HOMMAN KESKUSTELU > Kylänraitti

Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)

<< < (3/892) > >>

Lalli IsoTalo:

--- Lainaus ---"Olet myös tässä ryhmässä sanonut olevasi mies, joten mieti tilankäyttöäsi ja aihevalintojasi myös miesetuoikeutesi näkökulmasta."
Sanonut olevasi mies = ryhmässä ei periaatteessa saa olettaa muiden sukupuolia.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---Rodullistettu on aina oikeassa ja hänen sortajansa on aina väärässä.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---Se on jännä miten tuo AP:n feminismiä parodioiva kirjoitus käytännössä ei eroa juuri mitenkään feministien vakavissaan esittämästä ulosannista. Jännä miten lyhyessä ajassa koko feminismistä on tullut yksi iso vitsi.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---tuollahan on meno kuin Berliinin muurilla jokunen vuosikymmen sitten
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---ei vittu on sekin päivä nyt nähty, kun akuliina saarikoski on feministikeskustelussa järjen ääni.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus --->Siis mitä nämä ämmät nyt oikein haluaa?
>Ideologian joka vapauttaa heidät kaikesta vastuusta ja antaa heille kaiken vallan.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---Tilankäyttö on kyllä loistava keksintö, johon vedoten voidaan vaientaa vastapuoli.
--- Lainaus päättyy ---

Lalli IsoTalo:

--- Lainaus --->Eikö feministin pitäisi olla fysiikaltaan yhtä kestävä ja vahva kuin keskimäärin miehen?
 Ei ole käsitettä "vahva". On vain oikeassa oleva feministi ja muut jotka ovat väärässä
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---... Ableismi eli vammaisten syrjintä ...
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---... asiasta lapulla ilmoittaminen on Sense shamingia ja blindfobiaa. Törkeää ableismia, kun läheskään kaikki ihmiset ei voi nähdä sitä lappua! Lisäksi lapussa tuskin oli ilmoitusta kaikilla maailman kielillä, joten se oli kielellisesti rasistinen ja suomen kieltä osaamattomia halventava.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---trigger warningit on myös aika ableistisiä ja stereotypisiä. Oletetaan, että ihmiset triggeröityvät samoista asioista.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---Toi sun viesti on aika ableistinen ja rasistinen, oletat että ymmärrän suomea ja osaan lukea. Saat varoituksen.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus käyttäjältä: videolta ---[We will send their women against their men and thereby destroy the strength of their families: Helen Cohen
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---Triggerit paukkuu ja bannivasara heiluu! "Huumorintajuinen feministi" on oksymoroni.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---malliesimerkki siitä miten feminismin sisäinen kritiikki tapetaan "turvallisen tilan luomiseksi" ennenkö se pääsee edes alkuunsa.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---normaali kommunikaatio on miesten keksimä juoni jonka on tarkoitus alistaa naista. siksi pitää keksiä omasta päästä uusi kieli jolla voi puhua sanomatta mitään
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---Lopputuloksena siis feministit puhuu samoista asioista ja sortajasta aina eri termein keksien alituiseen uusia ettei tunteet loukkaannu muilta uhripääoman kerääjiltä.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---Olen tottunut pyörimään erilaisissa poliittisissa ja akateemisissa keskustelukerhoissa. Yleensä sääntönä on, että mitkä tahansa asiaväitteet ovat sallittuja, kun taas henkilöön käyvät väitteet eivät ole. Facebookin Feministiryhmässä on täysin toisinpäin: väärien asiaväitteiden esittämisestä voi saada bännit, mutta väärää mielipidettä omaavia saa haukkua kusipäiksi ihan vapaasti.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---Uskon edelleen, että kaikkien osapuolten kannalta yksityistä ja yleistä pitkän aikavälin etua palvelee se, että kolmannen aallon radikaalia inklusiivista/intersektionaalista uustransfeminismiä edustaville lausunnoille tarjotaan mahdollisimman suurta näkyvyyttä.
--- Lainaus päättyy ---

Tabula Rasa:
Njooh, tilankäyttöä on mm. että on olemassa. Eli siis feminismi lienee aate jonka lopullinen pyrkimys on poistaa miessukupuolen olemassaolo. Hymyilen nätillä sudenirvistyksellä feministeille, koska tiedän sen olevan patriarkaalista sortoa tai jotain pahempaa. Muttas joo, koska feministi oikeuttaa meikäläisen olemassaolon uhkaamisen, niin kohtelen feministejä siten kuin he kohtelevat meikäläistä.

Lalli IsoTalo:

--- Lainaus ---Olen elämäni aikana törmännyt moniin helvetin typeriin kasoihin paskaa, mutta ei helvetti.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---Feministit ovat siksi niin varpaillaan vääristä mielipiteistä, että ei yksinkertaisesti ole mahdollista että ideologia olisi kasvanut niin vitun kieroon avoimessa ja kiihkottomassa opiskelussa ja keskustelussa. Retoriikka on purkitettu ilmatiiviisti pumpuliin missä ketään ei saa kyseenalaistaa tai esittää eriäviä mielipiteitä, säilöntä- ja ravinneineiksi mätänemään katkerien, yksinäisten ja todellisuudesta irrallaan olevien ihmisten mielipiteitä, voimafantasioita ja sairaalloinen pelko ikinä ottaa itse vastuuta mistään.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---Ämpäri on varsin problemaattinen haukkumanimi, sillä cisseksistisesti naisia kutsutaan spermaämpäreiksi heidän spermankuljettamisfunktionsa takia. Termi on omiaan patriarkaalisen vallan osoittamiseksi ja välitön sorron ylläpitämisväline. Siispä nimenomaan feministisessä yhteisössä, jossa on pääosa jäsenistä cis-identifioidaan naisiksi, on ämpäri haukkumanimellä äärimmäisen loukkaava yhteys suoraan heidän kokemaansa henkilökohtaiseen sortoon. Ämpäriksi mieltäminen rinnastuu penetraatioon ja on täten tunnetasolla siis raiskausta vastaava teko.

Ei tarvitse kiittää feministit. Pääsette nyt kehittämään uuden vähemmän problemaattisen sanan tilalle.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---sekofeministi: me ei sanota ihmisiä idiooteiksi koska se on ableistista, sen sijaan me sanotaan "ämpäri" mutta tarkoitetaan oikeasti idioottia.

hommahopo: me ei sanota neeker... me ei sanota tummia ihmisiä neekereiksi koska on se nyt kai tavallaan rasistista vaikka ei mun mielestä kyllä oo, sen sijaan me sanotaan "koneinsinööri moniosaaja kultamuna keeneri" ja tarkoitetaan neekeriä.

--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---Feminismi on lähtökohtaisesti ihan asiaa, mutta kun siitä pitää eniten ääntä hiekkapilluiset tumblr-femakot, niin koko aatteen hyvät puolet hautautuvat yliampuvan poliittisen korrektiuden ym. runkkaamisen alle.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---Maa eli Äiti Maa kuuluu käsitteenä nais/transnais/moni/intersukupuolisille, eli siis kaikille muille paitsi CISmiehille. CISmiesten luoma teollisuus raiskaa Äiti Maata fyysisesti ja sanan Maa luvaton käyttö raiskaa häntä kielellisesti.

Sana maailma alistaa Äiti Maan ahtaan binääriseen maa/ilma -muottiin. Ilma on patriarkaalista ja penetroivaa, se leviää täyttämään jokaisen tilan ja varastaa sen näin ns. airspreadingillä. Edes nais/transnais/moni/intersukupuolisten keuhkot eivät ole turvassa siltä että ilma tunkeutuu heidän kehoihinsa joka henkäyksellä.
--- Lainaus päättyy ---

Se olikin sitten siinä ...

UgriProPatria:
Mielestäni nk. feminismi itse korostaa "naisen alempaa asemaa" yhteiskunnassa. Jos naisella itsellä on tässä suhteessa itsetuntoa, hänen päähänsä ei pälkähdäkään, että hänen täytyisi jotenkin todistaa itsensä.

Ilmeisesti useimpien naisten kohdalla on niin, että joko jo hyvin pienestä pitäen, tai sittemmin maailmalla, tytölle ilmaistaan hänen "paikkansa". Muistan ihan tasan tarkkaan olleeni vielä ihan pieni tyttö, kun minulle tehtiin selväksi, että on eriasia, paremmuusjärjestys siinä, mikä kuuluu pojille ja mikä tytöille. Syistä, joita en ymmärtänyt, tämä eroavuus ilmaistiin, pyrkien nujertamaan tämä inhimillinen luulo tasa-arvoisuudesta. Joissain asioissa jopa paremmuudesta! Ihan samalla periaatteella kuin muslimimaissakin. Kyllä samaa naisten henkisen minän nujertamista on aina ollut Suomessakin.

Itse tunsin itseni ja ilmaisin itseäni omana itsenäni. En ole tarvinnut tähän "feminismiä", enkä ole tehnyt selvästä asiasta itselleni sellaista ongelmaa, että minun pitäisi todistaa ilmiselvä asia. Jos joku haluaa todistaa vastoin tosiasioita, että olisin sukupuoli-näkökulmasta katsoen miehiä huonompi, todistusvastuu on hänellä. Mutta koska todellista todistetta asiasta ei voi olla, tällaisten "todistajien" nyrkki on puhunut sen, mihin epätoivoiset sanat eivät ole kyenneet.

Näin jälkeenpäin ymmärrän asian, vaikka silloin, aikoinaan tuli poru.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta