HOMMAN UUTISHUONE > Vastaanottokeskukset

Lieksaan tilat 200 turvapaikanhakijalle

<< < (25/25)

kirveles:
Tämä on hyvä bisnes jollekin huonekalufirmalle jolla on kytköksiä maahanmuuttokoneistoon. Rahan kuppaus onnistuu vain uusilla huonekaluilla, kun tuotteista on mahdollisuus periä sikamainen kate.

Ei enää tarvi ihmetellä miksi turviksia sijoitetaan enenevissä määrin vastaanottokeskusten sijaan yksityisasuntoihin. Jotkuhan tässä tietenkin rikastuvat. Veronmaksajat jäävät vain ihmettelemään, että mihin kaikki kulutetaan kun rahaa ei riitä edes poliisin resurssien turvaamiseen.Kallan:
Tässä kun korona ja nyt Ukraina on vienyt hommalaisten huomion toisaalle nyt noin pariksi vuodeksi, niin onko jossain jotain sivustoa mistä voisi tarkistaa mikä on Suomen nykyinen VOK-tilanne? Kriisien aikanahan on hyvä toteuttaa kyseenalaiset hämäräbisnekset pois alta kun suuren yleisön huomio on aivan toisaalla.

SatuSetä:

--- Lainaus käyttäjältä: Kallan - 03.03.2022, 07:57:10 ---Tässä kun korona ja nyt Ukraina on vienyt hommalaisten huomion toisaalle nyt noin pariksi vuodeksi, niin onko jossain jotain sivustoa mistä voisi tarkistaa mikä on Suomen nykyinen VOK-tilanne? Kriisien aikanahan on hyvä toteuttaa kyseenalaiset hämäräbisnekset pois alta kun suuren yleisön huomio on aivan toisaalla.

--- Lainaus päättyy ---
@Kallan
Täältä löydät tiedot:
https://migri.fi/vastaanottokeskukset

Ihan on kartat ja kaikki.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta