UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2015-11-02 SVT:n tilasto: Ruotsissa aseväkivalta pohjoismaiden pahinta  (Luettu 33481 kertaa)

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 408
 • Liked: 13280
Rasistinen "The Times" englannista uutisoi ruåtsin tilanteesta..

Teens roam streets with rifles as crime swamps Sweden
The army may be called in to halt a gang surge in immigrant areas
“I knew it was a bomb again,” said Ahmad, 53, who lives in the area with his wife and their four teenage children.

Yksi artikkeli lisää..

Sweden To Deploy Army In No-Go Zones, Publishes Leaflets Preparing People For War
The idea of getting the military involved in resolving the issue of ‘no-go’ zones within Sweden’s cities, where a large majority of migrants reside, was floated when Sweden’s political leaders debated how to combat problems with gang crime in the country.Nyt pitäisi ruåtsin kysyä punamuumilta apua miten pelastaa maineensa??!!

Nyt menee kyllä mielenkiintoiseksi... tästähän pitäisi kysyä POLPOLTA, Stubbidolta, YLEn toimittelijoilta:

NO-GO-alueitahan kun ei ole olemassakaan, tai jos onkin, niin mitään erikoista siellä ei tapahdu, tai jos tapahtuukin, niin ne ovat silti ihania paikkoja ja sinne kannattaa mennä vierailulle? Miksi se armeija sinne sitten lähetetään?  ???
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Blanc73

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 818
 • Liked: 17443
 • Geenivirhe paholainen, Oulun osasto
Ei liene kaukaa haettua että Ruotsin lähiöt ovat jo yllättävänkin pian yhtä vaarallisia kuin Brasilian suurkaupunkien slummi-favelat. Uskomattoman nopeaa on ollut käänteis-evoluutio Swedistanin mamulähiöissä...
"Somaleissa on korkeasti koulutettuja runsaasti mm. koneinsinöörejä, Soile Syrjäläinen on huomannut. Heidän todistuksensa on vain jäänyt Somaliaan, hän toteaa."

Erikoislääkäri ja terapeutti Pirkko Brusila: "Muslimeilla seksuaalisuuden käsite on kantasuomalaisia laajempi."

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 920
 • Liked: 10337
 • Anyone?
Ei liene kaukaa haettua että Ruotsin lähiöt ovat jo yllättävänkin pian yhtä vaarallisia kuin Brasilian suurkaupunkien slummi-favelat. Uskomattoman nopeaa on ollut käänteis-evoluutio Swedistanin mamulähiöissä...
Ei se huippuosaaja nimitys ole tyhjästä ole tullut.

Armeija menee lähiöihin tottakai rekryämään näitä lahjakkaita nuoria. Jos vaikka haavoittuvaa lähiönuorisoa kiinnostaisi tetsaaminen enemmän kuin huumekauppa, blondituhero, diskot ja saksalaiset sporttiset perheautot.
Siis nuoriso ei itse ajaudu tuohon jengielämään. Juuri posliinisetä kertoi televisiossa, että järjestäytynyt rikollisuus houkuttelee näitä nuoria paheiden tielle. Se somalien kuolemanpartiokin halusi alunperin koneinsinööreiksi yms. yhteiskunnan tukipilareiksi.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Spesialisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 026
 • Liked: 2632
 • Intelligent blue eyes!
Jos valtio ei pysty omalla väkivaltakoneistollaan riisumaan vihollista aseista, niin silloin maassa on vieraita aseellisia sissijoukkoja. Ai niin, mutta kyseessähän ei ole tässä tapauksessa viholliset, vaan viimeiseen poliisiin asti suojeltavat ruotsalaisen yhteiskunnan kultakimpaleet, ne todelliset kolmen kruunun jalokivennäiset.
"Viranomaisilla on erittäin hyvä tilannekuva siitä, mitä tässä maassa tapahtuu. Se on hämmentävän hyvä" -Päivi Nerg

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 182
 • Liked: 17557
 • covfefe
Käytännössä aseellinen väkivalta länsi-paskastanissa on sellainen ilmiö jota on vaikea käsittää jos asuu sosialistieliitin alueella,  äänestää moderaattipuoluetta lukee lehdestä vain urheilu- ja kunikaallisuutiset. Yhteiskunta on täysin jakautunut. Ei ole sattumaa että mm Suomen median toimittajat asuvat vain eliitin alueella ja korkeintaan tekevät ylikomisario Huhtelan innottamia "iskuretkiä" lähiöissä kertoillen kestämättömiä valheitaan.

Ruotsin valkoinen paskasakki ja sosialistieliitin kakarat ovat huumausainekarjaa jonka ainoat tehtävät  elämässä on päihtyä ja äänestää vihervasemmistoa joka rahoittaa päihdeolemisen. Tämä päihdeolemisen mekanismi on siirtynyt lähiöihin mikä takaa huumausaineen kaupalle pysyvästi rahoitusta -> talouselämä Ruotsissa on jo kiinni huumerahan virtaamisesta.

Ongelma armeijan siirtymisessä länsi-paskastanin lähiöihin aseväkivallan takia johtaa samaan seuraukseen kuin vietnaminsodassa, tylsistymiseen. Käytännössä on todennäköisempää että jo nyt huumeilla rahansa tienaavat saavat armeijasta moninkertaisesti suuremman ostajakunnan. Yhdysvaltain armeija kokeili 1960-luvulla miten käy kun armeija lähetetään kaupunkiterrorismia kukistamaan Vietnamissa. Armeija häviää huumekauppiaille. Siitä tulee ajan kuluessa sekä uusi ostaja että rikollisten aseistaja.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 061
 • Liked: 6822
Mitäs sitten kun tällaiset "pellesafarit" muuttuu aseellisiksi vasemmistolaisten anarkistien & muslimien toimesta ja kohteena on tämän hallitsemattoman maahanmuuton mahdollistaneet poliitikot ja tällä rahastaneet?

Vasemmisto­nuoret järjestää ”safarin” Suomen rikkaimmille asuinalueille

Että miten sitten selitellään? Jotenkin se käännetään kotoutuksen hyvyyteen ja määrärahojen puutteeseen..?
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 182
 • Liked: 17557
 • covfefe
Huumeet ovat sellaisia tuotteita että sotilaan ja aseet, päinvastaista mielikuvista huolimatta, suorastaan vetävät niitä puoleensa. Huumausaineiden ja rikollisen ihmiskaupan torjunnassa tarvitaan ...pieniä pörröisiä etsijäkoiria (jotka mahtuu pieniin tiloihin) , kameroita, tietokantoja, pistokokeita ja lahjomattomia työntekijöitä. Mutta ennenkaikkea toimivat asuinympäristöt työpaikkoineen, harrastusmahdollisuuksineen ja toimivine sosiaalipolitiikan ratkaisuineen niin ja vankilat jotka on vankiloita ja karkoitukset jotka todella pitää.

Oma veikkaukseni Ruotsin suhteen on sisällissodan kaltainen lopputulema. Meksiko on tästä hyvä esimerkki. Voimme tapattaa satojatuhansia ihmisiä vuositasolla mutta tällä ei ole mitään poliittista merkitystä kun se tehdään huumausaineiden kaupan yhteydessä. Kannattaa kiinnittää huomiota monimiljonääripoliitikkoihin . He ovat vallitsevan päihdepolitiikan supervoittajia myös Suomessa, Ruotsissa kuninkaalliset. Heidän funktio on edistää huumausaineiden käyttöä luomalla valheellista uutista tyhjästä. Mikä edistää päihtymistarvetta ja sataa lopulta institutionaalisena sijoituksena näille takaisin josta muka palautetaan rahaa näennäishyväntekeväisyytenä.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 008
 • Liked: 25061
Mitäs sitten kun tällaiset "pellesafarit" muuttuu aseellisiksi vasemmistolaisten anarkistien & muslimien toimesta ja kohteena on tämän hallitsemattoman maahanmuuton mahdollistaneet poliitikot ja tällä rahastaneet?

Vasemmisto­nuoret järjestää ”safarin” Suomen rikkaimmille asuinalueille

Että miten sitten selitellään? Jotenkin se käännetään kotoutuksen hyvyyteen ja määrärahojen puutteeseen..?

Hyvin mielenkiintoista.

Voisivatko jotkut muut ryhmittymät tehdä vastaavan opintomatkan esim. Lähi-Itä-Keskukseen ja muihin vastaaviin Helsingin lähiöihin, joissa osallistujat voisivat tutustua ählämeiden kulttuurisiin erityispiirteisiin kuten verovaroilla loisimiseen ja muihin (hiekka)neekereiden lajityypillisiin ominaisuuksiin? Oikea Safari siis.

Lainaus
Etelä-Suomen Vasemmistonuoret järjestää ensi lauantaina bussiretken Suomen vauraimmille asuinalueille.

”Mielestämme on tärkeä muistuttaa, että suomalaisten keskuudessa elää toisten ahkeruudesta hyötyvä ja yhteistä etua polkeva ryhmä, vapaamatkustajien näkymätön joukko. Haluamme oppia lisää heidän elintavoistaan, lajityypillisistä ominaisuuksistaan ja levinneisyydestään”.

Teksti on osa Yläluokkasafarin tapahtumakutsua. Lauantaina järjestettävälle bussikierrokselle osallistuvat pääsevät katsomaan, miltä Suomen rikkaimmilla postinumeroalueilla oikeasti näyttää.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Kansan Uutiset.


Järjestäjä: ”Tarkoitus ei ole häiritä ketään”
Tapahtuman nimi on ainakin eksoottinen. Mistä Yläluokkasafarilla oikeastaan on kyse?

Tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaavan vasemmistonuorten varapuheenjohtajan Henrik Jaakkolan mukaan idea on sama kuin luontosafareissakin.

– Tiedetään, että meillä Suomessa on postinumeroalueita, joille keskimääräistä varakkaammat ihmiset ovat keskittyneet, sellaisia, joita voisi oikeastaan kutsua ökyalueiksi. Tutustumme siihen, miltä hyvätuloiset omassa elinympäristössään näyttävät ja miten he elävät, Jaakkola sanoo.

Toiveena on päästä myös jalkautumaan alueille.

– Tarkoitus ei missään nimessä ole häiritä ketään. Tarkkailusafari-periaatteella mennään. Jos jalkaudumme, kyse ei ole siitä, että haluaisimme jollain tavoin tunkeilla, vaan halutaan tutkia ympäristöä, Jaakkola korostaa.

Ajatus safarin järjestämisestä on Jaakkolan mukaan pitkän kypsyttelyn tulos. Osallistujan ei tarvitse olla minkään puolueen jäsen, ja kierros on ilmainen.

– Bussireissulla keskustellaan myös siitä, miten näin on päässyt käymään. Eli miksi suomalaisessa yhteiskunnassa on eriarvoisuutta, miksi toisilla on ja toisilla ei ole, ja myös vähän hallituksen tämän kauden politiikkaa, jossa vauraat saavat yhä enemmän ja köyhiltä otetaan yhä enemmän.


Kohteina ainakin Kuusisaari, Westend ja Kirkkonummen Sundsberg
Bussi suuntaa lauantaina Helsingin lähiöistä muun muassa Helsingin Kuusisaareen, Espoon Westendiin, Kirkkonummen Sundsbergiin ja muille huipputuloisten asuinalueille.

Alkuperäinen idea on peräisin Ruotsista. Ruotsissa järjestettiin vastaavanlainen Överklasssafari vuonna 2012. Lauantain Yläluokkasafari on ensimmäinen kerta, jolloin bussiretki järjestetään Suomessa.

Jaakkola toivoo, että safari herättäisi ainakin keskustelua eriarvoistumisesta. Itse asiassa keskustelu on jo avattukin, hän sanoo.

– Monien tuntuu olevan vaikea ymmärtää sitä, että Suomessa ylipäätään on tulo- ja varallisuuseroja. On vaikea ymmärtää, että ne eivät johdu pelkästään eri ihmisten ahkeruuden välisistä eroista ajatusmallilla ”jos olet todella ahkera, sinusta tulee rikas, mutta jos olet todella laiska, jäät köyhäksi”. Rikkauden ja köyhyyden taustalla vaikuttavat täysin muut mekanismit. Se, että aiheesta käydään keskustelua, on kaikkein palkitsevinta, Jaakkola sanoo.

Monelle suomalaiselle olisi palkitsevaa oikein omin silmin nähdä, miten tietyn uskontoisilla ja tietyn rotuisilla ihmisillä on varaa elää laiskoina herroiksi, kun suomalainen veronmaksaja kustantaa sapuskan, asunnon, ja kaiken siltä väliltä.

”Mielestämme on tärkeä muistuttaa, että suomalaisten keskuudessa elää toisten ahkeruudesta hyötyvä ja yhteistä etua polkeva ryhmä, vapaamatkustajien näkymätön joukko. Haluamme oppia lisää heidän elintavoistaan, lajityypillisistä ominaisuuksistaan ja levinneisyydestään”.

Lisäksi haluamme Rajat Kiinni, ettei näitä kurtturuusuja ole kohta koko Suomi täynnä, niiden kitkeminen kun on niin kovin vaikeaa.


Spesialisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 026
 • Liked: 2632
 • Intelligent blue eyes!
Vassarinuoret kävivät täysin röyhkeästi tutustumassa elättäjiensä tiluksiin kateussafarillaan.  Kommariloisia ruokkivat "ökytaloudet" elättävät myös vasemmiston lemmikkejä, kehitysmaalaisia maahantunkeutujia. Kyseisissä "ökyghetoissa" asuu paljon ihmisiä ja perheitä joilla on näennäisesti paljon omaisuutta, mutta selässä velkaa kuin reppu täynnä kiuaskiviä, ja käyttötilillä usein pelkkä kolminumeroinen saldo. Käteistä ei vain voi vuolla hirsilinnan seinästä.

Perheenisällä voi suvaitsevaissosialistisessa Suomessa olla sadan tonnin vuositulot, mutta kun ryöstövaltio riipaisee siitä lähes puolet pois, niin ennen tilipäivää voi kotona olla pelkästään puuro- ja hernekeittopäiviä kun velkaa ja muita elin- ja asumiskustannuksia on hirmuisesti. Verotus ei toki sinänsä ole ainoa ongelma, vaan pikemminkin se, mitä ja kuinka paljon käteen jäävällä rahalla saa kaupasta. Tämä tilanteessa, kun epäonni on kumuloitunut esim. vaimon pitkäkestoisena työttömyytenä. Miehen hutera, halpatyövoimalla helposti korvattava työsuhde on siis kuin se kuuluisa kamelin selkä. Kyllä se unettomaksi monen vetää. Tässä tilanteessa pienempikin asumismuoto toki olisi suositeltavaa, mutta käsi sydämelle, kuka meistä myisi maltaita maksaneen Ryysyrantansa alle velkapääoman vasta kuin totaalisen pakon edessä? Kun ei se mene siedettävään hintaan muuten kaupaksi.
"Viranomaisilla on erittäin hyvä tilannekuva siitä, mitä tässä maassa tapahtuu. Se on hämmentävän hyvä" -Päivi Nerg

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 168
 • Liked: 4296
Aseväkivaltaan ja kieltoihin liittyen asiat menee näin: a. rikolliset tekevät rikoksia laittomilla aseilla, b. kerätään lailliset aseet kansalaisilta, c. aseilla tehdyt rikokset lisääntyvät, koska rikolliset ovat oppoturnisteja, ja tietävät ettei heillä ole vastassa aseita, jolloin saavat moninkertaisen ylivoiman ja röyhkeyden käydä aseettomien laillisten kansalaisten kimppuun, d. lailliset kansalaiset tietysti protestoi asiaa, mutta äänestänevät jatkossakin siten ettei aselakeja palauteta, e. joten laittomien aseiden kauppiaat rikastuvat entisestään, kun asiakkaiksi tulevat nyt myös lailliset kansalaiset.
Ooh lalaa...

td

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 376
 • Liked: 1497
 • Hiljainen enemmistö. Emme kadu tehokkaasti.
Lainaus
Bosnialainen syyttäjä: Ruotsi on suurin vientimaa Balkanin aseille

Ruotsin laittomat asemarkkinat ovat Euroopan houkuttelevimmat, koska kysyntä on niin suuri.

Ruotsi on suurin vientimaa Balkanilta virtaavien laittomien aseiden kaupalle, sanoo syyttäjä Goran Glamocanin, joka on tutkinut juttua, jossa oli kyse satojen aseiden salakuljettamisesta Ruotsiin.

    ”Ruotsissa on erittäin hyvin toimiva organisaatio aseiden vastaanottamiseen ja myyntiin.”

    ”Meidän tietojemme mukaan Ruotsin asemarkkinat ovat Euroopan houkuttelevimmat. Se johtuu suuresta kysynnästä”, kertoo syyttäjä Glamocanin.

[...]
Ruotsin osalta tuhansia miestyötunteja vaatinut tutkinta päättyi oikeudessa fiaskoon: aseiden vastaanottajaksi epäillylle miehelle saatiin tuomio vain yhden pistoolin laittomasta hallussapidosta. Hän sai kolme kuukautta vankeutta.
[...]
Äskettäin Kroatian ja Slovenian välisellä rajalla kiinni jääneen 29-vuotiaan asesalakuljettajan lasti oli monipuolinen:

    36 käsikranaattia
    kolme rynnäkkökivääriä
    seitsemän pistoolia
    satoja panoksia
    viuhkapanos eli ns. Claymore-miina
    singon ammus

Lasti oli menossa Göteborgiin.
[...]

https://mvlehti.net/2018/01/22/bosnialainen-syyttaja-ruotsi-on-suurin-vientimaa-balkanin-aseille/
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/WLq39a/bosnisk-aklagare-sverige-ar-balkans-storsta-vapenmarknad

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/vmOXEB/sa-mycket-tjanar-vapensmugglarna

Ruotsin syöksykierre senkuin kiihtyy. Poliittisiakin päätöksiä tehdään jo varmasti tuijottamalla 7.62 tai 9mm:n piippua, mikä edelleen kiihdyttää kierrettä.
« Viimeksi muokattu: 23.01.2018, 10:17:32 kirjoittanut td »
Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa. -Adolf Erik Ehrnrooth #kivapuhe 1939-

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 168
 • Liked: 4296
^
Mitenkä sitä tuntuukin, että rynkky ei ole se pahin juttu, eikä sinkokaan, kun verrataan claymore-miinaan. Meinaan että on saatananmoinen vehje, kun laukaistaan viuhkapanos esim. täydellä torilla.
Ooh lalaa...

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 182
 • Liked: 17557
 • covfefe
^
Mitenkä sitä tuntuukin, että rynkky ei ole se pahin juttu, eikä sinkokaan, kun verrataan claymore-miinaan. Meinaan että on saatananmoinen vehje, kun laukaistaan viuhkapanos esim. täydellä torilla.

Juu...tai räjäytetään ensi pienenpi panos nro 1, ja kun avustajat saapuvat, varsinainen taistelulataus. Nämä tero terroristit on tätä hioneet pitkään.

Mutta näin käy kun kansankodista tehtiin kansojenkoti. Aseen hankkiminen on välttämättömyys kun påliisi on lakannut olemasta tai toimimasta. Tuota räjähdeaseiden hankitaa on kuitenkin pidettävä astetta vakavampana ilmönä. Sillä raivataan kokonainen kilpailijaryhmä pois yhdellä iskulla.

-> aseiden laatu kertoo siitä että Ruotsin huumausaineiden kauppa on vieraan valtion hallinnon kiikarissa. Saatu rahamäärä ja varustelu viittaavat valtion kokoiseen toimijaan. Claymoret, singot yms ovat valtioiden (valtiotason toimijan) arsenaalista, ei pikkurikollisten. Näitä ei kiinnosta kymppitonnin jutut, rahaa täytyy tulla miljoonia.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 168
 • Liked: 4296
^ tuo valtiollisen tason toimioita löytyykin alamaailmasta joitakin. Isot mafiat tulee ensin mieleen. Ovat miljardiluokan bisneksiä. SItten on lystiä, kun toinen samankokoinen mafia haluaa osille. Ei lasketa ruumiita enää yksittäin ja sivullisetkin saa osansa. Mut hei bkt kasvaa, toteaisi tähän Vartiainen.
Ooh lalaa...

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 182
 • Liked: 17557
 • covfefe
Minusta kuvaavaa on se että virallisissa tilastoissaan svedupellet tutkivat yksittäisten huumeannosten pitoisuuksia ja vankilakäyttöä yms. En tiedä ovatko edes tehneet jätevesitutkimuksia käytön laajuudesta. Vaikuttaa kuitenkin siltä että virallisesti valtio ei edes halua tietää (tai haluaa mutta minulta ainakin salaa tai en löydä) tilastoja huumausaineiden ja salakuljetusteollisuuden tuotoista.

Aseet, prostituutio ja huumeet kulkevat käsi kädessä. Niille on markkinat. Jos valtio kriminalisoi prostituution oston, on todennäköistä että tästä(kin)irtoaa kova siivu rikollisuudelle. Ja prostituutiomarkkinat jaetaan ja reviiriä on pakko puolustaa (ja vastentahtoista paritettavaa uhattava) asein ja rasismisyytöksin yms. Ja jotta toiminta voi jatkua häiriöttä, sitä on pyörittävä mieluummin lähiöturvasta, jossa oma jengi tai etninen ryhmä suojelee sankarin asemaan nousevaa rikollisjohtajaa.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

diipadaapa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 842
 • Liked: 1826
 • GCM - löyhä sopimus
Kyllä ruotsin poliisi jo heiluttaa valkoista lippua antautumisen merkiksi. Tuo asearsenaali mitä ruotsiin virtaa kertoo jotain oleellista, ja iskut poliiseihin. On vain ajan kysymys koska joku poliisisetä tai useampi ottaa osumaa. Sitten kun armeija marssii kaduille, pitäisi uskaltaa myös käyttää sitä voimaa, eikä vain tarjoilla kahvi ja pullaa.
"Empä tiiä, mutta tämmöstä se on, ja kaiken maailman muslimit täällä hilluu ja kyykkii tuolla ja huutaa...ootahan kohta on minareetti tuossa ukko huutaa siellä tolpassa... öööaaaah! Aamusella viiden aikaa alottaa, sitä on mukava kuunnella."
-Teuvo Hakkarainen-

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 042
 • Liked: 9238

Toisaalta ymmärrän, että poliisin avuksi ei haluta armeijaa. Ensinnäkin, kyseessä pitäisi olla kokeneita ammattisotilaita, niinkuin vastapuolellakin.
Toiseksi, rikollisten käyttämät keinot kasvavat vastuksen mukaan ja pian ollaan -70-luvun Pohjois-Irlanti meiningissä, missä poliiseilla/sotilailla
on vahvat tukikohdat mistä lähdetään partioimaan lähikatuja.

Fiksumpaa olisi laittaa alueelle niin perkeleesti poliiseja, että jonkunlainen kattava valvonta on aina lähellä. Nyt olen ymmärtänyt taktiikaksi, että
poliisi ei näy eikä kuulu ennenkuin soitetaan siivoamaan jälkiä tai hupikivityksen/ammuskelun kohteeksi.

Tuollainen yllämainittu perseily tuomioiden jakamisessa ei tee kansainvälisestä yhteistyöstä Ruotsin kanssa mitenkään houkuttelevaa (lähteiden turha käyttö) ja
heidän pitäisi tehdä linjaus, että jos Ruotsiin tuotavaa huumetta/asetta saadaan matkan varrella kiinni, niin tuomio annetaan tavaran lähtömaassa/missä tutkinta
on hoidettu alunperin. Ei Suomen ja Ruotsin tapaan pikkuläpsyä hyihyillä murhaamisen valmistelusta.

Korona on jossain toisella planeetalla. Ei sellaista voi sattua koivun ja tähden alla.

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 168
 • Liked: 4296
Tuo armeija kadulla on yhtä tyhjän kanssa jos sillä ei ole tarvittavia voimankäyttövaltuuksia ja mikä merkittävämpää sotilailla pitää olla pää kunnossa että kykenee toimimaan tilanteessa. Jos armeija viedään kaduille tarkoituksena säikäyttää vastapuoli kiltiksi, on se tuhoontuomittu taktiikka. Vastapuoli kun ei säikähdä poliisia se heittää automatic armeijalle haasteen. Ja jos tuohon haasteeseen ei vastaa kovalla rytinällä on edessä helvetti, koska jos tuo lähiön porukka näkee olevansa vahvempi, kuin ruotsin armeija, se tarkoittaa että he hallitsevat suvereenisti tilaa. Jos armeija korttin käyttö paljastuu pluffiksi on sillä oikeasti vakava seuraus, on parempi pelotella armeijalla ja antaa ymmärtää sen olevan vahva, kuin käytännössä todistaa se mitään tekemättömäksi nössölaumaksi.

Armeijan paljastuessa nössölaumaksi, myös tämä vaikuttaisi radikaalisti kantaruotsalaisiin. Mikä on ehkä tervettä, kun ei voi edes henkisesti piiloutua armeijan taakse ajatuksella että jos asiat menee tosi pieleen, niin kyllä se armeija lopulta laittaa asiat kuntoon.
Ooh lalaa...

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 168
 • Liked: 4296
Tuli mieleeni tuosta claymore-miinasta. Oliko noissa tappava vaikutus n.150m?
Ooh lalaa...

td

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 376
 • Liked: 1497
 • Hiljainen enemmistö. Emme kadu tehokkaasti.
^
Mitenkä sitä tuntuukin, että rynkky ei ole se pahin juttu, eikä sinkokaan, kun verrataan claymore-miinaan. Meinaan että on saatananmoinen vehje, kun laukaistaan viuhkapanos esim. täydellä torilla.
Totta, mutta tarkoitin tällä: "Poliittisiakin päätöksiä tehdään jo varmasti tuijottamalla 7.62 tai 9mm:n piippua..." uusruotsalaisten rikollisten kulttuuriin kuuluvaa viranomaisten ja poliitikkojen (ja perheiden) uhkailua päämäärien saavuttamiseksi.
Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa. -Adolf Erik Ehrnrooth #kivapuhe 1939-

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 168
 • Liked: 4296
^
Mitenkä sitä tuntuukin, että rynkky ei ole se pahin juttu, eikä sinkokaan, kun verrataan claymore-miinaan. Meinaan että on saatananmoinen vehje, kun laukaistaan viuhkapanos esim. täydellä torilla.
Totta, mutta tarkoitin tällä: "Poliittisiakin päätöksiä tehdään jo varmasti tuijottamalla 7.62 tai 9mm:n piippua..." uusruotsalaisten rikollisten kulttuuriin kuuluvaa viranomaisten ja poliitikkojen (ja perheiden) uhkailua päämäärien saavuttamiseksi.

Hyvä huomio. Itse ajattelin aseiden käyttöä terrorismin näkökulmasta. Lähi-idässä ja suurimmassa osassa maailmaa demokratiaa joko ymmärretä alkuunkaan, tai sitten vaan ei hyväksytä sitä, koska esim. voimalla saa aikaan itse haluamansa päätöksen. Joten poliitikkojen uhkailu sopii hyvin tuohon lähi-itä mentaliteettiin.
Ooh lalaa...

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 181
 • Liked: 6833
Tuli mieleeni tuosta claymore-miinasta. Oliko noissa tappava vaikutus n.150m?

Ei ole niin iso jytky.
https://youtu.be/4X6i_4IEd_M?t=42

Yuri Bezmenov kertoi tapauksesta, kun tämä oli Intiassa komennuksella (KGB:n subversiivissa hommissa), että eräänä päivänä oli juopottelemassa kommunistitoverinsa kanssa, jossain yliopistolla muistaakseni, ja meni käymään kusella. Matkalla tämä huomasi riveittäin pahvilaatikoita, missä luki päällä "oppimismateriaalia" tai jotain. Yuri avasi yhden paketin kulmaa ja totesi laatikon olevan täynnä rynnäkkökiväärejä. Paketit taisi olla matkalla Pakistaniin. Yuri yritti sitten vuotaa tietoja medialle, että "Pakistan is about to erupt into civil war" tms. Viesti kaikui kuuroille korville.

En epäile hetkeäkään, etteikö samaa tapahtuisi juuri nyt ympäri Eurooppaa.
premissi = tarkalleen määritelty juurisyy

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 408
 • Liked: 13280
Tuo armeija kadulla on yhtä tyhjän kanssa jos sillä ei ole tarvittavia voimankäyttövaltuuksia ja mikä merkittävämpää sotilailla pitää olla pää kunnossa että kykenee toimimaan tilanteessa. *SNIP*

Ei tilanne ratkea armeijan voimankäyttöön, tai edes sen puutteeseen. Se mitä sen jälkeen tapahtuu, ratkaisee. Kuvitellaan tilanne, että armeija marssitetaan monikulttuurisiin ghettoihin ja tilanne otetaan ns. pohkeeseen. Kumiluodein, luodein, pampuin, kyynelkaasuin. Jokaikinen negroidi, hiekkanegroidi ja balkani joka edes NÄYTTÄÄ epäilyttävältä, talutetaan mellakkanippareissa, silmät pandana ja aiphouni säpäleinä ulos ghettosta. Muutama pahin siirtyy rytäkässä allahin luo.

Mutta mitä sen jälkeen? Niin. Mitä sen jälkeen?

Jo ennen kuin kyynelkaasun haju on haihtunut ghettosta, paikalliset RHC-häxat ja poliitikot kuitenkin aloittavat itkun näiden reppanoiden puolesta. Varsinkin, jos pidätyksiä on jouduttu tekemään vähän laajemmalla haavilla ja ronskimmalla kädellä. Samaan aikaan on kuitenkin tallessa muutama jalkapallostadionillinen partalapsia mellakkanippareissa. Mitä niille tehdään?

Syytetään jostain? Vaikka syytettäisiin, niin "rangaistuksena" on sakkoja tai ehtoollista -> vapaalle jalalle, takaisin ghettoon juonimaan kataluuksia-> paluu lähtöruutuun.
 
Ei syytetä mistään? -> Pakko ne on jossain vaiheessa laskea takaisin ghettoon juonimaan kataluuksia-> paluu lähtöruutuun.

Karkottaa niitä ei tietenkään voi, koska ihmisoikeudet, kansainväliset sopimukset ja Varma KuolemaTM. Suurella osalla lisäksi kansalaisuus taskussa. Eihän kriminaaleja nytkään edes yritetä karkottaa, joten ero siinä onko pidätyksen tehnyt armeija vai poliisi, ei tuo mitään ratkaisua ongelmaan.

Ongelma ei siis ole armeijan voimankäyttö, tai edes sen puute. Ongelma on se, että sen ghetto-operaation jälkeen ei tehdä sitä, joka pitäisi tehdä (ja voitaisiin tehdä) jo kauan ENNEN, kuin armeija joutuu puuttumaan peliin: jokaikinen raiskaaja, kivien heittelijä, vastaanhangoittelija, sosiaalipummi, jne aina tavattaessa kiinni, ja ulos maasta. Välittömästi ensimmäisen tuomion jälkeen, ilman valitusoikeutta. Jos on perhettä yhdistelty, niin perhe aina mukaan. Jos on saatu kansalaisuus, niin se perutaan.

On täysin kestämätön tilanne, että maahan (mihin tahansa maahan) otetaan tunkeutujia, joille annetaan vapaus olla sopeutumatta ja integroitumatta. Tuohon se sitten johtaa. Ruotsissa ensin, Suomessa hetken päästä. Tuomituille rikollisille ei edes vaadita karkoitusta, siitä karkoituksen toteuttamisesta nyt puhumattakaan. Kansalaisuuksia jaellaan kuin pedofiili karamellia, ja näin viimeistään sementöidään sopeutumaton roskaväki ikuisiksi ajoiksi veronmaksajien riesaksi.


Armeijan paljastuessa nössölaumaksi...... *SNIP*

Aaa.... kuten esimerkiksi siten, että silloin kun divisioona monimurhaajaan ja vankikarkurin oloisia, sotaikäisiä miehiä rynnii rajan yli, niin sen sijaan, että armeija ottaisi miehet kiinni, armeija ryhtyykin näiden partalapsukaisten laukkupikkoloiksi?  :roll:

= Ruotsalaisille on turha nauraa, sama paska on meillä edessä X-vuoden päästä.

e:muoks
« Viimeksi muokattu: 24.01.2018, 11:11:46 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 168
 • Liked: 4296
Miljonääri on oikeassa. Ei sitä armeijaa kannata lähettää lähiön, jos poliitikkojen kantti ei kestä tehdä etukäteen tarvittavia päätöksiä. Tai sitten poliitikot pyytävät epäsuorasti armeijaa tekemään sotilasvallankaappauksen. Monessa valtiossa tuo toimiikin, kun poliitikot ovat ensin ajaneet tilanteen yhteiskunnassa kestämättömäksi.
Ooh lalaa...

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 969
 • Liked: 15716
Ei ole niin iso jytky.

Kannattaa huomioida, että tämäntyyppisen miinan tappovaikutus ei perustu niinkään painevaikutukseen, vaan sirpaleisiin, joilla tappava etäisyys on selvästi suurempi kuin painevaikutuksella. Miinasta riippuen tappavaksi katsottu etäisyys voi ulottua alle tai yli tuon 150 metriä:

M18 Claymore mine - Wikipedia
https://en.wikipedia.org/wiki/M18_Claymore_mine

Lainaus
Sweden's SMI armaments manufacturer produces the 17/4C "Giant Shotgun" obstacle clearance directional mine, also used for "anti-ambush, ambush, and destruction of airborne arriving troops on the battlefield." It weighs 20 kg, with a pre-fragmented plate which breaks into 1,600 hexagonal shaped fragments weighing 5.7 grams per fragment. Lethal distance is 150 metres, with 2 fragments per square metre. Remote controlled. Marconi developed a proximity fused version.

PADMINE is an anti-personnel directional fragmentation mine produced by the United Kingdom, similar to the Claymore in cosmetic design with two swivelling legs, inserted into soft-ground. Its lethality out to 50 metres arrives in the form of 650 steel balls and it is activated by remote control or trip wire.

The M18 directional fragmentation anti-personnel mine, developed by Cardoen of Chile, contains 626 grams of explosives, surrounded by 607 AP fragmentation units providing a 60 degree arc of fire, with a 50-250 metre lethal range.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

kelloseppä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 986
 • Liked: 2611
...
On täysin kestämätön tilanne, että maahan (mihin tahansa maahan) otetaan tunkeutujia, joille annetaan vapaus olla sopeutumatta ja integroitumatta. Tuohon se sitten johtaa. Ruotsissa ensin, Suomessa hetken päästä. Tuomituille rikollisille ei edes vaadita karkoitusta, siitä karkoituksen toteuttamisesta nyt puhumattakaan.
...
= Ruotsalaisille on turha nauraa, sama paska on meillä edessä X-vuoden päästä.
...

Nauran silti; tämä sanottiin ääneen jo 1995, mutta kovinkaan montaa tyyppiä ei Suomessa asia silloin kiinnostanut ...

"...the world power centers, that wish to "Germanize" and "Islamize" the Balkan and Europe ..."

www.youtube.com/watch?v=gOtILYHYrT0

Kohdassa 2:11-2:28

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 042
 • Liked: 9238

Viimepäivien lehdissä on rohjettu jopa antaa numeroita jengisodan tuloksesta:

131 kuollutta
520 loukkaantunutta
yli 1500 poliisin tutkimaa ampumissattumusta
(ilmeisesti 2011 lähtien, maksumuurin takana juttu)
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/bKzddl/aftonbladets-granskning-avslojar-131-doda--over-520-skottskadade

Ja lisää tulee koko ajan kiihtyvällä tahdilla:

Pari "myöhäisteiniä" löydetty ammuttuna ja viety hoitoon Södertäljessa:
https://www.expressen.se/nyheter/tonarspojkar-skjutna-fordes-till-sjukhus/


Miltä kuullostaisi Suomen jengisattumussaldoksi ?
Korona on jossain toisella planeetalla. Ei sellaista voi sattua koivun ja tähden alla.

diipadaapa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 842
 • Liked: 1826
 • GCM - löyhä sopimus
PT-media 23. - 24.1.2018
"Seuraavat uhrit olivat sivulisia. 40-vuotias ulkopuolinen mies, joka asui lähellä autotallia, kertoi poliisille kuinka hänen tuntemansa miehet juoksivat pois autotallista. Kuusi viikkoa myöhemmin 7. maaliskuuta murhattiin mies ja hänen vaimonsa. Useita henkilöitä murtautui pariskunnan asuntoon ja viilsi naiselta kurkun auki. Nainen oli vielä enempi sivullinen, sillä hän ei ollut nähnyt mitään eikä tiennyt tapahtumista mitään.

Mies saapui kohta sen jälkeen kotiin ja soitti hätäkeskukseen ja kertoi, että vaimo oli puukotettu ja nimesi tekijät. Murhamiehet olivat kuitenkin lähistöllä ja tulivat uudestaan huoneistoon. Mies pakeni parvekkeen kautta, mutta tekijät saivat tämän kadulla kiinni ja hakkasivat puukoilla miehen kuoliaaksi keskellä katua."


https://pt-media.org/2018/01/23/uusruotsalaisille-pitkia-vankeuksia-viime-talvisesta-murharyppaasta/

https://pt-media.org/2018/01/24/fouad-saleh-oli-nauravainen-ja-onnellinen-kun-kuuli-elinkautistuomiostaan/


Harmillista kun täysin sivullinen pariskunta ottanut osumaa. Tuollainen kultamuna. Ruotsalaiset varmaan ihmettelee.
« Viimeksi muokattu: 24.01.2018, 11:08:21 kirjoittanut diipadaapa »
"Empä tiiä, mutta tämmöstä se on, ja kaiken maailman muslimit täällä hilluu ja kyykkii tuolla ja huutaa...ootahan kohta on minareetti tuossa ukko huutaa siellä tolpassa... öööaaaah! Aamusella viiden aikaa alottaa, sitä on mukava kuunnella."
-Teuvo Hakkarainen-

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 526
 • Liked: 10554
Miljonääri on oikeassa. Ei sitä armeijaa kannata lähettää lähiön, jos poliitikkojen kantti ei kestä tehdä etukäteen tarvittavia päätöksiä. Tai sitten poliitikot pyytävät epäsuorasti armeijaa tekemään sotilasvallankaappauksen. Monessa valtiossa tuo toimiikin, kun poliitikot ovat ensin ajaneet tilanteen yhteiskunnassa kestämättömäksi.

Ruotsin tilanne on sellainen, että asellisien ryhmittymien syntymistä kannattaa välttää huolella, koska ulkopolitiikka on melkein pelkästään sitä, että puolustellaan muiden nurkissa pyöriviä terroristeja siitä toivossa, että onnistutaan luomaan kriisipesäke, jonne voi viedä aseita.

Mulla ei ole ratkaisua israelilaisien ja palestiinalaisien huonoihin väleihin, mutta siellä pyörivät ruotsalaiset kannattaisi ampua, koska niistä on vain haittaa kaikille.

Heti kun Ruotsi alkaa kriisiytyä, sinne alkaa virrata aseapua joka suunnalta kiitokseksi siitä, että mitä ruotsalaiset ovat saaneet aikaiseksi muualla. Jos siellä pannaan armeija pitämään yllä järjestystä mamulähiöissä, niin seuraavaksi siellä on liuta ulkolaisia tiedustelupalveluita organisoimassa mamuja, jotta saataisiin ryhmittymiä, joita voidaan alkaa tukea.

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 168
 • Liked: 4296
Miljonääri on oikeassa. Ei sitä armeijaa kannata lähettää lähiön, jos poliitikkojen kantti ei kestä tehdä etukäteen tarvittavia päätöksiä. Tai sitten poliitikot pyytävät epäsuorasti armeijaa tekemään sotilasvallankaappauksen. Monessa valtiossa tuo toimiikin, kun poliitikot ovat ensin ajaneet tilanteen yhteiskunnassa kestämättömäksi.

Ruotsin tilanne on sellainen, että asellisien ryhmittymien syntymistä kannattaa välttää huolella, koska ulkopolitiikka on melkein pelkästään sitä, että puolustellaan muiden nurkissa pyöriviä terroristeja siitä toivossa, että onnistutaan luomaan kriisipesäke, jonne voi viedä aseita.

Mulla ei ole ratkaisua israelilaisien ja palestiinalaisien huonoihin väleihin, mutta siellä pyörivät ruotsalaiset kannattaisi ampua, koska niistä on vain haittaa kaikille.

Heti kun Ruotsi alkaa kriisiytyä, sinne alkaa virrata aseapua joka suunnalta kiitokseksi siitä, että mitä ruotsalaiset ovat saaneet aikaiseksi muualla. Jos siellä pannaan armeija pitämään yllä järjestystä mamulähiöissä, niin seuraavaksi siellä on liuta ulkolaisia tiedustelupalveluita organisoimassa mamuja, jotta saataisiin ryhmittymiä, joita voidaan alkaa tukea.

Kriisien eskaloituminen on aina jonkun ns. ulkopuolisen etu. Syyriassakin kun alkoi kähinä, siellä pyöri Mossadin ja CIA:n väkeä runsaasti, ja varmaan vieläkin ovat paikalla. Jenkit sitten aseisti avokätisesti kaikkia ryhmiä, jotka sanoivat käyvänsä kamppailua Syyrian hallitusta vastaan.
Ooh lalaa...

Tagit: