HOMMAN KESKUSTELU > Kylänraitti

Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)

<< < (889/899) > >>

Dr Manhattan:
"If you're born with a dick, you're not a chick." Ja sama toisinpäin. Surullisia aikoja kun ihmiset eivät tiedä mitä ovat.

kekkeruusi:
"Hän muistuttaa, ettei lapsen synnyttämistä ja naiseutta tule kytkeä yhteen, sillä eivät kaikki naiset synnytä tai voi saada lapsia."

Vain naiset voivat synnyttää. Synnyttäminen ja "naiseus" tulee täysin kytkeä yhteen. Mielisairaiden typerät ja epärehelliset mielipiteet pitää jättää huomiotta.

Kapseli:
Minusta transihmisyys kytkeytyy myös vahvasti elämänkatsomukseen. Evoluutioteoriaan uskova ihminen ei voi samaan aikaan olla sitä mieltä, että ihminen syntyy väärään sukupuoleen. Tällöin todennäköisin vaihtoehto on mielenhäiriö, joka saa ihmisen luulemaan kuuluvansa väärään kehoon.

Jos taas uskoo iänkaikkiseen elämään ja sielun=tietoisuuden siirtymiseen ihmisruumiseen jossain vaiheessa kehitystä, voisi kuvitella, että tällainen muistiharha aikaisemman elämän sukupuolesta jää kummittelemaan alitajuntaan.

Jos ajattelee, että ruumis ja mieli on samaa biologista massaa niin on mahdoton ajatus, että aivot voisivat operoida väärän sukupuolen toimintoja ja palvella niitä tarpeita jos jo solujen väärä käytös voi laukaista ihmisessä itsetuhomekanismin. Jos tietoisuus ja fyysinen olomuoto ovat samasta itsestään kehittyneet niin niiden yhteensopimattomuus kuulostaa mahdottomalta ilman mielen vinoutumista ja häiriöitä.

Juffe:

--- Lainaus käyttäjältä: duc - 28.11.2021, 22:27:04 ---Ylen juttu non-binäärisestä naisoletetusta. Translakia lobataan näillä queer-tarinoilla. Outoja juttuja tosiaan.


--- Lainaus päättyy ---
On suhteellisen helppoa hahmottaa että joku voi olla biologialtaan nainen mutta kokee olevansa mies eli vääränlaisessa kehossa. Hän voi verrata itseään biologisiin miehiin ja tunnistaa itsessään samoja henkisiä piirteitä sekä toivoa että hänen kehonsa olisi samanlainen. Sen sijaan minun on hyvin vaikea hahmottaa miten tämä biologinen nainen kokee olevansa jotain muuta kuin nainen tai mies. Jos hän on sinut kehonsa kanssa ja valmis kaikista naisellista piirteistä naisellisimman toteuttamiseen eli lapsen synnyttämiseen, miksi hän ei voi todeta olevansa nainen jolla vain sattuu olemaan myös ominaisuuksia joita useimmilla naisilla ei ole? Miksi pitää olla jotain muuta? Mistä hän edes voi tietää olevansa jotain muuta kuin epätyypillinen nainen? Ja miksi yhteiskunnan pitäisi sopeutua pitämään häntä jonain muuna sen sijaan että  hän sopeutuisi siihen että yhteiskunta pitää häntä naisena, jolla sattuu olemaan ominaisuuksia joita useimmilla naisilla ei ole?

mikkoellila:

--- Lainaus käyttäjältä: Kapseli - 29.11.2021, 00:29:16 ---Minusta transihmisyys kytkeytyy myös vahvasti elämänkatsomukseen. Evoluutioteoriaan uskova ihminen ei voi samaan aikaan olla sitä mieltä, että ihminen syntyy väärään sukupuoleen. Tällöin todennäköisin vaihtoehto on mielenhäiriö, joka saa ihmisen luulemaan kuuluvansa väärään kehoon.

Jos taas uskoo iänkaikkiseen elämään ja sielun=tietoisuuden siirtymiseen ihmisruumiseen jossain vaiheessa kehitystä, voisi kuvitella, että tällainen muistiharha aikaisemman elämän sukupuolesta jää kummittelemaan alitajuntaan.

Jos ajattelee, että ruumis ja mieli on samaa biologista massaa niin on mahdoton ajatus, että aivot voisivat operoida väärän sukupuolen toimintoja

--- Lainaus päättyy ---

Paitsi että on olemassa ihmisiä, joilla ei ole joko a) kromosomit XY kuten normaaleilla miehillä tai b) kromosomit XX kuten normaaleilla naisilla, vaan kromosomit XXY, XXX, XYY tms.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta