HOMMAN KIRJASTO > Standardiargumentit

17. "Ihmisoikeudet!!1!"

(1/2) > >>

Miniluv:
Tuli mieleen tästä Anna Kontulan jutusta, jossa käyttö on kevyen heittoaseen kaltaista.

Noottikriisi:
Olen hiukan aamuhämärissä vielä koska olen ehtinyt juoda vasta pari kuppia kahvia.
Mutta lupaako Anna Kontula tuossa lopettaa kolumnien kirjoittamisen muihin kuin suvakkien lehtiin?
Tarjoushan kannattaa ilman muuta ottaa vastaan!

Purppura:
Niillä kaikkein köyhimmillä joihin Kontula viittaa, ei ole varaa Kontulan ihanteisiin. 

Toivottavasti käsittelevät tuon jonnin joutavan kulungin poistumana.

Rubiikinkuutio:

--- Lainaus käyttäjältä: Miniluv - 24.11.2015, 09:34:21 ---Tuli mieleen tästä Anna Kontulan jutusta, jossa käyttö on kevyen heittoaseen kaltaista.

--- Lainaus päättyy ---

Anna kontula nokittaa vielä kommenteissa ja alkaa puhua uuneista:
(http://i.imgur.com/tmPTGms.jpg)

Roope:
Tyypillinen tapaus, jossa maahanmuuttoon liittyvän lain kiristämistä vastustetaan jalkaa polkien ja ihmisoikeussopimuksiin vedoten, on perheenyhdistäminen.


--- Lainaus ---Hallitus haluaa tiukentaa perheenyhdistämistä, vaikka jo nyt yhdistäminen on kiristetty äärimmilleen. (..) Käytännössä Suomen hallitus haluaa siis tehdä perheenyhdistämisen mahdottomaksi. Tämä siitä huolimatta, että oikeus perhe-elämään säädetään Euroopan ihmisoikeussopimuksessa ja Lapsen oikeuksien yleissopimuksen mukaan sopimusvaltiot takaavat, ettei lasta eroteta vanhemmistaan tahdon vastaisesti ja että ”lapsen tai hänen vanhempiensa hakemukset jotka koskevat sopimusvaltioon saapumista tai sieltä lähtemistä perheen jälleenyhdistämiseksi käsiteltävä myönteisesti, humaanisti ja kiireellisesti. Sopimusvaltiot takaavat lisäksi, että tällaisen hakemuksen esittämisestä ei ole epäedullisia seurauksia hakijoille eikä heidän perheenjäsenilleen.”
--- Lainaus päättyy ---
Veronika Honkasalo: Jos hallitusta kiinnostaa lasten ja naisten asema, sen tulee helpottaa perheenyhdistämistä 5.10.2015

Mitäpä siitä, että Suomen vasta kaavailemien kiristysten ihmisoikeussopimusten mukaisuus on jo aikoinaan vahvistettu kirjaamalla ne EU:n perheenyhdistämisdirektiiviin ja ne ovat jo muodossa tai toisessa voimassa muissa EU-maissa.

Useimmiten argumenttia tosin käytetään vetoamalla vain nimeämättömiin "kansainvälisiin sopimuksiin" tai vieläkin yleisemmin pelkkiin "ihmisoikeuksiin", joiden sisällöksi voi määritellä ihan mitä tahansa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta