HOMMAN KESKUSTELU > Tupa

Päivittäiset maahanmuuttajaluvut -keskustelu

<< < (4/196) > >>

Gunnar Hymén:
horrid numbers sanois lontoossa pojat tuohon.

LA+SU luvut tulee vasta maanantaina, ei vissiin oo pieniä numeroita ku kestää noin pirun kauan laskea. noh silloin päivittelen sitten la+su+ma, siihen asti voimme hajaantua

Micke90:
Torstaihin mennessä 21 009 sosiaaliturvapaikanhakijaa. Torstaina hakijoita kirjattiin 304.

Lähde: Maahanmuuttovirasto

Gunnar Hymén:
laitampa tähän muistiin, poliisin arvio lauantaista 230 turvista ja sunnuntain arvio 150 - osaatteko kertoa, miten kummassa poliisi voisi antaa MINKÄÄNLAISTA arviota tulevasta päivästä? mistä he tämmöstä tietoa voisivat saada? vai onko nyt joku sinivuokko vaan heitellyt arpakuutiota ja/tai ennustanut pilvistä?

edit - ok no oli niillä jotain käryä, päivitetty pe+la+su määrät

Palava pensas:
Minä väitän että Ruotsin poliisi tietää aivan hyvin kuinka paljon matuja lappaa pohjoisen juniin yms, ja ilmoittavat tietonsa Suomen poliisille. Ruotsilla vaan tuntuu olevan jokin muka ylitsepääsemätön rasti väsätä samanlainen vastaanottokeskussysteemi kuin Torniossa on. Ehkäpä he eivät vaan halua rekisteröidä ihmisiä? Mieluummin otetaan maa täyteen porukkaa josta ei kukaan tiedä keistä se koostuu, ja samalla vähennetään omaa painetta päästämällä halukkaat Suomeen jossa ollaan edes kiinnostuneita keitä rajan yli tulee, vaikkei vyöryn hillitsemiseksi sinänsä mitään tehdäkään.

Gunnar Hymén:
numbers dont lie? aika rumaa numeroa pelkästään 1.10-12.10.2015 välisenä aikana saapuneilta?

fertility rate 3,41 mukaan laskettu jos yhdistämiset alkaisivat vuodesta 2015, voidaan myös leikkiä, että ne astuu voimaan vasta 2017 niin on kaikilla parempi mieli ja me säästetään tällä. tämä voisi olla jonkinlainen mediaani, koska voi olla, että yhdistämisten kautta tulee joko vaimo + lapsi tai vaimo + esim 5 lasta. ei kaukana varmaan olla noin arviosta, en minä mikään talousseppo kuitenkaan ole

2 eri mallia myös lupahakemusten käsittelystä, 40% ja 60% - ehdottakaa ja kommentoikaa niin voin rukata fiksumpaa mallia (mm. pyörivä laskuri tämän pohjalta sitten webbisivuille)

edit - viikkolaskurin unohdin näemmä, korjaan sen v1.1seen

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta