HOMMAN KESKUSTELU > Tupa

Päivittäiset maahanmuuttajaluvut -keskustelu

<< < (196/196)

Fiftari:
Suurin osa afgoista toivotti talebanin takaisin olemalla laittamatta vastaan. 20 vuotta sotilaallista tukea ja maa luhistui kun länkkärit lähti. Näin ollen turha itkeä. Tämä koskee itse asiassa mitä tahansa kehitysmaata. Itse ei tehdä mitään vaan kun tuet ja apu loppuvat niin luhistuu saman tien. Tulee mieleen kertomus että jonnekin afrikkaan kaivettiin kaivo, paikalliset jätti veden vaan juoksemaan kun eivät sitä itse kaivaneet eivätkä tajunneet että vesi loppuu tuota menoa.
Tämä on pettymys. Maahanmuuttovirasto sanoo, että vaikka suuri osa afganistanilaisista turvapaikanhakijoista tulee saamaan oleskeluluvan, kaikkien hakijoiden kohdalla perusteet eivät välttämättä täyty. Toisin sanoen ihmisiä voidaan palauttaa Afganistaniin. https://t.co/fykib12FyM— Erna Bodström (@ernabodstrom) May 25, 2022
--- Lainaus päättyy ---

--- Lainaus ---Konflikti on päättynyt Afganistanin aiemman hallinnon ja Yhdysvaltojen johtaman liittouman sekä Talibanin välillä. Konflikti on kuitenkin jatkunut Talibanin ja terroristijärjestö Isisin sekä Talibanin ja paikallisesti toimivien vastarintaliikkeiden välillä. Vaikka turvallisuusvälikohtausten ja siviiliuhrien määrä on selvästi vähentynyt maakunnassa, Maahanmuuttoviraston arvion mukaan mielivaltaisen väkivallan uhka on edelleen samalla tasolla kuin ennen Talibanin valtaannousua. Arviossa on annettu painoarvoa myös Afganistanin vakavalle humanitaariselle tilanteelle ja tiedon saatavuuden puutteille.

Mielivaltainen väkivalta ei ole tällä hetkellä sillä tasolla, että Kabulista paenneille myönnettäisiin automaattisesti toissijainen suojeluasema, vaan jokaisen turvapaikanhakijan kohdalla huomioidaan hakijan henkilökohtaiset olosuhteet.

– Turvapaikkatutkinnassa käydään läpi hakijan henkilökohtaiset olosuhteet ja Kabulin turvallisuustilanteen vaikutukset suojelun tarpeeseen, kertoo Purontie.

Afganistanilaisten turvapaikanhakijoiden kohdalla ei tällä hetkellä sovelleta sisäistä pakoa. Sisäisellä paolla tarkoitetaan turvapaikkapäätökseentekoon liittyvää arviointia siitä, voiko kotialueeltaan paennut turvapaikanhakija asettua asumaan muualle kotimaassaan.
--- Lainaus päättyy ---
Migri

Golimar:

--- Lainaus käyttäjältä: Fiftari - 28.05.2022, 10:26:31 ---
 Tulee mieleen kertomus että jonnekin afrikkaan kaivettiin kaivo, paikalliset jätti veden vaan juoksemaan kun eivät sitä itse kaivaneet eivätkä tajunneet että vesi loppuu tuota menoa.


--- Lainaus päättyy ---

Taitaa olla tämä dokumentti.


--- Lainaus ---
Dok: Pimeää auringon alla (S)
Ei katsottavissa
1 h 20 min

Sallittu kaikenikäisille
Tsekkiläiset Milan ja Thomas asensivat sambialaiseen kyläkouluun ja sairaalaan sähköt vuonna 2006 . Neljän vuoden jälkeen he palasivat tarkistamaan laitteiden kunnon. Ohjaus: Martin Marecek, 2011. (U)


--- Lainaus päättyy ---

https://areena.yle.fi/1-1660626

Vastaavan jutun luin joskus netistä kun kehitysapustelijat olivat tehneet kaivoja joissa oli westerneistä tuttu tuulivoimalla toimiva pumppu johon ei juuri muuta vikaa tule kuin takaiskuventtiilien mahdollinen vuoto joka on varsin helppo korjata. Pumput menivät epäkuntoon ilmeisesti kuraisen veden vuoksi ja luonnollisesti Gibrilit eivät niitä korjanneet vaan odottivat että kehitysapustelijat tulevat korjaamaan ne.

Aasialaiset tekevät alipaineella toimivia omavoimaisia vesipumppuja.

Deep Well - How to make free Energy water tank from Deep Well About 7 meters Deep By Smoothly
https://www.youtube.com/watch?v=dV9B_yWgYEs

Free Energy Water Pump - Explain Details How to install Drum Pump Function - No Electricity Power.
https://www.youtube.com/watch?v=z9EGjVSwI1Q

qwerty:

--- Lainaus ---05/2022

Yhteensä 246 (ilman uusintahakemuksia 167)

Aikuinen 116 (Venäjä 33, Afganistan 10... Ukraina 4)
Perheen mukana tullut alaikäinen 40 (Venäjä 10, Afganistan 10, Ukraina 7)
Yksin tullut alaikainen 11 (Somalia 6)
EU-kansalainen -

Uusintahakemus 79 (Irak 39)
--- Lainaus päättyy ---

--- Lainaus ---Tilapäinen suojelu 4 799 (Ukraina 4 745, Venäjä 24)
--- Lainaus päättyy ---
tilastot.migri.fi

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta