UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)  (Luettu 406076 kertaa)

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 708
 • Liked: 12553
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2190 : 30.12.2018, 15:56:34 »
Tuosta aiemmin olleesta Sofian jutusta tuli mieleen, että taitaa olla varsin laaja käsitys feminismistä näillä henkilöillä; Sofialla ja miesystävällä.

Vaikuttaa siltä, että feminismiä on kaikki mitä naisoletettu (ja femakko-wannabe-sukupuoletonoletettu)  tekee rikkoakseen yhteiskunnan normeja.

Tämän kauemmaksi ei tarvitse mennä löytääkseen sitä paljon puhuttua ääri-ajattelua.
Kaikki muut ovat kiellettyjä, mutta itselle on kaikki sallittua.
Jäseneltä ISO: "Kotouttaminen on hölmöläisten puuhaa, kotiutuminen ja yhteiskuntaan integroituminen on maahantulijoiden omalla vastuulla."

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 992
 • Liked: 5880
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2191 : 30.12.2018, 18:22:39 »
Ruotsalaiset feministit ovat raivostuneet Ruotsin SVT:n päätöksestä valita vuoden vaihtuessa televisiossa esitettävän traditionaalisen uudenvuoden runon Nyårsklockan lausujaksi näyttelijä Mikael Persbrandt.

Raivo perustuu kuulemma siihen, että Persbrandtin elämäkerran alkuperäisessä käsikirjoituksessa oli siitä ennen julkaisua poistettu kohta, jossa kuvataan kuuluisan elokuvaohjaajan painostaneen Persbrandtin väkivaltaiseen seksikohtaukseen naisen kanssa.

Ymmärsinkö oikein:

1. Mieshenkilö X painostetaan fiktiiviseen väkivaltaiseen seksuaaliseen tekoon.

2. X kertoo asiasta elämänkerrassaan, mutta viime hetkellä muuttaa mielensä, ja tositarina poistetaan kirjasta.

3. seksuaalisen väkivallan vastustajat ovat miehelle asiasta vihaisia, ja käyttäytyvät ikään kuin hän a) olisi vapaaehtoisesti, ellei peräti oma-aloitteisesti, syyllistynyt oikeaan väkivaltaiseen seksuaaliseen tekoon, ja b) yrittäisi nyt salata tapahtunutta.

En tiedä mistä elokuvasta on kysymys, ja päätyikö kyseinen seksikohtaus valkokankaalle vai leikattiinko se pois, tai ehkä ohjaajan painostus ei toiminut ja sitä ei edes kuvattu, en tiedä, mutta yhtä kaikki Mikael Persbrandt vaikuttaa tässä ohjaajan toiminnan uhrilta, ei pahantekijältä joka levittää elokuvissaan raiskausmyönteisiä asenteita.

Jos Persbrandt olisi ollut kohtauksen suhteen oma-aloitteinen, ja/tai jos vastanäyttelijä ei tiennyt kohtauksen luonteesta ja siis joutui väkivaltaisen seksuaalisen teon kohteeksi, niin ymmärtäisin aktivistien vihan, mutta mitään tällaista ei käsittääkseni ole tapahtunut.
« Viimeksi muokattu: 30.12.2018, 18:24:32 kirjoittanut Outo olio »
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 737
 • Liked: 54016
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2192 : 30.12.2018, 18:46:19 »
Ymmärsinkö oikein:

Minullekin jää hämäräksi, onko ongelmana se, että Persbrandtin ajatellaan tehneen oikeaa seksuaalista väkivaltaa, vai hänen tapansa kirjoittaa siitä.

Ruotsalaisten lehtien kuvaukset kirjan julkaisemattomasta kohdasta ovat epäsuoria ja epämääräisiä. On myös epäselvää, tapahtuiko kuvattua oikeasti, vai onko kyseessä vain "dröm", kuten Persbrandt kuittasi asian haastattelussa.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Kari Kinnunen

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 824
 • Liked: 5611
 • Antaa olla. Ei jaksa enää
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2193 : 30.12.2018, 19:10:38 »
Lainaus
Feministi Sofia, 27, on varakkaiden miesten tyttöystävä: "Mummokin innostui työstäni"
Parhaimmillaan Sofia on tienannut eroottisilla töillä pari tonnia kuukaudessa. Hän on huomannut, että laskuttamalla enemmän saa miellyttäviä asiakkaita ja parempaa kohtelua. Sofialla on myös päivätyö.

No olipa yllätys. Varakkaat herrasmiehet ovat varmasti mukavampia asiakkaita kuin viidenkympin pikaista hakeva känniääliö.

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 380
 • Liked: 4761
 • Musse Pigg
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2194 : 30.12.2018, 20:18:07 »
Sofia nyt vaan on tajunnut, että siitä voi saada rahaakin.

Johtihan hippiliikkeen "vapaa rakkaus" samaan keksintöön, eikä siinä edes kauaa mennyt.
- Rebel with a cause.

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 10 578
 • Liked: 12006
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2195 : 03.01.2019, 11:36:26 »
Seura: #metoo-liikkeen keulahahmoa Heidi Lindèniä epäillään kunnianloukkauksesta - Kulttuuri | HS.fi
https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005953375.html

Lainaus
SEURA-LEHDEN mukaan elokuvaohjaaja Heidi Lindén on epäiltynä kunnianloukkauksesta.

Lehden tietojen mukaan poliisi on luovuttanut esitutkinnan syyttäjävirastolle, mutta syyttäjä ei ole vielä tehnyt päätöstä, johtaako tutkinta syytteeseen.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

SatuSetä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 309
 • Liked: 449
 • Pimeän peräpohjolan sosialistitasavallan vero-orja
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2196 : 03.01.2019, 20:11:11 »
Hbl: Persbrandt ringer in året i Sverige – protester sprider sig 30.12.2018

Ruotsalaiset feministit ovat raivostuneet Ruotsin SVT:n päätöksestä valita vuoden vaihtuessa televisiossa esitettävän traditionaalisen uudenvuoden runon Nyårsklockan lausujaksi näyttelijä Mikael Persbrandt.

Raivo perustuu kuulemma siihen, että Persbrandtin elämäkerran alkuperäisessä käsikirjoituksessa oli siitä ennen julkaisua poistettu kohta, jossa kuvataan kuuluisan elokuvaohjaajan painostaneen Persbrandtin väkivaltaiseen seksikohtaukseen naisen kanssa.

Lainaus käyttäjältä: Hbl
Efter att Mikael Persbrandts namn tillkännagavs reagerade bland andra den svenska komikern Mia Skäringer starkt. På Instagram skriver hon "Grattis Sverige. Ni ringde just in det gamla och ut det nya", medan skådespelaren Eva Röse kommenterade "Vad i helvete".

Mikael Persbrandt har tidigare kritiserats för en nu struken passage i sin självbiografi, som benämns som "något som hade hänt eller kanske inte hänt många år tidigare", där en känd regissör utövar påtryckningar för att Persbrandt ska ha sex med en person. Kapitlet ströks före bokens publicering, men händelsen omskrevs av Dagens Nyheter och SVT som läst den ocensurerade versionen. I en intervju i Dagens Nyheter beskriver Persbrandt händelsen som en dröm.
...
Som en motreaktion på valet har Instagraminitiativet "Ring samtid ring" startats av Carolin Runnquist och Ida Westin, där en rad kända röster kommer att läsa upp dikten i en film som ska publiceras på Instagram fem minuter före tolvslaget. Personerna som medverkar är bland andra politikern Gudrun Schyman, medieprofilen Cissi Wallin, retorikexperten Elaine Eksvärd och kriminologen Nina Rung.

Under helgen publicerades ytterligare en protest i sociala medier. I en video som lagts ut på Youtube av skådespelaren Bahar Pahrs gör omkring hundra kvinnliga skådespelare en alternativ tolkning av Lord Tennysons klassiska dikt. I videon figurerar bland andra Lo Kauppi, Alexandra Rapaport, Nour El Refai och Eva Röse.

Persbrandtista on tähän väliin sanottava kyllä sananen...
Arvostan kovasti roolisuorituksiaan näyttelemisen saralla, erityisesti Gunvald-hahmoa Beck-elokuvissa.
Kaverilla on kuitenkin pidempiaikainen huumeongelma (kokaiini, https://www.sbs.com.au/movies/article/2014/07/08/mikael-persbrandt-drugs-someone-you-love-and-good-buddy-mads-mikkelsen-interview )
Nykyisellään kuitenkin ilmeisesti kuivilla ja näyttelee teatterissa.

Suoraan sanottuna en pitäisi ihmeellisenä, että kuuluista henkilö kokaiinipäissään olisi yhtynyt vähemmän kiinnostuneeseen osapuoleen uransa aikana... mutta hei, elämänkerrasta on poistettu jotain näyttelemiseen liittyvää, kaverihan on selkeästi syyllinen ainakin cis-miehenä olemiseen. Eikä syntiensä tähden ole sopiva enää edes lattiarätiksi. (Enkä nyt edes yritä vähätellä asioita, joihin viittaan... niiden julkaiseminen tosin voisi poikia syytteitä jopa Ruotsissa..)
Jos viestini vaikuttaa täysipäisen kirjoittamalta, voit olla varma että se sisältää myös sarkasmia. Tämä koskee kaikkia viestejä paitsi alla olevaa lainausta.
"Ei ennen uhkamme uupua voi, kuin vapaa on Suomen kansa." Jean Sibelius - Jääkärimarssi

takalaiton

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 694
 • Liked: 2417
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2197 : 08.01.2019, 17:54:32 »
Lainaus
Uusi feministinen keskusteluohjelma starttaa Yle Puheessa – "Patriarkaatin murskaaminen on vähimmäistavoite tämän kevään aikana."

PORVOO | Yle Puheessa ja Yle Areenalla alkaa uusi sarja keskiviikkona 9. tammikuuta klo 13.02. Ohjelman nimi on Naisasiatoimisto Kaartamo & Tapanainen.

Ohjelmassa pohditaan aiheita kuten voiko feministi fanittaa kuninkaallisia? Miksi naisen kipua vähätellään? Tai onko ydinperhe patriarkaatin salajuoni?

Toimittajat Outi Kaartamo ja Jonna Tapanainen tuottavat ohjelman, jossa he perehtyvät naisen elämää koskettaviin teemoihin poliittisella ja henkilökohtaisella otteella. Teemat ulottuvat parisuhteesta ja perheestä terveyteen ja työhön sekä politiikkaan ja kulttuuriin. Luvassa ei ole steriiliä keskustelua, vaan oma, ajoittain hyvinkin puheliaan hersyvä persoona pistetään rohkeasti peliin. Luvassa on vakavaa asiaa, mutta kuulijan toivotaan myös viihtyvän.
...
Tarvitaanko tasa-arvon toteutumiseen Suomessa feminismiä?

– Tilastojen mukaan naiset ovat miehiä huonommin palkattuja, ammatit ovat tosi sukupuolittuneet, naiset hoitavat lapset ja kärsivät lähisuhdeväkivallasta eli kyllä. Patriarkaatin murskaaminen on vähimmäistavoitteemme tämän kevään aikana, Kaartamo naurahtaa.
...
https://www.uusimaa.fi/artikkeli/734609-uusi-feministinen-keskusteluohjelma-starttaa-yle-puheessa-patriarkaatin

Ylellä alkaa uusi feministinen keskusteluohjelma patriarkaatin murskaamisen uusimmista kuulumisista. Näissä kohtuullisen militanteissa lausunnoissa ihmetyttää eniten se, että jopa kaikkein toksisin feministikin luultavasti myöntää yhteiskunnassa olevan myös miehiä koskevia epäkohtia, kuten vaikka syrjäytyminen. Näihin voisi puuttua tasapuolisesti ihan vain tasa-arvon nimeen vannoen.
Oulu is not safe - start deportations.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 090
 • Liked: 16366
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2198 : 08.01.2019, 17:58:10 »
Saavatkohan muutkin puolueet tällaisen ohjelman käyttöönsä näin vaalien alla? Esimerkiksi SKE, onhan sillä aivan yhtä paljon kansanedustajia kuin Feministisellä puolueella...
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 254
 • Liked: 1863
 • Vihtaasi on kustu!
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2199 : 08.01.2019, 18:12:28 »
"Uusi monokulttuurinen keskusteluohjelma starttaa Yle Puheessa – "Monikulttuurin murskaaminen on vähimmäistavoite tämän kevään aikana."

PORVOO | Yle Puheessa ja Yle Areenalla alkaa uusi sarja keskiviikkona 9. tammikuuta klo 13.02. Ohjelman nimi on Fasistitoimisto X & Y.

Ohjelmassa pohditaan aiheita kuten voiko rasisti syödä kebabia? Miksi fasistin v*tutusta vähätellään? Tai onko sateenkaariperhe suvaitsevaiston salajuoni?
..."

Uskoisin että tämä uusi feministiohjelma on saarnaamista uskovaisille, normijamppaa ja jamppatarta se lähinnä harmittaa.
"– Me emme halua riisua kansalaisiamme aseista tällaisena aikana, kun Euroopan turvallisuustilanne huononee, sosiaalidemokraattien sisäministeri Milan Chovanec sanoi Tšekin parlamentissa keskiviikkona." Kansalainen.fi
Bhutan: "One Nation, One People"

no future

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 651
 • Liked: 1160
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2200 : 08.01.2019, 22:51:24 »
Sannikka ja Ukkolahan paahtaa primetimessä joka perjantai.

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 910
 • Liked: 2474
 • Totuuden Suurlähettiläs
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2201 : 09.01.2019, 10:48:22 »
Lainaus
Tilastojen mukaan naiset ovat miehiä huonommin palkattuja, ammatit ovat tosi sukupuolittuneet, naiset hoitavat lapset ja kärsivät lähisuhdeväkivallasta eli kyllä. Patriarkaatin murskaaminen on vähimmäistavoitteemme tämän kevään aikana, Kaartamo naurahtaa.

YLE se ei vaan yllätä.

Nuokin väitteet on moneen kertaan kumottu. Sama palkka samoista hommista. Naiset vaan hakeutuvat huonopalkkaisempiin hommiin, ovat raskaana tai äitiyslomalla ja tekevät VÄHEMMÄN töitä noin keskimäärin.

Ammattien sukupuolittuneisuudesta en osaa sanoa muuta kuin, että luultavimmin naiset hakeutuvat niihin siisteihin sisähommiin. Opetustyössä alkaa olla aika suuri osa naisia. Samoin erilaisissa byrokratiahommissa.

Naiset hoitavat lapset kun äijä tienaa leipää. On se hirveetä. Ja mitä tulee parisuhdeväkivaltaan, niin naiset olivat eräänkin tutkimuksen mukaan syyllisiä 50,1% tapauksia! Ja epäilen, että prosenttiluku saattaa olla suurempikin, kun miehet sukupuoliroolissaan nyt vaan eivät helposti kerro poliisisedälle, että sain muijalta turpiini.

Siinä vaan murskaamaan patriarkaattia. Onnea ja menestystä. Tämä patriarkaatin edustaja on tehnyt päätöksen jättää Suomen kamara lopullisesti. Olin poissa yli kymmenen vuotta ja nyt täällä 3 vuotta ja maa on mennyt lopullisesti paskaksi, joten mitä tälläisellä kohta viiskymppisellä menneisyyden jäänteellä täällä tehdään? Eipä mitään ja roudaan mennessäni ne vaatimattomat rahat, mitä vuosien varrella olen saanut ryöstöverotukselta säästöön (kiinteistö maksettu). En aio loppuelämääni maksaa joidenkin hurahtaneiden feministien ja viherpiipertäjien maksettavakseni kaadettuja veroja, joista en itse hyödy mitään.

Aion nauttia elämästäni puolisoni kanssa auringossa ja kuolla muistamatta, mistä olin lähtöisinkään. Pitäkää tunkkinne!

Suomi oli hieno maa. Ei ole enää.
Peräkontissa saa matkustaa, jos katsoo sen parhaaksi vaihtoehdoksi tilanteen huomioon ottaen.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 992
 • Liked: 5880
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2202 : 18.01.2019, 15:20:59 »
Postmodernismin puolesta seksismiä vastaan, vaikka vastassa olisi kuka hyvänsä.

Lainaus
Äänikirjan lukija pisti omiaan Ruotsissa, kirjailija uhkaa nyt oikeusjutulla: ”Minulla oli huono päivä, ja provosoiduin kirjan liian helpoista tulkinnoista”

Äänikirjan lukija ei arvostanut psykiatri David Eberhardin sukupuolia käsittelevää teosta.

Susanna Laari HS

Julkaistu: 18.1. 2:00 , Päivitetty: 18.1. 8:07

Ruotsalaisen psykiatrin David Eberhardin kirja Det stora könsexperimentet (Suuri sukupuolikokeilu) sai äänikirjan lukijan käsittelyssä yllättäen uuden tulkinnan.

Lukija, jonka nimeä ei ole paljastettu, pistikin studiossa teosta lukiessaan omiaan ja kommentoi sitä välillä kriittisesti. Asiasta on kertonut Dagens Nyheter.

Teoksessaan Eberhard kirjoittaa muun muassa, että tämän päivän sukupuolentutkimuksessa on menty liian pitkälle, kun on unohdettu kokonaan biologia. Hänen mukaansa se vaikeuttaa tasa-arvon toteutumista sukupuolten välillä.

Äänikirjan lukija selittää tekoaan huonolla työpäivällä ja omalla opiskelutaustallaan.

”Olen opiskellut postmodernismia ja provosoidun välillä liian helpoista ja sivistymättömistä tulkinnoista”, hän kertoi Dagens Nyheter -lehdelle.

”Mutta oli tietenkin väärin lisätä omia mielipiteitään äänikirjaan”, hän sanoo.

--

Eberhardin äänikirja on nyt vedetty markkinoilta, ja siitä tehdään uusi laitos.
https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005968733.html
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Syämmistynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 048
 • Liked: 1412
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2203 : 18.01.2019, 15:27:58 »
Ruotsalainen äänikirjanlukija teki ns. tuttelit.  Jos nuorempi polvi ei ole ikinä kuullutkaan tapauksesta, niin siteerataan Wikipediaa:

Lainaus
Hammermann erotettiin televisiokuuluttajan työstä ja Yleisradiosta pitämänsä kiistanalaisen kuulutuksen jälkeen. Erottamiseen johtanut kohu nousi 30. joulukuuta 1994, kun televisiossa esitettiin Ilmestyskirja. Nyt. -elokuva. Ennen elokuvan alkua Hammermann kertoi pitkässä kuulutuksessaan Vietnamin sodasta keräämiään tietoja. Kuulutuksessa hän toi ilmi omia mielipiteitään Vietnamin sodan syistä. Tarkoituksena oli valistaa katsojia 25 vuotta aiemmin päättyneestä sodasta. Hammermann oli herättänyt kohua jo vuonna 1993 arvosteltuaan kuulutuksessaan Greenpeacesta kertovaa dokumenttielokuvaa varoittamalla katsojia sen yksipuolisuudesta.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Tutteli_Hammermann

Saturnalia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 273
 • Liked: 6781
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2204 : 18.01.2019, 15:32:43 »
Äänikirjan lukijalle on maksettu siitä, että hän lukee kirjan ääneen, hän oli töissä. Silti impulssikontrolli petti. Kuvaa hyvin kulttuurimarxisteja.
Siitä voi päätellä miten nuo hörhöt toimivat toimittajina. Edes rahapalkka ei saa henkilöä pysymään asiassa, kun vastaan tulee mielipiteitä jotka poikkeavat omista.
Vallankumousagenda painaa päälle korvien välissä niin voimalla, että työetiikka luhistuu.

Miniluv

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 30 749
 • Liked: 11878
 • Mode EVP. 1/949jkl #propelipää
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2205 : 18.01.2019, 15:56:57 »
Lainaus
”Olen opiskellut postmodernismia ja provosoidun välillä liian helpoista ja sivistymättömistä tulkinnoista”, hän kertoi Dagens Nyheter -lehdelle.

Postmodernismi = imoulssikontrolliin vaikuttava hankittu aivovamma.
"Luulisi että tähän ikään mennessä olisi edes jotain tajunnut elämästä ja yhteiskunnasta." Rosa Meriläinen, HS 30.9.2014

Viestistäsi tulee minulle ilmoitus, jos kirjoitat tekstiin @Miniluv. Tai laita yksityisviesti.

Tomatoface

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 232
 • Liked: 673
 • Sovittelemassa VHM:n loputtomia syntejä
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2206 : 18.01.2019, 16:09:20 »
Äänikirjan lukijalle on maksettu siitä, että hän lukee kirjan ääneen, hän oli töissä. Silti impulssikontrolli petti. Kuvaa hyvin kulttuurimarxisteja.
Siitä voi päätellä miten nuo hörhöt toimivat toimittajina. Edes rahapalkka ei saa henkilöä pysymään asiassa, kun vastaan tulee mielipiteitä jotka poikkeavat omista.
Vallankumousagenda painaa päälle korvien välissä niin voimalla, että työetiikka luhistuu.

Näin! Opiskellut ruåttalaisessa kuperkeikkayliopistossa feminismiä tai yhteiskuntatieteitä ja nyt luulee olevansa älykäs. Väittelytilaisuudessa malttinsa menettäminen ja aivojen nyrjähdys on vaatimus. Sitten valmistut.
O tempora, o mores!

Tagit: feminismi