HOMMAN KIRJASTO > Standardiargumentit

16. "Eurooppaan tulijat pakenevat juuri näitä terroristeja"

<< < (2/2)

Nikolas:

--- Lainaus käyttäjältä: loska - 15.11.2015, 12:28:06 ---
"Eurooppaan tulijat pakenevat juuri näitä terroristeja. Pakolaisilla ja terroristeilla ei ole mitään yhteyttä"


--- Lainaus päättyy ---

Useat Eurooppaan tulijat pekenevat lähtömaansa huonoa elintasoa, velvollisuuksiaan, tekojensa seurauksia tai mahdollisesti kaikkia näitä. Jotkut näistä "pakenevista" ovat juuri niitä terroristeja. Pakolaisilla ja terroristeilla on sellainen yhteys, että terroristijärjestöt soluttavat terroristeja pakenevien joukkoon.

leo3:

--- Lainaus käyttäjältä: loska - 15.11.2015, 12:28:06 ---"Eurooppaan tulijat pakenevat juuri näitä terroristeja. Pakolaisilla ja terroristeilla ei ole mitään yhteyttä"
--- Lainaus päättyy ---

Tämä meemi lähti tosiaan leviämään räjähdyksenomaisesti (kjeh).

Yhtenä vastaesimerkkinä olkoon Bostonin maratoniin vuonna 2013 iskeneet terroristit:


--- Lainaus ---The suspects were then identified as two brothers whose family had immigrated to the United States as refugees around 2002: 26-year-old Tamerlan Tsarnaev and 19-year-old Dzhokhar Tsarnaev.
--- Lainaus päättyy ---

Totta kai islamistisella terrorismilla ja pakolaisilla on yhteys. Islamistiterroristit ovat lähes poikkeuksetta muslimimaahanmuuttajia (joko ensimmäisen tai toisen polven), samoin kuin pakolaiset.

Kukaan ei tietenkään väitä, että jokainen pakolainen on terroristi. Mutta suvaitsevaiset tykkäävät pieksää olkiukkoja, muuhun kun eivät pysty.

Rikastaja:
Joku variaario tästä, ettei matut lisää terrorismiuhkaa. Kuitenkin terroriuhka taitaa Euroopan maissa olla aikalailla suoraan verrannollinen muslimien määrään.

beetleking22:
 Isis ei tarvitse tuollaista  taktiikkaa, koska Isis pystyy  värvämään ihmisiä  jokapuolelta maailmaa. Islam ei ole ainoastaan arabilaisten uskonto.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta