UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Kotka: Turvapaikanhakijat, pakolaiset ja vastaanottokeskukset  (Luettu 44735 kertaa)


Afrikan kirjeenvaihtaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 768
 • Liked: 5482
 • Radio Free Yerevan
Lainaus
Laajakosken vastaanottokeskus kertoo toiminnastaan

Suomen Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piiri käynnisti 25.1. turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksen toiminnan Kotkassa Laajakosken entisen sairaalan tiloissa. Laajakoskelle saapui ensimmäiset 70 turvapaikanhakijaa Haminan hätämajoitusyksiköstä. Laajakosken vastaanottokeskus on suunnattu yli 18-vuotiaille turvapaikanhakijoille sekä perheille. Keskuksessa on paikkoja noin 300 henkilölle.

SPR:n Kaakkois-Suomen piiri järjestää avoimen tiedotustilaisuuden alueen asukkaille torstaina 4.2. klo 17.30–19.30 Korkeakosken koululla osoitteessa Veikkolantie 9.

Asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita kuulemaan ja keskustelemaan Laajakosken vastaanottokeskuksen toiminnasta.

Keskusteluun osallistuvat ja vastauksia kysymyksiin antavat muun muassa SPR:n Kaakkois-Suomen piirin toiminnanjohtaja Arja Vainio, vastaanottokeskuksen johtaja Saija Makkonen, vastaanottokeskuksen henkilökuntaa sekä poliisin edustaja.

Tiedote
Hänen Majesteettinsa palveluksessa.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 381
 • Liked: 4451
Vs: Kotkan SPR: Hotelli Ankkurista tulossa Vok
« Vastaus #32 : 26.02.2016, 10:56:11 »
Lainaus
Poliisi on valistanut turvapaikanhakijoita lainsäädännöstä ja käyttäytymisestä

26.02.2016
Kaakkois-Suomi

Poliisi on saanut päätökseen Etelä-Kymenlaakson alueelle majoittuneille turvapaikanhakijoille pidetyt laillisuuskasvatusluennot. Luentojen pitämisestä vastasi komisario Ilari van der Steen, joka on työskennellyt aikaisemmin muun muassa poliisilaitoksen ulkomaalaisvalvonnassa. Osalla luennoista oli paikalla myös ulkomaalaisasioiden tutkija. Pohjois-Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa vastaavien luentojen pitäminen jatkuu kevään aikana.

Etelä-Kymenlaaksossa luennot pidettiin joulukuun 2015 ja helmikuun 2016 välisenä aikana. Luennot aloitettiin Myllyhovin vastaanottokeskuksesta, jonka asukkaat siirrettiin tammikuussa Laajakoskelle. Mäntyniemellä pidetyllä oppitunnilla oli mukana myös Ruotsinpyhtäälle majoittuneita turvapaikanhakijoita. Kotkan Leporannassa valistusta sai joukko alaikäisiä turvapaikanhakijoita. Viimeisin luentopaikka oli 25. helmikuuta Karhulassa, jossa kuulijoina olivat Kotkan vastaanottokeskuksen asukkaat. Poliisi tavoitti näillä luennoilla noin 700 turvapaikanhakijaa.
Poliisin pitämien luentojen aiheina ovat olleet muun muassa nämä:
Suomi on demokraattinen maa, jossa noudatetaan vahvasti perus- ja ihmisoikeuksia.
Perusoikeudet Suomessa; hengen ja terveyden suoja, henkilökohtainen koskemattomuus, tasa-arvo, seksuaalinen itsemääräämisoikeus, kotirauha sekä mielipiteen-, sanan- ja uskonnonvapaus
Perusoikeudet tuovat myös velvollisuuden kunnioittaa muiden perusoikeuksia
Lakien rikkomiset voivat vaikuttaa turvapaikanhakuprosessiin
Jokainen voi tekemisillään vaikuttaa turvapaikanhakijoiden julkisuuskuvaan joko positiivisesti tai negatiivisesti.
Rikosoikeudellisen vastuun ikäraja on 15 vuotta. Vahingonkorvausvelvollisuus ei tunne ikärajoja.
Poliisi on käyttänyt luennoilla omaa luentomateriaalia sekä www.poliisi.fi -sivustolta löytyviä turvapaikanhakijoille tehtyjä YouTube -videoita ja PowerPoint -esityksiä.

– Turvapaikanhakijat ovat kuunnelleen hyvin luennon sisältöä ja tilaisuuksien lopussa on tehty paljon kysymyksiä, jotka ovat liittyneet muun muassa vastaanottokeskuksen toimintaan, turvapaikkaprosessiin tai kohtaamisiin suomalaisten kanssa. He saavat informaatiota monesta muustakin kanavasta kuin poliisilta, kertoo Ilari van der Steen kokemuksestaan luentojen pitämisestä.

Poliisi on osallistunut asukastilaisuuksiin eri puolilla Kaakonkulmaa

Poliisi on osallistunut eri puolilla Kaakkois-Suomea useisiin asukastilaisuuksiin, joissa on ollut mukana myös SRP:n, kaupunkien ja vastaanottokeskusten toiminnasta vastaavien yritysten edustajia. Etelä-Kymenlaakson alueella asukastilaisuuksia on pidetty helmikuun aikana Korkeakosken, Huutjärven ja Hovinsaaren kouluilla. Näissä tilaisuuksissa on tavoitettu noin 400 asukasta.

– Asukastilaisuuksissa on ollut tunteikkaita puheenvuoroja. Tilaisuuksiin osallistuneilla on ollut huolena erityisesti turvallisuuteen liittyneet asiat. Välillä puheenvuorot ovat olleet jopa epärealistisia, kertoo van der Steen.
Asukastilaisuuksiin osallistujille on kerrottu, että turvapaikka-asiat eivät ole uusia alueen poliisille. Ensimmäinen vastaanottokeskus perustettiin Karhulaan vuonna 1999. Poliisilla on vankka substanssiosaaminen turvapaikkatutkinnasta ja ulkomaalaisasioista.

Tilaisuuteen osallistujille on kerrottu sitä, että turvapaikanhakijoita on valistettu Suomen lainsäädännöstä ja käyttäytymisnormeista. Poliisin toimintaa on selvennetty kertomalla, että poliisi partioi säännöllisesti keskuksien ympäristössä tehden yhteistyötä vastaanottokeskusten työntekijöiden, asukkaiden ja kansalaisten parissa. Poliisin näkyminen vastaanottokeskuksessa ei siis tarkoita välttämättä sitä, että vastaanottokeskuksissa olisi ollut poliisin hälytystehtävä. Karkeasti puolet poliisin hälytystehtävistä johtuu vastaanottokeskusten asukkaiden keskinäisistä riitelyistä. Toinen puolikas liittyy keskusten ulkopuolella liikkuneisiin häiriköihin ja huutelijoihin. Vaikka turvapaikkailmiö on tuonut lisähaasteita poliisille, on poliisi selviytynyt perustehtävästään hyvin. Poliisin toimintavalmiusajat ovat säilyneet hyvinä.

Poliisi on muistuttanut kansalaisia siitä, että poliisi ei hyväksy minkäänlaista rasistista toimintaa. Rasistisessa mielessä tehty rikos on rangaistuksen koventamisperuste. Poliisi on pyytänyt kansalaisia pysymään rauhallisena ja todennut, että onneksi suurin osa kansalaisista ymmärtää, että 32.500 turvapaikanhakijan joukossa on yksilöitä, jotka syyllistyvät rikoksiin ja pilaavat samalla muiden turvapaikanhakijoiden mainetta.

Poliisi toivoo aktiivista yhteydenottoa kansalaisilta liittyen turvapaikanhakijoiden tekemisiin. Asioista voi ilmoittaa poliisille 112-numeron kautta tai lähettämällä tietoa poliisin palautesähköpostiin palaute.kaakkois-suomi@poliisi.fi . Asioista voi keskustella myös vastaanottokeskuksen henkilökunnan kanssa. Poliisi toivoo myös, etteivät kansalaiset lähtisi mukaan esimerkiksi somen huhukirjoituksiin, vaan reagoisivat faktatiedon perusteella.
http://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poliisi_on_valistanut_turvapaikanhakijoita_lainsaadannosta_ja_kayttaytymisesta_44962
"Terveisiä köyhänperältä. Iltalehdet julistaa tänään, että olen Suomen köyhin kansanedustaja. Rakastan tätä titteliä. Kenenkään ei siis nyt ole syytä olla kateellinen." Mauri Peltokangas Facebookissa 4.11.2019.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 052
 • Liked: 50730
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Kotkan SPR: Hotelli Ankkurista tulossa Vok
« Vastaus #33 : 21.03.2016, 08:14:23 »
Turvikset juhlivat vähän uuttavuotta sytyttämällä melkoisen kokoisen kokon (uutisessa kuva). Painetaankohan tämä villaisella, kun on sentään parempien kulttuurien perinteestä kyse? Pottunokat saisivat todennäköisesti jotain sanktioita tuollaisesta.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016032021303962_uu.shtml

Lainaus
Ohikulkija pelkäsi tulipaloa - turvapaikanhakijat juhlivat uuttavuotta

Pelastuslaitos selvisi säikähdyksellä sunnuntai-iltana saadusta ilmoituksesta, jonka mukaan Kotkan vastaanottokeskuksen takana sijaitseva rakennus olisi tulessa.

- Ohikulkija kertoi, että vastaanottokeskuksen takana sijaitseva pienempi rakennus palaa. Turvapaikanhakijat olivat sytyttäneet kuitenkin kokon uudenvuoden juhlinnan kunniaksi, päivystävä palomestari Toni Puhakka Kymenlaakson pelastuslaitokselta sanoo.

Puhakan mukaan pelastuslaitos sai ilmoituksen tapauksesta noin kello seitsemän aikaan sunnuntai-iltana. Paikalle saapui kuusi pelastuslaitoksen yksikköä.

- Sellaiseen tavalliseen juhannuskokkoon voisi verrata kokon kokoa.

Kevätpäiväntasauksen aikoihin juhlittava noruz on perinteinen iranilainen uudenvuodenjuhla, jota kutsutaan myös persialaiseksi uudeksivuodeksi. Unesco lisäsi noruzin aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon vuonna 2009.

Noruz on kurdien ja persialaisten uudenvuodenjuhla, jota on juhlittu 2 700 vuoden ajan. Se on myös ainoa juhla, joka yhdistää kaikkia iranilaisia kansoja.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 842
 • Liked: 10026
 • Anyone?
Vs: Kotkan SPR: Hotelli Ankkurista tulossa Vok
« Vastaus #34 : 21.03.2016, 08:20:38 »
Niillä on laajempi käsitys kokoistakin. Omassa kokko-kategoriassa kokolla tarkoitetaan 1/3 kuvassa näkyvästä liekkimerestä.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 052
 • Liked: 50730
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Kotkan SPR: Hotelli Ankkurista tulossa Vok
« Vastaus #35 : 21.03.2016, 08:22:45 »
^ Niinpä. Hieman ihmetytti tuo kuvan ja lausahduksen "Sellaiseen tavalliseen juhannuskokkoon voisi verrata kokon kokoa." välinen ristiriita.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 842
 • Liked: 10026
 • Anyone?
Vs: Kotkan SPR: Hotelli Ankkurista tulossa Vok
« Vastaus #36 : 21.03.2016, 08:32:15 »
Kyllä tuossa nyt haiskahtaa ja pahasti. Oliko "kokosta" ilmoitettu palokunnalle? Oliko "kokko" kysytty juttu vokkitädeiltä? "Minä sytyttää iso kokko pakolaiskeskuksen taakse, olla se ok?" "No tottahan toki Abdi, tässä tikut."
Mistä Abdi sai kokkotarvikkeensa vai onko siellä sittenkin palanut joku piharakennus vai rivi autoja? Eipä tästäkään varmaan mitään meille paljasteta, koska unelma menee reisille.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 010
 • Liked: 18108
 • Blues for Allah
Vs: Kotkan SPR: Hotelli Ankkurista tulossa Vok
« Vastaus #37 : 21.03.2016, 09:01:44 »
Olisi mielenkiintoista tietää mistä poltettu puutavara on peräisin ja keneltä lupa polttoon? Sakothan tuosta tulee meille sponsoreille.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-


Malla

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 855
 • Liked: 3088
Vs: Kotkan SPR: Hotelli Ankkurista tulossa Vok
« Vastaus #39 : 21.03.2016, 09:10:08 »
Olisi mielenkiintoista tietää mistä poltettu puutavara on peräisin ja keneltä lupa polttoon? Sakothan tuosta tulee meille sponsoreille.

Niiinpä. Muutama päivä sitten uutisoitiin:
http://m.mtv.fi/lifestyle/koti/artikkeli/ethan-riko-lakia-pajunkissojen-keraamiseen-tarvitaan-lupa/5795428

(Pajunkissojen po. pajunoksien, kai?) Eilen oli muutama lainrikkoja liikkeellä.
« Viimeksi muokattu: 21.03.2016, 09:36:25 kirjoittanut Malla »

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 842
 • Liked: 10026
 • Anyone?
Vs: Kotkan SPR: Hotelli Ankkurista tulossa Vok
« Vastaus #40 : 21.03.2016, 09:30:11 »
Ovatkohan ne harrastaneet myös tulihyppyjä?
Vrt. Iltalehden uutisen kuvaan. Uutiskuvan kokon yli hyppäämiseen ei pelokkaimmat lähde.

Väitetään, että kultsit pelkää työtä, mutta kuvan mukaiseen roihuun tarvitsee polttoainetta jo hyvän määrän. Diskoläpsyttäjät käsin kantaneet?
Miksei kasa palavaa materiaalia herättänyt kenenkään kiinnostusta, ennenkuin se oli tulessa? Miksei tätä juhlaa ole vietetty muina vuosina samanlaisin menoin? Koko ajan herää lisää kysymyksiä, mitä enemmän tätä pohtii.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 010
 • Liked: 18108
 • Blues for Allah
Vs: Kotkan SPR: Hotelli Ankkurista tulossa Vok
« Vastaus #41 : 21.03.2016, 09:40:09 »
Eikös tuolla pitäisi olla myös jotain työtekijöitä, vartijoita tms. jotka estävät tällaiset luvattomuudet? Oli SPR:n valvova rinsessa just silloin köyrimässä?
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Totuus EPT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 822
 • Liked: 2081
 • ääärinuiva
Turvapaikanhakijat sytyttivät kokon Kotkassa
« Vastaus #42 : 21.03.2016, 23:55:32 »
Lainaus
Turvapaikanhakijat sytyttivät kokon Kotkassa – paikalle kuusi pelastuslaitoksen yksikköä

Turvapaikanhakijat sytyttivät kokon Kotkassa – paikalle kuusi pelastuslaitoksen yksikköä

Tilannehuone:Kotka, rakennuspalo: keskisuuri

Afganistanilaiset turvapaikanhakijat juhlivat persialaista uutta vuotta polttamalla kokkoa vastaanottokeskuksen pihalla Laajakoskentiellä.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen sunnuntai-iltana, jonka mukaan Kotkan vastaanottokeskuksen takana sijaitseva rakennus olisi tulessa.

– Ohikulkija kertoi, että vastaanottokeskuksen takana sijaitseva pienempi rakennus palaa.
Turvapaikanhakijat olivat sytyttäneet kuitenkin kokon uudenvuoden juhlinnan kunniaksi

– Sellaiseen tavalliseen juhannuskokkoon voisi verrata kokon kokoa

Ei tainnut olla lupaa kokon tekoon, tavallinen pottunenä jos tälläisiä laittaisi, johan virkavalta puuttuisi asiaan, mutta tämä onkin sitä matujen perinnekulttuuria. Ei taida tulla polttelusta sen kummempaa.
http://www.finnleaks.net/turvapaikanhakijat-sytyttivat-kokon-kotkassa-paikalle-kuusi-pelastuslaitoksen-yksikkoa/
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016032021303962_uu.shtml
Missä ******i siellä ongelma.

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 249
 • Liked: 4145
 • Understanding is a three-edged sword.
Vs: Kotkan SPR: Hotelli Ankkurista tulossa Vok
« Vastaus #43 : 17.04.2016, 14:42:28 »
Lainaus
Suomalaiset ja afganistanilaiset nuoret tanssivat yhdessä — erottelua vastaan

Tanssin kieli yhdistää nuoria. Tämä on havaittu First Steps in Finland -tanssiesitystä tehtäessä. Kulttuuritalo Kyminsuussa nähtävä esitys on suomalaisten ja afganistanilaisten nuorten yhteisprojekti.

Mukana on maahanmuuttajapoikia Koivulan ryhmäkodista ja Pyhtään Mäntyniemestä. Heidän kanssaan lavalla esiintyy pyhtääläisen tanssiryhmä Powww:n tyttöjä.

— Esityksessä nähdään streetiä ja poikien oman kulttuurin tansseja, kertoo koreografi Mirka Liljeqvist.

Tuottajana toimii Hannu Oksanen. Idea esitykseen syntyi, kun Oksanen alkoi miettiä keinoja vaikuttaa.

— Valtakunnan maahanmuuttopolitiikka otti päähän. Mietin, että jokaisen pitäisi tehdä asialle jotakin. Tämä esitys on se, mitä minä päätin tehdä, Oksanen kertoo.

Esityksen valmisteluista sekä turvapaikanhakijoiden elämästä tehdään myös dokumentti, jonka ohjaajana toimii kotkalainen Anni Raasu ja kuvaajana afganistanilainen Hakimi Aimal.

First Steps in Finland -esitys nähdään Kulttuuritalo Kyminsuussa perjantaina 22. huhtikuuta klo 18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

KS: Suomalaiset ja afganistanilaiset nuoret tanssivat yhdessä — erottelua vastaan

Olisiko tässä toimintamallia tännekin? Tältä foorumilta löytyy varmasti paljon ihmisiä, joita ottaa päähän valtakunnan maahanmuuttopolitiikka. Monessa ketjussa täälläkin on mietitty, että mitä asialle oikein pitäisi tehdä. Tempaistaanko tanssiesitys pystyyn?
« Viimeksi muokattu: 17.04.2016, 14:56:41 kirjoittanut Kemolitor »

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 842
 • Liked: 10026
 • Anyone?
Vs: Kotkan SPR: Hotelli Ankkurista tulossa Vok
« Vastaus #44 : 17.04.2016, 14:45:38 »
No ne Afganistanilaiset tanssipojat tunnetaan liiankin hyvin, joten jos jätettäisi väliin täällä, jooko?
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Echidna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 310
 • Liked: 2814
Vs: Kotkan SPR: Hotelli Ankkurista tulossa Vok
« Vastaus #45 : 17.04.2016, 14:57:53 »
Afganistanissa eivät kunnon tytöt tanssi poikien nähden kuin häissä. Eivätkä oikein muutenkaan ole näkyvillä.
Sharialain porsaanreikää hyödyntämällä nautitaan kuitenkin naisiksi meikattujen poikien tanssista.

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 348
 • Liked: 7131
Vs: Kotkan SPR: Hotelli Ankkurista tulossa Vok
« Vastaus #46 : 17.04.2016, 15:02:36 »
"
Mukana on maahanmuuttajapoikia Koivulan ryhmäkodista ja Pyhtään Mäntyniemestä.
Heidän kanssaan lavalla esiintyy pyhtääläisen tanssiryhmä Powww:n tyttöjä.
"

sukupuolijakauma + takarivin "pojat", tuskin paljoa yli 30v...

üllatüs

Tell me something, it's still "We the people," right ?

Leso

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 15 641
 • Liked: 6989
 • Annapas kun autan; tässä lisää köyttä.
Vs: Kotkan SPR: Hotelli Ankkurista tulossa Vok
« Vastaus #47 : 17.04.2016, 15:35:07 »
Lainaus
[...] — Valtakunnan maahanmuuttopolitiikka otti päähän. Mietin, että jokaisen pitäisi tehdä asialle jotakin. Tämä esitys on se, mitä minä päätin tehdä, Oksanen kertoo. [...]

Olisiko tässä toimintamallia tännekin? Tältä foorumilta löytyy varmasti paljon ihmisiä, joita ottaa päähän valtakunnan maahanmuuttopolitiikka. Monessa ketjussa täälläkin on mietitty, että mitä asialle oikein pitäisi tehdä. Tempaistaanko tanssiesitys pystyyn?

Vaikka kyllä ihan eniten vituttaa se, että nää tanssiesitysten pystyttelijät eivät vaan tajua, miksi ja miten hyö voip näitä tanssiesityksiään pistellä pystyyn saamatta selkäänsä.
Elsa Beskow: Täti Vihreä, Täti Ruskea ja Täti Sinipunainen

Hungary is a bad choice, Ásotthalom is the worst. -- Ásotthalomin hunkki pormestari
https://www.youtube.com/watch?t=17&v=fgJRjy2Xc0c

Nauru pidentää ikää, sanoi australialainen rajavartija.

nevahood

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 483
 • Liked: 1447
 • Ahkera monitaituri
Vs: Turvapaikanhakijat sytyttivät kokon Kotkassa
« Vastaus #48 : 18.04.2016, 17:48:55 »
Ei tainnut olla lupaa kokon tekoon, tavallinen pottunenä jos tälläisiä laittaisi, johan virkavalta puuttuisi asiaan, mutta tämä onkin sitä matujen perinnekulttuuria. Ei taida tulla polttelusta sen kummempaa.
http://www.finnleaks.net/turvapaikanhakijat-sytyttivat-kokon-kotkassa-paikalle-kuusi-pelastuslaitoksen-yksikkoa/
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016032021303962_uu.shtml
Älähän nyt. Sattumalta klikkasin tuota samaa uutista ja nyt teksti kuuluu näin:
Lainaus käyttäjältä: IL
Ohikulkija pelkäsi tulipaloa - talonmies poltti rakennusjätettä

Ohikulkijan ilmoituksen mukaan vastaanottokeskuksen takana sijaitseva pienempi rakennus palaa.

Laajakosken vastaanottokeskuksen johtajan Saija Makkosen mukaan tulipalo johtui talonmiehestä, joka poltti rakennusjätettä vastaanottokeskuksen takana.

Päivystävän palomestarin Toni Puhakan mukaan Kymenlaakson pelastuslaitos sai ilmoituksen tapauksesta noin kello seitsemän aikaan sunnuntai-iltana. Paikalle saapui kuusi pelastuslaitoksen yksikköä.

- Sellaiseen tavalliseen juhannuskokkoon voisi verrata kokon kokoa.

Juttua muokattu 25. maaliskuuta kello 9.32: Korjattu alkuperäinen väärä tieto, jonka mukaan kokko olisi sytytetty turvapaikanhakijoiden toimesta persialaisen uudenvuodenjuhlinnan vuoksi.

Kummallista tosiaan.
Suurkiihottaja Runeberg

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 842
 • Liked: 10026
 • Anyone?
Vs: Kotkan SPR: Hotelli Ankkurista tulossa Vok
« Vastaus #49 : 18.04.2016, 18:56:35 »
Ahkera talkkari, kun oli päättänyt hommautua rakennusjätteestä eroon juuri sunnuntai iltana kello seitsemän. Miksei seuraavana aamuna kello seitsemään voinut odottaa? Onko tuollainen rakennusjätteen polttelu laillista nykyään? Ilmoitettu palokunnalle? Ei uppoa uusikaan selitys.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Afrikan kirjeenvaihtaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 768
 • Liked: 5482
 • Radio Free Yerevan
Turvapaikanhakijat tarjosivat tuhat leivonnaista kotkalaisille
« Vastaus #50 : 20.05.2016, 17:45:59 »
Lainaus
Turvapaikanhakijat tarjosivat tuhat leivonnaista kotkalaisille – video

Turvapaikanhakijat käärivät hihat ja tarjosivat kotkalaisille makuelämyksiä Kotka-päivän yhteydessä. Tuhat ilmaista mantelileivonnaista tekivät kauppansa tiuhaan tahtiin, ja niitä odotettiin jonoksi asti.

Perjantaina vietettiin Kotka-päivää Sapokassa akvaariotalo Maretariumilla. Tapahtumassa nähtiin muun muassa Kotkan lyseon lukion kuvataiteen oppilaiden katumaalauksia ja Kotka-palkinnon jako. Päivän aikana käynnistyivät myös kolmipäiväiset Kotkan kalamarkkinat.

Päivän vetonaula oli kuitenkin vastaanottokeskusten, Monikulttuurisuuskeskus Myllyn ja Kotkan kaupungin järjestämä ilmainen kahvi ja leivonnaistarjoilu.

Turvapaikanhakijat olivat leiponeet kävijöille tuhat perinteistä irakilaista leivonnaista.

– Tempauksen tavoitteena on tuoda kotkalaisille tutuksi turvapaikanhakijoiden kulttuuria, sanoo Monikulttuurikeskus Myllyn toiminnanjohtaja Wolfgang Ludwig.

Yle

Ei ole ilmaisia mantelileivonnaisia. Tälläkin kertaa ne maksoi todennäköisesti joku muu kuin irakilainen turvapaikanhakija.
Hänen Majesteettinsa palveluksessa.

koli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 342
 • Liked: 12002
 • Impivaaran mylvivä härkä
Vs: Kotkan SPR: Hotelli Ankkurista tulossa Vok
« Vastaus #51 : 20.05.2016, 17:52:13 »
Ei tainnut leipojilla olla hygieniapassia tai hygieniasta tietoakaan. Mantelileivos käsikarvakuorrutteella.
Mörökölli

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 253
 • Liked: 12018
YLE TOIU (Turvapaikanhakijat Ovat Ihania Uutiset) kertoo:

Lainaus
Kotimaa 20.5.2016 klo 17:18
Turvapaikanhakijat tarjosivat tuhat leivonnaista kotkalaisille – video
Turvapaikanhakijat käärivät hihat ja tarjosivat kotkalaisille makuelämyksiä Kotka-päivän yhteydessä. Tuhat ilmaista mantelileivonnaista tekivät kauppansa tiuhaan tahtiin, ja niitä odotettiin jonoksi asti.

 Irakilainen perinneherkku maistui kotkalaisille, kun turvapaikanhakijat ja vastaanottokeskuksen työntekijät tarjosivat sitä ilmaiseksi Kotka-päivillä kahvin kera. Video: Juha Korhonen / Yle

KOTKA Perjantaina vietettiin Kotka-päivää Sapokassa akvaariotalo Maretariumilla. Tapahtumassa nähtiin muun muassa Kotkan lyseon lukion kuvataiteen oppilaiden katumaalauksia ja Kotka-palkinnon jako. Päivän aikana käynnistyivät myös kolmipäiväiset Kotkan kalamarkkinat.

Päivän vetonaula oli kuitenkin vastaanottokeskusten, Monikulttuurisuuskeskus Myllyn ja Kotkan kaupungin järjestämä ilmainen kahvi ja leivonnaistarjoilu.

Turvapaikanhakijat olivat leiponeet kävijöille tuhat perinteistä irakilaista leivonnaista.

– Tempauksen tavoitteena on tuoda kotkalaisille tutuksi turvapaikanhakijoiden kulttuuria, sanoo Monikulttuurikeskus Myllyn toiminnanjohtaja Wolfgang Ludwig.

http://yle.fi/uutiset/turvapaikanhakijat_tarjosivat_tuhat_leivonnaista_kotkalaisille__video/8896589
Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 674
 • Liked: 44959
 • Saatanalliset säkeet Tervetuloa!
Vs: Kotkan SPR: Hotelli Ankkurista tulossa Vok
« Vastaus #53 : 20.05.2016, 18:01:54 »
Miksi herra Ludwig kuvittelee, että suomalaisia suuremmin kiinnostaisi matujen kulttuuri. He edustavat todellista rappiokulttuuria.

Ne leivonnaisetkaan eivät ole ilmaisia, niiden syöjät ovat olleet maksamassa niitä. Itse olen laittanut kaiken matuihin liittyvän syömisen täydelliseen boikottiin jo vuosia sitten. Karvaranne-pizzat & kebabit ei tule kuuloonkaan, eikä oikeastaan mikään, mikä liittyy matuihin, tai somppuihin tms. Rasisti mikä rasisti.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 973
 • Liked: 13652
 • Kuka jos en minä
Pullaa ja terrorismivärväysrenkaita. Absurdistanissa ylitetään taas parodiahorisontti.
Hedelmistään puu tunnetaan.

Käytätkö youtubea? Voit auttaa kansallismielisiä kaatamaan mobiilistriimauseston alle 1000 tilaajan kanavilta, tilaamalla nämä kanavat: https://striimiinfo.blogspot.com/2019/04/tarvii-tuhat-tilaajaa.html

Sydämistynyt

 • Vieras
Lainaus
ilmainen kahvi ja leivonnaistarjoilu.

Taisi artisti maksaa...

Pikkuvaimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 065
 • Liked: 1847
No mutta tämä kulttuurin tutustuminen leivonnaisten voimalla toimii varmasti toisinkin päin! Tarjotaan irakilaisille karjalanpiirakkaa, niin oppivat että suomalaisessa kulttuurissa naisten raiskaaminen on väärin, lapsiin ei kosketa ja miehet ja naiset ovat keskenään saman arvoisia.
Minulla on vaikeasti ymmärrettävä ja kohtalaisen huono huumorintaju.

räsänen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 084
 • Liked: 3504
Lainaus
Päivän vetonaula oli kuitenkin vastaanottokeskusten, Monikulttuurisuuskeskus Myllyn ja Kotkan kaupungin järjestämä ilmainen kahvi ja leivonnaistarjoilu.

On varmasti yksi maailmankaikkeuden kalleimmista kahvitarjoiluista mutta jollain vitun logiikalla suvatkin vääntävät tämänkin ihqun ilmaiseksi. Se on kaikkea muuta kuin ilmainen.

Professori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 498
 • Liked: 2688
  • Professorin ajatuksia
Jos turvikset tosiaan leipoivat ja maksoivat tarjoilut itse, niin toivon, että he tekivät sen mielellään eikä pakotettuna. Muussa tapauksessa on olemassa iso riski siitä, että heidän pakkotyöstä nouseva ketutuksensa vaikeuttaa entisestään integroitumista suomalaiseen yhteiskuntaan.
Niin kauan kuin yhteiskunnassa on todellinen sananvapaus se ei voi olla läpeensä mätä. Sen sijaan jokaisesta läpeensä mädästä yhteiskunnasta puuttuu todellinen sananvapaus.
Lisää ajatuksia: http://professorinajatuksia.blogspot.com/


Tagit: