Kirjoittaja Aihe: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)  (Luettu 569057 kertaa)

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 882
 • Liked: 2781
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2940 : 20.10.2019, 04:04:48 »
Tuo Juha Torvisen kirjoitus on jotain niin häiriintynyttä, että kelpaisi tulevaisuudessa tietosanakirjaesimerkiksi siitä, mikä 2010-luvun nyky-yhteiskuntaamme vaivaa.
Kaikki miehet sukupolvestamme eivät ole onneksi tuollaisia, vain liian moni on.
« Viimeksi muokattu: 20.10.2019, 04:06:37 kirjoittanut DuPont »

Alarik

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 365
 • Liked: 3347
 • Harvinainen valkoinen leijona
Klassinen musiikki on rasistista ja seksististä ja asia pitää korjata, näin sanoo klassista musiikkia yliopistossa työkseen tutkiva...

Lainaus
Klassisen musiikin pitää kohdata sortohistoriansa
Musiikkikulttuurin epätasa-arvoisuus kuitataan usein vetoamalla sävellyksen tai esityksen laatuun.

Klassisella musiikilla on Suomessa rikas historia ja suuret resurssit...Klassisen musiikin monikerroksisesta sortohistoriasta puhutaan harvoin
Klassista musiikkia koskeva puhe pikemminkin peittelee sosiaalisia ongelmakohtia...Esimerkki tästä on säveltäjänaisten vähäisyydestä...

Miksi ihmetys? Itse pystyn hyvin astumaan niin Kaarisateen kuin Torvisenkin ajatusmaailmaan. Se voi tuntua nurinkuriselta - mutta nykymaailmassa, joka on lähtökohtaisesti ideologisoitu kovin nurinkuriseksi, yksi lisäkääntyminen tuottaakin oikeinpäin olevaa ajattelua.

Sitten kirjoitukseen: Huomautan, että tässä oli vain yksi esimerkki musiikin sortorakenteesta. Pari muuta lyhyesti mainitakseni: Klassisen musiikin sävellysteoksia sentään joskus tilataan naisiltakin
- mutta ei koskaan yhteistyöprojektina kaikilta Suomen työttömiltä.
- missä on maanviljelijältä tilattu sonfonia maidolle, lihantuotannolle tai kypsyvälle viljalle?
- saanko halutessani kuullakseni rekkakuskin G-duurin menuetin rekan nupille?
- Voisiko vanhus saada äänensä kuuluviin kantaatilla "vanhus tarvii hyvää maallistakin ruokaa" tai jopa asioita vastakkain asettavalla kontrapunktilla?
Listaa voisi jatkaa vaikka alueellisen tasa-arvon huomioimisella, eli että klassisia teoksia tilattaisiin (pitkällä aikavälillä mitattuna) yhtä monta jokaiselta Suomen tuhannen neliökilometrin alueelta. Voitaisiin huomioida mahdollisuuksien tasa-arvo järjestämällä jokaiselle helposti osallistuttava kilpailu klassisesta teoksesta. Ja tottakai tasa-arvoisen sananvapauden huomiointi klassisella musiikilla, jossa on sallittua rajoitettusti käyttää jopa vihanuotteja, mutta vastuullisesti, koska syrjivistä nuoteista voi tottakai saada vihanuottituomion.

Tämä ei olekaan ihan pieni juttu, vaan tässä avautuu uusi koskematon sortorakenne. Miettikää nyt!:
Onhan siinä selvästi olemassa sortava kuultavissaoleva makromusiikki sekä piiloinen, musiikkikappaleissa kuulumaton mikrosortomusiikki. Taikka kuinka voi tulla sortava patriarkaattinen nuotti alisteisen nuotin päälle. Puhumattakaan kuinka heikon, hiljaisen nuotin perään ei saisi tulla taukoa(!) koska se on jo ihmiskunnan heikompien yksilöiden ihmisarvon polkemista viedä heiltä viimeinenkin ääni - sen sijaan heikkoja nuotteja ja ääniä on vahvistettava(!), voimaannutettava ja siksi niiden jälkeen olisi aina tultava voimakas ja nouseva vaihe.

Lähestulkoon itkettää tässä kyyneleitä pyyhkiessäni, kun ajattelenkin, kaikkia niitä sorrettuja nuotteja jotka ei saa vapaasti lentää orkesterin soittimista ilmoille milloin ja minne ne kokevat haluavansa mennä. Musiikin olisi oltava rajatonta vapautta ja näyttää, kuinka rajaton soittaminen ja vapaat nuotit eivät aiheuta kaaosta ja harmin - vaan kaikkien ja kaikille yhteenkuuluvan harmonian. Tämä on loputon matka ihmismieleen, ovi, jota en uskalla tänään raottaa tämän enempää.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 885
 • Liked: 9790
 • Puhekin on teko
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2942 : 20.10.2019, 17:00:17 »
Dosentti Juha Torvisen juttu on osa laajempaa pinnalla olevaa ilmiötä. Toki tuo voi olla kannattavaa, kun pääsee medioihin ja saa julkisuutta. Samalla voi olla rahoitus turvattu.

Aihe oli enemmän julkisuudessa muutama vuosi sitten, kun vaadittiin pakonomaisella tarpeella enemmän naisia musiikkifestivaaleille. Muusikoista liian iso osuus oli miehiä ja naislaulajat eivät riittäneet.

Syy siihen miksi aihe tuntui katoavan julkisuudesta johtui melko yksinkertaisesta syystä eli suosituimmat yhtyeet ovat pääosin miesvoittoisia. Eikä maksava yleisö olisi tullut paikalle sukupuolisyrjinnän perusteella. Tietenkään tämä ei ole ongelma niissä tapahtumissa, jotka toimivat julkisella rahalla.

Itse aihe ei ole täysin kadonnut minnekkään. Se on edelleen vahvasti taustalla. Äärifeministinen tiedemaailma jyllää ja naisia sekä naistutkimusta vaaditaan ja suositaan kaikkialle. Vaikka hakijoista 1-10%:a olisi naisia ja 99-90%:a miehiä, niin valinnoissa pitää olla vähintään tai yli 50%:a naisia ja miehiä mieluiten max 50%:a tasa-arvon nimissä (ainoana poikkeuksena ovat erilaiset tasa-arvovaltuutetun virastot mm. Tasa-arvo yksikkö Suomessa, joissa voi olla 100%:n ja kymmenien henkilöiden naishenkilöstö koko yhteiskunnan tukemana ja palkkaamana).

Lainaus
2017
Suomen säveltäjistä vain noin kymmenen prosenttia on naisia – pitäisikö naisten säveltämälle musiikille antaa puolet ajasta?

Leijonanosa eli noin 90 prosenttia suomalaisista säveltäjistä on miehiä. Tilanne on pysynyt ennallaan viimeiset parikymmentä vuotta. Vuosituhannen alussa Suomen Säveltäjät ry:n jäsenistöön kuului kymmenisen naista ja noin sata miestä. Nyt yhdistyksessä on 20 naista ja reilut 200 miestä.

Aiemmin ajatusmallina oli, ettei ole naissäveltäjiä ja miessäveltäjiä, vaan on säveltäjiä. Kaikki olivat samaa mieltä. Viimeisen kymmenen vuoden aikana on noussut keskusteluun se, miksei naisten suhteellinen osuus lisäänny ollenkaan, Suomen Säveltäjät ry:n toiminnanjohtaja Annu Mikkonen sanoo.

Ongelmaan on kehitetty keinotekoinen mutta tehokas ratkaisu: naisille voidaan raivata puolet siitä tilasta, mikä säveltäjille on ylipäänsä tarjolla. Tarkoitus pyhittäisi keinot. Miesten säveltämä musiikki, jota siis on määrällisesti valtavasti enemmän, joutuisi ainakin hetkellisesti syrjityksi.

– Vaikka tuntuisi kuinka tyhmältä, että festivaaleille valittaisiin puolet naisten ja puolet miesten musiikkia, niin muulla tavoin naisten säveltämän musiikin esityksiä ei tule lisää, eikä mikään muutu, Mikkonen toteaa.

Pohjoismaisittain asian kanssa on jo aktivoiduttu. Ung Nordisk Musik -festivaali on tehnyt periaatepäätöksen, että se pyrkii valitsemaan ohjelmistoonsa yhtä paljon miesten ja naisten säveltämää musiikkia. Samaa on kokeiltu myös Pohjoismaisilla musiikkipäivillä. Moni muistaa viime kesältä Meidän festivaalin, jonka kaikki esiintyjät ja säveltäjänimet olivat naisia.
...
https://yle.fi/uutiset/3-9911628

Lainaus
2019
Kun Sibelius ja kumppanit ryypiskelivät Kämpissä, ravintolan muusikot olivat naisia – Suomessa kiersi 1900-luvun vaihteessa taitavia naisorkestereita, joista harva on kuullut

VAIKKA tällaiset naisorkesterit olivat aikanaan merkittävä ravintolaviihteen muoto, suomalainen historiankirjoitus ei ole tästä juuri hiiskunut.

Ei aihetta ole käsitelty kovin laajasti myöskään ulkomaisissa tutkimuksissa. Muutamia tutkimuksia on julkaistu varsinkin 1990-luvulla, mutta aiheen käsittely on jäänyt vähäiseksi.

Kun Koivisto on nyt käynyt esitelmöimässä aiheestaan naisia ja musiikin historiaa käsittelevissä ulkomaisissa, konferensseissa, kokeneetkin tutkijat ovat olleet kummissaan.

”Ai, enpä ole ikinä kuullutkaan naisorkestereista”, he ovat sanoneet ihmetellen.
...
Naissäveltäjiä ja naismuusikoita on ollut todella paljon. Mutta koska musiikinhistoriaa on kirjoitettu kaanonpainotteisesta näkökulmasta, he ovat jääneet huomiotta.”

Kaanonpainotteisella Koivisto tarkoittaa sitä, että länsimaisen taidemusiikin historia on ollut vankasti miesten historiaa. Jos naisista on kirjoitettu, painopiste on ollut solisteissa, ei orkesterien ja yhtyeiden jäsenissä.
...
https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006245459.html

Hauskasti koko Suomen sukupuolirasistisin laitos on alla oleva ministeriön alaisuudessa toimiva tasa-arvon "edistämiseen" luotu Tasa-arvoyksikkö, jonka henkilöstö on ollut historiansa ajan 90-100%:sesti naisia.

Lainaus
SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ/ FI/ MINISTERIÖ/ JOHTO JA ORGANISAATIO/ TYÖ- JA TASA-ARVO-OSASTO (TTO)/ TASY - HENKILÖSTÖ/

Tasa-arvoyksikkö (TASY) - henkilöstö
https://stm.fi/tto/tasy-henkilosto
« Viimeksi muokattu: 20.10.2019, 17:05:01 kirjoittanut nollatoleranssi »

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 21 899
 • Liked: 49951
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2943 : 22.10.2019, 00:16:52 »
Always-kuukautissuojien valmistaja Procter & Gamble suostui transaktivistien vaatimuksesta poistamaan tuotteista "naissymbolin" (mikä lie), koska muillakin kuin naisilla on kuulemma tarvetta kuukautissuojille (honk honk!).

Jotkut naiset ja feministit ovat kuitenkin suuttuneet tästä ja vaativat boikottia.

Hmm... lisää popcornia ;D

https://www.breitbart.com/europe/2019/10/21/feminist-backlash-sanitary-pad-company-caves-trans-activists/

Lainaus
Feminist Backlash After Sanitary Pad Company Caves to Trans-Activists

Women and several prominent feminists have called for a boycott of Always sanitary pads after it was revealed that the company decided to remove a female symbol from their products amidst pressure from transgender activists groups.

An 18-year-old British trans activist named Ben Saunders complained to Procter & Gamble (P&G), the maker of Always sanitary pads, saying that not everyone who menstruates identifies as female.

Another transgender activist, Melly Boom, tweeted that: “There are non-binary and trans folks who still need to use your products too you know!”

Procter & Gamble, the maker of Always, capitulated to the demands of the activists, announcing: “We are glad to inform you that as of December we will use a wrapper design without the feminine symbol.”

The decision to remove the ‘Venus’ symbol from the sanitary pad wrapper across Europe prompted widespread outrage from women, with some calling for a boycott of Always products.

Prominent feminist writer, Julie Bindel, told The Mail on Sunday: “Removing the female symbol from sanitary towel packaging is basically denying the existence of women. We’re now moving towards the total elimination of women’s biology. The women’s symbol has been used by feminists for decades. This is pure cowardice and virtue signalling from these big corporate brands who are capitulating to the trans agenda.”

Maya Forstater, a woman who was fired from her think tank job for saying that men cannot change into women, wrote: “The venus sign in biology is used to represent the female sex (you know, the ONLY people who will ever need these products). It does not represent gender identity.”

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 131
 • Liked: 5910
 • Je suis. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2944 : 22.10.2019, 10:46:52 »
Always-kuukautissuojien valmistaja Procter & Gamble suostui transaktivistien vaatimuksesta poistamaan tuotteista "naissymbolin" (mikä lie), koska muillakin kuin naisilla on kuulemma tarvetta kuukautissuojille (honk honk!).

Procter & Gamble omistaa myös Gilletten, joka sai paljon kielteistä palautetta julkaistuaan miehiä kollektiivisesti syyllistävän mainoksen. Kuinkahan kauan Gillette vielä valmistaa Venus-brandilla naisille tuotteitaan?

Luultavasti korrektiudet koskevat vain länsimaita. Kehittyvien maiden markkinoita globaali yhtiö tavoittelee vielä perinteisemmin teemoin mainonnassaan.

Procter & Gamblella on ollut aiemmin muitakin epäilyttäviä symboleita. Fairy-purkeista katosi firman perinteinen tunnu kuu-ukko ja tilalle tuli mitäänsanomaton kirjainyhdistelmä, kun jotkut yhdistivät kuu-ukkohahmon saatananpalvontaan.

Lainaus
The company received unwanted media publicity in the 1980s due to rumors, spread largely by Amway distributors, that the moon-and-stars logo was a satanic symbol. The accusation was based on a particular passage in the Bible, specifically Revelation 12:1, which states: "And there appeared a great wonder in heaven; a woman clothed with the sun, the moon under her feet and upon her head a crown of 12 stars." P&G's logo consisted of a man's face on the moon surrounded by 13 stars. Some claimed that the logo was a mockery of the heavenly symbol alluded to in the aforementioned verse, thus construing the logo to be satanic. Where the flowing beard meets the surrounding circle, three curls were said to be a mirror image of the number 666, or the reflected number of the beast. At the top and bottom, the hair curls in on itself and was said to be the two horns like those of a ram. The moon-and-stars logo was discontinued in 1985 in a failed attempt to quash the rumors.[75]

These interpretations have been denied by company officials and no evidence linking the company to the Church of Satan or any other occult organization has ever been presented. The company unsuccessfully sued Amway from 1995 to 2003 over rumors forwarded through a company voice-mail system in 1995. In 2007, the company successfully sued individual Amway distributors for reviving and propagating the false rumors.[76] The Church of Satan denies being supported by Procter & Gamble.[77]

https://en.wikipedia.org/wiki/Procter_%26_Gamble#Logo_myth

Kun lähdetään poistamisten tielle, sille ei loppua näy.
And madness and despair are a force.

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 126
 • Liked: 13834
 • Lohjan persut
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2945 : 22.10.2019, 13:38:07 »
Voisin taas näin tyhmänä persuna huutaa täältä takarivistä, että mitä fuck?

Itse olen käsittänyt asian niin, että jotakin asiaa käytetään siksi, koska sille on jokin tarve. Kävin aamulla paskalla ja pyyhin perseeni vessapaperiin, koska oli tarve pyyhkimiselle. Vaimoke käyttää siteitä silloin, kun pillusta vuotaa verta, eli kun on tarve suojille. Ei käytä muuten, koska ei ole tarvetta. Samoin minä en pyyhi persettäni vessapaperilla, ellen ole käynyt paskalla. Joten kenellä muilla kuin naisilla on tarvetta käyttää siteitä?

Voihan olla, että sepponeidit käyttää kerran kuussa symbolisesti siteitä, koska larppaavat olevansa naisia. Mutta jos näin on, niin eikö naislarppaus ole sitten parempaa, jos siteet nimenomaan on markkinoitu naisjutuiksi? Vai onko tässä jokin pillukateus, että kun oikeiden naisten pillut vuotaa verta mutta larppinaisten ei vuoda, ei saisi markkinoida tuotetta naissymboleilla?

Ei hemmetti, minun aivot menee solmuun...
N niin kuin nuiva.

skyuu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 696
 • Liked: 1496
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2946 : 22.10.2019, 14:32:17 »
^^
Vieläkös muuten armeijassa maksetaan enemmän päivärahaa muijille koska naisten poikkeavat hygieniatarpeet (ts. kuukautissuojat)? Vaadin että miehille aletaan kanssa jakamaan kuukautissuojia tasa-arvon nimessä.

Vastaan itselleni:
Lainaus käyttäjältä: https://varusmies.fi/paivaraha-ja-varusraha
Naisille maksetaan lisäksi varusrahaa 0,50 €/päivä sellaisen henkilökohtaisen varustuksen hankkimiseen, jota Puolustusvoimat ei järjestä, esimerkiksi rintaliivit.

Tosi epistä, kaikilla naisilla ei oo tissejä joten esineellistämistä ja voihan nyt vaikka miehelläkin olla tissit ja tarvetta liiveille. Tasa-arvoa perkele! Muutenkin sorretaan kun tuossa jutussa puhutaan isyysvapaasta mutta missä on äitiysvapaat?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 660
 • Liked: 7150
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2947 : 22.10.2019, 18:20:11 »
Näin sitä taas määritellään sanoja uusiksi. Tutkimus itsessään ei vaikuta huonolta, mutta "seksuaalipositiivisuus" on määritelty "feministisiksi arvoiksi" ja "seksuaalinegatiivisuus" "antifeministisiksi arvoiksi". :roll:

Lainaus
Tutkimus selvitti, kuka näyttelee – tällaiset naiset teeskentelevät orgasmeja eniten: ”Ei ole mitään, mikä estäisi heitä”

Julkaistu 20.10.2019 20:58

Tuoreen tutkimuksen mukaan naisen ajatukset omasta sukupuolestaan vaikuttavat siihen, kuinka todennäköisesti hän valehtelee miehelle saaneensa orgasmin.

--

Kaikki eivät kuitenkaan valehtele orgasmistaan partnerilleen. Tuore Archives of Sexual Behavior -tiedelehdessä julkaistu tutkimus esittää, että naisen ideologialla on merkitys siinä, näytteleekö hän orgasmin vai en.

Kyselytutkimukseen osallistui 462 brittiläistä heteronaista, joiden keski-ikä oli vajaat 40 vuotta. Osallistujat olivat olleet parisuhteessa vähintään neljän kuukauden ajan. Naisista 77 prosenttia kertoi teeskennelleensä orgasmin vähintään kerran.

Feministi ei feikkaa

Ne naiset, jotka kannattivat antifeministisiä arvoja, olivat elämänsä aikana teeskennelleet orgasmeja huomattavasti useammin kuin feministisiä arvoja kannattavat naiset. Antifeministisiin arvoihin kuului esimerkiksi se, että miehen vallan haastava nainen on manipuloiva ja turmiollinen.

Myös se, että nainen koki epämukavaksi lausua sanan ”klitoris” oli yhteydessä orgasmin teeskentelyn lisääntymiseen. Tämä viittaa siihen, että kommunikointi ja mukavuus omassa kehossaan lisää naisen halua edistää omaa seksuaalista nautintoaan.

Mitä lujemmin nainen uskoi, että hänen orgasminsa oli edellytys miehen seksuaaliselle tyydytykselle, sitä todennäköisemmin hän näytteli orgasmeja.

– Antifeministisiä arvoja kannattavilla naisilla ei ole mitään, mikä estäisi heitä teeskentelemästä orgasmia, siinä missä feministisen maailmankuvan omaksuneet naiset eivät teeskentele orgasmia, koska se on vastoin ajatusta naisten oikeudesta nautintoon ja avoimeen keskusteluun seksistä, Queensin yliopiston tutkijatohtori Emily A. Harris sanoo Psypost-verkkolehdelle.

Harris huomauttaa, että syyt orgasmin teeskentelemiselle ovat kuitenkin monitasoiset ja saattavat vaihdella myös seksuaalisen suuntautumisen mukaan.

--

Valpuri Haapala
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tutkimus-selvitti-kuka-nayttelee-tallaiset-naiset-teeskentelevat-orgasmeja-eniten-ei-ole-mitaan-mika-estaisi-heita/7584922
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

pulikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 840
 • Liked: 1568
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2948 : 22.10.2019, 22:38:23 »
Siteiden naiskuvastosta taitavat tällä kertaa itkeä ne mieslarpit, joiden kuukausittaista verenvuototaipumusta ei pelkkä identiteetti saa loppumaan. Ja sidepakkauksen feminiinikuvasto saa näköjään aikaan sen, että identiteettikin alkaa verestää. Tupla-pms. Aika paha. @internetsi

Fiftari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 616
 • Liked: 4876
 • "Hallitus koostuu ihmisistä joita ei hallita"
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2949 : 30.10.2019, 08:37:48 »
En löytänyt haulla tätä

Poliisilla on tasa-arvoista tiedotusta 18.10.2019:
Lainaus
Poliisi julkaisi kuvat Euroopan 19 etsityimmästä naisesta

Kampanjan nimenä on ’rikos ei tunne sukupuolta’.

Euroopan poliisivirasto Europolin käynnistämässä kampanjassa haetaan maanosan etsityimpiä naisrikollisia.

Rikos ei tunne sukupuolta -kampanjan tästä avautuvilla nettisivuilla on ensin maskien alla 19 hahmoa, joista kustakin lisätietoa hakemalla tulee esiin etsittyjen naisten henkilötietoja ja lopulta kuvat. Joukossa on murhista ja salakuljetuksesta epäiltyjä Virosta Portugaliin.

Suomessa etsintäkuulutettuja tai Suomen kansalaisia ei joukossa ole.

EU MOST WANTED
Koska elämme epävakauden aikoja jokainen ostaa itselleen vatupassin.

-Repomies

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 402
 • Liked: 21341
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2950 : 30.10.2019, 09:11:17 »

Kun lähdetään poistamisten tielle, sille ei loppua näy.

Siitä syystä juuri pitää turvapaikkaturistien pakkopalautukset saada nopeasti reippaaseen käyntiin koko Euroopan alueella 👍🏻

Kommunisti-muslimi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 818
 • Liked: 507
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2951 : 30.10.2019, 10:51:15 »
Feminismiin taitaa liittyä olennaisena osana mielenterveysongelmat. Feministisen puolueen 37:stä eduskuntavaaliehdokkaista 3 on mielenterveyskuntoutujia. Kuka ylipäänsä laittaa omaan ehdokasprofiiliinsa, että mielenterveyskuntoutuja? Muutamia poimintoja heidän sivuiltaan:

"Kannatan intersektionaalista feminismiä, joka ottaa huomioon kaikki sorron muodot. Usein eri sorron muodot kytkeytyvät toisiinsa ja siksi feministinen toiminta on irroittamattomissa esimerkiksi antirasistisesta toiminnasta."

"Olen punk-bändissä laulava kinkytutkija."

"Toimin yhdenvertaisuusaktivistina Ei leikkirahaa -kansanliikkeessä."
Esteet tieltä lyömme, monikulttuurisuus on työmme!

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 668
 • Liked: 44920
 • Saatanalliset säkeet Tervetuloa!
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2952 : 30.10.2019, 11:18:34 »
^ Hieman jatkoa:

"Olen kainuulainen feministi, kehoaktivisti ja mielenterveyskuntoutuja. Haluan pysäyttää ilmastonmuutoksen ja tehdä yhteiskunnastamme sellaisen, jossa kaikilla, ei vain etuoikeutetuimmilla, on hyvä olla."

“LOPPU ETUOIKEUTETTUJEN SETIEN TEKEMÄLLE SORTOPOLITIIKALLE!”

Työkyvyttömyyseläkeläinen, ylioppilas, 31 v.

Voi kiesus minkälaista väkeä, tai tajuntaa tästä maasta löytyykään. Mikä voisi mennä pieleen. En halua olla ilkeä, mutta taitaa kuntoutuminen ottaa vielä aikansa.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 142
 • Liked: 19784
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2953 : 30.10.2019, 12:36:17 »
Feminismiin taitaa liittyä olennaisena osana mielenterveysongelmat. Feministisen puolueen 37:stä eduskuntavaaliehdokkaista 3 on mielenterveyskuntoutujia. Kuka ylipäänsä laittaa omaan ehdokasprofiiliinsa, että mielenterveyskuntoutuja?

Liekö kyseessä jonkinlainen voimallistava uhripositio jos muuta ei löydy?
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Nuivinator

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 2 396
 • Liked: 2877
 • Je suis Charlie
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2954 : 02.11.2019, 17:27:21 »
"Olen kainuulainen feministi, kehoaktivisti ja mielenterveyskuntoutuja. Haluan pysäyttää ilmastonmuutoksen ja tehdä yhteiskunnastamme sellaisen, jossa kaikilla, ei vain etuoikeutetuimmilla, on hyvä olla."

“LOPPU ETUOIKEUTETTUJEN SETIEN TEKEMÄLLE SORTOPOLITIIKALLE!”

Työkyvyttömyyseläkeläinen, ylioppilas, 31 v.

Onko nuo ihan oikeita lainauksia? Itsellä ei kantti riitä noiden sivujen lukemiseen.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 660
 • Liked: 7150
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2955 : 02.11.2019, 19:41:15 »
Onko nuo ihan oikeita lainauksia? Itsellä ei kantti riitä noiden sivujen lukemiseen.

No tässä on ne kolme jotka mainostivat olevansa mielenterveyskuntoutujia. (Kuvakaappaukset ovat puolueen sivulta joten en omasta mielestäni syyllisty "maalittamiseen" enkä mihinkään muuhunkaan, eikä se ole tarkoituksenikaan.)

Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Java

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 245
 • Liked: 5478
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2956 : 02.11.2019, 22:27:47 »
^ Vaikeaa on tälläisen setä miehen ymmärtää ketä noita äänestää...
Älä usko mitään mitä kirjoitan!

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 287
 • Liked: 12188
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2957 : 02.11.2019, 22:57:17 »
Feminismiin taitaa liittyä olennaisena osana mielenterveysongelmat.

Vilkaisin läpi kaikki ehdokkaat ja hyvin monella näyttäisi olevan jonkinlainen identiteettikriisi meneillään. Vaikka he ovat aikuisia, he ovat selvästi samalla lailla eksyksissä kun monet teinit, jotka yrittävät erinäisellä friikkeilyllä hakea huomiota ja hyväksyntää: värjätään hiukset, ollaan androgyynejä, lävistetään naama jne.

Tarkoitus on shokeerata ympäristö huomiota herättävällä habituksella ja usein myös käytöksellä, joka ainakin oman kokemukseni mukaan, aina on sitä röyhkeämpää sorttia.

Teemana lähes kaikilla ehdokkailla on "kunnioittaminen", joka sekin viittaa heikkoon itsetuntoon ja hyväksynnän vaatimiseen ilman meriittejä.
"Where have all the good men gone and where are all the gods? Where's the streetwise Hercules to fight the rising odds?"

- Bonnie Tyler

Augustus

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 366
 • Liked: 652
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2958 : 02.11.2019, 23:11:05 »
Mun mielestä noista (jäsen Outo Olion postaamista) kuvista vain viimeinen on oikeasti mielenterveysongelmainen, muut kaksi lähinnä haluavat olla mielenterveysongelmaisia, koska sellaisella diagnoosilla saa pluspisteitä tietyissä piireissä. (=yläasteella koulun rasistien henkinen väkivalta mursi mielenterveyteni...vaikka olen kantis ) Tuollaiset ovat ihan terveitä nuoria, oikeat mielenterveyspotilaat eivät jaksa etsiytyä minnekkään.

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 882
 • Liked: 2781
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2959 : 03.11.2019, 02:09:36 »
Anteeksi, mutta minulle nuo em. feministipuolueen edustajat edustavat freak-showta.
Mikä helvetti on kehoaktivisti? Siis vastuuttomasti lihava elintapojensa vuoksi, joka ei siedä aiheellista kritiikkiä ulkonäöstään tai terveydestään?
Paaskat, sirkukseen tuollaiset.

Kari Kinnunen

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 674
 • Liked: 7972
 • Antaa olla. Ei jaksa enää
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2960 : 03.11.2019, 09:16:03 »
Ainakin noissa @Outo olio :n postauksissa tiivistyy aikamme henki. Hienoja Asioita on mielenterveysongelmat (hulluus), tämä kaikenlainen seksuaalisuussekoilu (perverssiys) ja kehopositiivisuus (läski).

Aika kauas on tultu ajoista jolloin työmies oli arvossaan.

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 131
 • Liked: 5910
 • Je suis. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2961 : 03.11.2019, 10:34:09 »
Aika kauas on tultu ajoista jolloin työmies oli arvossaan.

Vähemmän on työmiehille kysyntää nykyään, ja lehmien perässä metsässä kulkeville naisille myös. Pikkuintellektuaaleista on jo ylitarjontaa. Mitäpä järkevää tekemistä jossain Kajaanissa kaikille olisi?
« Viimeksi muokattu: 03.11.2019, 10:39:40 kirjoittanut l'uomo normale »
And madness and despair are a force.

Finka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 664
 • Liked: 969
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2962 : 03.11.2019, 16:02:35 »
^Marjoja ja sieniä voisi ainakin kerätä. Kunto ja sitä kautta mieli voisi tervehtyä.
“On helppoa olla silmiinpistävän ’myötätuntoinen’, jos muut pakotetaan maksamaan kustannukset.”-Murray Rothbard

Mohammed Al-gazzaz: "Iraqis and Finns have never met in thoughts, culture and religions. There is huge gap between them and it will never go away. I'm talking in general ofcourse there is exception" -FB:RHC

Charlie

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 260
 • Liked: 693
 • Ihan vaan Puurosen iloksi
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2963 : 03.11.2019, 19:22:47 »
Oulun Kärpät julkaisi joukkueen ja puolisoiden naamiaisista kuvan, mutta joutui hätäpäissään pian poistamaan sen. Isossa joukossa kaksi kun oli mennyt pukeutumaan saamelaispukuun.


hoksa

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 43
 • Liked: 98
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2964 : 03.11.2019, 23:05:56 »
Tähän tiivistyy se mikä noissa nykyajan feministeissä juma***ta raivostuttaa. Kuuntelin Ruben Stillerin keskusteluohjelmaa radiosta jossa puhuttiin kunniaväkivallasta. Ohjelman vieras, yhteiskunnallinen keskustelija Eva Tawasoli kritisoi erittäin voimakkaasti suomalaisten feministien ylimielistä piittaamattomuutta ongelmasta ja kaksinaismoralismia.
Kaikista järkyttävimmältä kuulosti hänen kertomus siitä kuinka päättävässä asemassa olevat valtakunnanpoliitikot ja kunnallispoliitikot ovat sanoneet hänelle päin naamaa että ei heitä kiinnosta maahanmuuttajien oikeudet, koska he ovat etuoikeutettuja valkoihoisia.

Linkki ohjelmaan. Tawasolin kommentti kokonaisuudessaan suunnilleen kohdassa 29:20.
https://areena.yle.fi/1-50246055?autoplay=true
"Mitä me tehdään työpaikoilla, jos meillä ei oo planeettaa, millä elää" - Mariyam Abdulkarim

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 142
 • Liked: 19784
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2965 : 03.11.2019, 23:14:50 »
Oulun Kärpät julkaisi joukkueen ja puolisoiden naamiaisista kuvan, mutta joutui hätäpäissään pian poistamaan sen. Isossa joukossa kaksi kun oli mennyt pukeutumaan saamelaispukuun.

Puolestaloukkaantujat ja ammattimaiset herkkänahkasaamelaiset tuskin tämän myötä yhtään parantavat ko. vähemmistön mainetta mutta mitä pienistä, tärkeintä on ajatus. Nimittäin ajatus siitä ettei niin pientä asiaa ole etteikö sen vuoksi kannattaisi haastaa riitaa ja saada siten aikaan kytevää konfliktia tyhjästä. Ja sen jälkeen vielä uhriutua siitä imago-ongelmasta jonka aiheutti itse.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

valtakunnanpärkhele

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 554
 • Liked: 4384
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2966 : 03.11.2019, 23:26:43 »
Oulun Kärpät julkaisi joukkueen ja puolisoiden naamiaisista kuvan, mutta joutui hätäpäissään pian poistamaan sen. Isossa joukossa kaksi kun oli mennyt pukeutumaan saamelaispukuun.


Tuossa oli nopeasti katsottuna myös japanilaisiksi pukeunut 2, ranskalaisiksi patongin purijoiksi 2, punaniska heinähenkilöiksi 2, lännenrosvoiksi ja ties miksi, tietääköhän Kalevan toimittelija ja Oulun Kärppien joku tyyppi, mikä on naamiaisten idea?
« Viimeksi muokattu: 03.11.2019, 23:28:41 kirjoittanut valtakunnanpärkhele »
JH-a: On vaikea keksiä maailmankaikkeudesta alhaisempaa matelijaa kuin pohjoismainen sosiaalidemokraatti.

lateksimies

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 3
 • Liked: 3
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2967 : 04.11.2019, 18:10:33 »
Omalla tavallaan tämä kolmannen asteen feminismin nousu on ollut pahinta tragikomediaa ikinä. Yleensä tuntuu, että internetissä näkyvimmät patriarkasta valittajat ovat miljonäärinaisia, jotka valittavat siitä, että maailma on epäreilu eikä naisella ole mitään mahdollisuuksia pärjätä miesten maailmassa. Oh the Irony.
"I'm literally shakin' right now!"
Yksityisyydensuojasta: vpn-suomi

jahve

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 001
 • Liked: 367
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2968 : 09.11.2019, 21:20:10 »
Piti elää tähän asti jotta pääsi näkemään tämänkin feminismin saavutuksen eli uusin Terminator: Dark fate leffa on sekin nyt feministinen

Ja ette arvaa keitä on pääosissa - kolme naista (joista kahden sukupuoli on epävarmaa ) ja Terminaattori vaihtaa vaippoja :- )

https://img.cinemablend.com/filter:scale/quill/2/6/8/c/8/0/268c80ffba40063c028da44decfd7639d629920e.jpg?mw=600

Ja pahis on tietenkin (mies)robotti tulevaisuudesta

Leffa sai Hesarin arvostelussa yhden tähden vaan senkin on minusta liikaa tuosta elokuvasta, huonoin leffa pitkään aikaan

https://www.cbr.com/terminator-dark-fate-feminist-film/

James Cameron: With "Terminator: Dark Fate" we made a feminist film
https://www.efe.com/efe/english/life/james-cameron-with-terminator-dark-fate-we-made-a-feminist-film/50000263-4099837
« Viimeksi muokattu: 10.11.2019, 14:05:23 kirjoittanut jahve »

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 660
 • Liked: 7150
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #2969 : 10.11.2019, 17:03:19 »
"Tasa-arvon" nimissä tehty koulu-uudistus epäonnistui, ja nyt on jo vientiteollisuuskin huolissaan.

Lainaus
Teknisen työn ja tekstiilityön yhdistäminen ei lisännyt tasa-arvoa – sen sijaan se voi pahentaa ongelmaa, jota vientiteollisuus jo nyt pelkää

Uudella aineella pyrittiin edistämään tasa-arvoa. Nyt sen pelätään romuttavan kädentaitoja entistäkin enemmän.

kansantalous 10.11.2019 klo 13.36

Timo Sipola

Teoria ja käytäntö eivät aina kohtaa koulumaailmassa. Lapsia ei saada opiskelemaan oppiainetta, joka heitä ei kiinnosta. Näin kävi, kun käsityön oppiaineeseen yhdistettiin sekä tekniikkaa että tekstiiliä.

Kaksi vuotta sovellettu peruskoulun uuden opetussuunnitelman mukainen yhdistetyn käsityön opetus on olennaisesti vähentänyt sekä tyttöjen että poikien kiinnostusta käsityöhön.

Tyttöjen kiinnostuksen lisääminen teknologiaan ei ole toteutunut. Sen sijaan poikienkin kiinnostus teknologiaan on romahtanut. Yläkouluikäisten käsityön valinta valinnaisaineeksi on pudonnut kahdessa vuodessa lähes puoleen entisestä. Vielä enemmän on pudonnut kiinnostus tekstiilityöhön.

Moni on tästä huolissaan. Huolestuneita on muun muassa käsityönopettajissa. Myös esimerkiksi Elinkeinoelämän keskusliitto ja jotkut vientiteollisuusyritykset pitävät teknisen työn opettelua koulusta alkaen tärkeänä.

Ne näkevät, että teknisen työn opiskelun väheneminen peruskoulussa pahentaa entisestään teollisuuden osaajapulaa aloilla, jotka vaativat kädentaitoja tai kolmiulotteista matemaattista ajattelua. Nämä teknologia-alat ovat tärkeitä myös kansantalouden kannalta.

--

https://yle.fi/uutiset/3-11031718

Siis sekä poikien että tyttöjen tilanne on huonontunut. Tyhmänä ihmisenä ehdin jo ajatella että no onneksi tämä epäonnistuneeksi havaittu uudistus voidaan nyt vain peruuttaa, toisin kuin esimerkiksi vaikka taksiuudistus jossa peruuttaminen aiheuttaisi taloudellisia vahinkoja joillekin ja johtaisi monimutkaisiin korvauskysymyksiin. Tyhmä minä, ei tässä mitään aleta peruuttelemaan. Asiantuntija selittää:

Lainaus
Nykyään Tampereen yliopistolla tekniikan pedagogiikan yliopistonlehtorina työskentelevä Sonja Niiranen selvitti väitöskirjassaan vuonna 2016, miten tyttöjen mahdollisuuksia ja kiinnostusta teknisten ja teknologisten aiheiden opiskeluun voitaisiin lisätä perusopetuksessa. Lisäksi hän selvitti, mitkä tekijät vaikuttavat naisten hakeutumiseen teknologia-aloille.

Vaikka nykyinen monimateriaalinen käsityö tarjoaa kaikille oppilaille yhtäläiset mahdollisuudet opiskeluun, hänen mukaansa sekään eri riitä. Käsityön opetusta tulisi kehittää niin, että erityisesti tytöt voisivat huomata nykyistä paremmin teknologian merkityksen niin arki- kuin myöhemmin työelämässä, sanoo Niiranen.

Eli kun kaikki kärsivät uudistuksesta, niin seuraavaksi yritetään sitä että tytöt eivät kärsisi, eli vain pojat kärsisivät. Tasa-arvon nimissä tietenkin.


Muokkaus: kirjoitusvirhe korjattu.
« Viimeksi muokattu: 10.11.2019, 18:37:29 kirjoittanut Outo olio »
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Tagit: