Kirjoittaja Aihe: 2015-12-08 Hallitus kertoo turvapaikkapolitiikan uusista linjauksista  (Luettu 95594 kertaa)

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 122
 • Liked: 10926
Jalkapantaa, tai puhelinvalvontaa koskeva lainsäädäntö on täysin merkityksetöntä. Muille kuin Kärnälle, tuolle Kepun omalle Zyskowiczille. Se on merkityksetöntä, monestakin jo ketjussa mainitusta syystä:

1) Vaikka laki saataisiin aikaan, siihen sisäänleivotaan tyhjäksi tekeviä vesityksiä, kuten esim. "..teknistä valvontaa VOIDAAN käyttää..."

2) Pannan poistamisesta, tai esim. puhelimen sammuttamisesta ei tule seuraamaan mitään sanktiota

3) Mitä se panta mitään isossa kuvassa auttaa, kun samaan aikaan valitusrulettia saa jatkaa loputtomiin, ja palautukset pahimpiin valtioihin ovat koko ajan jäissä? EDIT: Ja raja vuotaa edelleen kuin seula, ja Rinteen Ana lennättää koko ajan uusia turisteja Välimeren taksipalvelun tolpalta.

4) Pantoja, tai niiden valvojia, ei riitä tuhansille laittomille matuille. Järjestelmä ei ole mitoitettu lähellekään sellaisia määriä. Jäljelle jää tuo natkunaurettava puhelinvalvonta, joka on käytännössä täysin turhaa touhua.

Tuo puhelinvalvonta on kyllä oikea sketsi. Kymmenen maan läpi paperitta tullut sotilaskarkuri ei varmaan millään keksi keinoja esmes laittaa sitä puhelinta vaikkapa oleskeluluvan saaneen serkkunsa taskuun? POLPO varmaan heti murteesta kuulee, että heeeiii, sä olet nyt ERI Muhammud, koska puhut etelä-Irakin murretta?;D  Ja varmaan sitten esim. akun loputtua lentää heti suoraan säilöntäkeskukseen? No ei varmasti lennä. Ihmisoikeudet... kohtuutonta, jne.

Lainaus käyttäjältä: Pakolaisneuvonnan toiminnanjohtaja Pia Lindfors lausuu
Säilöönotto voi olla monille traumatisoiva kokemus, [Pakolaisneuvonnan toiminnanjohtaja] Lindfors sanoo. Se on myös kallista. Lindfors suhtautuu jalkapantoihin kuitenkin varauksella.

Khyl. Sen sijaan ikityöttömän geelipään jättäminen maahan TaikaseinänTM asiakkaaksi ikuisiksi ajoiksi ei maksa mitään?  :flowerhat: :flowerhat:

e:lisäys
« Viimeksi muokattu: 22.07.2019, 15:52:42 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 975
 • Liked: 22344
2) Pannan poistamisesta, tai esim. puhelimen sammuttamisesta ei tule seuraamaan mitään sanktiota

Miten nyt tuollaisesta mitään sanktioita, koska henkilöllisyyden valehtelemisesta, eikä muustakaan valehtelusta tule asylantille mitään seurauksia.

Kun vielä suurimman osan henkilöllisyyttä ei saada koskaan selville ja epäselvissä tapauksissa asiat on tulkittava asylantin eduksi, niin voi sanoa, että nyt ovat pullat hyvin uunissa.

Päälle vielä ilmainen valitusoikeus hamaan tappiin ja se, että asylantin ei tarvitse todistella tarinaansa, vaan suomalainen virkamies joutuu todistelemaan tämän tarinat valheiksi. Muussa tapauksessa sadut ovat tietenkin totta. Silloinkin kun ei edes tiedetä kuka tuo on ja mistä maasta tullut. Tässä vaiheessa jo paatuneinkin alkaa repiä tukkaa päästään ja frustroituu.

… ja ihokas repeää vielä kaupanpäälle, kun kuulee, ettei täältä tarvitse edes poistua muuten kuin vapaaehtoisesti ja sisäministeri (Mykkänen) tarjoaa vielä ilmaista työlupaa, jos muu ei tärppää.

Tuo systeemi on optimoitu tänne jäävien maksimoimiseksi. Silti jotkut kehtaavat väittää sitä tiukaksi, epäinhimilliseksi ja ties miksi. Silloin horisontti on jo täysin kateissa.


Mielipide Maahanmuutto

Totuus turvapaikanhakijoista yhdentekevää valtiolle

Toisin kuin oleskelulupaa koskevissa laeissa, niin turvapaikkaa koskevat säännökset eivät rankaise valheellisesti ilmoitetusta henkilöllisyydestä. Jos Saksasta oleskelulupaa hakeva britti valehtelee, niin häntä rangaistaan. Jos turvapaikanhakija valehtelee, niin sillä ei ole mitään väliä. Tämä on avoin kutsu valehdella ja huijata.


Wolfgang Büscher
Tutkimus- ja reportaasiosaston johtaja

Die Welt 21.1.2019 juttu saksaksi

(…)

2019-01-21 Saksa: Valtiota ei kiinnosta tippaakaan matun oikea henkilöllisyys

kivimies

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 994
 • Liked: 4535
Kärnä ei ole puolueessaan mikään tai kukaan. Elleivät keskustalaiset ministerit ryhdy toimenpiteisiin – mitä he eivät tee – niin Ohisalon linjaus on hallituksen linjaus. Eli käännytettävien säilöönottoa korvataan jalkapannalla tai Ohisalon mukaan jopa vain käytännössä vapaaehtoisella puhelinseurannalla.

Lainaus
Sen seurauksena vihreät, vasemmistoliitto ja Rkp joutuivat nielemään uudistuksen, sillä suurimmat puolueet Sdp ja keskusta asettuivat sen kannalle.

Naurettavaa, kun kyse on mielikuvasta huolimatta käytäntöjen löysentämisestä. Käännytettävät voivat helpommin välttää käännyttämisen ja jäädä laittomiksi siirtolaisiksi, kun heitä ei laiteta säilöön.

Kärnä käy Twitterissä Vihreiden kansanedustajan kanssa sanasotaa, onko jalkapannoista sovittu vai ei ja siitä, korvataanko nillä säilöönottoa ;D

Kärnä väittää, että jalkapannoista olisi mainittu hallitusohjelman ei-julkisessa taustapaperissa.« Viimeksi muokattu: 22.07.2019, 16:44:26 kirjoittanut kivimies »

N. O. Hääppönen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 803
 • Liked: 1926
Suoraselkäistä olisi, Jenni Pitko, että kun seuraava raiskaus po. karkotettujen tekemänä tapahtuu, teet mediatiedotteen jossa kerrot olevasi tuosta henkilökohtaisessa vastuussa. Siinä kannattaa myös mainita, että kyseessä on edustamasi Vihreiden virallinen linja.

Odottelemisiin, kyllä se sieltä napsahtaa.
- Mitä enemmän maahanmuuttajia, sen parempi.
Vasemmistointellektuelli Tiina Rosenberg

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 343
 • Liked: 8615
Keskustan Juha Sipilä teki parhaansa, että EU:n alueelle saataisiin suuri määrä laittomia siirtolaisia. Mikko Kärnä oli silloinkin kansanedustaja. Miksi Kärnä ei silloin vastustanut äänekkäästi Juha Sipilän lainvastaista toimintaa?

EU ei ole ilmeisesti edes pyytänyt Irakia ottamaan takaisin laittomia siirtolaisia, eli EU haluaa pitää heidät EU-alueella. Suomen uudella hallituksella on sama linja.

sancai

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 236
 • Liked: 976
Kärnä on vihollinen. Turha mennä halpaan. Houkuttelee maahanmuuttokriittisiä ääniä mokutuksen tuhdeimpaan ytimeen. Ilman Kärnää PS saattaisi olla suurin.

Veturinainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 835
 • Liked: 5178
 • Nuivuus perustuu kognitioon, ei rasismiin.
Lisää turvapaikkapolitiikkaa ja Kärnää:


Asia liittyy tähän Pertti Rönkön havaintoon, jota Kärnä on kommentoinut myös naamakirjassa todeten sen "uutisankaksi" (en linkitä, koska muistaakseni Rönkkö ei pidä siitä):

Lainaus
Tällä sivulla väitetään (kansanedustaja Mikko Kärnä, Keskusta), että saksalaisesta mediasta aamulla linkittämäni uutinen Pariisissa eilen pidetystä EU-ulkoministerien ja sisäministerin pakolaisvastuukokouksesta on uutisankka. Saksalainen ja itävaltalainen media ja aivan tuoreeltaan myös suomalainen mtv-uutiset kertoo samasta aiheesta. Nyt olisi tärkeää ja mielenkiintoista tietää, osallistuivatko Suomen sisä- ja ulkoministerit Pariisin kokoukseen, ja mistä kokouksessa todellisuudessa päätettiin. Saksalaisessa mediassa lainataan Ranskan presidenttiä Macronia, jonka mukaan myös Suomi kuuluu kokouksessa päätetyn perusteella niiden 14 EU-maan joukkoon, joka lupaa tasata „pakolaisvastuuta“ ja lisäksi vielä kahdeksan „aktiivisen“ valtion joukkoon.

Kuten ketjussakin todettu, älkää menkö näihin halpoihin. Kokoomuksella ja keskustalla on molemmilla omat kahdet raiteensa.
Kyseessä ei ole "pakolaiskriisi" vaan sosiaaliturvamotivoitunut turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttökriisi. (Veturihenkilö)

"Ei ole koskaan paluuta siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli. Asia on hyväksyttävä ja sen kanssa on opittava elämään." (SPR:n puheenjohtaja Pertti Torstila)

Tagit: