkuperäiset dokumentit, kuten henkillöllisyystodistus, passi ja jopa matkalippu, joka vahvistaa ja tukee teidän tapaustanne. Mukana ei saa olla suuria määriä eurooppalaista valuuttaa, koska silloin valuutan lähde paljastuu. Vaikka Suomen valuutta on euro, siinä on eroja muihin EU-maihin nähden. Suomalaisilla ei ole yhden ja kahden sentin kolikoita. Pienin kolikko heillä on viisi senttiä. He saattavat myöskin tutkia teidän tietokoneenne ja matkapuhelimenne selvittääkseen, onko ne ostettu Euroopasta. Joten, älkää jättäkö mitään aukkoa, joka voi pilata teidän matkanne.

SANO, ETTÄ HAET TURVAPAIKKAA - SORMENJÄLJET

Liittyen ilmoittautumiseen: Kun tulet poliisiasemalle,
 ilmoittaudu ja sano, että haet turvapaikkaa. Siellä he ottavat sinut vastaan ja tutkivat sinut. Sitten tulee siviilikuulustelija, joka ottaa sormenjälkesi. Ensimmäinen sormenjälki otetaan etusormesta, jotta he voisivat tietää, liittyykö sinuun jotain epäilyttävää tai oletko etsintäkuulutettu EU:ssa tai Skandinaviassa. Sen jälkeen puhut hänen kanssaan ilman tulkkia. Jos heillä on tulkki, niin he soittavat hänelle. Sitten annat kaikki paperisi ja he ohjaavat sinut lähimpään vastaanottokeskukseen. Seuraavana päivänä palaat poliisiasemalle, jolloin he ottavat sormenjäljet muista sormista. He ottavat myös tarkan kuvan kasvoistasi. Sitten he tutkivat sormenjälkiä tietokoneella. Jos sormenjälkesi löytyy, kone antaa listan niistä maista, joissa sinulta on otettu sormenjälki. Tällöin he saavat historiasi selville.

NÄIN VALEHTELET JA KERROT KUORMA-AUTOSTA

Jos he taas eivät löydä sormenjälkiäsi tietokannoistaan, niin sitten he jatkavat kuulustelua, eli kysyvät mitä reittiä tulit. Sinun pitää vastata heille, mutta älä mainitse, että olet mennyt minkään EU-maan kautta. Jos kerrot heille tämän, he käännyttävät sinun hakemuksesi mainitsemaasi maahan, vaikkei sormenjälkiäsi olisi kyseisessä maassa otettukaan.

Kaikki, mitä sinun pitää sanoa,
 on se, että tulit Suomeen Turkin kautta salakuljettajan avustuksella maksettuasi 15000 dollaria. Turkissa oleskelit viikon Istanbulissa ja sen jälkeen salakuljettaja vei sinut kuorma-autoon. Et tiedä mitään salakuljettajasta tai hänen ulkonäöstään - et mitään hänestä. Et tiedä mitään kuorma-auton mallista, sen numerosta, ulkonäöstä tai kuljettajan ulkonäöstä, jotta välttyisit virheiltä. Et tiedä, mistä sinä lähdit, paitsi että matkustit suljetussa kuorma-autossa. Ei haittaa, jos kerrot, että mukanasi oli muita sinulle tuntemattomia miehiä, joiden kansalaisuuksia et tiedä. Matkasta voi kertoa sen verran, että kuorma-auto kulki päivän verran, minkä jälkeen se pysähtyi, mutta ette poistuneet kuorma-autosta. Päivä sen jälkeen, kun kuorma-auto pysähtyi, se lähti taas kulkemaan alueelle, jossa oli paljon metsiä. Oli yö, ja siellä oli toinen pysähtynyt kuorma-auto. Sitten teidät siirrettiin siihen toiseen kuorma-autoon. Tämän jälkeen kuorma-auto lähti kulkemaan ja pysähtyi monta kertaa useiksi tunneiksi. Matka kesti seitsemän päivää, kunnes saavuitte tähän maahan.

ÄLÄ MUISTA MITÄÄN MATKASTASI

Teiltä kysytään,
 tiedättekö minkä näköinen salakuljettaja oli tai minkä näköinen oli kuorma-auton kuljettaja. Teidän pitää sanoa ettette tiedä, koska oli yö ettekä tienneet sijaintianne tai kuorma-auton mallia. He kysyvät teiltä, että tunsitteko kuorma-auton liikettä tai aaltoilua, kun kuorma-auto pysähtyi eli ehdottavat teidän matkustaneen kuorma-autossa meren kautta laivan sisällä. Sanokaa, että kuorma-auto pysähtyi ettekä tiedä mitään muuta, koska olitte väsyneitä. Tämä kaikki tapahtuu kolmannen kuulustelun aikana. Ennen sitä he kertovat sinulle, etteivät löytäneet sormenjälkiäsi muista Euroopan maista. Tämä on tavallinen käytäntö. Sen jälkeen allekirjoitat tarinan reitistäsi, matkastasi ja tapauksestasi, jossa ei ole paljon yksityiskohtia. Tämän jälkeen he palauttavat sinut asuinpaikkaasi, jossa odotat asiasi käsittelyä (oikeudenkäyntiä).

Tässä on suurin osa yksityiskohdista siitä, miten paeta Suomeen.

Liittyen arabeihin, irakilaisiin veljiin: Kun pyydätte tulkkia, pyytäkää kuka tahansa arabian kielen tulkki, joka puhuu arabiaa, koska on muutamia irakilaisia kurditulkkeja, jotka eivät osaa hyvin arabiaa tai Irakin murretta.

 (FB julkaisu, Alaa Zaid, Alaa Zaid Opiskeli ainetta Yhdyskuntatekniikka koulussa University of Baghdad Asuu nyt paikkakunnalla Tukholma Paikkakunnalta Bagdad)
Facebookissa kiva sivu: Lieksa maahanmuutto kuvia

ElinaElina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 549
 • Liked: 627
Facebookissa kiva sivu: Lieksa maahanmuutto kuvia

Aimo Räkä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 168
 • Liked: 1601
 • Xi-variantti
  • Rocker
Vs: FB-ohjeet irakilaisille, Näin haet turvapaikkaa Suomesta
« Vastaus #2 : 15.09.2015, 11:38:33 »
Joko lähetit sisäministerille tiedon?
Räkätoteemissa on voimaa!

Gunnar Hymén

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 9 320
 • Liked: 6347
 • Gunnar Hymen - the new porn standard for women
Vs: FB-ohjeet irakilaisille, Näin haet turvapaikkaa Suomesta
« Vastaus #3 : 15.09.2015, 11:42:08 »
Näyttää olevan kuvissa googlemaps reittejä yms. On tämä sairasta!
Ja kaikki pääsee sisään!
Mitähän supossa ollaan mieltä?

ei ne kerkee tähän paneutumaan, netissä liikkuu huhuja, että Irakilaisten "opas suomeentulosta" olisi julkaistu ja nyt yrittävät saada vihapuhujaa kiinni koska todennäköisesti myös kiihottaa tiettyä kansanryhmää
09.11.2016
Winnipeg Jets, Patrik Laine - 3+1
POTUS, Donald Trump - 100-0 vs Hillary

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 520
 • Liked: 58775
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Vs: FB-ohjeet irakilaisille, Näin haet turvapaikkaa Suomesta
« Vastaus #4 : 15.09.2015, 11:46:35 »
Joko lähetit sisäministerille tiedon?

Tuskin ymmärtäisi lukemaansa.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

eilapsia

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 154
 • Liked: 95
Vs: FB-ohjeet irakilaisille, Näin haet turvapaikkaa Suomesta
« Vastaus #5 : 15.09.2015, 11:50:22 »
Alaa Zaid FB julkaisu, Näin kieroilet itsesi Suomeen, käännös: (lisätty väliotsikot)

 (FB julkaisu, Alaa Zaid, Alaa Zaid Opiskeli ainetta Yhdyskuntatekniikka koulussa University of Baghdad Asuu nyt paikkakunnalla Tukholma Paikkakunnalta Bagdad)

Ilmoitus kaikille Suomen ministereille (ja kansanedustajille), ei vain Petteri Orpolle, vaikka totta onkin, että Petteri Orpo on sisäministerinä päävastuussa maahanmuuttoasioista. Nyt. Ruotsin ministereitä tuskin kiinnostaa, että Suomi saa lisää unelmaa.

Myös Suomen Europarlamentaarikkoja voi asia kiinnostaa.

Rikosilmoitus Ruotsissa ja Suomessa vetämään. Nyt. Vielä kun tietäisi, mihin kaikkiin Suomen, Ruotsin tai EU:n lakipykäliin vedota.
Avainsana ihmissalakuljetus ei välttämättä auta, koska kyse on rikokseen ja valehteluun kehoittamisesta, ei salakuljetuksesta.
« Viimeksi muokattu: 15.09.2015, 11:59:42 kirjoittanut eilapsia »

Saturnalia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 753
 • Liked: 9157
Vs: FB-ohjeet irakilaisille, Näin haet turvapaikkaa Suomesta
« Vastaus #6 : 15.09.2015, 11:51:56 »
Rehellistä settiä.
Jos kantis julkaisisi yksityiskohtaiset ohjeet julkisesti esimerkiksi "Miten Kelaa kannattaa kusettaa", niin huuto olisi kova.
Tuota samaahan tämäkin on, vaikka eri nimellä.
No Peace on Earth
Claude

Aimo Räkä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 168
 • Liked: 1601
 • Xi-variantti
  • Rocker
Vs: FB-ohjeet irakilaisille, Näin haet turvapaikkaa Suomesta
« Vastaus #7 : 15.09.2015, 11:53:49 »
Siinä on ohjeet ja kehotus rikoksen tekemiseen. Tarvitaanko mitään muuta?
Räkätoteemissa on voimaa!

Lalli Kirvesniemi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 239
 • Liked: 819
Vs: FB-ohjeet irakilaisille, Näin haet turvapaikkaa Suomesta
« Vastaus #8 : 15.09.2015, 11:59:56 »
Mä lähetin ton supolle.

ElinaElina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 549
 • Liked: 627
Facebookissa kiva sivu: Lieksa maahanmuutto kuvia

eilapsia

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 154
 • Liked: 95
Vs: FB-ohjeet irakilaisille, Näin haet turvapaikkaa Suomesta
« Vastaus #10 : 15.09.2015, 12:18:33 »
Kiitos supo-ilmoituksesta!

----------
http://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/julkaisut/prime101/prime232_fi.aspx?docID=29233
"Yhtenä uutena ilmiönä on kiinnitetty huomiota toiselle henkilöille myönnettyjen Ruotsin passien käyttöön.
Ruotsin kanssa on kuitenkin ollut hankalaa saada aikaan toimivaa yhteistyötä tai tietojenvaihtoa".

"Täytäntöönpanotoiminnan kannalta haasteellisia maita ovat edelleenkin Afganistan, lrak
ja Somalia sekä useat Afrikan valtiot
. Täytäntöönpanokelpoisia käännytyspäätöksiä edellä
mainittuihin maihin on tällä hetkellä kymmenittäin vaikkakin maasta poistamisen estymisen
vuoksi myönnetään myös tilapäisiä oleskelulupia.

Vuonna 2014 Afganistaniin palautettiin kaksi henkilöä ja lrakiin 74 henkilöä. Somaliaan tai
Somalimaahan palautukset perustuvat vapaaehtoiseen paluuseen. Poliisin tietojen mukaan
vuonna 2014 ei kukaan maasta poistamispäätöksen saanut ole palannut vapaaehtoisesti
Somaliaan tai Somalimaahan".
« Viimeksi muokattu: 15.09.2015, 12:31:16 kirjoittanut eilapsia »

Spesialisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 027
 • Liked: 2651
Vs: FB-ohjeet irakilaisille, Näin haet turvapaikkaa Suomesta
« Vastaus #11 : 15.09.2015, 12:20:54 »
Poliisille vinkattu. Massaa nyt!

CaptainNuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 501
 • Liked: 5264
Vs: FB-ohjeet irakilaisille, Näin haet turvapaikkaa Suomesta
« Vastaus #12 : 15.09.2015, 12:26:18 »
"Liittyen sormenjälkien muuttaamiseen: henkilö pystyy muuttaamaan sormenjälkensä, jos hän muuttaa ne tavalla, jota ei huomata"

Näistä uusi Nokia?  ;D
"Lehto toteaa, että esim. hän itse sekä sosiaalijohtaja Syrjäläinen ovat syntyneet muualla, eivätkä siksi ole kantaväestöä."

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 41 076
 • Liked: 63250
 • Takaisinviskaaja
Vs: FB-ohjeet irakilaisille, Näin haet turvapaikkaa Suomesta
« Vastaus #13 : 15.09.2015, 12:28:07 »
Kiitos Lalli supo-ilmoituksesta!

http://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/julkaisut/prime101/prime232_fi.aspx?docID=29233

Mitä vittua? Jos joku ottaa saman etunimen kuin 15 000 viestiä postannut veteraani, niin käyttäkää sitten varalallin sukunimeä, kun viittaatte hänen viesteihinsä!!!  >:( >:( >:(
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Punavihreä siirtymä on paskanruskea!”
— Tri. Eero Paloheimo

“Inspiroivaa, että pieni lapsellisten naisten joukko voi tällaisessakin tilanteessa asettaa kokonaisen kansakunnan vaaraan.”
— Jäsen Sivulause

Gunnar Hymén

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 9 320
 • Liked: 6347
 • Gunnar Hymen - the new porn standard for women
Vs: FB-ohjeet irakilaisille, Näin haet turvapaikkaa Suomesta
« Vastaus #14 : 15.09.2015, 12:29:44 »
Kiitos Lalli supo-ilmoituksesta!

http://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/julkaisut/prime101/prime232_fi.aspx?docID=29233

Mitä vittua? Jos joku ottaa saman etunimen kuin 15 000 viestiä postannut veteraani, niin käyttäkää sitten varalallin sukunimeä, kun viittaatte hänen viesteihinsä!!!  >:( >:( >:(

no ei se haittaa, vaikka teet myös supolle ilmoituksen, täten aiempi kiitos menee tasavertaisesti molemmille
09.11.2016
Winnipeg Jets, Patrik Laine - 3+1
POTUS, Donald Trump - 100-0 vs Hillary

chacha2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 234
 • Liked: 1272
Vs: FB-ohjeet irakilaisille, Näin haet turvapaikkaa Suomesta
« Vastaus #15 : 15.09.2015, 12:29:49 »
Löytyi täältä alun perin https://www.facebook.com/groups/yaserabass85/permalink/887267541401780/?hc_location=ufi

Ryhmällä on 195 109 jäsentä  ja 3 admin: https://www.facebook.com/groups/yaserabass85/admins

Sana leviää tehokkaasti tämän kokoisessa ryhmässä.
Valitettavasti.

¨It is dangerous to be right in matters about which the established authorities are wrong.¨
Voltaire

"Condemnation without investigation is the height of ignorance"
Albert Einstein

eilapsia

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 154
 • Liked: 95
Vs: FB-ohjeet irakilaisille, Näin haet turvapaikkaa Suomesta
« Vastaus #16 : 15.09.2015, 12:30:49 »
La: Ei ollut tahallinen, en seuraa ihmisten nimimerkkejä, anteeksi. Poistin sun nimen tekstistä.

Pysyvämpi ratkaisu olis, jos Homman ylläpito pyytäis muuttaa harhaanjohtavia nimimerkkejä.
« Viimeksi muokattu: 15.09.2015, 12:37:40 kirjoittanut eilapsia »

eilapsia

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 154
 • Liked: 95
Vs: FB-ohjeet irakilaisille, Näin haet turvapaikkaa Suomesta
« Vastaus #17 : 15.09.2015, 12:36:15 »
Facebookissa ei voi kai raportoida, että ryhmä rikkoo Suomen ihmissalakuljetus-lakeja, joten Supoa ja muita viranomaistahoja voi pyytää sulkee ryhmän.
Vaikka mitään ei menetä, vaikka raportoi Facebookille myös itse.

Tässä lisää ohjeita:
http://mvlehti.net/2015/09/15/malmossa-jaetaan-ohjeita-miten-suomesta-saa-vilungilla-turvapaikan/

http://mvlehti.net/2015/09/15/ohjeita-iphone-miehille-ryhma/

Ei ihme, että Mvlehden suosuo nousee. https://fi.wikipedia.org/wiki/MV-lehti#Suosio
« Viimeksi muokattu: 15.09.2015, 13:01:27 kirjoittanut eilapsia »

Lalli Kirvesniemi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 239
 • Liked: 819
Vs: FB-ohjeet irakilaisille, Näin haet turvapaikkaa Suomesta
« Vastaus #18 : 15.09.2015, 12:38:47 »
Raportoin mä tuostakin. Taisin laittaa kohtaan rikkoo lakia.
Yleensähän ne saattaa esittää lisäkysymyksiä. Katotaan miten käy.

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 447
 • Liked: 12486
 • Simon Girty, called a white savage.
Vs: FB-ohjeet irakilaisille, Näin haet turvapaikkaa Suomesta
« Vastaus #19 : 15.09.2015, 12:59:32 »
Mä lähetin ton supolle.

Minä äänestämälleni kansanedustajalle.
ὕβρις, νέμεσις, και κριτική

“The greatest thrill is not to kill but to let live.”

James Oliver Curwood, The Grizzly King, 1916.

Tagit: