UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Käännytysten seurantaketju  (Luettu 182544 kertaa)

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 034
 • Liked: 6288
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1050 : 10.08.2019, 09:35:29 »

Eli mikä se kansainvälinen sopimus olikaan missä  "turvattomasta" maasta lähdön jälkeen (omasta aloitteesta) muuttuneet olosuhteet oikeuttivat turvapaikkaan ?

 :flowerhat:
Tell me something, it's still "We the people," right ?

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 965
 • Liked: 22285
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1051 : 10.08.2019, 11:10:43 »
Edellä kerrotaan Sardareista ja Samireista, jotka aiotaan pakkopalauttaa kotimaihinsa. Samalla äärivasemmisto on aloittanut tavanomaisen metelöintinsä, myös mediassa.

Tapausten todellisia taustoja emme voi tietää, koska viranomaiset eivät sitä voi ja saa kertoa, mutta voimme silti tehdä "valistuneita arvailuja".

Tilastojen mukaan poliisi on yleensä poistanut saattaen vain muutama sata henkilöä vuodessa ja siinä luvussa ovat mukana kaikki muutkin kuin asylantit.

Vuoden 2015 Sipilän tuhotyön jälkeen pakkopalautettujen määrä nousi ainakin hetkellisesti. Siten vuonna 2017 maasta poistettiin poliisin saattamana noin 550 hlöä, joista 424 oli kielteisen asyylipäätöksen saaneita. Vuoden 2018 luvuissa liikutaan samalla tasolla ensimmäisen puolivuoden pohjalta arvioiden.

Asyylikuvioiden kannalta oleellinen seikka on se, että maasta ei tarvitse juurikaan poistua muuten kuin vapaaehtoisesti. Tämä seikka on havaittavissa myös Rinteen hallituksen ohjelmasta, jonka mukaan paukut satsataan vapaaehtoiseen paluuseen.

Ketä sitten silloin ovat nämä saattaen palautettavat?

No, tietenkin rikollisia. First things first, jos resurssit ovat tiukalla.

Koska asyyliporukka on huomattavan rikollista sakkia kaikkialla Euroopassa ja täältä lähti pakkopalautuksena vuonna 2017 vain 424 asylanttia (34.000 tuli vuonna 2015 kiitos Sipilän), niin lienee varsin selvää, että edes kaikkia rikollisia asylantteja ei palauteta (asylanttien kohdalla sille on muuten kynnys hyvin korkealla).

Edellisen pohjalta on jo pääteltävissä, mistä Samirin ja Sardarin kohdalla mahtaa olla kyse, vaikka viranomaiset eivät pukahtaisi asiasta sanaakaan.

Suurin osa tavanomaisesta "Refugees Welcome" -porukasta on tietenkin täysin pihalla tapauksesta, josta metelöivät. Heille asioiden oikea tola valkenee sitten vasta Crash and Burn -vaiheessa.

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 974
 • Liked: 2629
 • Puolinuiva
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1052 : 10.08.2019, 11:57:50 »
Tämä Kemijärven sankari on siis onnistunut asiattomasti oleilemaan Suomessa nyt neljä vuotta ja viimeisimmän uusintahakemuksen viimeisin valituskierros koskee nyt kristityksi kääntymistä. Joko homo-kortti on jo käännetty?

Ottaen huomioon miten pitkään tällainen uusintahakemus ja valitusruljanssi kestää, jokainen onnistuneesti palautettu on pieni, oman liputuspäivän ansaitsema ihme. Uutisen perusteellahan kaikki (!) samaa kääntymiskikkaa käyttäneet Sardanin VOK:ki kaverit saivat turvapaikan. Riittää, että pitkään käsittelyketjuun sattuu johonkin kohtaan edes yksi suvakki ja lopputuloksena on Kela-gold loppuelämäksi.
Soinin Ploki 3.6.2017: "Marko Junkkari lankesi Lännen Median ansaan ja kirjoitti arvolleen sopimattoman pakinan Soinista ja seteliselkärankaisista. Ajatus siitä, että loikkaisin perustamastani puolueesta on mieletön. Se oli Juudas, en minä, joka meni ja hirtti itsensä.[...]Pidän loikkareita luusereina."

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 965
 • Liked: 22285
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1053 : 12.08.2019, 20:02:54 »
Iltasanomat tänään.

Lainaus
Touko Aalto ohjeistaa puoluetovereitaan hallituksessa: ”Pakkopalautukset pitäisi keskeyttää”

Aalto kertoo saaneensa yhteydenottoja pakkopalautuksiin liittyen.


Vihreiden entinen puheenjohtaja Touko Aalto ohjeistaa Twitterin välityksellä hallituksessa istuvia puoluetovereitaan siinä, miten hänen mielestään turvapaikanhakijoiden pakkopalautusten suhteen tulisi toimia.

Hän kertoo saaneensa yhteydenottoja aiheeseen liittyen.

– En voi osaltani paljoa vastata, mutta sen verran tohdin hallituksen suuntaan viestiä, että pakkopalautukset pitäisi keskeyttää vähintään siksi ajaksi, että uudet maa-arviot saadaan tehtyä, Aalto kirjoittaa twiitissään.
(…)

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006202385.html

Ketjussa on edellä lukuja, joita katsoessa Toukokin tajunnee puhuvansa jostakin mistä ei ymmärrä mitään. Ei kannata lähteä ammattilobbareiden vietäväksi. He kyllä jymäyttävät joka käänteessä tietämättömiä.

Poliisin saattaen palauttamia (ns. Toukon pakkopalautetut) on vuosittain vain muutama sata ja nämäkin pääosin rikollisia. Laiton maassaoleskelukin on rikos. Kuitenkaan edes kaikkia rikollisia asylantteja ei poisteta maasta.

Kertokaapa siellä vihreissä, miksi systeemi ei varmista kansalaisten etujen ja turvallisuuden toteutumista? Tämän pitäisi olla prioriteettihanke.

Toukon mallilla turvapaikkajärjestelmä voidaan lopettaa kokonaan ja jakaa kaikille tulijoille saman tie oleskeluluvat, kansalaisuus, asunto ja ilmainen elämä, koska hänen systeemissä ketään ei koskaan poisteta maasta. Onko realistista tai edes mahdollista, ja kuinka kauan?

Käytännössä meillä on jo melkein tuollainen systeemi. Sanoisin, että nyt on aika unohtaa ilmastot ja kauhistua vielä suuremmasta eksistentiaalisesta uhasta, jotka tuhoaa samalla vielä ilmastonkin.

EDIT lisätty linkki

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 965
 • Liked: 22285
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1054 : 12.08.2019, 22:01:18 »
Mauri Peltokankaan näkemyksiä maastapoistamisesta. Juttu julkaistu tänään Suomen uutisissa.

Lainaus
Peltokangas: Hallituksen haluttomuus laittomien siirtolaisten palauttamiseen kotimaihinsa on sylkemistä oman maan heikompiosaisten päälle

– Suomen valtion ainoa tehtävä on oman maan ja sen kansalaisten elämän turvaaminen kaikissa elämän tilanteissa, ei laittomasti maassa olevien. Suomen oikeuslaitos on ulkomaalaisten tekemissä rikosasioissa ja niiden tuomitsemisessa pelkkä vitsi, mutta jostain se käsky tähän tapaan toimia tulee, kansanedustaja Mauri Peltokangas jyrähtää.


Perussuomalaisten kansanedustaja Mauri Peltokangas viittaa irakilaisen turvapaikanhakijan edesottamuksiin Satakunnassa, kun tämä syyllistyi juhannuksen aikaan kolmena peräkkäisenä päivänä lapsen törkeään raiskaamiseen.

– Tämä sankari oli edellisenä vuonna ehtinyt jo kunnostautumaan samankaltaisissa rikoksissa, mutta ilman mainittavampaa sanktiota.

– Ehdollinen tuomio ei ole rangaistus, se on lupa jatkaa törkeää käytöstä ja he myös käyttävät suomen oikeuslaitoksen antamaa mandaattia tehdä mitä haluavat, eivät he piittaa, Peltokangas sanoo.

Kotouttamistoimet ovat turhia

Peltokankaan mielestä tämänkaltaiset rikokset ja niiden toisto kertovat vain siitä, ettei tekoihin syyllistyneillä ole minkäänlaista halua toimia yhteiskuntamme asettamien lakien ja sääntöjen mukaan.

– Me kaikki tiedämme jo vuosien kokemuksesta, ettei mitkään kotouttamistoimet ja raha auta tähän ongelmaan. Siksi ainoa keino vähentää näitä rikoksia ja suojata oman maan kansalaisia on kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden säilöönotto. Yksinkertaista ja tehokasta, mutta tahtotilaa ei hallitukseltamme omien lastemme suojelemiseen löydy.

– Samaan aikaan kun hallituksemme suoltaa kauniita sanoja turvapaikanhakijoiden ihmisoikeuksista ja ihmisarvoista, lompsii kaduillamme Maahanmuuttoviraston johtaja Pekka Nuutisen mukaan peräti 7 000 kielteisen päätöksen saanutta laitonta maassaolijaa.
(…)

https://www.suomenuutiset.fi/peltokangas-hallituksen-haluttomuus-laittomien-siirtolaisten-palauttamiseen-kotimaihinsa-sylkemista-oman-maan-heikompiosaisten-paalle/

Ajattara

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 207
 • Liked: 765
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1055 : 16.08.2019, 07:49:47 »
3 afgaani-parkaa palautettu yksityiskoneella 12 poliisin saattamana varmaan kuolemaan.


Lainaus
THE 3 DEPORTED AFGHANI ASYLUM SEEKERS HAVE ARRIVED IN KABUL
They were deported in private plane by Finland and escorted by 12 police men. The deported tell they hear gun shots in Kabul and are afraid.

PAKKOPALAUTETUT 3 TURVAPAIKANHAKIJAA LENNÄTETTIIN KABULIIN YKSITYISKONEELLA
12 ulkomaalaispoliisia saattoi kolmea afgaaniturvapaikanhakijaa. Pakkopalautetut kertovat olevansa peloissaan. Yksi heistä ei ole koskaan asunut Afganistanissa. Kadulta kuuluu ampumisen ääniä. Useimmat pakkopalautetuista pyrkivät mahdollisimman pian pois Afganistanista.

Solidarity, brothers!
#StopDeportationsFinlandhttps://www.facebook.com/SeisKarkotuksille/posts/2360307420923328
« Viimeksi muokattu: 16.08.2019, 07:51:28 kirjoittanut Ajattara »

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 717
 • Liked: 17463
 • Blues for Allah
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1056 : 16.08.2019, 08:06:35 »
^Voi himpun verran maksaa tuollainen 12 poliisin yksityislento. Se tekee yksi poliisi jokaista afgaanin raajaa kohti. ;D
No, kalliimmaksi se olisi näitä Suomessa pitää.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 739
 • Liked: 9758
 • Anyone?
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1057 : 16.08.2019, 09:24:20 »
Lainaus
Useimmat pakkopalautetuista pyrkivät mahdollisimman pian pois Afganistanista.
Ihan sama kunhan eivät takaisin Suomeen yritä.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 034
 • Liked: 6288
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1058 : 16.08.2019, 09:42:14 »

Tuo väliin kirjoitettu "kadulta kuuluu ampumisen ääniä" on kuin koprolalian oireiden kesken lauseen "vittusaatana!" ja juttu jatkuu normaalisti.

kommenteista:

Juha Keltti - (aseistakieltäytyjien liiton joku henkilö)
"Miksi Maria Ohisalo ryhtyi sisäministeriksi? Jos tämä jatkuu, hän menettää sen yleisen arvostuksen jonka oli ansainnut köyhyystutkijana, ja lisää puolueelleen vahinkoa jonka Pekka Haavisto on tehnyt piittaamattomuudella internoitujen suomalaisten lasten ja äitien pelastamisesta."

 :facepalm:  :facepalm:

Tell me something, it's still "We the people," right ?