Kirjoittaja Aihe: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)  (Luettu 471609 kertaa)

Oldschoolguy

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 120
 • Liked: 409
 • Ruutupaitamies
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2280 : 05.02.2019, 17:11:32 »
Onkos tämä Pihla Viitala myös joku metoo-natsi? Näyttelijöiden uskottavuushan rapisee oikein kunnolla.


Viitala liittyy Aku Louhimiehen ajojahtiin.

Lainaus
Blogi: Heikki Porkka, la 19.05.2018 17:26

Aku Louhimies Yleisradion maalitauluna

 Yleisradion uutisoinnin myötä Aku Louhimieheen kohdistuneita syytöksiä tutkittaessa on käynyt ilmi, että Ylen artikkelissa on lukuisia väitteitä, jotka eivät kestä lähempää tarkastelua. Dokumenttimateriaali ja elokuvanteossa paikalla olleiden henkilöiden lausunnot todistavat Ylen uutisointia vastaan.
Yle on kieltäytynyt korjaamasta virheitä. Miksi? Tiedonvälityksen ja uutisoinnin pitäisi perustua tosiasioihin epämääräisten muistikuvien, mielipiteiden ja oletusten sijaan.

(clip)
Suomalaiset äänestivät Tuntemattoman sotilaan vuoden parhaaksi kotimaiseksi elokuvaksi. Tuntematon on saanut jo yli miljoona katsojaa. Kulttuuriministeri Sampo Terho (sin) kieltäytyi ojentamasta Louhimiehelle ja Tuntemattomalle sotilaalle Yleisö-Jussia.
Miksi naisnäyttelijöiden 10 – 20 vuoden takaisiin tapahtumiin liittyvät muistot tuotiin esiin juuri ennen Jussi-gaalaa? Hyötyykö joku siitä, jos Tuntematonta ei esitetä maailmanlaajuisesti? Kateus vie kalatkin vesistä on vanha sanonta, joka ei välttämättä ole kaukana totuudesta, kun puhutaan useita suomalaisia vaivaavasta kateusmentaliteetista.
Miksi Rigatelli ylipäätään kirjoitti Tuntemattomasta ja miksi ministeri Terho kieltäytyi ojentamasta Jussi-palkintoa Louhimiehelle, vaikka elokuvalla ei ole mitään tekemistä varsinaisen aiheen eli metoo – hengessä esitettyjen väitteiden kanssa? Pyrkikö Rigatelli luomaan kuvaa, jonka mukaan Louhimies on moraaliton ja julma ohjaaja?

2. Rigatelli nostaa esiin Pihla Viitalan Käsky-elokuvaan liittyvän pahan muiston, jonka mukaan lapsinäyttelijä on juossut hysteerisenä hänen luokseen.
Viitalan mukaan Louhimies oli kuiskannut lapselle tämän vanhemman kuolleen saadakseen tämän itkemään. Tosiasiassa elokuvassa on vain yksi varsinainen lapsinäyttelijä, joka on Louhimiehen oma poika Eemeli. Muut elokuvassa esiintyvät lapset ovat avustajia. Tapausta, josta Viitala kertoo, ei ole elokuvassa lainkaan.
Lapsia (avustajia) on erikseen pyydetty itkemään, mutta juuri sinä päivänä Viitala ei ole ollut mukana kuvauksissa. Kohtaus, jossa lapset itkevät, kuvattiin maanantaina 16. huhtikuuta Jokioisten museorautatiellä. Näissä kuvauksissa Viitala ei ollut läsnä, lasten vanhemmat sen sijaan olivat.
Toimittaja Rigatellin ja Louhimiehen välisessä puhelinkeskustelussa Rigatelli on kertonut Viitalan tarkoittavan kohtausta, jossa hän saapuu orpokodin pihaan. Kyseisessä kohtauksessa lapsia ei pyydetty itkemään vaan laulamaan iloisesti.
Elokuvan teon aikana Louhimies on ohjannut vain omia lapsiaan. Muiden lasten ohjaamisesta on vastannut yleensä apulaisohjaaja. Lapsiavustajien vanhemmat ovat olleet mukana kuvauksissa tai paikalla on ollut erikseen nimetty lapsista huolehtiva henkilö, joten lasten hyvinvoinnista ja turvallisuudesta on pidetty hyvä huoli toisin kuin Rigatellin artikkeli antaa ymmärtää.

3. Pihla Viitala on kertonut, että ohjaaja on pakottanut hänet syömään ruokaa, johon Viitala oli oksentanut. Louhimies on kiistänyt Viitalan väitteen ja saa vahvistuksen ohjaajan assistentilta (Oskari Sipola), jonka mukaan Viitala on pitänyt ruokaa ja astiaa oksettavina ja todennut, että häntä oksettaa. Sen sijaan kukaan paikalla olleista ei ole oikeasti oksentanut.
Elokuvan leikannut Benjamin Mercer on nähnyt kaiken Käskyyn liittyvän materiaalin ja vahvistaa Sipolan sanat. Elokuvan kuvattu materiaali olisi ollut myös Ylen edustajien katsottavissa.

4. Rigatellin artikkelin mukaan Pihla Viitala ei ole koskaan kokenut yhtä nöyryyttävää ja alistavaa tapaa ohjata. Omituinen lausunto, koska myöhemmässä vaiheessa Viitala on Louhimiehelle lähettämissään viesteissä kehunut yhteistyötä, kertonut olevansa ylpeä elokuvasta ja kaavailevansa Louhimiestä ohjaamaan omaa tekstiään. Lisäksi hän on kutsunut Louhimiehen lapsineen kylään kotiinsa Berliiniin.


Lisää linkistä
https://oikeamedia.com/o1-67924

Myös Suomen Uutiset kirjoitti asiasta:
https://www.suomenuutiset.fi/aku-louhimies-harkitsi-jussi-gaalan-julkista-itsemurhaa-menisin-lavalle-ottaisin-pistoolin-ampuisin-itseni/

Lainaus
lokakuu 16, 201823:33

Aku Louhi­mies harkitsi Jussi-gaalan alla julkista itse­murhaa: ”..​menisin lavalle ja ottaisin pistoolin ja ampuisin itseni”

Puoli vuotta sitten äärimmäiseen julkiseen ryöpytykseen joutunut Aku Louhimies harkitsi julkista itsemurhaa. Asia kävi ilmi Jari Sarasvuon Aamulenkki-ohjelman Anteeksiannosta-jaksosta.

Tuntematon sotilas -elokuvan ohjaaja Aku Louhimies kävi todella syvissä vesissä puoli vuotta sitten julkistetun paljastusjutun jälkimainingeissa. Yleisradion toimittajan Sara Rigatellin 19.3.2018 julkaisemassa paljastusjutussa Louhimiestä syytettiin näyttelijöiden alistamisesta ja nöyryyttämisestä. Ylen juttu kytkettiin vahvasti hieman aikaisemmin käynnistyneeseen #metoo-liikkeeseen.

(clip)

Yle jälleen Louhimiehen kimpussa

Louhimies kapusi tulevien kuukausien aikana ylös kuilusta. Suomessa häväisty Louhimies kokosi itsensä, haki töitä ulkomailta ja sai lopulta kiinnityksen brittiläisen BBC:n suureen historialliseen draamasarjassaan.
Mutta Yle ei hellittänyt, eikä opintovapaalle Yhdysvaltoihin lähtenyt Rigatelli ollut vielä saanut Louhimiehestä kyllikseen. Rigatelli lähetti BBC:lle useita viestejä, joissa hän välitti ”raskauttavia tietoja”.
Louhimiehen agentin Richard Cookin Ilta-Sanomille antamien kommenttien mukaan vaikuttaa siltä, että toimittajan väliintulo on selkeästi vahingoittanut hänen suhdettaan BBC:n sarjan tuotannosta vastaaviin tahoihin.
BBC:n hanke kariutui.

Louhimies puolustautuu

Tuskastunut Louhimies kirjoitti asiasta maanantaina. Hän kertoo yrittäneensä pitkin matkaa oikoa Ylen alkuperäisen jutun virheitä, tuloksetta.
– Tein jutusta Yleisradiolle keväällä oikaisupyynnön. Oikaisupyyntö hylättiin ilman että Yleisradio tarkasti antamiani lisätietoja, pyysi nähtäväkseen asiaan liittyvää aineistoa tai kuuli ehdottamiani tahoja. Se että Yleisradio ei juttuaan oikaissut, ei kuitenkaan muuta asiavirheitä todeksi.
Louhimiehen mukaan Yleisradion maaliskuisessa jutussa on ”minua, perhettäni ja läheisiäni vahingoittavia virheellisiä ja halventavia väitteitä.” Ajan kuluessa asiavirheet alkavat Louhimiehen mukaan elää omaa elämäänsä julkisuudessa ja muuntua vähitellen yleisesti hyväksytyiksi faktoiksi.
– Näin ei voi jatkua. Onko tarkoituksena estää minua tekemästä työtäni, Louhimies kysyy.

(clip)

Loput linkistä.

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 176
 • Liked: 13259
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2281 : 05.02.2019, 20:36:47 »
Toksinen feminiinisyys on uhka tasa-arvolle - VASEN KAISTA
https://vasenkaista.fi/2019/01/toksinen-feminiinisyys-on-uhka-tasa-arvolle/

Lainaus
Toksisesta maskuliinisuudesta on puhuttu paljon, mutta huomiotta on jäänyt sen vastinpari, toksinen feminiinisyys. Kyseinen ajattelu muodostaa huomattavan uhkan tasa-arvolle ja vinouttaa siihen liittyvää keskustelua.

Sukupuolenkorjauksen jälkeen arkipäivääni on valitettavasti kuulunut transihmiset poissulkeva radikaali feminismi (trans-exclusionary radical feminism, TERF). Karrikoidusti TERF-ideologian mukaan transmiehet ovat sukupuolipettureita ja transnaiset patriarkaatin soluttautumisjuoni naisia vastaan. Kuulostaa älyttömältä pienen piirin salaliittoteorialta, ja sitä se onkin, mutta ongelmana on, että monet ”transkriittiset feministit” ovat hyvin äänekkäitä. Jotkut heistä, kuten Germaine Greer ja Sheila Jeffreys, ovat jopa akateemisen naistutkimuksen (sanavalinta tarkoituksellinen) arvostettuja auktoriteetteja. Esimerkiksi joissain Yhdysvaltojen osavaltioissa transnaiset eivät saa käyttää naisten vessoja, perusteluna tilojen pitäminen naisille turvallisina, koska TERF-ideologiassa transnaiset väärinsukupuolitetaan miehiksi.

Pahinta transvihaa minuun ovat kohdistaneet juuri feministeiksi itseään kutsuvat naisoletetut. Jotkut heistä eivät salli kuulumistani itselleen merkitykselliseen viiteryhmään – naisiin – ja täten syrjivät minua ja kaltaisiani sukupuoli-identiteetin perusteella. Sketsisarjan huumoripätkäksi kelpaisi tapaus viime eduskuntavaalien alla, kun eräs feministiksi julistautunut naisoletettu avautui minulle, että transnaiset ovat säälittäviä miehiä mekossa ja että hän kyllä tunnistaa sellaisen jo kaukaa – ei siis tunnistanut, vaikka seisoin kirjaimellisesti hänen nenänsä edessä. Toinen feministiksi itseään nimittävä naisoletettu on todennut minulle, etten ole aito nainen, koska en ole synnyttänyt enkä kykene tulemaan raskaaksi. Entä ne miljoonat muut naiset, joilta se ei syystä tai toisesta onnistu?

Pahimmasta päästä lienee päin naamaani syljetty toteamus, että transnaisena minulta puuttuu naisen aito uhrikokemus. Sanoja ei oivaltanut edes autettuna, että transnaisia syrjitään huomattavasti enemmän kuin cis-naisia. Samalla logiikallahan syrjäytyneet rasistit potkivat maahanmuuttajia päähän: omaa egoa buustataan alistamalla vielä marginaalisempaa ja kaltoinkohdellumpaa ryhmää. Lisäksi koen, että uhrimyytti estää naisten voimaantumisen.
...
Kirjoittaja on Seta ry:n varapuheenjohtaja.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 286
 • Liked: 1548
 • nuivaantunut
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2282 : 05.02.2019, 20:49:08 »
https://vasenkaista.fi/2019/01/toksinen-feminiinisyys-on-uhka-tasa-arvolle/
Lainaus
Pahimmasta päästä lienee päin naamaani syljetty toteamus, että transnaisena minulta puuttuu naisen aito uhrikokemus. Sanoja ei oivaltanut edes autettuna, että transnaisia syrjitään huomattavasti enemmän kuin cis-naisia.
Jopas nyt on kovaa kilpailua uhrihillotolpasta.
Lainaus
Lisäksi koen, että uhrimyytti estää naisten voimaantumisen.
...se ei tietenkään estä kirjoittajaa uhriutumasta itse.
'Olemme sinisilmäisiä ajatellessamme, että iso määrä nuoria miehiä voidaan tuoda vieraasta kulttuurista ja istuttaa heihin heti länsimaisia arvoja.' -Seida Sohrabi

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 327
 • Liked: 6500
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2283 : 05.02.2019, 22:16:21 »
Toksinen feminiinisyys on uhka tasa-arvolle - VASEN KAISTA

Tässä on mielestäni kysymys feministien vastahyökkäyksestä, ensinnäkin terffejä vastaan, joiden kanssa on tapeltu jo kauan, mutta toisekseen käsite "toksinen femiinisyys" on nyt nousemassa pinnalle, Suomessa ja muuallakin (englanninkielisessä) maailmassa, ja siksi Alia Dannenberg yrittää omia koko käsitteen itselleen, ja määritellä sen rajatusti tarkoittamaan vain terffejä, eikä itseään ja kavereitaan.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Beef Supreme

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 824
 • Liked: 3087
 • Suomi kuntoon!
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2284 : 05.02.2019, 23:07:38 »
Sargonilla on video itsensä mieheksi muuttaneesta naisesta joka sai kokea ettei mitään mies-etuoikeuksia ole olemassakaan. Miehiä ei paapota, mies seisoo omillaan.

https://youtu.be/rQmJ44qcQlU
"Tietynlainen rasismi on ok. Kulttuurieroja on, eikä se iskostu kyllä heidän päähänsä, että miten saa maassa toimia." - Minna, joukkoraiskattu

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 513
 • Liked: 7514
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2285 : 05.02.2019, 23:22:40 »
Odottakaas vaan poijjaat ja tyttöset kun viimeisin feministien tai lbgtilulilulii outous saapuu tänne. Eli se ettei biologisella sukupuolella ja sukupuolivietillä tai seksuaalisuudella ole mitään tekemistä keskenään. Jos näin väittää niin on kamala ihminen.

Tämä tarkoittaa sitä että mies joka kokee olevansa nainen, voi loukkaantua siitä että lesbo ei kiinnostu hänestä, jolloin lesbo on kamala transfoobikko.
Tämä tarkoittaa sitä että nainen joka kokee olevansa mies, voi loukkaantua siitä että homo ei kiinnostu hänestä, jolloin homo on kamala transfoobikko.
jne...

Voi että kuinka tuo edetessään tuolla rapakon takana, saavuttuaan tänne tuo tullessaan mahtavan shown. It is a wonderful time to live as a spectator.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Charlie

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 172
 • Liked: 427
 • kuva ei esitä ketään
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2286 : 05.02.2019, 23:51:43 »
Fun fact tästä Dannenbergistä: hän pelaa shakkia. Hän on tällä hetkellä Shakkiliiton selolistalla sijalla 585. Koska kuitenkin suomalaisen naisshakin taso on mitä on, hän pelasi kakkos-kolmoslautaa Suomen viisihenkisessä naisjoukkueessa shakkiolympialaisissa syksyllä. Hesari teki hänestä artikkelinkin ennen kisoja, mutta se on jo maksumuurin takana. Sen muistan, että sukupuoli vaihtui kaksivuotisen olympiadin aikana muistaakseni 2017.
Katso Borderless-elokuva, nyt suomenkielisillä teksteillä!

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 286
 • Liked: 1548
 • nuivaantunut
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2287 : 05.02.2019, 23:53:37 »
Odottakaas vaan poijjaat ja tyttöset kun viimeisin feministien tai lbgtilulilulii outous saapuu tänne. Eli se ettei biologisella sukupuolella ja sukupuolivietillä tai seksuaalisuudella ole mitään tekemistä keskenään. Jos näin väittää niin on kamala ihminen.

Tämä tarkoittaa sitä että mies joka kokee olevansa nainen, voi loukkaantua siitä että lesbo ei kiinnostu hänestä, jolloin lesbo on kamala transfoobikko.
Tämä tarkoittaa sitä että nainen joka kokee olevansa mies, voi loukkaantua siitä että homo ei kiinnostu hänestä, jolloin homo on kamala transfoobikko.
jne...

Voi että kuinka tuo edetessään tuolla rapakon takana, saavuttuaan tänne tuo tullessaan mahtavan shown. It is a wonderful time to live as a spectator.

Taisteluhelikopterit ja avioliitot asemarakennuksien kanssa on niin nähty maailmalla, pitää olla vähintään Saana-tunturi ja ABC-liikenneasema kihloissa, että pääsee edes uutisiin.

Sitä odotellessa, että joku loukkaantuu siitä, että toinen ei koe seksuaalista vetovoimaa esineeseen. Koska eihän toisella voi olla seksuaalista vapautta, vaan se on kaikki koettava ja tulkittava oman itsen kautta.

T. Lahden radiomastofoobikko.
'Olemme sinisilmäisiä ajatellessamme, että iso määrä nuoria miehiä voidaan tuoda vieraasta kulttuurista ja istuttaa heihin heti länsimaisia arvoja.' -Seida Sohrabi

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 472
 • Liked: 2721
 • junior koodari
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2288 : 06.02.2019, 00:13:44 »
Nämä oletetut eivät taida itsekkään tietää mitä, tai ketä olevat ..minulla menee kaljun yli erilaiset lyhenteet, kuten: cis,tff ja terf.

No jokainen saa olla ihan mitä vaan, mutta vanhana ukkona luottamukseni perinteiseen naiseen ja mieheen on erittäin vahva, varmaan jossain keskustelussa tulisi ongelmia, jos toinen osapuoli latelisi lyhenteitä kysyen oletko vihpu, tod, sku tai muu.

vihpu- vihapuhuja
tod- todellinen
sku- seisten kuseva ukko
muu- ?
« Viimeksi muokattu: 06.02.2019, 00:16:33 kirjoittanut simppali »

Miniluv

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 30 971
 • Liked: 12340
 • Mode EVP. 1/949jkl #propelipää
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2289 : 06.02.2019, 00:54:40 »
Odottakaas vaan poijjaat ja tyttöset kun viimeisin feministien tai lbgtilulilulii outous saapuu tänne. Eli se ettei biologisella sukupuolella ja sukupuolivietillä tai seksuaalisuudella ole mitään tekemistä keskenään. Jos näin väittää niin on kamala ihminen.

Kun saapuu tänne?
"Luulisi että tähän ikään mennessä olisi edes jotain tajunnut elämästä ja yhteiskunnasta." Rosa Meriläinen, HS 30.9.2014

Viestistäsi tulee minulle ilmoitus, jos kirjoitat tekstiin @Miniluv. Tai laita yksityisviesti.

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 730
 • Liked: 2473
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2290 : 06.02.2019, 01:24:55 »
Nämä oletetut eivät taida itsekkään tietää mitä, tai ketä olevat ..minulla menee kaljun yli erilaiset lyhenteet, kuten: cis,tff ja terf...
Keksittyjä termejä, joilla halutaan hämärtää kaksisukupuolisuutta ja normaaliutta. Eivät oikeasti tarkoita mitään.

Kapseli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 080
 • Liked: 1702
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2291 : 06.02.2019, 09:14:12 »
Odottakaas vaan poijjaat ja tyttöset kun viimeisin feministien tai lbgtilulilulii outous saapuu tänne. Eli se ettei biologisella sukupuolella ja sukupuolivietillä tai seksuaalisuudella ole mitään tekemistä keskenään. Jos näin väittää niin on kamala ihminen.

Kun saapuu tänne?
Eli jos minulle maistuu vain naiset niin olen virheellinen yksilö? En silti aio potea identiteettikriisiä, sillä toisin kuin heillä niin minulla on seksuaalinen identiteetti tasapainossa pääkoppani kanssa.

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 513
 • Liked: 7514
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2292 : 06.02.2019, 10:01:27 »
Odottakaas vaan poijjaat ja tyttöset kun viimeisin feministien tai lbgtilulilulii outous saapuu tänne. Eli se ettei biologisella sukupuolella ja sukupuolivietillä tai seksuaalisuudella ole mitään tekemistä keskenään. Jos näin väittää niin on kamala ihminen.

Kun saapuu tänne?

En seuraa twätteria, mahtavaa kuinka vikkelästi nuo hullutukset saapuvat nykyisin. Ennen niitä piti odottaa vuosia.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Bellerofon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 790
 • Liked: 1951
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2293 : 06.02.2019, 13:16:01 »
Odottakaas vaan poijjaat ja tyttöset kun viimeisin feministien tai lbgtilulilulii outous saapuu tänne. Eli se ettei biologisella sukupuolella ja sukupuolivietillä tai seksuaalisuudella ole mitään tekemistä keskenään. Jos näin väittää niin on kamala ihminen.

Kun saapuu tänne?
Mistä tuo kaikki viha kumpuaa? Nykyään monia kovin erikoisiakin vähemmistöjä yritetään pitää kuin kukkaa kämmenellä ja vihaisuus vain lisääntyy. Tehtyjä vääryyksiä ei kukaan pysty muuttamaan, mutta ainakin henkilökohtaisesti alkaa monien vähemmistöjen jatkuvat kitinät ja ukaasit tympiä. Moni asia elämässä menee niin, että yritetään löytää mahdollisimman monelle sopiva ratkaisu pienimmällä vaivalla. Vessat voivat toimia esimerkkinä. Niitä ei rakenneta 16 sukupuolelle, koska se olisi hirveää hukkaa ja turhaakin, mutta edelleen lähes kaikkialla pienimmän vaivan tie on rakentaa miehille ja naisille omat wc:t. Unisex vessoista ei tule ollenkaan positiivista palautetta, mutta reilusti negatiivista. Pienin vaiva määrittää tässäkin toimintamallin.

mikkoellila

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 093
 • Liked: 2087
 • Thybrim multo spumantem sanguine cerno. -Vergilius
  • Sound System-blogi
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2294 : 06.02.2019, 16:18:22 »
Fun fact tästä Dannenbergistä: hän pelaa shakkia. Hän on tällä hetkellä Shakkiliiton selolistalla sijalla 585. Koska kuitenkin suomalaisen naisshakin taso on mitä on, hän pelasi kakkos-kolmoslautaa Suomen viisihenkisessä naisjoukkueessa shakkiolympialaisissa syksyllä. Hesari teki hänestä artikkelinkin ennen kisoja, mutta se on jo maksumuurin takana. Sen muistan, että sukupuoli vaihtui kaksivuotisen olympiadin aikana muistaakseni 2017.

Siis shakissa on valittu naisten joukkueeseen mies, joka sanoo olevansa nainen?!

Miksi muuten shakissa on erikseen naisten ja miesten sarja? Eikö naisten pitänyt olla matemaattisesti ihan yhtä lahjakkaita kuin miehet?
En halua Euroopan yhteiskuntien muuttuvan sellaisiksi kuin Afrikan ja Lähi-idän yhteiskunnat. En usko afrikkalaisten ja lähi-itämaalaisten käyttäytyvän Euroopassa eri tavalla kuin Afrikassa ja Lähi-idässä. Tästä syystä vastustan Afrikan ja Lähi-idän väestöjen siirtymistä Eurooppaan.

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 197
 • Liked: 8266
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2295 : 06.02.2019, 16:47:51 »
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Judit_Polgár
Judit Polgar oli miesten maailmanlistalla sijalla 8 vuonna 2005. Hän on paras naispelaaja kautta aikojen.

Shakissa näyttää pätevän sama kuin muillakin psyykkisen lahjakkuuden alueilla, että ylivoimainen enemmistö maailman 100 parhaasta on miehiä, usein 99 %.

Syyksi on spekuloitu sitä, että Y-kromosomi on lähes tyhjä, minkä takia miehen yhden X-kromosomin geenien tuottama varianssi ihmisen ominaisuuksissa on paljon isompi kuin naisen kahden X-kromosomin tuottama. Miehillä on siis vähemmän geenikopioita ja enemmän varianssia. Värisokeus on tunnetuin esimerkki tästä varianssista.

Tutkimusten mukaan miehillä on 10 % enemmän neuroneita kuin naisilla. Tämä selittää jonkin osan lahjakkuuserosta.

Lahjakkuuseron selittämiseen riittää pelkkä ero 1 ja 2 X-kromosomin välillä. Mitään (kuviteltua) ympäristövaikutusta ei tarvitse olettaa.

Arvaatte varmaan, että tämänkin tekstin kirjoitti mies.
« Viimeksi muokattu: 06.02.2019, 16:49:27 kirjoittanut Ajattelija2008 »

andrus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 536
 • Liked: 721
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2296 : 13.02.2019, 18:04:14 »
Honkasalo jauhotettiin.

"SDP aina tehny sillai, et se pistää käden jätkän taskuun ja syö sen laskuun" - Teuvo H.

pienivalkeapupu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 385
 • Liked: 1548
 • Pupu nimeltä Winston
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2297 : 14.02.2019, 11:46:37 »
Suuri journalistipalkinto -ehdokkaat julki – Ylen Sara Rigatellin juttu seksuaalisesta häirinnästä elokuva-alalla ehdolla vuoden jutuksi

Ylen A-studion toimittaja Sara Rigatelli sai tehtäväkseen tarkistaa huhuja. Siitä alkoi intensiivinen kolmen – neljän viikon työrupeama, jonka aikana ei työtunteja laskettu ja haastatteluja tehtiin lähes mihin vuorokauden aikaan tahansa.

– Ei ollut läpihuutojuttu saada jutussa haastateltuja esiintymään nimellään ja kasvoillaan. Kaikessa henkilölähteisiin nojaavassa journalismissa luottamuksen saavuttaminen on tärkein ja vaikein juttu.

Rigatelli käyttikin paljon aikaa saadakseen haastateltavien luottamuksen. Hän haluaa vielä kerran kiittää kaikkia jutun tekemiseen osallistuneita naisia.

– Vaatii tosi paljon rohkeutta käydä valta-asemissa olevia ja valtionpalkittuja henkilöitä vastaan. Kannattaa muistaa, että tällaisista asioista avautuvilla henkilöillä ei ole pelkästään voitettavaa.


Niin, ne naiset - ja vain naiset. Melkoista ajojahtia, ja kaikki häviävät lopussa. Myös Sara R. vaikka Grandiöösi Zuurnalistipalkinto takan reunuksella kimaltelisikin.

https://yle.fi/uutiset/3-10645394
What I struggle with are the very painful, very depressing, and very bleak narratives of hopelessness

Jos jo pelkkä sukkiesi värisävy saa mielesi levottomaksi, soita psykiatrille!

N. O. Hääppönen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 740
 • Liked: 1698
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2298 : 15.02.2019, 11:05:03 »
Suuri journalistipalkinto -ehdokkaat julki – Ylen Sara Rigatellin juttu seksuaalisesta häirinnästä elokuva-alalla ehdolla vuoden jutuksi

Ylen A-studion toimittaja Sara Rigatelli sai tehtäväkseen tarkistaa huhuja. Siitä alkoi intensiivinen kolmen – neljän viikon työrupeama, jonka aikana ei työtunteja laskettu ja haastatteluja tehtiin lähes mihin vuorokauden aikaan tahansa.

– Ei ollut läpihuutojuttu saada jutussa haastateltuja esiintymään nimellään ja kasvoillaan. Kaikessa henkilölähteisiin nojaavassa journalismissa luottamuksen saavuttaminen on tärkein ja vaikein juttu.

Rigatelli käyttikin paljon aikaa saadakseen haastateltavien luottamuksen. Hän haluaa vielä kerran kiittää kaikkia jutun tekemiseen osallistuneita naisia.

– Vaatii tosi paljon rohkeutta käydä valta-asemissa olevia ja valtionpalkittuja henkilöitä vastaan. Kannattaa muistaa, että tällaisista asioista avautuvilla henkilöillä ei ole pelkästään voitettavaa.


Niin, ne naiset - ja vain naiset. Melkoista ajojahtia, ja kaikki häviävät lopussa. Myös Sara R. vaikka Grandiöösi Zuurnalistipalkinto takan reunuksella kimaltelisikin.

https://yle.fi/uutiset/3-10645394
Toivotaan että Louhimiehen tutkintapyyntö etenee sopivassa aikataulussa. Tai taidan tietää jo toivoessani, että kyllä siellä tutkinnan rattaissa on yksi innokas hyvä sisar.

Lainaus
IS: Aku Louhimies tehnyt poliisille tutkintapyynnön Ylestä
Tutkintapyynnössä on kyse väitteistä, joita Louhimies on halunnut Ylen keväällä julkaisemassa jutussa saada oikaistua.
———
Ohjaaja Aku Louhimies on jättänyt Helsingin poliisille tutkintapyynnön, jossa pyydetään poliisia selvittämään, ovatko Yle, Ylen päätoimittaja Jouko Jokinen ja opintovapaalla oleva toimittaja Sara Rigatelli syyllistyneet törkeään kunnianloukkaukseen ja päätoimittaja päätoimittajarikkomukseen
———
https://yle.fi/uutiset/3-10569357
- Mitä enemmän maahanmuuttajia, sen parempi.
Vasemmistointellektuelli Tiina Rosenberg

takalaiton

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 751
 • Liked: 2694
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2299 : 18.02.2019, 19:14:53 »
Uusi sivusto kokoaa yhteen vasemmistolaisia, feministisiä, anarkistisia ja rasisminvastaisia käsityöohjeita. Ensi hätään on tarjolla Anna Kontulan vallankumousohjeita ja Maarit Koiviston käytännöllistä feminismiä.

http://radikaalitkasityot.fi
Oulu is not safe - start deportations.

Perttu Ahonen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 472
 • Liked: 3340
 • Difficile est satiram non scribere.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2300 : 18.02.2019, 22:09:14 »
Misandria on tullut suomeen USA:n kulttuurimarxilaisista kasvattamoista ja on jo vahvasti institutionalisoitu suomalaiseen yhteiskuntaan.
Mielenkiintoista on tarkkailla, mikä puolue uskaltaa ottaa tähän todelliseen yhteiskunnalliseen mädätykseen - misandriaan - tiukan linjan.  Yksi syy, miksi Trump valittiin Amerikan presidentiksi oli konservatiivien herääminen puolustamaan tolkun politiikkaa misandriaa ja muita kulttuurimarxilaisia ilmiöitä vastaan.
Suomessa tilanne on niin paha, että suomalaisten miesten puolustajat leimataan naisvihamielisiksi misogamian harjoittajiksi ja aivan ilmeisistäkin misandria tapauksista vaietaan tietoisesti ja yleensä naisoletetut kieltäytyvät edes ymmärtävänsä koko asian olemassaoloa.

Misandria on siis jo osa virallista epistolaa, kuten tarkkaavaisimmat ovat huomanneet valtamedian artikkeleista esimerkiksi APA:n jutuista.

Huomattava on, että toksinen feministien misandria ei kohdennu maahanmuuttajamiehiin. Liekö syynä ajatus siitä, että VHM on feministien vihan kohde ja jos EHMO (etno hetero miesoletettu), pyrkii alistamaan valkoisen heteromiehen miesoletetuksi, niin se ajaa feministien hajota ja hallitse ideologiaa. 

Vaan kuka puolustaa Suomea - suomalaisten kotimaata - ja Suomalaisia jos ei Suomen mies. Matut ei puolusta Suomea, koska Suomi ei ole heidän kotimaansa ja eivät he ole oikein kunnostautuneet edes omien kotimaidensa puolustamisessa, tai jälleenrakentamisessa.  Vaikea kuvitella, että toksiset feministit olisivat myöskään kotirintaman selkäranka.

Lopuksi - Sillanpään marssilaulu: https://www.youtube.com/watch?v=H0dpsB5lmk8

pulikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 818
 • Liked: 1520
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2301 : 18.02.2019, 22:49:47 »
Lainaus
http://radikaalitkasityot.fi

Neulottu kuukautissuojansäilytyspussukka kirkkovenekuvioinnilla. Oh my! Ikinä olis arvannut. Feministit ja  pillunkuvafiksaatio  :facepalm:

Anna Kontulan ristipistotyöt aika jees, joskin aiheet sitä itteensä.

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 349
 • Liked: 11250
 • Hybridi
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2302 : 19.02.2019, 06:52:10 »
Ilmiselvä vastine sovinistien kaikenkirjaville pippelinjatkeille.
Mitä miehet edellä, sitä feministit perässä.
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

Sator Arepo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 441
 • Liked: 1381
 • raha tulee pistorasiasta
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2303 : 19.02.2019, 10:53:51 »
Ilmiselvä vastine sovinistien kaikenkirjaville pippelinjatkeille.
Mitä miehet edellä, sitä feministit perässä.

En ole muuten koko elämäni aikana tavannut yhtäkään miestä, jolla olisi vastaava fiksaatio omiin sukuelimiinsä. Kalukukkaroita käytettiin jonkin verran myöhäiskeskiajalla muualla Euroopassa, mutta tietääkseni ei koskaan Suomessa. Missään ei ole puutyöpajoja, jossa miehet höyläisivät kyrpiä, eikä kukaan miespuolinen taiteilija ole tuonut julkiselle paikalle pippelipatsaita ihmisten halattaviksi. Nuoremmat miehet heittelevät toki penisvitsejä, mutta nekin yleensä jäävät vanhetessa vähemmälle. Sitten on tietysti näitä urheiluautoja sun muita peniksenjatkeiksi kutsuttuja juttuja, mutta tuokin on vertauskuva. Ei siinä kirjaimellisesti penistä yritetä jatkaa, vaan statusta ja jonkinlaista yleistä miehisyyttä.

Toki monet feministit taitavat kokea asian juuri noin, kuin kuvaat. Miehet ovat vastenmielisiä ja likaisia otuksia, joilla on pakkomielle omiin sukuelimiinsä. Koska miehet ovat myös se luokka, jolla on yhteiskunnassa kaikki valta, naisille on voimaannuttavaa käyttäytyä samalla tavalla. Sitten vaan hokemaan, että "pillu pillu pillu", tuulettamaan kainalokarvoja, ja kirjoittamaan kirjaa teinitytöstä, jonka rakkain harrastus on vaginansa hinkkaaminen julkisiin vessanpönttöihin. Patriarkaatti nurin!
Kansa on pettänyt hallituksen luottamuksen ja voisi sen voittaa takaisin vain kahta suuremmalla uurastuksella. Eikö olisi kaikille helpompaa, että hallitus hajoittaisi kansan ja valitsisi uuden?

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 643
 • Liked: 13148
 • Kuka jos en minä
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2304 : 19.02.2019, 11:49:44 »
^Mulle tulee varsin vahva korrelaatti mieleen esiteini-ikäisestä tyttölapsesta joka ei koskaan ole päässyt hyi-yäk-poikia-vaiheen yli.
Hedelmistään puu tunnetaan.

Käytätkö youtubea? Voit auttaa kansallismielisiä kaatamaan mobiilistriimauseston alle 1000 tilaajan kanavilta, tilaamalla nämä kanavat: https://striimiinfo.blogspot.com/2019/04/tarvii-tuhat-tilaajaa.html

Oldschoolguy

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 120
 • Liked: 409
 • Ruutupaitamies
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2305 : 19.02.2019, 11:59:54 »
Tässä uusinta uutta "äijämuotia"...

https://www.iltalehti.fi/muoti/a/2fe9cca3-a319-421b-a72d-f44182ca556b

Lainaus
Miesten uusi statussymboli pistää äijämuodin uusiksi – näin hyvältä näyttää käsilaukku

Miehet ja käsilaukut sopivat sittenkin upeasti yhteen.

Frendit-sarjassa naureskeltiin aikanaan Joeyn miesten laukulle, mutta nyt tyylikkäät miehet ovat alkaneet lämmetä tuolle parhaimmillaan hyvinkin kätevälle asusteelle. Aika, jolloin mies kantoi tavaransa lähinnä salkussa, repussa tai taskuissa, on väistymässä, sillä merkkilaukusta on tulossa miehille suorastaan samanlainen statussymboli kuin naisille.
(…)
Nyt miesten pukeutumisessa ilotellaan ennakkoluulottomasti myös perinteisen ”naisellisina” pidetyillä elementeillä, kuten vaikkapa menestyksekkään Guccin kuosit ja värit osoittavat.
Linkissä paljon kuvia trendikkäistä nykyäijistä.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 643
 • Liked: 13148
 • Kuka jos en minä
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2306 : 19.02.2019, 12:02:01 »
Tässä uusinta uutta "äijämuotia"...

https://www.iltalehti.fi/muoti/a/2fe9cca3-a319-421b-a72d-f44182ca556b

Lainaus
Miesten uusi statussymboli pistää äijämuodin uusiksi – näin hyvältä näyttää käsilaukku

Miehet ja käsilaukut sopivat sittenkin upeasti yhteen.

Frendit-sarjassa naureskeltiin aikanaan Joeyn miesten laukulle, mutta nyt tyylikkäät miehet ovat alkaneet lämmetä tuolle parhaimmillaan hyvinkin kätevälle asusteelle. Aika, jolloin mies kantoi tavaransa lähinnä salkussa, repussa tai taskuissa, on väistymässä, sillä merkkilaukusta on tulossa miehille suorastaan samanlainen statussymboli kuin naisille.
(…)
Nyt miesten pukeutumisessa ilotellaan ennakkoluulottomasti myös perinteisen ”naisellisina” pidetyillä elementeillä, kuten vaikkapa menestyksekkään Guccin kuosit ja värit osoittavat.
Linkissä paljon kuvia trendikkäistä nykyäijistä.

Pitääkin linkata mikä naurattanut viimeksi ketjuun. Oikeastaan ainoat laukut mitkä miehelle sopivat ovat armeijaylijäämää/merimiessäkkejä.
Hedelmistään puu tunnetaan.

Käytätkö youtubea? Voit auttaa kansallismielisiä kaatamaan mobiilistriimauseston alle 1000 tilaajan kanavilta, tilaamalla nämä kanavat: https://striimiinfo.blogspot.com/2019/04/tarvii-tuhat-tilaajaa.html

N. O. Hääppönen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 740
 • Liked: 1698
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2307 : 19.02.2019, 12:16:41 »
Must Anna on niin söpö.

Ei mul muuta.
- Mitä enemmän maahanmuuttajia, sen parempi.
Vasemmistointellektuelli Tiina Rosenberg

Nikolas Ojala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 351
 • Liked: 6747
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2308 : 19.02.2019, 12:34:54 »
https://www.iltalehti.fi/muoti/a/2fe9cca3-a319-421b-a72d-f44182ca556b

Lainaus

Aika, jolloin mies kantoi tavaransa lähinnä salkussa, repussa tai taskuissa, on väistymässä, sillä merkkilaukusta on tulossa miehille suorastaan samanlainen statussymboli kuin naisille.


Kyllähän kantolaitteissa on ennenkin pidetty valinnanvaraa eli ei tässä mitään uutta ole. Esimerkiksi kaasunaamarilaukkuun mahtuu pienet ostokset tai vaikka uimakamppeet.
« Viimeksi muokattu: 22.02.2019, 00:00:47 kirjoittanut Nikolas Ojala »
Totuus ei ole vihapuhetta. Se on totuus.

Luettavaa:

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 765
 • Liked: 33172
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2309 : 19.02.2019, 12:41:51 »
Esimerkiksi kaasunaamarilaukkuun mahtuu  ...[/size]

Varustelekasta löytyy muitakin hyviä miesten käsilaukkuja.
"Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan."
- Mikhail Gorbachev

”Kun minä olin nuori toope vasemmistolainen luulin skaalaedun ja suunnitelmallisuuden vievän yhteiskuntaa eteenpäin. Se oli luonnollista, koska meidät kasvatettiin siihen.”
- Björn Wahlroos 2019

Tagit: