Kirjoittaja Aihe: 2009-07-04 KU: Vasemmistolainen aate myönteinen maahanmuuttajille  (Luettu 22209 kertaa)

Dark Serenity

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 608
 • Liked: 2
 • Anti-femifasisti
Lainaus käyttäjältä: Roope
Arhinmäki ylpeänä ja järkähtämättä jatkaa aatteellisen päänsä hakkaamista tiiliseinään.

Se voi ollakin, että ainoa selkärankainen poliitikko on löydetty  ;D

Arhinmäki johtaa puolueensa ylpeänä kohti tuhoa vakuuttuneena siitä, että aatteellinen linja on oikea.  :)

Klassikkoesimerkki vihervasemmistolaisesta aatteen palon kourissa. Järki ei pakota, faktat ei rajota, aate palaa rinnassa.

Täyttä höyryä jäävuorta päin, herra messias!
Murmur

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 348
 • Liked: 134232
Lainaus
JOUKO HURU
[...]
Kansan Uutisten verkkolehden keskusteluista voi päätellä, että oman väen keskuudessa kuherruskuukausi on päättynyt jo ennen kuin se pääsi kunnolla alkuun.

Arhinmäkeä syytetään ristiriitaisista puheista. Syyttäjät esittävät, että ensin hän lupaa kuunnella jäseniä ja ottaa ajettavakseen heidän tärkeäksi kokemiaan asioita. Sitten hän kieltäytyy kuitenkin nostamasta esiin maahanmuuttaja- ja pakolaisvastaisia teemoja.

Arhinmäki sanoo, että maahanmuuttajavastainen politiikka ei kerta kaikkiaan käy. Hänen mukaansa se on vasemmistolaisen aatteen vastaista.

Yllättävää näissä Arhinmäkeä kritisoivissa ”maahanmuuttokriittisissä” puheenvuoroissa on, että niitä näyttävät esittävän nuoret – nähtävästi perusduunarit. Jos viesteihin on uskomista, he ovat Arhinmäen vuoksi matkalla perussuomalaisten riveihin.

Tervemenoako, Arhinmäki?
KU: Arhinmäen kuhertelu pian ohi

Lainaus
Näyttää siltä, että Vasemmistoliitossa on yhä kiellettyjä keskusteluaiheita. Verkossa oli eräänlainen kysymyssivu, jonka ylläpitäjä kielsi muun muassa esittämästä kysymystä maahanmuuttajien matkojen rahoituksesta. Miksei saisi ihmetellä, kuka niitä matkoja tänne asti oikein rahoittaa?

Lisäksi sekoitetaan käsitteet ”maahanmuutto” ja ”maahanmuuttaja”. Näin saadaan leimatuksi rasisteiksi kaikki, jotka esittävät pientäkään arvostelua maahanmuuttopolitiikasta.

Sitä paitsi kyllä maahanmuuttajiakin pitää saada arvostella. Heissäkin on rasisteja ja suvaitsemattomia, muun muassa ääriuskovaisia jotka hyväksyvät kuolemanrangaistuksen jumalanpilkasta. Viranomaiset kertoivat juuri EU-maiden kansalaisista, jotka tulevat toistuvasti Suomeen lomailemaan valtion kustannuksella.

Kaikille, jotka pyytävät turvapaikkaa, annetaan asunto, ruoka ja käyttörahaa siksi ajaksi, kuin hakemusta käsitellään. Eikö vasemmistolainen saa arvostella tällaista härskiä touhua?

Erikseen on vielä rodun ja uskonnon sekoittaminen. Kyllä vasemmistolaisen pitää vastustaa kaikkea taikauskoa ja uskonnollista pakottamista. Esimerkiksi maahanmuuttajien tällä levittämät uskonnot eivät saa olla eri asemassa kuin jo tuttu uskonto. Uskontojen vastustaminen ei tietenkään ole rasismia.

Kalevi Hölttä
Helsinki
KU/Lukijoilta: Onko maahanmuutto kielletty aihe?
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Rankkibus

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 345
 • Liked: 5
Voihan sitä kieltäytyä maksamasta veroja, kuten tähänkin asti ovat jotkin yrittäjät kiertäneet veroja mutta veronkiertäjille ja muille maksamatta jättäville pitäsi pistää pallo jalkaan ja hyiseen selliin.
Siihen tarvitaan aseita. Kun nykyinen kansanviholliseliitti käskee verikoiransa suomalaisen yrittäjän ja työläisen kimppuun, kun tämä ei suostu maksamaan maailmankyläutopian rakentamista vaan menee verolakkoon, laittaa asetta kantava lakkoilija kovat piippuun ja eliitin sekä sen verikoirat aisoihin.

Kansannousua ja yleislakkoa tässä todellakin pikkuhiljaa kaivataan. Toivottavasti tämä valtava yltäkylläisyys ei vain ole täysin pyyhkinyt raatavasta ihmisestä sitä luonnollista järkeä, että tuottamatonta, alamaisiaan vihaavaa keikarieliittiä ei pidä ruokkia.
Ranskassa sorretulla ja laiskaa todellisuudesta vieraantunutta eliittiä pakkoveroilla ruokkivalla kansalla keitti yli 1789, toivottamasti meilläkin alkaisi vastaavasti kansa pian herätä.

victoria

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 249
 • Liked: 92
Ei tosiaankaan pysty nykypäivänä lokeroimaan itseään vasemmisto-oikeisto käsitteillä. Onkohan tämä itsekehua kun lokeroin itseni maalaisjärki- osastolle...
Ja onhan täällä meidän oulun-kerhossa vanha kunnon vihreäkin! En edes sosialistina voi kuvitellakkaan äänestäväni "perinteisiä" vasemmistopuolueita. Mielestäni on käynyt niin että kentän ääneltä on suljettu korvat, ja jatkettu vain tyhjää hölinää mailmankylästä ym. paskaa.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 348
 • Liked: 134232
Palautetta Kansan Uutisten toimittajan Jouko Hurun kirjoitukseen "Tervemenoako, Arhinmäki?":

Lainaus
Tänään, kun luin lehteä, nousi savu päästäni tämän kirjoituksen vuoksi. Tällaisella kirjoituksellako Vasemmistoliitto nyt nostetaan uuteen nousuun? Lyttäämällä uunituore puheenjohtaja ja nuoleskelemalla maahanmuuttajakriittisiä juntteja? Työperäisestä maahanmuutosta ja siihen liittyvistä ongelmista on toki syytä avoimesti ja rohkeasti keskustella, mutta Vasemmistoliitto ei voi kosiskella ja miellyttää kaikkia ihmisiä. Henkilökohtaisesti olen enemmänkin helpottunut, mitä pikemmin konservatiiviset ja "maahanmuuttajakriittiset perusduunarit" tulevat löytämään muualta poliittisen kotinsa.

Ja entäs sitten jälleen tämä käsite perusduunari? Ilmeisesti "aitoja" duunareita ovat jälleen munat omaavat raksa- ja metalliäijät.
Herää vain kysymys, että mikäköhän minä sitten olen -joku ö-luokan kansalainenko? Ei hyvää päivää, voisitteko mitenkään päivittää itsenne 2000-luvulle, kiitos. Olen äärettömän pettynyt tähän tasoon, jota Kansan Uutiset lukijoilleen tarjoilee.

Vasemmistolaiseen maailmankatsomukseen on käsittääkseni kautta aikojen kuulunut kansainvälisyys sekä solidaarisuus muiden kansojen ja maiden työntekijöitä kohtaan. Vasemmistoliiton arvomaailmaan ei siis mitenkään voi kuulua "maahanmuuttajakriittisten perusduunarien" kosiskelu. Sen sijaan kaikenlaisten duunarien ja sorrettujen ihmisten oikeuksien puolustaminen taustaan tai syntyperään katsomatta kuuluu Vasemmistoliittolaiseen ajattelutapaan.  

Jos Kansan Uutiset päättää jatkaa tällä sisällöllisesti säälittävällä linjallaan, niin en voi muuta todeta, kuin että tervemenoa, Kansan Uutiset!
Mirka Muukkonen: Tervemenoako, Kansan Uutiset?

Nykyjohto (Arhinmäki, Saramo, Muukkonen) toivottaa kilpaa puolueensa duunari- ja ay-selkärangan tervemenneeksi muualle ja jäljelle jäävä Vanu voi tempauksineen keskittyä erottautumaan vihreästä Vinosta.

Jos vastustaja olisikin vain Vasemmistoliitto ja pelkästään sen ajama maahanmuuttopolitiikka, niin nyt voisi tyytyväisenä myhäillä, että puolue alkaa olla mukavasti paketissa ja lopetella hommat. Valitettavasti pelkkä Vasemmistoliiton tyhjääminen ei ratkaise mitään.

Liikkuvien äänestäjien ja järjestöaktiivien jatkuva lisääntyminen on kuitenkin positiivista. Se ja rahoitussotkun laajeneminen panevat isojen puolueiden nokkamiesten housunpuntit vielä tutisemaan kevättä 2011 odotellessa.
« Viimeksi muokattu: 23.07.2009, 01:48:57 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Lemmy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 980
 • Liked: 1493
 • "je m’en fous"
Lainaus
Vasemmistolaiseen maailmankatsomukseen on käsittääkseni kautta aikojen kuulunut kansainvälisyys sekä solidaarisuus muiden kansojen ja maiden työntekijöitä kohtaan.

Joo - omissa maissaan  ;D
- Emmekä enää euroakaan lähetä näihin etelän hulivilimaihin. Tässä on laki ja profeetat. Timo Soini YLE 01.06.2011

Kowalski

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 252
 • Liked: 0
Muukkosen blogikirjoitus on helmi. Vaatimus siitä, että puolueessa voitaisiin keskustella kriittisestikin maahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta lytätään maahanmuuttajakriittisten junttien miellyttämisenä. Keskustelukulttuuri on tuon perusteella puolueessa varmasti muutenkin melko hedelmällinen. Jatkakaa ihmiseessä samalla linjalla, niin mahdutte samaan taksiin kaikkien SKP:n jäsenten ja kannattajien kanssa.

Kansainvälinen solidaarisuus ja halu saada tavallisten työtä tekevien ihmisten asema paremmaksi ympäri maailman ovat kieltämättä vasemmistolaisia ajatuksia. Samaa tosin voitaisiin ajaa ratkaisemalla asia paikan päällä kehitysmaissa länsimaihin suuntautuvan maahanmuuton sijaan. Sellaista ei varmaan voi Vasemmistoliitossa edes ehdottaa leimautumatta maahanmuuttajakriittiseksi juntiksi.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 348
 • Liked: 134232
Vaatimus siitä, että puolueessa voitaisiin keskustella kriittisestikin maahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta lytätään maahanmuuttajakriittisten junttien miellyttämisenä. Keskustelukulttuuri on tuon perusteella puolueessa varmasti muutenkin melko hedelmällinen. Jatkakaa ihmiseessä samalla linjalla, niin mahdutte samaan taksiin kaikkien SKP:n jäsenten ja kannattajien kanssa.

Muukkonen:
Lainaus
Työperäisestä maahanmuutosta ja siihen liittyvistä ongelmista on toki syytä avoimesti ja rohkeasti keskustella, mutta...

Oman puolueen työtätekevän rahvaan halveksunta ja samanaikainen älyllinen epärehellisyys on herkullisen suoraa. 70-luvulla syntynyt uusi johto vie puolueen takaisin henkiselle 70-luvulle väärinajattelijoiden vaientamiseen.

Kun Arhinmäki sanoi heti valintansa jälkeen uudistavansa puolueen kansalaisjärjestön tyyppiseksi organisaatioksi, niin en arvannut hänen tarkoittavan vanhojen puolueaktiivien karkottamista, kannatuksen tietoista puolittamista ja Vasemmistoliiton tiputtamista puoluerekisteristä.  Kun vain oikeaoppiset sosialistiliittolaiset saavat jäädä ja muilta kielletään puheoikeus, niin matkallaan alaspäin Vasemmistoliitto kohtaa äänikynnyksen jo vuonna 2015.

Vasemmistoliiton oppineilla on selvästi vaikeuksia muotoilla sanomisiaan, kun turvapaikanhakijat (kuten myöskään kerjäläiset ja varkaat eli Vanu-kielellä turistit) eivät ole aatteen liturgian mukaisia "työläisiä", eivätkä useimmat selvästi myöskään "sorrettuja", vaan ihan reilusti pohjoismaisen sosiaaliturvan väärinkäyttäjiä tai jopa rikollisia. Siksi täytyy keskittyä muiden haukkumiseen, olkoot ne muut vaikka omassa puolueessa.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Äänestäjä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 190
 • Liked: 4
 • aka mölyapina (alouatta)- "Don't be silent"
Palautetta Kansan Uutisten toimittajan Jouko Hurun kirjoitukseen "Tervemenoako, Arhinmäki?":

Lainaus
Tänään, kun luin lehteä, nousi savu päästäni tämän kirjoituksen vuoksi. Tällaisella kirjoituksellako Vasemmistoliitto nyt nostetaan uuteen nousuun? Lyttäämällä uunituore puheenjohtaja ja nuoleskelemalla maahanmuuttajakriittisiä juntteja? Työperäisestä maahanmuutosta ja siihen liittyvistä ongelmista on toki syytä avoimesti ja rohkeasti keskustella, mutta Vasemmistoliitto ei voi kosiskella ja miellyttää kaikkia ihmisiä. Henkilökohtaisesti olen enemmänkin helpottunut, mitä pikemmin konservatiiviset ja "maahanmuuttajakriittiset perusduunarit" tulevat löytämään muualta poliittisen kotinsa.

Ja entäs sitten jälleen tämä käsite perusduunari? Ilmeisesti "aitoja" duunareita ovat jälleen munat omaavat raksa- ja metalliäijät.
Herää vain kysymys, että mikäköhän minä sitten olen -joku ö-luokan kansalainenko? Ei hyvää päivää, voisitteko mitenkään päivittää itsenne 2000-luvulle, kiitos. Olen äärettömän pettynyt tähän tasoon, jota Kansan Uutiset lukijoilleen tarjoilee.

Vasemmistolaiseen maailmankatsomukseen on käsittääkseni kautta aikojen kuulunut kansainvälisyys sekä solidaarisuus muiden kansojen ja maiden työntekijöitä kohtaan. Vasemmistoliiton arvomaailmaan ei siis mitenkään voi kuulua "maahanmuuttajakriittisten perusduunarien" kosiskelu. Sen sijaan kaikenlaisten duunarien ja sorrettujen ihmisten oikeuksien puolustaminen taustaan tai syntyperään katsomatta kuuluu Vasemmistoliittolaiseen ajattelutapaan.  

Jos Kansan Uutiset päättää jatkaa tällä sisällöllisesti säälittävällä linjallaan, niin en voi muuta todeta, kuin että tervemenoa, Kansan Uutiset!
Mirka Muukkonen: Tervemenoako, Kansan Uutiset?

Nykyjohto (Arhinmäki, Saramo, Muukkonen) toivottaa kilpaa puolueensa duunari- ja ay-selkärangan tervemenneeksi muualle ja jäljelle jäävä Vanu voi tempauksineen keskittyä erottautumaan vihreästä Vinosta.

Jos vastustaja olisikin vain Vasemmistoliitto ja pelkästään sen ajama maahanmuuttopolitiikka, niin nyt voisi tyytyväisenä myhäillä, että puolue alkaa olla mukavasti paketissa ja lopetella hommat. Valitettavasti pelkkä Vasemmistoliiton tyhjääminen ei ratkaise mitään.

Liikkuvien äänestäjien ja järjestöaktiivien jatkuva lisääntyminen on kuitenkin positiivista. Se ja rahoitussotkun laajeneminen panevat isojen puolueiden nokkamiesten housunpuntit vielä tutisemaan kevättä 2011 odotellessa.

Kiitos Roope hyvistä linkeistä. Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että Vasemmistoliitto on upottamassa itseään entistä syvemmälle suohon. Ei voi olla kuin tyytyväinen, kun linja on mitä on.

Kävin huvikseni katsomassa myös linkkaamasi Vinon sivulla ja tällainen kukkanen kesäkuulta tuli vastaan:

http://www.vino.fi/kannanotot-ja-tiedotteet/313-vinon-puheenjohtajat-laehettivaet-suruadressit-maksuttoman-koulutuksen-muistolle

Lainaus
- Korkeakoulutuksen maksuttomuus on ollut kansallinen ylpeydenaihe, joka on taannut jokaiselle tasa-arvoisen mahdollisuuden kehittää itseään varallisuudesta riippumatta. Uuden yliopistolain myötä tästä mahdollisuudesta luovutaan, ViNOn puheenjohtaja Erkki Perälä toteaa.

Minustakin maksuton korkeakoulutus on kansallinen ylpeyden aihe ja sen on säilytettävä. Mutta miksi ihmeessä se pitäisi ulottaa Suomen veronmaksajien rahoilla kaikkiin maailman ihmisiin?

Jotta maksuton korkeakoulutus voidaan säilyttää jatkossakin (ja pitää se hyvätasoisena), minun mielestäni pitäisi:
* Ehdottomasti opetus maksulliseksi EU/ETA-maiden ulkopuolelta tuleville, ellei suomalaisilla ole vastavuoroisesti oikeus vastaavantasoiseen koulutukseen ilmaiseksi näissä maissa
* Jos opiskelija valmistuu ja jää Suomeen töihin, hän saisi maksamansa lukukausimaksut takautuvana veronpalautuksena usean vuoden aikana
* Edellisestä huolimatta, on hyvä ottaa käyttöön jonkinlainen stipendisysteemi näistä maista tulevien kaikkein lahjakkaimman opiskelijoiden osalta. Tämä saisi kuitenkin koskea vain ehdottomia huippuja
"Nothing in all the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity."
"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."-Martin Luther King, Jr.
Howler monkeys are the loudest monkeys. Their deep, howling calls can be heard more than 5 kilometers

Äänestäjä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 190
 • Liked: 4
 • aka mölyapina (alouatta)- "Don't be silent"
Noista Roopen antamista Vanun linkeistä löytyy varsinaisia 'kukkasia':

Vasemmistonuorten uusi puheenjohtaja Dan Koivulaakso

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/1919168.html
Lainaus
Puhutaan siitä politiikasta. Koivulaakso on ehtinyt jo muun muassa ottaa kantaa talonvaltauksien laillistamiseen. Lisäksi mies on vahvasti mukana Vapaa liikkuvuus -verkostossa, jonka tarkoituksena on häivyttää rajat kaikkialla.

Jep jep. Häivytetään kaikki rajat ja maksetaan kaikille kansantuloa (kts alla lisää).

Itse olen ollut pitkään Amnesty Internationalin tukijäsen (osin myös muualla kuin Suomessa). Siksi seuraava nosti väkisinkin niskavillat pystyyn.

Lainaus
Kokemusta erilaisista kansalaisjärjestöistä onkin kertynyt rutkasti. Viimeksi mies oli Amnestyn palkkalistoilla lähes kolme vuotta, ennen Vasemmistonuorten puheenjohtajuutta. Tie nuorisojärjestön huipulle kävi nopeasti, sillä hän liittyi aktiiviseksi jäseneksi vasta 2006.

Olen kannattanut Amnestyä sananvapauden puolustamisen takia, koska se on minulle ehdottoman tärkeä arvo. Siinä vaiheessa kun huomaan Suomen Amnestyssä työskentelevän tällaiset arvot omaavan kaverin ja samalla kun heidän puheenjohtajansa Frank Johanssonin yksi suuria huolia on se, ettei turvapaikanhakijoiden osalta saisi tehdä iänmäärityksiä, niin alan vakavasti miettimään tukeni ottamista pois kyseiseltä järjestöltä, huolimatta siitä kaikesta muusta hyvästä mitä tekevät. Sääli.

Perustulosta: Itsekin kannatan (ymmärtääkseni Soininvaaran lanseeraaman) perustulomallin lisäselvittelyä. Siitä huolimatta Koivulaakson kommentit perustulosta ovat karmivia:

Lainaus
Perustulon avulla ihmiset voisivat saada paremman mahdollisuuden tehdä mitä vaan, jonka kokevat mielekkääksi. Koivulaaksolle itselleen tämä tarkoittaa vapaaehtoistyötä. Hänen mukaansa perustulon avulla ihmisillä olisi oikeasti mahdollisuus rakentaa sosiaalista yhteiskuntaa.

- Vapaaehtoistyötä voi tehdä jos materiaaliset edellytykset sille löytyvät. Ettei tarvitse nähdä vaivaa elannon tai muun eteen.

Itse näen perustulon etuna byrokratian ja sitä kautta kulujen karsimisen. Se ei kuitenkaan saisi olla malli, joka tarkoituksellisesti passivoi ja vieroittaa työelämästä. Kyse on tasapainosta perustulon määrän ja vastaavasti työn verotuksen välillä.

Yhdestä asiasta olen samaa mieltä Koivulaakson kanssa:

Lainaus
Vapaaehtoistyö on vienyt Koivulaakson aina Sambiaan ja Intiaan saakka.

- Olin Intiassa töissä, ja se avasi silmiä korruptiolle YK-järjestelmässä. Meidän raporttia sensuroitiin kun teimme Unicefille tutkimusraporttia. Syy oli se, että siinä kritisoitiin joitain menetelmiä ja sitä ei voitu julkaista.

Hän siis vastustaa korruptiota, mikä on hienoa. Toki hän näkee syyllisiä vain oikeistossa, mistä olen hieman eri mieltä hänen kanssaan.

Loppuun hän toteaa

Lainaus
Perustulo, rasismin vastainen työ, ilmastokysymykset ja tasa-arvon edistäminen. Näiden asioiden puolesta Koivulaakso lupaa kamppailla omalla puheenjohtajakaudellaan. Omaa tulevaisuuttaan tämän luottamustehtävän jälkeen hän ei halua spekuloida. Seuraavissa eduskuntavaaleissa hän haluaa olla ehdolla, mutta tulevaisuutta ei kannata liikaa suunnitella.Perustulo, rasismin vastainen työ, ilmastokysymykset ja tasa-arvon edistäminen. Näiden asioiden puolesta Koivulaakso lupaa kamppailla omalla puheenjohtajakaudellaan. Omaa tulevaisuuttaan tämän luottamustehtävän jälkeen hän ei halua spekuloida. Seuraavissa eduskuntavaaleissa hän haluaa olla ehdolla, mutta tulevaisuutta ei kannata liikaa suunnitella.

Kuten kirjoitin, myös minusta perustulo-malli, tietyin reunaehdoin, olisi kehittelemisen arvoinen idea. Myös minä vastustan rasimia, toivon ilmastokysymyksen ratkaisemista ja uskon tasa-arvoon. Jostain kumman syystä minusta kuitenkin vaikuttaa, että näkemykseni näiden ongelmien syyllisistä ja ratkaisuehdotuksista eroavaa monessa kohtaa merkittävästi Koivulaakson näkemyksestä.  :D

Vielä loppuun yksi aivopieru: Koivulaakso on huolissaan 'poliisin häiritsevästä käytöksestä'.

http://www.vasemmistonuoret.fi/?/site/vasemmistonuoret_poliisin_hairitsevan_kaytoksen_loputtava/

Ilkeät poliisit siis häiritsevät viattomia romanialaisturisteja. Hyi hyi.  :D
« Viimeksi muokattu: 23.07.2009, 09:05:36 kirjoittanut Äänestäjä »
"Nothing in all the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity."
"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."-Martin Luther King, Jr.
Howler monkeys are the loudest monkeys. Their deep, howling calls can be heard more than 5 kilometers

Kaptah

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 981
 • Liked: 771
Lainaus
Siinä vaiheessa kun huomaan Suomen Amnestyssä työskentelevän tällaiset arvot omaavan kaverin ja samalla kun heidän puheenjohtajansa Frank Johanssonin yksi suuria huolia on se, ettei turvapaikanhakijoiden osalta saisi tehdä iänmäärityksiä, niin alan vakavasti miettimään tukeni ottamista pois kyseiseltä järjestöltä, huolimatta siitä kaikesta muusta hyvästä mitä tekevät.

Itse kimpaannuin taannoisesta uutisesta niin, että lakkautin maksuni Amnestylle. Kyseessä oli uutinen, jossa SuPo arvioi, että Suomesta rahoitetaan ja järjestellään islamistitaistelijoiden toimintaa. Amnestyn joku silmäätekevä huolestui syvästi siitä, että tämä saattaa nyt vaikuttaa negatiivisesti maahanmuuttajiin kohdistuviin asenteisiin.

Jos Suomesta tuetaan ääri-islamilaisia ryhmittymiä, mielestäni se on ongelma, ei se että asiasta puhutaan.

Jatkossa voisin pistää rahani jakoon vaikka mikrolainoina tai esimerkiksi UNICEFin kautta. Kuitenkin opiskelijalla rahaa tulee ovista ja ikkunoista :D
"Krimillä nähdyt joukot olivat paikallisia itsepuolustusjoukkoja. Kuka tahansa voi ostaa univormuja kaupasta."
- V. Putin 4.3.2014

"Viimeaikaiset tapahtumat Krimin niemimaalla osoittivat sotilasvoimiemme uudet laadulliset kyvyt ja henkilökunnan korkean moraalin."
- V. Putin 28.3.2014

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 348
 • Liked: 134232
Itse kimpaannuin taannoisesta uutisesta niin, että lakkautin maksuni Amnestylle. Kyseessä oli uutinen, jossa SuPo arvioi, että Suomesta rahoitetaan ja järjestellään islamistitaistelijoiden toimintaa. Amnestyn joku silmäätekevä huolestui syvästi siitä, että tämä saattaa nyt vaikuttaa negatiivisesti maahanmuuttajiin kohdistuviin asenteisiin.

Kannatin Amnestyn toimintaa vielä silloin, kun sen linjana oli, ettei minkään maan paikallisosasto saanut ottaa kantaa oman maansa politiikkaan. Järkevä linjaus, joka vuosien varrella unohdettiin.

Sittemmin Amnestyn Suomen osastossa toimivat ovat kannanotoillaan tehneet minusta koko järjestön toimintaan ääriskeptisesti suhtautuvan vastustajansa. Harmi, sillä tunsin järjestön toimintaperiaatteet läheisiksi.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

IDA

 • Vieras
Kannatin Amnestyn toimintaa vielä silloin, kun sen linjana oli, ettei minkään maan paikallisosasto saanut ottaa kantaa oman maansa politiikkaan. Järkevä linjaus, joka vuosien varrella unohdettiin.

Sittemmin Amnestyn Suomen osastossa toimivat ovat kannanotoillaan tehneet minusta koko järjestön toimintaan ääriskeptisesti suhtautuvan vastustajansa. Harmi, sillä tunsin järjestön toimintaperiaatteet läheisiksi.

Itsekin kannatin Amnestya silloin, kun vastusti kuolemantuomiota ja mielipidevankeutta. Nykyään kyseessä on järjestö, jolta mieluummin riistäisin rahaa, kuin jolle antaisin rahaa.

herranen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 771
 • Liked: 95
Lainaus
Vapaaehtoistyötä voi tehdä jos materiaaliset edellytykset sille löytyvät. Ettei tarvitse nähdä vaivaa elannon tai muun eteen.

Kyllä minäkin voin rahasta tehdä vapaaehtoistyötä.

Vasemmistossa on (tässäkin) jotenkin nurinkurinen käsitys maailmasta. Tuntuu, että valtion pitäisi maksaa elanto jotta henkilö voisi ryhtyä vapaaehtoistyöhön. Ei niin, että hankitaan itse ne resurssit jotta voidaan keskittyä parantamaan maailmaa.

Lisäksi voidaan ottaaa huomioon, että osalle Koivulaakson viiteryhmää kaupunkitilaan lisämerkityksiä luova hengailu ja bilettäminen lasketaan vapaaehtoistyöksi.

Kaikkien maiden proletaarit, liittykää yhteen taikaseinän eteen! Työn orjat sorron yöstä nouskaa sossun luukulle!

"Pahimmillaan tilanne voi kääntyä vaikka miten pahaksi" - Vesa Puuronen -

"...maahanmuuttovastainen keskustelu ei suinkaan kohdistu vain ulkomaalaisiin, vaan myös esimerkiksi nykytaiteeseen, sosiaalidemokraatteihin ja homoihin - ylipäänsä demokratiaan." TS kolumni 26.10.2011

Rankkibus

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 345
 • Liked: 5
Kannatin Amnestyn toimintaa vielä silloin, kun sen linjana oli, ettei minkään maan paikallisosasto saanut ottaa kantaa oman maansa politiikkaan. Järkevä linjaus, joka vuosien varrella unohdettiin.

Sittemmin Amnestyn Suomen osastossa toimivat ovat kannanotoillaan tehneet minusta koko järjestön toimintaan ääriskeptisesti suhtautuvan vastustajansa. Harmi, sillä tunsin järjestön toimintaperiaatteet läheisiksi.

Itsekin kannatin Amnestya silloin, kun vastusti kuolemantuomiota ja mielipidevankeutta. Nykyään kyseessä on järjestö, jolta mieluummin riistäisin rahaa, kuin jolle antaisin rahaa.
Amnesty ei ole mitään muuta kuin vihreämeemiläisten kiukuttelijoiden puuhakerho, joka ei ole kiinnostunut muiden kuin "Edistyksen" puolesta taistelevien oikeuksista. Ja siihen joukkoonhan eivät kuulu eurooppalaiset nationalistit, vasikistit ynnä muut "taantumukselliset" roskaväen edustajat.

Amnesty on laittamassa vain kaikkea vanhaa ja "taantumusellista" paskaksi, ei ajamassa yleismaailmallisia, ihan jokaista koskevia ihmisoikeuksia.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 952
 • Liked: 25615
Ainoa valopilkku vasemmistossa näyttääpi olevan Vihreät jotka porskuttavat menemään, toivottavasti eivät enää kauaa.

Vihreät eivät ole vasemmistopuolue.

Luulen, että tämä nuoriso, jolle Arhinmäki viestinsä osoittaa, äänestää vihreitä, jos ylipäänsä äänestää. Samalla Arhinmäen viesti karkoittaa Vasemmistoliiton perinteisiä äänestäjiä Perussuomalaisiin.

Jep. Molempi hyvä. Vuoto persuihin VAS-liitosta syö kannatusta ja vuoto VIHreistä VAS-liittoon syö Vihreiden ääniä.. Kokonaisuudessa ääniä menee molemmilta. Puhumattakaan voimavaroista, kun Vihreät ja Vasemmistoliitto kalastavat keskenään samoissa todellisuudessa pienissä "hyvien ihmisten" vesissä..  
« Viimeksi muokattu: 26.07.2009, 17:45:22 kirjoittanut P »
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Aldaron

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 830
 • Liked: 8
 • Pragmatisk vänsterkonservativ
Jos en ihan väärin muista, taisin minäkin kuulua vuoden verran Amnestyyn joskus 90-luvun alussa. Nykyäänhän järjestö on täysin pelleleilylinjoilla.
Kuin myös.
"Barbaren väljer vapen, du välja må som han,
när vilddjur öppnar gapen, ingen tanke tala kan"
- Pär Lagerkvist

"Men ändå kunde jag inte avstå från att söka mig till det omtöcknade förståndets gemenskap."
- Henrik Tikkanen

Axl

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 748
 • Liked: 0
Vs: 04 07 2009 Kansan Uutiset Aate myönteinen maahanmuuttajille
« Vastaus #137 : 26.07.2009, 18:03:13 »
Lainaus käyttäjältä: Pöllämystynyt
Vasemmistolla ei myöskään ole aatteellista pohjaa polkea palkkoja halpatyövoiman maahantuonnin avulla.

Onhan. Katsos tämä on sama kuin vähemmistövaltuutetun kohdalla, ei tarvittaisi vähemmistövaltuutettua jos ei olisi vähemmistöjä. Vasemmsitoliittoakaan ei olisi jos ei olisi köyhää proletariaattia. Suomessa duunarit alkavat olla jo hyvätuloista keskiluokkaa, joten vaikka vastustetaan ydinvoimaa, niin Vasemmistoliittoon ei niistä leivän surjään olijoista ole. Opiskelijoilla on huonompi perustulo kuin turvapaikanhakijoilla tai työttömillä, joten he eivät ymmärrä miksi heitä sorsitaan. Ratkaisu on siis tuoda proletariaatti maahan, jolle esiintyä messiaana.

Näyttää siltä että koko eliitin intresseissä on vaihtaa kansa ts. saada oikeanlaiset äänestäjät.

K. J

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 27
 • Liked: 0
Alkaa aika lailla vaikuttaa siltä, että Vasemmistoliitossa on - Arhinmäen ja muiden punavihreiden päästyä yhä merkittävämpään päätösvaltaan - käynnistynyt varsinainen pitkien puukkojen yö. Perinteisesti poliittisen vasemmiston muodostaneet "rasvanahkaduunarit" karkoitetaan puolueesta ja pyhitetään se ainoastaan tälle "kaikki maailman mokuttajat, yhdistykää!"-porukalle. Ihmetellä tosiaan sopii, että miten ihmeessä he saavat tällä keinolla kannatuksensa nousuun? Samoissa kirkkaissa vesissä kun kuitenkin kalastelevat jo mm. Vihreät ja RKP..
Hei, mut nähdään tää rikkautena!

Aldaron

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 830
 • Liked: 8
 • Pragmatisk vänsterkonservativ
Alkaa aika lailla vaikuttaa siltä, että Vasemmistoliitossa on - Arhinmäen ja muiden punavihreiden päästyä yhä merkittävämpään päätösvaltaan - käynnistynyt varsinainen pitkien puukkojen yö. Perinteisesti poliittisen vasemmiston muodostaneet "rasvanahkaduunarit" karkoitetaan puolueesta ja pyhitetään se ainoastaan tälle "kaikki maailman mokuttajat, yhdistykää!"-porukalle. Ihmetellä tosiaan sopii, että miten ihmeessä he saavat tällä keinolla kannatuksensa nousuun? Samoissa kirkkaissa vesissä kun kuitenkin kalastelevat jo mm. Vihreät ja RKP..
Jos näin tosiaan käy, noille "rasvanahkaduunareille" tarjoutuvat poliittiseksi vaihtoehdoksi mm. Perussuomalaiset ja SKP. Moni tulee todennäköisesti valitsemaan noiden kahden välillä. Jotkut saattavat siirtyä demareihinkin, vähän siitä riippuen, millaiseksi SDP:n linja lähitulevaisuudessa muodostuu. Protestipotentiaalia SDP:ssä kylläkin on paljon vähemmän kuin kahdessa ensinmainitussa puolueessa.
"Barbaren väljer vapen, du välja må som han,
när vilddjur öppnar gapen, ingen tanke tala kan"
- Pär Lagerkvist

"Men ändå kunde jag inte avstå från att söka mig till det omtöcknade förståndets gemenskap."
- Henrik Tikkanen

maltti on valttia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 907
 • Liked: 635
Alkaa aika lailla vaikuttaa siltä, että Vasemmistoliitossa on - Arhinmäen ja muiden punavihreiden päästyä yhä merkittävämpään päätösvaltaan - käynnistynyt varsinainen pitkien puukkojen yö. Perinteisesti poliittisen vasemmiston muodostaneet "rasvanahkaduunarit" karkoitetaan puolueesta ja pyhitetään se ainoastaan tälle "kaikki maailman mokuttajat, yhdistykää!"-porukalle. Ihmetellä tosiaan sopii, että miten ihmeessä he saavat tällä keinolla kannatuksensa nousuun? Samoissa kirkkaissa vesissä kun kuitenkin kalastelevat jo mm. Vihreät ja RKP..
Jos näin tosiaan käy, noille "rasvanahkaduunareille" tarjoutuvat poliittiseksi vaihtoehdoksi mm. Perussuomalaiset ja SKP. Moni tulee todennäköisesti valitsemaan noiden kahden välillä. Jotkut saattavat siirtyä demareihinkin, vähän siitä riippuen, millaiseksi SDP:n linja lähitulevaisuudessa muodostuu. Protestipotentiaalia SDP:ssä kylläkin on paljon vähemmän kuin kahdessa ensinmainitussa puolueessa.

 "Moni tulee todennäköisesti valitsemaan noiden kahden välillä. Jotkut saattavat siirtyä demareihinkin..."

 Ei, EI, EI!

 Jokainen äijä tajuaa että demarit on täysin naisten vallassa oleva puolue.

 Jokainen äijä tajuaa myös sen että mihin tuollainen vallankäyttö johtaa.

 Juuri siitä syystä demarien alamäki on niin jyrkkä kuin se on. Demarit eivät vedä äijiä puoleensa millään näkökulmalla. 

Jiri Keronen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 053
 • Liked: 100
 • Victory is a tradition.
  • Helvetin puutarha
Itsekin kannatin Amnestya silloin, kun vastusti kuolemantuomiota ja mielipidevankeutta. Nykyään kyseessä on järjestö, jolta mieluummin riistäisin rahaa, kuin jolle antaisin rahaa.

Luin, että Amnesty ei pidä holocaustin kieltäjien vangitsemista mielipidevankeutena. Pistin aiheesta Amnestylle kysymyksen, että onko todella näin, ja samalla pistin, että mikäli on, voivat saman tien laittaa ohjeet, miten sanoudun irti suoraveloituksesta ja kannattajajäsenyydestä.
Suoraa demokratiaa ja vapautta kaikille.

Vae Victis -blogini

Tasogare

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 267
 • Liked: 0
 • "Tuurilla ne laivatki seilaa"
Vihervasemmistolaisuus on jotain sellaista, mitä en ole kyennyt koskaan ymmärtämään  ???
Homma^^^ <3    |    On vain vääriä mielipiteitä

http://www.sverigedemokraterna.se/

Kowalski

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 252
 • Liked: 0
SDP ei ole oikeastaan mitenkään hyötynyt Vasemmistoliiton alamäestä, vaan molempien kannatus on laskenut viime vuosina tasaisesti. Vasemmistoliiton ja sitä edeltäneen SKDL:n kannattajien ydinjoukko on aina ollut duunarivoittoista joista Muukkoset ja Arhinmäet haluavat ilmeisesti eroon mitä pikimmiten. Saattaa jopa olla, että Arhinmäen puheenjohtajuus ajaa puolueen kohti väistämätöntä loppua nopeammin kuin olettaa saattaa.

Perussuomalaiset ovat jäsenistöltään kaikista "työväenluokkaisin" puolue Suomessa tällä hetkellä ja uskon ettei siirtyminen Vasemmistoliitosta Perussuomalaisiin ole sittenkään niin suuri loikka kuin voisi kuvitella. SDP:n johto koostuu pääasiasta akateemisesti koulutetuista, puoluebroilereista ja kaikkiaan ihmisistä joiden kosketus "kenttään" ei ole kovinkaan herkkä. Mikäli he eivät kykene tarjoamaan räksyttämisen sijaan mitään konkreettista vaihtoehtoa nykyhallitukselle, niin en pitäisi yllättävänä vaikka puolue romahtaisi keskisuurten luokkaan.

SDP:n jäsenistön keski-ikä on 60 vuotta ja vakioäänestäjätkin ovat todennäköisesti iäkkäitä ihmisiä. Varsinkin alle 40-vuotiaiden joukossa puolueen kannatus taitaa heilua siellä 10% paikkeilla ja mikäli puolue ei vetoa nuorempiin ihmisiin ei sillä voi olla pitkää tulevaisuutta.