Kirjoittaja Aihe: 2008-12-29 Jyllands-Posten: muslimit rikollisia  (Luettu 2076 kertaa)

M.K.Korpela

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 621
 • Liked: 225
 • Wanhan coulun conetecnicco
Jyllands-Posten

Suomi on jäljessä ...

___________________________________________________________________________________


Leder: Tabu-tallene

Offentliggjort 29.12.08 kl. 20:12

Det er en kendsgerning, at indvandrere fra ikke vestlige lande vejer forholdsvis tungere i kriminalstatistikken end gennemsnittet af landets indbyggere.

Det er også en kendsgerning, at indvandrere fra Libanon, Jugoslavien, Pakistan, Marokko, Tyrkiet og Somalia er det tunge klientel, mens indvandrere fra Vietnam, Thailand, Filippinerne og Kina trækker i modsat retning med meget mindre kriminalitet end gennemsnitsdanskere.

Det fremgår af Danmarks Statistiks rapport ”Indvandrere i Danmark 2008,” som rigsstatistiker Jan Plovsing omtalte i en kronik her i avisen den 19. december.

<snip>

Hverken Danmarks Statistik eller politiet siger det lige ud, men det er de grupper, som helt eller delvis består af muslimer, der tegner sig for den tungeste del af statistikken.

<snip>

De muslimske indvandrerdrenges kriminalitet har alt for længe fået lov til at udvikle sig under dække af berøringsangst og politisk korrekthed.

<snip>

Muslimske forbrydere har åbenbart ikke respekt for tiltalefrafald, fornuftig tale og nye chancer. Det bør samfundet konstatere og tage bestik af.

___________________________________________________________________________________


Pääkirjoitus: Tabu-luvut

Julkaistu 29.12.08 kl. 20:12

On tosiasia että siirtolaiset ei-länsimaista ovat yliedustettuna rikostilastoissa verrattuna maan asukkaiden keskiarvoon.

On myös tosiasia että siirtolaiset Libanonista , Jugoslaviasta , Pakistanista , Marokosta , turkista ja Somaliasta ovat se raskas asiakaskunta , samalla kun siirtolaiset Vietnamista , Thaimaasta , Filippineiltä ja Kiinasta menevät toiseen suuntaan paljon vähemmän rikollisina kuin keskiarvotanskalainen.

Tämä ilmenee Tanskan Tilastokeskuksen raportista ”Indvandrere i Danmark 2008,” jonka tilastotieteilijä Jan Plovsing mainitsi kolumnissaan tässä lehdessä 19 joulukuuta.

<snip>

Danmarks Statistik tai poliisi eivät kumpikaan sano tätä suoraan , mutta tilaston raskain osa on joko osin tai täysin muslimeista koostuvia ryhmien aiheuttamaa.

<snip>

Siirtolaisista muslimipoikien rikollisuus on aivan liian kauan saanut kehittyä poliittisen korrektiuden peiton alla.

<snip>

Muslimirikollisilla ei ilmeisesti ole kunnioitusta syyttämättäjättämiselle , järkipuheelle ja uusille tilaisuuksille. Tämä on yhteiskunnan todettava ja otettava huomioon.

EDIT: Poistettu tekstistä punainen väri. Punainen ja sininen on varattu moderointiin.
Moderator Action by M.E___________________________________________________________________________________


Voi kestää vähän aikaa ennenkuin hyysäri pääsee samaan ...
« Viimeksi muokattu: 09.01.2009, 21:06:05 kirjoittanut M.E »
M.K.Korpela ratsastaa.
DO NOT LOOK AT LASER WITH THE REMAINING EYE
YLLÄRI !

Alpo

 • Vieras
Vs: Jyllands-Posten : muslimit rikollisia
« Vastaus #1 : 09.01.2009, 20:34:30 »
Tässähän ihan häkeltyy, kun sanotaan asiat suoraan. Go Tanska!

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 053
 • Liked: 7647
 • uskon hyvän voittoon
  • Yövartija
Vs: Jyllands-Posten : muslimit rikollisia
« Vastaus #2 : 09.01.2009, 20:40:52 »
Wau! Olen sanaton.
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

Kaukasialainen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 90
 • Liked: 0
 • Meitä ei miehitetty sotienkaan aikana...
Vs: 2008-12-29 Jyllands-Posten: muslimit rikollisia
« Vastaus #3 : 09.01.2009, 20:57:20 »
Ei voi olla mahdollista ! Juuri vihervasemmistoRKPläiset vakuuttivat että näin ei voi olla, tämä on uskonnon vastaista !
NO niin, taitaa mennä jokunen vuosi ennen kuin Hesari, tuo MamuValtakunnan TotuudenTorvi, päästää tälläisia tilastoja julkisuuteen. Mutta se minkä tanskan hesarin ilmoitus kertoo on että muumipeikot (muumit) ja muumilaakson nipsut ovat pahinta satuolentojoukkoa mitä voi haalia, ongelmia on tulossa. Hyvä että Suomen kansa on heräämässä tämän mamu-kuplan puhkeamiseen. Taloudellinen lama vielä kiristää nyörejä entisestään, joten turha tänne on Afrikasta asti haalia hemuleja työttömyystilastoihin.

Hyvä Tanska, siellähän saa jo kertoa ihan aikuisten totuuden ! Suomessa vielä voimassa mamu-uskonnon kieltämä propagandasensuuri.

No, puhutaan siististi.
Moderator Action by M.E
« Viimeksi muokattu: 09.01.2009, 21:03:13 kirjoittanut M.E »

Tagit: