Kirjoittaja Aihe: Vuosituhannen vaihteen uusvasemmiston yms. ideologinen sanasto  (Luettu 5953 kertaa)

talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 939
 • Liked: 199
1900 -luvun alussa vasemmistolaisuus määriteltiin uudestaan. Tuloksena oli kolme vuosisadan alkupuolen uusvasemmistolaista lahkoa:
- Bolshevismi, joka valtaan päästyänsä kehittyi kommunismiksi Neuvostoliitossa.
- Italian fasismi.
- Saksan hitleriläinen kansallissosialismi

Kun siirryttiin 1 000 -luvulta uudelle vuosituhannelle, niin vasemmistolaisuus määriteltiin taas uudestaan. Tuloksena oli vuosituhannen alun uusvasemmistolaisuus. - Mutta vielä on epäselvää, miten se jakaantuu eri lahkoihin.

Jotta vasemmistolaisuus voitaisiin määritellä uudestaan, niin tietyille käsitteille piti antaa uudet merkitykset. Esim. piti määritellä uudelleen erilaisia oikeistolahkoja ja muitakin oikeistoon liittyviä käsitteitä.

-----

George Orwell käsitteli kirjoissansa 1900 -luvun alkupuolen uusvasemmiston lahkojen syntymiseen ja ylläpitoon liittyviä käsitteitten uudelleen määrittelyjä. - Siksi kannattaa lukea:
- Wikipedia/Orwellian
- Wikipedia/Doublespeak
- Wikipedia/Doublethink

-----

Tässä keskusteluketjussa olisi tarkoitus pohtia ja selvittää, miten vuosituhannen vaihteen uusvasemmistolaisuus on antanut uusia merkityksiä vanhoille käsitesanoille. Olisi hyvä verrata käsitesanan vanhaa ja uutta merkitystä.

Hommalaisille ilmeisesti tutuin tapaus on, kun monikulttuurikäsitesanalle on annettu uusi merkitys.


talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 939
 • Liked: 199
Minusta näyttää siltä, että tässä on kuvattu melko osuvasti, miksi oikeistopopulistikäsitesanalla on nykyinen merkitys:

http://hommaforum.org/index.php/topic,104603.msg1999893.html#new
« Vastaus #3
Lainaus käyttäjältä Pietari
Lainaus
Lainaus käyttäjältä: B52 - tänään kello 23:25:26
Lainaus
    Äsken ylen uutista tuli joku uutinen rajavalvonnasta, ja poliitikko oli vaatinut rajavalvontaa, no tietenkin sellainen poliitikko on "oikeistopopulisti".

    Voiko joku kertoa minulle mikä on "oikeistopopulisti"? Jatkokysymyksenä mikä on "vasemmistopopulisti"?
Oikeistopopulisti on laitavasemmiston keksimä termi, jolla pyritään tuomitsemaan terveen järjen käyttö halpahintaiseksi suosion kalasteluksi ja sen väärämielisyyttä korostetaan yhdyssanan ensimmäisellä osalla. Termi on tietenkin hieman ontuva, koska etuliitteenhän pitäisi erottaa se vastakohdastaan eli vasemmistopopulismista, mutta näin ei ole koska ei voi olla olemassa vasemmistopopulismia sillä kaikki vasemmistolaisuus perustuu ainoastaan tieteeseen ja tosiasioihin, ei koskaan pelkkään suosiontavoitteluun.

talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 939
 • Liked: 199
1900 -luvun alkupuolen uusvasemmiston lahkoista bolshevikit osoittautuivat toisenlaisiksi kuin olivat julistautuneet:
Ennen valtaantuloa bolshevikeillä oli keskeinen iskulause: kaikki valta neuvostoille.


Lenin saapui Pietariin 16. huhtikuuta 1917. (Wikipedia/Vladimir Lenin/Takaisin Venäjälle 1917)
Näihin aikoihin Lenin vaati työläisneuvostoja ottamaan vallan. Hän käytti iskulausetta "kaikki valta neuvostoille". (Wikipedia/April Theses)
Wikipedia/April Theses/The Theses
Huhtikuun teesit julkaistiin Pravdassa, joka oli bolshevikkipuolueen pää-äänenkannattaja. Lenin luki nämä teesit huhtikuun 16. päivänä 1917 työläisten ja sotilaitten neuvostojen edustajille konferenssissa, joka oli koko Venäjän työläisten ja sotilaitten neuvostojen edustajien yleiskokous.

Lenin neljännessä teesissänsä vaati, että parlamentaarista tasavaltaa ei vakiinnutettaisi. Hän nimitti taantumukselliseksi askeleeksi parlamentaarisen tasavallan ylläpitoa. Hän vaati "työläisten neuvostojen tasavaltaa. Siihen kuuluu tehdas- ja maataloustyöläisten edustajat koko maasta  ja huipulta pohjaan asti."


Muodollinen neuvostovalta oli tärkeätä bolshevikkipuolueelle sen valtakauden alkupuolella ennenkuin varsinaista kommunistista valtiota alettiin määritellä:
Wikipedia/October Revolution
"The October Revolution in Petrograd overthrew the provisional government and gave the power to the local soviets. The Bolshevik party was heavily supported by the soviets. After the Congress of Soviets, now the governing body, had its second session, it elected members of the Bolsheviks and other leftist groups such as the Left Socialist Revolutionaries to key positions within the new state of affairs. This immediately initiated the establishment of the Russian Socialist Federative Soviet Republic, the world's first self-proclaimed socialist state."


Kronstadtin kapinalliset vaativat työläisten neuvostojen vallan palauttamista:
Wikipedia/Kronstadtin kapina
"28. helmikuuta 1921 Petropavlovskin matruusit esittivät 15-kohtaisen vaatimuslistan:

1.  Koska nykyiset neuvostot eivät ilmaise työläisten ja talonpoikien tahtoa, on salaisella äänestyksellä toimitettava uudet vaalit. Täydellisen agitaatiovapauden vallittava ennen vaaleja työläisten ja talonpoikien keskuudessa."

Itämeren laivaston matruusien neuvoston johdolla Kronstadtin laivastotukikohdan sotilaat nousivat kapinaan bolshevikkien hallitsemaa Venäjää vastaan. Taistelut käytiin maaliskuussa 1921. Bolshevikkien puna-armeija kukisti Kronstadtin kapinan.


talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 939
 • Liked: 199
Turvapaikanhakijoitten tulvassa Turkista Balkanin kautta Saksaan ei näytä olevan kyseessä hädänalaisten ryntäys turvaan (pakolaiset) tai hyvän elintason maihin (köyhät). - Turvapaikanhakijoitten väestörakenne on vinoutunut:


 Vs: Pakolaisten raiskauksia peitellään Saksassa ja totuutta Suomessa
« Vastaus #5 : 29.09.2015, 15:12:15 »
Lainaus
Huoli heräsi Saksassa: Raiskauksia ja lasten seksuaalisia hyväksikäyttöjä pakolaismajoituksessa

Saksa ryhtyy toimiin, jotta pakolaisnaisia ja lapsia suojellaan seksuaaliselta väkivallalta.

Saksassa on noussut esiin kamala ilmiö. Maan naisjärjestöt ja poliitikot ovat huolissaan siitä, että ainakin yhdessä suuressa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksessa tapahtuu raiskauksia, pakkoprostituutiota ja lasten seksuaalisia hyväksikäyttöjä.

Kyseessä on Giessenin vanha varuskunta, joka on nyt yli 5 000 pakolaisen leiri. suuri pakolaisleiri. Saksalaislehti Zeit kirjoittaa, että tarkkoja lukuja seksuaalirikoksista ei ole toistaiseksi tiedossa. Saksan poliisi ei ole kommentoinut asiaa.

Saksalaislehti Bild uutisoi viikonloppuna, että vuoden 2015 aikana Hessenin osavaltion vastaanottokeskuksissa naisiin ja lapsiin on kohdistunut vähintään 15 raiskausta ja seksuaalista hyväksikäyttöä, joista suurin osa Giessenissä.

Bild on listannut jutussaan päivämääriä ja rikoksia, jotka ovat otteita Bildin siteeraamasta raportista.Laajempi ilmiö?
Saksassa pelätään, että ilmiö ei rajoitu pelkästään Hessenin osavaltioon ja että seksuaalirikosten määrä on todellisuudessa suurempi.

Varsinkin seksuaalirikoksissa monet uhrit tuntevat häpeää, eivätkä uskalla toimia. Monille pakolaisnaisille se on vielä vaikeampaa tehdä raiskauksesta ilmoitus, tutkija sanoo nimettömästi Bildille.


Ihmiskauppaa vastustavan järjestön johtaja Juliane von Krause sanoo Zeitille, että iso osa yksinäisistä pakolaisnaisista joutuu pakolaisuutensa aikana kokemaan seksuaalista väkivaltaa. Konkreettista näyttöä on ollut kuitenkin vähän.

– Se, että meillä ei ole tietoa ei tarkoita, etteikö sitä tapahtuisi. Häpeällä on usein suuri merkitys.

Osavaltion sisäministeri Peter Beuth on pyytänyt asiasta erikoisraportin. Hän on nostanut raiskausten estämisen tärkeimpien hoidettavien asioiden joukkoon.


”Naiset ovat vapaata riistaa”
Neljä naisjärjestöä lähetti elokuussa avoimen kirjeen Hessenin sosiaali- ja integraatioministeriöön. Kirje kuitenkin on poistunut järjestöjen sivuilta, asiasta kirjoitetaan muun muassa Saksan Huffington Postin blogissa.

On tosiasia, että naiset ja lapset ovat suojattomia. Tilanne on mahdollisuus miehille, jotka pitävät naisia alempiarvoisina ja kohtelevat yksinäisiä naisia ”vapaana riistana”. Seurauksena on useita ilmoituksia raiskauksista, seksuaalisista hyökkäyksistä ja enenevissä määrin pakkoprostituutiosta. Nämä eivät ole yksittäistapauksia, muun muassa Daily Mail siteeraa kirjettä.

Järjestöt ovat huomauttaneet vastaanottokeskusten surkeista oloista. Raporttien mukaan miehet, naiset ja lapset ovat nukkuneet vierekkäin teltoissa ja halleissa.

Suihkuja ja vessoja ei ole aina eritelty sukupuolen mukaan ja aina niissä ei ole edes verhoja.


Bildin mukaan pelokkaat naiset nukkuvat vaatteet päällä. Vapaaehtoistyöntekijöiden mukaan osaa naisista pelottaa kävellä leirissä jopa päiväsaikaan.


Olosuhteet on saatava kuntoon
Women For Refugee Women -järjestö korostaa, että ratkaisu on kotouttaa pakolaiset yhteiskuntaan niin nopeasti kuin mahdollista ja poistaa heidät ylitäysistä olosuhteista.

Saksan perheministeri Manuela Schwesig on kirjoittanut liittohallituksen komissaarin Johannes-Wilhelm Rörigin kanssa kirjeen asioista vastaaville päättäjille.

Kirjeessä pyydetään työskentelemään sen eteen, että pakolaislapsia suojellaan leireillä.

Schwesig totesi Bildille, että Saksan on varmistettava, että minimivaatimukset lasten ja nuorten suojelemiseksi täyttyvät.

– Olen erittäin huolissani siitä, että pakolaislapsia leireissä, liikuntasaleissa ja entisissä kasarmeissa ei ole riittävästi suojeltu seksuaalisilta hyökkäyksiltä, Rörig on todennut toimittajille.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1443496414307.html


Tästä huomaa selvemmin turvapaikanhakijoitten vinoutuneen väestörakenteen:

Tässä on arabiankielentaitoisen ukrainalaisen naistoimittajan kokemuksia Lähi-idän pakolais/siirtolaisvyörystä junamatkalla Budapestista Wieniin.
http://www.metropoli.net/uutiset/naistoimittaja-arabipakolaiset-aikoivat-raiskata-minut/

Tämä on oleellinen kohta:
"– Olen asunut 5 vuotta arabimaissa – Marokko, Egypti ja Tunisia. Hallitsen sujuvasti arabian kielen. Ulkoa muistan Koraanin kappaleita. Joten minua on vaikea jotenkin hämmentää asioilla ja syyttää kielteisestä asenteesta eri kansallisuuksiin ja uskontoihin.

– Valitettavasti 31. elokuuta muutti maailmankatsomukseni. "

talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 939
 • Liked: 199
Kyseessä on systeemitason ongelma, kun Eurooppaan valikoituu turvapaikanhakijoita, joista normaaliväestöön verrattuna huomattavan iso osa pitää naisia vain hyödykkeinä, joita voi esim. raiskata.

Koska tämä käsitteitten määrittelyketju, niin pitäisi pohtia:
- Mistä ilmiöistä yllä esiin otettu systeemi koostuu?
- Millainen rooli vuosituhannen vaihteen uusvasemmistolla on kyseisen systeemin suhteen?

-----

Otin esiin bolshevismin esimerkkinä historiallisesta liikkeestä, joka olikin ihan muuta kuin ensivaikutelma.


Darfurin sota alkoi vuonna 2003 eikä se ole vieläkään päättynyt. (Wikipedia/War in Darfur)
Darfurin sodassa väkivalta kohdistui soturien lisäksi siviileihin. Ihmisiä tapettiin ja heitä kuoli haavatulehduksiin. Ihmisiä nääntyi nälkään ja kuoli nälän heikentäminä tauteihin. (Wikipedia/War in Darfur/Mortality figures)
Wikipedia/Rape during the Darfur genocide
Koko Darfurin sodan ajan on ollut käynnissä järjestelmällinen raiskauskampanja, jota on käytetty sodankäynnin aseena, jotta voitaisiin puhdistaa alue mustista afrikkalaisista. Suurimman osan raiskauksista on tehnyt Sudanin armeijan joukot ja Janjaweedin puolisotilaalliset joukot.
Janjaweed -joukkiot raiskasivat naisten lisäksi lapsia, löivät kepillä kuoliaaksi vauvoja ja oli tavallista, että he silpoivat uhreja seksuaalisesti.

Länsimaissa suuri yleisö kauhisteli Darfurin asukkaitten julmaa kohtelua. Sitä käytettiin vaatimuksena Darfurin sodan lopettamiseksi sekä avun ja turvan saamiseksi Darfuriin. - Raiskauksia käytettiin myös perusteluna sille, että darfurilaisten pitäisi saada turvapaikkoja Euroopasta.

Mutta nykyään (2015) Eurooppaan tulevien turvapaikanhakijoitten tekemät naisiin ja jopa lapsiin kohdistetut seksuaaliset ahdistelut ja raiskaukset ovat ongelma - erityisesti turvapaikkaa hakevat naiset ja lapset ovat uhreja.


talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 939
 • Liked: 199
Näyttää siltä, että naiset ollaan valmiita uhraamaan "hyvän" tavoitteen vuoksi. Naisten pitää vaieta saamastansa huonosta kohtalosta, jotta "hyvän" tavoitteen lieveilmiöt eivät aiheuttaisi ikävää julkisuutta, joka veisi suuren yleisön kannatusta "hyvältä" tavoitteelta.


http://www.breitbart.com/london/2015/10/06/no-borders-activist-gang-raped-migrants-pressured-silence-not-damage-cause/
Lainaus
A young, female ‘No Borders’ activist working in a migrant camp on the France-Italy border remained silent about her gang rape by Sudanese migrants for over a month because “the others asked me to keep quiet.”

Colleagues are alleged to have said that reporting the crime would set back their struggle for a borderless world.

The ‘No Borders’ activist had dedicated a month of her life to helping migrants.
Her group was stationed between Italy and France in Ponte San Ludovico in Ventimiglia when the atrocity occurred, according to reports from local papers La Stampa and Il Secolo XIX, and now reported in the major Italian national Corriere Della Serra.

...

La Stampa reports that the woman, around 30 years of age, would have reported the horrific crime were if not for her fellow left-wing activists, who convinced her that if the truth got out it could damage their utopian dream of a world without borders.

But Corriere Della Serra also reports that some of her fellow activists are now accusing the woman of reporting the rape out of “spite,” because her group was withdrawn from the camp following a separate controversy.

Tapauksesta on keskusteluketju:
http://hommaforum.org/index.php/topic,105856.html
 2015-10-06 Italia/Ranska: rajat auki -aktivisti joukkoraiskattiin
« : 06.10.2015, 22:51:20 »

talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 939
 • Liked: 199
Näyttää siltä, että naiset ollaan valmiita uhraamaan "hyvän" tavoitteen vuoksi.


http://www.gatestoneinstitute.org/6668/germany-migrant-crime-wave
Germany: Migrant Crime Wave, Police Capitulate
Lainaus
According to Der Spiegel:

    "There are districts where immigrant gangs are taking over entire metro trains for themselves. Native residents and business people are being intimidated and silenced. People taking trams during the evening and nighttime describe their experiences as 'living nightmares.' Policemen, and especially policewomen, are subject to 'high levels of aggressiveness and disrespect.'

    "In the medium term, nothing will change, according to the report. The reasons for this: the high rate of unemployment, the lack of job prospects for immigrants without qualifications for the German labor market and ethnic tensions among migrants. The Duisburg police department now wants to reinforce its presence on the streets and track offenders more consistently.

    "Experts have warned for some time that problem neighborhoods could become no-go areas. The president of the German Police Union, Rainer Wendt, told Spiegel Online years ago: 'In Berlin or in the north of Duisburg there are neighborhoods where colleagues hardly dare to stop a car — because they know that they'll be surrounded by 40 or 50 men.' These attacks amount to a 'deliberate challenge to the authority of the state — attacks in which the perpetrators are expressing their contempt for our society.'"

The steady flow of leaked police reports seems to indicate that police are losing patience with the state-sponsored multicultural policies that are making Germany increasingly more unsafe.

German authorities have repeatedly been accused of underreporting the true scale of the crime problem in the country. For example, according to the head of the association of criminal police (Bund Deutscher Kriminalbeamter, BDK), André Schulz, up to 90% of the sex crimes committed in Germany in 2014 do not appear in the official statistics.
He said:
    "For years the policy has been to leave the [German] population in the dark about the actual crime situation... The citizens are being played for fools. Rather than tell the truth, they [government officials] are evading responsibility and passing blame onto the citizens and the police."


Schultz also warned that, based on past experience, fully 10% of the migrant population will end up being involved in criminal activity, including theft, assault or drugs. This implies that with the massive influx of migrants in 2015, Germany is effectively importing 100,000 additional criminals into the country.

Meanwhile, crime reports use all manner of politically correct euphemisms to describe foreign suspects without using the terms "migrant" or "Muslim migrant."

Saksan uusien siirtolaisten aiheuttamasta tilanteesta hommakeskustelua:
http://hommaforum.org/index.php/topic,106109.msg0.html#new
 Karmea raportti Saksan tilanteesta.
« : 11.10.2015, 19:03:21 »

talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 939
 • Liked: 199
Vihreä ajattelija:

Jehki Härkönen

Wikipedia/Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto
Jehki Härkönen toimi Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton
- Puheenjohtajana 29.3.–31.12.2003 (yhtenä kolmesta)
- Varapuheenjohtajana 2004 - 2005
- Pääsihteerinä 2008 - 2009

Wikipedia/Euroopan vihreät nuoret
"Euroopan vihreät nuoret (engl. Federation of Young European Greens, FYEG) on Euroopan laajuinen vihreiden nuorisojärjestöjen kattojärjestö, joka on perustettu vuonna 1988. Siihen kuuluu yhteensä 38 jäsenjärjestöä joka puolelta Eurooppaa. Jäsenjärjestöinä on niin kansallisten puolueiden nuorisojärjestöjä kuin myös muita ympäristöjärjestöjä."
"FYEGin puheenjohtajina ovat toimineet muun muassa suomalaiset Jehki Härkönen, Simo Salmela ja Panu Laturi."


Jehki Härkösen ajattelua:

http://ylioppilaslehti.fi/2008/05/eu-kritiikin-13-epaonnen-vuotta/
EU-kritiikin 13 epäonnen vuotta
Lainaus
On huhtikuun 10. vuonna 2008, ja sisällä eduskunnassa kansanedustajat keskustelevat Lissabonin sopimuksesta. Paikalla oleville mielenosoittajille sopimus on yhtä kuin aiemmin suunniteltu EU:n perustuslaki, sillä molemmat kasvattavat olennaisesti unionin valtaa.
Lainaus
Mikä mättää unionissa?

Näkyvät EU-kriitikot ovat usein vanhoja jääriä. Mitä sanoo seuraava sukupolvi?

Jehki Härkönen
Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton pääsihteeri
    ”EU on hyvä asia, koska se tarjoaa loistavan tilaisuuden tuhota kansallisvaltiot ja erityisesti niiden taustalla väijyvät kansallisaatteet. Europolitiikka on kuitenkin valitettavan altis oikeistolaiselle vaihtoehdottomuudelle. Pelkurimaiset hallitukset naamioivat keskeiset päätöksensä ’EU:n tekemiksi’, vaikka olisivat itse kannattaneet niitä ministerineuvostossa. Päätösvaltaa pitää siirtää hallituksilta europarlamentille, komission valintaa myöten. Perustuslaki ja muut keskeiset sopimukset pitää hyväksyä Euroopan laajuisilla kansanäänestyksillä.”

http://www.vihrealanka.fi/node/175
8.12.2006 5.50
Lainaus
Kuka?

Jehki Härkönen, 22

    Euroopan vihreiden nuorten puheenjohtaja, Vihreän liiton valtuuskunnan jäsen.
    Teatteritieteen opiskelija, Prometheus-leiri ry:n järjestösihteeri.
    Asuu Helsingissä avovaimonsa ja Opri-tyttärensä kanssa.
    Harrastaa Savate-nyrkkeilyä.

Päivitetty 14.12.2006

...

Vuosina 2001–2005 pääkaupunkiseudulla vallattiin kymmenkunta taloa.

...

Uusi valtausliike ei vaatinut nuorille asuntoja, vaan tiloja poliittiselle toiminnalle. ”Me halusimme luoda oman, yhteiskunnan valtarakenteiden ulkopuolella olevan tilan”, Härkönen selittää.

...

Silloiset aktivisti jakaantuivat Härkösen sanoin ”jollain logiikalla” vasemmistonuoriin ja vihreisiin nuoriin. Härkönen itse päätyi vihreisiin ”aika sattumalta” vuonna 2001, jolloin ViNOn syyskokous täyttyi silloisille aktiiveille uusista kasvoista.
”Ei se mikään taistolainen järjestön valtaus ollut. Pikemminkin kävi niin, että kun menimme uusina vihreiden nuorten syyskokoukseen, niin meitä vain oli niin paljon suhteessa järjestön kokoon, että saimme heti läpi oman puheenjohtajan.”

Tuo puheenjohtaja oli Markus Drake.

...

Puolueen nuorisojärjestöllä on löyhiin kansalaisliikkeisiin verrattuna tiettyjä etuja: toimitilat ja rahaa, mikä luo jatkuvuutta.

...

Viime keväänä Härkönen valittiin Euroopan vihreiden nuorten hallitukseen, ja kaksi viikkoa sitten hänestä tuli järjestön puheenjohtaja. Päästessään puhumaan Euroopan politiikasta Härkönen innostuu.

”Kunnollisia eurooppalaisia poliittisia liikkeitä ei ole vielä olemassa, niitä vasta luodaan. Ei ole mitään tabuja, vaan kaikenlaisia asioita voi nostaa esiin”, hän sanoo. ”Kukaan ei kysy, millä tavalla muutat Euroopan unionia, että saat tämän idean läpi.”

...

Vuonna 2004 Härkönen oli ehdolla Europarlamenttiin, ollessaan 19-vuotias.

...

Euroopan vihreissä on Härkösen mukaan kaksi ryhmää: kaikki suhtautuvat EU:hun melko kriittisesti, mutta siinä missä toiset haluavat erota, toiset näkevät, että ”tehdään helvetisti töitä”, että saadaan EU:ta muutettua siihen suuntaan, mihin halutaan. Härkönen itse kuuluu jälkimmäisiin. ”Odotan EU:lta paljon. Näen unionin vaihtoehtona kansallisvaltioille.”
Härkönen uskoo ylikansalliseen päätöksentekoon. Näin siitä huolimatta, että koko nykyinen EU on syntynyt kaupallisista intresseistä lähteneen hiili- ja teräsyhteisön päälle. ”Kyllä, mutta jo Rooman sopimuksesta alkaen siitä alkoi tulla poliittinen yhteenliittymä.”

...

Mutta mitä ovat ne ne ”asiat”, joita Härkönen haluaa Euroopassa ajaa?

Härkönen suoristautuu tuolissaan, jotta hänen t-paitansa näkyy kunnolla. ViNOn painattamassa paidassa lukee ”Migrants welcome – Bring your families” eli ”Tervetuloa siirtolaiset – Tuokaa perheennekin”.

talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 939
 • Liked: 199
Arabialaisten miesten mielikuva länsimaisista naisista vaikuttaa paljon siihen:
- Miten arabialaiset miehet kohtelevat länsimaisia naisia?
- Minkälaiset arabialaiset miehet pyrkivät muuttamaan asumaan länsimaihin?


Informaatiolähde mainittiin alunperin täällä:
http://hommaforum.org/index.php/topic,106424.msg2060457.html#new
 Vs: 2015-10-15 Nina Ratilainen (Vihr): Raiskauksilla uhkailun pitää loppua heti
« Vastaus #156 : 30.10.2015, 07:43:56 »

http://www.theguardian.com/commentisfree/2010/nov/10/arab-myth-of-western-women
The Arab myth of western women
Khaled Diab
Wednesday 10 November 2010 10.00 GMT

Lainaus
When I wrote last month about western stereotypes of Arab men, several commenters, including WeAreTheWorld, suggested that Arab stereotypes of western women would also be worth exploring.

Just as Arab men are stereotyped and pigeonholed in the west, western women hover somewhere between myth and fantasy in the Arab world. "We're loose, obsessed with sex, batter our men, are bad mothers, and can't cook," my wife joked, summing up pithily some common Arab prejudices.

Like the traditional orientalist image of the harem, Arab views of the contemporary western woman are also highly sexualised. In fact, many Arab men, particularly those with little contact with the west, have this fantasy of western women that comes straight out of Playboy magazine or the grainy images of pirate pornos.

In this view, western women are oversexed, promiscuous and have revolving doors in their knickers. "A typical Egyptian male is a firm believer that any western woman is an easy catch and would not mind at all having sex with complete strangers," observes Ahmed, an old college friend.

This can lead to hassle and harassment for western women travelling or living in Egypt and some other Arab countries, although in places like Yemen men will either just stare or the western woman will become invisible like the local women, as my wife found while travelling alone through the country. Of course, given the potent mix of sexual repression, poverty, ignorance, the growing disappearance of the traditional model of respect for women and the failure to replace it with a modern equivalent, you don't have to be western to be harassed on the streets.

Some men will hit on western women out of the conviction Ahmed described, while others who understand the west better will do so out of simple opportunism, hoping that they will "get lucky" with a woman from a society where sex does not carry the same heavy restriction for her as it does for her Arab sisters. In fact, some men want the best of both worlds: a bit of fun with western women, then settling down with a traditional local woman.

Another form of opportunism is the allure of escape. "I think sometimes it's not the western woman who's so attractive, as the lure of her passport. It sometimes seems to spell freedom," observes Angela, a Jerusalem-based acquaintance.
Advertisement

Among certain men, this myth of the western Aphrodite is complemented by another delusion: that western women find the men in their own countries too emasculated and weak and so prefer a "real man". In fact, some blokes I've met entertain the belief that Egyptian men have a good reputation among western women for their virility and sexual prowess.

This misperception is reinforced in their minds by the fact that some women do come to Egypt for sexual tourism or get caught up in whirlwind relationships filled with old-fashioned romance, expressions of undying love, passion and charm. "He swept me off my feet with his sweet words, compliments, attentive gestures, romance, and warmth," said one European woman who got drawn to a charmer with a darker side.

So, which Arabs have the most negative views of western women? Well, probably those from the most conservative societies. "From my personal experience, the worst Arab men I found were the ones from Saudi Arabia," a journalist with a leading Portuguese newspaper told me. "They think that all foreign women are prostitutes and they try to treat them like that."

What is behind this belief that western women are somehow sex-crazed? Part of it relates to the conservative Arab fixation on women's sexuality in general. According to this outlook, women's sexual appetites are so insatiable that, if they are left to their own devices, they turn into uncontrollable nymphomaniacs and temptresses luring men to crash into the rocks of lust.

As every woman is carrying a volatile sex bomb that will explode upon contact with freedom, in Arab societies where women have entered the workforce en masse and reached the highest academic and professional echelons, they have often done so by emphasising their "virtuousness", that their independence hasn't made them "bad women".

A similar phenomenon is occurring in other modernising patriarchal societies, such as India. Even in the west, the pioneering women in academia and the professions in the late 19th and early 20th centuries often lived like nuns.

It should be pointed out that many religious Arabs, including women, do not believe that Arab women are oppressed, but that they enjoy a different, and superior, kind of liberty. In an interesting turning of the tables, conservatives are reciprocating the western interest in the position of Arab and Muslim women by examining the "oppressed" status of the western woman.

In an apparent bid to answer the charges of western orientalism, the Saudi-based conservative Islamic thinktank, al-Medinah Centre for the Study of Orientalism, which has developed its own brand of "occidentalism", has a section dedicated to western women. Another conservative Islamic site targeted at women asks "who will end the injustice against western women?"

"How can they [the west] demand the ending of what they see as injustice against Saudi women, when their own women are drowning in seas of injustice?" asks the author, pointing, paralleling his western counterparts, to the prevalence of domestic violence and rape in the west – as well as pointing to questionable surveys which show that the majority of western women actually wish to return to the home.

JJohannes

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 460
 • Liked: 3447
 • Eih bennek, eih blavek!
Vähän on ehkä vedetty mutkia suoraksi aatehistorian alalla.

1900 -luvun alussa vasemmistolaisuus määriteltiin uudestaan. Tuloksena oli kolme vuosisadan alkupuolen uusvasemmistolaista lahkoa:
- Bolshevismi, joka valtaan päästyänsä kehittyi kommunismiksi Neuvostoliitossa.
- Italian fasismi.
- Saksan hitleriläinen kansallissosialismi

Tämä on kutakuinkin totta. 1800-luvun vasemmistolainen liikehdintä oli tehdastyöläisten lakkoilua ja anarkistien pomminheittoa. 1900-luvulle tultaessa sosialistiset liikkeet pääsivät ensi kertaa ajamaan tavoitteitaan vallasta käsin tai ainakin siihen avautui realistinen mahdollisuus. Käytännössä tämä muutti melkoisesti myös itse sosialistisen aatteen luonnetta, joka oli aiemmin hyvin vahvasti vain keskittynyt työläisten oikeuksiin ja yhteiskunnan heikoimpien jäsenten kokemiin epäkohtiin. Kansallissosialismin ja fascismin juuret olivat itsestäänselvästi marxilaisessa kapitalismikritiikissä ja yhteiskunnallisen eriarvoisuuden torjumisessa mutta toisaalta ne myös edustivat omaa itsenäistä perinnettään. Walter Benjamin puhui politiikan estetisoinnista. Noihin aatteisiin vaikutti selvästi Euroopan dekadentti ja henkisesti väsynyt ilmapiiri 1900-luvun alussa, utopioiden muuttuminen dystopioiksi. Siksi niillä on selvästi marxismista ja sen uudesta tulkinnasta bolshevismista erillinen kyyninen ja irrationaalisuutta korostava maailmankatsomus.

Kun siirryttiin 1 000 -luvulta uudelle vuosituhannelle, niin vasemmistolaisuus määriteltiin taas uudestaan. Tuloksena oli vuosituhannen alun uusvasemmistolaisuus. - Mutta vielä on epäselvää, miten se jakaantuu eri lahkoihin.

Ja tässä kohtaa jätät ainakin 50 vuotta vasemmistoaatteiden historiaa käsittelemättä. Ensinnäkin uusvasemmistolaisuus-käsitteellä tarkoitetaan nimenomaisesti 60-luvulla muotonsa saanutta vanguardistista ja akateemisemmin suuntautunutta vasemmistoliikettä.  Tämän liikkeen voidaan nähdä syntyneen jo ennen sotaa kun jotkut vasemmistoälyköt hylkäsivät tukensa Neuvostoliitolle. Sodan jälkeen tämä sentimentti voimistui entisestään, etenkin Unkarin kansannousun (1956) ja Stalinin kuoleman (1953) jälkeen. Uusvasemmistolaisuutta kuvasti neuvostoliittolaisen brutaalin teollisuustyöläissosialismin hylkääminen, kritiikki imperialismia ja kolonialismia vastaan ja jo mainittu akateemistuminen, jossa älykköjen ja filosofien rooli työväen vallankumouksen henkisinä johtajina tuli tärkeämmäksi kuin byrokraattien traktorituotannon viisivuotissuunnitelmat. Skismaan Neuvostoliiton kanssa liittyi niin sanottu non-aligned movement jonka piti edustaa niitä sosialistimaita jotka jäivät molempien suurvaltojen, Neuvostoliiton ja Yhdysvaltojen, imperialististen kamppailujen välikappaleiksi. Näitä maita olivat itsestäänselvästi suurvaltojen vaikutuksesta vapaaksi halunneet siirtomaat ja Titon Jugoslavian tai Castron Kuuban kaltaiset oman tiensä kulkijat.

Mai 68:n tapahtumat ja vielä 70-luvun entistä epäpoliittisempi hippiliikekin olivat tämän uusvasemmistolaisuuden ilmenemismuotoja.

Seuraavaksi vasemmistolainen maailmankatsomus määriteltiin uudestaan identiteettipolitiikan ja postmodernismin näkökulmasta. Uusvasemmistolaisuutta alettiin pitää valkoisten porvarismiesten puuhasteluna ja kuvaan astui radikaali feminismi, antirasismi, vammaisten oikeudet, mielisairaiden oikeudet ja vankien oikeudet. Tämä ajattelu juontaa juurensa 70-luvulta mutta vielä 70-luvulla sosialistiset liikeet tosiaan olivat lähinnä länsimaisen koulutetun eliitin valtaamia ja kiinnostus sorrettuja vähemmistöjä kohtaan oli vähäistä. Merkittäviksi nämä teemat tulivat vasta 80-luvulla, jolloin mukaan hiljalleen liittyi ympäristö- ja eläinaktivismi kun vihreä liike oli oraalla. Toisaalta voisi ehkä sanoa, että vasemmistolaiset ottivat jonkin sortin varaslähdön Neuvostoliiton hajoamiseen ja sosialismin romahdukseen poistamalla jo 80-luvun alussa asialistaltaan kylmälle sodalle ominaiset kysymyksenasettelut eri talousjärjestelmien suhteista ja kansainvälisestä politiikasta.

Siksi Neuvostoliiton hajoaminen ei mielestäni enää merkittävästi koskettanut länsimaisia vasemmistoliikkeitä. Uusi käänne vasemmiston maailmankuvassa on pikemminkin tapahtunut 2010-luvulle tultaessa vasemmiston omaksuessa äärimmäisen individiualismin sanoman, joka on johtanut sen toimimaan yhteistyössä markkinavoimien kanssa. Identiteettipolitiikkaa ei oikein koskaan otettu tosissaan ja vielä 2000-luvun alunkin vasemmistolaisuus näyttäytyi minusta aika järkevänä meininkinä. Sen sijaan nykyään kaikki lähtee yksilön omasta kokemuksesta ja hänen oikuistaan, joiden on ehdottomasti tultava nykyvasemmistolaisen mielestä toteutetuiksi.

Hommalaisille ilmeisesti tutuin tapaus on, kun monikulttuurikäsitesanalle on annettu uusi merkitys.

Onko käsitteellä monikulttuuri ollut koskaan mitään täsmällistä sisältöä?
Ei ole turhia päiviä, tai jos on, on koko elämä.

talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 939
 • Liked: 199
Poliittinen korrektius liittyy vuosituhannen vaihteen uusvasemmistoon.

Poliittisen korrektiuden kuvausta ja historiaa:
Wikipedia/Poliittinen korrektius

Poliittisen korrektiuden vaikutusvalta ja sisältö nykyajan USA:ssa ja erityisesti sen yliopistomaailmassa:
http://hommaforum.org/index.php/topic,107184.msg0.html#new
 The Atlantic - Syyskuu 2015; poliittisesta korrektiudesta
« : 04.11.2015, 15:19:00 »

-----

Poliittista korrektiutta on käytetty tekniikkana, jolla pyhitetään maahanmuutto taantuviin alueisiin, jotka olivat aikaisemmin taloudellisesti kukoistavia.


Länsi - Euroopan talouskasvu on ollut niukkaa vuosituhannen vaihteen jälkeen. Siitä huolimatta Länsi - Eurooppaan on ollut siirtolaispainetta. - Kuitenkin talouskasvu on ollut muualla - erityisesti Aasiassa.
Itäinen Aasia alkaa olla niin kehittynyt, että pian se kykenee kilpailemaan USA:n kanssa Maapallon pitkälle koulutetusta työvoimasta.

-----

Talouskasvu ja talouden kehittyminen on siirtynyt Länsi - Euroopasta itäiseen Eurooppaan, Aasiaan, Latinalaiseen Amerikkaan ja lopulta Saharan eteläpuoliseen Afrikkaan:

World Economic Outlook Database October 2015
Tilanne Neuvostoliiton hajoamisen (1991) jälkeen:
- Aasialla on ollut koko ajan voimakas talouskasvu.
- Latinalaisella Amerikalla on enimmäkseen ollut kohtuullinen kasvu (3 - 4 %), vaikka mukana on ollut huonojakin vuosia. Joukossa on ollut 5 nopean kasvun vuotta (5 - 6 %).
- Saharan eteläpuolisen Afrikan nopean kasvun kausi alkoi vuonna 2000 ja on jatkunut siitä lähtien, vaikka mukana on ollut pari kohtuullisen kasvun (4 %) vuotta.
- Euromailla 2002 - 2007 vain puolet oli maltillisen kasvun (2 - 3 %) vuosia ja muut huonompia vuosia. 2008 - 2014 oli 3 negatiivisen kasvun vuotta ja vain parhaimpana vuonna (2010) oli 2 %:n kasvu.
- USA:lla 3 - 5 %:n kasvu 1992 - 2000, 1 - 4 %:n kasvu 2001 - 2007. Negatiivista kasvua oli 2008 ja 2009. 2010 - 2014 oli 1.5 - 2.5 %:n kasvua.

-----

USA:n tilanne on erilainen kuin Länsi - Euroopan.
USA on yhä maailman ykkönen teknologiassa (Piilakso jne.), vaikka se on saanut monta haastajaa Aasiasta: Japani, Kiina, Etelä - Korea, Taiwan ym.
USA menestyy myös finanssikeskusten puolella:

Wikipedia/Financial centre
/Ranking

/Global Financial Centres Index
Tilanne syyskuussa 2015:
1. Lontoo
2. New York City
3. Hongkong
4. Singapore
5. Tokio
6. Seoul
7. Zürich
8. Toronto
9. San Francisco
10. Washington, D.C.

/International Financial Centres Development Index
Tilanne vuonna 2014:
1. New York City
2. Lontoo
3. Tokio
4. Singapore
5. Hongkong
5. Shanghai
7. Pariisi
8. Frankfurt
9. Peking
10. Chicago

Näissä vertailuissa tuli mainintoja 10 kärkifinassikeskusten joukkoon:
* Pohjois - Amerikka:
- USA: 5
- Kanada: 1
- Yhteensä: 6
* Aasia:
- Kiina (mukana Hongkong): 4
- Muu Aasia: 5
- Yhteensä: 9
* Eurooppa:
- Sveitsi: 1
- UK: 2
- Muu EU: 2
- Yhteensä: 5

talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 939
 • Liked: 199
Tekniikka, jolla leimataan huonoiksi ihmisiksi uhrikunnan asemasta huolestuneet:
Uhrikunnan joukosta nousee henkilöitä, jotka:
- Kiistävät uhrikunnan olemassaolon.
- Väittävät, että uhrikunnan jäsenet eivät tarvitse apua enempää kuin keskimääräinen väestö.
- Julistavat, että uhrikunnan asemasta huolestuneet ovat rasistifasistinatseja silloin, kun huolestuneet eivät kuulu uhrikuntaan.
- Väittävät, että uhrikunnan jäsenten huonot kokemukset ovat yksittäistapauksia, joita ei voi yleistää.
- Yms.


Em. tekniikasta esimerkkinä:

http://www.niinaratilainen.fi/2015/10/15/1731/
Raiskauksilla uhkailun pitää loppua heti
15.10.2015

Poliittisesti korrekti käsitys:
Rivien välissä ilmaistaan, että  suomalaiset miehet, jotka ovat huolestuneet julkisesti siitä, että viime aikojen turvapaikanhakijat ahdistelevat seksuaalisesti naisia - niin nämä huolestuneet miehet ovat:
- Syrjäseutujen asukkaita, joilla ei ole kokemusta maahanmuuttajista.
- Eivät voi olla itse maahanmuuttajia.
- Heillä ei ole ulkomailla asuvia sukulaisia.

Lainaus
Suomalainen maahanmuuttokriittinen mies on ollut tänä syksynä usein huolissaan suomalaisen naisen turvallisuudesta. Suomalaisen miehen mukaan suomalaisen naisen turvallisuutta uhkaa maahanmuuttaja. Maahanmuuttajalla ei ole nimeä, kansallisuutta tai uskontoa. Riittää, että on ulkomaalainen. Tai välillä riittää vain, että on erinäköinen.

Poliittisesti korrekti käsitys:
Rivien välissä ilmaistaan, että maahanmuuttajat eivät ahdistele naisia seksuaalisesti sen enempää kuin suomalaiset miehet.

Uhrikunnan tilanteesta huolestuneitten leimaaminen huonoiksi ihmisiksi:
Huolestuneet miehet ovat rasisteja, jotka leimaavat kaikki turvapaikanhakijat uhaksi naisten turvallisuudelle.

Lainaus
Minä olen suomalainen nainen. Meistä suomalaisista naisista aika moni on valitettavasti kokenut elämänsä aikana seksuaalista häirintää. Minä olen kokenut huutelua, törkyviestejä, käpälöintiä ja aggressiivista lähestymistä. Usein ja monessa eri elämän vaiheessa.

Ylivoimaisesti useimmin tekijä on ollut valkoinen suomalainen mies. Mutta se ei ole olennaista. Urpot on urpoja, sovinistit sovinisteja ja raiskaajat raiskaajia. Eivät ihonvärit, kansallisuudet tai maailmankatsomukset.

Olennaista on se, että osa suomalaisista haluaa leimata kaikki turvapaikanhakijat uhaksi naisen turvallisuudelle. Tässäkin kohtaa heitä voi jälleen kutsua rasistiksi. Törkeintä, mitä rasisti voi tehdä, on pelotella naisia tästä raiskailu-uhasta.


Uhrikunnan joukosta nousee henkilöitä, jotka kiistävät uhrikunnan olemassaolon ja leimaavat huonoiksi ihmisiksi sellaiset, jotka ovat huolestuneita uhrikunnan asemasta.

Niina Ratilainen on nainen, joten hän kuuluu naisten riskiryhmään, jonka jäsenet voivat päätyä uhrikuntaan eli turvapaikanhakijoitten seksuaalisesti ahdistamaksi.


Kiistäjä ei ole:
(A) Impivaaran asukas, joka ei tunne asioita.
(B) Kaupunkilaishöpsö, joka ei tajua, mitä ympärillä tapahtuu.

http://www.niinaratilainen.fi/niina/

(A):
/Niina
Niina Ratilainen syntyi Kuopiossa. Mutta hän on lapsesta asti asunut Turussa.

(B):
/Työhistoria
- Ville Niinistön eduskunta-avustaja
- Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUO, edunvalvonta-asiantuntija
- Turun ammattikorkeakoulu, vararehtorin assistentti, aluekoordinaattori koulutuksen ennakoinnin hankkeessa

---

Vihreällä liitolla on leimana olla naisten puolue:

http://www.niinaratilainen.fi/politiikka/eduskunnassa/
Olen työssä eduskunnassa Ville Niinistön avustajana.

Wikipedia/Vihreä liitto
/Henkilöitä
/Puoluejohto
Vile Niinistö on toiminut vuodesta 2013 lähtien Vihreän liiton puheenjohtajana.

/Nykyiset kansanedustajat
Vihreä liitto ei enää ole ns. naisten puolue, sillä sen kansanedustajista 7 on naisia ja 8 miehiä.

/Europarlamentaarikot
Toisaalta julkisuudessa näkyvissä europarlamentaarikoissa on ollut selvä naisenemmistö:
- Nykyinen Vihreän liiton europarlamentaarikko on nainen eli Heidi Hautala.
- Vihreällä liitolla on ollut 5 europarlamentaarikkoa, joista vain yksi on ollut mies.

/Entiset kansanedustajat
Vihreä liitto sai 1990 -luvulla maineen olla ns. naisten puolue:
- 1990 -luvun Vihreän liiton kansanedustajista 11 oli naisia ja 5 miehiä.
2000 -luvun ensimmäisen vuosikymmenen Vihreän liiton kansanedustajista 12 oli naisia ja 4 miehiä.

Siis kiistäjä (Niina Ratilainen) on nainen, joka toimii ns. naisten puolueen eduskunta-avustajana.


talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 939
 • Liked: 199
Homoseksuaalisten suhde:
- Maahanmuuttokritiikkiin
- Islamiin
- Monikulttuuriin

Kyseessä siis ovat poliittiset vaikuttajahomot.

-----

Jörg Haider

Wikipedia/Jörg Haider
Jörg Haider oli merkittävä poliitikko Itävallassa, ja hän nosti Vapauspuolueen (FPÖ) merkittävään asemaan Itävallassa.

/Political views/Immigration
Haider oli tarmokas maahanmuuton rajoittaja.
Haider vastusti islamia.

/Political career/FPÖ chairman/Coalition government with Wolfgang Schüssel's People's party
Haiderin johtama Vapauspuolue menestyi vuoden 1999 parlamenttivaaleissa. Niinpä Vapauspuolue (FPÖ) meni hallitukseen ÖVP:n kanssa. Tämä aiheutti voimakasta närkästystä sillloisessa EU:ssa. Niinpä EU:n johtajat boikotoivat Itävallan hallitusta monen kuukauden ajan.
Muistaakseni tämä johtui (Suomen valtamedian mukaan) siitä, että Haider ja hänen puolueensa oli tiukka maahanmuuttokritiikissä.

Haider oli todennäköisesti biseksuaalinen. - Mutta asian tarkistamista haittaa se, että Itävallan oikeus on kieltänyt sikäläistä mediaa kirjoittamasta, että Haider olisi homoseksuaalinen. (Wikipedia/Jörg Haider/Death and aftermath/Posthumous controversies)
Jörg Haider oli heteroseksuaalinen:
- Jörg meni naimisiin Claudia Hoffmannin kanssa. Heillä on kaksi tytärtä. (Wikipedia/Jörg Haider/Nuoruus ja opiskelut)
Jörg Haider oli todenäköisesti homoseksuaalinen:
- Haiderin oppipoika Stefan Petzer vihjaili, että hänellä oli Haiderin kanssa seksuaalinen suhde. (Wikipedia/Jörg Haider/Kuolema)
- Haider oli väitetysti juonut alkoholia ja sovitussa tapaamisessa nuoren miehen kanssa Klagenfurtilaisessa gaybaarissa. (Wikipedia/Jörg Haider/Death and aftermath)

-----

Pim Fortuyn

Wikipedia/Pim Fortuyn
/Career/Political career
Fortuyn halusi lopettaa muslimien maahanmuuton Alankomaihin, mikäli se on mahdollista.
/Views on Islam and immigration
- Fortuyinin mielestä islam on uhka, vihamielinen uskonto.
- Fortuynin mukaan muslimit eivät hyväksy Alankomaitten yhteiskuntaa.
- Fortuyn pelkäsi, että muslimit yrittäisivät korvata Alankomaitten oikeusjärjestelmän sharialailla.
- Fortuynin mielestä 16 miljoonaa riittää Alankomaitten väkiluvuksi, joten maahan ei tarvita lisää siirtolaisia.
- Fortuyn arvosteli monikulttuuria suvaitsemattomuudesta. Eli tässä tapauksessa sitä, että imaami tuomitsi voimakkaasti homoseksuaalisuuden.

Career/Political career
Fortuyn oli toiminut sosiaalidemokraattisessa puolueessa.
Fortuyn perusti oman puolueensa Pim Fortuyn List vuonna 2002. Mutta hänet murhattiin juuri ennen vaaleja toukokuussa 2002. Hänen murhansa vaikutti vaalitulokseen, jossa hänen puolueensa sai 26 paikkaa 150 mahdollisesta parlamenttipaikasta vaaleissa. (Wikipedia/Pim Fortuyn/Career/Assassination)

Wikipedia/Pim Fortuyn
Fortuyn oli avoimesti homoseksuaalinen.
/Views on Islam and immigration/Fortuynism
Mutta ilmeisesti Fortuynin oli vaikea hyväksyä biseksuaalisuutta, koska hän kannatti yleistä parisuhdeavioliittoa.
Nimittäin:
- Biseksuaalista suhdetta ei ole mahdollista toteuttaa (yhden) parisuhteen puitteissa.
- Yleinen parisuhdeavioliitto asettaa myös homoseksuaalisille normiksi parisuhteen, mikä epäsuorasti tuomitsee biseksuaalisuuden.

-----

Sebastian Tynkkynen

Sebastian Tynkkynen on arvostellut PS:ä liiasta välinpitämättömyydestä hallituksessa, kun kyseessä on maahanmuuttopolitiikka ja Kreikan tukipaketit.

Wikipedia/Sebastian Tynkkynen
Tynkkynen on PS:n 3. varapuheenjohtaja ja Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja.

/Yksityiselämä
Tynkkynen on avoimesti biseksuaalinen.

« Viimeksi muokattu: 19.11.2015, 10:08:41 kirjoittanut talous ja muutos »

talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 939
 • Liked: 199
Tässä syitä, joitten takia homoseksuaalisten kannattaisi vastustaa maahanmuuttoa Eurooppaan Pohjois - Afrikasta ja Lounais - Aasiasta:


Wikipedia/LGBT rights by country or territory
/LGBT-related laws by country or territory
/Africa

/Northern Africa
Algeria: Sakkoa ja max. 2v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.
Egypti:
- Miehille sakkoa ja max. 17v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.
- Naisten kohdalla epäselvä tilanne, mitä seuraa homoseksuaalisesta toiminnasta.
Libya: Max. 3v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.
Marokko: Max. 3v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.
Etelä - Sudan: Max. 10v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.
Sudan:
- Miehille kuolemanrangaistus 3. kerrasta, kun kyseessä on homoseksuaalinen toiminta.
- Naisille kuolemanrangaistus 4. kerrasta, kun kyseessä on homoseksuaalinen toiminta.
Tunisia: 3v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.

/Western Africa
Gambia: Max. elinkautinen vankeus homoseksuaalisesta toiminnasta.
Ghana:
- Miehille vähintään 10v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.
- Naisille ei rangaistusta homoseksuaalisesta toiminnasta.
Guinea: 6kk - 3v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.
Liberia: 1v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.
Mauritania: Kuolemanrangaistus homoseksuaalisesta toiminnasta.
Nigeria:
- Monessa osavaltiossa max. 14v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.
- Muissa osavaltioissa:
--- Miehille kuolemanrangaistus homoseksuaalisesta toiminnasta.
--- Naisille ruoskintaa tai vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.
Senegal: 1v - 5v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.
Sierra Leone:
- Miehille max. elinkautinen vankeus homoseksuaalisesta toiminnasta.
- Naisille ei rangaistusta homoseksuaalisesta toiminnasta.
Togo: Sakkoa ja 3v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.

/Central Africa
Kamerun: Sakkoa ja max. 5v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.

/Horn of Africa
Eritrea: Max. 3v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.
Etiopia: Vähintään 10v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.
Somalia: Max. 3v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.

/Asia

/Central Asia
Turkmenistan:
- Miehille max. 2v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.
- Naisille ei rangaistusta homoseksuaalisesta toiminnasta.
Uzbekistan:
- Miehille max. 3v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.
- Naisille ei rangaistusta homoseksuaalisesta toiminnasta.

/Western Asia
Iran:
- Aikuisille miehille kuolemanrangaistus homoseksuaalisesta toiminnasta.
- Aikuisille naisille 4. tuomio on kuolemanrangaistus homoseksuaalisesta toiminnasta.
Kuwait:
- Miehille sakkoa tai max. 6v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.
- Naisille ei rangaistusta homoseksuaalisesta toiminnasta.
Oman: Sakkoa ja max. 3v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.
Qatar: Sakkoa, vankeutta max. 7v homoseksuaalisesta toiminnasta. - Muslimi voi saada kuolemantuomion homoseksuaalisesta toiminnasta.
Saudi - Arabia: Homoseksuaalisesta toiminnasta: Ensimmäisestä kerrasta vankeutta monesta kuukaudesta elinkautiseen. Toisesta kerrasta kuolemantuomio.
Syyria: Max. 3v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.
UAE: Liittovaltion lain mukaan sakkoa tai vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta. Mutta kunkin emiraatin laissa voi olla oma rangaistus homoseksuaalisesta toiminnasta.
Jemen:
- Naimattomille miehelle 100 ruoskaniskua tai max. 1v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta..
- Naimisissa olevat miehet kivitetään kuoliaaksi homoseksuaalisesta toiminnasta.
- Naisille max. 7v vankeutta homoseksuaalisesta toiminnasta.

/Southern Asia
Afganistan: Pitkä vankeus tai kuolemanrangaistus homoseksuaalisesta toiminnasta.
Pakistan: 2 vuodesta vankeutta elinkautiseen vankeuteen homoseksuaalisesta toiminnasta.

talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 939
 • Liked: 199
Valtiojohtajia, jotka ovat olleet homoseksuaalisia:

-----

Wikipedia/Jóhanna Sigurðardóttir
Jóhannan puoluejäsenyydet: Sosiaalidemokraattinen puolue vuoteen 1994 asti. Kansallinen herääminen 1994 - 2002. Sosiaalidemokraattinen liitto vuodesta 2000 lähtien.
Jóhanna toimi Islannin:
- pääministerinä 2009 - 2013.
- sosiaaliministerinä 2007 - 2009 ja 1987 - 1994.

/Personal life
Jóhanna oli naimisissa Steinar Jóhannessonin kanssa 1970 - 1987. He saivat 2 poikaa.
Jóhanna meni siviililiittoon Jónína Leósdóttirin kanssa vuonna 2002. Vuonna 2010 he muuttivat siviililiiton avioliitoksi - heti kun sellainen muutos oli mahdollinen.
Ilmeisesti Jóhanna on biseksuaalinen.
Kaapista ulostulon aika: Ei mainintaa.

/Prime Minister
Toimi pääministerinä sen jälkeen, kun finanssikriisi oli johtanut edellisen hallituksen vaalitappioon.

/Ban on striptease and women's rights
Vuonna 2010 hänen hallituksensa kielsi strippiklubit, ravintolat, joissa maksettiin alastomuudesta ja kaikki muutkin työt, joissa työntekijän alastomuudesta maksettiin - ensimmäinen tälläinen kielto länsimaissa. - Jóhannan mielestä tällä tavalla estetään se, että naisia pidetään kauppatavarana.

Ei mainintaa, että Jóhanna olisi julkisuudessa esittänyt maahanmuuttokritiikkiä, islam -kritiikkiä tai monikulttuurikritiikkiä.

-----

Wikipedia/Elio Di Rupo
Di Rupo kuuluu Belgian sosiaalidemokraatteihin
Di Rupo toimi:
- Belgian pääministerinä 2011 - 2014.
- Vallonian pääministerinä 2005 - 2007 ja 1999 - 2000.
- sosialistipuolueen johtajana 1999 - 2011.

/Background and early life
Elio Di Rupo on toisen polven italialainen siirtolainen.

/Personal life
Di Rupo on avoimesti gay. - Hän tuli ulos kaapista 1996.
Di Rupo teki merkittävän uran politiikassa ennen kuin hän paljasti julkisuudessa olevansa gay: Belgian parlamentissa, ranskankielisten hallituksessa ja koko Belgian hallituksessa.

Ei mainintaa, että Elio Di Rupo olisi julkisuudessa esittänyt maahanmuuttokritiikkiä, islam -kritiikkiä tai monikulttuurikritiikkiä.

-----

Wikipedia/Xavier Bettel
Bettel kuuluu Luxemburgin Demokraattiseen puolueseen.
Bettel toimi(i):
- Luxemburgin pääministerinä vuodesta 2013 lähtien.
- Luxemburgin kaupungin pormestarina 2011 - 2013.

/Personal life
Bettel on avoimesti gay.
Bettel solmi avioliiton miehen kanssa puoli vuotta sen jälkeen, kun sellainen tuli mahdolliseksi Luxemburgissa 2014.
Kaapista ulostulon aika: Ei mainintaa.

Ei mainintaa, että Xavier Bettel olisi julkisuudessa esittänyt maahanmuuttokritiikkiä, islam -kritiikkiä tai monikulttuurikritiikkiä.

talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 939
 • Liked: 199
Täällä pohditaan, miksi Nyky - Lännessä on naisilla ideologisesti huonompi asema kuin vaikkapa kylmän sodan aikana:

http://hommaforum.org/index.php/topic,107437.0.html
 Naisten ideologisesti huono asema Nyky - Lännessä
« : 11.11.2015, 05:58:10 »