UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Prof. Heinsohn: Matu-vyöry lopettaa Euroopan vuoteen 2050 mennessä  (Luettu 62920 kertaa)

JKN93

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 057
 • Liked: 637
 • Yhteiskunta Tutkija
http://areena.yle.fi/1-3621760

Yle radio väittää että Suomen Siirtolaisinstituutti on arvioinut Suomen väestöstä olevan tällä hetkellä n.1,3 % muslimeja eli n.70 000.
Tällä hetkellä kasvua olisi n.muutamia tuhansia vuodessa...Esim.Ranskassa on nyt n.10% muslimeja.Suomikin menossa siihen suuntaan pikku hiljaa...

Joku Brittiläinen(afrikkalainen) toimittaja sanoo että esim.Viron(jossa on vähän ulkomaalaisia) ei tarvitse ottaa vielä niin paljon pakolaisia koska sen omakin "kehitys" on vielä kesken,esim.varakkuus,jotta tulijoita voisi auttaa ja tukea.Siksi se ei vielä oikein onnistu.
Mutta muita työperäisiä maahanmuuttajia voisi Viroon tulla jos tienaavat ja tulevat toimeen itse.
Pakolaiset ja maahanmuuttajat keskittyvät kehittyneempiin maihin,esim.Saksa,Ruotsi,Suomikin...


Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 560
 • Liked: 10762
Eivät ne ennenkään ole estäneet, kun tilanne tarpeeksi totiseksi menee.

Seuraava Guantanamo on Afrikan kokoinen.

Ja sinne mahtuu ihan kaikki halukkaat mukaan.

Korona on jossain toisella planeetalla. Ei sellaista voi sattua koivun ja tähden alla.

ArtturiE

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 254
 • Liked: 5163
 • Vitutuspuhe päivässä pitää unelman loitolla
Matu-vyöry loppuu silloin, kun Euroopan poliitikot sen haluavat lopettaa.

Tämä matujen arvostelu, vaikka onkin oikeutettua, ei johda lopulta mihinkään lainmuutoksiin tai rajojen sulkemisiin.  Sen voi tehdä pysyvästi ilman verenvuodatusta  vain poliittisen ja laillisen järjestelmän kautta, voimme tukkia rajat ja järjestää miekkareita, hyvä, mutta mitä tekee Suomen hallitus? Korkeintaan juo konjakit ja ohjeistaa sisäministeriötä tarkkailemaan 'äärioikeiston uhkaa'.

Mitä tekee oppositio Suomessa? Ei mitään, koska hallitus tekee sen heidän puolestaan!

On karu tosiasia, että meillä on Suomessa maanpetturi hallitus täynnä luopioita.

Oppisitio on vielä pahempi, utopistista ja elitististä 'unelman' rakentamista kansan rahoilla. Virkamieskunnassa on suvakkien desantteja tekemässä kansalle haitallisia päätöksiä joka päivä.  Kun sanoin, että muutos on mahdollista vain poliittisen järjestelmän kautta ilman verenvuodatusta, se tarkoittaa poliittista järjestelmää ilman luopioita ja maanpettureita.

Suomen kansan pitää vapautua EU:n eliitin mielistelijöistä ja maanpettureista!

Maahanmuuttokriittiset ovat olleet medioissa jo niin kauan, että suurin osa kansasta tietää jo totuuden.  Rasistileimasimia heilutteleva valtamedia käyttää Suomessa todellista valtaa heikon ja luopiomaisen Sipilän hallituksen surkean epäonnistumisen vuoksi.  Jos hallitus ei pysty toimimaan oman kansansa edun mukaisesti, sen pitää erota.  Eroa, maanpetturi Sipilän hallitus!
Peace. And that really has nothing to do with islam.
-Pat Condell
Jussi Halla-aho pääministeriksi 2019
Laura Huhtasaari presidentiksi 2024
Giorgia Meloni http://www.fratelli-italia.it
Matteo Salvini http://www.leganord.org

”keskiaasialainen”


Monokulttuuri FM
https://www.youtube.com/channel/UCXDMEjhhzvzqJQvXUPWVXfA

Kulttuurirealisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 525
 • Liked: 5192
Lainaus
n.1,3 % muslimeja eli n.70 000.
Tällä hetkellä kasvua olisi n.muutamia tuhansia vuodessa

Miten tuo voi olla mahdollista, kun viime vuonna melkein kaikki tulijat oli muslimialueilta, ja niistä yli 10 000 saa oleskeluluvan ja kaikki joita huvittaa, jäävät tänne joka tapauksessa?On karu tosiasia, että meillä on Suomessa maanpetturi hallitus täynnä luopioita.

Oppisitio on vielä pahempi, utopistista ja elitististä 'unelman' rakentamista kansan rahoilla. Virkamieskunnassa on suvakkien desantteja tekemässä kansalle haitallisia päätöksiä joka päivä.

Suomessa on tosi vaikea äänestää nykyään, sylettää melkein mikä tahansa äänestyspäätös. Noh, kai sitä pitää vähiten huonoa käydä sitten äänestämässä. Mikä se siihen aikaan onkaan.
« Viimeksi muokattu: 12.09.2016, 11:05:28 kirjoittanut Kulttuurirealisti »
"Ovela tapa pitää ihmiset passiivisina ja kuuliaisina on rajoittaa tiukasti hyväksyttävien mielipiteiden kirjoa, mutta sallia hyvin vilkas keskustelu sen kirjon sisällä. … tämä antaa ihmisille tunteen, että ajattelu on vapaata.” - Chomsky

ArtturiE

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 254
 • Liked: 5163
 • Vitutuspuhe päivässä pitää unelman loitolla
Äänestäminen on todella muuttunut vain eliitin vallankäytön mahdollistavaksi rituaaliksi.
Seuraavissa vaaleissa lupaan äänestää kaikkein radikaaleinta, matuvastaista henkilöä, vaikka se ei mitään muuttaisikaan. Kansalaisena minulla ei ole muuta laillista keinoa vaikuttaa.  Mielipiteenvapaus on käytännössä suitsittu rasistiksi leimautumisen uhalla.  Jos minulla ei olisi perhettä elätettävänä ja palkkatyötä ainoana tulonlähteenä, olisin todennäköisesti jo jotenkin radikalisoitunut.
Peace. And that really has nothing to do with islam.
-Pat Condell
Jussi Halla-aho pääministeriksi 2019
Laura Huhtasaari presidentiksi 2024
Giorgia Meloni http://www.fratelli-italia.it
Matteo Salvini http://www.leganord.org

”keskiaasialainen”


Monokulttuuri FM
https://www.youtube.com/channel/UCXDMEjhhzvzqJQvXUPWVXfA

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 869
 • Liked: 8326
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween

Noh, kai sitä pitää vähiten huonoa käydä sitten äänestämässä. Mikä se siihen aikaan onkaan.


Minulle se tarkoittaa: vähiten huonoa kaikista tarjolla olevista.
Tarkennuksen vuoksi: ei tarkoita jo valmiiksi eduskunnassa olevista.
Ei saa rajoittua sillä tavoin. Täytyy katsoa laajemmin.
Totuus ei ole vihapuhetta.

Wir alle sind gekreuzigt, und alle sind kaputt, von Reiztechnologie, von Zeitökonomie, von Qualität des Lebens und Kriegsphilosophie.
—Laibach

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller


akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 097
 • Liked: 31557
Die Welt lehdessä julkaistu professori Heinsohnin mielipidekirjoitus.

Lainaus
Mielipide Maahanmuuttopolitiikka

Miten Eurooppa muka kykenisi elättämään 800 miljoonaa afrikkalaista?

Kutistuva Saksa ei kykene taistelemaan kasvavan mantereen pakenemisten syitä vastaan. On harhaa luulla, että tukiopetuksella voitaisiin pysäyttää massapako Eurooppaan
.

Die Welt, Gunnar Heinsohn 04.11.2016 juttu saksaksi 

Eräs hahmotus: 400 miljoonaa Saharan eteläpuolisen alueen afrikkalaisista voi etsiä Euroopasta suojaa ja elatusta, koska heidän elämänsä kotimaissaan on kestämätöntä ja toivotonta. Tämä on hyvin mahdollista, sillä miljardista afrikkalaisesta (1950: 180 miljoonaa) 600 miljoonalla ei ole sähköjä ja absoluuttisessa köyhyydessä (korkeintaan 1,90 dollaria/päivä) elävien määrä kasvoi vuosina 1990-2011 280 miljoonasta 390 miljoonaan. 

Vuoteen 2050 mennessä - pakenemishalujen pysyessä muuttumattomina - olisi teoriassa 800 miljoonaa afrikkalaista (väestöennuste 2,2 miljardia) ”valmiita” pakenemaan EU:hun. Euroopan noin 450 miljoonan asukkaan tulisi elättää heidät. Vaikka he kaikki tulisivat, niin Afrikan väestömäärä kasvaisi siitä huolimatta noin 400 miljoonalla.

Kun Afrikan asukkaiden keski-ikä nousee vuoteen 2050 mennessä vain 25 vuoteen (nykyisin 20 vuotta), niin Brysselin holhokkien keski-ikä lähenee silloin 50 vuotta. Kun myös poliitikot alkavat vähitellen havaita heihin kohdistuvat valtavat haasteet, niin Angela Merkel haluaa kääntää Afrikan kehitystä ja tehdä siitä ”tulevaisuuden mantereen”. Mitä hänellä on silloin edessään?

Berliini haluaa ratkaista ongelman asiantuntijoiden avulla

Vuonna 2015 koko Afrikan mantereen tavaravienti oli arvoltaan 150 miljardia dollaria - pääosa tästä maaöljyä, timantteja, kultaa, kuparia ja rautaa. Tästä - vielä nykyään vahvat eurooppalaiset juuret omaavan - Etelä-Afrikan osuus oli 85 miljardia dollaria. Jäljelle jäävien muiden maiden (yhteensä 940 miljoonaa asukasta) vienti oli vajaat 70 miljardia dollaria. Tämä oli vähemmän kuin noin 5,4 miljoonan asukkaan Slovakian vienti (74 miljardia dollaria).

Tämän jälkeenjääneisyyden umpeen kuromiseksi Berliini haluaa lähettää asiantuntijoita. Mutta ketkä ovat käytettävissä tulevina vuosikymmeninä? Uraliin asti ulottuvassa Euroopassa asui vuonna 2015 noin 140 miljoonaa alle 18-vuotiasta. Heissä on tulevaisuus. Vuoteen 2050 mennessä heidän määränsä ennakoidaan kasvavan vielä 130 miljoonalla. Koko Afrikassa (laskien nyt mukaan myös epävakaa Pohjois-Afrikka) vastaavassa iässä on tällä hetkellä 540 miljoonaa henkeä ja vuonna 2050 heitä on noin 1.000 miljoonaa.

Nuoriso täällä ei riitä edes huolehtimaan täkäläisistä vanhuksista. Kuinka siis jokainen näistä harvinaisista olennoista voisi siinä sivussa vielä koulia 4 tai 8 (vuonna 2050) afrikkalaista valmiiksi osaajiksi High Tech aikaan, jota ilman mustalla mantereella ei ole tulevaisuutta?

Liian monien lasten potentiaali jää käyttämättä

Afrikassa kaikki opettajat kohtaavat valtavia haasteita. Jo vuonna 2007 ”Lancet”-raportoijat havaitsivat, että 40-60% lapsista tulee jäämään pysyvästi potentiaalisen suorituskykynsä alapuolelle huonon ravinnon ja vähäisen huolenpidon takia.

250 miljoonaa lasta ja nuorta (vuonna 2050 500 miljoonaa) tarvitsee siis nyt - mahdollisesti jatkuvaa - pedagogista ja terapeuttista apua itselleen ja jälkikasvulleen.

Entiset siirtomaat voivat kuitenkin kehittyä. Vuonna 1957 Etelä-Korealla - sodan raunioittama, mutta vapaa - ja Englannista irtaantuneella Ghanalla oli sama tulotaso asukasta kohden. Tästä 1:1 suhteesta tuli vuoteen 1987 mennessä 10:1 ja 2015 mennessä 20:1 - itäaasialaisten eduksi. Heidän entiset kärsimyskumppaninsa suosittelivat heitä huolehtimaan kotitehtävistä.

Osaako Berliini vastata pariin matematiikkapähkinään?

Korealaiset voittivat vuoden 2011 koululaisten TIMSS-matematiikkaolympialaiset 613 pisteellä. Samoissa olympialaisissa Ghana pääsi 331 pisteeseen. Tietääkö Berliini kikkaa, jolla tätä tulosta voisi edelleen parantaa? Vuosien 2009-2015 aikana saksalaisten lukutaito heikkeni yhdeksässä Saksan 16 osavaltiosta.

Osaako joku kertoa kuka päätyi täällä hunningolle? Paljon todennäköisemmin tässä vaikuttaa kuitenkin jo tuo käsittämättömältä tuntuva luku 400 miljoonaa (pian 800 miljoonaa) nuorta afrikkalaista, jotka haluavat lähteä siirtolaisiksi.

Kirjoittaja on taloustieteilijä ja sosiaalipedagogiikan emeritusprofessori.

Alleviivaukset kuten alkuperäisessä kirjoituksessa.

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 07.11.2016, 22:42:06 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

JKN93

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 057
 • Liked: 637
 • Yhteiskunta Tutkija
Kirjoitus Euroopan tilanteesta:
http://katehon.com/article/europe-falling-it-too-late-be-saved
Lainaus
EUROPE IS FALLING BUT IS IT TOO LATE TO BE SAVED?

France
Nikola Mirkovic

First of all I’d like to talk about  two of the main types of problems Europe is facing before suggesting a few solutions.

The first series of problems Europe is facing are endogenous to our nations.

We are ourselves the primary reason of our own decadence. Our fundamental problem is the decline of our Christian faith. Living in a Christian society doesn’t mean we’re all believers or that we’re all saints. God gives us the liberty to choose, but religion, whether we like it or not, is the link between earth, man and the heavens. It is the compass which has brought our nations to the peak of civilization. By losing our Christian faith we are losing our most valuable treasure which is our true identity. This identity has been forged through centuries of theology, philosophy, science, wars, martyrdom and has enabled us to define our culture and a common set of values. Without this strong identity we are left floating in nothingness, in the void of today’s consumer society because we have lost the compass which is showing us where we are coming from and where we must go.

The second endogenous reason is that we have fallen in the trap of individualism. As our shared heritage is fading away our nations are being broken down to the individua,l because our enemies have understood that as individuals we are weaker than as nations. Outside of sporting events we have forgotten how to act as a community, a country, a civilization. We are losing the sense of community with its codes, its traditions and its obligations because we are so much obsessed by our own individual lives. We have forgotten how to bond and fight together as a civilization for our civilization. As we are no longer gregariously united by the values which have shaped this great continent we are prone to hostile takeovers and this leads to the second series of fundamental problems we are facing.

This second series of Europe’s major problems are exogenous but directly linked to our endogenous weaknesses. First of all there is overwhelming influence from foreign powers and groups of interest who have taken over our sovereignty. Our economy and politicians are driven by Brussels, Washington, the IMF, Wall Street and multinational corporations whose only interests are shareholders making money. Also, our armies are under the control of the Pentagon and NATO and we wage wars for the interest of the aforementioned shareholders. These groups want to overturn our civilization and build a new society which fits in better with their lucrative objectives for global power. As the Christian faith is diminishing these groups are taking advantage of our weaknesses to establish a liberal political and economic agenda which includes using massive immigration and Islam to accelerate the transformation of our society. The West is waging wars in Muslim countries while at the same time it is encouraging millions of Muslims to come to Europe. Behind the false pretext of humanism, European politicians have implemented an open border policy which is having catastrophic consequences on our civilization. They have initiated a dramatic colonization which is weakening our economies, boosting crime and encroaching Islam into our society. Radical Islam, an ideology alien to our set of values, is gaining frightening momentum and nurturing jihadists in droves. This strategy of the pyromaniac fireman is wreaking havoc in our societies, which gets worse every day. In Germany alone, crime has risen by 32% officially because of immigration. In France, two thirds of prisoners are Muslim. Sweden, England, Austria, Spain, Italy…not one country is spared by rape, burglary, murder, incivilities. Europe has also been plagued with Islamic terrorism in Paris, Nice, Brussels, Madrid, London, Munich etc. Now, I don’t want to be provocative but this violence and terrorism are bad but they really are not the most dangerous aspect of Islam. Actually terrorism in the 1970's and 1980's in Western Europe was much higher than today. Let’s call a spade a spade, the most dangerous part of the Islamic conquest is the progressive takeover of our cities. Our towns are now seeing :

Halal butchers
New mosques
Swimming pools separated for girls and boys
Hijabs, niqabs and even burqas
Our supermarkets are now selling the Quran
TV and radio programs in foreign languages promoting Islam
Quranic schools are popping up like mushrooms
The President of France, François Hollande, wished a happy Aïd-el-Fitr to Muslims but nothing to Christians for Christmas or Easter

Most of these Muslims, who by the way are essentially men, are absolutely not integrating our civilization. They are insidiously colonizing it. This apparently non-violent evolution of society is, believe me, much more dangerous than the jihadists.

I am saying this because we have already seen the results of such catastrophic short sighted policies by a European government towards Muslims in Tito’s Yugoslavia and I’d like to recall what happened. Tito always wanted to include Albania in Yugoslavia and he did everything he could to appeal to the Albanians in Kosovo and Metohija :

He gave them a university using the Albanian language
He gave them their own media
He let them celebrate the 100th anniversary of Albanian nationalism
He allowed them to fly the Albanian flag
He closed his eyes when Serbs were being beat up or chased from their homes and churches
Life in Yugoslavia’s Kosovo was much better than in Albania. Albanians were flocking to Kosovo in the thousands but, despite Tito’s good will, they never wanted to become Yugoslavs.
Does any of this sound familiar to Western Europeans today ?

The result is that the integration of these Albanians was of course a total failure. Once the Albanian elite understood the power was weak and that they were superior in numbers they accelerated attacks. From rocks they went to guns and mortars. In 1998 there were more than 1885 attacks on Yugoslavs. In 1999, NATO, the military force of the Globalists sided with Albanian terrorists from the KLA and bombed and devastated Serbia. The West invented Kosovo, a new land for Muslim Albanians with no historical meaning and which the UN still doesn’t recognize today. Have these Albanians become model little Americans? Have they adopted western civilization? Of course not. Au contraire, since the NATO attacks the development of Wahhabism has been stunning. 150 churches have been destroyed and 600 mosques have been built with money coming mainly from Saudi Arabia. 200 000 Serbs whose families had survived the Ottoman Empire have fled under Albanian-NATO rule. Kosovo, is today the region of the world which gives the most jihadists to the Islamic State per capita right in front of Bosnia-Herzegovina, another country invented by the Globalists.

These are facts. If someone asks you for a crystal ball to know what the future will look like tell them to look at the history of Kosovo and Metohija.

Now the description of modern day Europe looks terrible and it truly is yet I think there is room for hope if we do the following.

To counter this massive attack on our civilization I’d like to suggest 4 leverages for the resurrection of our continent.

1. First of all we must restore the faith

We must renew massively with our Christian spirituality and culture to defend our values, our traditions and our civilization. Patriarch Kirill and Pope Francis in their common declaration after their historical meeting in Cuba in February this year declared: « We call upon Christians of Eastern and Western Europe to unite in their shared witness to Christ and the Gospel, so that Europe may preserve its soul, shaped by two thousand years of Christian tradition ».
This is possible, in Russia the orthodox Church is on the rise and in the past 6 years it has built 6,000 new churches and gained 10,000 new clergy members. This is simply impressive.

2. We must use force intelligently, not violence but force

We have to develop the cardinal virtue of fortitude, force, the mental and emotional strength in facing difficulty, adversity, danger, or temptation and we must do this courageously if we want to build a new elite. We have to petition, boycott brands, demonstrate, stop giving our money to those who are against us and even start building our own networks for commerce, schools, arts not outside of society but right there in the middle.

3. Thirdly we must win the information war

To get our message through we must develop all means of communication: Internet, Internet TVs, radio stations, videos but also books, comic strips, theater, conferences, video games or movies. We have the tools today to do this, we have the talent we now need to be organized to produce, broadcast and distribute massively. I’d like to recall that Gramsci has underlined that the superstructure, that is the relationship between what is intellectual and cultural can supersede the infrastructure that which is purely economic. We can not oust the Globalists without a cultural dynamic.

4. Last but not least we must make babies, lots of babies and give them excellent education.

Because no war can be won without warriors and because we need our own youth to defend our civilization and bring new energy to our cultural vibrancy.

So, to conclude, is this the end? Are we in the last days of Rome before the Barbarians? No, Europe’s already been invaded by the Huns, the Moors, the Ottomans. We suffered from the French revolution and 2 World Wars. We have overcome these catastrophic situations thanks to our Christian faith in Poitiers, in Lepanto, in Covadonga, in Kosovo, in Vienna. Let us not forget that the first time the word Europe was used in history to name our continent was precisely at the battle of Poitiers in 732 to identify the Christian side. We will survive if we act quickly. The prominent position Russia has taken once again on the international scene, the UK vote on Brexit, the recent US presidential elections and the consequences that this could have on the Grand Chessboard of the world show us that things are changing in radical dimensions. Francis Fukuyama was totally wrong: this is not the end of history. Now it’s up to us, Europeans, to take our destiny into our own hands, revive our Christian values take the power back. Like the hare in the fable of La Fontaine the global elite thought they had the race won, but right now they are totally restless and panicked. Now is the time to take our countries back and if we do this, I can’t resist paraphrasing the Donald but I promise you, If we do this We will MEGA : We will Make Europe Great again.kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 788
 • Liked: 9909
 • Punavihreäkriittinen
Aika hyvin akezin suomennos saanut lukijoita, pelkästään väestötiede blogissa kopioitua juttua jaettu facebookissa jo yli 6 000 kertaa. Lisäksi tuota on jaettu tuhansia kertoja mv-lehdessä ja muissa senkaltaisissa mitkä julkaisi sen.
https://vaestotiede.wordpress.com/2015/12/01/prof-heinsohn-maahanmuuttajien-vyory-lopettaa-euroopan-vuoteen-2050-mennessa/

Alla kuvakaappaus hieman aiheeseen liittyen toisaalta.
Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times

Pieni Maailma

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 252
 • Liked: 576
Lainaus kuvakaappauksesta:
Lainaus
But, Schawb believes the solution is for solidarity among Western and developing nations.

Uskoo, että ratkaisu on solidaarisuudessa...
Sokeaan uskoon se ratkaisu jääkin, sillä tämä kuviteltu solidaarisuus on täysin yksipuolista.
Afrikkalaiset valtiot ovat terveen itsekkäitä ja ajavat omaa, kansalaisten tai useimmiten hallitsevan luokkansa etua.
Jos se onnistuuu kuppaamalla valkoista miestä, niin hyvä niin.
Pieni on kaunista

Dredex

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 384
 • Liked: 512
Unkari on sähköistänyt raja-aitaa. Varoituskyltit ovat muun muassa arabiaksi:
"Hungary Electrifies Border Wall in Defiance of EU Migrant Quota
Electrocution warning signs printed in Arabic"
Uutinen

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 306
 • Liked: 49215
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Unkari on sähköistänyt raja-aitaa.

Suomi voisi ottaa vanhat kunnon miinatkin käyttöön, ja irtautua Ottawan sopimuksesta.

Suomi liittyi Ottawan sopimukseen marraskuussa 2011, kun eduskunta hyväksyi ehdotuksen äänin 110-47. Suomessa henkilömiinakieltoa ajoivat erityisesti rauhanjärjestöt, ulkoasiainministeriö ja presidentti Tarja Halonen. Puolustusministeriö taas vastusti sopimusta. Suomi oli ennen liittymistään ainoa Euroopan unionin jäsen, joka ei ollut allekirjoittanut Ottawan sopimusta.
« Viimeksi muokattu: 13.05.2017, 12:04:33 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros

“Järjestelmän tavoitteena on epänormaaliuden normalisointi ja normaaliuden epänormalisointi.”
— Jäsen Marcus Porcius Cato

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 564
 • Liked: 18051
Unkari on sähköistänyt raja-aitaa. Varoituskyltit ovat muun muassa arabiaksi:
"Hungary Electrifies Border Wall in Defiance of EU Migrant Quota
Electrocution warning signs printed in Arabic"
Uutinen

Miinojen ja sähköistyksen lisäksi useampikertainen ja paljon korkeampi aita ja lisäksi aitoja valvomaan edes vesitykeillä, pippurisumuttimilla yms varustettuja torneja, joiden aseita voidaan etäohjata ja niihin liiketunnistimet ja infrapunakamerat. Etelä-Koreassahan on toki käytössä tappavatkin aseet, mutta ehkä tähän hätään riittää ei-tappavat.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

JKN93

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 057
 • Liked: 637
 • Yhteiskunta Tutkija
Valitettavasti Amerikassa,Euroopassa ja Venäjällä on sellainen eliitti ja johto joka rahtaa maihin kehitysmaaporukkaa halpatöihin.Tämä tietää kadotusta valkoiselle kantaväestölle vuosien saatossa.


acc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 879
 • Liked: 2828
Lopun alku voi alkaa jo ensi syyskuussa. Seuraava voi olla disinformaatiota tai totta.

Syyskuussa muslimit aloittaisivat Saksassa terrorikampanjan, joka johtaisi maan romahtamiseen. Hallitus Berliinissä olisi jo nyt ennalta päättänyt olla tekemättä mitään. Tieto olisi saatu sivu suunsa puhuneelta saksalaiselta syyttäjältä.


Lainaus
http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/07/Islamitische-terreuroorlog-tegen-Europese-bevolking-barst-in-september-los
Xander 28-07-2017 13:47
‘Islamitische terreuroorlog tegen Europese bevolking barst in september los`

Google-kääntäjä hollanti -> englanti
A senior German prosecutor of Justice would have let himself out of a few glasses of alcohol, which the government estimated that an Islamic uprising / terrorist war would break out against the indigenous people in September, and that the whole society would collapse. Berlin would have deliberately chosen not to do anything against it. However, other sources, who have predicted this scenario for years, say that the population, police and army will be massively rebelled in response to the bloody terrorist war, and, in addition to the Muslims, the current elite in politics, justice and the media has finally "removed" will become.

 

Walter Eichelburg, Hartgeld's administrator - who currently has 400 million hits a year - predicts a "system exchange" that starts with a terrorist war by 2015, by at least tens of thousands of light and heavily armed Muslim fighters. Five days ago, he wrote that this system change has been postponed a number of times, but now it has really come very close.

Justice Officer: 'In September, it's broken'

The reason was, among other things, the revelations of the prosecutor who, during a typical German national party, had smashed the necessary glass of alcohol and failed to hear that he had been told by the Ministry of Interior at a meeting that the government expected That public order in September completely collapses because huge numbers of Muslim terrorists who entered the country as "refugees" then begin their terrorist war against the unsuspecting population.

The officer had been advised to leave his children away at public events such as parties and concerts, partly because there have been numerous burglars in recent times, stolen large amounts of weapons and materials such as fertilizers, mixed together as powerful Explosives are used. He gave his listeners the tip to set up a civil guard in their own neighborhood or neighborhood, because the government will definitely let it go down the first days of the terrorist war.

Radical Muslims want to wipe out our countries and replace them with Caliphate

"Whether I'm right, I do not know, but it sounds plausible," commented Eichelburg. "It was not immediately pronounced, but it is the Islam that will attack us in September 2017, who wants to wipe out the German state. The fact that Muslims are setting up secret weapons and explosive depots is also no secret. Sometimes such a depot is rolled up, where nothing in the mass media is reported. '

"That radical Muslims want to wipe out the present states of Europe and to establish an Islamic Caliph instead, is also no secret. They trumped all around. "

Not only for the purpose of this purpose, the Merkel government would have allowed around 2 million Muslim immigrants to land, but also through extremely curly case-law, such as the hard or even no punishment of the hundreds of thousands of crimes committed by the migrants in a short period of time , But it is very strict punishment by every native German who even criticizes this policy - wanting to be intolerable and invincible, and forcing the people to kneel on the knees at once is a cold art.

"Do not let women and children go over the streets"

Before the great uprising begins to start in September, much smaller attacks and attacks will be committed, which will require the necessary civilian casualties. They are already there, but, as most likely in the Netherlands, as far as possible, they are "blown away" as "incidents", such as a deadly stab on a station or somewhere in the street, with the mention of the perpetrator's attributes being always Omitted if migrants from Africa or the Middle East are perpetrators.

Some woke up Germans have already decided not to let their women and children go to street alone, and advise all Europeans to take similar precautions and preparations, "What your teens and women will not survive the mass forces," so one of the Comments on Eichelburg's article. "Just a few days or weeks to the final, but it will be so insecure everywhere that everything you can do in Merkeleuropa outside the door can be life-threatening."

Rumors about white trucks and liberation by the Russians

A lot of readers from Germany and Austria say they have collected hundreds of white, most white military-controlled lorries, mostly with Polish or other Eastern European badges on their way to locations in Germany. At each location, a few dozen trucks are parked and monitored.

These soldiers-following some from Russia-would be ready

2017 Personality 13: Existentialism via Solzhenitsyn and the Gulag
(Huomaa: käsittämätön feministin raivokohtaus, kohta 42:00 eteenpäin)
https://www.youtube.com/watch?v=w84uRYq0Uc8

JKN93

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 057
 • Liked: 637
 • Yhteiskunta Tutkija
http://beta.oikeamedia.com/o1-46089
Lainaus
Kardinaali Sarah: Jokaisella kansakunnalla on oikeus erottaa pakolaiset elintasopakolaisista

Kardinaali Robert Sarahin mukaan jokaisella kansakunnalla on oikeus erottaa pakolaiset elintasopakolaisista. Eurooppa on käymässä läpi hiljaista uskosta luopumista kieltämällä kristilliset juurensa.

– Jokaisella kansakunnalla on oikeus erottaa oikeat pakolaiset elintasopakolaisista, jotka eivät tunnusta kansakunnan kulttuuria, kardinaali Robert Sarah on sanonut. Afrikkalainen kardinaali puhui Euroopan kristillisessä konferenssissa Puolassa sunnuntaina 24. lokakuuta.

Puola on hänen mukaansa kieltäytynyt hyväksymästä ”joidenkin ihmisten tyrkyttämää”  pakolaisten uudelleensijoittamisen ”logiikkaa”. Kardinaali Sarah sanoi, että vaikka jokainen pakolainen on ihminen jota tulee kunnioittaa, tilanteesta tulee monimutkaisempi, jos he ovat toisista kulttuureista tai toisista uskonnoista ja vaarantavat kansakunnan yhteisen hyvän.

Maailman johtajat eivät voi kyseenalaistaa ”jokaisen kansakunnan oikeutta erottaa toisistaan maastaan pakenemaan joutuneet poliittiset ja uskonnolliset pakolaiset elintasopakolaisista, jotka haluavat muuttaa asuinpaikkansa sopeutumatta uuden asuinpaikkansa kulttuuriin”.

– Liberaalin individualismin ideologia edesauttaa sekoitusta, minkä tarkoituksena on rapauttaa luonnolliset kotimaiden ja kulttuurien rajat, mikä johtaa yksiulotteiseen maailmaan ilman kansakuntia, missä vain kulutus ja tuotanto merkitsee, hän sanoi.

Paavi Franciscusta myötäillen hän totesi myös, että niiden Euroopan kansakuntien, jotka ovat osallistuneet maiden tekemiseen epävakaiksi tulee kantaa vastuunsa, mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että niiden tulisi muuttaa itseään massamaahanmuutolla.

Sarah valitteli Euroopan sekularisaatiota ja sanoi, että maanosaa on koetellut kahden viimeisen vuosisadan aikana ennennäkemätön sivilisaation kriisi, mitä voidaan kuvailla Friedrich Nietzschen sanoilla ”jumala on kuollut, ja me olemme tappaneet hänet”.

– Eurooppa on ollut siitä lähtien jatkuvassa kriisissä, minkä syynä ovat muun muassa ateistiset ideologiat, ja nyt maanosa on kallistumassa nihilismiin, hän sanoi.

Kardinaali vertasi Euroopan unionia Neuvostoliittoon. Neuvostoliiton romahduksen jälkeen useat kansakunnat saivat vapautensa ja demokratiansa takaisin, mikä näytti Euroopan uuden, positiivisen aikakauden alulta. Euroopan unioni ei kuitenkaan palauttanut maanosan kristillisiä arvoja, vaan sen sijaan aloitti instituutioiden rakentamisen abstraktioiden – vapaan kaupan, yksilöiden tasa-arvon ja individualistisen ihmiskäsityksen – varaan.

Kardinaali Sarah pitää tätä perustavaa laatua olevana virheenä, ja peräänkuuluttaa maanosan paluuta kristillisille juurilleen.

 

Tagit: