HOMMAN UUTISHUONE > Vastaanottokeskukset

Imatra: Arki pyörii taas vastaanottokeskuksessa

<< < (2/31) > >>

Ullatusnillitus:

--- Lainaus käyttäjältä: Afrikan kirjeenvaihtaja - 24.12.2015, 20:14:51 ---
--- Lainaus ---Joulu tulee myös vastaanottokeskuksiin, joulupukki vierailee Vuoksenhovissa ja Konnunsuolla

[---]

— Jos joulupukki vain suinkin ehtii, hän käy aattona tervehtimässä vastaanottokeskuksen lapsia. Muuta ohjelmaa ei ole ehditty vielä täksi jouluksi järjestää, kertoo johtaja Lauri Perälä.

Konnunsuolla Joutsenon vastaanottokeskuksessa joulua on tehty rutiinilla.

— Eilen asukkaat koristelivat joulukuuset, tänään ohjelmassa on joululauluja ja huomenna aattona joulupukki käy lasten luona. Heille on luvassa pienet lahjat, kertoo johtaja Jari Kähkönen Joutsenon vastaanottokeskuksesta.

Imatran vastaanottokeskuksen asukasmäärä on tällä hetkellä noin 175. Konnunsuollakin on rauhallista. Asukkaita on tällä hetkellä reilut 250. Paikkoja on kaikkiaan 300.

— Vapaana on pidetty viitisenkymmentä paikkaa sen varalta, jos joulunpyhinä sattuu tulemaan uutta porukkaa. Pääsevät sitten heti vakiintuneeseen toimintaympäristöön, toteaa Kähkönen.
--- Lainaus päättyy ---

Etelä-Saimaa

--- Lainaus päättyy ---

Hienoa! Pakolaiset tuntevat olonsa kotoisaksi, kun Vokissa vierailee Joulupukki, joka habituksensa puolesta kävisi Isis-taistelijasta - ei puutu kuin Kalashnikov kainalosta!

hannes58:
 Mitä paikallisilta olen kuullut niitä vituttaa saatanasti tuo lauma,varaavat ostoskeskuksissa kaikki vanhuksille varatut istuinpaikat. Oma mielipiteeni on että suksikoon helvettiin näiltä kulmilta vaikka ne ei minua ole häirinneet tietysti kerta on se ensimäinenkin saa sit nähdä mitä tapahtuu lupaan et ei mitään hyvää.

Vaniljaihminen:

--- Lainaus käyttäjältä: Puhdas sielu - 23.11.2015, 06:32:03 ---Jaksan aina ihmetellä, mistä niitä lapsia ja lapsiperheitä riittää joka keskukseen, kun tulijat ovat jopa SPR:n mukaan yli 80 % nuoria miehiä.

--- Lainaus päättyy ---

No ne "lapset" ovat tietysti näitä 17-vuotiaita, jotka tietysti ainoastaan näyttävät ikäistään vanhemmilta.


--- Lainaus käyttäjältä: Ullatusnillitus - 24.12.2015, 20:21:51 ---
Hienoa! Pakolaiset tuntevat olonsa kotoisaksi, kun Vokissa vierailee Joulupukki, joka habituksensa puolesta kävisi Isis-taistelijasta - ei puutu kuin Kalashnikov kainalosta!

--- Lainaus päättyy ---

Jos ne Kalashnikovit ovatkin niissä pukin jakamissa paketeissa.  8)

Uuno Nuivanen:

--- Lainaus ---— Vapaana on pidetty viitisenkymmentä paikkaa sen varalta, jos joulunpyhinä sattuu tulemaan uutta porukkaa. Pääsevät sitten heti vakiintuneeseen toimintaympäristöön, toteaa Kähkönen.
--- Lainaus päättyy ---

— Valmiina on pidetty viitisen aurausautoa sen varalta, jos joulunpyhinä sattuu tulemaan uutta lunta. Pääsevät sitten heti töihin vakiintuneeseen toimintaympäristöön, toteaa tiemestari Kähkönen.

dothefake:
Tarkkaan ottaen niillä geelipäillä on tuhansittain syntymättömiä lapsia völjyssään.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta