HOMMAN UUTISHUONE > Vastaanottokeskukset

Kyyjärvi vuokraamassa asuntojaan SPR:lle, tilaa sadalle tp-hakijalle

<< < (54/54)

Supernuiva:

--- Lainaus käyttäjältä: Billy Hill - 21.05.2019, 08:46:36 ---Kyyjärvelläkin lakkasi sitten housuun pissiminen pakkasella lämmittämästä. Tuli varmaan yllätyksenä.

--- Lainaus päättyy ---


Onko se vokki siellä vielä vaiko ei? Jos ei, niin valden rahahanojen ehtyminen selittänee jotain. Voisiko jopa olla niin, että vokkibisnes lykkäsi kriisikunnan titteliä muutamalla vuodella?

l'uomo normale:

--- Lainaus ---Keski-Suomessa Kyyjärvi hylkäsi liitoksen Karstulaan - Karstula olisi ottanut kriisikunnan vastaan

Kyyjärven kohtalosta päättää seuraavaksi valtioneuvosto, koska Kyyjärvi on kriisikunta. Kunnan talous on pakkasella viime vuodelta ja velkaa on noin 15 000 euroa asukasta kohti.

MARJA ROIHA,
TERHI PIRILÄ-PORVALI,
ARVO VUORELA
17.5. 17:19 • Päivitetty 17.5. 19:45
Kyyjärvi on pohjoisessa Keski-Suomessa sijaitseva noin 1300 asukkaan kunta.
Kunta on ajatunut taloudeltaan kriisikunnaksi. Viime vuonna valtiovarainministeriön arviointiryhmä päätyi siihen, että kunnalla ei ole  edellytyksiä palveluiden järjestämiseen itsenäisenä kuntana.
Kunta on aiemmin ollut mukana Karstulan, Kivijärven ja Kannonkosken liitoshankeessa, jossa olisi syntynyt Suomenselän kunta. Myös liitos Alajärveen on ollut esillä Kyyjärvellä.
Karstulan kunnanvaltuusto hyväksyi yksimielisesti kuntaliitoksen. Kyyjärvi puolestaan hylkäsi kuntaliitosesityksen. Kyyjärvi siirtää liitosratkaisun valtioneuvoston harkittavaksi.
[...]
--- Lainaus päättyy ---

https://yle.fi/uutiset/3-11935270

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta