HOMMAN KESKUSTELU > Paja

Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.

(1/111) > >>

Mehud:
Suomessa on turvallisuustyhjiön täyttämiseksi nousemassa rauhanomainen ja järjestyksenpitoon suuntautunut katupartiointi toiminta. Huolestuneet kansalaiset ovat pähkäilleet, että lastemme turvallisuutta kaduilla ei turvaa enää kukaan, joten toimeen on tartuttava itse.

Poliisijohto on tietysti vastahankaan, koska toiminta nolaa poliisit heidän omalla vastuualueellaan mitä he vähäisistä resursseista ja poliittisesta ohjauksesta johtuen eivät pysty hoitamaan. Oikein hoidettuna katupartio on yhteisöllistävää toimintaa aikoina, jolloin nuorten ja aikuisten kanssakäyminen minimaalistunut. Toiminnan johdosta nuoret näkevät, että vanhemmat välittävät heistä. Lisäksi vanhempien silmien alla ei mielellään koltostella. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin suojella kantasuomalaisia maahanmuuttaja rikollisuudelta, kuten ryöstöiltä, pahoinpitelyiltä, raiskauksilta ja tapoilta.

Tässä ketjussa keskustellaan terveellä pohjalla olevista katupartioryhmistä, siis Suomen lakien mukaan toimivista. Siihen liittyvistä käytännön asioista ja muusta liittyvästä.

Meidän on pakko alkaa tekemään jotain konkreettista lapsiemme puolesta ja mikä onkaan konkreettisempaa kuin suojella heitä ryöstöiltä, raiskauksilta, pahoinpitelyiltä tai kuolemalta. Samalla voimme antaa vahvan viestin muukalaisille, että katuja ja kaupunkeja hallitsevat Suomalaiset Suomen lakien mukaan, eikä mitkään tuontirikolliset.

Artikkeli Soldiers of Odinista http://yle.fi/uutiset/autetaan_kaikkia_ihonvarista_riippumatta__kemin_katupartio_on_seka_tervetullut_etta_pelatty/8368379?ref=leiki-uup

petebe:
Eiköhän tämä aloittamasi ja tämä toinen ole liki samaa asiaa.

http://hommaforum.org/index.php/topic,106015.0.html

Mehud:

--- Lainaus käyttäjältä: petebe - 09.10.2015, 17:36:16 ---Eiköhän tämä aloittamasi ja tämä toinen ole liki samaa asiaa.

http://hommaforum.org/index.php/topic,106015.0.html

--- Lainaus päättyy ---

Naapurustovahti toiminta on eriluonteista. Katupartiointi menee sinne missä nuoriso liikkuu, eli kaduille, rannoille ym. Naapurustotoiminta on enemmän kotiympäristön valvontaa ja suojelua. Sekin erinomaisen kannatettavaa. Teen sitä itsekin.

petebe:
OK. Minä vaan yksinkertaistin asiaa kai liikaa ja ajattelin, että nuo menevät saman aiheen alle. Kuitenkin esim. mahdolliset lakipykälät toimien suhteen ovat samat. Toki toimintaympäristö hiukan eroaa.

Marko Mjölnir Parkkola:
Kirjoitin katupartioista jo hyvin aikaa sitten. Tuolta loppupuolelta löytyy kohta "Katupartioilla jengejä vastaan".

http://suomensisu.fi/varapuheenjohtajan-kommentaari-katujengeista-16-10-2014/

Ja tuota kirjoiteltiin yhdessä. En muista ketä siinä oli mukana. Olli vissiin ainakin.

http://suomensisu.fi/kannanotto-suomen-sisu-vaatii-toimenpiteita-etnisen-vakivallan-kitkemiseksi-13-10-2014/

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta