Kirjoittaja Aihe: Prof. Heinsohn: Matu-vyöry lopettaa Euroopan vuoteen 2050 mennessä  (Luettu 60911 kertaa)

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 540
 • Liked: 26602
Väestöräjähdyksestä on ollut paljonkin juttua. Saksalaisprofessori Gunnar Heinsohn kiinnittää huomiota erityisesti nuorisoon ja sen rooliin kaaoksen aiheuttajana. Samalla arvioidaan Euroopan kohtaloa, joka tämän jutun valossa näyttää varsin kehnolta. Kyse on siitä "supermatriisista", jossa tavalliselle kansalaiselle käsittämätöntä geopolitiikkaa harrastetaan. Jutun valossa EU:n politiikka vaikuttaa entistä sumeammalta ja epäloogisemmalta. Pitkä juttu on alun perin ilmestynyt venäläislehdessä ja nyt Pariisin iskujen jälkeen se on entistä ajankohtaisempi. Lihavoinnit mun.

Lainaus
950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä!

Näin toteaa saksalainen professori Heinsohn, jota on kutsuttu 21. vuosisadan Karl Marxiksi


Komsomolskaja Pravda 3.10.2015 juttu venäjäksi

(http://s4.stc.all.kpcdn.net/f/12/image/07/30/9123007.jpg)

Nämä sanat synnyttävät kylmiä väreitä. Tekisi mieli huudahtaa: "Ei niin voi tapahtua! Ei koskaan!!!" Professori on varmaan viime viikkojen maahanmuuttajatulvasta kertovien tv-ohjelmien säikäyttämä lukutoukka, joka otettuaan pyöräilylasit silmiltään antoi kauhistuneena melikuvituksellisen ja apokalyptisen ennusteensa ...

Valitettavasti, kyse on vakavammasta.

SODAN DEMOGRAFIA

Ensinnäkin hänen artikkelinsa "Kuinka paljon afrikkalaisia on pyrkimässä Eurooppaan?" julkaistiin jo 24. kesäkuuta, jolloin pakolaisteema ei ollut vielä juurikaan esillä mediassa ja tv:ssä. Siksi artikkeliin ei kiinnitetty huomiota.

Toiseksi, professori ei ole heikkohermoinen. Jo vuosikymmenien ajan hän on tutkinut tieteellisesti "sodan demografiaa". Hän opettaa Bremenin yliopiston lisäksi Liittovaltion turvallisuuspolitiikan akatemiassa Berliinissä ja NATO:n puolustuskorkeakoulussa Roomassa.

Kolmanneksi, jo vuonna 2003 Heinsohn profeetallisessa kirjassaan ennusti lukuisten tilastotietojen, tosiasioiden ja historiallisten viitteiden nojalla nykyisen Afrikan ja Lähi-Idän pakolaisten - likipitäen sotilaallisen - invaasion Eurooppaan, sekä viime vuosien islamistisen terrorin. Vaikka Lähi-Idän alueilla oli silloin rauhallista, eikä ISIS:iä ollut vielä edes olemassa.

Sensaatiomainen kirja oli nimeltään "Pojat ja maailmanvalta: Terrorin rooli kansakuntien nousussa ja tuhossa" [Söhne und Weltmacht: Terror im Aufstieg und Niedergang der Nationen]. Trendikäs saksalaisfilosofi Peter Sloterdijk kirjoitti esipuheessa: "Samalla tapaa kuin "Pääoma" oli marxilaisuuden raamattu, niin samoin Heinsohnin kirja on perusteos uudella alueella, jota voidaan oikeutetusti kutsua demografiseksi realismiksi". Gunnar Heinsohn on siis uuden tieteenalan perustaja.

Realistiprofessorin varoituksia ei kuitenkaan kuunneltu silloin. Kirjaa ei käännetty englanniksi, eikä venäjäksi. Eikä Heinsohnista ole kuultu nytkään. Sekin on ymmärrettävää.

Kassandran ennustuksista ei ole pidetty millään vuosisadalla. On kuitenkin hienoa, että heitä ei enää polteta roviolla.

NUORISOPULLISTUMA

Mikä on uuden vuosituhannen Marximme "Pääoman" ydin?

Vielä 12 vuotta sitten vuosisadan alkupuolella Heinsohn varoitti: Eräs Lännen pääuhista jo 21. vuosisadan ensimmäisellä neljänneksellä on Lähi-Idän ja Saharan eteläpuolisen Afrikan ns. "nuorisopullistuma" (yli 20% väestöstä on nuorisoa, iältään 15-24 vuotta). Vastapainona Itä-Aasian ja latinalaisen Amerikan "työikäisen ikäluokan pullistumalle" vallitsee Japanissa ja Euroopassa "vanhuspullistuma".

Kuten nykyään havaitsemme, niin tästä arabi-afrikkalaisesta "pullistumasta" on viime kuukausien aikana purskahtanut maahantulijoiden virta Eurooppaan. Kaikki ovat nykyään jo perillä siitä, että valtaosa pakolaisista on nuoria. Se ei ole tavallista sotapakolaisten keskuudessa. Professori oli siis oikeassa.

Tämä on vasta alkua.

"Nuorisopullistuma" kasvaa täyteen mittaansa Afrikassa ja Lähi-Idässä vuoteen 2025 mennessä, kirjoitti Heinsohn vuosisadan alussa. Globaali uhka, jonka tämä tulee synnyttämään muutamien seuraavien vuosikymmenien aikana, voi tehdä XXI vuosisadasta paljon edellistä vuosisataa verisemmän. "Nuorison liiallinen määrä on melkein aina johtanut verenvuodatukseen ja imperiumien syntyyn tai romahdukseen". Professori jopa käyttää termiä "pahanlaatuinen nuorison demografinen prioriteetti".

Tendenssi väkivaltaan kasvaa niissä yhteisöissä, joissa 15-29 -vuotiaita nuoria on yli 30% väestöstä, hän kirjoittaa. Tässä yhteydessä ei ole oleellista se, minkä nimissä väkivaltaa harjoitetaan: Uskonto, nationalismi, marksismi, fasismi ... Tärkeintä on nuorison liiallinen määrä. Se on kuin ruutitynnyri ja riittää tuoda vain palava tulitikku sen luo ... ja tavallisesti näin tehdäänkin.

Nyt planeettamme on törmännyt yhtäkkiä islamilaisen terrorin aaltoon. Mistä nämä suuren maailmanuskonnon islamin sotaiset fanaatikot oikein tulivat, ihmettelevät politologit ja yhteiskunta. Legendaarinen brittiupseeri Thomas Edward Lawrence (Arabian Lawrence) ei törmännyt idässä vuosina 1916-1918 islamisteihin, eikä Hitlerin kenttämarsalkka Rommel (aavikon kettu) vuosina 1941-43. Kuitenkin nyt ISIS heittää haasteen Lännelle. Nyt agendalla on valtioiden ISIS-vastaisen koalition perustaminen, samoin kuin joskus aikoinaan luotiin anti-hitleriläistä liittoumaa.

Kuitenkaan ei mitään uutta auringon alla.

Nykyisillä islamisteilla oli edeltäjänsä - kristityt, sanoo Heinsohn. He olivat lähtöisin suuren maailmanuskonnon kristinuskon piiristä.

Kuinka pienet Euroopan maat, alkaen Portugalista ja Espanjasta, kykenivät valtaamaan suuria alueita maailmasta ja pitämään niitä omina siirtomainaan, kysyy professori. Vallitseen erheellinen käsitys, että tämä tapahtui Euroopan silloisen ylikansoituksen johdosta. Tosiasiassa ylikansoitusta ei ollut! Vuonna 1350 Espanjassa oli 9 miljoonaa asukasta. Vuonna 1493, jolloin alkoivat suuret siirtomaiden valtaukset, maassa asui vain 6 miljoonaa henkeä. Eli kolmanneksen vähemmän!

Tällä välin syntyvyys oli kuitenkin noussut jyrkästi espanjalaisissa perheissä: 2-3 lapsesta 6-7 lapseen. Selitys on helppo löytää. Vuonna 1484 Paavi antoi erikoissäädöksen, jonka mukaan syntyvyyden keinotekoisesta estämisestä seuraa kuolemanrangaistus. Rovioilla alettiin polttaa valtaisia määriä noitia ja velhoja. Nykyisin heitä olisi kutsuttu lapsenpäästäjiksi ja kätilöiksi, jotka tiesivät, että ehkäisymenetelmillä voitiin estää raskaus. Säädös oli välttämätön. "Musta surma" - rutto oli harventanut 14-15 -vuosisadoilla väestön määrän Euroopassa kolmannekseen.

Paavin hätätoimien johdosta keski-ikä, joka oli ollut vuonna 1350 28-30 -vuotta laski vuoteen 1493 mennessä 15 vuoteen. Perheissä alkoi olla liikaa poikia, jotka eivät tieneet, mihin käyttää energiaansa. Syntyi nuorisopullistuma, joka uhkasi räjähtää.

POJAT LÄHTEVÄT TAISTELUUN

Tämä räjähdysaltis massa toimitettiin ovelasti kauas Euroopan tantereilta. Valtaamaan ulkomaisia siirtomaita Kristuksen, Paavin, Espanjan ja Portugalin kunniaksi. 95% valtaaja-konkistadoreista oli hyvin nuoria. Espanjassa heitä kutsuttiin jopa nimellä "secundones" - perheen toinen poika. He tuhosivat Etelä-Amerikassa inkojen suuren valtakunnan, sekä muita paikallisia kansoja. Vaikka kristinuskon yksi tärkeimmistä käskyistä on - "Älä tapa!", niin nuoret konkistadorit eivät pitäneet syntinä tuhota ja alistaa voitettuja kansoja. Olihan papisto iskostanut heidän päihinsä, että he eivät ole tappajia, vaan oikeuden miekka, jonka velvollisuus oli tuhota pakanat ja syntiset jumalan kunniaksi ja vallanpitäjien luvalla.

Portugalin ja Espanjan esimerkkiä seurasivat myöhemmin Englanti ja Hollanti. Ne perustivat myös siirtomaitaan Etelä- ja Pohjois-Amerikkaan, Intiaan ja Afrikkaan. Paikalliset pakanat orjuutettiin miekan ja ristin avulla. Lukuisiin Rooman paavin organisoimiin ristiretkiin muslimeja vastaan osallistui muuten paljon nuoria. Historia tuntee jopa lasten ristiretken ja "paimenten ristiretken".

Heinsohn kutsui näitä valloittaja-konkistadoreja jopa "kristianisteiksi". Nuoriso omaksuu helposti ideologian, joka antaa anteeksi ja vapauttaa heidät kaikesta vastuusta: "Näistä pyhistä kirjoista, oli se sitten Koraani, Raamattu, "Mein Kampf", "Kommunistinen manifesti" jne., otetaan se, mikä oikeuttaa tavoitteemme. Te tiedätte, että tulette tekemään väkivaltaa, mutta haluaisitte, että omatuntonne ei teitä piinaisi. Te tapatte ideologian puolesta ja siksi te olette pyhimyksiä. Kun nuorison demografinen ylipaino päättyy, niin kiinnostus näitä miljoonina kappaleina levinneitä kirjoja kohtaan katoaa täysin: Kaikki ovat jo perillä siitä, että ideologisen roskan lisäksi, ne ovat muuten vain tyhjää täynnä."

MYÖS LENIN OLI NIIN NUORI ...

On mielenkiintoista katsoa Heinsohnin tieteellisestä näkökulmasta isänmaamme lähihistoriaa. Venäjän imperiumin romahduttivat vuonna 1917 bolshevikit - marxilaiset. Ensimmäisten marxilaistemme - vaikkakin sekavien - joukossa oli valtioneuvoksen poika, Pietarin arvostetun yliopiston opiskelija Aleksandr Uljanov. Hän perusti yhdessä rikkaan kauppiaan pojan, opiskelija Shevyrevin kanssa "Kansan tahto"-puolueen "Terroristisen ryhmän". Uljanov myi kultaisen lukiomitallinsa. Saaduilla rahoilla terroristit hankkivat räjähteitä aikoen räjäyttää keisari Aleksandr III. Pyhien vapauden, tasa-arvon ja veljeyden periaatteiden nimissä tietenkin. Salaliitto paljastui. Viisi terroristi-vallankumouksellista hirtettiin. Vanhin teloitetuista oli vain 26-vuotias. Uljanov oli 21-vuotias. Shevyrev 23-vuotias. Uljanovin nuorempi veli Vladimir (tuleva maailman proletariaatin johtaja Lenin) tuli tutuksi vallankumoustoimien kanssa jo 17-vuotiaana. Samoin myös rikkaan maanomistajan poika Trotski, joka oli tuleva ideologi nimeään kantavalle marxilaisuuden haaralle. Samoin Stalin, jo 16-vuotiaana. Suurin osa Neuvostoliiton johtajista ryhtyi marxilaisiksi jo nuoruudessaan. Silloin Venäjällä vallitsi demografinen buumi. Päästyään valtaan nämä aatteelliset taistelijat, kansan onnellisuuden puolesta, järjestivät ensi töikseen Venäjällä suunnattoman Punaisen terrorin. He käynnistivät verilöylyn!

Ensimmäinen maailmansota, vallankumous, kansalaissota, punainen terrori, kollektivisointi, Gulag, Suuri isänmaallinen sota - näissä tuhoutui kymmeniä miljoonia maanmiehiämme. Syntyvyys laski ... 1900-luvun lopulla romahti marxismi-leninismin linnake Neuvostoliitto ja sosialististen valtioiden blokki hajosi. Marxismin aatteille sanottiin viimeiset jäähyväiset. Marxin, Engelsin, Leninin ja Stalinin koottujen teosten miljoonapainoksista tuli makulatuuria.

Jo aiemmin oli romahtanut 1900-luvun hirviömäisin ideologia - natsismi, joka oli tunnettu keskitysleireistä, kaasukammioista ja "alempiarvoisten kansojen" tuhoamisesta. Sen raamattu "Mein Kampf" kiellettiin.

Ja, kas! Kuin piru puskista Berliinin muurin kaatumisen jälkeen rauhoittuvassa maailmassa esiin loikkaa islamismi. Uudet terroristit ja suurin osa heistä nuoria ... He tekevät taas pahuuksiaan "pyhän asian" puolesta. Tällä kertaa kyseessä on pyhä taistelu "uskottomia" vastaan. Kuinka tällaista saattoi tapahtua valistuneella humanistis-demokraattisella 21. vuosisadalla, YK:n ja muiden kansainvälisten kontrollimekanismien aikakaudella, suuren jo 7. vuosisadalla syntyneen maailmanuskonnon islamin suojissa?

Vastaus on yksinkertainen. Sen antoi professori Heinsohn jo ennen ISIS:in syntyä.

Vain viiden sukupolven aikana (1900-2000) muslimimaailman väkiluku kasvoi 150 miljoonasta 1200 miljoonaan henkeen, eli 800%. 1900-luvulla tapahtui väestöräjähdys ja nuorison määrä kasvoi jättimäisesti. Nuoret muslimit myös keksivät islamismin, toteaa Heinsohn.

LAPSET TELOIVAT KIINASSA MONET HAKKELUKSEKSI

Samaan aikaan Kiinassa väestö kasvoi 1900-luvulla 300%: 400 miljoonasta 1200 miljoonaan henkeen. Intiassa - 400%: 250 miljoonasta 1000 miljoonaan. Vielä äskettäin maailma pelkäsi tosissaan keltaista kiinalaista vaaraa. Unohtaen muslimivaaran.

On mielenkiintoista, kuinka toveri Mao vahvisti omaa valta-asemaansa "kulttuurivallankumouksen" vuosien aikana (1966-1976) hankkiutumalla eroon poliittisista vastustajistaan juuri miljoonien punakaartilaisten (koululaiset, opiskelijat) ja zaofanien (nuoret työläiset) avulla. Nämä nuorisojoukot oli pateettisesti ristitty "taivaallisiksi vallankumouksen sotilaiksi" ja heille annettiin avoin valtakirja porvarillisten "demonien ja hirviöiden" ja revisionistien paljastamiseksi, jopa fyysitä tuhoamista myöten. Raamattuna heillä oli toveri Maon Punainen kirja. Kulttuurivallankumouksen aikana miljoonat kiinalaiset [sic, kuolivat?]. Kuten Vysotskij lauloi laulussaan punakaartilaisista: "Nämä lapset teloivat hyvin monet hakkelukseksi".

Sitten vuorostaan punakaartilaiset pantiin ahtaalle. Vuonna 1979 Maon kuoleman jälkeen Kiinan johto aloitti syntyvyyttä rajoittavan politiikan: "Yksi perhe - yksi lapsi".

Muslimimaissa kukaan ei kuitenkaan rajoittanut syntyvyyttä.
Ja tässä tulos ...

PARIISIN NOTRE DAMEN MOSKEIJA

Entä Eurooppa? Heinsohnin tieteellisen määrittelyn mukaan se on "vanhuspullistuman" aluetta. Väestö ikääntyy. Kristinusko menettää asemiaan vuosi toisensa jälkeen. Ja pahinta on, että vuosisadan puolivaiheilla toteutuu Elena Tshudinovan fantasia "Pariisin Notre Damen moskeija", joka kirja kirjoitettiin jo vuonna 2005. Professori Heinsohnin tieteellisen bestsellerin jälkeen.

Kirjan tapahtumat sijoittuvat vuoden 2048 Euroopaan, joka on muuttunut Euraasiaksi. Tänne on perustettu sharia-kouluja ja käytössä on kuukalenteri. Paavin Vatikaanin tilalla on kaatopaikka, kuuluisasta Pariisin Notre Damesta on tullut Al-Franconin moskeija.

Myös Heinsohn pitää Euroopan näköaloja murheellisina. Vuosisadan puoliväliin mennessä Eurooppa hautautuu Idän pakolaisten vyöryn alle. Professori kuitenkin operoi vain kuivien lukujen kanssa. 

Vuonna 2012 Saksaan muutti 1,1 miljoonaa henkeä, vuonna 2013 1,2 miljoonaa. Maasta lähti kahden vuoden aikana 1,5 miljoonaa henkeä. Saksassa asuu nykyään 82 miljoonaa henkeä. Jos nämä suhteet laajentaa koko EU:n kattaviksi, jossa väestön kokonaismäärä on 507 miljoonaa, niin seuraavien 35 vuoden aikana Eurooppaan voi muuttaa teoreettisesti 250 miljoonaa elintasomaahanmuuttajaa. Tämä määrä riittää "nielaisemaan" Euroopan vuosisadan puolivälissä.

Gallup-instituutin tekemien mielipidekyselyjen perusteella vuoteen 2050 mennessä jopa 950 miljoonaa Afrikan ja arabivaltioiden asukasta haluaa muuttaa Eurooppaan. Se on neljä kertaa enemmän! Tällaista tulvaa se ei kestä. Kuka muuten tulee kysymään jotakin Eurooppa-vanhukselta?! Vuosisadan puoliväliin mennessä Afrikan väkiluku kasvaa kaksinkertaiseksi: Nykyisestä 1,2 miljardista 2,4 miljardiin henkeen. Jo vuoteen 2040 mennessä väestötieteilijöiden ennusteiden mukaan puolet maapallon alle 25-vuotiaista tulee olemaan afrikkalaisia. Kotimaissaan heitä ei odota hyvä elämä. Voitte kuvitella, millainen aalto tulee tulvimaan Afrikasta ja Lähi-Idästä nykyisin hyvinvoivaan Eurooppaan paremman elämän ja sosiaalitukien perässä?! Ampumatta laukaustakaan Eurooppa tulee antautumaan tälle profeetan vihreän lipun alla kulkevalle jättiläisarmeijalle.

Osoittaakseen väistämättömän edessä olevan antautumisen Heinsohn käyttää termiä "demografinen häiriötila". Tällainen häiriötila syntyy, kun maassa on 100 iältään 40-44 -vuotiasta miestä kohden alle 80 iältään 0-4 -vuotiasta poikaa. Saksassa tämä suhdeluku on 100/50, mutta palestiinalaisten (arabien) asuttamalla Gazan sektorilla - 100/464! Afganistanissa - 100/403 ja Irakissa 100/351, Somaliassa - 100/364 ...

Joten Saksa ei professorin mukaan kykene vastustamaan muslimimaiden "nuorison prioriteettia". Ja Saksa sentään on EU:n veturi. Mitä sanoa muista EU-jäsenmaista! 

Heinsohn esittää myös muita Euroopan asteittaiseen muslimeille antautumiseen liittyviä todisteita. Nykyisin 100 iäkästä henkilöä (55-59 -vuotta) kohden Saksassa ja Itävallassa on 70-80 teinipasifistia. Kuitenkin lähitulevaisuudessa jokaista 100 veteraani-ikäistä kanta-asukasta kohden tulee olemaan jo 300-700 raivostunutta ilman koulutusta, tulevaisuuden näköaloja ja selkeitä elämän päämääriä vailla olevaa afrikkalaista.

Tshudinovan romaanissa vastarintaan nousevat "kristityt partisaanit", joita johtaa venäläinen Sofija Sevazmiu-Greenberg.

Heinsohn on pessimisti: "Ketä on jäljellä taistelemaan? Nuoriso on jo siihen mennessä muuttanut muualle".

Minne? Niihin anglosaksisiin maihin, joihin arabi-afrikkalaisten maahanmuuttajien on vaikea päästä
- Australian, Kanadan, Uuden Seelannin linnoituksiin. Tämä prosessi on jo alkanut, kirjoittaa Heinsohn. Saksalaisia, hollantilaisia ja ranskalaisia muuttaa pois maistaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Pelkästään Saksasta lähtee joka vuosi 150.000 henkeä ja lisäksi suurin osa heistä menee anglosaksisiin maihin. Kanada, Australia ja Uusi Seelanti ottavat halukkaasti vastaan joka vuosi 1,5 miljoonaa koulutettua maahanmuuttajaa ja tekevät kaikkensa helpottaakseen heidän tuloaan maihinsa.

Pääsääntöisesti matkaan lähtee vain lahjakkaita ja korkeasti koulutettuja asiantuntijoita.

Professori Heinsohn ei tuomitse heitä: "Ei ole yllättävää, että nuoret työteliäät henkilöt Ranskassa ja Saksassa mieluummin lähtevät siirtolaisiksi. Eikä pelkästään siksi, että heidän harteilleen kuormataan velvollisuus "elättää" oman maansa ikääntyvä kantaväestö.

Jos otamme 100 20-vuotiasta ranskalaista tai saksalaista, niin 70 heistä on elätettävä 30 saman ikäistä maahanmuuttajaa, sekä heidän jälkeläisensä. Monen on mahdotonta hyväksyä tätä, erityisesti Ranskassa, Saksassa ja Hollannissa. Juuri siksi he lähtevät."

He lähtevät, vaikka Saksassa on 2 miljoonaa avointa työpaikkaa, joihin ei saada työntekijöitä. Samaan aikaan sosiaalitukien saajia on 6 miljoonaa. Saksassa 35% vastasyntyneistä ei ole saksalaisia. 90% vakavista rikoksista tekevät muut kuin saksalaiset. Ranskassa jokaista naista kohden on kaksi lasta, kuitenkin jokaisesta 5 vastasyntyneestä 2 lasta on arabi- tai afrikkalaisnaisten synnyttämiä.

Euroopassa kehitys lähti kulkemaan väärään suuntaan joskus 1980-luvun alussa, toteaa Heinsohn. Vuosien 1990-2002 aikana Saksaan muutti 13 miljoonaa maahanmuuttajaa, joista suurin osa oli ammattitaidottomia työläisiä. Sama tapahtui Ranskassa.

Professorin mukaan pakolaisten rajun tulvan pysäyttämiseksi on pikaisesti poistettava valtion budjeteista elintasomaahanmuuttajien sosiaalitukien aiheuttama raskas taakka. "On säädettävä laki, jonka mukaan sovitun päivämäärän jälkeen syntyneiden lasten elatuksesta vastaavat hänen vanhempansa, eikä valtio. Kyseessä olisi vallankumous. Kuitenkaan tällaista vallankumouksen tietä ei edes harkita Euroopassa."

Siksi Euroopassa kummittelee nyt aave - Pariisin Notre Damen moskeija. Ja nuorten maahanmuuttajien määrä Afrikasta ja Lähi-Idästä vain kasvaa. Tämän vuosisadan puolivälissä he muuttavat fantasiatarinan moskeijasta todeksi.

EDIT typo

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 315
 • Liked: 7164
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Viisasta puhetta tohtorilta!

Teeveeperunat  ja virkaloiset kyllä tykkäävät paljon enemmän vasemmistojen ja persukokoomusten lässyttelyistä; kalijaa ja sos.avustus/palkka työnteon leikkimisestä. Vähän enerkiaveroa ja vuokrankorotusta kymmenillä euroilla, sitten sossut nosteloo asumistukea kymmenillä centeillä. Teeveeperuna röhkii tyytyväisenä, illalla taas uusi Hitleridokumentti ja ihmepelastuneet utkut.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

far angst

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 086
 • Liked: 2278
 • Pavlov opetti tiedotusoppia!
Väestöräjähdyksestä on ollut paljonkin juttua. Saksalaisprofessori Gunnar Heinsohn kiinnittää huomiota erityisesti nuorisoon ja sen rooliin kaaoksen aiheuttajana. Samalla arvioidaan Euroopan kohtaloa, joka tämän jutun valossa näyttää varsin kehnolta. Kyse on siitä "supermatriisista", jossa tavalliselle kansalaiselle käsittämätöntä geopolitiikkaa harrastetaan. Jutun valossa EU:n politiikka vaikuttaa entistä sumeammalta ja epäloogisemmalta. Pitkä juttu on alun perin ilmestynyt venäläislehdessä ja nyt Pariisin iskujen jälkeen se on entistä ajankohtaisempi. Lihavoinnit mun.

Lainaus
950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä!

Näin toteaa saksalainen professori Heinsohn, jota on kutsuttu 21. vuosisadan Karl Marxiksi
,,,

Nämä sanat synnyttävät kylmiä väreitä. Tekisi mieli huudahtaa: "Ei niin voi tapahtua! Ei koskaan!!!" Professori on varmaan viime viikkojen maahanmuuttajatulvasta kertovien tv-ohjelmien säikäyttämä lukutoukka, joka otettuaan pyöräilylasit silmiltään antoi kauhistuneena melikuvituksellisen ja apokalyptisen ennusteensa ...

Valitettavasti, kyse on vakavammasta.

SODAN DEMOGRAFIA

Ensinnäkin hänen artikkelinsa "Kuinka paljon afrikkalaisia on pyrkimässä Eurooppaan?" julkaistiin jo 24. kesäkuuta, jolloin pakolaisteema ei ollut vielä juurikaan esillä mediassa ja tv:ssä. Siksi artikkeliin ei kiinnitetty huomiota.

Toiseksi, professori ei ole heikkohermoinen. Jo vuosikymmenien ajan hän on tutkinut tieteellisesti "sodan demografiaa". Hän opettaa Bremenin yliopiston lisäksi Liittovaltion turvallisuuspolitiikan akatemiassa Berliinissä ja NATO:n puolustuskorkeakoulussa Roomassa.

Kolmanneksi, jo vuonna 2003 Heinsohn profeetallisessa kirjassaan ennusti lukuisten tilastotietojen, tosiasioiden ja historialliseten viitteiden nojalla nykyisen Afrikan ja Lähi-Idän pakolaisten - likipitäen sotilaallisen - invaasion Eurooppaan, sekä viime vuosien islamistisen terrorin. Vaikka Lähi-Idän alueilla oli silloin rauhallista, eikä ISIS:iä ollut vielä edes olemassa.,,,,,

Realistiprofessorin varoituksia ei kuitenkaan kuunneltu silloin. Kirjaa ei käännetty englanniksi, eikä venäjäksi. Eikä Heinsohnista ole kuultu nytkään. Sekin on ymmärrettävää.,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,, Professorin mukaan pakolaisten rajun tulvan pysäyttämiseksi on pikaisesti poistettava valtion budjeteista elintasomaahanmuuttajien sosiaalitukien aiheuttama raskas taakka. "On säädettävä laki, jonka mukaan sovitun päivämäärän jälkeen syntyneiden lasten elatuksesta vastaavat hänen vanhempansa, eikä valtio. Kyseessä olisi vallankumous. Kuitenkaan tällaista vallankumouksen tietä ei edes harkita Euroopassa."

Siksi Euroopassa kummittelee nyt aave - Pariisin Notre Damen moskeija. Ja nuorten maahanmuuttajien määrä Afrikasta ja Lähi-Idästä vain kasvaa. Tämän vuosisadan puolivälissä he muuttavat fantasiatarinan moskeijasta todeksi.

EDIT typo

Tuossa on laki ja profeetat, tuossa on kaikki.  Mutta Euroopassa on veri virtaava, ei Eurooppa antaudu taistelutta.   

Ja tämän kaiken ovat saaneet aikaan itseään hyvinä pitävät ihmiset.
Rasisteille muistutan, että maahanmuuttajat ovat yhtä hyviä naapureita, kunnollisia, ammattitaitoisia ja rehellisiä, hyvin koulutettuja, lainkuuliaisia ja töissä käyviä veronmaksajia ja yhteiskunnan hyödyllisiä jäseniä kuin ovat Suomen somalit ja mustalaisetkin.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 783
 • Liked: 9107
Nykytahdilla kaikki nuo arviot tuntuvat varovaisilta arvioilta, jonkin sortin minimeinä.

Dredex

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 384
 • Liked: 512
- - Tuossa on laki ja profeetat, tuossa on kaikki.  Mutta Euroopassa on veri virtaava, ei Eurooppa antaudu taistelutta.  - -

Mikä Eurooppa? Eikös se ole jo antautunut?

Kameleontti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 105
 • Liked: 1506
Mikä Eurooppa? Eikös se ole jo antautunut?

Eurooppa ehkä (paitsi itä...) muttei Suomi. Kauhutarinaa. Mutta pakko täällä on pistää tälle idiotismille loppu. Tosin haluaisin olla kärpäsenä katossa seuraamassa, miten aavikon muslimit pärjää keskenään Suomessa, siinä vaiheessa kun täällä ei enää kantaväestö elätä ja hoida infraa jne.

Zanaris

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 432
 • Liked: 120
 • Alpha Ignis - Donum Eius Prometheus
Pravda on aina pravda, vaikka silti löysin artikkelin olevan varsin mielenkiintoinen.
Bernie Sanders endorsing Crooked Hillary Clinton is like Occupy Wall Street endorsing Goldman Sachs.
Beneficium accipere libertatem est vendere - To accept a favour is to sell one's freedom.

progg

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 276
 • Liked: 212
Kylmäävää tekstiä. Olen itse aloittanut vähän aikaa sitten uuden kielen opiskelun, mutta saa nähdä miten jaksaa. Onneksi osaan englantia. Tekisi kuitenkinmieli jäädä taistelemaan, mutta minkä teet, kun suurin osa kansasta on rasismisyytösten pelkojen takia alistunut ja myöskin lähinnä vain miettiii seuraavaa kesälomaa.

Toisaalta ymmärränkin. Ei tässä pimeässä ja tuskaisessa maassa, jossa kantasuomalaisia on halveksittu jo vuosia pysty mihinkään innostumaan. Jos joku sattuu haastamaan, hänet nopeasti isketään maahan.

Poismuutto on oma hiljainen vastalause, ja sen avulla pelastaa edes oman perheensä.

Täytyy miettiä erilaisia vaihtoehtoja.

Rändöm

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 281
 • Liked: 1811
Kylmäävää tekstiä. Olen itse aloittanut vähän aikaa sitten uuden kielen opiskelun, mutta saa nähdä miten jaksaa. Onneksi osaan englantia. Tekisi kuitenkinmieli jäädä taistelemaan, mutta minkä teet, kun suurin osa kansasta on rasismisyytösten pelkojen takia alistunut ja myöskin lähinnä vain miettiii seuraavaa kesälomaa.

Toisaalta ymmärränkin. Ei tässä pimeässä ja tuskaisessa maassa, jossa kantasuomalaisia on halveksittu jo vuosia pysty mihinkään innostumaan. Jos joku sattuu haastamaan, hänet nopeasti isketään maahan.

Poismuutto on oma hiljainen vastalause, ja sen avulla pelastaa edes oman perheensä.

Täytyy miettiä erilaisia vaihtoehtoja.

On hyvä käsittää, että multikulti ideologiana ei ole syntynyt sattumalta tai kummunnut ihmisen silkasta tyhmyydestä, vaan se on alusta lähtien ollut tietoisesti ja raadollisesti luotu väline nujertaa eurooppalainen ihminen. Mikäli suunnitelmissasi on esimerkiksi muuttaa toiseen länsimaahan, tulet karvaasti pettymään. Multikulti seuraa sinua kaikkialle, missä eurooppalainen ihminen asuu ja vaikuttaa. Se ei myöskään tule katoamaan maan päältä ennen kuin me näemme vaivaa sen hävittämiseksi. Suomalainen päättäjistö on länsimaisella mittapuullakin harvinaisen petoksellista, mutta toisaalta korttien paljastaminen näin varhaisessa vaiheessa voi sekin osoittautua heidän osaltaan ratkaisevaksi virheeksi. Suomen tilanne ei ole vielä lohduton, joten ei nyt mitään rintamakarkuruutta, sillä kaikkia miehiä (ja naisia) tarvitaan selkänsä kääntäneen valtion kukistamiseen! Pysytään täällä ja taistellaan lopppuun asti, sillä sama taistelu on edessä oli rintama täällä taikka vaikka Yhdysvalloissa tai Australiassa.

kelloseppä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 986
 • Liked: 2611
...
On hyvä käsittää, että multikulti ideologiana ei ole syntynyt sattumalta tai kummunnut ihmisen silkasta tyhmyydestä, vaan se on alusta lähtien ollut tietoisesti ja raadollisesti luotu väline nujertaa eurooppalainen ihminen. Mikäli suunnitelmissasi on esimerkiksi muuttaa toiseen länsimaahan, tulet karvaasti pettymään. Multikulti seuraa sinua kaikkialle, missä eurooppalainen ihminen asuu ja vaikuttaa. Se ei myöskään tule katoamaan maan päältä ennen kuin me näemme vaivaa sen hävittämiseksi. Suomalainen päättäjistö on länsimaisella mittapuullakin harvinaisen petoksellista, mutta toisaalta korttien paljastaminen näin varhaisessa vaiheessa voi sekin osoittautua heidän osaltaan ratkaisevaksi virheeksi. Suomen tilanne ei ole vielä lohduton, joten ei nyt mitään rintamakarkuruutta, sillä kaikkia miehiä (ja naisia) tarvitaan selkänsä kääntäneen valtion kukistamiseen! Pysytään täällä ja taistellaan lopppuun asti, sillä sama taistelu on edessä oli rintama täällä taikka vaikka Yhdysvalloissa tai Australiassa.

Oheisen videon säestämänä tässä ketjussa on ehkä syytä hivenen keskustella myös siitä, ketkä kuuluvat joukkoon eurooppalainen ihminen, missä kaikkialla Euroopassa multikulti on eurooppalaisen ihmisen riesana ja missä ei ja missä oletettavasti tapellaan vielä multikultia vastaan ja missä ei.

www.youtube.com/watch?v=l_9epwSSpPo

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 407
 • Liked: 2368
 • Vihtaasi on kustu!
Lohdutonta. Mitähän tässä kannattaisi tehdä yksityishenkilöna ja kansakuntana?

Kiitos Akezille taas uudesta mielenkiintoisesta artikkelista, kyllä Homma muutamat hesarit ja ylet voittaa.
"– Me emme halua riisua kansalaisiamme aseista tällaisena aikana, kun Euroopan turvallisuustilanne huononee, sosiaalidemokraattien sisäministeri Milan Chovanec sanoi Tšekin parlamentissa keskiviikkona." Kansalainen.fi
Bhutan: "One Nation, One People"

JJohannes

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 463
 • Liked: 3440
 • Eih bennek, eih blavek!
Lainaus
Legendaarinen brittiupseeri Thomas Edward Lawrence (Arabian Lawrence) ei törmännyt idässä vuosina 1916-1918 islamisteihin, eikä Hitlerin kenttämarsalkka Rommel (aavikon kettu) vuosina 1941-43. Kuitenkin nyt ISIS heittää haasteen Lännelle. Nyt agendalla on valtioiden ISIS-vastaisen koalition perustaminen, samoin kuin joskus aikoinaan luotiin anti-hitleriläistä liittoumaa.

Ihan hyvä juttu, mutta tämä pisti vähän silmään. T.E. Lawrencen taistelijat olivat nimenomaan wahhabilaisia terroristeja, jotka brittien avulla luulivat kykenevänsä levittämään radikaalia islamia Osmanien maallistamaan Lähi-Itään. Muslimiveljeskunta syntyi brittien hallitsemassa Egyptissä. Britit olivat vain 15 vuotta ennen ensimmäistä maailmansotaa kukistaneet Sudanin mahdistikapinan, joka oli islamilaisten fanaatikkojen yritys kaataa brittien siirtomaahallinto. Brittien nimittämä Jerusalemin suurmufti Amin al-Husseini järjesteli islamistisia taistelijoita Natsi-Saksan SS:n 13. div. Handschariin, 21. div. Skanderbergiin ja muihin joukko-osastoihin.
Ei ole turhia päiviä, tai jos on, on koko elämä.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 540
 • Liked: 26602
Ohessa aloitusjutussa mainittu Gunnar Heinsohnin artikkeli: "Wie viele Afrikaner nach Europa?". Artikkelin asiatiedot on suurin piirtein toistettu KP:n jutussa, joka tosin on huomattavan laaja siteeraten ilmeisesti Heinsohnin muita kirjoituksia ja kirjaa "Söhne und Weltmacht: Terror im Aufstieg und Niedergang der Nationen". Linkistä löytyvät myös Heinsohnin artikkelissaan käyttämät lähteet.

Parzival

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 883
 • Liked: 3833
Ja Euroopan kohtalosta istuu päättämässä vasemmistolaiset feministihallitukset. Liisa Jaakonsaaret ja Emma Karit pistävät sileäksi koko vuosituhantisen sivilisaation, jonka hyvinvointiin ja saavutuksiin heillä itsellään ei edes ole kovin paljoa ansioita. Kuin rikkaan suvun viimeiset rappeutuneet vähä-älyiset perijät, jotka antavat tunteen viedä ja laittavar kaiken menemään. No, ehkä tämä on ansaittua. Mutta jotenkin silti surullista ja häpeällistä antautua ilman taistelua.
« Viimeksi muokattu: 30.11.2015, 23:13:32 kirjoittanut Parzival »

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 927
 • Liked: 42537
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Iso korillinen tykkäyksiä Akezille tästä ja muista käännöksistä.
“Tässä miettii onko mukava olla sitä kansaa, joka on altis luottamaan auktoriteetteihin, halukas mukaan testeihin ja jolla on hyvät sairaushistoriat ja tarkka väestönkirjanpito.”
— Jäsen -I-

“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 972
 • Liked: 29621
 • O Kurwa
Lohdutonta. Mitähän tässä kannattaisi tehdä yksityishenkilöna ja kansakuntana?

Se, joka avaa väylän Uuteen-Seelantiin tapahtuvalle Suomalaisten muutolle "New Zealand Immigration for Dummies" on miljonääri.

The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

uffomies

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 200
 • Liked: 1157
Onko siis meilläkin edessä varustautuminen suureen geddoniiin? Aseet piiloon, suojapaikat valmiiksi, muonaa ja kultaa. Kun tilanne kärjistyy tarpeeksi alkaa suomalaisten viimeinen taistelu maansa puolesta? Tosin tilanne alkaa olla varmaankin lähes one-to-one, pystymmekö enään voittamaan?

Satu Punahilkasta heijastaa hyvin tänä päivänä esiintyvää tarinaa pakolaisten joukossa Eurooppaan soluttautuvista terroristeista
Saksan viranomaiset varuillaan maahan soluttautuneista islamisteista
Arhinmäki - "Vastenmielisiä yhdistämisiä leimaamistarkoituksella"

ArtturiE

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 267
 • Liked: 5162
 • Vitutuspuhe päivässä pitää unelman loitolla
Mikä Eurooppa? Eikös se ole jo antautunut?

Eurooppa ehkä (paitsi itä...) muttei Suomi. Kauhutarinaa. Mutta pakko täällä on pistää tälle idiotismille loppu. Tosin haluaisin olla kärpäsenä katossa seuraamassa, miten aavikon muslimit pärjää keskenään Suomessa, siinä vaiheessa kun täällä ei enää kantaväestö elätä ja hoida infraa jne.

Kuten heinäsirkat, matulaumat siirtyvät uusille laitumille syömään uuden valtion tyhjäksi.  Siinä vaiheessa Eurooppa taitaa olla jo niin hajalla taloudellisesti ja muutenkin, että matut alkavat vain lisääntyä ja muuttaa maatamme paskastaniaksi.  Toivottavasti siinä vaiheessa Venäjä päättää toimia.
Peace. And that really has nothing to do with islam.
-Pat Condell
Jussi Halla-aho pääministeriksi 2019
Laura Huhtasaari presidentiksi 2024
Giorgia Meloni http://www.fratelli-italia.it
Matteo Salvini http://www.leganord.org

”keskiaasialainen”


Monokulttuuri FM
https://www.youtube.com/channel/UCXDMEjhhzvzqJQvXUPWVXfA

Miniluv

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 31 176
 • Liked: 12715
 • Big Bear Market, Now Here
Lainaus
Rovioilla alettiin polttaa valtaisia määriä noitia ja velhoja.

Ai jaa? Kannattaisi lukea vähännuudempaa tutkimusta?

Lainaus
Tämä räjähdysaltis massa toimitettiin ovelasti kauas Euroopan tantereilta. Valtaamaan ulkomaisia siirtomaita Kristuksen, Paavin, Espanjan ja Portugalin kunniaksi.

Ensimmäinen mikä tulee mielee näistä valloituksista on se, kuinka pienellä joukolla he läksivät liikkeelle ja onnistuivat.

Intiaanien huonon kohtelun kritiikki kuitenkin nousi myös kirkon piiristä, ja oli uskonnollisesti perusteltua.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Antonio_de_Montesinos
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bartolomé_de_las_Casas
« Viimeksi muokattu: 01.12.2015, 12:16:33 kirjoittanut Miniluv »
"Luulisi että tähän ikään mennessä olisi edes jotain tajunnut elämästä ja yhteiskunnasta." Rosa Meriläinen, HS 30.9.2014

Viestistäsi tulee minulle ilmoitus, jos kirjoitat tekstiin @Miniluv. Tai laita yksityisviesti.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 540
 • Liked: 26602
Heinsohnin kirja "Söhne und Weltmacht: Terror im Aufstieg und Fall der Nationen" löytyi netistä myös ilmaisena saksankielisenä pdf-versiona.

Amazon.de:n kertoo kirjan saatesanoina:

"Lisääntyvän ja eskaloituvan terrorismin pääsyynä eivät ole uskonnot, heimosodat tai köyhyys. Tunnettu sivilisaatiotutkija Gunnar Heinsohn osoittaa sen sijaan, että päämäärättömien nuorten ylisuuri osuus kokonaisväestöstä on maailmanlaajuisesti tärkein syy levottomuuksiin, terroriin ja sotaan - johtaen jopa kokonaisten kansakuntien nousuun ja tuhoon."

... ja sitten tänne vain haalitaan lisää matuja ja kehutaan näitä voimavaroiksi ja rikkaudeksi. Suurin osa heistä on vielä aseikäisiä nuoria. Kuinka joku voi olla noin höperö ja naiivi?

kelloseppä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 986
 • Liked: 2611
...

Kuten heinäsirkat, matulaumat siirtyvät uusille laitumille syömään uuden valtion tyhjäksi.  Siinä vaiheessa Eurooppa taitaa olla jo niin hajalla taloudellisesti ja muutenkin, että matut alkavat vain lisääntyä ja muuttaa maatamme paskastaniaksi.  Toivottavasti siinä vaiheessa Venäjä päättää toimia.

Tuollaisessa tilanteessa Venäjä on toiminut jo huomattavasti, huomattavasti aiemmin ja Venäjän toimiminen Suomen suuntaan ei ole suomalaisten kannalta hyvä asia. Hyvin harvaan paikkaan maailmassa Venäjän aseet ovat menneet siististi.

Dredex

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 384
 • Liked: 512
Tuollaisessa tilanteessa Venäjä on toiminut jo huomattavasti, huomattavasti aiemmin ja Venäjän toimiminen Suomen suuntaan ei ole suomalaisten kannalta hyvä asia. Hyvin harvaan paikkaan maailmassa Venäjän aseet ovat menneet siististi.

No onkos siellä Venäjällä sitten jotain raja-aitoja, tuonne etelän suuntaan? Venäjän kauttahan porukkaa lappaa Norjaan.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 540
 • Liked: 26602
Lainaus
Tämä räjähdysaltis massa toimitettiin ovelasti kauas Euroopan tantereilta. Valtaamaan ulkomaisia siirtomaita Kristuksen, Paavin, Espanjan ja Portugalin kunniaksi.

Ensimmäinen mikä tulee mielee näistä valloituksista on se, kuinka pienellä joukolla he läksivät liikkeelle ja onnistuivat.

Heillä oli hallussaan teknologinen ylivoima, joka käsittääkseni lopulta ratkaisi asian. Samoin petollisuus ja häikäilemättömyys oli mm. espanjalaisilla aivan omaa luokkaansa.

Nyt tilanne on sinänsä toinen. Näillä uusilla konkistadoreilla ei ole teknistä ylivoimaa. Vain määrällinen ylivoima. En silti lähtisi aliarviomaan, sillä heillä ovat tukenaan Euroopan "maansa myyneet". Jo yksi ainoa portit salaa avaava quisling voi saada pahaa tuhoa aikaan. Ja näitähän näyttää riittävän.

Kela_Platinum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 000
 • Liked: 1344
Paras keino on laittaa ne sossuhanat kiinni kaikille muille paitsi kansalaisille. Nykyinen järjestelmä on aika käsittämätön kaikessa älyttömyydessään, rahaa vain jaetaan ulos erittäin heikoilla perusteilla. Tottakai kaikki kehitysmaalaiset tulee kun systeemi on näin perseestä, ja voi ikäänkuin tulla lomalle hakemuksen käsittelyn ajaksi. Mitään velvollisuuksia ei ole, mutta sitäkin enemmän oikeuksia.

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 972
 • Liked: 29621
 • O Kurwa
Paras keino on laittaa ne sossuhanat kiinni kaikille muille paitsi kansalaisille. Nykyinen järjestelmä on aika käsittämätön kaikessa älyttömyydessään, rahaa vain jaetaan ulos erittäin heikoilla perusteilla. Tottakai kaikki kehitysmaalaiset tulee kun systeemi on näin perseestä, ja voi ikäänkuin tulla lomalle hakemuksen käsittelyn ajaksi. Mitään velvollisuuksia ei ole, mutta sitäkin enemmän oikeuksia.

Ratkaisu on tosiaan näin yksinkertainen, mutta se pitäisi tehdä välittömästi. Pian joka maa Euroopassa on niin turvoksissa turviksista, että tuokaan ei enää toimi.

Kun rahahana taikaseinästä sulkeutuu, alkaa ryöstely. Kun rötöstelijöinä on 30 000 nuorta miestä, ei esimerkiksi Suomen turvallisuusviranomaisten määrä enää riitä tilanteen hallitsemiseksi. Poliisit kykenevät suojelemaan vain poliitikkoja ja Puolustusvoimat,,, no, joko kannellaan laukkuja tai ammutaan kovilla. Välimuotoja ei oikein ole, ainakaan isommassa mittakaavassa. Sotaväki on miekka, ei kirurgin veitsi.
The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

Uimakoulutettava

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 138
 • Liked: 4314
 • Kukkahattubingoava kristitty eli väärämielinen VHM
Lohdutonta. Mitähän tässä kannattaisi tehdä yksityishenkilöna ja kansakuntana?


Valmistautua Suomen ja Euroopan uppoamisen mahdollisuuteen "yllättävän" nopeasti.

Lohtu, vaikkakin laiha, on nauraa Sipilän Valehtelijoiden Klubin sanoille, teoille sekä säälittävälle naaman ja käsien vääntelylle, kun kissat pääsevät pussista yksi toisensa jälkeen.

Vastuullista on pitää huolta lastensa erinomaisesta englannin osaamisesta ja koulutuksesta, jolle on käyttöä maissa, jotka eivät "monikulttuuristu" Euroopan malliin.

"Taisi Merkel todeta tuossa keskustelussa lainaten edeltäjiään, että joka unohtaa EU-projektin, pitäisi käydä sotilaiden haudoilla sitä muistelemassa" :flowerhat:

Päälahjoittaja Sipilä

"Teko oli rikos ja siinä käytettiin väkivaltaa. Uhriksi otettua naista sormeiltiin vaatteiden alta. Ja siinä kaikki."

Dr. Kemppinen

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 969
 • Liked: 15716
Ja Euroopan kohtalosta istuu päättämässä vasemmistolaiset feministihallitukset. Liisa Jaakonsaaret ja Emma Karit pistävät sileäksi koko vuosituhantisen sivilisaation, jonka hyvinvointiin ja saavutuksiin heillä itsellään ei edes ole kovin paljoa ansioita. Kuin rikkaan suvun viimeiset rappeutuneet vähä-älyiset perijät, jotka antavat tunteen viedä ja laittavar kaiken menemään. No, ehkä tämä on ansaittua. Mutta jotenkin silti surullista ja häpeällistä antautua ilman taistelua.

Kun alkaa kunnolla paukkua, niin tällaisille tapauksille tuskin enää korvaa lotkautetaan edes muodon vuoksi, kun on asioita oikeastikin hoidettavana. Tuskin heitä siinä vaiheessa edes Ukrainan tyyliin viitsitään nakata roskasäiliöön.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 969
 • Liked: 15716
Paras keino on laittaa ne sossuhanat kiinni kaikille muille paitsi kansalaisille. Nykyinen järjestelmä on aika käsittämätön kaikessa älyttömyydessään, rahaa vain jaetaan ulos erittäin heikoilla perusteilla. Tottakai kaikki kehitysmaalaiset tulee kun systeemi on näin perseestä, ja voi ikäänkuin tulla lomalle hakemuksen käsittelyn ajaksi. Mitään velvollisuuksia ei ole, mutta sitäkin enemmän oikeuksia.

Vähintäänkin Tanskan malliin pitäisi pakkotyöllistää johonkin ikäviin hanttihommiin ensimmäisestä päivästä lähtien kun tulevat. Alkaen nyt vaikka niistä omien vessojen siivoamisesta.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Kameleontti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 105
 • Liked: 1506
Kuten heinäsirkat, matulaumat siirtyvät uusille laitumille syömään uuden valtion tyhjäksi.  Siinä vaiheessa Eurooppa taitaa olla jo niin hajalla taloudellisesti ja muutenkin, että matut alkavat vain lisääntyä ja muuttaa maatamme paskastaniaksi.  Toivottavasti siinä vaiheessa Venäjä päättää toimia.

Olen huomannut et monet jo toivoo, että SE alkaisi toimia jo aiemmin... Moni vastustaa ajatusta mutta jos on valittava kahden pahan väliltä niin ennemmin miljoona venäläistä ku miljoona muslimimiestä aavikoilta. Olen maanpetturi monien silmissä mutta fiksummalta tuo vaihtoehto tuntuu. Venäläisten kanssa on ees jokin tolkku selvitä mut tää barbaarien lauma vie tuhoon varmasti.

Jack

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 942
 • Liked: 1842
Selasin viimeaikaisia kirjoituksiani, ja ne näyttävät olevan lähes kaikki tästä aiheesta eli arabien ja afrikkalaisten meneillään olevasta ja kiihtyvästä Euroopan valloituksesta. Itse asiassa kirjoitukseni ovat "samanhenkisiä" kuin saksalaisen professorin, mutta tietysti vain tyhmän maallikon näkökulmasta. En aio toistaa itseäni. Totean vain, että lukumäärä on oleellisin kysymys, kun puhutaan maahanmuutosta. Jostakin syystä ihmiset eivät tunnu ajattelevan tätä. Puhutaan kärsivistä vähemmistöistä, vaikka ollaan itse jo vähemmistöä.

Vuonna 1900 valkoihoiset eurooppalaiset muodostivat noin 75 prosenttia Nordkapin ja Kapkaupungin välillä asuvista ihmisistä. Kun tämä vuosisata päättyy, valkoisten eurooppalaisten osuus on alle kymmenen prosenttia, mikäli ennustukset (mm. maailmanpankki) pitävät paikkansa. Sitä seuraavien sadan vuoden aikana viimeisetkin valkoiset eurooppalaiset jauhautuvat olemattomiin. Ja kun heitä ei ole enää ylläpitämässä länsimaisen sivistyksen liekkiä, ihmiskunta palaa kehityksessä 50000 - 100000 vuotta taaksepäin. Onneksi en ole näkemässä sitä.

Esitettyjä spekulaatioita, että täällä vielä taistellaan, ja eivät eurooppalaiset alistu, kun totuus valkenee, voisi verrata intiaanien uhoon, kun valkoisia virtasi heidän mailleen. Eivät suomalaiset eivätkä muutkaan eurooppalaiset tule taistelemaan. Jos heistä olisi taistelemaan, hehän taistelisivat jo nyt, kun valloittaja ei ole vielä täysin miehittänyt alueita. Vai milloin he alkavat taistella? Onko päivämäärä jo lyöty lukkoon? Vastaus on, että ei milloinkaan. Tämä "sota" - Euroopan viimeinen - on jo taisteltu ja hävitty.

Ehkä kannattaa alkaa katsella tontteja Australiasta ennen kuin hinnat nousevat.
« Viimeksi muokattu: 01.12.2015, 00:30:23 kirjoittanut Jack »

Tagit: