UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2015-10-05 Itärajan yli suuntautuva turvapaikanhakijaliikenne (yhdistetty)  (Luettu 352324 kertaa)

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 555
 • Liked: 606
Venäjä pelasti Suomen ruotsinvallan alta. Siitä meidän on kiittäminen "äitikarhua".
Wikiä: "Suomen suuriruhtinaskunta oli Venäjän keisarikunnan autonominen osa pääosin nykyisen Suomen valtion alueella vuosina 1809–1917. Se oli nykyisen Suomen itsenäisen tasavallan edeltäjä, joka täytti jo osan itsenäisen valtion kriteereistä."
Tsuhnan suhde itänaapuriin on hoidettu  hyvällä valtiomiestaidolla. Tähän asti ja toivottavasti jatkossakin yhteistyö toimii.
Itäraja ei vuoda läpsyttäjiä muutamaa hassua emigranttia lukuunottamatta. Kuitenkin rajavartiolaitos on ollut kovasti huolissaan kuvitellusta mutavyörystä itärajalta. Länsiraja on jo vuotanut ja vuotaa pahan kerran jatkuvasti, kiitosta vaan Ruotsin valtion litteroista Suomeen.
Suomi hyvinvointiyhteiskuntana on jo osin pilattu ahneudella. Siirtolaisbusiness on todella vaikea hyväksyä.
« Viimeksi muokattu: 17.09.2019, 05:41:44 kirjoittanut Radio »

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 174
 • Liked: 11393
Suomen medialle koko itärajan turvapaikkatouhu on ”vaikea” ja siksi siitä ollaan melko hiljaa.

Ensinnäkin on hupaisan epäuskottavaa selittää, että Venäjältä Suomeen pönkäävä elintasopakolainen onkin ”laiton maahantulija” ja toisaalta taas Ruotsista läpsyvä matu on ”rajoittamattomilla ihmisoikeuksilla varustettu hädänalainen”, joka voi halutessaan loikoilla vokissa Suomen valtion piikkiin vuosia ja jättää loputtoman määrän turvapaikkahakemuksia.

Toiseksi median on myös kovin vaikea selittää, että Venäjä laittaa rajalta nappaamansa matun vankilaan ja aikanaan läpsyn palautus kotimaahan onnistuu ilman sen suurempaa draamaa ja kansainvälisten sopimusten loukkaamista.
.....................

^Näinhän se on. Lännestä saapuva läpsy on ihan tasan yhtä "hädänalainen", kuin idästäkin saapuva (=kummassakaan tapauksessa läpsyt eivät ole minkäänlaisen suojelun tarpeessa). Eikä valemedian tarvitsisi edes tehdä mitään suurempia tutkimuksia asiantilan selvittämiseksi: lukisi vaan läpsyttelijöiden omia lausuntoja:

(lainaus @snap postaamasta uutisesta ylempää:)

Lainaus
As it turned out, a 38-year-old citizen of the Islamic Republic of Iran was detained, who arrived in Russia on a single tourist visa, which expires the other day. He told border guards that he wanted to seek a better life in the EU.

Ihan viisumeilla lennellään ja matkustellaan. Ei puhettakaan vainosta, ei puhettakaan sodasta, ei puhettakaan mistään kriisistä, jota paetaan. Tavoitteena vain ja ainoastaan BETTER LIFE. AKA Hölmölän TaikaseinäTM.

e:lainaus lisätty
« Viimeksi muokattu: 17.09.2019, 10:39:19 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

toumasho

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 590
 • Liked: 2319
 • ..and when the machine breaks down, we break down
Ilta-Sanomat uutisoi seuravaa:

Lainaus

Venäjän viranomaiset ovat pidättäneet useita henkilöitä, joiden epäillään yrittäneen tulla laittomasti metsiä pitkin Suomeen.
VENÄJÄN viranomaiset tiedottivat tiistaina pidättäneensä algerialaisen miehen, jonka epäillään yrittäneen tulla laittomasti Suomeen.

Fontanka-uutissivuston mukaan mies oli otettu kiinni sunnuntaina, kun hänen oli nähty liikkuvan maastossa nopeasti kohti Suomen rajaa. Viranomaisten mukaan mies oli myös yrittänyt naamioida itsensä niin, ettei hän olisi erottunut maastosta.
...
AIEMMIN syyskuussa Venäjän Karjalan viranomaiset pidättivät Suomen vastaiselta rajalta miehen, jonka kerrottiin olevan kotoisin Pohjois-Afrikasta. Hänen tarkempaa kotimaataan ei ilmoitettu.
...
SYYSKUUN alussa Karjalan viranomaiset pidättivät kaksi ulkomaalaista, joiden kerrotaan olleen kotoisin ”arabimaasta”.
...
SYYSKUUN puolivälissä Venäjän viranomaiset pidättivät puolestaan georgialaisen miehen, joka yritti mennä Suomeen laittomasti jo toisen kerran.Tässä on nyt sellainen juttu, että tuonne Karjalan umpimetsiin ei päädytä ihan kartasta katsomalla, että "Missäs kohtaa kulkee EU:n itäraja, sinne siis!". Eikä liioin Google-haulla "kuinka pääsen EU:hun". Jonkun pitää aktiivisesti tarjota "maahantulopalvelua", koska aavikko/viidakko/vuoristo -ihmiset tuskin omatoimisesti pärjäävät metsäisillä erämailla. Rajavartiointi ei koskaan toimi 100% menestyksekkäästi, ei edes Suomessa, niin oletettavaa on, että tuolta pääsee ihmisiä läpi. Pidän enemmän kuin todennäköisenä, että täällä Suomen puolella on salakuljettajilla vastinpareja, jotka hoitavat rajanylittäjät pois rajan tuntumasta niin, etteivät paikalliset tai rajavartijat ehdi havaita heitä.

Huvittavaa ajatella, että Neuvostoliiton aikoina rajalla oli 60km syvä rajavyöhyke moninkertaisine varmistuksineen Neuvostoliiton puolella. Sen tarkoitus oli estää ihmisiä pakenemasta Neuvostoliiton puolelta. Nyt tuntuu täysin mahdolliselta ajatukselta sama, mutta täällä Suomen puolella. Meidän pitää alkaa varustaa itärajaa järjestelmillä, jotka estävät mahdollisen "Välimeri 2" massamuuton syntymisen.

Venäjällä on heidän Karjalassa täydelliset olosuhteet salakuljetukselle: Harva asutus, matala tulotaso, huonot tulevaisuudennäkymät, olematon valvonta. Mikäs olisi mukavempaa rahantuloa kuin ottaa muslimi- yms. kolmannen maailman pojilta heidän sukunsa säästämä tili itselleen pientä ohjeistusta vastaan. Älykänny ja virtakapula löytyvät karvalapselta omasta takaa, niin ei tarvise kuin saada tiedosto ja hieman ohjeistusta, että tätä reittiä kun seuraat ja liikut näillä kellonlyömillä välit nämä-ja-nämä, niin olet muutaman päivän vaelluksen jälkeen Suomessa.

« Viimeksi muokattu: 08.10.2019, 17:02:50 kirjoittanut Pullervo »