Kirjoittaja Aihe: 2015-11-02 Supolla tiedotustilaisuus kansallisesta turvallisuudesta  (Luettu 92492 kertaa)

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 13 564
 • Liked: 21030
En tunne tapauksia. Ymmärrän silti, että yksikään kuudesta teosta ei aiheuttanut vakavaa vaaraa saati henkilövahinkoja. Rikoslaissa on pykälä ns. kelvottomasta yrityksestä, josta ei rangaista.

Halveksittaviahan ne toki ovat, kelvottomat, mutta terrorismia...

En minäkään tunne kovin hyvin tapauksia, mutta muistelen nähneeni jonkun maininnan siitä, että jossain tapauksessa olisi esimerkiksi tulipalo huoneiston sisällä estynyt vain sen vuoksi, että sisin lasi ei ollut särkynyt. Jos jotkut multikulturalistit alkaisivat öisin heitellä minun tai muiden hommalaisten makuuhuoneiden ikkunaan polttopulloja Hommaforumia vastustaakseen, niin kyllä sekin alkaisi lähestyä terrorismia, vaikka kukaan ei olisi vielä ehtinytkään kuolla. Tuollaisessa touhussa on vain ajan kysymys, kun ihmisiä kuoleekin, kuten vaikkapa Saksassa on saatu nähdä.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 973
 • Liked: 13226
 • Puhekin on teko
Mielenkiintoinen yksityiskohta (jota on sivuttu useissa kommenteissa) niin on tässä:
Yhtäkään turvapaikanhakijoihin kohdistuvaa "puolittaista hyökkäystä" ei ole voitu pistää äärioikeiston piikkiin Suomessa.

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 054
 • Liked: 20153
En tunne tapauksia. Ymmärrän silti, että yksikään kuudesta teosta ei aiheuttanut vakavaa vaaraa saati henkilövahinkoja. Rikoslaissa on pykälä ns. kelvottomasta yrityksestä, josta ei rangaista.

Halveksittaviahan ne toki ovat, kelvottomat, mutta terrorismia...

En minäkään tunne kovin hyvin tapauksia, mutta muistelen nähneeni jonkun maininnan siitä, että jossain tapauksessa olisi esimerkiksi tulipalo huoneiston sisällä estynyt vain sen vuoksi, että sisin lasi ei ollut särkynyt. Jos jotkut multikulturalistit alkaisivat öisin heitellä minun tai muiden hommalaisten makuuhuoneiden ikkunaan polttopulloja Hommaforumia vastustaakseen, niin kyllä sekin alkaisi lähestyä terrorismia, vaikka kukaan ei olisi vielä ehtinytkään kuolla. Tuollaisessa touhussa on vain ajan kysymys, kun ihmisiä kuoleekin, kuten vaikkapa Saksassa on saatu nähdä.

Niin, kysymyshän on siitä, mitä on tapahtunut eikä siitä, mitä olisi voinut tapahtua, jos olisi toimittu toisin.

Minusta on koko lailla eri asia, jos känniääliö heittää palavan astian talon ulkokiveykselle taloon osumatta verrattuna siihen, jos vaikkapa allekirjoittanut tuho- ja murhapolttorykmenttikokemuksen pohjalta aidosti ja oikeasti polttaisi nukkuvia ihmisiä hengiltä.

Tuomita pitää, ei siinä mitään, mutta pitää tuomita ankarasti intention, tahallisuuden ja suunnitelmallisuuden pohjalta. Minut pitäisi tuomita ankarasti, jos moiseen hullutukseen lähtisin.  Känniääliöitä ja lukio-KKK -poikia pitäisi lyödä pikemminkin vanhalla villasukalla tai syylingillä eikä lähteä julkisesti meuhkaamaan. Tulee huonoimmassa tapauksessa näitä uunoja lisää kehiin.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 312
 • Liked: 10160
 • Oulu- Uleåborg
  • Esa Paloniemi- nude but not naked
Lainaus
Suomessa tehtiin viime vuonna Suomen ensimmäinen epäilty murha, joka täyttää viharikoksen tunnusmerkit.
Vaasan Hovioikeudenpuistikon tapauksessa 16-vuotias romanimies löi puistokäytävällä puukolla kaulaan kuusikymppistä vaasalaismiestä. Mies menehtyi myöhemmin saamiinsa vammoihin. Tapauksen syyttäjä pitää tekoa romanimiehen valtaväestöön kohdistamana viharikoksena.

Eipä ole suurta meteliä ensimmäisestä rasistisesta murhasta pidetty. Ei marsseja, kukaan ei ole Unelmoinut, ei konsertteja eikä pöyristymistä. Lieneekö uhri ollut vääränvärinen?

Jos mamu olisi joutunut suomalaisen tappamaksi, todennäköisesti kakkamyrsky olisi ollut mitä melkoisin.


Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

https://esapaloniemi.webnode.fi/
Nude but not naked

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 007
 • Liked: 97591
Lainaus
Abdulkarim & Saarikoski

Tur­va­pai­kan­ha­ki­joi­ta vas­taan on is­ket­ty vii­me kuu­kau­sien ai­ka­na kuu­si ker­taa. Nel­jä ker­taa on yri­tet­ty polt­taa vas­taan­ot­to­kes­kus tai opis­to, jos­sa asuu lap­sia. Hom­ma­fo­ru­mil­la ke­rä­tään ja jul­kais­taan vas­taan­ot­to­kes­kus­ten osoit­tei­ta. Mik­si suo­je­lu­po­lii­si ei pi­dä ää­ri­oi­keis­ton vä­ki­val­taa ter­ro­ris­mi­na?

Pys­tyy­kö Suo­mi tur­vaa­maan myös ro­dul­lis­tet­tu­jen ih­mis­ten tur­val­li­suu­den maas­sa? Vie­rai­na si­säi­ses­tä tur­val­li­suu­des­ta vas­taa­va ke­hi­tys­pääl­lik­kö Tar­ja Mank­ki­nen si­sä­mi­nis­te­riös­tä ja yh­tei­sö­so­vit­te­li­ja Mi­riam At­tias Pa­ko­lais­avus­ta.
Radio Helsinki 4.11.2015

Olipa jännä ohjelma ja jännää "journalismia".

Teemana alussa, miksi "turvapaikanhakijoihin kohdistuva järjestelmällinen väkivalta" ei saa Suomessa terrorismimääritelmää. A&S:n mukaan vastaanottokeskuksiin on tehty paljon vakavia iskuja. Syynä on "oikeistoilmapiiri", jonka on synnyttänyt Jussi Halla-ahon rasistinen Scripta-blogi vuodesta 2003 ja myöhemmin rasistista ideologiaa levittävä Hommaforum. Breivik tietysti mainittu tässä yhteydessä.

A&S toistivat dramaattisesti koko lähetyksen ajan lapsia ja lapsiin kohdistuvia iskuja, jotka esitettiin äärioikeiston tekemiksi. Sekä sisäministeriön Mankkiselta että Suojelupoliisin Pelttarilta tiedusteltiin, kuoleeko joku kohta, ja mitä he aikovat tehdä sen estämiseksi.

Kun Mankkinen määritteli terrorismin järjestelmälliseksi toiminnaksi yhteiskuntajärjestelmän kaatamiseksi, A&S havahtuivat, että koska Rajat kiinni -mielenosoituksessa on vastustettu hallituksen politiikkaa, on vastaanottokeskusiskujen taustalla sama äärioikeistolainen politiikka kuin mielenosoittajilla => terrorismia.

A&S väitti, että hallitus on luonut rodullistetuille ihmisille Facebookissa "Älkää tulko tänne"-kampanjan, kun oikeasti hallitus julkaisi Facebookissa arabiaksi Maahanmuuttoviraston tiedotteen uudesta Irakin turvallisuusarviosta.

A&S kertoi, että EU:lta on tullut noottia, että Suomen poliisi ei tunnistaisi rikoksissa rasistista motiivia. En ole kuullut tällaisesta, mutta jo ajatuskin on älytön. Rikokset etenevät syyttäjälle riippumatta siitä, onko poliisi ottanut kantaa rikoksen motiiviin. Todisteena siitä, että poliisi ei tunnista rikosten rasistista motiivia, esitettiin jokin Vesa Puurosen kirjassa mainittu tapaus etiopialaisopiskelijoiden pahoinpitelystä.

A&S kyseenalaisti viranomaisten puolueettomuuden, sillä viranomaiset joutuvat seuraamaan hallituksen maahanmuuttopoliittista ohjelmaa, jossa on "huolestuttavia, rasistisia ja äärioikeistolaisia" piirteitä. A&S:n mukaan hallituksen linjauksessa on "samoja pointteja" kuin Rajat kiinni -mielenosoituksessa, mikä on "hurjaa".

A&S puolusteli äärivasemmiston väkivaltaa paheksumalla sisäministeriön raporttia, jossa heidän mukaansa oli esitetty, että turvapaikanhakijoiden oikeuksia puolustavat vasemmistolaiset ja anarkistit "ovat samanlaisia ihmisiä kuin ne, jotka heittelevät tuolla polttopulloja kohti lapsia". Kun Mankkinen kertoi, että Ruotsissa äärivasemmistolaiset ryhmät käyttävät väkivaltaa viranomaisia ja muita vastaan tavoitteena lietsoa konfliktia, Saarikoski sydämistyi oikeutetun vasemmistoväkivallan arvostelemisesta: "Poliisihan on myös väkivaltakoneisto. Tuo ei kuulosta yhtään tasapainoiselta."

Tarja Mankkinen nollasi loppupuolella vähät pisteensä väittämällä, että "reilut 20 vuotta sitten perheväkivalta ei ollut rikos".
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Siisel

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 69
 • Liked: 47
 • Kansallismielinen separatisti ja Putin-trolli

Sotilasliitto Nato epäilee, että muukalaisvihaa lietsotaan Euroopassa järjestelmällisesti, kirjoittaa Dagens Nyheter.

Sotilasliiton strategisen viestinnän keskuksen johtaja sanoo, että eri maissa tehdyt havainnot kertovat jonkin tahon koettavan vaikuttaa mielipiteisiin Euroopan alueella. Yhtäläisyyksiä on havaittu esimerkiksi siinä, minkä tyyppistä vihamielinen aineisto on ja kuinka sitä levitetään.

Lehden mukaan pakolaiskriisi on tarjonnut runsaasti sytykkeitä muukalaisvihalle ja rasismille. Se kirjoittaa myös, että Naton informaatiosodan asiantuntijat koettavat parhaillaan selvittää, mikä taho on järjestäytyneen vihakampanjoinnin takana.


Ehdottaisin nyt jotain hommalaisten painostusta sivuston ylläpitäjien suuntaan, että kaikki homman palvelimen lokit ym. tieto, varsinkin ip-osoitteisiin liittyen, nollattaisiin. Sen jälkeen jokainen, joka haluaa anonyymisti täällä.käydä, käyttää sitten välityspalvelinta, jonka tiedonsiirto salattua.

Kaikki nimitiedot.omista profiileista pois, jos on.

Nyt kun nimittäin näyttää siltä, että vasemmisto yhdessä federalistien kanssa, aikovat rinnastaa vastapuolen rikollisiksi.

Ja kuten historia kertoo, kun ihminen on julistettu rikolliseksi, saa sille lopulta tehdä mitä tahansa. Moni ei ymmärrä, että juutalaiset olivat Natsi-Saksassa ihan virallisesti rikollisia.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 489
 • Liked: 10567
Muutamassa kuukaudessa on perustettu puolitoistasataa vokkia kenen tahansa naapuriin - onko kyse terrorista?

Saadaan lisää sotilaita ja terroristeja siltä varalta, että ryssä hyökkää.

Vokeiksi naamioidut varuskunnat on ovelasti hajautettu ympäri maata ja niiden asukit osaavat hankkia aseensa itse, joten koko maan turvallisuustilanne kohenee.

b_kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 830
 • Liked: 4041
Nur Mohamedin kaltaiset kotoutuneet mamutkin ymmärtävät tosiasiat, mutta unelmakuplassaan elävät ei vaan tajua edelleenkään.

http://caalim68.puheenvuoro.uusisuomi.fi/205971-suojelupoliisin-uhka-arvio-on-otettava-vakavissaan
Lainaus
ISIS-terroristijärjestön värväys on vauhdissa myös Suomessa ja kohdistuu suomensomaleihin. Suomeen on muotoutunut terrorismia tukevia ryhmiä, jotka pyrkivät radikalisoimaan ja värväämään ihmisiä sekä lisäämään radikaali-islamistisen ideologian kannatusta. Tukiryhmittymät saattavat kasvaessaan ja vahvistuessaan ryhtyä myös operatiiviseen toimintaan. Suojelupoliisi arvioi, että tukitoiminta todennäköisesti kasvaa entisestään. Minua hämmästyttää suuresti, että viranomaisten ja ministerien loogiseen argumentaatioon suhtaudutaan suorastaan hysteerisen tunteellisesti.

UgriProPatria

 • Vieras
Muutamassa kuukaudessa on perustettu puolitoistasataa vokkia kenen tahansa naapuriin - onko kyse terrorista?

Saadaan lisää sotilaita ja terroristeja siltä varalta, että ryssä hyökkää.

Vokeiksi naamioidut varuskunnat on ovelasti hajautettu ympäri maata ja niiden asukit osaavat hankkia aseensa itse, joten koko maan turvallisuustilanne kohenee.

Sotilaita ja terroristeja onkin Suomeen haalittu jo kiitettävästi, Ryssää vaan ei näy missään. :o

Mutta kumma kyllä, nuo sotilaat ja terroristit itse eivät olekaan vaikuttaneet kovin suomalaismielisiltä, kiukuttelevat normaalista ruuasta, ryöstelevät ja raiskaavat suomalaisia, pääasiassa vanhuksia ja pikkulapsia. Niillä on sellainen, uskonnollinen tapa.

Ei herraneaika. Ei kai ne ole vaan vihollisia? Ruotsin meille etujoukkoina lähettämiä?  :-\

Ryssä ei näin tee, vaan on jopa tarjonnut auttavaa kättään monessa asiassa. He ovat enemmän suomalaismielisiä kuin etelästä ja lännestä tänne tulleet ja toimitetut sotilaat, terroristit, miehittäjät ja raiskaajat. Asuuhan Itärajan takana suuria suomalaisheimoja, meidän omaa kansaamme, sekä paljon ystävällisiä slaaveja.  :)

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 39 792
 • Liked: 59867
 • Kansanryhmäkiihottunut takaisinviskaaja
Lainaus
Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Teemu Sinkkonen (...) Myös polttopulloisku pakolaisia vastaan voisi hänen mukaansa olla terrorismia, jos päättäisimme kutsua sitä sellaiseksi.
Aamulehti 5.11.2015

UPI:n Teemu Sinkkonenhan linjasi Pariisin ja Kööpenhaminan terrori-iskujen jälkeen legendaarisesti, että terrorismi ei ole ongelma, jos emme kiinnitä siihen huomiota. Nyt Sinkkosen mukaan polttopulloisku vastaanottokeskukseen on terrorismia, jos päätämme kutsumme sitä terrorismiksi. Varsinainen tutkija.

Linkki ilmeisesti haitalliseen kuvatiedostoon poistettu. Teksti oli: "Montako jalkaa koiralla on, jos häntää kutsutaan jalaksi? Viisi. Hännän kutsuminen jalaksi ei tee siitä jalkaa.
« Viimeksi muokattu: 06.11.2015, 13:59:28 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Euroopan kansoilla ole oikeutta valvoa rajojaan, vaan sen sijaan velvollisuus ottaa vastaan maailman köyhimpien ihmisten tulva. "
— António Guterres, YK:n pääsihteeri, sosialisti Portuganista (Vision Europe Summit 2021 -kokouksessa)

Larva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 736
 • Liked: 6575
 • The Phosphorescent
Kappas. Kun tätä ketjua klikkaa, Avast blokkaa viruksen / mahdollisen tunkeutujan. Muilla samaa?
Uhrautuminen on suotavaa; uhriutuminen säälittävää.

b_kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 830
 • Liked: 4041
^Kuvatiedostossa haittaohjelma :facepalm:   >:(

UgriProPatria

 • Vieras
Kappas. Kun tätä ketjua klikkaa, Avast blokkaa viruksen / mahdollisen tunkeutujan. Muilla samaa?

^Kuvatiedostossa haittaohjelma :facepalm:   >:(

SÄPO? CIA?   >:(

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 39 792
 • Liked: 59867
 • Kansanryhmäkiihottunut takaisinviskaaja
Poistin linkin kuvatiedostoon.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Euroopan kansoilla ole oikeutta valvoa rajojaan, vaan sen sijaan velvollisuus ottaa vastaan maailman köyhimpien ihmisten tulva. "
— António Guterres, YK:n pääsihteeri, sosialisti Portuganista (Vision Europe Summit 2021 -kokouksessa)

Larva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 736
 • Liked: 6575
 • The Phosphorescent
Kiits. Nyt ei enää herjaa.
Uhrautuminen on suotavaa; uhriutuminen säälittävää.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 007
 • Liked: 97591
http://yle.fi/uutiset/ex-poliisiylijohtaja_paatero_turvapaikanhakijoiden_maaraa_on_rajoitettava/8431739
Ex-poliisiylijohtaja Paatero: Turvapaikanhakijoiden määrää on rajoitettava

Lainaus
Kaisa Väkiparta ‏@Kaisa_v 5. marraskuuta

Kuka kertoisi Paaterolle, että turvapaikanhakijoiden määrää ei voi rajoittaa? #tphakijat  http://yle.fi/uutiset/ex-poliisiylijohtaja_paatero_turvapaikanhakijoiden_maaraa_on_rajoitettava/8431739
Twitter

Kuka kertoisi Pakolaisavun viestintäpäällikölle (ja muutamalla muullekin), että turvapaikanhakijoiden määrää voi rajoittaa hyvinkin helposti, jos siihen vain on tahtoa?
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 973
 • Liked: 13226
 • Puhekin on teko
Kuka kertoisi Pakolaisavun viestintäpäällikölle (ja muutamalla muullekin), että turvapaikanhakijoiden määrää voi rajoittaa hyvinkin helposti, jos siihen vain on tahtoa?

Suomesta lähti kolme linja-autollista turvapaikanhakijoita pelkästään sen takia, että näkivät Tornion mielenosoittajat. Todella pienilläkin keinoilla saadaan vähennettyä turvapaikanhakijoiden määrää.

UgriProPatria

 • Vieras
Ovatko kaikki rasistit tänä iltana päissään? Ainii. Perjantai.  :facepalm:

Marko Mjölnir Parkkola

 • Vieras
Voi olla äärivasemmiston false flagikin.

Nyymi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 611
 • Liked: 1235
Oululainen sanomalehti Kaleva kirjoitti 4.11.2015 samalla sivulla kuin otsikon aihe, samaan aihepiiriin liittyen.

Lainaus
Onko Nato-äänestys enää mahdollinen?

(naps)

Kansanäänestys Natosta?

Voiko Suomi Nato-äänestyksestä kansanäänestyksen, joka antaisi luotettavan tuloksen?

Entinen puolustusministeri Stefan Wallin (r.) nosti Espoon Hanasaaressa järjestetyillä Hanakäräjillä pöydälle kysymyksen, joka on Suomelle kiusallinen.


(naps)

Rokote heikkenee

Ygeman varoitti kehityksestä, jossa vapaata ja totuudenmukaista tiedonvälitystä vaaliva media kurjistuu.

Kun perinteisen median lukijoiden määrä vähenee, heikkenee rokote hybridisodankäyntiä vastaan, Ygeman huomautti ja arvioi, että demokraattisen valtion etujen mukaista on turvata paikallislehdistön säilyminen.

Riippumattomalla medialla ja valtiolla on yhteinen intressi torjua verkossa tapahtuvan trollikirjoittelun vaikutuksia.

Wallinin ääneen lausuma epäilys on silti syytä ottaa äärimmäisen vakavasti.

Kun valmiiksi tiedämme, että vieras valtio pyrkisi vaikuttamaan massiivisella hybidisodankäynnin operaatiolla neuvoa-antavan kansanäänestyksen tulokseen, voimmeko enää koskaan järjestää äänestystä Natosta - vai kuuluuko jäsenyydestä päättäminen nyt ja nähtävissä olevassa tulevaisuudessa yksinomaan valtiojohdolle ja eduskunnalle?


Kansa on käynyt niin epäluotettavaksi, että sitä ei voi päästää edes äänestämään vaikka kyllä-puolueella on tiedotusvälineiden täydellinen kontrolli?

Olen sen verran vanha, että muistan Neuvostoliiton ajan erittäin hyvin. Muistan miten koulun historiantunneilla oli "aukkoja". Muistan miten äidinkielentunnilla luettiin kirjaa, joka oli ollut Stalinin suosiossa. Muistan miten lehdissä tietyistä asiosta ei puhuttu. Tiedän kyllä mitä tarkoittaa vapaa ja luotettava tiedonvälitys ja erityisesti tiedän mitä se ei ole.

Yrittäkää nyt edes vähän.
Ennen muslimeja piti suojella betoniporsailta. Nyt betoniporsailla suojellaan muslimeilta.
Mitä eroa on Jammulla ja Muhammedilla? - Toinen on profeetta ja toinen on alue.
"Toisista kulttuureista tulevat tutustuvat prinsessoihimme. Tähän myös heillä on oikeus." - Rikoskomisario Jari Kiiskinen

Marko Mjölnir Parkkola

 • Vieras
Tähän muuten välikommentti. Näinä päivinä kun joku kirjoittaa tästä valtamedia vs vaihtoehtomedia aiheesta, paikalle saapuu aina joukko ihmisiä vihaisena kirjoittamaan, että jos lukee vaihtoehtomediaa, Putin valloittaa Suomen tai ainakin Suomen mediat. Tämä on aika jännä ja mielenkiintoinen ilmiö.

xor_rox

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 673
 • Liked: 9905
 • Päässänne on kontrolleja
Kerrataanpa vielä, mitä SUPOn edustaja sanoi.

Lainaus
Ja tällä määrän kasvulla on meidän arviomme mukaan merkittäviä vaikutuksia Suomen sisäiseen ja kansalliseen turvallisuuteen.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015110320605870_uu.shtml (kohdasta 0:45)

Tässä kun muslimi-invaasion myötä pa*ka lentää tuulettimeen, niin eiköhän tuo NATO-asiakin saada käsiteltyä nopetetulla aikataululla.

Kameleontti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 104
 • Liked: 1512
Kerrataanpa vielä, mitä SUPOn edustaja sanoi.

Lainaus
Ja tällä määrän kasvulla on meidän arviomme mukaan merkittäviä vaikutuksia Suomen sisäiseen ja kansalliseen turvallisuuteen.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015110320605870_uu.shtml (kohdasta 0:45)

Tässä kun muslimi-invaasion myötä pa*ka lentää tuulettimeen, niin eiköhän tuo NATO-asiakin saada käsiteltyä nopetetulla aikataululla.

No tätä tää meinaa mut toivottavasti ihmiset heräis aiemmin...

Saturnalia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 742
 • Liked: 9082
Ajatus siitä että Nato-vastaisuus olisi jotakin salaperäistä informaatiosotaa on mielipuolinen.
Nato-vastaisuus on mielipide. Länsihän käy avoimesti jo omaa nettisotaansa, joten vastapuolen haukkuminen samasta toiminnasta on jotenkin huvittavaa.
Vaikka länsi tässä toiminnassa yrittäisi kuinka esittää olevansa puolustaja eikä hyökkääjä, niin sen korkeampaan moraaliseen positioon se ei silti pääse koska se itse toimii samoin kuin vihollisensa.
HS 30.11.1993
Ulkomaalaispoliittinen ohjelma pian hallitukselle: 10000 ulkomaalaisen kiintiö tervehdyttäisi suomalaisten geenejä. Pakolais ja siirtolaisasiain neuvottelukunta uskoo pakolaisten vahvistavan sisäsiittoisia suomalaisgeenejä. Neuvottelukunta pitää 10000 ulkomaalaisen vuosikiintiötä suositeltavana.

Kyklooppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 526
 • Liked: 6613
 • Musertunut Suomen kansalainen.
Ei oikein ruoka maistu enää mutta onko se ihme?
Vaikka maussa ei ole vikaa ja patjakin on hyvä.
Osta herkkuja, vaikkapa mätiä ja Lidlin karjalanpiirakoita.

Ostin tänään Lidlin paistopisteestä niitä pieniä karjalanpiirakoita ja jotain mätitahnan tapaista.
Aika hyvää, suorastaan herkkua laitosruuan sijaan.
Ihmisjäte.

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 13 564
 • Liked: 21030
Suojelupoliisilla on vahva epäily, että sitä on vakoiltu, kun se on palkannut uusia työntekijöitä
https://yle.fi/uutiset/3-12174055

Lainaus
Suojelupoliisi (Supo) on saattanut joutua itse vakoilun kohteeksi.

Ylen tiedon mukaan joihinkin suojelupoliisin työpaikkoihin on voitu hakea tarkoituksellisesti tiedustelumielessä. Hakijan tavoitteena on ollut selvittää tehtäviin valittujen työntekijöiden nimiä ja muita tietoja.

Tiedustelussa on käytetty hyväksi sitä, että kaikkien suojelupoliisin virkojen täyttö etenee julkisen haun kautta.

Kun joku itse osallistuu hakuun, hänellä on mahdollista saada tietoa työpaikan saaneesta asianosaisjulkisuuden perusteella.

Ulkopuolisilta valitun nimi on mahdollista salata, jos kyseessä on erityistä suojaamista vaativa tehtävä. Sen sijaan virkaa hakeneilla on muita laajempi oikeus saada tietää valitun nimi sekä nimitysmuistiosta esimerkiksi koulutus ja aiempia työpaikkoja.

Suojelupoliisilla on Ylen tiedon mukaan vahvoja epäilyjä, että vuosien saatossa on ollut tilanteita, joissa on saattanut olla kysymys rekrytointitiedustelusta. Työnhakuun kohdistunut tiedustelu auttaisi esimerkiksi vierasta valtiota luomaan tietorekisteriä Supon työntekijöistä.
...
Sisäministeriö selvittääkin nyt mahdollisuutta tukkia Supon työnhakuun kohdistunut tiedustelumahdollisuus.

Ministeriö valmistelee lakiehdotusta, joka sallisi ei-julkisen työnhaun suojelupoliisille niissä tehtävissä, joissa on perusteltu tarve salatulle rekrytoinnille.

Muilla turvallisuusviranomaisilla tällainen mahdollisuus jo on. Esimerkiksi Puolustusvoimat voi palkata sotilastiedusteluun työntekijöitä salaisen haun avulla. Näin voi tehdä myös poliisi ja Rajavartiolaitos.

Sisäministeriön kansallisen turvallisuusyksikön johtaja Petri Knape kertoo, että ei-julkinen rekrytointi olisi käytössä vain välttämättömissä tilanteissa.

Knapen mukaan mahdollisuus salaiseen rekrytointiin olisi tärkeä Supolle juuri silloin, kun henkilöitä palkataan ulkomaan tiedustelutehtäviin. Salaista palkkausta voitaisiin käyttää myös tietolähdetoiminnassa.

– Virkamiehen henkilöllisyyden julkisuus estäisi käytännössä noiden virkatoimien tehokkaan toimittamisen, Petri Knape arvioi.
...
Sisäministeriö selvittää suojelupoliisia koskevan lakimuutoksen valmistelun yhteydessä myös sitä, onko tarvetta laajentaa entisestään poliisin oikeutta ei-julkiseen palkkaukseen.

Poliisin näkökulmasta salaisen rekrytoinnin tarve voisi koskea muun muassa tietolähdetoimintaa, valeostoja, muuta peitetoimintaa ja todistajansuojelua.

Laki poliisin hallinnosta sallii jo nyt vanhemman konstaapelin, vanhemman rikoskonstaapelin ja nuoremman konstaapelin virkojen täyttämisen tarvittaessa ilman viran haettavaksi julistamista.

En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 086
 • Liked: 26167
 • Rokotettu kaikkea vastaan
Oikein hellyyttävää, että Suopo itse on huomannut joutuneensa vakoilun kohteeksi: siellä ollaan kai tehty muutakin kuin nukuttu, pelattu pasianssia ja etsitty netistä neekeri-sanoja.

Mutta: Voin ihan ilmaiseksi ( rahaa toki saa jälkikäteenkin lähettää ) kertoa, että Suopoa vakoillaan 24/7/52/12/365/366. Jos ei vakoiltaisi, Suopossa olisi jotain vikaa. Suopon lähtökohdan pitää olla se, että jokainen sen kanssa toimija on sitä vakoilemassa kaiken aikaa. Se, että nyt Suopo uhriutuu ja valittaa julkisuudessa, että sitä on vakoiltu, on joko mediakampanja tai sitten mielipiteenmuokkausta. Tai sitten ne ovat siellä ihan kuutamolla tai lahjottuja ulkovallan toimesta. Ja vielä sellainen, että kyllähän sinäkin Suopo vakoilet muita, joten mikseivät muut sinua?

HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 085
 • Liked: 13640
Eiköhän tuossa nyt ollut ihan asiallinen yritys saada aikaan julkista painetta hallitusta kohtaan, jotta muuttavat lakia, joka estää helpon urkkimisen. Siis tilanne, jossa joku "ilmoittautuu jukiseen hakuun", henkilön ei tarvitse olla edes suomalainen! Niin valinnan jälkeen tämä "hakenut" voi vaatia saada tietoonsa valitun nimen ja käytännössä CV:n.

Järjetön fiba, joka on PV:n ja Poliisin kohdalla jo tukittu.
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Fiftari

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 8 680
 • Liked: 9005
 • "Hallitus koostuu ihmisistä joita ei hallita"
Lainaus
Supo haluaa tiedustella ihmisten kodeissa – hallitus raottaa varovasti ovea

Suojelupoliisi kokee kotirauhan suojan ongelmaksi. Hallitus kirjasi asian selontekoonsa tiedustelulaeista ja pitää perusteltuna seurata Supon toimivaltuuksien laajuutta ja riittävyyttä.

HALLITUS raottaa varovasti ovea sille, että suojelupoliisi (Supo) saisi tiedustella myös ihmisten kodeissa.

Nykyisin kotirauha on loukkaamaton, mutta Supon mielestä tiedustelu pitäisi ulottaa myös kotirauhan suojaamalle alueelle kansallisen turvallisuuden ollessa vakavasti uhattuna.

ASIA nousee esille valtioneuvosto selonteossa tiedustelulainsäädännön toimivuudesta, joka valmistui torstaina. Eduskunta käy selonteon pohjalta keskustelun keväällä siviili- ja sotilastiedustelulakien toimivuudesta, tuloksellisuudesta sekä tiedustelun valvonnasta.

Supo ja sotilastiedustelu saivat kesällä 2019 runsaasti uusia tiedonhankintakeinoja, joiden käyttö saattaa loukata perusoikeuksia. Supon mielestä tiedonhankintakeinot eivät kuitenkaan ulotu tarpeeksi laajalle alueelle.

XXX

VALTIONEUVOSTO katsoo selonteossa, että ”on perusteltua seurata toimivaltuuksien laajuutta ja riittävyyttä perusoikeuksien ja turvallisuusnäkökohtien välisen tasapainon näkökulmasta”.

Käytännössä kyse on Supon uusista tiedustelukeinoista tai niiden laajentamisesta uusille alueille, kuten koteihin.

Selonteossa nostetaan esiin myös perusoikeudet, mutta muistutetaan, että tiedustelun keinoin torjuttavat kansallisen turvallisuuden uhat ovat yhteiskunnalliselta merkitykseltään astetta vakavampia kuin rikostorjuntaan liittyvät uhat.

Supo ja sotilastiedustelu saavat toisaalta käynnistää tiedusteluoperaation, vaikka konkreettista rikosepäilyä ei ole olemassa.

XXX

SUOJELUPOLIISI piti omassa lausunnossaan epäkohtana myös kansalaisten oikeutta käyttää salattua viestintää. Ongelmia on Supon mukaan myös sosiaaliviranomaisten salassapitovelvollisuudessa, sillä Supo haluaa sosiaaliviranomaisille velvollisuuden antaa salassa pidettäviä tietoja tiedustelun käyttöön.

”Tiedustelulait ovat olleet voimassa vasta vajaa kolme vuotta, joten samoin tässä tarvitaan konkreettisia esimerkkejä. Vasta sitten voidaan arvioida, että pitääkö tiedustelulakeja kehittää puoleen taikka toiseen”, Knape sanoi.
HS

Itse saattaisin ehdottaa vastapainoksi että jos kerran haluatte lisää oikeuksia niin jos sitten samalla torjutaan väärinkäytöksiä ja lisätään tuollaisten oikeuksien väärinkäytön rangaistuksiin kuolemantuomio tai minimissään 50vuotta vankeutta ilman mahdollisuutta avovankilaan tai ehdonalaiseen. Mitään salatun viestinnän kieltoa ei pidä tulla saati että musta tuntuu perusteella antaa oikeuksia salakuunnella.

Ärsytti jo se että poliisin ammattiliitto vaati poliisille oikeutta poistaa vartalokamerasta materiaalia itsekriminointisuojaan vedoten. valvonnan ja rangaistusten pitäisi nousta samassa suhteessa kun annetaan oikeuksia.
Kapteeni NN " Kenestäkään ei tule rasistia, mutta jokaisesta tulee realisti kun ollaan tekemisissä kähtävien kanssa"

Tagit: suojelupoliisi