UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.  (Luettu 63370 kertaa)

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 26 686
 • Liked: 18439
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #150 : 11.02.2019, 12:35:05 »


Perussuomalaiset tavallaan nousevat vastaan kokonaista vanhaa selviytymistapaa, noin psykohistoriallisesti. Hyvä itsetunto koetaan pelottavana riskinä, joka voi johtaa isojen poikien epäsuosioon ja jäämiseen yksin. Monet muut Suomen kokoiset maat kuten Unkari ja Tanska silti vain tekevät niin kuin tykkäävät. Suomi taas pitää parhaana menestysreseptinä maksimaalista nöyryyttä. Ehkä se on se itänaapurin uhka sitten, en todellakaan tiedä. Globaali talous vie työpaikat ja yritykset ulkomaille, ei ole enää rahaa omaan puolustukseen, itsenäisyyteen. Kaikki myydään, antaa mennä. Sen tien päässä on muslimivaltio Suomi. Mitä vähemmän meillä on omaa potentiaalia, sitä enemmän täytyy miellyttää muita.

Tässä kirjoituksessa on mielestäni ns. tolkkua ja vieläpä visio. Millaisessa ympäristössä olemme kasvaneet, sellaiset vaikutukset meitä kovin kauan ohjaavat. Ruotsin vallan alla jos pullikoit, pakkovietiin Ruotsin valtiaiden sotiin suomalaisia sotimaan pitkin poikin Eurooppaa. Puhuimme valtiaiden kieltä. Venäjän vallan alla oli kasakan ruoska selässä paukkumassa vähemmän inspiroivasti, jos esitit ns. omia mielipiteitäsi tai et tykännyt siirtomaan verotuksesta. Puhuimme niidenkin valtiaiden kieltä.  EU:ssa sotilaamme sotivat ihan entiseen malliin pitkin maailmaa, kasakan ruoska on vaihtunut direktiiviin ja puhumme, yllätys, valloittajiemme kieliä. Nyt jo useita kieliä. Islam on tulossa.. no, arvannette lopun. Optimisti opiskelee kiinaa, pessimisti arabiaa.

Sukujuureni ovat Savossa. Siellä ryssänvallan aikana olivat kylät pieniä, puolustautuminen oli mahdotonta. Piti olla ovela, väistää vikkelästi ja välttää antamasta suoraa vastausta kasakan kysymyksiin. Sama päti muuhunkin virkavaltaan. Pieneläjää tuli turpaan, jos et älynnyt kipaista korpeen, saareen tai luodolle sopivaksi ajaksi piiloon.

On rohkaisevaa, että kansan sisältä aletaan nähdä mahdolliseksi itse päättää asioista, haastaa se pikkuaivovaurioinen vallanpitäjä Junkkeri, läpsäistä poskelle takaisin ja esittää ehtoja.

PS on ihan hyvä väylä tälle kehitykselle. Kaduilla käveleminenkin käy. Nimistä voidaan keskustella.
Meillä oli peli käynnissä, mustavalkoinen peli ja niistä oli mukava leikkiä. Boyer tuli luokseni, kosketti minua käsivarteen ja sanoi:
-"Veli, jos minulla olisi sinun väritys niin minä olisin miljonääri".
-"Takuulla olisit Boyer. Valkoinen nahkahan siihen vaan vaaditaan.

Charles Bukowski: Postitoimisto

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 665
 • Liked: 4774
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #151 : 11.02.2019, 12:41:55 »
Joku jossain totesi että nuo pedofiilit tarvitset hoitoa.

Odinit vain virtaviivaistavat heidän siirtymisen sairaalahoitoon ilman turhaa byrokratiaa? Aika varmasti moni paraneekin eikä ainakaan ihan heti kokeile uudestaan :roll:
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 274
 • Liked: 4216
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #152 : 11.02.2019, 12:42:24 »
Lainaus
Väkivallalla uhkailu netissä ja katupartiointi eivät edistä yhteiskunnan turvallisuutta

11.02.2019 klo 12.38
Poliisihallitus

Poliisille on tehty ilmoituksia liittyen netissä julkaistuun videoon "Raiskaajien ja pedofiilien metsästys on alkanut". Videolla vihjataan tarkoitukseen luodusta valeprofiilista ja käyttäydytään väkivaltaan viittaavalla tavalla.

Poliisihallitus muistuttaa, ettei rikoksiksi epäiltyihin tekoihin voi lähteä suunnitelmallisesti vastaamaan vakavin rikoksin.Ihmisten hengen ja terveyden suojaa sekä yleistä yhteiskunnan turvallisuutta ei edistä seksuaalirikoksiin vastaaminen väkivaltarikoksilla.

− Poliisi suhtautuu väkivallalla uhkailuun vakavasti ja pyrkii estämään ennalta mahdollista väkivaltaa. Väkivallalla uhkailu on tuomittavaa riippumatta siitä tapahtuuko se uhkaavasti käyttäytyvänä katupartiointina vai samalla tavalla toimivana nettipartiointina, poliisitarkastaja Pekka Heikkinen Poliisihallituksesta toteaa.

Poliisihallitus on pyytänyt Helsingin poliisilaitosta arvioimaan alkuviikon aikana onko asiassa syytä epäillä rikosta sekä arvioimaan mihin ennalta estäviin ja muihin toimiin video antaa aihetta.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/vakivallalla_uhkailu_netissa_ja_katupartiointi_eivat_edista_yhteiskunnan_turvallisuutta_78182

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 056
 • Liked: 6354
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #153 : 11.02.2019, 13:22:14 »

Poliisihallitus puuttuu johonkin nettivideoon joka vastaa matujen sormi pystyssä äläwäbälää (lakiteknisesti).

Miltä pohjalta poliisihallitus on edes antanut tällaista selvitys- ja arviointipyyntöä ? Ovatko pedarit jo kansanryhmä vai onko pedarius joidenkin ryhmien geneettinen ominaisuus ?

Poliisihallitukselta putoaa uskottavuuden pohja poliisiakin nopeammin jos tällaisia pyyntöjä ei voida perustella julkisuudessa pätevillä syillä, nyt tunnutaan menevän mielipiteen varjolla aika pitkälle.
Tell me something, it's still "We the people," right ?

Punaniska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 923
 • Liked: 6921
 • patataantumuksellinen arkkikonservatiivi pimeästä
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #154 : 11.02.2019, 13:24:37 »


Todella hyvin vedetty. Joskus miettinyt, että eliitti ja sen lakeijat tahtovatkin meidän katsovan maahan, koska silloin heidän sikailunsa - anteeksi vastuullinen politiikantekonsa - on helpompaa. Itsetunnottomat eivät kyseenalaista.

Kun Suomi pärjäsi todella hyvin Sarajevon olympialaisissa, ja kansa oli riemuissaan menestyksestä, niin eikö presidentti Koivisto alkanut varoittelemaan liiasta kansallistunnon nostattamisesta. Jos "vihapuhe" olisi keksitty silloin, olisi urheilumenestyksen epäilemättä uskottu johtavan vihapuheen lisääntymiseen.

Papisto niskassamme.

Well the sun don't shine where it used to
And the angels are hidin' their heads
People don't listen to their hearts anymore
Seems the good men all are dead
There ain't no right, wrong, no in between
That ain't the constitution that they wrote for me

Leostoa

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 470
 • Liked: 1291
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #155 : 11.02.2019, 13:52:31 »
Tässä on varmasti sellainen uhka jonka poliisikin ottaa tosissaan, ja poliitikot. Vaikka kyse on luonnollisesta vastareaktiosta pedofiilimuslimien jatkuvaan virtaan yhteisöidemme tuhoksi. Sinänsä mielenkiintoinen kysymys on, mitä tapahtuisi ja mitä poliitikot tekisivät jos laittoman toiminnan seurauksena vaikkapa kymmenet pedofiilit saisivat surmansa (esim. moskeijaan tehdyssä iskussa). Kohdistettaisiinko kansalaisiin lisää kontrollia ja, rummutettaisiinko tulevalla punaviherhallintokaudella uudet kampanjat joilla pakotettaisiin peruskoululaiset jatkossa sylittelemään partaansa kuolaavien pedoprofeetan seuraajien kanssa kulttuurien lähentämiseksi?   
Jussin persut jytkyn otti, porvareista tehtiin motti.

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 872
 • Liked: 14293
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #156 : 11.02.2019, 14:55:54 »
Nyt Rasmus on herännyt: https://www.facebook.com/groups/RASMUSGROUP/permalink/2258119804199231/

Eivät tosin jaksaneet katsoa videota tai lukea Iltalehden uutista loppuun asti.

Lainaus
Sakari
Noh alkaako nää ns. Odinin soturit sitten myös etsimään näitä kantasuomalaisia raiskaajia ja pedofiilejä. Eivät taida koska se on aivan yksi lysti heille! Heille tärkeintä on vaan saada oma rasistinen kantansa esille! Tämä on hyvin huolestuttavaa!

Lainaus
Puheen ja tekstityksen perusteella video on suunnattu ulkomaalaistaustaisille. Lopussa puhuja lisää, että ”tämä koskee myös teitä kotimaisia sekopäitä”.

Poliisi on aloittanut esiselvityksen julkaistusta videosta. Esiselvitys kartoittaa, onko henkilöitä syytä epäillä rikoksesta. Mahdollisia nimikkeitä jutussa ovat esimerkiksi kiihottaminen kansanryhmää vastaan tai yllyttäminen rikokseen.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3c1f0581-9ee2-493f-afb6-2514041fe92d

Onko pedofiili joku kansanryhmä?

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 254
 • Liked: 20872
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #157 : 11.02.2019, 15:06:33 »
Tiedostavat ulostaa verta tuon videon nähtyään. Ulinaa mediassa ja rikosilmoja pukkaa.

Kätevästihän tuo muuttuu vaaraksi yleiselle turvallisuudelle. Kolumninkin mittaisella selittelyllä pääsee siihen johtopäätökseen, että ihan kuka tahansa voi vahingossa yrittää raiskata jonkun netistä saalistetun penskan. Ei saa tuomita ihmistä sen takia, että se tarttuu syöttiin.

Se riskihän tässä omassakin nettikirjoittelussani tosiaan aina on, että tulen lapsen raiskanneeksi, ja nyt olen siis uhan alla saada Odineilta turpiin, oivoi.

Soldiers of Odin julkaisi maahanmuuttajia uhkailevan videon, heiluvat nuijien ja ketjujen kanssa - ”Hälyttävää”

Lainaus
Maahanmuuttovastaiset ovat julkaisseet uhkausvideon, joka on tekstitetty arabiaksi. KUVAKAAPPAUS

Maahanmuuttovastaiset? No niinpä tietysti! Olen siis maahanmuuttovastaisena naisena  myös tuon videon julkaisijoita. Ainakin moraalisessa mielessä.  No jopa taas sattui!

Lainaus
Poliisi on julkaissut tiedotteen maahanmuuttovastaisen, äärioikeistolaisen Soldiers of Odin -ryhmän toiminnasta.

Ulostulo liittyy joukkion julkaisemaan nettivideoon, jossa kehotetaan ryhtymään pedofiilien metsästykseen. Video lienee saanut sytykkeensä julkisuuteen tulleista seksuaalirikostapauksista erityisesti Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Video alkaa tekstiplanssilla, joka ilmoittaa, että ”raiskaajien ja pedofiilien metsästys on alkanut”. Kuvaan kävelee viisi naamareihin ja huppuihin piiloutunutta henkilöä. Kahdella on käsissään puunuija tai muu astalo ja yhdellä jonkinlainen ketju.

Miesääni sanoo videolla, että Soldiers of Odinit alkavat metsästää pedofiileja, koska he metsästävät suomalaisia lapsia. Videolla on englannin- ja arabiankielinen tekstitys. Joukkio väittää tehneensä valeprofiileja sosiaaliseen mediaan esiintyen alaikäisinä tyttöinä ja sanoo suunnittelevansa treffejä miesten kanssa.

– Älä huoli, me emme soita poliisia, mies kertoo pesäpallomailan kanssa.


Poliisi: ”Hälyttävää”

Puheen ja tekstityksen perusteella video on suunnattu ulkomaalaistaustaisille. Lopussa puhuja lisää, että ”tämä koskee myös teitä kotimaisia sekopäitä”.

Poliisi on aloittanut esiselvityksen julkaistusta videosta. Esiselvitys kartoittaa, onko henkilöitä syytä epäillä rikoksesta. Mahdollisia nimikkeitä jutussa ovat esimerkiksi kiihottaminen kansanryhmää vastaan tai yllyttäminen rikokseen.

Esiselvityksestä vastaa Helsingin poliisissa rikoskomisario Pekka Hätönen. Poliisin mukaan väkivallalla uhkailuun on suhtauduttava vakavasti, ja mahdolliset poliisitoimet kohdistuvat sekä ”katupartiointiin” että netissä tapahtuvaan uhkaavaan toimintaan.

– Selvitämme tilannetta. On hälyttävää, että pyritään tekoihin suunnitelmallisesti vastaamaan vakavilla rikoksilla, Hätönen sanoo.

Soldiers of Odin nimittää itseään kansallismieliseksi liikkeeksi. Joukkoon kuuluvat henkilöt ovat viime vuosina herättäneet huomiota ”katupartioinnilla” ja kokoontumisilla. Viime itsenäisyyspäivänä joukko liikkui yhdessä uusnatsien kanssa näiden marssilla itsenäisyyspäivänä Helsingissä.

Kävelyä ja koputtelua

Hätösen arvion mukaan toiminta oli jonkin aikaa alkuvaiheita hiljaisempaa. Sittemmin joukkio on taas aktivoitunut.

– Heillä on jonkin verran ollut tällaisia jalkautumisia. Ovat porukalla kävelleet erilaisissa ostoskeskuksissa. Ymmärtääkseni eivät ole siellä juuri mitään tehneet.

– Poliisi saa aina paljon ilmoituksia, kun heidät havaitaan. Nyt olivat jonkin vallatun talon ovella käyneet kolkuttamassa. Motiivi jäi hämärän peittoon ainakin minulle, Hätönen arvioi.

Oulun epäillyt seksuaalirikokset ovat saaneet kuluvana talvena suurta julkisuutta. Poliisin tiedottaminen johti suureen mediahuomioon ja sitä kautta voimakkaaseen poliitikkojen reaktioon. Hätönen pitää todennäköisenä, että julkisuus lisää maahanmuuttovastaisten liikehdintää.

– Elonmerkkejä on ollut enemmän jo ennen Oulu-uutisointia. Tuore video sattuu kuitenkin osumaan siihen ajankohtaan. Uutisointi on varmasti omiaan ruokkimaan tällaista toimintaa, Hätönen sanoo.

Onko pedofiilit kansanryhmä?

Lainaus
Puheen ja tekstityksen perusteella video on suunnattu ulkomaalaistaustaisille. Lopussa puhuja lisää, että ”tämä koskee myös teitä kotimaisia sekopäitä”.

Poliisi on aloittanut esiselvityksen julkaistusta videosta. Esiselvitys kartoittaa, onko henkilöitä syytä epäillä rikoksesta. Mahdollisia nimikkeitä jutussa ovat esimerkiksi kiihottaminen kansanryhmää vastaan ...

Kun ilmiselvästi Odinit eivät pelkää muhamattien kurkunleikkuita, kuten kaikkien tulisi suvaitsevaisuuden nimissä kunnioittavasti pelätä, niin siitä johtuu, että heillä on tällainen metsästyskausi nyt julistettu.
Oikeastihan poliisin ja oikeuslaitoksen olisi pitänyt julistaa pedofiiliraiskaajien metsästyskausi (ei ehkä tuolla nimikkeellä), mutta eivät ole koska matujen kumartelu on enemmänkin  näiden tahojen intresseissä sekä tietysti kantasuomalaisten pelottelu kauhistuttavilla seurauksilla milloin vihapuheista milloin teoista.

Koko juttu IltaLehden linkistä.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3c1f0581-9ee2-493f-afb6-2514041fe92d

jka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 020
 • Liked: 6131
 • Kuka vei meidän munat?
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #158 : 11.02.2019, 17:06:03 »
Nyt pitää kysyä että minkä ihmeen takia poliisilla itsellään ei ole netti täynnä valeprofiileja? Nettigroomaus on maailman helpoin asia saada kontrolliin. 1% tileistä poliisin valetilejä niin kukaan aikuinen ei voi lähestyä alaikäisiä netin kautta epämääräisissä tarkoituksissa. Siitä jää aina kiinni. Kiinnijäämisestä 10 vuotta tarkkailurekisteriin ja jos jää toisen kerran kiinni niin automaattisesti vankeutta. Koko toiminta olisi mahdotonta näin triviaalin toimenpiteen jälkeen. Resursseja tuo veisi ehkä kaksi poliisia. Koko homman kitkemisen sijaan oleellisempaa on jahdata vihapuhujia johon resursseja tuntuu riittävän paljon enemmän kuin kaksi poliisia jotka pysäyttäisi kerralla koko nettigroomauksen ja vähentäisi sitä vihapuhumistakin enemmän kuin mikään muu poliisin toiminta.

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 26 686
 • Liked: 18439
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #159 : 11.02.2019, 17:29:13 »
Jotenkin itselläni on sellainen tunne että odinien äly ei riitä yhdenkään ahdistelijan kiinniottoon.

Tarviiko Odinien ketään kiinni ottaa? Mitä ne niillä kiinni ottamillaan edes tekisivät? Veisivät kotiinsa ja tarjoisivat kahvia?

Riittää kun jutustelevat, tuskin keskustelukumppaneidenkaan äly missään sfääreissä liitelee, joten tähän vuorovaikutukseen riittää vähempikin äly.

Kohtaamistilanteissa toimii tarvittaessa nakkijonosta tuttu simppeli viittomakieli.

Mahdollisesti tarkoitat ns. lentopallomailaa? No, olkoon pidemmälle kehittelemättä.

Asetelma on tosi ikävä, kun on kaksi osapuolta, joista toinen tekee ilmiselvästi pahaa (tästä ei liene erimielisyyttä); yhteisössään heidän pahan tekemistään katsotaan vähintään hiljaisesti hyväksyen. He eivät siis ole niitä kuuluisia yksittäistapauksia, sillä sen raja meni jo. Heille on mahdotonta viestiä suullisesti, kirjallisesti tai "graafisesti" oikeaa ja väärää, saa-tehdä-ei-saa-tehdä, koska he elävät kulttuuriaan keskuudessamme. Paskat nakkaavat opetusvideoille, kun imaamikin sille haramit sanoi.

Pitäisikö siis antaa olla? Vai viestiä liikkumista  rajoittavalla tavalla. Panna säilöön odottamaan.

Meille useimmille hommalaisille vastaus on ilmiselvä. 
« Viimeksi muokattu: 11.02.2019, 17:31:00 kirjoittanut Ernst »
Meillä oli peli käynnissä, mustavalkoinen peli ja niistä oli mukava leikkiä. Boyer tuli luokseni, kosketti minua käsivarteen ja sanoi:
-"Veli, jos minulla olisi sinun väritys niin minä olisin miljonääri".
-"Takuulla olisit Boyer. Valkoinen nahkahan siihen vaan vaaditaan.

Charles Bukowski: Postitoimisto

Delaz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 024
 • Liked: 466
 • Say no to globalism in all its forms
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #160 : 11.02.2019, 18:15:16 »
Jotenkin itselläni on sellainen tunne että odinien äly ei riitä yhdenkään ahdistelijan kiinniottoon.
mihin tunne perustuu?
Capitalism and socialism both suck! Build something new, friendly for human beings.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 167
 • Liked: 3803
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #161 : 11.02.2019, 18:53:08 »
Jotenkin itselläni on sellainen tunne että odinien äly ei riitä yhdenkään ahdistelijan kiinniottoon.
mihin tunne perustuu?
Jo nähtyyn toimintaan.
Marssivat pitkin katuja järjestön tunnukset päällä. Ja kukaan matu ei varmaan osaa varoa näitä.

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 801
 • Liked: 2484
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #162 : 11.02.2019, 18:55:08 »
Nyt pitää kysyä että minkä ihmeen takia poliisilla itsellään ei ole netti täynnä valeprofiileja? Nettigroomaus on maailman helpoin asia saada kontrolliin. 1% tileistä poliisin valetilejä niin kukaan aikuinen ei voi lähestyä alaikäisiä netin kautta epämääräisissä tarkoituksissa. Siitä jää aina kiinni. Kiinnijäämisestä 10 vuotta tarkkailurekisteriin ja jos jää toisen kerran kiinni niin automaattisesti vankeutta. Koko toiminta olisi mahdotonta näin triviaalin toimenpiteen jälkeen. Resursseja tuo veisi ehkä kaksi poliisia.

Mutq niillä kahdella on paaaljon tärkempääkin puuhaa!
https://yle.fi/uutiset/3-9514506

vihapuhegeneraattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 075
 • Liked: 3561
 • Generating Hatespeech since 2011
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #163 : 11.02.2019, 19:02:38 »
MTV:ltä aika tasapainoinen artikkeli:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/soldiers-of-odin-julisti-pedofiilien-metsastyskauden-alkaneen-nain-jarjeston-perustaja-kommentoi-poliisia-huolestuttanutta-videota-mtv-uutisille/7278566#gs.D3EAsVvT
Lainaus
[Odinien johtajan]Mika Rannan mukaan videolla haetaan pelotevaikutusta ja halutaan herättää virkavaltaa tilanteeseen.

– Toivomme, että poliisi ottaisi tästä vinkin ja alkaisi toimia itse samalla tavalla. Jos he tekisivät homman loppuun, ei tarvitsisi kansalaisten itse alkaa.

Mika Rannan mukaan poliisin tulisi tehdä työtään ja keskittyä itse ongelmaan. Mika Rannan mukaan profiileihin tuli useita yhteydenottoja ja ehdotuksia seksistä.
Ohikulkijoiden ryöstely ja verovaroilla loisiminen on somalien kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre.

Swen OF Sweden

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 238
 • Liked: 1729
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #164 : 11.02.2019, 19:12:30 »
Pistin sähköpostilla palautetta Poliisihallitukseen!

kansalaispalaute

Arvoisa poliihallitus ja sen vastuulliset työntekijät!

Kuten olemme saaneet lehdistä ja somesta lukea, niin Soldies OF Odin järjestö on julkaissut videon, missä ilmoittavat alkavansa metsästää pedofiilejä.

Lain ottaminen omiin käsiin on tietysti laitonta, tai onko sittenkään??

Videosta käy ilmi seikkoja joita ei ole syytä epäillä ja jotka tuskin ovat keksittyjä!

Odinit kertovat, että olivat luoneet tuttujensa kanssa valeprofiileita 14 vuotiaasta tytöstä ja jo kahden tunnin sisällä oli tullut useita seksuaalisävytteisiä yhteydenottoja niin kantasuomalaisilta, kuin arabimiehiltä.

Tämä yksittäinen seikka videossa puhuu sen puolesta, että poliisi ei suomessa tee työtänsä juuri lainkaan tai ainakin projisoi työnsä täysin halveksittavalla tavalla.

Tämä seikka puhuu myös sen puolesta, että nykyinen poliisihallinto kokonaisuudessaan pitää uudistaa välittömästi.

On aivan luonnonlaki, että kansalaiset kokevat jo omatunnon syistä, että pedofiileja pitää alkaa metsästämään kun poliisi ei sitä todistetusti tee, vaikka netti on täynnä lasten groomaajia.

Kysyisinkin teiltä poliisihallituksessa työskenteleviltä, millä omatunnolla TE palkkaanne nostatte???????

Teidän on aivan turhaa yrittää vierittää syytä tästä skandaalista ja täydellisestä välinpitämättömyydestä pelkästään politiikkoja. Yksikään politiikko ei voi teiltä kieltää vaarallisten pedofiilien metsästämistä ja jos sellaista käskyä noudattaisitte, niin syyllistyisitte ihmisoikeusrikokseen ja jos joku sellaisia käskyjä antaisi, niin siitä pitäisi tehdä rikosilmoitus.

Netissä velloava pedofiilien vapaa toiminta on juuri teidän vikanne ja syynne, koska ette tee työtänne sillä vastuulla ja priorisoinilla, millä se pitäisi tehdä.

Teidän vastuuttomuden ja tyhmyysen vuoksi moni lapsi joutuu vakavan rikoksen uhriksi.

Odinien ansiosta moni lapsi pelastuu pedofiilien käsistä ja uskoakseni pelkkä video on jo nyt saattanut pelastaa useita lapsia pedofiilien käsistä.

Lasten turvallisuuden kannalta, vain sillä on merkitystä, kuka heitä oikeesti pystyy suojelemaan ja nyt Odinit pystyy vastaamaan tähän paremmin kuin poliisi, joka lässyttää roskaa medialle ja istuu toimistossa peukalo suussa!

Hävetkää te toisten rahoilla elävä roskaväki!

T:XXXX............

U-käännös

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 80
 • Liked: 383
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #165 : 11.02.2019, 19:28:41 »
Nyt pitää kysyä että minkä ihmeen takia poliisilla itsellään ei ole netti täynnä valeprofiileja? [...]

Suomen poliisi saisi toden totta ottaa oppia tässä asiassa Yhdysvalloista, jossa pedofiilejä otetaan kiinni valetilien avulla. Ainakin osassa Yhdysvaltain osavaltioita pelkkä yritys hyväksikäyttää lapsia on rangaistavaa. Yritykseksi katsotaan, että pedofiili sopii netissä tapaamisen alaikäiseksi luulemansa agentin kanssa ja kurvaa tapaamispaikalle. Teinin sijaan vastassa onkin sitten poliisit - ja pahimmassa tapauksessa myös toimittaja Chris Hansen. ;D

Jos joku hommalainen ei ole vielä tutustunut Chris Hanseniin, niin laittakaa vaikka Youtuben hakuun hänen nimensä tai termi "To Catch a Predator". Siellä on otteita pedofiilien kiinniottotilanteista, joissa Hansen grillaa tukalilla kysymyksillä ansaan jäänyttä pedofiilia juuri ennen kiinniottoa.

Pedofiilien selittelyt voi sitten nostaa verenpaineita, joten Youtube-klippien katsominen omalla vastuulla.

Delaz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 024
 • Liked: 466
 • Say no to globalism in all its forms
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #166 : 11.02.2019, 21:00:54 »
Vähän jäi vielä koloon se aiemmin esitetty negatiivisuus katupartioista.

Itse inhoan asennetta, sellaista asennetta, jossa kaikenlainen vastuu halutaan ulkoistaa viranomaisille. Nythän se onnistuu kätevästi, maksetaan veroja vaan ja paljon, ja sitten Sipilä hoitaa loput.

Terveellä miehellä homma toimii päinvastoin. Terve mies tekee jos vaaditaan. Keskellä yötä. Terve mies haluaa vastuuta ja paljon. Valtion pitäisi olla mahdollisimman pieni ja ohut. Ja siihen päälle sitten innokas ja vastuullinen kansa. Joka tekee vaikka ilmaiseksi. Niin se oli ennenkin.

Odinin yksi aktiviteeteista oli vanhusten ulkoiluttaminen. Koko vanhusten hoito voitaisi tehdä jollakin tavalla talkootyöllä, vaikkapa pakolliseksi kansalaisille, opiskelijoille ja nuorille. Onnistuu helposti, kunhan kaikki on mukana.
Capitalism and socialism both suck! Build something new, friendly for human beings.

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 26 686
 • Liked: 18439
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #167 : 11.02.2019, 21:13:04 »
Jotenkin itselläni on sellainen tunne että odinien äly ei riitä yhdenkään ahdistelijan kiinniottoon.
mihin tunne perustuu?
Jo nähtyyn toimintaan.
Marssivat pitkin katuja järjestön tunnukset päällä. Ja kukaan matu ei varmaan osaa varoa näitä.

Tunne vaikuttaa havaintoon, ja tunne oli ensin. Tunne vaikuttaa ajatteluun eli päätöksentekoon. Jos/kun matu osaa varoa SoO:ia, silloin SoO on tehnyt tehtävänsä.

Ihminen voi skarpata havaintojensa kanssa, mutta ihmisen on hyvä tehdä tunne-elämänsäkin kanssa hiukan hommia. Tai siis Hommia.  :)
Meillä oli peli käynnissä, mustavalkoinen peli ja niistä oli mukava leikkiä. Boyer tuli luokseni, kosketti minua käsivarteen ja sanoi:
-"Veli, jos minulla olisi sinun väritys niin minä olisin miljonääri".
-"Takuulla olisit Boyer. Valkoinen nahkahan siihen vaan vaaditaan.

Charles Bukowski: Postitoimisto

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 019
 • Liked: 1607
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #168 : 11.02.2019, 21:15:06 »

Odinin yksi aktiviteeteista oli vanhusten ulkoiluttaminen. Koko vanhusten hoito voitaisi tehdä jollakin tavalla talkootyöllä, vaikkapa pakolliseksi kansalaisille, opiskelijoille ja nuorille. Onnistuu helposti, kunhan kaikki on mukana.

Niin, tai osa porukkaa voi vaikka maksaa sellaista "vero" maksua, ja ne jotka ei maksa niin ulkoiluttaa vanhuksia, ovat apulaisina lastentarhoissa, keräävät roskia jne. - vaikka partioiden että niillä veronmaksajilla on turvallista olla.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 167
 • Liked: 3803
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #169 : 11.02.2019, 21:27:18 »

Odinin yksi aktiviteeteista oli vanhusten ulkoiluttaminen. Koko vanhusten hoito voitaisi tehdä jollakin tavalla talkootyöllä, vaikkapa pakolliseksi kansalaisille, opiskelijoille ja nuorille. Onnistuu helposti, kunhan kaikki on mukana.

Niin, tai osa porukkaa voi vaikka maksaa sellaista "vero" maksua, ja ne jotka ei maksa niin ulkoiluttaa vanhuksia, ovat apulaisina lastentarhoissa, keräävät roskia jne. - vaikka partioiden että niillä veronmaksajilla on turvallista olla.

Vielä parempi olisi että niillä vero maksuilla palkattaisiin koulutettua ja motivoitunutta väkeä hoitamaan vanhuksia. Olisi huono asia jos vanhusten hoitajia ei kiinnostaisi se homma vittujakaan.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 167
 • Liked: 3803
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #170 : 11.02.2019, 21:33:06 »
Toivotaan oodineilta ihmettä ja älyllistä toimintaa tämän ongelman ratkaisemiseksi. Olisi aina parempi että viranomaiset hoitaisivat hommansa mutta jos niin ei käy niin ei olisi ihme vaikka näkisimme oodineita tehokkaamman joukon vielä joku päivä.

Tuomas3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 337
 • Liked: 2570
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #171 : 11.02.2019, 21:42:28 »
Nyt pitää kysyä että minkä ihmeen takia poliisilla itsellään ei ole netti täynnä valeprofiileja? [...]

Suomen poliisi saisi toden totta ottaa oppia tässä asiassa Yhdysvalloista, jossa pedofiilejä otetaan kiinni valetilien avulla. Ainakin osassa Yhdysvaltain osavaltioita pelkkä yritys hyväksikäyttää lapsia on rangaistavaa. Yritykseksi katsotaan, että pedofiili sopii netissä tapaamisen alaikäiseksi luulemansa agentin kanssa ja kurvaa tapaamispaikalle. Teinin sijaan vastassa onkin sitten poliisit - ja pahimmassa tapauksessa myös toimittaja Chris Hansen. ;D

Jos joku hommalainen ei ole vielä tutustunut Chris Hanseniin, niin laittakaa vaikka Youtuben hakuun hänen nimensä tai termi "To Catch a Predator". Siellä on otteita pedofiilien kiinniottotilanteista, joissa Hansen grillaa tukalilla kysymyksillä ansaan jäänyttä pedofiilia juuri ennen kiinniottoa.
Jokainen juniorikin oivaltaa tuollaisten keksittyjen tilien käytön saadakseen syyllisiä kiinni. Mikäli Suomen poliisilla ei ole faketilejä, joilla napsii saalistajia, niin se on käytännössä sallinut pedofilian. Selitys olisi varmaan ei resursseja, mutta niitä löytynee pelastamaan pedofiileja odinien ym rasssistien fakeprofiileilta.

Tuo Hansenin ohjelma sen sijaan on välillä vastenmielinen tuotos, eikä pelkästään pedofiilien vuoksi. Varmistaakseen saaliin, jota ohjelma tarvitsee elääkseen, ohjelmassa metsästetään "pedofiileja" mm. laillisilla K18 deittailusivuilla. Tv-väki ilmoittaa ensin iäkseen 18v ja kiinnostuksen saatuaan keskusteluissa kerta kerralta pudottaa ikää siihen pisteeseen, joka on kyseisessä osavaltiossa juuri ja juuri alle sakkolihaikärajan eikä kyse ole aina pedofiliasta vaan tietyn osavaltion lain rikkomisesta.

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 019
 • Liked: 1607
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #172 : 11.02.2019, 21:48:35 »

Jokainen juniorikin oivaltaa tuollaisten keksittyjen tilien käytön saadakseen syyllisiä kiinni. Mikäli Suomen poliisilla ei ole faketilejä, joilla napsii saalistajia, niin se on käytännössä sallinut pedofilian.

Niin, Suomen lainsäädäntö kun ei salli viranomaisen houkutella rikokseen.

Sekin on hieman kalteva pinta- tarjota vaikka poliisin toimesta nuuskaa, halpaa pimeää viinaa, huumeita tai vaikkapa "verosuunnittelua" jotta saa potentiaaliset koijarit kiinni. Että missä menee se raja?

Tai jos joku sopii ^asioissa että katellaan Teboililla klo 17, niin onko rikos tapahtunut?
« Viimeksi muokattu: 11.02.2019, 21:50:31 kirjoittanut Vesa Heimo »

käpykaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 8 623
 • Liked: 8767
 • Riippumaton selvittelijä
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #173 : 11.02.2019, 22:10:24 »
Toistuvat treffit poliisin kanssa voisivat hyvinkin vähentää haluja metsästää saalista somesta. Varmaan keksisivät jotain uutta, mutta yksi merkittävimmistä ja tuhoisimmista keinoista olisi poistettu valikoimasta.

Eikä tuo tosiaankaan kummoista panostusta vaatisi. Toki sääntö-suomi-jaadi-jaa jaksaa ullattaa, mutta pienillä liikkeillä voi saada paljon hyvää aikaiseksi.

Tai ehkäistä paljon pahaa.

En näe mitään järkevää syytä vastustaa poliisin valeprofiilien käyttöä lapsiin kohdistuvan seksuaalirikollisuuden ehkäisyssä.
Vasara kädessä kaikki näyttää naulalta.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 167
 • Liked: 3803
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #174 : 11.02.2019, 22:14:07 »
Oodinit voisi myös ottaa huumekauppiaita kiinni. Matut kuulemma ryöstävät teineja houkuttelemalla niitä huumekaupoille.

Tuomas3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 337
 • Liked: 2570
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #175 : 11.02.2019, 22:19:08 »

Jokainen juniorikin oivaltaa tuollaisten keksittyjen tilien käytön saadakseen syyllisiä kiinni. Mikäli Suomen poliisilla ei ole faketilejä, joilla napsii saalistajia, niin se on käytännössä sallinut pedofilian.

Niin, Suomen lainsäädäntö kun ei salli viranomaisen houkutella rikokseen.

Sekin on hieman kalteva pinta- tarjota vaikka poliisin toimesta nuuskaa, halpaa pimeää viinaa, huumeita tai vaikkapa "verosuunnittelua" jotta saa potentiaaliset koijarit kiinni. Että missä menee se raja?

Tai jos joku sopii ^asioissa että katellaan Teboililla klo 17, niin onko rikos tapahtunut?
Se oli yksi ongelma tuossa Hansenin ohjelmassa. Poliisille se tuskin on ongelma. Poliisin valetilin pitää odottaa aloitteita pedofiileilta eli poliisi ei voi esim. tarjota omasta aloitteestaan seksiä. Kun tällainen tarjous tulee pedofiililta, niin poliisi voi napata sen. Ongelma on pikemminkin se, ettei oikeuslaitos antaisi noista yrityksistä ehdotonta, jolloin tekijä voisi jatkaa toimintaansa, kunnes saa oikean uhrin.

Valeostojen tapaan poliisin oikeuksia voidaan tässäkin kasvattaa, kuten huumeostoissa tai tullin nettiostot.
« Viimeksi muokattu: 11.02.2019, 22:22:28 kirjoittanut Tuomas3 »

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 019
 • Liked: 1607
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #176 : 11.02.2019, 22:33:15 »


Valeostojen tapaan poliisin oikeuksia voidaan tässäkin kasvattaa, kuten huumeostoissa tai tullin nettiostot.

Joo, mutta missä vaiheessa se rikos tapahtuu? Siinä vaiheessa kun alaikäiselle on lähetetty kikkelikuvia? Koska jos kyse on valeprofiilista niin niinhän ei ole tapahtunut. Jos joku sopii kannabiskaupoista ja saa pussin oreganoa poliisita niin eihän siinä ole ostettu huumeita.

Jos feikkiprofiili lupaa tornin Odensia mutta...

Tämä on hyvin perustavanlaatuinen kysymys; missä vaiheessa aie on rikos vaikkei itse rikosta tapahdu. Se että poliisi ostaa huumeita on eri asia kun joku koijari toimittaa poliisille oreganoa tai leivinjauhetta kun poliisi on aktiivinen valeostaja. Ei siinä ole huumeita silloin myyty yhtään kenellekkään.

jka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 020
 • Liked: 6131
 • Kuka vei meidän munat?
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #177 : 11.02.2019, 22:37:15 »
Nykyinen poliisilaki mahdollistaa täysin valetilien pitämisen pedofiilien kiinnisaamiseksi. Peitetoiminta tietoverkossa on sallittu kaikkeen toimintaan josta ankarin rangaistus on vähintään kaksi vuotta vankeutta. Tämän lisäksi on erikseen säädetty että lapsipornon hallussapitoon poliisi voi kohdistaa peitetoimintaa vaikka siitä maksimirangaistus ei edes ole kahta vuotta vankeutta. Pedofiili joka aktiivisesti hakee kontaktia netissä alaikäiseen on paljon pahempi tapaus kuin lapsipornon hallussapitäjä joka on siis jo nyt erikseen määrätty lainsäädännössä peitetoiminnan kohteeksi.

Rikokseen ei voi yllyttää, mutta passiivinen valeprofiili ei ole millään tavalla rikokseen yllyttämistä. Pedari itse ottaa siihen yhteyttä omasta aloitteestaan.

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 467
 • Liked: 2007
 • nuivaantunut
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #178 : 11.02.2019, 22:39:47 »
Joo, mutta missä vaiheessa se rikos tapahtuu? Siinä vaiheessa kun alaikäiselle on lähetetty kikkelikuvia? Koska jos kyse on valeprofiilista niin niinhän ei ole tapahtunut. Jos joku sopii kannabiskaupoista ja saa pussin oreganoa poliisita niin eihän siinä ole ostettu huumeita.

Jos feikkiprofiili lupaa tornin Odensia mutta...

Tämä on hyvin perustavanlaatuinen kysymys; missä vaiheessa aie on rikos vaikkei itse rikosta tapahdu. Se että poliisi ostaa huumeita on eri asia kun joku koijari toimittaa poliisille oreganoa tai leivinjauhetta kun poliisi on aktiivinen valeostaja. Ei siinä ole huumeita silloin myyty yhtään kenellekkään.
IMO jos viestittelystä ilmenee intentio ts. on seksuaalisävytteistä, tapaaminen järjestetään ja tekijä ilmestyy paikalle.

Odensin kohdalla taitaa täyttyä liuta muita rikoksia , jotka nykyisellään kiinnostavat poliisia (ja tullia) raiskauksia enemmän.

Oreganon osalta on varsinkin tutkimuksen kannalta oleellista antaako myyjä ymmärtää myyvänsä huumausainetta. Huumepoliisille tuo on erittäin oleellinen tekijä tutkittaessa esim. muuntohuumeisiin liittyvää välittämistä.

E. lainauspyramidi kutistettu
”Feminismin kemiallinen määritelmä: sama kuin linoleenihappoanionin - negatiivisesti varautunut monityydyttämätön rasvahapporadikaali.” -hikipedia

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 254
 • Liked: 20872
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #179 : 11.02.2019, 22:40:34 »
Valeostojen tapaan poliisin oikeuksia voidaan tässäkin kasvattaa, kuten huumeostoissa tai tullin nettiostot.
Joo, mutta missä vaiheessa se rikos tapahtuu? Siinä vaiheessa kun alaikäiselle on lähetetty kikkelikuvia? Koska jos kyse on valeprofiilista niin niinhän ei ole tapahtunut. Jos joku sopii kannabiskaupoista ja saa pussin oreganoa poliisita niin eihän siinä ole ostettu huumeita.

Jos feikkiprofiili lupaa tornin Odensia mutta...

Tämä on hyvin perustavanlaatuinen kysymys; missä vaiheessa aie on rikos vaikkei itse rikosta tapahdu. Se että poliisi ostaa huumeita on eri asia kun joku koijari toimittaa poliisille oreganoa tai leivinjauhetta kun poliisi on aktiivinen valeostaja. Ei siinä ole huumeita silloin myyty yhtään kenellekkään.

Rikos on tapahtunut jo silloin, kun alaikäiselle on ehdotettu seksiä tai alaikäiselle on lähetetty kikkelinkuva. Jos nettituttavuus esittäytyy alaikäiseksi, ja lähetät sille kikkelistäsi kuvan, niin olet tehnyt rikoksen vaikka kuvan vastaanottaja olisi oikeasti 58 vuotias.

Eli ei tässä ole mitään ongelmaa, pedari jää kiinni helposti ja varmasti.

Tagit: katupartiointi