UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.  (Luettu 92743 kertaa)

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 211
 • Liked: 43272
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #30 : 16.03.2016, 09:50:45 »
En ota mitään kantaa jutun totuudenmukaisuuteen. Mutta jos jotain tiedotetaan, se pitäisi tehdä yksityiskohtaiseen tyyliin, jossa on mainittu kellonajat, ihmisten määrä, ja poliisiauton numero, joka kävi noutamassa perseilijät talteen.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Nimityspäivä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 102
 • Liked: 19
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #31 : 16.03.2016, 11:19:54 »
Mihinkäs rakoon tippuu erinäisten uskovaisten ryhmien "katupartiointi" jossa yritetään tarjota pelastusta harhautuneille? Tai ovelta ovelle kulkevat samat tapaukset? Eikö siinä ole kyse jo hiukan häiritsevämmästä asiasta kuin yleisillä kaduilla liikkuvat ryhmät.

Tapza

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 779
 • Liked: 3029
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #32 : 16.03.2016, 12:31:42 »
Nyt vasta sattui tämä ketju silmään. Päätä kivistää nämä irtisanoutumiset. Minkä #%¤&n takia ei voida vaan partioida yhdessä niitä katuja ja vastustaa Suomen matuttamista muodottomaksi? Ne muut ehdottoman "tärkeät" asiat kuten siionismin, illuminaatin ja liskoihmisten salajuonet voisi pohtia ihan muulla ajalla ihan muissa ympyröissä.
∆v = ve⋅ln(m0/mf)

UgriProPatria

 • Vieras
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #33 : 16.03.2016, 12:35:18 »
Kirjoitin juuri toiseen ketjuun viestin, joka sopisi ehkä vieläkin paremmin tähän ketjuun:

http://hommaforum.org/index.php/topic,110458.150.html

Lainaus
Vs: Kansallismielisille jonkinlainen kattojärjestö Suomeen?
« Vastaus #164 : tänään kello 12:26:41 »

Koska meillä on saamaton ja oman kansansa turvallisuudesta piittaamaton valtiojohto, ehdotan yhä enenevää kansalaisaktivismia oman kansamme ja Isänmaamme puolesta.

Soldiers of Odin on jo järjestäytynyt ja niiden kaverusten tulee kaiken aikaa muistaa, että toimivat Suomen lain ja hyvien tapojen puitteissa, vaikka sanonkin, että kunnon nyrkkitervehdys suomalaisia pikkutyttöjä ahdistelevia ulkomaalaisia ... en sanaa keksi, sillä eläimetkään eivät toimi niin... vastaan on ymmärrettävä ja sotilaallinen toimi. Sillä missä on Suomen Puolustusvoimat? Ei näy, eikä kuulu, vaikka Suomenkansa lapsineen ja eläimineen, oma, suomalainen luontomme on maan sisäisesti jatkuvan, valtavan rikollisuuden kohde, eli alkuperäiskansan vastaisen, väkivaltaisen rikoksen uhri.

Meillä on siis jo Soldiers of Odin.

Mutta entä ongelman ydin: maahantunkeutujat, joita vastaan Suomen Puolustuvoimien tulisi ampua järeällä tykillä, mutta eivät tätä tee. En ehdota omatoimista tykillä ampumista, pidetään Paksut Bertat kellareissa odottamassa aikaansa.

Mutta, entä ihmismuuri Tornion raja-asemalle, emme päästä miehittäjiä yli rajan omaan maahamme? Ehdotan täysin aseetonta vastarintaa, vain seisomme rajalla, emmekä päästä ohi. Mikäli matut itse käyvät väkivaltaisesti kimppuumme, se on heidän tekonsa, johon saamme vastata. Heille on tehtävä selväksi, että he eivät ole tervetulleita Suomeen ja että suhtaudumme heihin aina vihollisina, rikollisina, ulkomaisina, vieraina miehittäjinä.


Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 645
 • Liked: 76079
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #34 : 19.03.2016, 12:12:49 »
Toimittaja kysyy äärioikeiston määritelmää, tutkijalle se tarkoittaa ajatusta kansallisesta yhtenäisyydestä:

Lainaus
Kasvokkain: Tommi Kotonen ymmärtää, miksi Soldiers of Odin valtaa alaa – ”Aluksi tarvitaan vain Facebook-ryhmä”

Soldiers of Odin -järjestö on onnistunut luomaan helposti kopioitavan, nykyaikaisen toimintamallin, jossa ryhmän toimintaan lähtemisen kynnys on matala. Facebook on järjestön keskeinen työkalu, arvioi Suomen tunnetuin äärioikeiston tutkija, tohtori Tommi Kotonen. Kasvokkain on juttusarja, jossa esitellään joka lauantai ajankohtaiseen teemaan liittyvä henkilö.

[...]

Miten määrittelisit käsitteen äärioikeisto? Millaiset arvot ja tavoitteet ovat tärkeitä suomalaiselle äärioikeistolle?

Ajatus kansallisesta yhtenäisyydestä on ollut aina hyvin tärkeä suomalaiselle äärioikeistolle. Joskus äärioikeistolaiset ryhmät ajavat sitä suoranaisen rasismin, joskus etnisten erottelujen kautta. Tähän liittyy monesti aggressiivinen nationalismi.

[...]

Voiko äärioikeiston käsitettä määritellä järjestöjen toimintatapojen kautta?


Kyllä. Äärioikeisto ohittaa perinteiset politiikan muodot ja toimii kaduilla ulkoparlamentaarisin keinoin. Äärioikeistoryhmien toimintatavoissa ja organisoitumisen malleissa on suuria eroja.

[...]

Mitkä järjestöt Suomessa ovat äärioikeistolaisia?

Äärioikeistolaisiin järjestöihin voi Suomessa lukea Vastarintaliikkeen ja Soldiers of Odinin. Myös Finnish Defence Leagueta voi pitää äärioikeistoon kuuluvana ryhmittymänä, mutta se on erityistapaus. Kyse on vastajihadistiliikkeestä, joka keskittyy vain islamin vastustamiseen. Järjestön ideologinen pohja on kapea. Tämänkin järjestön ideologiassa kansallisen yhtenäisyyden ajatus on kuitenkin keskeinen.

Suomen Sisu on rajatapaus. Ideologialtaan se kuuluu varmasti äärioikeistoon, mutta toimintamuodoiltaan se on maltillinen.

[...]

Suomen Sisun ohjelmateksteistä löytyy kaikuja 1930-luvun aatteista.  Akateeminen Karjala-Seura (AKS) on ollut aitosuomalaisena liikkeenä keskeinen inspiraattori Suomen Sisulle. Se on luontevaa, sillä Suomen Sisu perustettiin aikanaan Suomalaisuuden liiton nuoriso-osastoksi. Sisulaiset ovat perehtyneet myös IKL:n teksteihin ja ajatteluun. Muut nykyiset äärioikeistoryhmät eivät liene niihin ihmeemmin perehtyneet.

Pyrkiikö äärioikeisto perustamaan oman puolueen?

En ole nähnyt mitään selkeitä merkkejä siitä, että joku varsinaisista äärioikeistoryhmistä olisi  järjestäytymässä puolueeksi. Esimerkiksi maahanmuuttokriittisellä Hommaforumilla on jatkuvasti keskustelua siitä, pitäisikö vaikkapa Suomidemokraattien ympärille rakentaa uusi puolueorganisaatio. Se on kuitenkin toinen juttu.

Suomidemokraateilla on omia epäilyksiään parlamentaarisen demokratian suhteen. Se on perinyt suoran demokratian idean Muutos 2011:ltä. Suomidemokraatit ei kuitenkaan ole äärioikeistolainen ryhmä, vaan se kuuluu pikemmin populistien joukkoon.
Yle 19.3.2016
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 134
 • Liked: 1695
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #35 : 19.03.2016, 12:18:55 »
No nyt  on aika veikeä tuo Roopen tulkinta sanotusta. Eli tutkija sanoo että kansallinen yhtenäisyys on aina tärkeää äärioikeistolle, ei se samalla sitä tarkoita että kansallisen yhtenäisyyden tavoittelu on äärioikeistolaista.

Yhtähyvin voisi sanoa että tunnukset ovat tärkeä osa äärioikeistoryhmittymiä tarkoittamatta että esimerkiksi Jokerien kannattajat olisivat äärioikeistoryhmiä koska niilläkin on tunnukset.

Ei nyt ihan joka asiaa tarvitse tulkita ihan miten lystää ja vetää siitä sopivia olkiukkoja milloin mihinkin tarkoitukseen.
« Viimeksi muokattu: 19.03.2016, 12:22:49 kirjoittanut Vesa Heimo »
" Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."  T: Perussuomalaisten puoluesihteeri.

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 151
 • Liked: 18732
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #36 : 19.03.2016, 12:25:00 »
Lainaus
Voiko äärivasemmiston käsitettä määritellä järjestöjen toimintatapojen kautta?

Kyllä. Äärivasemmisto ohittaa perinteiset politiikan muodot ja toimii kaduilla ulkoparlamentaarisin keinoin.

Äärimmäinen oikeisto ei nauti suurtakaan suosiota, mutta äärimmäisellä vasemmistolla sen sijaan on julkisia symppareita, tai jopa osallisia, eduskuntaa myöten.
Media, siis se perinteinen valehteleva media, ei löydä äärivasemmistoa mistään, mikä jotuu pelkästään siitä etteivät toimittelijat ymmärrä tarkkailla toisiaan, mutta äärioikeisto sen sijaan löytyy, kas kummaa, aina sieltä missä ei olla median kanssa samaa mieltä.

Tutkimattakin pidän selvänä, että Suomen tunnetuin äärioikeiston tutkija, tohtori Tommi Kotonen, kuuluu tavalla tai toisella äärivasemmistoon.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 645
 • Liked: 76079
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #37 : 19.03.2016, 12:33:36 »
No nyt  on aika veikeä tuo Roopen tulkinta sanotusta.

Minusta tutkija lähti liikkeelle siitä, että tietyt ryhmät ovat hänen mielestään äärioikeistoa, ja luetteli sitten joidenkin tällaisten ryhmien piirteitä. Muuten äärioikeiston määritelmä jäi tasolle "ajatus kansallisesta yhtenäisyydestä" ja "toimii kaduilla ulkoparlamentaarisin keinoin", mikä on aika heikko esitys tutkijalta.

Kerro toki oma tulkintasi, jos olet eri mieltä.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 489
 • Liked: 10556
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #38 : 19.03.2016, 13:21:09 »
Mun mielestä tässä ei ole kyse muusta kuin fanttien ja antifanttien kilpavarustelusta.

Antifantit järjestäytyivät ensin, joten fanttien oli pakko tehdä sama ja ne menivät keksimään paremman formaatin.

Varisverkostolla on typerä nimi ja se järjestää turhanaikaisia mielenosoituksia, joissa vaaditaan sitä ja tätä, mutta Soldiers of Odin yrittää olla avuksi muille.

http://varisverkosto.net/

Tyypillisestä näillä porukoilla on kannattajakunta muutamissa kymmenissä, mutta Soldiers of Odinilla paukkuu kohta kahdensadan jäsenen raja, sikäli kun ei ole jo paukkunut, joten antifanttien kannattaisi alkaa miettiä, mitä ne voisivat tarjota muille, jolleivät ne halua jäädä jalkoihin.

Vaatiminen ei enää tomi.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 489
 • Liked: 10556
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #39 : 19.03.2016, 13:56:27 »
Mä kattelin eilen pitkästä aikaa vähän Parlandin vanhoja videoita ja 90-luvun alkupuolella äärilaitojen toiminta oli niin pysähdyksissä, että fanttien ja antifanttien johtajat tappoivat aikaa yhdessä.

Tuo on pätkä niiden kotitekoisesta elokuvasta, missä kaikki parodioivat omaa aatesuuntaansa, eikä keskustelu ole edennyt niistä ajoista ollenkaan, paitsi että markka on vaihtonut euroksi.

Harvoin on leffa kestänyt aikaa yhtä hyvin.

https://www.youtube.com/watch?v=jEGoTLezqZw

Nyt näyttäis siltä, että odinit ovat saaneet potkaistua homman taas liikkeelle lopettamalla perinteeksi muodostuneen oman navan kaivamisen ja alkamalla pyörittää yleishyödyllistä toimintaa.

Gunnar Hymén

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 9 320
 • Liked: 6345
 • Gunnar Hymen - the new porn standard for women
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #40 : 19.03.2016, 14:02:25 »
"suomen tunnetuin äärioikeistotutkija" - ihan nevöhööd mulel joten tämäkin kirjoitelma on vain kiihottamista Odineita vastaan
09.11.2016
Winnipeg Jets, Patrik Laine - 3+1
POTUS, Donald Trump - 100-0 vs Hillary

Fiftari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 923
 • Liked: 5982
 • "Hallitus koostuu ihmisistä joita ei hallita"
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #41 : 03.11.2016, 08:57:57 »
Tällainen tuli vastaan:
Lainaus
”Maltillistuneet” Odinit päättäjille: ”Köydenpäivä tulee”
SEURA

Hmm.. No aika isismäisiä kuvia. En tosin tiedä onko nämä suomen soo:n vai jonkun muun maan ottamia kuvia.
I am not an employee of HP but I am an engineer @ HP Partner and I am share my knowledge from my own time.

UgriProPatria

 • Vieras
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #42 : 03.11.2016, 09:04:32 »
Tällainen tuli vastaan:
Lainaus
”Maltillistuneet” Odinit päättäjille: ”Köydenpäivä tulee”
SEURA

Hmm.. No aika isismäisiä kuvia. En tosin tiedä onko nämä suomen soo:n vai jonkun muun maan ottamia kuvia.

Suvakit ottaneet kuvia, tietysti. Valhemediat eivät kaihda mitään valheita.

Opinionsfromthevoid

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 268
 • Liked: 202
 • Roviolla on vielä tilaa!
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #43 : 05.11.2016, 04:47:11 »
Partioiko tämä järjestö vielä jossakin? Ei ole kuulunut tai näkynyt, ainakaan PK-seudulla.
Meidät "eriävää" mielipidettä omaavat tullaan polttamaan rasisminvastaisuudelle pyhitetyllä roviolla.

Marokon Kauhu

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 226
 • Liked: 338
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #44 : 01.02.2019, 14:18:43 »
Kumma että aiheesta ei täällä ole sen enempää keskustelua virinnyt.

SOO on jatkanut toimintaansa, homma on ns. "valtavirtaistunut", eli sitä ei poliisi yms. enää näe niin peikkona.
Monilla pienillä paikkakunnilla näillä on ollut vaikutustakin, esim. kunnanvaltuustoihin, kun on tajuttu että ihan mitä vaan ei voi keksiä ilman että kukaan reagoi.

Samoin ihan oikeitakin pelastuksia ja suojeluita on ollut.
Katuhuumekauppaa on häiritty ja raportoitu poliisille.
Samoin jälkikäteen on menty selvittelemään matujen kilahdussessioita kantaväestöön kuuluvaa vastaan, joskus ihan oman kulttuuritulkin kanssa: Monet mamut kun eivät näes näe tälläistä toimintaa ollenkaan pahana.
Muissa maissahan tämmöisiä ryhmiä syntyy aika herkästi, kun valtiovallalla ei ole resursseja hoitaa hommiaan.

Meillä niitä resursseja kaiketi olisi vielä, halua vaan ei.
Pikkuprinsessoihin on arabimiesten päästävä tutustumaan, maksoi mitä mitä maksoi.

Sen sijaan valtamedialla näyttää olevan edelleen kovin vaikeaa hyväksyä että suomalaiset eivät ehkä ihan kakistelematta nielekään globalistien monikulttuuristamisprojektia.

Lasse Lehtisen viimeisin kulttuurimarxismin kukka ilta-sanomissa:

Lainaus

Soldiers of Odinin tapaiset nahkapäät kehuvat Suomen ja muun Euroopan kaduilla vartioivansa naisten turvallisuutta. Heidän julistuksensa eivät poikkea Isisin sotilaiden tai minkä tahansa lahkon saarnoista.

Uhrin kannalta ei kuitenkaan ole eroa, raiskaako hänet islaminuskoinen maahanmuuttaja, tapauskovainen luterilainen, katolinen rippi-isä tai lestadiolaisen seurakunnan vanhempi.

Soldiers of Odinin tapaiset nahkapäät kehuvat Suomen ja muun Euroopan kaduilla vartioivansa naisten turvallisuutta. Heidän julistuksensa eivät poikkea Isisin sotilaiden tai minkä tahansa lahkon saarnoista.

Nämä porukat eivät ole huolissaan naisen asemasta. Pohjimmiltaan he haluavat kontrollia. Raiskata itse omat naisensa. Yksinoikeudella.

SOO:ssa on myös runsaasti naisjäseniä.
Ihmettelen miten tuollainen on lehteen päässyt läpi.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005976793.html
Tallessa on siltä varalta että katoaa.
Mokutuksessa, suvaitsevaisuudessa ja kulttuurimarxismissa mikään ei ole niin hullua, etteikö huomenna keksittäisi jotain vielä järjettömämpää.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 454
 • Liked: 14649
 • Kuka jos en minä
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #45 : 01.02.2019, 21:11:53 »
Kysymys kun poliisi on priorisoinut vihapuheet netissä ja kadulla esimerkiksi tavallisten pahoinpitelyjen yms ohi, ja ilmoittaa puolen vuoden jälkeen tutkinnan lopettamisesta tekemättä asialle käytännössä mitään, niin jos poliisi ei tutki, pitääkö kansalaisten itse tutkia rikokset? Vai väittääkö joku viranomainen että rikoksia ei tulisi tutkia?
Hedelmistään puu tunnetaan.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 676
 • Liked: 12160
 • Puhekin on teko
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #46 : 01.02.2019, 21:21:06 »
Lainaus
Soldiers of Odinin tapaiset nahkapäät kehuvat Suomen ja muun Euroopan kaduilla vartioivansa naisten turvallisuutta. Heidän julistuksensa eivät poikkea Isisin sotilaiden tai minkä tahansa lahkon saarnoista.

Nämä porukat eivät ole huolissaan naisen asemasta. Pohjimmiltaan he haluavat kontrollia. Raiskata itse omat naisensa. Yksinoikeudella.


Soldier of Odinin jäseniltä voi löytyä rikostuomioista mm. pahoinpitelyistä. Mutta ovat ryhmätoiminnassa aina korostaneet ilmoittamista poliisille ja viranomaisten kanssa tehtävää yhteistyötä.

Ero on vain siinä, että Isis-terroristit tekevät oikeasti yhteistyötä suvaitsevaiston kanssa mm. kotouttamisprojektit joiden kautta ovat päässeet tutustumaan ja raiskaamaan alaikäisiä tyttöjä, kun SoO:n jäseniltä on haluttu kieltää niin ulkona käveleminen kuin poliisille rikoksista ilmoittaminen.

ÄmTeeAa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 047
 • Liked: 5190
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #47 : 01.02.2019, 21:33:22 »
Joo, kuulin tuossa viime viikonloppuna SoO:n puheenvuoron, ja ihan järkevältä menolta kuulosti.

Olin opiskeluaikanani yhdessä katupartiossa pelottelemassa pyörävarkaita matkoihinsa, ja taasen näemmä tarvittasihin, kyisen kyyn kyntäjiä kaivattasihin.

Alan pikkuhiljaa siirtymään sille linjalle, että Odineille vedetään lippaan. Olisivat kyllä voineet nimetä tuon järjestönsä paremminkin, mutta eipä se enää tässä paljoa paina.

Minkähänlaisen oksennusreaktion Suojeluskuntien uudelleenperustaminen aiheuttaisi tuolla vihervasemmistorintamalla? :D Saattaisi siinä tosin jokusella poliisin silmäätekevälläkin monokkeli tipahtaa kahviin aamun lehteä lukiessa. Kuuluisi varmaan tänne asti huuto, että "Kieltäkää, kieltäkää, kieltäkää!", mutta mitään eivät voisi siitä huolimatta tehdä.

Arvoton

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 210
 • Liked: 2495
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #48 : 01.02.2019, 22:00:14 »
Olisivat kyllä voineet nimetä tuon järjestönsä paremminkin, mutta eipä se enää tässä paljoa paina.

Mua on tökkinyt se nimi alusta asti ja yhä. Ku meillä olis ollu metsän jumala Tapio ja vastaavia. Tai sitten nimi ihan muista osastoista.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 454
 • Liked: 14649
 • Kuka jos en minä
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #49 : 01.02.2019, 22:03:10 »
Olisivat kyllä voineet nimetä tuon järjestönsä paremminkin, mutta eipä se enää tässä paljoa paina.

Mua on tökkinyt se nimi alusta asti ja yhä. Ku meillä olis ollu metsän jumala Tapio ja vastaavia. Tai sitten nimi ihan muista osastoista.

Jokainen on vapaa keksimään minkä hyvänsä nimisen kodin ja läheistenturvaryhmän, ja aloittaa leviämisen. Enempi parempi.
Hedelmistään puu tunnetaan.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 148
 • Liked: 18036
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #50 : 01.02.2019, 22:17:49 »
Olisivat kyllä voineet nimetä tuon järjestönsä paremminkin, mutta eipä se enää tässä paljoa paina.

Mua on tökkinyt se nimi alusta asti ja yhä. Ku meillä olis ollu metsän jumala Tapio ja vastaavia. Tai sitten nimi ihan muista osastoista.

Sikäli ymmärrettävää, että nimen pitää olla mediaseksikäs.

Eihän monikaan nykynuori mistään Tapiosta mitään tiedä, ole kuullutkaan.

Hassusti vanhaa setääkin vähän hiveli, kun ilmiö näytti kansainvälistyvän. Nykytilanteesta ei ole mitään tietoa, ei lokaalisti eikä globaalisti.

Arvoton

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 210
 • Liked: 2495
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #51 : 01.02.2019, 22:24:43 »
Vielä puuttuu, että nimi olisi tai muita nimä aletaan kaivamaan black- ja dead metallibändeiltä.

Perustakaa itse noita ryhmiä. Mua ei kiinnosta. Ja soldier olin vain intissä ja se riittää.

Hitto, ku Children of Bodom on jo kait rekisteröity.Kohta varmaan joku sanoo, että mä VIHAAN SOO:ia. Ei. En ole toimintaansa koskaan aliarvioinut.

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 057
 • Liked: 20095
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #52 : 01.02.2019, 23:44:00 »
Kun en yhtäkään Odinia tunne, pidättäydyn tietämättömyyteni tuomalla varmuudella kommentoimasta heidän kuuppasisältöjään tai motiivejaan. Mä veikkaan silti, että jos kadulla kävellään toisiamme kohti, he tuskin alkavat tuijottaa tai ruhjoa. Nahkani on kalpeahko, aavistus punerrusta on, mutta se ei muuta ns. isoa kuvaa.

Projektio on aina vähän ikävä juttu -sekä projisoivan että projisoidun kannalta.

Käsipäivää siis ja kysymään, jos kiinnostaa.
« Viimeksi muokattu: 01.02.2019, 23:46:13 kirjoittanut Ernst »
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 057
 • Liked: 20095
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #53 : 01.02.2019, 23:52:22 »


Perustakaa itse noita ryhmiä. Mua ei kiinnosta. Ja soldier olin vain intissä ja se riittää.


Kohta varmaan joku sanoo, että mä VIHAAN SOO:ia. Ei. En ole toimintaansa koskaan aliarvioinut.

Kun vapausoikeuksista tykkään, niin minusta kenellä tahansa on oikeus läpytellä kaupungilla, jos haluaa. Siellä voisi kaiken kaikkiaan olla mukavampaa ja turvallisempaa jokaiselle, jos selväpäisiä kävelijöitä olisi enemmän; sellaisia, jotka osaavat ainakin tehdä havaintoja, soittaa hälytyskeskukseen ja hätävarjelusäädösten puitteissa vaikkapa puuttua  tarvittaessa, kun jollakin on hätä.

Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Marokon Kauhu

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 226
 • Liked: 338
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #54 : 04.02.2019, 16:15:56 »
Joo, kuulin tuossa viime viikonloppuna SoO:n puheenvuoron, ja ihan järkevältä menolta kuulosti.

Olin opiskeluaikanani yhdessä katupartiossa pelottelemassa pyörävarkaita matkoihinsa, ja taasen näemmä tarvittasihin, kyisen kyyn kyntäjiä kaivattasihin.

Alan pikkuhiljaa siirtymään sille linjalle, että Odineille vedetään lippaan. Olisivat kyllä voineet nimetä tuon järjestönsä paremminkin, mutta eipä se enää tässä paljoa paina.

Minkähänlaisen oksennusreaktion Suojeluskuntien uudelleenperustaminen aiheuttaisi tuolla vihervasemmistorintamalla? :D Saattaisi siinä tosin jokusella poliisin silmäätekevälläkin monokkeli tipahtaa kahviin aamun lehteä lukiessa. Kuuluisi varmaan tänne asti huuto, että "Kieltäkää, kieltäkää, kieltäkää!", mutta mitään eivät voisi siitä huolimatta tehdä.

Tervetuloa joukkoon tummaan.
Laatujäseniä tarvitaan lisää.

Paljon lisää.
Mokutuksessa, suvaitsevaisuudessa ja kulttuurimarxismissa mikään ei ole niin hullua, etteikö huomenna keksittäisi jotain vielä järjettömämpää.

vihapuhegeneraattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 228
 • Liked: 4136
 • Generating Hatespeech since 2011
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #55 : 09.02.2019, 22:18:10 »
Pedareille voi tulla yllätys kun tulevat "treffeille".

S.O.O - Pedofiilien metsästyskausi on alkanut


Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 454
 • Liked: 14649
 • Kuka jos en minä
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #56 : 09.02.2019, 22:26:26 »
^Mielenkiintoista. Tuolta voi syntyä mielenkiintoisia striimejä. Jos naamat halutaan leviämään.
Hedelmistään puu tunnetaan.

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 935
 • Liked: 10402
 • Anyone?
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #57 : 09.02.2019, 22:46:04 »
Tiedostavat ulostaa verta tuon videon nähtyään. Ulinaa mediassa ja rikosilmoja pukkaa. Hyvällä asialla pojat kyllä on, että en ymmärrä jos joku harmistuu.  :-*
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 013
 • Liked: 8874
 • Oulu- Uleåborg
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #58 : 09.02.2019, 23:01:54 »
Soldiers of Odinin metodi toimii paremmin kuin powerpointluennot matuille.

Soo:n varoitus, johon näppärästi oli laitettu tekstaukset arabiaksi ja englanniksi, saa raiskarit miettimään kahdesti yhteydenottoa lapsiin ja ties vaikka lähtemään turvallisemmille metsästysmaille. Ja kotimaiset seksiroistotkin huomioitiin.

Ei huono.
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

(Oulu PS) http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Somehow, Satan got behind me

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 489
 • Liked: 10556
Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Vastaus #59 : 09.02.2019, 23:35:50 »
Tiedostavat ulostaa verta tuon videon nähtyään. Ulinaa mediassa ja rikosilmoja pukkaa.

Kätevästihän tuo muuttuu vaaraksi yleiselle turvallisuudelle. Kolumninkin mittaisella selittelyllä pääsee siihen johtopäätökseen, että ihan kuka tahansa voi vahingossa yrittää raiskata jonkun netistä saalistetun penskan. Ei saa tuomita ihmistä sen takia, että se tarttuu syöttiin.

Tagit: katupartiointi