Kirjoittaja Aihe: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)  (Luettu 725226 kertaa)

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 881
 • Liked: 2926
 • nuivaantunut
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3120 : 22.12.2019, 10:37:00 »
^^ Paha sanoa viisikon nuoruudesta, vaikka Henrikssonia ei liene hiiliajoitettu. Marinkin näyttäisi vanhentuneen kahdessa viikossa muutaman vuoden.

Erikoista muuten puhua naisjohdosta sikäli, että johtajuus on enemmän tai vähemmän kyseenalaista tässä monella tapaa:

1) Antti Rinne johtaa SDP:tä. Ei Marin.

2) Ohisalo valittiin ainoana ehdokkaana Vihreiden johtoon eli hänen on kiittäminen kaikesta edelleen arvostetumpaa ministerisalkkua kantavaa Haavistoa.

3) Kulmunin on kiittäminen Sipilää, joka teki kepulle "elopit" ja myi heidät vihervassareiden orjiksi.

4) Andersson on politiikan huipulla hänkin vielä kohtuullisen uusi hahmo.

5) Henriksson pitkästä urastaan huolimatta unohdetaan viisikosta helposti pienpuolueen puheenjohtajana.
Naisen ikään kun kuulemma on epäkohteliasta mennä, niin puhun erityisesti nuoruudesta kokemusaspektista. Henriksson nousee porukasta silmään, kun ei ole nuori eikä kokematon. Jätin kuitenkin tuonne ylemmäs sen viisikon kun näytti paremmalta ja pakotan perustelun siitä, että rkp menee kiltisti sinne mihin halutaan kunhan pakkoruotsi pysyy ja saavat olla hallituksessa, joten mahdollisesta kokemuksesta ei ole hyötyä.

Jäljelle jäävä nelikko ei juurikaan mainitsemistasi syistä voi kokemuksella levitellä ja Marin ehkä kaikkein vähiten. Hänestä kuitenkin leivottiin pääministeri eikä välty ajatukselta ukkosenjohdattimesta/tuulettimesta, joka voi sitten siepata hallituskaudesta lentävän paskan.

Poppoo kuitenkin kelpaa pureksimatta monelle koska nythän tasa-arvo toteutuu. Kokemattomuus on kuitenkin tainnut olla se merkittävä valintatekijä ainakin Marinin kohdalla ja Kulminin sekä Ohisalon kohdalla se toteutuu sattumalta. Kaikista saa oivia ihmiskilpiä. Ensin ihmiskilven otti Sipilä, viisastuttuaan vahingosta, sitten oppi Rinne, mutta Haavisto ei tajua vetäytyä suojaan vaikka paskaa ropsahtelee koko ajan kulmakarvoihin.
”Jos olet aina ollut sitä mieltä, että sääntöjen tulee kohdella kaikkia samalla tavalla ja kaikkia tulisi arvioida samoilla kriteereillä, sinua olisi pidetty 60 vuotta sitten radikaalina, 30 vuotta sitten liberaalina, mutta tänä päivänä rasistina." -Thomas Sowell

newspeak

 • Vieras
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3121 : 22.12.2019, 11:36:54 »
^ Sellaisen huomion voisi tietenkin tehdä, että Ohisaloa lukuunottamatta viisikko koostuu vaalipiiriensä ääniharavoista eli Marin oli Pirkanmaan ääniharava, Kulmuni Lapin, Andersson Varsinais-Suomen ja Henriksson Vaasan. Ohisalo oli ehdolla Helsingissä ja sai 4. eniten henkilökohtaisia ääniä ja hänen edellään olivat ainoastaan Halla-aho, Haavisto ja Zyskowicz.

Heillä on siis kiistatta merkittävää henkilökohtaista kannatusta ainakin paikallisesti, joten puolueiden keulakuviksi he ovat varmastikin sopivia.

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 339
 • Liked: 32668
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3122 : 22.12.2019, 13:31:03 »
HS: Valtaosalle pääministerin sukupuolella ei ole merkitystä – professori on eri mieltä

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d76885eb-15bc-4310-9a17-5fc73aec90c5

Lainaus
Peräti 92,7 prosenttia vastaajista vastasi kieltävästi, kun kysyttiin, onko heille merkitystä sillä, mitä sukupuolta Suomen pääministeri edustaa.

Lisäksi kyselyssä selvitettiin suomalaisten kantaa siihen, onko voittopuolisesti hyvä vai huono asia, että kaikkien viiden hallitusryhmän johdossa on nainen.

Naisista 36,5 prosenttia näki asian voittopuolisesti hyvänä, ja runsas puolet katsoi, ettei asialla ole merkitystä. Miehet puolestaan vastasivat useammin, ettei asialla ole merkitystä: heillä lukemat olivat 16,3 prosenttia ja 74,7 prosenttia.
Eli sukupuolella ei ole väliä, mutta nainen on hyvä juttu?


Hesarin jutussa laajemmin:

Lainaus käyttäjältä: Tampereen yliopiston sukupuolentutkimuksen professori Anu Koivunen
Se, ettei sukupuolella ole väliä, on tasa-arvoaatteen mukainen ”oikea” vastaus, Koivunen sanoo.
...
”Miehet ajattelevat, että he ovat ihmisiä ja nainen on se sukupuoli. Siten he vastaavat, ettei sukupuolella ole merkitystä. Samalla he äänestävät miehiä ja lukevat miesten kirjoittamia kirjoja”, Koivunen kärjistää.

Vaikka tutkimuksen mukaan lähes 93% kyselyyn vastanneista piti pääministerin sukupuolta merkityksettömänä, se ei silti ole näin, tietää professori Anu. Jostain laarista Anu ammentaa tiedon, että kyllä miehet kuitenkin ovat naissukupuolta syrjiviä ajatuksiltaan vaikka eivät sitä kertoisi ääneen.

Päteekö sama nuoriin, koulutettuihin naisiin pääkaupunkiseudulla? Äänestävätkö he vihreitä vain siksi, koska se on aatteen mukainen"oikea" äänestyspäätös ja ajattelevat kuitenkin oikeasti asioista eri tavalla? Äänestävätkö he koskaan naista vain siksi, että on nainen?

Sukupuolentutkimus on läheistä sukua feminismille ja suvaitsevaisuudelle. Ne kaikki tarvitsevat polttoainetta. On pakko löytää toksista maskuliinisuutta, alistavaa patriarkaattia, sukupuolisovinismia, naisvihaa ja rasismia vaikka kiven silmästä. Koska ellei sitä löydy, oma tai puolestauhriutumispotentiaali katoaa, voi lopettaa ulinan ja joutua oikeisiin töihin.
The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

Freedom is never more than one generation away from extinction. - Reagan

Luka Mokonesi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 014
 • Liked: 1973
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3123 : 27.12.2019, 10:28:55 »
HS 2019-12-17: Siskoni on noita -hittisarjan uusintaversio Charmed ratsastaa feminismillä

Lainaus
Noidat ovat palanneet. Sarjat Sabrina, teininoita (1996–2006) ja Siskoni on noita (1998–2006) kertovat nuorista naisista, jotka yhdistävät noitakykynsä ihmisarkeen. Molemmat sarjat saivat viime vuonna uusintaversion.

Siskoni on noita -sarjan uusintaversio Charmed edustaa mainiosti noituuden nykytulkintoja.

Lainaus
Noidat ja niiden voima on liitetty feminismiin sekä keskusteluun vallasta. Charmed ei ai­noastaan sivua noita aiheita vaan ratsastaa niillä tietoisesti.

Lainaus
Kirjassaan Naisia vai noitia? ranskalaistoimittaja Mona Chollet ehdottaa noitien nykysuo­sion syyksi muun muassa sitä, että noituutta harjoittavat ovat ”kasvaneet Harry Potterin kanssa ja seuranneet sellaisia sarjoja kuin Siskoni on noita”.

Ympyrä sulkeutuu, kun edellisen noita-aallon parissa eläneet ja feministeiksi kasvaneet tekevät omia noitaohjelmiaan.

Lainaus
Hahmot pääsevät taistelemaan niin demoneja kuin naisvihamielisiä professoreja ja naisia selibaatistaan syyttäviä incel-nuorukaisia vastaan, mutta siskojen välille ei synny kummoista sidettä eikä tarinaan vaaraa.

Edit: lisätty liitekuva
« Viimeksi muokattu: 27.12.2019, 13:02:55 kirjoittanut Luka Mokonesi »
"Maapallon elämä on kestänyt suurempia muutoksia kuin mitä ihminen on nähnyt. Maapallo selviää hyvin ihmisestä ja on täällä vielä kauan ihmisen jälkeenkin." -mannym

"Gustafsson on asunut Bangkokissa 57 vuotta, mutta sanoo yhä olevansa farang." -HS-

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 233
 • Liked: 8475
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3124 : 27.12.2019, 12:53:28 »
^
Lainaus
siskojen välille ei synny kummoista sidettä eikä tarinaan vaaraa

Alkuperäinen sarja oli parempi. Minäkin sitä katsoin, vaikka miespuolinen olenkin. :) Siskojen välillä oli side ja tarinassa myös vaaraa. Enkä mitenkään väittäisi että sarja ei ollut positiivisella tavalla feministinen, naisten yhteistyöllä yli esteiden.

En ihmettelisi jos olisi niin että alkuperäinen oli "vanhaa feminismiä" ja hyvä osittain juuri siitä syystä, ja uusi versio on uudempaa feminismiä ja juuri siksi ei tule saamaan samanlaista suosiota.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Luka Mokonesi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 014
 • Liked: 1973
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3125 : 28.12.2019, 16:20:09 »
Feminismi mainittu.

HS 2019-12-28: Ruotsi saarnaa maailmalla naisten asemasta, vaikka nainen ei ole ikinä kelvannut maan johtajaksi

Lainaus
Erna, Katrín, Mette, Sanna, Stefan. Siinä Pohjoismaiden pääministerien etunimet
aakkos­järjestyksessä. Kuka ei kuulu joukkoon?

Lainaus
Tasa-arvossa ei pyritä siihen, että kaikki johtajat olisivat naisia. Ajan mittaan puolet riittää. Ruotsalaisten omakuvaa nykyinen tilanne kuitenkin koettelee. Sosiaalidemokraatti Stefan Löfvenin johtama Ruotsi on ainut Pohjoismaa, jossa ei ole naista pääministerinä. Mikä olennaisempaa, Ruotsi on ainut Pohjoismaa, jossa ei koskaan ole ollut naista pääministerinä.

Se on kiusallista maalle, joka kokee itsensä tasa-arvon johtotähdeksi. Ruotsin feministinen hallitus sanoo tekevänsä feminististä ulkopolitiikkaa. Ruotsin ulkoministeri saarnaa maailmalla naisten asemasta, vaikka nainen ei ole milloinkaan kelvannut demokratian korkeimmaksi vallankäyttäjiksi omalla maalla.
"Maapallon elämä on kestänyt suurempia muutoksia kuin mitä ihminen on nähnyt. Maapallo selviää hyvin ihmisestä ja on täällä vielä kauan ihmisen jälkeenkin." -mannym

"Gustafsson on asunut Bangkokissa 57 vuotta, mutta sanoo yhä olevansa farang." -HS-

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 738
 • Liked: 7471
 • Kumartakaa uusia herrojanne
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3126 : 28.12.2019, 17:25:19 »
Onneksi Ruotsiin tulee melkoisella varmuudella muslimipääministeri ennen muita viiteryhmän maita. Kyllä silloin feministit kusevat hunajaa.
Jos olisimme väärässä, meitä ei yritettäisi vaientaa.

Juffe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 172
 • Liked: 2604
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3127 : 02.01.2020, 21:09:46 »
Uuden vuosikymmenen kunniaksi luettelo menneen vuosikymmenen kirkkaimmista poliittisen korrektiuden helmistä.

https://www.nationalreview.com/2019/12/most-absurd-politically-correct-moments-last-decade/

Lainaus
A lot has happened in the last decade — including a lot of things being called racist, sexist, offensive, or insensitive.

Here, in no particular order, are 24 of the most absurdly politically correct moments of the decade:

1. A college diversity-training course taught that it was culturally insensitive to expect people to be on time.

A Clemson University training course taught its attendees that it is offensive to expect people to be on time, because “time may be considered fluid” in other cultures.-

2. The phrase “trigger warning” was deemed a trigger.

According to a piece in Everyday Feminism, “trigger warning” is actually in itself a trigger — because it could “be re-traumatizing for folks who have suffered military, police, and other forms of violence.” (The piece recommended using “content warning” instead.)

NOW WATCH: 'U.S. Economy Starts And Ends Decade Without Recession'

3. A professor was accused of sexual harassment for saying that effort is 10 percent of the grade.

A Brooklyn College of City University of New York professor says he was forced to change his syllabus after he was accused of “sexual harrassment” for stating that effort was 10 percent of the grade.

jne.

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 788
 • Liked: 7535
 • "Iran-vastainen" rauhanpuolustaja
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3128 : 03.01.2020, 16:46:13 »
Tuonen Joutsen veisteli taas moneenkin suuntaan:

http://tuonenjoutsen.blogspot.com/2020/01/liberaalit-parisuhdearvot-rakkautta-vai.html

Lainaus
En voi olla surematta näitä rappiollisen maailman runtelemia ihmiskohtaloita ja kaikkea sitä potentiaalia, joka nuorissa ihmisissä menee hukkaan heidän haaskatessaan elämänsä hetkellisten nautintojen tavoitteluun, joka ei pitkäkestoista onnea tai hyvää omalle yhteisölle tuota. Aidosti hyvä elämä on jotain, mistä voi nauttia itse, ja jotain, mikä vie omaa yhteisöä eteenpäin. Tässäkin mielessä Nuorgamin elämäntapaan tiivistyy liberalismin tuhovoima. Jos kaikki saamelaiset eläisivät hänen tyylillään, se olisi kirjaimellisesti saamelaisten loppu. Jos he kaikki muuttaisivat etelän kaupunkeihin hurjastelemaan sen sijaan, että asutetaan Saamenmaata, eletään omaa kulttuuria ja tuotetaan jälkikasvua sen jatkajiksi, saamelaiset katoaisivat yhdessä sukupolvessa. Jos Miisan toiveissa ei ole kansansa sukupuutto, hänellä on kaikki syy toivoa, että muut tekevät parempia valintoja kuin hän.

Liberalismi on kuin viinaa, se on hyvää ainoastaan viisasten juomana ja sillä on myös omat puliukkonsa ja -akkansa.
Only
Truth
Matters

Tuomaan Kuoma

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 5
 • Liked: 11
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3129 : 04.01.2020, 10:48:27 »
Feminismi on kuvitteellinen ajatusrakennelna siitä että nainen kykenee fyysisiltä ominaisuuksiltaan vastaamaan miestä. Tämä on toivoton pyrkimys KOSKA miehet ja naiset poikkeavat fysiikaltaan ja emootiorakenteeltaan niin paljon toisistaan. Isä kouluttaa pojistan sotureita, äiti tarjoaa hellyyttä ja näin on ollut kautta historian saaton. Mutta nyt on feministi LGBQ- tiit ja tyt ryhmät ryhtyneet HYÖKKÄYKSEEN vanhaa ikiaikaista, luonnonsäätämää järjestystä vastaan. Mitä pitäisi vanhauskoisena sanoa. Ehkäpä kuten Elias Simojoki: "PERKELE"

Kommunisti-muslimi

 • Vieras
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3130 : 04.01.2020, 13:47:23 »
Koen olevani samaan aikaa sekä feministinen sovinisti että sovinistinen feministi. Kun nykyään voi olla mitä tahansa, niin ei tässä pitäisi mitään outoa olla. Tuo ilmenee siten, että kun olen samaan aikaan sovinisti ja feministi, niin ne kumoavat toisensa ja jäljelle jää vain tasa-arvon kannatus. Olen hieman hämmentynyt tästä kaikesta, mutta tällaista on nykyaika.

Augustus

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 402
 • Liked: 796
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3131 : 12.01.2020, 13:54:55 »
En ymmärrä seuraavaa keissiä ollenkaan :facepalm:

Sukellusvenemurhaaja Peter Madsen on mennyt naimisiin Suomessa asuvan naisen kanssa

Iltalehden juttu kokonaan alla:

Toimittajan sukellusveneessä murhannut Peter Madsen on mennyt naimisiin naisen kanssa, joka asuu Suomessa.

Asiasta kertoo tanskalaislehti BT. Lehden tietojen mukaan nainen on venäläinen.

Madsen on tällä hetkellä Herstedvesterin vankilassa Tanskassa, jossa vihkiminen tapahtui. Madsen ja Suomessa asuva Jenny Curpen menivät naimisiin 19. joulukuuta. Curpen kertoo sosiaalisessa mediassa olevansa kotoisin Moskovasta. BT:n mukaan hän on kertonut venäläisessä lehdessä suunnittelemastaan taideprojektista, joka liittyy Madseniin. Projektin tarkoitus oli tehdä loppu feministisen valtavirran tavasta leimata naismurhaajien kanssa yhteyttä pitäviä naisia.

Madsen tuomittiin 2018 toimittaja Kim Wallin murhasta.

..

Siis onko tuo projekti feminismiä vai jotain antifeminismiä, eihän näistä ota selvää enää ollenkaan, ainakaan minä en tajua tuosta mitään.

ed. kirjvirhe

« Viimeksi muokattu: 12.01.2020, 14:01:07 kirjoittanut Augustus »

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 233
 • Liked: 8475
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3132 : 12.01.2020, 15:32:14 »
Projektin tarkoitus oli tehdä loppu feministisen valtavirran tavasta leimata naismurhaajien kanssa yhteyttä pitäviä naisia.

Itse olen päinvastoin käsittänyt että feministinen valtavirta yrittää salata ja peitellä kaikki naispuolisten ihmisten tekemät häröilyt, ihan vain koska ne eivät sovi ajatukseen siitä että naiset ovat vain viattomia uhreja. En siis ymmärrä mitä "feministisen valtavirran tapa leimata naismurhaajien kanssa yhteyttä pitävät naiset" tarkoittaa, ei niitä naisia "leimata" julkisuudessa, eikä varsinkaan feministien toimesta, vaan päinvastoin yritetään peitellä piiloon se tosiasia että tällainenkin marginaali-ilmiö on olemassa. Ilmiö ei sovi ideologian maailmankuvaan, joten ilmiötä ei ole olemassa ja sillä selvä.

Toisekseen, jos oletetaan että tällainen "feministisen valtavirran suorittama leimaaminen" on oikeasti olemassa, niin on aika optimistinen ajatus, että yksi ihminen, yhdellä taideprojektillaan, voisi tehdä lopun tällaisesta valtavirran leimaamisesta, jossa siis on mukana useita eri ihmisiä useissa eri yhteiskunnissa ja mantereilla, ja leimaamista on jatkunut nyt oletettavasti jo useiden vuosikymmenien ajan. Kymmenien tai satojen ihmisten, vuosien tai vuosikymmenien yhteistyön tulos, saataisiin loppumaan yhden ihmisen yhdellä taideprojektilla. On tietysti hyvä että aktivistilla on uskoa omaan onnistumiseensa, mutta nyt on jo liian iso usko.
« Viimeksi muokattu: 12.01.2020, 15:37:58 kirjoittanut Outo olio »
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 233
 • Liked: 8475
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3133 : 18.01.2020, 15:19:50 »
Sinänsä pieni, melkein merkityksetön juttu, mutta osa isompaa kehitystä.

Ylen artikkeli laastarin keksimisestä, keksijänä oli kömpelön naisen aviomies, mutta otsikossa mainitaan vain tuo kömpelö nainen. :roll:

Vaihtoehtoinen otsikko olisi voinut olla esimerkiksi "Laastari – Kömpelön vaimon aviomiehen mahtava keksintö täyttää 100 vuotta".

Lainaus
Laastari täyttää 100 vuotta – Mahtavasta keksinnöstä saamme kiittää rouva Dicksonia, joka oli kömpelö keittiössä

Haavalaastari oli mullistava keksintö. Aikana, jolloin käsiä ei pesty eikä antibiootteja ollut, tulehtunut haava oli kauhea asia.

Laastarit 18.1.2020 klo 07.40

Marcus Ziemann

--

Josephinen tuore aviomies Earle Dickson työskenteli vuonna 1920 Johnson & Johnson yhtiölle puuvillan ostajana. Yhtiön perustaneet Johnsonin veljekset olivat jo vuodesta 1887 valmistaneet sideharsoa. Yhtiö valmisti myös kirurgiteippiä sairaalakäyttöön.

Haavatyynyllinen laastari syntyi, kun Earle Dickson sai idean kiinnittää sideharsoa keskelle tällaista kirurgiteippiä. Päälle hän asetteli hamekangasta liimapinnan takertelun estämiseksi. Valmiin reilun 45 cm pituisen ja vajaan kahdeksan senttimetrin levyisen pätkän Dickson kiepautti rullalle.

Earle Dicksonin ajatus oli, että Josephine voisi itse leikata saksilla rullasta sopivan kokoisen palan haavasuojaa ja liimata sen sormeensa, jos vahinko taas tapahtuisi.

--
https://yle.fi/uutiset/3-11159023
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 295
 • Liked: 6772
 • tätseriläis-reikanisti
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3134 : 18.01.2020, 17:25:20 »

Itse olen päinvastoin käsittänyt että feministinen valtavirta yrittää salata ja peitellä kaikki naispuolisten ihmisten tekemät häröilyt, ihan vain koska ne eivät sovi ajatukseen siitä että naiset ovat vain viattomia uhreja.

Kuvaavaa feministien nykyiselle valtavirralle on se, että liikehdintä on ottanut juhlittavikseen Angela Merkelin ja Greta Thunbergin kaltaiset naiset. Näitä kahta vaikutusvaltaista naista pidetään esikuvana kaikille naisille ja näiden kritisointi on julistettu maalittamiseksi ja naisten syrjinnäksi. Vääristynyt maailmakuva ja epälooginen toiminta piilotetaan uhriuden alle. Ensin mainittu on henkilö, joka päättömällä toiminnallaan on vahingoittanut omaa kansaansa, jopa omaa maanosaansa, pahemminkuin yksikään toinen poliitikko koko maanosan tunnetun historian aikana, mukaan luettuna Stalin ja Hitler. Näiden diktaattorien hirmutöiden jälkeen oli kuitenkin mahdollista rakentaa valtio uudelleen: Saksan tapauksessa toimivaksi oikeus- ja teollisuusvaltioksi ja Venäjälläkin on ainakin teoreettinen potentiaalinen mahdollisuus siihen.
 
Merkelin vääjäämättömän ja peruuttamattoman kansan-, uskonnon-, kulttuurin- ja yhteiskuntajärjestelmänvaihdon jälkeen kaikki on menetetty eikä ole enää mitään mihin palata. Oikeusvaltio luhistuu pala palalta aina vain kiihtyvämpää vauhtia.

Thunbergin aiheuttamat vahingot ovat nekin valtavat: hyvinvoinnin mahdollistaneen teollisuuden ajaminen ensin nurkkaan häpeämään ja sen jälkeen itsemurhaan. Teknologian kehittäminen ihmiskunnan auttamiseksi on sysätty täysin sivuun. Merkel on omahyväisyyden ja oman edun tavoittelun ajamana liittynyt Gretan aatteeseen ja kadottanut täysin suhteellisuuden tajunsa; myös energiapolitiikka on ajettu kaasu pohjassa päin seinää.
 
Onko feministien koskaan juolahtanut mieleen nostaa todellisia, tosin hyvin vähälukuisia, voimakkaita ja järkeviä naisia jalustalle tuholaisten sijaan? Missä on Margaret Thatcherin ihannointi: naisen, joka oli todellinen voimakas poliitikko ja joka kykeni näkemään syy ja seuraus-suhteita. Thatcherin  työn tuloksena elintaso nousi ja maa vaurastui. Vai onko elämisen laatu ja hyvinvointi tosiaan niin halveksittavia asioita, että niillä ei ole enää mitään väliä?
"...Socialist governments traditionally do make a financial mess. They always run out of other people’s money."

-Margaret Thatcher-

Paju

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 715
 • Liked: 1051
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3135 : 18.01.2020, 21:06:46 »
Sinänsä pieni, melkein merkityksetön juttu, mutta osa isompaa kehitystä.

Ylen artikkeli laastarin keksimisestä, keksijänä oli kömpelön naisen aviomies, mutta otsikossa mainitaan vain tuo kömpelö nainen. :roll:

Vaihtoehtoinen otsikko olisi voinut olla esimerkiksi "Laastari – Kömpelön vaimon aviomiehen mahtava keksintö täyttää 100 vuotta".

Lainaus
Laastari täyttää 100 vuotta – Mahtavasta keksinnöstä saamme kiittää rouva Dicksonia, joka oli kömpelö keittiössä
https://yle.fi/uutiset/3-11159023

Jopas. Aikaisemmin päivällä Ylen sivuja selatessani luin vain tuon otsikon  ja jäin käsitykseen, että nainen on keksinyt laastarin.

Kuvaavampi otsikko ilman herra Dicksonia olisi edes ollut esimerkiksi "..saamme kiittää sitä, että rouva Dickson oli kömpelö keittiössä."

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 233
 • Liked: 8475
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3136 : 18.01.2020, 21:37:37 »
Jopas. Aikaisemmin päivällä Ylen sivuja selatessani luin vain tuon otsikon  ja jäin käsitykseen, että nainen on keksinyt laastarin.

Itselleni kävi ihan samoin, ja yllätyin, kun luin itse uutisen. Tiedotusväline siinä vain keksi itsensä näköisen näkökulman asiaan. :roll: (Joku kainalontuuletusmedia varmaankin olisi laittanut otsikon "Valkoinen mies keksi laastarin – Kahdesti"*.)

Lainaus
Kuvaavampi otsikko ilman herra Dicksonia olisi edes ollut esimerkiksi "..saamme kiittää sitä, että rouva Dickson oli kömpelö keittiössä."

Tuo sinun otsikkosi on parempi kuin minun keksimäni, myönnän.


*Keksittiin sekä Yhdysvalloissa että Saksassa.
« Viimeksi muokattu: 19.01.2020, 12:36:11 kirjoittanut Outo olio »
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 305
 • Liked: 8965
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3137 : 19.01.2020, 17:25:46 »
Biologisesti nainen, sukupuoli-identiteetiltään ...

Lainaus
Muunsukupuolinen Kuu, 25

- -

Muunsukupuolinen ei koe olevansa vain mies tai nainen vaan joko sekoitus molempia tai jotain aivan muuta. Panseksuaalisuus puolestaan tarkoittaa ihmistä, joka kokee vetoa toiseen ihmiseen hänen sukupuoltaan katsomatta.

– Muunsukupuolisuus ei siis ole sukupuolen vaihtamista mielen mukaan eikä muunsukupuolisuus tarkoita ehdottomasti jotakin yhtä samaa käsitettä. Todellisuudessa muunsukupuolisuus on vain termi ihmiselle, joka ei sovi tai tunne kuuluvansa vain toiseen binääriseen sukupuoleen kahdesta, (mies tai nainen). On myös paljon ihmisiä, jotka eivät edes tunne olevansa mitään sukupuolta, Kuu määrittelee.

Kuuta risoo se, että muunsukupuolisuutta on joissain keskusteluissa käsitelty ”mielenterveysongelmana” tai ”kuviteltuna juttuna”.

– Tosiasiassa monet muunsukupuoliset eivät koe minkäänlaisia tällaisia ongelmia elämänsä aikana identiteettinsä takia, ja osa muunsukupuolisista todella tarvitsee fyysistä hoitoa sukupuolidysforian poistamiseksi, Kuu uskoo.

Hoitokeinoja voivat olla esimerkiksi hormonaalinen hoito, rintakirurgia ja laserhoito.

– Näistä asioista en osannut edes etsiä tietoa lapsena, ja todellakaan mikään dysforian tuntemuksista ei ollut kuviteltu juttu, vaikka se pään sisällä tapahtuukin. Myöhemmin aikuisella iällä olen hakeutunut sukupuoli-identiteettiä koskeviin tutkimuksiin, mutta pelkästään hoitoon hakeutuminen ja pääseminen on jo todella vaikeaa. Toivon, että tulevaisuudessa myös nuoret osaisivat etsiä tietoa ja vertaistukea aiheesta, etteivät he jää yksin hämmentyneenä miettimään asiaa.

- -
Noora Valkonen
https://www.is.fi/hyvaolo/art-2000006376506.html?ref=rss
Kauan tunsin velvollisuudekseni kirjoittaa tänne mutten enää. Aika aikaansa kutakin.

Ei caicki Culda
cuin kijldä
Eikä hopia
cuin hohta.

Henrik Florinus: Wanhain Suomalaisten Tawaliset ja Suloiset SANANLASCUT. Turku. 1702.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 774
 • Liked: 27684
 • Easter Worshipper
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3138 : 19.01.2020, 17:44:20 »
Näistä sukupuoli-identiteettijutuista tuli mieleen, onkohan kukaan tehnyt tutkimusta, kumman on helpompi saada itselleen julkisessa terveydenhuollossa penis:
-Keski-ikäisellä miehellä, jolta on penis amputoitu penissyövän vuoksi, ja joka haluaisi edelleen näyttää mieheltä
-Itsensä mieheksi identifioivalla naisella, joka haluaisi näyttää mieheltä.

En tiedä vastausta. Tuli vaan mieleen, kun jossain oli artikkeli penissyövän takia vehkeensä menettäneestä miehestä.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Kova luu

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 340
 • Liked: 926
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3139 : 23.01.2020, 10:10:46 »
Feminismi on myös ympäristölleen ja varsinkin kristillisyydelle vaarallista. Saksassa radikaalifeministit ovat harjoittaneet ilkivaltaa ja tehneet tuhotöitä kirkoissa, kertoo Uusi Tie-lehti:

Lainaus
Saksassa tapahtui kahden viikon aikana kolme kirkkohyökkäystä
 Ajankohtaista, Uutinen  |  22.1.2020 klo 14.43, Virpi Kurvinen

St. Thomaksen kirkko Leipzigissa tunnetaan J. S. Bachin hautakirkkona. Uuden vuoden aattona kirkosta hajotettiin 25 arvokasta lasi-ikkunaa. KUVA: WIKIMEDIA COMMONS / YAIR HAKLAI
Kolmessa saksalaisessa kaupungissa koettiin ­kirkkohyökkäys kahden viikon aikana vuodenvaihteessa, uutisoivat muun muassa Deutsche Welle, Idea Spektrum ja Evangelical Focus -uutissivustot.

Tubingenissä helluntaiseurakunnan minibussi poltettiin ja kirkkotilan seinät töhrittiin maalilla. Viranomaisten mukaan ilkivalta aiheutti noin 40 000 euron suuruiset tappiot. Seurakunta tunnetaan erityisesti sen työstä narkomaanien ja asunnottomien parissa. ”Feministinen autonominen solu” tunnustautui iskun tekijäksi. Ryhmän indymedia-sivustolla julkaistiin teksti, jonka mukaan ilkivallan kohteeksi joutunut seurakunta edustaa antifeministisiä asenteita.
Kirkon pastori Guido Kasch totesi antamassaan tiedotteessa, että ”Isku ei pysäytä meitä julistamasta sovituksen evankeliumia. Rukoilemme ja toivomme rauhallista rinnakkaineloa erilaisille maailmankatsomuksille ja mielipiteille kotikaupungissamme.”

Radikaalifeministit turvautuvat vandalismiin
Uuden vuoden aattona Leipzigissa hajotettiin evankelisen kirkon 25 arvokasta lasi-ikkunaa. Tekijästä ei ole tietoa. Kirkko oli melko äskettäin peruskorjattu ja se tunnetaan säveltäjä J.S. ­Bachin hautakirkkona.

Tammikuun alussa Berliinissä vandalisoitiin katolista Pyhän Elisabetin kirkkoa. Kirkon seiniin oli valeltu maalia. Myöhemmin feministiryhmän indymedia-sivustolla tiedotettiin, että hyökkäys tehtiin, koska kirkko isännöi viime syyskuussa Marssi elämän puolesta -tapahtumaa. Sen yhteydessä järjestettiin kongressi, jonka tarkoituksena oli yhdistää Pro-life -työtä tekeviä Euroopassa.

”Elämän puolesta -tapahtumat toimivat alustoina muun muassa ’fundamentalismille, trans- ja homofobialle, patriarkaalisuudelle ja oikeistolaiselle konservatismille’”, radikaalifeministien tiedotteessa todettiin. Saksalainen katolinen filosofian tohtori, kirjailija ja blogisti Josef Borat totesi Uudelle Tielle, että radikaalifeministit ovat ymmärtäneet väärin kirkon opetuksen ihmisyydestä ja sen arvosta.

– Meidän kristittyjen tehtäväksi jää rakastaa ja antaa anteeksi. Meidän radikalismimme perustuu Kristuksen rakkauteen. Me emme voi taipua ääri-ideologioihin, vaan Jeesuksen osoittamaan rohkeuteen, joka johtaa meidät hyvään. Tämä sisältää myös sosiaalipoliittiset kannanotot ja toiminnan, jonka voimana on kristillinen ihmiskäsitys ja maailmankuva. Meidän tulee edelleen ottaa kantaa eettisiin kysymyksiin, kuten aborttiin ja bio-etiikkaan, Josef Borat sanoo. 


https://uusitie.com/saksassa-tapahtui-kahden-viikon-aikana-kolme-kirkkohyokkaysta/

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 233
 • Liked: 8475
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3140 : 23.01.2020, 20:32:30 »
^Siskoilla hyvä alku uudelle vuodelle, moskeijat ja synagogat sitten tietty seuraavina vuorossa, eiks niin? :)
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

zupi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 649
 • Liked: 4194
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3141 : 23.01.2020, 21:53:20 »
Jos pitäisi valita asia, minkä nuo rekkalesbot tuhoavat, niin KAIKKI uskonnot olisi kyllä mielestäni ihan hyvä valinta. Mutta kuten mainitsit, niin nykyisin tuo kohdistuu vain kristinuskoon.

pulikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 906
 • Liked: 1759
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3142 : 25.01.2020, 12:28:09 »
Naisasialiitto Unioni ja vasemmiston Mai Kivelä pykäävät aloitteita aborttilainsäädännön löysentämiseksi. Unionin feministien mielestä abortin pitäisi olla vapaa 16. raskausviikkoon asti, joten mistään solumöykystä on turha puhua. Kahdet rattaat kirskuvat niin että korviin sattuu, kun toisaalta pitäisi päästä tappamaan oman vastuuttoman toiminnan takia alkanut uusi elämä ja samaan aikaan uhriudutaan naisiin kohdistuvasta väkivallasta. Yhyy, muh naisteneuro ja lasikatto. Byhyy, ilkeä patriarkaatti!

Kehtaako tässä enää naiseksi tunnustautua, kun julkisuuden verrokkiryhmä on lähinnä i***sillejä. Kohta pakko alkaa muunsukupuoliseksi :roll:

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 295
 • Liked: 6772
 • tätseriläis-reikanisti
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3143 : 31.01.2020, 07:08:29 »
Unicode Consortium on luonut 117 uutta hymiötä (emoji), joukossa mm. muutama transgender/genderneutraali smiley. Unicoden uutuuksia: mies morsiuspuvussa, nainen miehen puvussa, lasta tuttipullolla ruokkiva mies ja LGBTQ -lippu. Tulossa on myös mies ja nainen, jotka imettävät vauvaa ja transgender-lippu. Kaikkien genderneutraalien iloksi sukupuolineutraali joulupukki, Mx.Claus.

Klassikkohymiöitä  täydentämään: antirasistinen afrikkalainen savimaja ja bongorumpu. Oisko yksi niistä Alladinin taikalamppu, jota hieromalla saa kaikki toiveensa täyttymään -ihan ilman asylumin huikkaamista? Sukupuuttoon kuollut dodo-lintu taitaa symboloida sukupuuttoon kuolevia eurooppalaisia.

Natsihymiö tai Groucho Marx. Tuskin tieteellisyyttä ja Einsteinia tällä tarkoitetaan. Antifan soturi vai mikä lie ninjakin sieltä pilkistää. Kaikista ihmishymiöistä myös musta versio, jopa joulupukki on afrikkalainen. Ilmastohysteerikkojen symboli jääkarhu on vielä valkoinen. Valkoinen heterojääkarhu!  :o 


https://www.diepresse.com/5761092/neue-emojis-mann-im-kleid-und-frau-im-anzug
"...Socialist governments traditionally do make a financial mess. They always run out of other people’s money."

-Margaret Thatcher-

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 231
 • Liked: 28766
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3144 : 31.01.2020, 07:52:26 »
^ Unicoden emojimeininki on ajat sitten karannut hyödyllisyyden rajoistaan.

Suosittelen välttämään näillä hieroglyfeillä viestintää. Mitä enemmän näitä merkkejä keksitään, sitä tulkinnanvaraisemmaksi meininki menee. Muistuttaisin esim. siitä että nykyään Applen moralisoinnin levittyä vesipyssynä useimmiten näkyvä 🔫 oli alunperin pistooli (PISTOL, U+1F52B) ja on joissakin merkistöissä oikea pistooli edelleenkin. Tämä on aiheuttanut jo maailmalla sekaannuksia, mutta moraaliposeeraus ei ole loppunut, sen sijaan se on vain levinnyt laajemmalle. Sekaannusten vaara on ilmeisesti pienempi huoli kuin se, että merkistö vastaisi sitä mitä sen alkuperäinen kuvaus tarkoittaa.
« Viimeksi muokattu: 31.01.2020, 07:59:14 kirjoittanut foobar »
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 295
 • Liked: 6772
 • tätseriläis-reikanisti
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3145 : 31.01.2020, 08:51:06 »
Uusi valikoima sisältää mm. maatuskan symbolin. Tämä voi olla tietysti sekä naisen että Venäjän (USSR) symboli. Ikkunakin siellä näyttää olevan on auki. Sandaali symboloimassa maahanmuuttajaa ja Black Panther-liikekin on näköjään saanut oman merkkinsä. Äärivasemmistolaista monikultturipropagandaa ja etenkin nuorten ihmisten aivopesua puhtaimmillaan!
"...Socialist governments traditionally do make a financial mess. They always run out of other people’s money."

-Margaret Thatcher-

Panopticon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 826
 • Liked: 698
 • Make it so!
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3146 : 18.02.2020, 13:44:21 »
Uusimmassa Yle Puheen ohjelmassa Juuso Pekkinen toimittaja vierailee Helsingissä järjestettävässä tietoturvatapahtuma Disobeyssä. Haastateltva Elina Turunen Kertoo miksi inklusiivisuus on tärkeää alalla https://areena.yle.fi/1-50439393?seek=14523 (koko haastattelu alkaa kohdassa 19:06).

Feministit ovat vuosia inisseet siitä, että naisia pitää saada ICT- ja STEM-aloille. Nyt kun niitä on sinne otettu niin alkaa heti kitinä ja vaatimukset. Voin niin kuvitella miten paljon alalla työskenteleviä vituttaa (mukaanlukien nörttitytöt ja naiset, joita ei voisi vähempää kiinnostaa feminismi). Ala on ollut perinteisesti hyvin meritokraattinen. Tärkeintä on se mitä osaa, eikä koulut. En sano, että kaikki naiset on vahingoksi alalle, mutta tän Elinan kaltaiset Troijan hevoset on vaarallisia. Kiintiöt ei sovi alalle, jossa pitää olla vähän enemmän sitä kognitiivista potentiaalia. Kuka on seurannut Gamergatea, tämä juttu ei tule yllätyksenä. Suomessakin on jo Assyilla ollut ihme vääntöä, kun sinne on päästetty feministejä päättäviin elimiin.

Jotenkin tää haastattelu vahvistaa mun käsitystä siitä, että feministit vihaa naisia. Ei takuulla edistä tollaset puheenvuorot  naisten työllistymistä alalle. Ei insinöörit tai luonnontieteilijät halua työyhteisöön hiekkapillua, joka on kieltämässä jopa kaiken huumorin joka ei ole feministien hyväksymää tai kertoo että valkoiset hetero- ja cis-miehet on pelottavia.

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 788
 • Liked: 7535
 • "Iran-vastainen" rauhanpuolustaja
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3147 : 18.02.2020, 14:48:04 »
Mitään instituutiota ei pidä terrorisoida sillä, että sinne pitää kantaa joku semmoinen, jonka ainoa tehtävä on pitää yllä omaa identiteettiään. Tai toisin sanoen, palomiesten kokouksiin ei tarvitse tuoda pyromaaninäkökulmaa.

Ihmiset kyllä tietävät, että identiteettipolitiikka on käsittämättömän turhaa ja typerää, mutta sitä suvaitaan pelkästään sosiaalisen pelon takia. Kumpi onkaan nykyään tärkeämpää, viisaus vai rohkeus?

(rohkeus, sillä ilman sitä ei viisaudesta ole mitään hyötyä)
Only
Truth
Matters

Bellerofon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 211
 • Liked: 4375
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3148 : 18.02.2020, 15:11:32 »
Haastateltava on töissä juuri sellaisessa "helvetin isossa" toimistossa, jossa kymmeniä työntekijöitä ja olematon määrä liikevaihtoa (paljon tappioita) ja "haastavat" alan toimintaa. Kyse on lähinnä markkinointifirmasta, jossa on tosi vähän tekemistä oikean ICT:n kanssa. Oikea innovaatio lähtee autotallista tai sellaisesta yrityksestä, jolla ei ole heti viittä miljoonaa rahoitusta ja ripakopallinen yliopistokoulutettuja keskinkertaisuuksia.
 Innovaattori, joka puhuu skenestä ja inklusiivisuudesta tai sukupuolista (väh. 30), on yleensä markkinoija tai feministi. Yleensä molempia.

Panopticon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 826
 • Liked: 698
 • Make it so!
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3149 : 18.02.2020, 15:46:25 »
Haastateltava on töissä juuri sellaisessa "helvetin isossa" toimistossa, jossa kymmeniä työntekijöitä ja olematon määrä liikevaihtoa (paljon tappioita) ja "haastavat" alan toimintaa. Kyse on lähinnä markkinointifirmasta, jossa on tosi vähän tekemistä oikean ICT:n kanssa. Oikea innovaatio lähtee autotallista tai sellaisesta yrityksestä, jolla ei ole heti viittä miljoonaa rahoitusta ja ripakopallinen yliopistokoulutettuja keskinkertaisuuksia.
 Innovaattori, joka puhuu skenestä ja inklusiivisuudesta tai sukupuolista (väh. 30), on yleensä markkinoija tai feministi. Yleensä molempia.

Mulle ei sanonu ton tytyn firma mitään. En tosin saanut edes nimestä selvää kun se lausuttiin niin nokka pystyssä. Pipol of colör oli kans hienosti lausuttu. Mutta on vaikea uskoa, että naisista, jotka pääsevät alalle tulee yhtäkään Bill Gatesia tai Elon Muskeja. Feminismin agendaan ei kuulu ihmiskunnan pelastaminen. Edellämainitut herra edustavat filantropian uutta aaltoa. Ei sovi feministiseen narratiiviin tämä, että ultrarikkaat vhm-miehet haluavat pelastaa maailman.

Tagit: