HOMMAN UUTISHUONE > Vastaanottokeskukset

VOK-kartta: Vinkit ja keskustelu

<< < (95/95)

Lalli IsoTalo:
Kyllähän tämä VOK-meininki siltä vaikuttaa, että vanhaa haittaväestöä ei aiota työntää takaisin, ja uutta aiotaan ottaa sisään. Ehkäpä PS:n suosi saadaan sillä taas reiluun alamäkeen.

Torspo:

--- Lainaus käyttäjältä: Lalli IsoTalo - 26.09.2023, 14:39:19 ---Kyllähän tämä VOK-meininki siltä vaikuttaa, että vanhaa haittaväestöä ei aiota työntää takaisin, ja uutta aiotaan ottaa sisään. Ehkäpä PS:n suosi saadaan sillä taas reiluun alamäkeen.

--- Lainaus päättyy ---
Tämä Miilukorve tapaus on piristävä poikkeus! Mitä lähemmäksi saamme siirrettyä monikulttuurin riksatamaan kokvihervas alueiden äänestäjien kotikontuja sitä nopeammin politiikka muuttuu. Lauttasaaren metroturistit ovat hyvä esimerkki siitä.

Kun lapsilta varastetaan koulumatkalla vaatteet päältä ja nettiin tulee jengihakkausvideoita heidän omista lapsista niin asenne muuttuu nopeasti.

Ruotsalainen äänekäs monikulttuuria vahvasti kannattava poliitikko lopetti koko politiikan ja muutti eri paikkakunnalle kun oma lapsi meni maahanmuuttajavaltaiseen kouluun. Viimeinen lausunto oli jotenkin näin: "Lapseni eivät ole sosiaalinen koe!". Hänellä oli siihen mahdollisuus taloudellisesti, suurimmalla osalla ihmisiä näin ei ole.

Kim Evil-666:
Kyllähän tuo Luona voisi muuttaa nimensä aivan hyvin kuonaksi. Ihan vaan ohimennen yritetään vaivihkaa pystytellä vokkeleita minne sattuu- töksähtävillä selityksillä, jos selitellään ylipäätään lainkaan. Näihin luulisi hallituspersujen tarttuvan niskaperseottein- vai onko nämäkin kompromissien kompromisseja.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta