UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Käännytysten seurantaketju  (Luettu 197830 kertaa)

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 854
 • Liked: 8265
 • Oulu- Uleåborg
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1080 : 26.09.2019, 20:18:13 »
Vuonna 2016 Suomessa teki itsemurhan 731 ihmistä, keskimäärin noin kaksi itsemurhaa vuoden joka ikinen päivä. Media ei kiinnittänyt ainoaankaan itsemurhaan huomiota, eikä viime vuonna matun raiskaaman 14v-tytön itsemurhaan.

Itsemurha on vallanpitäjille tragedia, vain jos kuollut on matu.
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

(Oulu PS) http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Somehow, Satan got behind me

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 018
 • Liked: 37202
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1081 : 08.10.2019, 13:18:01 »
Jokos tämä oli täällä? Pari vuotta vanha juttu.

Näkökulma: Poliisi kertoi ja sitten vaikeni siitä, miten sosiaaliviranomaiset ja kirkko vaikeuttavat laittomasti maassa oleskelevien palauttamista

27.08.2017
On erikoista, että Suomen omat viranomaiset ja valtiokirkko vaikeuttavat poliisin työtä pakkopalautuksissa, kirjoittaa Iltalehden Mika Koskinen.

Perjantaina haastattelin poliisia, joka työskentelee maasta poistamiseen liittyvien asioiden parissa. Haastattelussa poliisi kertoi mielenkiintoisia asioita. Hän kertoi, miten Suomen "sosiaaliviranomaiset" vaikeuttavat poliisin työtä. Poliisin mukaan heidän tietoonsa on tullut tapauksia, joissa laittomasti maassa oleville on maksettu toimeentulotukea ja asumistukea. Eräässäkin tapauksessa laittomasti maassa olevalle oli kuulemma maksettu asunto yhteiskunnan varoista parin vuoden ajan.

Poliisi kertoi, että he eivät tiedä, miten kokonaisvaltaisesti sosiaaliviranomaiset tukevat laittomasti maassa oleskelevia.

- Tämä on pimeä puoli, poliisi kuvasi tilannetta.

Poliisi toi esiin myös sen, että sosiaaliviranomaiset eivät anna poliisille tietoja, kun he ovat tekemisissä laittomasti maassa olevien kanssa.

Loput linkistä.
Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan.
- Gorbachev

Kun fasismi saapuu uudelleen, se ei sano „minä olen fasismi“, vaan „minä olen antifasismi.“
- Ignazio Silone

"Me aiomme teurastaa teidät."
- 10v. poika, mahdollinen paluumuuttaja ISIS-leirillä

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 110
 • Liked: 15068
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1082 : 11.10.2019, 22:05:51 »
Wille Rydman (FB) siitä, että suurin osa Irakista 2015-2016 tulleista 'pakolaisista/turvapaikanhakijoista' osoittautui sotilaskarkureiksi:

Lainaus
Afrikasta ja Lähi-idästä tulviviin kansainvaelluksiin naiivisti suhtautuneet poliitikot ja kansalaiset ovat aina, kaikessa ja joka ikinen kerta olleet arvioissaan totaalisen väärässä. Usein totuus tulijoista on ollut vielä paljon karumpi, kuin mitä ilmiöön kriittisesti suhtautuneet suomalaiset ovat uskaltaneet edes arvioida. Silti ensinmainituilta ei anteeksipyyntöjä kuulla ja jälkimmäisten lyöminen mitä moninaisimmilla leimakirveillä jatkuu.

Nyt vallassa on vieläpä hallitus, joka ei tunnu oppineen mitään aiemmista virheistä, vaan ajaa nimenomaisesti sellaisia politiikkatoimenpiteitä, jotka lisäävät merkittävästi riskiä vuoden 2015 kaltaisen katastrofin toistumiselle.
https://www.facebook.com/WilleRydman/posts/10156662748158733

Hmmm... ettei vaan olisi yksi 'arviossaan totaalisen väärässä' ollut Suomen ex-sisäministeri ja nykyinen Willen oman puolueen puheenjohtaja. ???
« Viimeksi muokattu: 11.10.2019, 22:11:59 kirjoittanut Vellamo »
Oi Suomi, katso, sinun päiväs koittaa
Yön uhka karkoitettu on jo pois
Ja aamun kiuru kirkkaudessa soittaa
Kuin itse taivahan kansi sois
Yön vallat aamun valkeus jo voittaa
Sun päiväs koittaa, oi synnyinmaa

Methodios

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 59
 • Liked: 414
 • Pahoinvointiyhteiskunnan nettomaksaja
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1083 : 11.10.2019, 23:19:03 »
Olen miettinyt, että miksi tuo Ville on Kokoomuksessa
A) pikkuisen kovapäinen ja vanhaan konservatiiviseen illusioon uskova, hieman itseään parempana pitävä porvari, joka halveksii persuja; omaa todellista henkistä kotiaan
B) kokoomuksen puolueen marionetti, joka on heille ns ”hyödyllinen tyyppi”. Ei vaikuta mihinkään, mutta kerää nuivia porvariääniä. Antaa pojan raksuttaa! Toki tämä pohjaa myös toisin päin. Kokoomuksen ”arvopohjassa” on tuossa kohtaa tyhjö ja kokoomuksen äänestäjissä on myös nuivia. Helpompi ponnistaa tuolta vallan kahvaan
C) Ei uskalla siirtyä persuihin, koska on enemmän puhuva pää, kuin tekijä
D) joku muu syy, mikä?

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 412
 • Liked: 2120
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1084 : 16.10.2019, 13:21:11 »
Olen miettinyt, että miksi tuo Ville on Kokoomuksessa
D) joku muu syy, mikä?

Koska loppukädessä bisnes ja raha ovat tärkeimmät arvot. Itse uskon, että Ville oikeasti ajattelee miten puhuu. Olen keskustellut hänen yhden suuren tukijan kanssa ja mielipiteet olivat hyvin persumaisia, enkä usko, että kyse oli bluffista. Mutta hänelle globaalimarkkinatalous on monesta syystä se suurin herra. Voihan sitä muutosta yrittää myös Kokoomuksessa, mutta pahalta vaikuttaa...
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 035
 • Liked: 50617
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1085 : 19.10.2019, 00:05:16 »
Stop dipoteissöns -verkosto ulisee, että ensi viikon alussa (kenties tiistaina) olisi taas hyötypalautusta luvassa Afganistaniin.

Tervemenoa!

https://www.facebook.com/SeisKarkotuksille/posts/2408933006060769 (18.10.2019)

Lainaus
Stop Deportations
5 tuntia ·

DEPORTATION ALERT - PAKKOPALAUTUSVAROITUS - HELSINKI > KABUL

Poliisi käynnistää tietojemme mukaan pakkopalautuksen Afganistaniin alkuviikosta.

According to our sources there will be a deportation flight from Helsinki to Kabul early next week, possibly on Tuesday. New safety report from Finnish Migri confirms that Kabul is not safe and the returnees are in great danger without support nets. Yet Finland plans to deport asylum seekers to Kabul. New interior minister has promised that the Finnish police always makes sure before deportation that the non-refoulement rule is respected. Today: 62 killed in Nangarhar mosque blast near Jalalabad.

Maahanmuuttoviraston uuden maatiedon mukaan ISIS on suuri uhka Kabulissa ja erityisesti hazaroita tapetaan umpimähkään. Palautetut asuvat kadulla vailla turvaverkkoa. Työttömyys ja rikollisuus ovat korkealla. Ihmisiä kidnapataan ja pahoinpidellään. Afganistan ei pysty takaamaan turvallisuutta eikä inhimillisiä oloja ja terveydenhoitoa. Iso osa palautetuista pakenee uudestaan.

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 686
 • Liked: 67517
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1086 : 24.10.2019, 14:27:36 »

Dementikko mikä dementikko.

Kielteisen päätöksen saaneen Suomeen jäämisen salliminen ei ole vahingollista vain turvapaikkahuijarin itsensä kautta (elinkaarikustannukset tyypillisesti lähemmäs miljoona euroa) vaan myös sen kautta, että lepsu politiikka houkuttelee Suomeen yhä enemmän turvapaikkahuijareita ja mahdollistaa aivan liian helpon perheenyhdistämisen.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 035
 • Liked: 50617
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1087 : 13.11.2019, 11:52:58 »
Suomesta on kuulemma eilen lennätetty Kabuliin yksi afgaaniläpsyttelijä ja Ruotsista viisikymmentä.

Good riddance.

https://www.facebook.com/SeisKarkotuksille/posts/2432111930409543 (13.11.2019)

Lainaus
Stop Deportations
1 t ·

SUOMI JA RUOTSI PAKKOPALAUTTIVAT AFGANISTANIIN - KABULISSA ISKU - USEITA KUOLONUHREJA

Finland and Sweden deported again - explosion in Kabul killed around 10 people

Suomi pakkopalautti tiistaina afgaaniturvapaikanhakijan Kabuliin. Afgaaninuori oli jättänyt turvapaikkahakemuksen, jonka Maahanmuuttovirasto puolestaan jätti pikapäätöksellä tutkimatta. Poliisi vahvisti säilöönotetulle jo maanantaina, että pakkopalautus tapahtuu tiistaina. Poliisi ei kuitenkaan antanut Maahanmuuttoviraston kielteistä päätöstä hakijalle kuin vasta lähdön hetkellä, joten oikeusavustaja ei ehtinyt hakemaan oikeudelta käännytyksen pysäytystä. Pakkopalautetulla on erittäin vaikea tilanne kotimaassa.

Tutkittiinko, ettei pakkopalautus riko palautuskieltoa? Tänä aamuna Kabulissa räjähti pommi, joka surmasi noin 10 ihmistä. Reilu viikko sitten kansainväliset huippututkijat totesivat Siirtolaisinstituutin ja Migrin järjestämässä seminaarissa, ettei Afganistan pysty takaamaan palaajien turvallisuutta eikä huolehtimaan heistä vaan paluu tarkoittaa taas uutta pakomatkaa tai syrjäytymistä kadulle ja ihmiskauppaan. He kysyivät, miksi Suomi käännyttää yhä ihmisiä Afganistaniin. Kukaan Migristä ei vastannut.

Ruotsi pakkopalautti tiistaina arviolta viisikymmentä nuorta afgaaniturvapaikanhakijaa Kabuliin. Heissä oli seksuaalivähemmistöihin kuuluvia, kääntyneitä, uskonnottomia, ja useat kävivät lukiota. Useilla paikkakunnilla järjestettiin eilen pakkopalautuksia vastustavia mielenilmauksia. Verta on käsissänne! Antakaa heidän jäädä, antaa heidän elää, huusivat mielenosoittajat, kun poliisi lähti viemään nuoria lentokentälle. Ruotsin Amnesty vaati kaikkien pakkopalautusten pysäyttämistä Afganistaniin turvallisuustilanteen vuoksi.

Suomi ja Ruotsi jatkavat ihmisoikeusrikkomuksia. Shame on Finland! Shame on Sweden!

#AfghanistanIsNotSafe!
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 517
 • Liked: 4149
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1088 : 19.11.2019, 18:40:23 »
Flightradar kertoo, että tänään on Tampereelle tullut Köpiksestä lento QS4327. Minneköhän se jatkaa sieltä? Lentoyhtiö on sama, joka aikaisemmin on lentänyt Tbilisin kautta Kabuliin.

snap

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 430
 • Liked: 984
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1089 : 20.11.2019, 00:15:40 »
Flightradar kertoo, että tänään on Tampereelle tullut Köpiksestä lento QS4327. Minneköhän se jatkaa sieltä? Lentoyhtiö on sama, joka aikaisemmin on lentänyt Tbilisin kautta Kabuliin.

Sieltähän se kyseiseltä sivustolta ilmenee. Näyttää olevan siis OM-TSG, joka on tehnyt tavallisen joka toinen viikko tapahtuvan Afganistanin lennon ja palannut lopuksi Tampereelle (jatkaen sieltä Tukholmaan):
19 Nov 2019   Tampere (TMP)    Stockholm (VST)    QS4327    0:48   —    7:07 PM   —       Landed 6:55 PM
19 Nov 2019   Copenhagen (CPH)    Tampere (TMP)    QS4327    1:19   —    3:50 PM   —       Landed 6:09 PM   
19 Nov 2019   Tbilisi (TBS)    Copenhagen (CPH)    QS4327    4:00   —    1:58 PM   —       Landed 2:58 PM   
19 Nov 2019   Mazar-I-Sharif (MZR)    —    (NAG02QI)    —   —    9:20 AM   —       Scheduled    
19 Nov 2019   Mazar-I-Sharif (MZR)    Tbilisi (TBS)    QS4327    3:28   —    8:40 AM   —       Landed 11:37 AM   
19 Nov 2019   Kabul (KBL)    Mazar-I-Sharif (MZR)    (NAG02QI)    0:46   —    7:07 AM   —       Landed 7:52 AM   
19 Nov 2019   —    Kabul (KBL)    (NAG02QI)    —   —    —    —       Landed 6:05 AM   
19 Nov 2019   Tbilisi (TBS)    Kabul (KBL)    QS4326    —   —    2:32 AM   —       Unknown    
18 Nov 2019   Copenhagen (CPH)    Tbilisi (TBS)    QS4326    4:17   —    5:56 PM   —       Landed 1:13 AM   
18 Nov 2019   Tampere (TMP)    Copenhagen (CPH)    QS4326    1:31   —    3:52 PM   —       Landed 4:23 PM


Huomasin, että Bratislavasta, Slovakiasta on juuri paraikaa käynnissä myös Kabulin lento OK-TVX-koneella. En ole tällaista ennen bongannut. Liekö Slovakiassa palautettavia? Tai ehkä niitä roudataan jostain muualta ensin Slovakiaan, ja tuo on jatkoyhteys sieltä päämääräänsä:
19 Nov 2019   Tbilisi (TBS)    Kabul (KBL)    QS4336    —   —    10:58 PM   —       Estimated 2:24 AM   
19 Nov 2019   Bratislava (BTS)    Tbilisi (TBS)    QS4336    3:10   —    2:47 PM   —       Landed 8:57 PM

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 035
 • Liked: 50617
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1090 : 22.11.2019, 15:10:53 »
Poliisi kertoo, että eilen (21.11.) palautettiin neljä läpsyä Pakistaniin.

Tällä tahdilla emme pääse noista matuista ikinä eroon.

https://twitter.com/HelsinkiPoliisi/status/1197779879615455233

Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html