Kirjoittaja Aihe: UPI:n Tiilikainen: EU kestää, koska sille ei ole vaihtoehtoa  (Luettu 302541 kertaa)

Skeptikko

  • Administrator
  • Jäsen^^^
  • *****
  • Viestejä: 15 239
  • Liked: 26761
Vs: UPI:n Tiilikainen: EU kestää, koska sille ei ole vaihtoehtoa
« Vastaus #1050 : 27.05.2023, 19:41:32 »
Eräs toinen monista ikävistä EU:n kehityssuunnistä on EU:n halu käytännössä kieltää päästä päähän salaus ja/tai pakottaa ihmiset asentamaan vakoiluohjelmistot kännyköihin (ja kenties myös tietokoneisiin), käyttämällä lasten hyväksikäyttöä verukkeena. Ja kun päänavaus lapsiin vetoamalla on saatu aikaiseksi, tätä vakoilua alettaneen jossain vaiheessa laajengaa muuhunkin:

Suomi vastustaa EU:n lakia päästä päähän -salauksen kieltämiseksi
https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000009605453.html
Lainaus
SUOMI suhtautuu suurella varauksella Euroopan unionissa ajettuun lakialoitteeseen salatun viestinnän seuraamiseksi. Wired-lehti sai haltuunsa jäsenvaltioiden vastaukset chat control -nimellä tunnettuun aloitteeseen.
...
Mikäli lakia ei selitetä paremmin, Suomen mielestä uhattuna ovat esimerkiksi perhe-elämän kunnioittaminen, sananvapaus ja kyberturvallisuus.
...
– Ihanteellisesti olisi mielestämme toivottavaa lainsäädännöllisesti estää EU:ssa toimivia palveluntarjoajia ottamasta käyttöön päästä päähän -salausta, Espanja toteaa asiakirjassa.

Lain tarkoitus on edistää lasten seksuaalisen hyväksikäytön ja terrorismin torjumista internetissä. Samaan aikaan sen pelätään purkavan pikaviestimien sekä muiden nettiviestimien salauksen ja antavan viranomaisille ja mahdolliselle automatisoidulle massavalvonnalle ”yleisavaimen” nettiliikenteeseen.

Mikäli päästä päähän -salaus säilyy turvallisena, on yksi vaihtoehto lukea viestintää ihmisten laitteilta käsin. Tämä edellyttäisi puhelimiin istutettavia ohjelmistoja, joita voitaisiin luonnehtia seuranta- tai vakoiluohjelmiksi.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/