UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)  (Luettu 477163 kertaa)

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 128
 • Liked: 13848
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2190 : 30.12.2018, 15:56:34 »
Tuosta aiemmin olleesta Sofian jutusta tuli mieleen, että taitaa olla varsin laaja käsitys feminismistä näillä henkilöillä; Sofialla ja miesystävällä.

Vaikuttaa siltä, että feminismiä on kaikki mitä naisoletettu (ja femakko-wannabe-sukupuoletonoletettu)  tekee rikkoakseen yhteiskunnan normeja.

Tämän kauemmaksi ei tarvitse mennä löytääkseen sitä paljon puhuttua ääri-ajattelua.
Kaikki muut ovat kiellettyjä, mutta itselle on kaikki sallittua.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 341
 • Liked: 6535
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2191 : 30.12.2018, 18:22:39 »
Ruotsalaiset feministit ovat raivostuneet Ruotsin SVT:n päätöksestä valita vuoden vaihtuessa televisiossa esitettävän traditionaalisen uudenvuoden runon Nyårsklockan lausujaksi näyttelijä Mikael Persbrandt.

Raivo perustuu kuulemma siihen, että Persbrandtin elämäkerran alkuperäisessä käsikirjoituksessa oli siitä ennen julkaisua poistettu kohta, jossa kuvataan kuuluisan elokuvaohjaajan painostaneen Persbrandtin väkivaltaiseen seksikohtaukseen naisen kanssa.

Ymmärsinkö oikein:

1. Mieshenkilö X painostetaan fiktiiviseen väkivaltaiseen seksuaaliseen tekoon.

2. X kertoo asiasta elämänkerrassaan, mutta viime hetkellä muuttaa mielensä, ja tositarina poistetaan kirjasta.

3. seksuaalisen väkivallan vastustajat ovat miehelle asiasta vihaisia, ja käyttäytyvät ikään kuin hän a) olisi vapaaehtoisesti, ellei peräti oma-aloitteisesti, syyllistynyt oikeaan väkivaltaiseen seksuaaliseen tekoon, ja b) yrittäisi nyt salata tapahtunutta.

En tiedä mistä elokuvasta on kysymys, ja päätyikö kyseinen seksikohtaus valkokankaalle vai leikattiinko se pois, tai ehkä ohjaajan painostus ei toiminut ja sitä ei edes kuvattu, en tiedä, mutta yhtä kaikki Mikael Persbrandt vaikuttaa tässä ohjaajan toiminnan uhrilta, ei pahantekijältä joka levittää elokuvissaan raiskausmyönteisiä asenteita.

Jos Persbrandt olisi ollut kohtauksen suhteen oma-aloitteinen, ja/tai jos vastanäyttelijä ei tiennyt kohtauksen luonteesta ja siis joutui väkivaltaisen seksuaalisen teon kohteeksi, niin ymmärtäisin aktivistien vihan, mutta mitään tällaista ei käsittääkseni ole tapahtunut.
« Viimeksi muokattu: 30.12.2018, 18:24:32 kirjoittanut Outo olio »
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 747
 • Liked: 60263
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2192 : 30.12.2018, 18:46:19 »
Ymmärsinkö oikein:

Minullekin jää hämäräksi, onko ongelmana se, että Persbrandtin ajatellaan tehneen oikeaa seksuaalista väkivaltaa, vai hänen tapansa kirjoittaa siitä.

Ruotsalaisten lehtien kuvaukset kirjan julkaisemattomasta kohdasta ovat epäsuoria ja epämääräisiä. On myös epäselvää, tapahtuiko kuvattua oikeasti, vai onko kyseessä vain "dröm", kuten Persbrandt kuittasi asian haastattelussa.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Kari Kinnunen

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 458
 • Liked: 7345
 • Antaa olla. Ei jaksa enää
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2193 : 30.12.2018, 19:10:38 »
Lainaus
Feministi Sofia, 27, on varakkaiden miesten tyttöystävä: "Mummokin innostui työstäni"
Parhaimmillaan Sofia on tienannut eroottisilla töillä pari tonnia kuukaudessa. Hän on huomannut, että laskuttamalla enemmän saa miellyttäviä asiakkaita ja parempaa kohtelua. Sofialla on myös päivätyö.

No olipa yllätys. Varakkaat herrasmiehet ovat varmasti mukavampia asiakkaita kuin viidenkympin pikaista hakeva känniääliö.

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 723
 • Liked: 5337
 • 白右
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2194 : 30.12.2018, 20:18:07 »
Sofia nyt vaan on tajunnut, että siitä voi saada rahaakin.

Johtihan hippiliikkeen "vapaa rakkaus" samaan keksintöön, eikä siinä edes kauaa mennyt.
- Rebel with a cause.

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 189
 • Liked: 13306
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2195 : 03.01.2019, 11:36:26 »
Seura: #metoo-liikkeen keulahahmoa Heidi Lindèniä epäillään kunnianloukkauksesta - Kulttuuri | HS.fi
https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005953375.html

Lainaus
SEURA-LEHDEN mukaan elokuvaohjaaja Heidi Lindén on epäiltynä kunnianloukkauksesta.

Lehden tietojen mukaan poliisi on luovuttanut esitutkinnan syyttäjävirastolle, mutta syyttäjä ei ole vielä tehnyt päätöstä, johtaako tutkinta syytteeseen.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

SatuSetä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 333
 • Liked: 505
 • Pimeän peräpohjolan sosialistitasavallan vero-orja
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2196 : 03.01.2019, 20:11:11 »
Hbl: Persbrandt ringer in året i Sverige – protester sprider sig 30.12.2018

Ruotsalaiset feministit ovat raivostuneet Ruotsin SVT:n päätöksestä valita vuoden vaihtuessa televisiossa esitettävän traditionaalisen uudenvuoden runon Nyårsklockan lausujaksi näyttelijä Mikael Persbrandt.

Raivo perustuu kuulemma siihen, että Persbrandtin elämäkerran alkuperäisessä käsikirjoituksessa oli siitä ennen julkaisua poistettu kohta, jossa kuvataan kuuluisan elokuvaohjaajan painostaneen Persbrandtin väkivaltaiseen seksikohtaukseen naisen kanssa.

Lainaus käyttäjältä: Hbl
Efter att Mikael Persbrandts namn tillkännagavs reagerade bland andra den svenska komikern Mia Skäringer starkt. På Instagram skriver hon "Grattis Sverige. Ni ringde just in det gamla och ut det nya", medan skådespelaren Eva Röse kommenterade "Vad i helvete".

Mikael Persbrandt har tidigare kritiserats för en nu struken passage i sin självbiografi, som benämns som "något som hade hänt eller kanske inte hänt många år tidigare", där en känd regissör utövar påtryckningar för att Persbrandt ska ha sex med en person. Kapitlet ströks före bokens publicering, men händelsen omskrevs av Dagens Nyheter och SVT som läst den ocensurerade versionen. I en intervju i Dagens Nyheter beskriver Persbrandt händelsen som en dröm.
...
Som en motreaktion på valet har Instagraminitiativet "Ring samtid ring" startats av Carolin Runnquist och Ida Westin, där en rad kända röster kommer att läsa upp dikten i en film som ska publiceras på Instagram fem minuter före tolvslaget. Personerna som medverkar är bland andra politikern Gudrun Schyman, medieprofilen Cissi Wallin, retorikexperten Elaine Eksvärd och kriminologen Nina Rung.

Under helgen publicerades ytterligare en protest i sociala medier. I en video som lagts ut på Youtube av skådespelaren Bahar Pahrs gör omkring hundra kvinnliga skådespelare en alternativ tolkning av Lord Tennysons klassiska dikt. I videon figurerar bland andra Lo Kauppi, Alexandra Rapaport, Nour El Refai och Eva Röse.

Persbrandtista on tähän väliin sanottava kyllä sananen...
Arvostan kovasti roolisuorituksiaan näyttelemisen saralla, erityisesti Gunvald-hahmoa Beck-elokuvissa.
Kaverilla on kuitenkin pidempiaikainen huumeongelma (kokaiini, https://www.sbs.com.au/movies/article/2014/07/08/mikael-persbrandt-drugs-someone-you-love-and-good-buddy-mads-mikkelsen-interview )
Nykyisellään kuitenkin ilmeisesti kuivilla ja näyttelee teatterissa.

Suoraan sanottuna en pitäisi ihmeellisenä, että kuuluista henkilö kokaiinipäissään olisi yhtynyt vähemmän kiinnostuneeseen osapuoleen uransa aikana... mutta hei, elämänkerrasta on poistettu jotain näyttelemiseen liittyvää, kaverihan on selkeästi syyllinen ainakin cis-miehenä olemiseen. Eikä syntiensä tähden ole sopiva enää edes lattiarätiksi. (Enkä nyt edes yritä vähätellä asioita, joihin viittaan... niiden julkaiseminen tosin voisi poikia syytteitä jopa Ruotsissa..)
Jos viestini vaikuttaa täysipäisen kirjoittamalta, voit olla varma että se sisältää myös sarkasmia. Tämä koskee kaikkia viestejä paitsi alla olevaa lainausta.
"Ei ennen uhkamme uupua voi, kuin vapaa on Suomen kansa." Jean Sibelius - Jääkärimarssi

takalaiton

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 756
 • Liked: 2709
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2197 : 08.01.2019, 17:54:32 »
Lainaus
Uusi feministinen keskusteluohjelma starttaa Yle Puheessa – "Patriarkaatin murskaaminen on vähimmäistavoite tämän kevään aikana."

PORVOO | Yle Puheessa ja Yle Areenalla alkaa uusi sarja keskiviikkona 9. tammikuuta klo 13.02. Ohjelman nimi on Naisasiatoimisto Kaartamo & Tapanainen.

Ohjelmassa pohditaan aiheita kuten voiko feministi fanittaa kuninkaallisia? Miksi naisen kipua vähätellään? Tai onko ydinperhe patriarkaatin salajuoni?

Toimittajat Outi Kaartamo ja Jonna Tapanainen tuottavat ohjelman, jossa he perehtyvät naisen elämää koskettaviin teemoihin poliittisella ja henkilökohtaisella otteella. Teemat ulottuvat parisuhteesta ja perheestä terveyteen ja työhön sekä politiikkaan ja kulttuuriin. Luvassa ei ole steriiliä keskustelua, vaan oma, ajoittain hyvinkin puheliaan hersyvä persoona pistetään rohkeasti peliin. Luvassa on vakavaa asiaa, mutta kuulijan toivotaan myös viihtyvän.
...
Tarvitaanko tasa-arvon toteutumiseen Suomessa feminismiä?

– Tilastojen mukaan naiset ovat miehiä huonommin palkattuja, ammatit ovat tosi sukupuolittuneet, naiset hoitavat lapset ja kärsivät lähisuhdeväkivallasta eli kyllä. Patriarkaatin murskaaminen on vähimmäistavoitteemme tämän kevään aikana, Kaartamo naurahtaa.
...
https://www.uusimaa.fi/artikkeli/734609-uusi-feministinen-keskusteluohjelma-starttaa-yle-puheessa-patriarkaatin

Ylellä alkaa uusi feministinen keskusteluohjelma patriarkaatin murskaamisen uusimmista kuulumisista. Näissä kohtuullisen militanteissa lausunnoissa ihmetyttää eniten se, että jopa kaikkein toksisin feministikin luultavasti myöntää yhteiskunnassa olevan myös miehiä koskevia epäkohtia, kuten vaikka syrjäytyminen. Näihin voisi puuttua tasapuolisesti ihan vain tasa-arvon nimeen vannoen.
Oulu is not safe - start deportations.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 631
 • Liked: 17943
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2198 : 08.01.2019, 17:58:10 »
Saavatkohan muutkin puolueet tällaisen ohjelman käyttöönsä näin vaalien alla? Esimerkiksi SKE, onhan sillä aivan yhtä paljon kansanedustajia kuin Feministisellä puolueella...
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 370
 • Liked: 2200
 • Vihtaasi on kustu!
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2199 : 08.01.2019, 18:12:28 »
"Uusi monokulttuurinen keskusteluohjelma starttaa Yle Puheessa – "Monikulttuurin murskaaminen on vähimmäistavoite tämän kevään aikana."

PORVOO | Yle Puheessa ja Yle Areenalla alkaa uusi sarja keskiviikkona 9. tammikuuta klo 13.02. Ohjelman nimi on Fasistitoimisto X & Y.

Ohjelmassa pohditaan aiheita kuten voiko rasisti syödä kebabia? Miksi fasistin v*tutusta vähätellään? Tai onko sateenkaariperhe suvaitsevaiston salajuoni?
..."

Uskoisin että tämä uusi feministiohjelma on saarnaamista uskovaisille, normijamppaa ja jamppatarta se lähinnä harmittaa.
"– Me emme halua riisua kansalaisiamme aseista tällaisena aikana, kun Euroopan turvallisuustilanne huononee, sosiaalidemokraattien sisäministeri Milan Chovanec sanoi Tšekin parlamentissa keskiviikkona." Kansalainen.fi
Bhutan: "One Nation, One People"

no future

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 056
 • Liked: 1291
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2200 : 08.01.2019, 22:51:24 »
Sannikka ja Ukkolahan paahtaa primetimessä joka perjantai.

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 040
 • Liked: 2961
 • Myyttinen Setämies
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2201 : 09.01.2019, 10:48:22 »
Lainaus
Tilastojen mukaan naiset ovat miehiä huonommin palkattuja, ammatit ovat tosi sukupuolittuneet, naiset hoitavat lapset ja kärsivät lähisuhdeväkivallasta eli kyllä. Patriarkaatin murskaaminen on vähimmäistavoitteemme tämän kevään aikana, Kaartamo naurahtaa.

YLE se ei vaan yllätä.

Nuokin väitteet on moneen kertaan kumottu. Sama palkka samoista hommista. Naiset vaan hakeutuvat huonopalkkaisempiin hommiin, ovat raskaana tai äitiyslomalla ja tekevät VÄHEMMÄN töitä noin keskimäärin.

Ammattien sukupuolittuneisuudesta en osaa sanoa muuta kuin, että luultavimmin naiset hakeutuvat niihin siisteihin sisähommiin. Opetustyössä alkaa olla aika suuri osa naisia. Samoin erilaisissa byrokratiahommissa.

Naiset hoitavat lapset kun äijä tienaa leipää. On se hirveetä. Ja mitä tulee parisuhdeväkivaltaan, niin naiset olivat eräänkin tutkimuksen mukaan syyllisiä 50,1% tapauksia! Ja epäilen, että prosenttiluku saattaa olla suurempikin, kun miehet sukupuoliroolissaan nyt vaan eivät helposti kerro poliisisedälle, että sain muijalta turpiini.

Siinä vaan murskaamaan patriarkaattia. Onnea ja menestystä. Tämä patriarkaatin edustaja on tehnyt päätöksen jättää Suomen kamara lopullisesti. Olin poissa yli kymmenen vuotta ja nyt täällä 3 vuotta ja maa on mennyt lopullisesti paskaksi, joten mitä tälläisellä kohta viiskymppisellä menneisyyden jäänteellä täällä tehdään? Eipä mitään ja roudaan mennessäni ne vaatimattomat rahat, mitä vuosien varrella olen saanut ryöstöverotukselta säästöön (kiinteistö maksettu). En aio loppuelämääni maksaa joidenkin hurahtaneiden feministien ja viherpiipertäjien maksettavakseni kaadettuja veroja, joista en itse hyödy mitään.

Aion nauttia elämästäni puolisoni kanssa auringossa ja kuolla muistamatta, mistä olin lähtöisinkään. Pitäkää tunkkinne!

Suomi oli hieno maa. Ei ole enää.
Pipsa Aro: Hommafoorumi onkin ihan eri asia, eikä "mikä tahansa internetin sivusto". Tässä nimenomaan keskitytään niihin, jotka saa hirveintä tuhoa aikaan. Duh

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 341
 • Liked: 6535
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2202 : 18.01.2019, 15:20:59 »
Postmodernismin puolesta seksismiä vastaan, vaikka vastassa olisi kuka hyvänsä.

Lainaus
Äänikirjan lukija pisti omiaan Ruotsissa, kirjailija uhkaa nyt oikeusjutulla: ”Minulla oli huono päivä, ja provosoiduin kirjan liian helpoista tulkinnoista”

Äänikirjan lukija ei arvostanut psykiatri David Eberhardin sukupuolia käsittelevää teosta.

Susanna Laari HS

Julkaistu: 18.1. 2:00 , Päivitetty: 18.1. 8:07

Ruotsalaisen psykiatrin David Eberhardin kirja Det stora könsexperimentet (Suuri sukupuolikokeilu) sai äänikirjan lukijan käsittelyssä yllättäen uuden tulkinnan.

Lukija, jonka nimeä ei ole paljastettu, pistikin studiossa teosta lukiessaan omiaan ja kommentoi sitä välillä kriittisesti. Asiasta on kertonut Dagens Nyheter.

Teoksessaan Eberhard kirjoittaa muun muassa, että tämän päivän sukupuolentutkimuksessa on menty liian pitkälle, kun on unohdettu kokonaan biologia. Hänen mukaansa se vaikeuttaa tasa-arvon toteutumista sukupuolten välillä.

Äänikirjan lukija selittää tekoaan huonolla työpäivällä ja omalla opiskelutaustallaan.

”Olen opiskellut postmodernismia ja provosoidun välillä liian helpoista ja sivistymättömistä tulkinnoista”, hän kertoi Dagens Nyheter -lehdelle.

”Mutta oli tietenkin väärin lisätä omia mielipiteitään äänikirjaan”, hän sanoo.

--

Eberhardin äänikirja on nyt vedetty markkinoilta, ja siitä tehdään uusi laitos.
https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005968733.html
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Syämmistynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 351
 • Liked: 2324
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2203 : 18.01.2019, 15:27:58 »
Ruotsalainen äänikirjanlukija teki ns. tuttelit.  Jos nuorempi polvi ei ole ikinä kuullutkaan tapauksesta, niin siteerataan Wikipediaa:

Lainaus
Hammermann erotettiin televisiokuuluttajan työstä ja Yleisradiosta pitämänsä kiistanalaisen kuulutuksen jälkeen. Erottamiseen johtanut kohu nousi 30. joulukuuta 1994, kun televisiossa esitettiin Ilmestyskirja. Nyt. -elokuva. Ennen elokuvan alkua Hammermann kertoi pitkässä kuulutuksessaan Vietnamin sodasta keräämiään tietoja. Kuulutuksessa hän toi ilmi omia mielipiteitään Vietnamin sodan syistä. Tarkoituksena oli valistaa katsojia 25 vuotta aiemmin päättyneestä sodasta. Hammermann oli herättänyt kohua jo vuonna 1993 arvosteltuaan kuulutuksessaan Greenpeacesta kertovaa dokumenttielokuvaa varoittamalla katsojia sen yksipuolisuudesta.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Tutteli_Hammermann

Saturnalia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 387
 • Liked: 7319
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2204 : 18.01.2019, 15:32:43 »
Äänikirjan lukijalle on maksettu siitä, että hän lukee kirjan ääneen, hän oli töissä. Silti impulssikontrolli petti. Kuvaa hyvin kulttuurimarxisteja.
Siitä voi päätellä miten nuo hörhöt toimivat toimittajina. Edes rahapalkka ei saa henkilöä pysymään asiassa, kun vastaan tulee mielipiteitä jotka poikkeavat omista.
Vallankumousagenda painaa päälle korvien välissä niin voimalla, että työetiikka luhistuu.
He continued, "that these institutions have been able to transform this greatest virtue of humanity—which is this desire to interact and to connect and to cooperate and to share—to transform all of that into a weakness."
Edward Snowden 2019

Miniluv

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 30 972
 • Liked: 12348
 • Mode EVP. 1/949jkl #propelipää
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2205 : 18.01.2019, 15:56:57 »
Lainaus
”Olen opiskellut postmodernismia ja provosoidun välillä liian helpoista ja sivistymättömistä tulkinnoista”, hän kertoi Dagens Nyheter -lehdelle.

Postmodernismi = imoulssikontrolliin vaikuttava hankittu aivovamma.
"Luulisi että tähän ikään mennessä olisi edes jotain tajunnut elämästä ja yhteiskunnasta." Rosa Meriläinen, HS 30.9.2014

Viestistäsi tulee minulle ilmoitus, jos kirjoitat tekstiin @Miniluv. Tai laita yksityisviesti.

Tomatoface

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 454
 • Liked: 1320
 • Sovittelemassa VHM:n loputtomia syntejä
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2206 : 18.01.2019, 16:09:20 »
Äänikirjan lukijalle on maksettu siitä, että hän lukee kirjan ääneen, hän oli töissä. Silti impulssikontrolli petti. Kuvaa hyvin kulttuurimarxisteja.
Siitä voi päätellä miten nuo hörhöt toimivat toimittajina. Edes rahapalkka ei saa henkilöä pysymään asiassa, kun vastaan tulee mielipiteitä jotka poikkeavat omista.
Vallankumousagenda painaa päälle korvien välissä niin voimalla, että työetiikka luhistuu.

Näin! Opiskellut ruåttalaisessa kuperkeikkayliopistossa feminismiä tai yhteiskuntatieteitä ja nyt luulee olevansa älykäs. Väittelytilaisuudessa malttinsa menettäminen ja aivojen nyrjähdys on vaatimus. Sitten valmistut.
O tempora, o mores!

Anti Uuvatti

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 37
 • Liked: 144
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2207 : 22.01.2019, 10:49:14 »
Kaikki pöljyys siirtyy näköjään viiveellä tänne raukoille rajoille  :facepalm:

https://yle.fi/uutiset/3-10606956

Lainaus
Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminta: Haastateltavien valinnassa tavoitteena sukupuolten tasa-arvo
Tavoitteena on, että haastateltavien sukupuolijakauma olisi sama kuin yhteiskunnassa yleensäkin. Mallia on otettu BBC:ltä.


Kun tiedotusvälineet valitsevat haastateltavia ohjelmiinsa ja juttuihinsa, päätyy kameran ja mikrofonin eteen yhä useimmiten mies. Miehiä ja naisia on kuitenkin yhteiskunnassa suurin piirtein yhtä paljon, joten median asiantuntijavalinnat vääristävät kuvaa todellisuudesta.

Nyt Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnassa kiinnitetään sukupuolten tasaisempaan edustukseen erityistä huomiota BBC:ltä lainatun 50:50-mallin avulla.

– Se tarkoittaa käytännössä sitä, että mietimme keneltä kysymme asioita, ketkä ovat asiantuntijoita, miten sukupuolijakauma painottuu uutisissa. Toivottavasti se näkyy myös meidän aiheissa, uutis- ja ajankohtaistoiminnan vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen kertoo.

– Tasa-arvoon on vielä matkaa tässä maailmassa, enkä pelkästään puhu sukupuolten tasa-arvosta vaan yleisestä tasa-arvosta. Se lienee suomalaisen yhteiskunnan keskeisiä arvoja ja päämääriä edelleen.

Jokinen muistuttaa, että tasa-arvo syntyy pienistä teoista.

– Ei kellään ole jotain laitetta, joka nappia painamalla hoitaisi tasa-arvon kuntoon. Se syntyy pala palalta.

...


Tuskin tulee koskemaan maahanmuuttokeskustelua, jossa jatkossakin haastatellaan näkyviä mamuaktivisteja asiantuntijoina.

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 295
 • Liked: 1557
 • nuivaantunut
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2208 : 22.01.2019, 11:37:16 »
Kaikki pöljyys siirtyy näköjään viiveellä tänne raukoille rajoille  :facepalm:

https://yle.fi/uutiset/3-10606956

Lainaus
Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminta: Haastateltavien valinnassa tavoitteena sukupuolten tasa-arvo
Tavoitteena on, että haastateltavien sukupuolijakauma olisi sama kuin yhteiskunnassa yleensäkin. Mallia on otettu BBC:ltä.


Kun tiedotusvälineet valitsevat haastateltavia ohjelmiinsa ja juttuihinsa, päätyy kameran ja mikrofonin eteen yhä useimmiten mies. Miehiä ja naisia on kuitenkin yhteiskunnassa suurin piirtein yhtä paljon, joten median asiantuntijavalinnat vääristävät kuvaa todellisuudesta.

Nyt Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnassa kiinnitetään sukupuolten tasaisempaan edustukseen erityistä huomiota BBC:ltä lainatun 50:50-mallin avulla.

– Se tarkoittaa käytännössä sitä, että mietimme keneltä kysymme asioita, ketkä ovat asiantuntijoita, miten sukupuolijakauma painottuu uutisissa. Toivottavasti se näkyy myös meidän aiheissa, uutis- ja ajankohtaistoiminnan vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen kertoo.

– Tasa-arvoon on vielä matkaa tässä maailmassa, enkä pelkästään puhu sukupuolten tasa-arvosta vaan yleisestä tasa-arvosta. Se lienee suomalaisen yhteiskunnan keskeisiä arvoja ja päämääriä edelleen.

Jokinen muistuttaa, että tasa-arvo syntyy pienistä teoista.

– Ei kellään ole jotain laitetta, joka nappia painamalla hoitaisi tasa-arvon kuntoon. Se syntyy pala palalta.

...


Tuskin tulee koskemaan maahanmuuttokeskustelua, jossa jatkossakin haastatellaan näkyviä mamuaktivisteja asiantuntijoina.
Katselin samaa takaperoista ajatuskuperkeikkaa. Osaaminen jätetään ilmeisen toissijaiseksi ja tarkastellaan mediaa, varsinkin valtiollista mediaa, kasvattajana, kouluttajana ja mielipidemuokkaajana, jonka tehtävänä on edustaa ja viedä eteenpäin haluttua maailmankuvaa. Tätä pohjaa vasten in irvokasta puhua Ylestä esim. journalistisena laitoksena, kun toiminta tähtää hyvin avoimesti ilmoitettuna mielipidevaikuttamiseen.
'Olemme sinisilmäisiä ajatellessamme, että iso määrä nuoria miehiä voidaan tuoda vieraasta kulttuurista ja istuttaa heihin heti länsimaisia arvoja.' -Seida Sohrabi

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 723
 • Liked: 5337
 • 白右
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2209 : 22.01.2019, 12:45:52 »
Mitä isot edellä... Koskahan jossain puoliseiskassa Laine ja Kekäläinen ovat ihastelevinaan jotain Lactatian kaltaista ilmiötä?

Press For Truth - We NEED To Talk About LACTATIA The DRAG QUEEN KID…This Isn’t Progressive…It’s SATANIC!
https://www.youtube.com/watch?v=pyjCrvomNgE
- Rebel with a cause.

Juffe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 974
 • Liked: 1881
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2210 : 22.01.2019, 13:23:23 »
Kaikki pöljyys siirtyy näköjään viiveellä tänne raukoille rajoille  :facepalm:

https://yle.fi/uutiset/3-10606956

Lainaus
Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminta: Haastateltavien valinnassa tavoitteena sukupuolten tasa-arvo
Tavoitteena on, että haastateltavien sukupuolijakauma olisi sama kuin yhteiskunnassa yleensäkin. Mallia on otettu BBC:ltä.


Kun tiedotusvälineet valitsevat haastateltavia ohjelmiinsa ja juttuihinsa, päätyy kameran ja mikrofonin eteen yhä useimmiten mies. Miehiä ja naisia on kuitenkin yhteiskunnassa suurin piirtein yhtä paljon, joten median asiantuntijavalinnat vääristävät kuvaa todellisuudesta.

Luonnollinen tavoite olisi, että haastateltavien sukupuolijakauma olisi sama kuin kulloinkin kyseessä olevalla alalla yleensä, ei sama kuin yhteiskunnassa yleensä. Ja se vasta vääristääkin kuvaa todellisuudesta, jos asiantuntija valitaan sukupuolen mukaan - se antaa epätoden kuvan eri sukupuolien edustajien yleisyydestä alalla. Aika harvassa sen sijaan lienevät  ne, joiden todellisuuskuva miesten ja naisten sukupuolijakaumasta yhteiskunnassa vääristyy siitä, kuinka monta kutakin esiintyy asiantuntijarooleissa... :roll:


Edit: Autocorrectin aikaansaannoksen oikaisu.
« Viimeksi muokattu: 26.01.2019, 08:13:37 kirjoittanut Juffe »

Kaalimato

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 76
 • Liked: 569
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2211 : 22.01.2019, 13:31:29 »
En malta odottaa Yle:n ajankohtaisohjelmaa jossa käsitellään kuukautisia, imetystä, raskautta, jne...

"Studiossa tänään vieraina Mari, Maija, Pertti ja Anssi. Anssi, miten itse koit oman raskausaikasi?" ...
إذا كنت تستطيع قراءة هذا ، فأنت في البلد الخطأ

Charlie

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 175
 • Liked: 433
 • kuva ei esitä ketään
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2212 : 23.01.2019, 20:30:44 »
Painokoneet seis! Luin Anna Kontulalta (juurikin siltä vassarien kansanedustajalta) erinomaisen blogikirjoituksen. :o

Nainenkin voi lyödä - mikä sen sanomisessa on niin vaikeaa?

Lainaus
[...]

Vuosituhannen ensimmäisellä kymmenellä Suomessa käytiin varsin laajaa keskustelua käsitteistä. Oli nimittäin huomattu, että myös mies saattoi olla suhteessa väkivallan uhri, ja nainen tekijä. (Mies on useammin tekijä poliisin tietoon tulevissa lievissä pahoinpitelyissä ja henkirikoksissa, mutta törkeissä pahoinpitelyissä ja tapon yrityksissä luvut menevät tasan.) Oli huomattu sekin, että väkivaltaa esiintyi myös samaa sukupuolta olevien parisuhteissa, ja ylipäätään muissakin suhteissa kuin parisuhteissa.

Alettiin puhua ”naisiin kohdistuvan väkivallan sijasta” ”lähisuhdeväkivallasta”. Muutos kielessä oli tärkeä, koska se tarkoitti myös ilmiön tunnistamista: lähisuhdeväkivalta on kiistatta sukupuolittunutta, mutta ei niin yksinkertaisesti, että yksi sukupuoli olisi uhri ja toinen tekijä.

[...]

Istanbulin sopimuksen myötä viranomaiskieleen on kuitenkin hiipinyt takaisin ”naisiin kohdistuva väkivalta”. Tämä näkyy hyvin esimerkiksi tuoreen tasa-arvovaltuutetun kertomuksessa (K 22/2018) ja sen ympärillä käydyssä keskustelussa. Käsitemuutoksen myötä on lähes tyystin kadonnut myös pyrkimys muun lähisuhdeväkivallan torjumiseen.

[...]

Ja niin sitten globaalissa mittakaavassa edistyksellinen sopimus tuotti Suomessa taantuman.

Itse ajattelen, että lähisuhdeväkivallan vastaisen työn avain on lapsissa. Jos lapsia tänään kohdellaan kunnioittavasti ja heille opetetaan väkivallattomia keinoja konfliktien ratkaisemiseen, meillä on huomenna aikuisia, jotka osaavat sen. Tilastollisesti pienen lapsen suurin väkivaltariski ovat omat vanhemmat, erityisesti äiti. Uskon, että suurin osa heistä yrittää muuttaa käyttäytymistään, mutta etupäässä omin voimin, koska väkivallan vastainen työ ei heitä tavoita.

Niin kauan kun ei tavoita, ei mikään määrä turvakotipaikkoja ja kriisipuhelimia tule riittämään.
Katso Borderless-elokuva, nyt suomenkielisillä teksteillä!

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 295
 • Liked: 1557
 • nuivaantunut
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2213 : 23.01.2019, 22:05:28 »
Luonnollinen tavoite olisi, että haastateltavien sukupuolijakauma olisi sama kuin kulloinkin kyseessä olevalla alalla yleensä, ei sama kuin yhteiskunnassa yleensä. Ja se vasta vääristääkin kuvaa todellisuudesta, jos asiantuntija valitaan sukupuolen mukaan - se antaa epätoden kuvan eri sukupuolien edustajien yleisyydestä alalla. Aika harvassa sen sijaan lienevät  ne, joiden todellisuuskuva miesten ja naisten sukupuolijakaumasta yhteiskunnassa vääristyy siitä, kuinka monta kutakin esiintyy asiantuntijat olleissa... :roll:
Koko sukupuolijakauma on puhdasta metakeskustelua, joka käsittelee henkilöä aiheen sijaan. Sillä yritetään rakentaa mielikuvaa epäreiluudesta sen sijaan asiantuntijuus ja ammatti olisivat orgaanisia ihmisten omista valinnoista, haluista ja kyvyistä kasvavia kokonaisuuksia. Jotta vain olisi jotain mitä osoittaa sormella "katsokaa nyt, taas syrjintääää!"
'Olemme sinisilmäisiä ajatellessamme, että iso määrä nuoria miehiä voidaan tuoda vieraasta kulttuurista ja istuttaa heihin heti länsimaisia arvoja.' -Seida Sohrabi

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 831
 • Liked: 12758
 • Be Careful
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2214 : 24.01.2019, 18:34:21 »
VMP taas alla.
Lainaus
”Maskuliinisuus on psykologisesti haitallista”

Psykologijärjestön mukaan muun muassa kilpailuhenkisyys ja aggressiivisuus ovat vaaraksi.


Yhdysvaltojen vaikutusvaltainen psykologijärjestö APA on julkaissut historiansa ensimmäiset ammatilliset ohjeet miesten ja poikien kanssa toimimisesta.

– Kolmetoista vuotta tekeillä olleet ohjeet perustuvat yli 40 vuoden aikana kerättyyn tutkimusaineistoon, jonka mukaan perinteinen maskuliinisuus on psykologisesti haitallista ja poikien sosiaalistaminen tukahduttamaan tunteensa aiheuttaa sekä ulos- että sisäänpäin heijastuvaa vahinkoa, APA:n Monitor on Psychology -lehdessä julkaistussa artikkelissa todetaan.
----

APA:n mukaan uusissa ohjeissa pyritään tunnistamaan miehiä ja poikia vaivaavat ongelmat, mutta silti pysymään ”herkkänä alan androsentriselle (mieskeskeiselle) menneisyydelle”. Artikkelissa todetaan, että psykologia keskittyi vuosikymmeniä vain etenkin valkoisiin miehiin, ja muut jätettiin ulkopuolelle.
----

– Tästä seuranneen tutkimuksen tärkein löydös on, että perinteinen maskuliinisuus – jota määrittää stoalaisuus, kilpailuhenkisyys, dominointi ja aggressio – on kokonaisuudessaan vahingollista. Näin sosiaalistetut miehet ilmaisevat vähemmän todennäköisesti terveitä käyttäytymismalleja.
----

APA:n mukaan on tärkeää, että miehet saadaan ymmärtämään, että he ovat ”sopeutuvaisia, emotionaalisia ja kykeneväisiä toimimaan täysin tiukkojen normien ulkopuolella”. Parhaassa tapauksessa haitallisten ”maskuliinisuuden sääntöjen murtamisen” vaikutukset tuntuisivat APA:n mukaan miesten mielenterveyttä laajemminkin.

– Jos voimme muuttaa miehiä, voimme muuttaa maailmaa, Ryon McDermott sanoo.

https://www.verkkouutiset.fi/maskuliinisuus-on-psykologisesti-haitallista/

Terveen itsetunnon omaavalla ja tasapainoisella pojalla/miehellä eivät oman sukupuolen mukainen käytös, kilpailuhenkisyys tai oikein kanavoitu aggressio ole huonoja asioita. Ne ovat edellytyksiä sille, jotta saavuttaa elämässään asioita, säilyttää elinvoimaisuuden ja myös fyysisen voiman sekä pystyy huolehtimaan itselleen tärkeistä asioista ja ihmisistä.

Sukupuoletonta, henkisesti velttoa ja fyysisesti huonosti voivaa sekä välinpitämätöntä ja tavoitteetonta massaa on toki helppo hallita - mitään muuta hyvää näistä ilmiöistä ei seuraa.

SatuSetä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 333
 • Liked: 505
 • Pimeän peräpohjolan sosialistitasavallan vero-orja
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2215 : 24.01.2019, 18:55:28 »
VMP taas alla.
Lainaus
”Maskuliinisuus on psykologisesti haitallista”
Terveen itsetunnon omaavalla ja tasapainoisella pojalla/miehellä eivät oman sukupuolen mukainen käytös, kilpailuhenkisyys tai oikein kanavoitu aggressio ole huonoja asioita. Ne ovat edellytyksiä sille, jotta saavuttaa elämässään asioita, säilyttää elinvoimaisuuden ja myös fyysisen voiman sekä pystyy huolehtimaan itselleen tärkeistä asioista ja ihmisistä.

Sukupuoletonta, henkisesti velttoa ja fyysisesti huonosti voivaa sekä välinpitämätöntä ja tavoitteetonta massaa on toki helppo hallita - mitään muuta hyvää näistä ilmiöistä ei seuraa.

Kirjoitin aiemmin omasta elämästäni tähän jotain, jonka sittemmin poistin ja totesin, ettei kannata näihin harhoihin omaa paatosta ja minää tuhlata.

Kaikkinensa tulevaisuus vaikuttaa aika surulliselta, koska nämä ajatusmallit lipuvat kouluihin, yliopistoihin ja kaikkialle julkiseen keskusteluun, mutta hetkeäkään ei uhrata sille, että nämä ajatusmallit eivät ainoastaan nauti suurta suosiota, vaan ovat de-facto elämänohjeita joissakin muissa kulttuureissa kasvaneille.

Veljeni ovat melko nuoria, mutta onneksi syntymänuivia, eivätkä tällaista paskaa tule koskaan sulattamaan.

Näiden feministien paasaus tasa-arvosta on juopon lupaus "huomenna en ota kuin kaksi kaljaa".
Jos viestini vaikuttaa täysipäisen kirjoittamalta, voit olla varma että se sisältää myös sarkasmia. Tämä koskee kaikkia viestejä paitsi alla olevaa lainausta.
"Ei ennen uhkamme uupua voi, kuin vapaa on Suomen kansa." Jean Sibelius - Jääkärimarssi

Paju

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 524
 • Liked: 596
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2216 : 24.01.2019, 21:30:56 »
^^ OT, mutta onkohan tuo sama psykologijärjestö, joka muutama vuosi sitten halusi rasismin (laajassa merkityksessä) tautiluokitukseen. Hommalla oli siitä juttua.

Tomatoface

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 454
 • Liked: 1320
 • Sovittelemassa VHM:n loputtomia syntejä
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2217 : 24.01.2019, 21:59:27 »
VMP taas alla.
Lainaus
”Maskuliinisuus on psykologisesti haitallista”

Psykologijärjestön mukaan muun muassa kilpailuhenkisyys ja aggressiivisuus ovat vaaraksi.


Yhdysvaltojen vaikutusvaltainen psykologijärjestö APA on julkaissut historiansa ensimmäiset ammatilliset ohjeet miesten ja poikien kanssa toimimisesta.

– Kolmetoista vuotta tekeillä olleet ohjeet perustuvat yli 40 vuoden aikana kerättyyn tutkimusaineistoon, jonka mukaan perinteinen maskuliinisuus on psykologisesti haitallista ja poikien sosiaalistaminen tukahduttamaan tunteensa aiheuttaa sekä ulos- että sisäänpäin heijastuvaa vahinkoa, APA:n Monitor on Psychology -lehdessä julkaistussa artikkelissa todetaan.
----

APA:n mukaan uusissa ohjeissa pyritään tunnistamaan miehiä ja poikia vaivaavat ongelmat, mutta silti pysymään ”herkkänä alan androsentriselle (mieskeskeiselle) menneisyydelle”. Artikkelissa todetaan, että psykologia keskittyi vuosikymmeniä vain etenkin valkoisiin miehiin, ja muut jätettiin ulkopuolelle.
----

– Tästä seuranneen tutkimuksen tärkein löydös on, että perinteinen maskuliinisuus – jota määrittää stoalaisuus, kilpailuhenkisyys, dominointi ja aggressio – on kokonaisuudessaan vahingollista. Näin sosiaalistetut miehet ilmaisevat vähemmän todennäköisesti terveitä käyttäytymismalleja.
----

APA:n mukaan on tärkeää, että miehet saadaan ymmärtämään, että he ovat ”sopeutuvaisia, emotionaalisia ja kykeneväisiä toimimaan täysin tiukkojen normien ulkopuolella”. Parhaassa tapauksessa haitallisten ”maskuliinisuuden sääntöjen murtamisen” vaikutukset tuntuisivat APA:n mukaan miesten mielenterveyttä laajemminkin.

– Jos voimme muuttaa miehiä, voimme muuttaa maailmaa, Ryon McDermott sanoo.

https://www.verkkouutiset.fi/maskuliinisuus-on-psykologisesti-haitallista/

Terveen itsetunnon omaavalla ja tasapainoisella pojalla/miehellä eivät oman sukupuolen mukainen käytös, kilpailuhenkisyys tai oikein kanavoitu aggressio ole huonoja asioita. Ne ovat edellytyksiä sille, jotta saavuttaa elämässään asioita, säilyttää elinvoimaisuuden ja myös fyysisen voiman sekä pystyy huolehtimaan itselleen tärkeistä asioista ja ihmisistä.

Sukupuoletonta, henkisesti velttoa ja fyysisesti huonosti voivaa sekä välinpitämätöntä ja tavoitteetonta massaa on toki helppo hallita - mitään muuta hyvää näistä ilmiöistä ei seuraa.

Tälläkin p*skalla on tarkoitus vain leikata länsimaisilta miehiltä munat jo lapsena. Feminismi on kuin syöpä joka leviää yhteiskunnan joka osa-alueelle. Ei feministit poistu jossei niitä poisteta.

Edit. Toinen maailmansota taisi tappaa kaiken testosteronin Euroopasta mutta mikä on jenkkien selitys?
« Viimeksi muokattu: 24.01.2019, 22:07:35 kirjoittanut Tomatoface »
O tempora, o mores!

Beef Supreme

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 831
 • Liked: 3122
 • Suomi kuntoon!
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2218 : 24.01.2019, 23:23:12 »
Lainaus
Olisiko jo aika hyvästellä lastenelokuvat, joissa pojat ja miehet pitävät enemmistönä valtaa ja johtavat taisteluita?

Hesari arvostelee gynosentrisesti lasten piirroselokuvan. Koska tytöthän ne vasta tykkäävätkin taistelusta, ja johtavat niitä. Ainakin kerran vuosituhannessa, kuten Boadicea ja Jeanne d'Arc.

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005976494.html
"Tietynlainen rasismi on ok. Kulttuurieroja on, eikä se iskostu kyllä heidän päähänsä, että miten saa maassa toimia." - Minna, joukkoraiskattu

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 694
 • Liked: 9599
 • Anyone?
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2219 : 25.01.2019, 09:05:48 »
Ylen aamun jälkiviisaissa Maria Pettersson näytti karvansa melkein liiankin avoimesti kommentoidessaan Antti Rinnettä ja sijaisina pyöriviä turbosuvakkeja. SDP:n tulevaisuus on Sanna Marinin ja <joku toinen nimi meni ohi> eikä..., niin heissä siis SDP:n tulevaisuus. Hieman harmitti, ettei Maria saanut ulostettua sitä lauseen loppua. Joku vanhojen ukkojen sieltä oli livahtamassa.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Tagit: